Proiectanți și dezvoltatori web pentru platforma de comerț eCommerce

Shopify este platforma de comerț electronic împotriva căreia se măsoară toate celelalte. Acesta alimentează aproape 300.000 de magazine online. Software-ul Shopify a ajutat companiile să proceseze peste 17 miliarde de dolari în vânzări în 2015.


Platforma Shopify este la fel de ușor de utilizat, precum și de puternică. Dar asta este un lucru care provoacă frustrare pentru unii. Cum folosiți funcționalitatea la maximul său avantaj? Obțineți cea mai bună utilizare atunci când integrați aplicații și instrumente de la alți furnizori?

De ce să lupți cu aceste întrebări? Bazează-te pe firmele de dezvoltare web care sunt specializate în utilizarea platformei de comerț electronic e Shopify. Faceți o alegere înțeleaptă și investiți în ajutor profesional.

Cumpărați designeri și dezvoltatori web de top

Începeți să răspundeți la aceste întrebări despre ce doriți să faceți cu site-ul dvs. de comerț electronic Shopify.

Întrebări importante de pus

Care este bugetul dvs.? Este posibil să rulați o platformă de comerț electronic de tip Open Source pe Amazon Elastic Compute Cloud (EC2). Puteți plăti lângă nimic pentru primul dvs. an de funcționare. Dar, experții comerțului electronic vă vor spune că este nevoie de bani pentru a face bani.

Costurile de operare ale magazinelor online sunt deseori proporționale cu veniturile pe care le generați. Cât ai bugetat pentru a plăti software-ul de bază, taxele de găzduire și taxele de tranzacție?

Care este fereastra de lansare? Puteți configura unele platforme de comerț electronic găzduite în doar câteva ore. Alții pot dura luni pentru pregătirea și desfășurarea. Iar platforma este doar un element.

Ce zici de produsele tale? Aveți fotografii, descrieri și îndepliniri gata de plecare? Veți avea nevoie de un software de comerț electronic care să fie gata de a merge atunci când sunteți.

Cât de flexibil ai nevoie pentru a fi lucrurile? Oamenii cred adesea că vor împiedica limitele de design pentru magazinul lor online. Dar acesta nu este singurul obstacol. Poate platforma selectată să gestioneze gama de produse pe care intenționați să le vindeți?

Shopify este unul dintre cei mai flexibili producători de magazine online de pe piață. Probabil că nu va fi provocarea dvs. cu acesta. Dar, știi cum să o configurezi, deci este la fel de flexibil pe cât ai nevoie?

Pot să-l fac să se joace bine cu alții? Vindeți lucruri pe Facebook? Un magazin Amazon? Cumpărături în aplicație? Un fișier CSV pentru Cumpărături Google?

Ești confortabil cu răspunsurile tale? Acum aveți o bună înțelegere a nevoilor dvs. pentru un magazin online alimentat cu Shopify. Este timpul să găsiți un expert care vă poate ajuta. Acești dezvoltatori de top ai platformelor de software eCommerce merită atenția dvs..

Realizare Web Design

Logo Realm Web Design

Salt direct la portofoliu pentru a vedea exemple de lucrări ale proiectului Realm. Sunt în jur din 2007. Lista lor de clienți variază de la companiile familiare Fortune 500 până la startup-uri minuscule. O rată de trimitere a clienților de aproape 80% vorbește despre satisfacția clienților. Tărâmul crede că ar trebui să lăsați media socială să vă facă marketing. Ei lucrează cu clienții pentru a integra Shopify cu toate platformele sociale majore.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Logo Diff

S-ar putea să fiți tentat să rămâneți și să vă jucați cu designurile geometrice distractive de pe pagina de destinație. Derulați în jos și citiți despre această echipă de dezvoltatori condusă de CEO Ben Crudo. El a început Diff ca un retailer frustrat în căutarea unei soluții de comerț electronic mai bun. Echipa lui a fost înconjurător abia din 2011, dar a obținut mai mult de 65 de recenzii de 5 stele de la clienți. Un accent pe Shopify îi menține în fruntea proiectării, integrării și marketingului.

sineLABS

Logo sineLABS

Această firmă de dezvoltare a platformelor este specializată în aplicațiile Shopify. Aceste aplicații adaugă simplitate și funcționalitate magazinului dvs. de comerț electronic. Prezența online a companiei nu are un portofoliu care conține site-uri web ale clienților. Este din toate motivele corecte. sinelabs îți păstrează atenția asupra suitei lor de aplicații puternice. Fiecare oferă o explicație ușor de urmărit. Nu sunteți copleșit de caracteristicile tehnice. Linkurile te duc către aplicația prezentată pe site-ul Shopify.

Radiator

Logo-ul radiatorului

Cumpărături online este o experiență vizuală. Studiourile Radiator știu acest lucru. Această firmă de dezvoltare premiată se concentrează pe proiectarea receptivă pentru magazinele de comerț electronic care utilizează Shopify. Vizitarea portofoliului lor vă oferă mai mult decât o privire asupra a ceea ce au făcut pentru clienți. Fiecare exemplu oferă fie un studiu de caz, fie o privire asupra a ceea ce sa întâmplat în culise.

3five

Logo logo

Aproximativ jumătate dintre clienții lor vin la ei doar pentru asistență de comerț electronic. 3five combină funcționalitatea WordPress și Shopify pentru a rula site-urile web pe care le dezvoltă. Se numesc boutique, dar 3five are o listă globală de clienți. Există o colecție de resurse pentru a descărca. Te vor pregăti pentru întrebările pe care le vor pune pentru a configura site-ul tău de comerț electronic Shopify.

Jivaldi

Logo Jivaldi

Este posibil să nu fi citit niciodată o definiție atât de elocventă a experților în conversie. Această firmă de dezvoltare eCommerce îi ajută pe clienții săi să optimizeze platforma de comerț eCommerce. Vizează traficul, crește ratele de conversie și găsește noi clienți. Primul lucru pe care îl veți întâlni pe site-ul Jivaldi este portofoliul lor. Fiecare exemplu se extinde pentru a împărtăși un studiu de caz. Vi s-au dat obiectivele clientului și modul în care Jivaldi le-a abordat.

MEM Design (Mat Mullen)

Logo Design Mem

Cu peste 100 de site-uri de comerț electronic sub curea, Mat Mullen poate spune cu convingere că știe un lucru sau două despre Shopify. Mat este genul de persoană care iubește să vorbească despre ceea ce face. El își pune numărul de telefon chiar pe site-ul web și încurajează oamenii să sune cu întrebări. Probabil va răspunde la câteva întrebări despre Slack. Mat le împrumută talentul lor ca manager de produs. Consultați portofoliul de muncă al Matt pentru clienți. Ai nevoie de mai mult ajutor pentru a decide? Citiți câteva dintre cele 70 de mărturii pe care le are chiar acum pe Shopify.

SynapseIndia

Logo SynapseIndia

Externalizarea Shopify eCommerce are nevoie de IT este o experiență globală. SynapseIndia este unul dintre liderii dezvoltării offshore. Compania are o echipă formată din peste 500 de profesioniști IT cu experiență. Au lucrat în numele unei liste globale de companii care variază de la 3M și PayPal la Sotheby’s și IBM. Citiți blogul lor pentru o mai bună înțelegere a profunzimii serviciilor lor. Petreceți-vă timp cu întrebările lor frecvente dacă nu sunteți sigur cu privire la externalizarea offshore.

Soluții Web Spring

Logo Web Spring

Iată cel mai bun mod de a înțelege modul în care Malc Bull și Paddy Rohr dezvoltă soluții de comerț electronic. Lasă-i să te plimbe prin procesul lor de gândire. La baza este credința că tehnologia nu ar trebui să fie niciodată un obstacol pentru cumpărătorii online. Sortează-le portofoliul după platformă și serviciu pentru a vedea soluțiile Shopify. Există, de asemenea, o secțiune pe site-ul web unde puteți citi studii de caz ale clienților. Aceste scrieri vă ajută să înțelegeți cum Spring Web a creat soluții pentru clienții lor.

Abby Rose Design

Logo Abby Rose Design

Au o listă de experți Shopify, deci știți că această firmă de design din California are calificări ridicate. Site-urile de comerț electronic din pagina de portofoliu arată etapele minuțioase făcute pentru a combina funcția și designul. Abigail Russel și mica sa echipă se specializează în design personalizat și dezvoltare personalizată. Dacă sunteți nou la Shopify, echipa vă va ajuta, așa cum spun ei, „Îmbrăcați-vă mâinile” cu un proces gratuit.

Urmatorul pas

Sigla pasului următor

Această firmă de proiectare consideră că știința comportamentală ar trebui să decidă funcționalitatea magazinului de comerț electronic. Ei folosesc studiul modului în care oamenii iau decizii pentru a ajuta la eliminarea frecării din procesul de cumpărare. Agenția împărtășește un număr mic de exemple de lucru pe pagina portofoliului. Fiecare include un studiu de caz insightful. Această abordare poate fi nouă pentru tine. Următorul pas a adunat resurse pentru a înțelege mai multe despre știința comportamentală.

Peste piață

Logo-ul de mai sus al pieței

Puține companii de dezvoltare sunt suficient de curajoase să arunce prețurile pe prima pagină. Above Market vă spune chiar de la început. Veți ști care vor fi costurile pentru a vă ajuta să configurați și să configurați un nou magazin online folosind platforma Shopify. De asemenea, compania vă poate ajuta cu modificările site-ului dvs. Shopify existent. Dacă este ceva personalizat, acest expert Shopify vă poate ajuta și acolo. În toate cazurile, acestea sunt transparente și transparente în ceea ce privește stabilirea prețurilor. Este o schimbare revigorantă.

Poate fi ceva prea versatil?

Unul dintre avantajele principale ale platformei Shopify este faptul că are peste 100 de teme superbe. Puteți crea o identitate unică cu puțin efort. Shopify are, de asemenea, o suită în creștere de instrumente (aplicații) pentru a extinde funcționalitatea magazinului dvs. online.

Toate aceste alegeri și variații vă pot copleși. Mai ales când sunteți nou la comerțul electronic, sau chiar platforma Shopify. Dacă lansați un magazin online, îl doriți să funcționeze cât mai repede posibil. Încercarea de a descoperi toate detaliile Shopify nu poate fi cea mai bună investiție a timpului tău.

Atunci ar trebui să solicitați expertiza uneia dintre aceste firme de dezvoltare. Cei mai mulți se ocupă doar cu Shopify. Toate au o reputație de a scoate tot ce este mai bun din platformă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map