Hogyan lehet átalakítani a blogot e-kereskedelmi emporiummá

Ha blogger vagy, akkor valószínű, hogy már sokat kemény munkát végzett a közönség felépítése érdekében.


Ha rendszeresen tesz közzé, és a tartalma hasznos, vicces, informatív vagy éleslátó, akkor valószínű, hogy már rendelkezik egy következővel, amely a tökéletes helyzet az e-kereskedelmi vállalkozás indításakor..

Függetlenül attól, hogy digitális vagy fizikai termékeket és szolgáltatásokat szeretne eladni – itt olvashatja el, hogyan lehet az olvasói kört átalakítani jövőbeli ügyfeleivé.

A blogját e-kereskedelem platformjává alakíthatja a termékek eladására.

Mivel ismeri a célpiacot, már egy lépéssel előre vagy. Megvizsgálhatja, hogy milyenek az emberek, akik olvasják az Ön blogját, és milyen termékeket és szolgáltatásokat kínálhat, amelyek vonzzák őket.

Legyen hűséges a közönség előtt

Legyen hűséges a következőkhöz, és szolgáljon fel nekik olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyekre valóban szükségük van.

Az első és legnyilvánvalóbb lehetőség a bevételszerzés a blogoddal az, hogy eladja az Ön niche-jéhez kapcsolódó termékeket, legyen szó otthoni dekorációról, főzésről, tech, háziállatokról vagy bármi másról.

Induljon azzal a gondolkodással, hogy milyen boltot működtet, és milyen termékeket vagy szolgáltatásokat szeretne eladni, mivel ez tájékoztat arról, hogy melyik e-kereskedelmi megoldás a legjobb megoldás az Ön számára, és hogyan kívánja végül az üzletét működtetni..

Brainstorm a rést körül, és tegyen fel kérdéseket a közönséggel arról, hogy milyen típusú termékeket szeretne látni és miért. Az online értékesítés hihetetlenül piacvezérelt – a siker érdekében támaszkodjon közönségének ismereteire.

Kísérletezzen, és nézze meg, mi működik

A móka az, hogy szinte bármit el tud adni – feltételezve, hogy ez természetesen legális és releváns a blog olvasói körében. (Például kissé furcsa lenne, ha egy könyv-áttekintő blog elkezdene harcolni ékszer- vagy kávéértékesítésével kapcsolatban).

Használja képzeletét, és próbáljon leleményes lenni az új termék- vagy szolgáltatáskínálattal – ne csak azokra a „nyilvánvaló” elemekre összpontosítson, amelyeket az emberek a nagy kereskedői webhelyekről szerezhetnek..

 • Válasszon egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amely pontosan képviseli Önt és specialitását – amit Ön és közönsége szenvedélyesen szenved. Mélyebb szakértelemre és specializációra van szükség a felületes értékesítési helyek terén.
 • A termékek beszerzésekor előfordulhat, hogy nagykereskedőtől vásárolja meg őket, vagy előfordulhat, hogy saját termékeit is elkészíti, ha ez a te dolgod. Ne hagyja, hogy az alapok vagy a tér hiánya megállítson – megteheted indítson egy csepp szállítási vállalkozást a cipőfűző költségvetéséből néhány nap alatt.
 • Érdemes megnézni, hogy milyen más hasonló bloggerek árusítanak online, hogy segítsen ötleteket generálni.
 • És ne félj kísérletezni – próbáljon ki néhány dolgot, és nézd meg, mi népszerű és mi nem segíti a termékkínálat finomítását.

Találja meg a megfelelő megoldást

Fontos a megfelelő e-kereskedelmi megoldás kiválasztása. Fontolnia kell, hogy miként kívánja megrendeléseket fogadni és kifizetéseket fogadni olyan módon, amely egyszerre könnyű mind Ön, mind az ügyfelek számára.

Választhat egy teljes körű szolgáltatást nyújtó e-kereskedelem platformot, amely teljes mértékben ki van építve az ügyfélszolgálattal, vagy egyszerűen hozzáadhat egy e-kereskedelem kiterjesztést a meglévő webhelyéhez, lehetővé téve az e-áruház funkcióinak stratégiai elhelyezését az egész blogjában anélkül, hogy megváltoztatná annak megjelenését. Íme az amerikai Webmester Szövetség a legjobb e-kereskedelmi szoftverplatformoknak.

Amint dönt, fontolja meg az egyes platformok felhasználói élményét, és azt, hogy azok a vásárlási folyamatot az ügyfelek számára a lehető legkevesebbé teszik-e. A jó felhasználói élmény végső soron növeli az átváltási arányt és az ügyfelek lojalitását.

Mutasd meg, hogy megbízható vagy

Meg kell szereznie a az ügyfelek bíznak benne – időt és pénzt fektessen be a minőségi tartalmakba, a dizájnba és a felhasználói élménybe, hogy visszatérjen az emberek.

 • Ha azt szeretné, hogy az e-áruház megbízhatóbbnak tűnjön, akkor fontolja meg a Google megbízható üzletek program. Azok az üzletek, amelyek folyamatosan magas szintű ügyfélszolgálatot nyújtanak, egy kitűzővel jutalmazzák azt, amely tudatja a vásárlóknak, hogy Ön egy ellenőrzött és megbízható online üzlet – és aki 1000 dollár életbiztosítást kínál számukra.
 • Jelenítse meg a bizalom jeleit az egész üzletben, különösen a pénztár oldalak közelében, a bizalom és a hitelesség növelése érdekében.
 • Van részletes feltételek & feltételek és a kézbesítés, és visszatér információkat az Ön webhelyén, és mindig megkönnyíti a kapcsolatfelvételt.

Könnyen megfizetheti a fizetéseket

Több fizetési mód kínálása jó módja annak, hogy bizalmat teremtsen ügyfelei számára, amikor kijelentkeznek.

A bolt beállítása a PayPal fizetési átjáró kötelező, mivel ez az egyik legnépszerűbb biztonságos online fizetési mód. Ezenkívül hasznos vásárlási funkciókat is nyújthat webhelye számára, például a „Vásárlás most” gombokat és az egyszerűsített pénztár lehetőségeket.

Emellett engedje meg az ügyfeleknek, hogy nem PayPal biztonságos kártyás fizetéseket hajtsanak végre, és gondoskodjanak arról, hogy rendelkezzenek azzal a funkcióval, hogy könnyedén vásárolhassanak, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használnak.

Helyezze fel a műszaki dolgokat

Az e-kereskedelem üzletének futtatása különbözik a blog futtatásától – előfordulhat, hogy át kell adnia webhelyének általános műszaki frissítését.

 • Nézze meg jelenlegi szolgáltatóját. A WooCommerce bővítmény telepítését tervezi a WordPress blogján? Be kell fektetnie egy erősebb WordPress tárhely-megoldásba, például a WP Enginebe, hogy megakadályozza webhelyének lelassulását (a WPEngine áttekintése itt).
 • Bejárhatja webhelye URL-jét egy SEO eszköz segítségével, például Sikoltozó béka az esetleges indexálási problémák eloszlatása.
 • Nagy üzlet olyan termékekkel, amelyek behoznak és elfogynak? Mindig átirányítsa az egyes termékoldalakat a megfelelő kategóriás oldalakra, hogy elkerülje az eladások elvesztését a bosszantó 404 oldal miatt.

Megpróbálta már átalakítani a blogját e-kereskedelem áruházá? Milyen tanulságokat tanult az út során? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map