Sådan omdannes din blog til et e-handels emporium

Hvis du er en blogger, er chancerne for, at du allerede har lagt en masse hårdt arbejde i at opbygge dit publikum.


Hvis du poster regelmæssigt, og dit indhold er nyttigt, sjovt, informativt eller indsigtsfuldt, er det sandsynligt, at du allerede har et følgende, som er den perfekte position at være i, når du starter i en e-handelsproces.

Uanset om du vil sælge digitale eller fysiske produkter og tjenester – her konverteres dit læserskare til dine fremtidige kunder.

Gør din blog til en e-handelsplatform for at sælge produkter.

Fordi du kender dit målmarked, er du allerede et skridt foran. Du kan undersøge, hvordan de mennesker, der læser din blog, ser ud, og hvilken slags produkter og tjenester du kan tilbyde, der vil appellere til dem.

Hold dig loyal over for dit publikum

Hold dig loyal over for dine følgende og server dem med produkter og tjenester, de virkelig har brug for.

Den første og mest indlysende mulighed for tjene penge på din blog er at sælge produkter, der er relateret til din niche, hvad enten det er boligindretning, madlavning, tech, kæledyr eller hvad som helst.

Begynd med at tænke på den slags butik, du vil køre, og hvilke produkter eller tjenester, du vil sælge, da dette vil informere om hvilken eCommerce-løsning, der er den bedste mulighed for dig, og hvordan du i sidste ende vil køre din butik.

Lav brainstorm omkring din niche, og still dine publikum spørgsmål om, hvilke typer produkter de gerne vil se, og hvorfor. At sælge online er utroligt markedsledet – læne dig på din viden om dit publikum for at få succes.

Eksperimenter og se hvad der fungerer

Den sjove del er, at du kan sælge næsten alt – forudsat at det selvfølgelig er lovligt og relevant for læserskabet på din blog. (For eksempel ville det se lidt mærkeligt ud, hvis en boganmeldelsesblog begyndte at klæbe rundt om dets smykker eller kaffesalg).

Brug din fantasi og prøv at være opfindsom med dit nye produkt- eller servicetilbud – ikke bare fokusere på ‘åbenlyse’ ting, folk kan få fra store købmandssteder.

 • Vælg et produkt eller en tjeneste, der nøjagtigt repræsenterer dig og din specialitet – noget som du og dit publikum brænder for. Gå til dyb ekspertviden og specialisering over overfladiske salgsbaner.
 • Når det kommer til sourcing af produkter, kan det være, at du køber dem fra en grossist, eller du ønsker måske at oprette dine egne produkter, hvis det er din ting. Lad ikke en mangel på midler eller plads stoppe dig – det kan du starte en drop shipping-forretning på et bud på skudstreng på få dage.
 • Det er værd at se på, hvad andre lignende bloggere sælger online for at hjælpe dig med at generere ideer.
 • Og vær ikke bange for at eksperimentere – prøv et par ting og se, hvad der er populært, og hvad der ikke er for at hjælpe med at forbedre dit produktudbud.

Find den rigtige løsning

Det er vigtigt at vælge den rigtige e-handelsløsning. Du skal overveje, hvordan du vil tage ordrer og modtage betalinger på en måde, der er let både for dig og dine kunder.

Du kan vælge en e-handelsplatform, der er fuldt udbygget med kundesupport, eller du kan blot tilføje en eCommerce-udvidelse til dit eksisterende websted, så du kan placere e-store-funktioner strategisk i din blog uden at ændre, hvordan det ser ud. Her er hvad American Webmaster Association betragter som de bedste e-handelssoftwareplatforme.

Når du beslutter dig, skal du tænke på brugeroplevelsen på hver platform, og om de gør købsprocessen så problemfri som muligt for dine kunder. En god brugeroplevelse vil i sidste ende øge din konverteringsfrekvens og kundeloyalitet.

Vis, at du er pålidelig

Du skal få dit kunder til at stole på dig – invester tid og penge i kvalitetsindhold, design og brugeroplevelse for at holde folk tilbage.

 • Hvis du vil gøre din e-butik mere troværdig, skal du overveje at tilmelde dig Google Trusted Stores program. Butikker, der konsekvent leverer et højt kundeserviceniveau, belønnes med en badge, der giver kunderne mulighed for at vide, at du er et verificeret og pålideligt online afsætningsmarked – og som vil tilbyde dem $ 1000 livstidsbeskyttelse.
 • Vis tillidssignaler i hele din butik, især i nærheden af ​​kassesiderne for at hjælpe med at opbygge tillid og troværdighed.
 • Har detaljerede vilkår & betingelser og levering og returnerer information på dit websted og gør det altid nemt at kontakte dig.

Foretag betalinger let

At tilbyde flere betalingsmuligheder er en god måde at skabe tillid til dine kunder, når de kommer til at tjekke ud.

Opsætning af din butik med PayPal-betalingsgateway er et must, da dette er en af ​​de mest populære sikre online betalingsmetoder derude. Det kan også give nyttige shoppingfunktioner til dit websted, såsom ‘køb nu’-knapper og forenklede check-indstillinger.

Tillad dette, lad dine kunder foretage sikre kortbetalinger, der ikke er PayPal, og sikre dig, at du har den funktionalitet, som de nemt kan foretage køb, uanset hvilken enhed de bruger.

Få de tekniske ting rigtigt

At køre en eCommerce-butik er forskellig fra at køre en blog – du skal muligvis give dit websted en samlet teknisk opgradering.

 • Se på din nuværende hostingudbyder. Planlægger du at installere et WooCommerce-plugin på din WordPress-blog? Du skal muligvis investere i en mere kraftfuld WordPress-hostingløsning som WP Engine for at forhindre, at dit websted går langsommere (WPEngine-gennemgang her).
 • Gennemgå dit websteds webadresser med et SEO-værktøj som Skrigende frø at ryge ud for eventuelle indekseringsproblemer.
 • Stor butik med produkter, der kommer ind og ud af lager? Omdiriger altid de enkelte produktsider tilbage til relevante kategorisider for at undgå tab af salg på grund af irriterende 404 sider.

Har du nogensinde forsøgt at konvertere din blog til en eCommerce-butik? Hvilke lektioner lærte du undervejs? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map