Shopify árképzés: Hasonlítsa össze és válassza ki az online áruház számára a legjobb tervet

Míg az e-kereskedelem szoftverpiac kissé zsúfoltnak érzi magát, az egyik előnye az, hogy a cégek arra kényszerülnek, hogy termékeiket versenyképes áron számolják el. Még az ipari óriás Shopify sem kivétel.


Ez jó hír azoknak az ügyfeleknek, akik egy valóban erőteljes tartalom-készítő és üzletkezelő szoftvert keresnek, egy megfizethető csomagban csomagolva.

Shopify árképzési tervek

A Shopify árazási terveinek összehasonlítása

A Shopify számos különféle árképzési tervet kínál, amelyek célja a különféle méretű vállalkozások igényeinek kielégítése.
Talán a legfontosabb: ingyenes 14 napos próbaverziót kínálnak. A regisztrációhoz nem is kell hitelkártya. Ez manapság a szoftvergyártók körében szokásos gyakorlat.

Tehát vigyázzon minden olyan termékkel kapcsolatban, amely nem engedélyezi az első kipróbálást. Ha az eladó nem engedi repülni, mielőtt vásárol, akkor nem biztos abban, hogy az általa kínált megoldás minőségében.

Miután a 14 napos próbaverzió befejeződött, kiválaszthatja a megfelelő árat, hogy illeszkedjen a költségvetéshez és az üzleti vállalkozásához.

Shopify Lite – 9 USD / hó

Még ennek az olcsó, csontozat nélküli tervnek ellenére is élvezheti a Shopify erejét. Ez lehetővé teszi a Facebook-on történő értékesítést, és a „vásárlás” gombok hozzáadását bármely meglévő webhelyhez. Gyorsan pénzt kereshet egy webhelyen, és elkezdheti eladni.

Vásároljon Shopify Light Plan megoldást a Facebookon

Jellemzők

 • Készítsen vonzó termékbemutatókat a Facebookon
 • Adjon hozzá „vásárlás” gombokat bármely webhelyhez
 • Vásárokon és egyéb rendezvényeken fogadjon el hitelkártyákat
 • Készítsen számlákat és számlázza az ügyfeleket
 • Automatikus frissítések
 • Marketing források
 • 24 órás ügyfélszolgálat e-mailben vagy élő csevegésen keresztül
 • Korlátlan terméklista

korlátozások

A fő korlátozása Shopify Lite az, hogy nem teszi lehetővé önálló webhely felépítését a semmiből. Tényleg azok számára készült, akik már rendelkeznek webhellyel, és nem akarnak átváltani. Úgy gondolja, hogy hasonló ahhoz, mint a PayPal gomb hozzáadása a webhelyéhez.

Shopify tervek

Basic Shopify – 29 USD / hó

A következő lépés az Basic Shopify. Ez a verzió lehetővé teszi saját, teljesen hostolt webhelyének létrehozását. Minden új eszköz elindításához szükséges eszközöket tartalmazza. Valójában azt a vállalkozók szem előtt tartásával tervezték és árazták meg. Íme néhány kiemelés:

Jellemzők

 • Két alkalmazott számla. Ezek felhasználhatók bizonyos információkhoz való hozzáférés korlátozására, és hasznosak a webhely kezelésében.
 • Korlátlan termék- és tárhely
 • SSL tanúsítvány a biztonságért és a biztonságos fizetésért
 • blog
 • Képesség kedvezménykódok létrehozására
 • Kézi rendelés készítés

Ügyfélszolgálati lehetőségek

A Shopify sikerének nagy része a kiváló ügyfélszolgálatnak tulajdonítható. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a nap 24 órájában. Az alapterv segítségével számos segítséget kaphat a segítségért való kapcsolatfelvételhez, beleértve:

 • Telefon
 • Email
 • Élő chat
 • Twitter
 • Facebook

Ezenkívül feltétlenül nézd meg tudásbázisukat, a GYIK részt és az oktatóanyagokat. Valószínű, hogy képes lesz megválaszolni a saját kérdését. Rendszeresen informatív cikkeket írnak, és mindig lelkesen tűnik a felhasználói élmény javításának.

Shopify díjak

A havi díj mellett a Shopify használatával kapcsolatos további költségek is felmerülnek.

Hitelkártya díjak és tranzakciós díjak: Az alapcsomaggal 2,9% -os hitelkártya-díjat fizet, plusz 30 ₵ díjat minden online vásárlásért. Személyesen a vásárlási arány 2,7%, és a többletdíjat lemondják. Továbbá, ha úgy dönt, hogy külső fizetési átjárót használ, akkor 2,0% tranzakciós díjat számít fel.

Havi árazás: Havonta 29 dollárért a Shopify Basic versenyképes árú. Látni fogja, hogy a legtöbb többi fő játékos ugyanabban a labdaparkban van. A Shopify ugyanakkor csak néhány közül választhat korlátlan termék- és tárolási lehetőséget ezen az áron.

Szerződés megtakarítási lehetőségek: Pénzt takaríthat meg egy vagy két éven keresztül. Vásároljon egy éves tervet, és 10% -ot vagy 20% -ot spóroljon meg egy kétéves tervre.

További költségek

Ne felejtse el, hogy domain nevet is meg kell vásárolnia. Ez egy éves díj, amely általában kb. 10 dollár.

A Shopify store lehetővé teszi egyéni domain használatát

Előfordulhat, hogy az adott alkalmazás megvásárlásával bővíteni szeretné áruházát. Noha ezek feltétlenül nem szükségesek, időnként hasznos lehet. Az árak az egyszeri díjtól a havi előfizetési díjakig változnak.

Ki az a legjobb terv?

Ha még csak vállalkozását indítja, akkor az Alapterv több mint elegendő segítséget nyújt. Ahogy növekszik vállalkozása, érdemes frissíteni. Egyébként a Shopify Basic robusztus és hatékony szerszámot biztosít. A bolt felállítása és működtetése során nem szabad valódi korlátozásokkal szembesülnie.

Shopify – 79 USD / hó

Az Shopify terv növekvő vállalkozások számára készült, akiknek bővítési helyre van szükségük. Mellett néhány fejlettebb e-kereskedelem funkcióval is rendelkezik, amelyek segítenek az ügyfélkapcsolatokban és az üzleti menedzsmentben.

Jellemzők:

Az összes Shopify Basic szolgáltatás, plusz

 • Képesség ajándékkártyák létrehozására, eladására és elfogadására
 • Szakmai jelentések
 • Elhagyott kocsi helyreállítás

Ügyfélszolgálati lehetőségek

A 24 órás ügyfélszolgálat az alábbi címen érhető el:

 • Telefon
 • Email
 • Élő chat
 • Twitter
 • Facebook

Vásároljon vevőszolgálati csatornákat

díjak

Hitelkártya díjak és tranzakciós díjak: Online tranzakciók esetén a Shopify ügyfeleinek 2,6% + 30 ₵ hitelkártya-díjat számítanak fel. Személyes vásárlás esetén ez az arány 2,4% + 0 ₵-ra csökken. Ha a Shopify fizetéseket használja, akkor nem kell aggódnia a tranzakciós díjak miatt. A harmadik fél átjárói azonban 1,0% tranzakciós díjat kapnak.

Havi árazás: A legtöbb letelepedett vállalkozás számára 79 USD névleges díj. Ez különösen igaz, ha figyelembe vesszük, mennyit tehetünk ezzel a tervvel. Több mint elegendő a csiszolt, professzionális és növekvő vállalkozás támogatásához.

Szerződés megtakarítási lehetőségek: Pénzt takaríthat meg egy vagy két éven keresztül. Vásároljon egy éves tervet, és 10% -ot vagy 20% -ot spóroljon meg egy kétéves tervre.

Extra költségek: A többletköltségek esélye minden Shopify-tervnél azonos. Nem kell alkalmazást vásárolnia ahhoz, hogy teljesen működőképes áruházat kapjon. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos alkalmazások előnyösek lesznek vállalkozása számára.

Az alkalmazások ára nagyon eltérő. Feltétlenül végezze el kutatását, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot.
Végül, ne felejtsük el a domain név költségeit. Általában egy domain évente körülbelül 10 dollárba kerül.

Ki a legjobb Shopify terv?

A Shopify terv a legjobban azoknak a már megalapozott vállalkozásoknak szól, amelyek a növekedésre koncentrálnak. A terv minden olyan szolgáltatást tartalmaz, amelyre szüksége van a gyors bővítéshez és a változó igényekhez való alkalmazkodáshoz.

Advanced Shopify – 299 USD / hó

Bár a Shopify fejlett verziója nem teljesen korlátlan, nagyon közel áll. Itt találhatók az Advanced Shopify árképzési tervhez tartozó további szolgáltatások:

Jellemzők:

A Shopify összes funkciója, plusz

 • 15 alkalmazott számla
 • Speciális jelentéskészítő
 • Valós idejű fuvarozás

Ügyfélszolgálati lehetőségek

Mint minden Shopify tervnél, az ügyfelek kiemelkedő szolgáltatási támogatást élveznek. Kereshet a tudásbázison, vagy közvetlenül kapcsolatba léphet egy képviselővel. A közösségi fórumok szintén nagyon aktívak és segítőkészek. Végül, győződjön meg arról, hogy kihasználja az e-kereskedelmi egyetemet. Ez az ingyenes szolgáltatás segít javítani webhelyét és marketingstratégiáit.

Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

 • Telefon
 • Email
 • Élő chat
 • Twitter
 • Facebook

díjak

Hitelkártya díjak és tranzakciós díjak: Az Advanced Shopify-val 2,4% + 30 ₵ hitelkártya-díjat fizet az online vásárlásokért. Bármely személyes vásárlás 2,2% + 0 fee díjjal jár. Mint mindig, a Shopify Payments használatakor nincs tranzakciós díj. A külső fizetési átjárók esetén készen áll arra, hogy 0,5% tranzakciós díjat fizessen be.

Havi árazás: Az Advanced Shopify havonta 299 dollárba kerül. Ez egyértelműen egy olyan terv, amelyet azoknak a már megalapozott vállalkozásoknak szántak, amelyek skálázható megoldásra szorulnak.

Szerződés megtakarítási lehetőségek: Pénzt takaríthat meg egy teljes év előzetes fizetésével. A Shopify 10% kedvezményt kínál egyéves tervre. Ez több mint 350 dollár megtakarítást jelent. Ha kétéves tervet vásárol, akkor közel 1500 dollárt takaríthat meg 20% ​​-os kedvezménnyel.

Extra költségek: Függetlenül attól, hogy domain nevet vásárol a Shopify vagy más szolgáltató, például a BlueHost révén, számíthat arra, hogy évente körülbelül 10 dollárt fizet.

Érdemes lehet további alkalmazásokat hozzáadni, amikor kibővíti webhelyét, és konkrétabb funkciókra van szüksége. Ne feledje, hogy az alkalmazások árazása egyszeri díj vagy havi előfizetés lehet. Az alkalmazásba történő befektetés előtt feltétlenül végezze el kutatását.

Ki a legjobb Shopify terv?

Az Advanced Shopify a legjobban azoknak a nagyvállalatoknak a számára, amelyek skálázható megoldásra szorulnak, amely gyorsan alkalmazkodni tud a vállalatához. Ennek célja az, hogy növekedjen a vállalkozással, és biztosítsa az Ön számára a kibővítéshez szükséges eszközöket.

Shopify Plus

Shopify Plus egy vállalati szintű szoftvermegoldás nagy tranzakciókkal rendelkező üzletek számára. A világ legnagyobb márkáinak egyike a Shopify Plus segítségével az online áruházak működtetését szolgálja. Korlátlan értékesítéssel, termékekkel és sávszélességgel jár.

Shopify Plus terv

Az elsődleges cél egy megfizethető megoldás biztosítása, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a termékek bevezetésére és az új piacok megcélzására összpontosítsanak. A robusztus eszközök megkönnyítik üzletének kezelését és csökkentik az informatikai költségeket. A dedikált 24 órás és 7 órás támogatás segítséget nyújt az üzlet gyorsabb elindításában is

Shopify Plus korlátozások és követelmények

A Shopify Plus nem jár valós korlátozásokkal. Az induláshoz meg kell tennie lépjen kapcsolatba a Shopify-val. Egyénre szabott tervet fognak készíteni az Ön számára, az egyéni árképzés mellett.

Ki a legjobb a Shopify Plus terv számára??

Az LA Lakers és a Dodocase két Shopify Plus ügyfél. Mindketten felismerhető márkákkal és nemzetközi kapcsolatokkal büszkélkedhetnek. Nagy volumenű kereskedők is, egyedi igényekkel. A Shopify Plus ideális az igényeik kielégítésére.

Shopify árképzés a legnagyobb versenytársakhoz képest

Magento

A Magento egy másik nagy név az e-kereskedelmi szoftverplatformokban. A nagy különbség az, hogy a Magneto CE nyílt forráskódú szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy műszakilag ingyenes. A világ minden tájáról származó emberek önként járulnak hozzá a program felépítéséhez kiegészítők és alkalmazások létrehozásával.

Sajnos a free sok húrral rendelkezik. Az egyikhez a szerverén tárhelyet kell biztosítania. Ezenkívül eléggé tapasztaltnak kell lennie a kódolás terén. Ha valamelyik követelmény túl technikai ahhoz, hogy kezelni tudja, akkor fel kell hívnia valakit. Ekkor kezdődnek a költségek valóban összeadódni.

A tervezők és a fejlesztők általában óránként 100–250 USD tartományba kerülnek. Ha a webhelyet a semmiből hozza létre, az órák gyorsan összeadhatók. Ezenkívül nem minden kiegészítő szabad. A hosszabbítások ára 99 ₵-tól kezdődhet, és felfelé haladhat, hogy elérje a 8000 dollárt.

A Magento nagyon korlátozott ügyfélszolgálatot is nyújt. Böngészhet a közösségi fórumokon. A legtöbb esetben azonban konzultálnia kell azzal a személlyel, aki felállította webhelyét. Ez több órát jelent a problémák megoldásához.

Összefoglalva, itt van néhány további többletköltség:

 • Biztonság
 • Domain név
 • Tárhely
 • Tervezői díjak
 • Fejlesztői díjak
 • IT támogatás
 • Kiegészítők és kiterjesztések

Mint láthatja, a Magneto „ingyenes” költségei gyorsan kiszabadulhatnak.

Ki a Magento a legjobb?

A izgalmas indítási költségek ellenére a Magento valódi pozitívumokat kínál. Ez egy kifinomult és méretezhető program, amely lehetővé teszi a webhely teljes testreszabását. Az árat azonban a legmegfelelőbben alkalmazzák már megalapozottabb vállalatok számára. Sikeres, széles közönséggel és több száz termékkel rendelkező vállalkozás számára előnyös lehet a Magneto.

BigCommerce

Az árképzési tervek és az elérhető szolgáltatások szempontjából a BigCommerce leginkább a Shopify-ra emlékeztet. Általános tervük 29,95 USD havonta. A Shopify-hoz hasonlóan:

 • Egy kattintással történő telepítés
 • Ingyenes témák
 • 15 napos ingyenes próbaverzió – hitelkártya nem szükséges
 • Tárhely
 • Biztonság
 • Korlátlan tárhely és sávszélesség
 • Gyors töltési idő
 • Automatikus frissítések
 • 10% kedvezmény, ha egy éves előfizetést előzetesen vásárol

Ki a legjobb a BigCommerce számára??

Végül a BigCommerce és a Shopify ugyanazon közönségért versenyeznek. Mindkettő jól alkalmazható vállalkozók számára, akik elindítják első webhelyüket. Lehet, hogy a választás személyes preferencia. Előfordulhat, hogy a legjobban kedvelő téma csak a Shopify webhelyen érhető el. Vagy talán egy, a BigCommerce számára jellemző tulajdonság.

Szerencsére mindkettő ingyenes próbaverziót kínál. Vedd mindkettőt centrifugálásra, mielőtt meghozza a végső döntését.

Volusion

A Volusion egy újabb legfontosabb platform. Ha a mini-terv havonta mindössze 15 dollár, ez nagyon soknak tűnik. Ugyanakkor sok korlátozással jár. Csak 100 terméket adhat hozzá, sávszélesség-korlátja 1 GB. Ezenkívül csak az online támogatásra lesz lehetősége.

Még az újoncok is valószínűleg havonta 35 dollárra akarnak frissíteni a Plusz tervre. A Plus Plan szolgáltatásai között szerepel:

 • Korlátlan tárhely
 • 1000 termék
 • 3 GB sávszélesség
 • Telefonos támogatás
 • hírlevelek
 • CRM
 • Elhagyott kocsi helyreállítás

Ne feledje, hogy a 30 dolláros tartományon belüli legtöbb terv korlátlan sávszélességgel érkezik.

A Volusion ellen leginkább a panasz az árképzési gyakorlat. A havi előfizetési árak hirdetésekor nem tartalmazzák az összes rejtett díjat. Itt található a várt árak rövid listája:

 • SSL tanúsítvány – 149 USD
 • SSL tanúsítvány telepítése (Ön nem telepítheti saját magát) – 99 USD
 • Új domain – 11,99 USD
 • Sávszélesség túllépése – 7 USD / GB
 • Harmadik fél fizetésének feldolgozási díjai – 2,0-3,0% tranzakciónként
 • PCI szolgáltatási díj 1,83 USD – 3 USD havonta
 • A „Powered by Volusion” link eltávolítása – 25 USD
 • Felmondási díj – 99 USD
 • Havi kimutatási díj – 10 USD

Vegye figyelembe, hogy a prémium témák és kiegészítők költségeit még nem is említik. A Volusion szilárd platform, ám árazásuk nem átlátható vagy versenyképes.

Ki a legjobban a Volusion??

Dióhéjban: tapasztalt kódolók, akik tisztában vannak a külön díjakkal. A platform nem nyújt WYSIWYG szerkesztőt. A webhely testreszabásához tudnia kell egy bizonyos mennyiségű kódot. Lehet, hogy még akkor sem érdemes az ár. A váratlan díjak gyorsan összeadódhatnak. A Volusionhoz képest a Shopify jobb választás az emberek többsége számára.

Shopify Plans GYIK

 • Bármikor frissíthetem vagy csökkenthetem a tervét?
 • Igen! A tervét bármikor megváltoztathatja. Akár költségcsökkentést, akár további képességek fejlesztését szeretne, szabadon válthat a tervek között.
 • Bármikor visszavonhatom előfizetését? Milyen büntetések vannak??
 • Az üzletet bezárhatja vagy szüneteltetheti. Ha úgy dönt, hogy szüneteltetésre állítja, az üzlet továbbra is működik, de az ügyfelek nem tudnak vásárolni. Ez csökkenti a működési költségeket is. A Shopify élőben tartja áruházát, és havonta 14 dollárt szüneteltet.
 • Ugyanolyan egyszerű bezárni üzletét. Mindössze néhány kattintás eltart, és fiókját megszüntetheti. Az áruház bezárása vagy szüneteltetése nem szankcionálható.
 • Be kell írnom a hitelkártya adatait egy ingyenes próbaverzió céljából?
 • Nem. Néhány perc alatt elindíthatja az ingyenes próbaverziót anélkül, hogy bármilyen fizetési információt kellene megadnia.
 • Hogyan számlázhatom?
 • A Shopify 30 naponként automatikusan felszámítja a hitelkártyáját. Számlát fog kapni, de semmilyen lépést nem kell tennie. A számlája tartalmazza a havi díjat, valamint az esetleges tranzakciós és alkalmazásdíjakat.

Következtetés a Shopify árképzéséről

A Shopify messze a legnépszerűbb hosztolt e-kereskedelmi platform. Robusztus megoldást és megfizethető árazási terveket kínál. Még az első alkalommal vállalkozók is ésszerű áron használhatják ki a Shopify erejét.

A megfelelő terv kiválasztása attól függ, hogy hol tartózkodik vállalkozása és milyen gyorsan szeretne növekedni. A jó hír az, hogy szükség szerint frissítheti és csökkentheti a terveket. Egyszerűen nincs sok olyan platform, amelyek ugyanazt a költség, sokoldalúság és rugalmasság kombinációját kínálják.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map