Cumpărați pro și contra pentru a lansa site-ul dvs. de comerț electronic

Dacă ați făcut cumpărături pentru cea mai bună platformă de comerț electronic pentru a vă alimenta magazinul, probabil că veți continua să vizitați Shopify. Este lider în industrie și a fost clasat constant printre primele trei platforme.


În timp ce Shopify este cu siguranță un instrument impresionant, pot exista mai multe opțiuni pentru a răspunde nevoilor tale. Aflați mai multe despre avantajele și dezavantajele software-ului de comerț electronic pentru a putea lua cea mai bună decizie de cumpărare.

Beneficiile și dezavantajele magazinului eCommerce de la magazinul comercial

PROS SHOPIFY

Nu se poate nega faptul că platforma Shopify eCommerce vine cu o lungă listă de profesioniști. Iată doar câteva dintre cele mai importante.

Soluție la cheie: Shopify este gata. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la investiția de timp și bani în procesul de configurare. După ce v-ați înscris, puteți începe să proiectați și să vă construiți magazinul.

Configurarea rapidă și ușoară înseamnă, de asemenea, că puteți începe să vindeți și să obțineți venituri cât mai curând posibil. Nu va trebui să petreci luni sau chiar ani de zile la construirea site-ului tău.

Funcții importante încorporate

Gazduire: Shopify folosește serverele lor puternice pentru a rula magazinul. Aceasta înseamnă, de asemenea, că se ocupă de orice problemă tehnică. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rularea și depanarea propriilor dvs. servere. Pentru începători, acesta este un plus uriaș.

Securitate: Shopify este PCI DSS conform. Aceasta înseamnă că îndeplinesc standardele industriei pentru securitatea cardurilor de credit și debit. Clienții dvs. se pot simți încrezători că informațiile lor financiare sunt protejate.

Shopify este compatibil cu PCI DSS

În plus, magazinul dvs. este livrat cu un certificat SSL gratuit. Acest strat de protecție funcționează pentru criptarea datelor sensibile. Este un alt mod de a proteja informațiile cumpărătorului. Unii producători de site-uri de comerț electronic vă vor face să cumpărați un certificat și să plătiți pentru instalarea acestuia.

SEO: Este ușor să fii expert SEO cu Shopify. Caracteristicile lor încorporate fac comerț electronic SEO practic prost-prova. Programul creează automat un site, se integrează cu orice alte programe de analiză și vă permite să actualizați meta descrieri și etichete. Tot ce trebuie să faceți este să completați semifabricatele, iar site-ul dvs. se va lansa ca motor de căutare prietenos.

Detalii despre ecranul paginii web Shopify

Interfață ușoară de utilizare: Notele ridicate pentru ușurința utilizării depășesc caracteristicile de proiectare. În timp ce editorul este excelent pentru începători, la fel și restul tabloului de bord. Oricine își poate găsi cu ușurință drumul. Organizația are sens, iar configurarea este atât atrăgătoare vizual, cât și clar indicată.

Magazin de aplicații: Magazinul de aplicații Shopify are mii de suplimente pe care le puteți utiliza pentru a vă extinde funcțiile site-ului. În timp ce unii dintre aceștia necesită o taxă unică sau abonament lunar, multe dintre ele sunt absolut gratuite. Cu aplicații noi adăugate tot timpul, nu există limite la ceea ce puteți face.

Magazin de aplicații Shopify

Aplicația Shopify POS: Shopify depășește vânzările online. Cu aplicația POS, puteți vinde cu ușurință produse la evenimente live. Luați-vă la produsele pe piețe, târguri, pop-up-uri și alte întâlniri. Aplicația simplifică efectuarea tranzacțiilor din mers.

Viteză: Timpurile de încărcare rapidă sunt importante din mai multe motive.

 • 1. Motoarele de căutare recompensează site-urile cu timp de încărcare mai rapid. Serverele lente vă pot afecta în mod negativ clasamentele.
 • 2. Cumpărătorii online sunt nerăbdători. Nu este nevoie de mult pentru ca un potențial client să părăsească pagina ta. Trebuie să aștepți pe site-ul tău poate să le alunge.
 • 3. Pare neprofesional. Ai o singură șansă la o primă impresie bună. Un site lent nu va insufla încredere în site-ul dvs..

Relații Clienți: Ca client Shopify, aveți acces 24/7 la serviciul de asistență pentru clienți. Le puteți contacta prin:

 • Telefon
 • E-mail
 • Chat live
 • Stare de nervozitate
 • Facebook

Opțiuni excelente de asistență pentru clienți.

De asemenea, ca proprietar de afaceri, veți avea acces la o varietate de instrumente CRM. Puteți utiliza acestea pentru a crea experiență plăcută la cumpărături și pentru a gestiona comenzile. Toate aceste caracteristici sunt încorporate și sunt gata de utilizare din prima zi.

Instrumente esențiale de marketing: După ce ai un site, este timpul să începi să îți comercializezi produsele. Shopify ușurează optimizarea paginilor dvs. cu sitemap-uri, meta tag-uri, descrieri și integrare social media. Alte instrumente de marketing includ:

 • Urmărirea și raportarea clienților
 • Posibilitatea de a crea promoții și de a oferi reduceri
 • Buletin informativ și șabloane de e-mail
 • Capabilitățile blogului
 • Proiectare receptivă pentru dispozitive mobile
 • Magazin extensiv de aplicații

Aveți tot ce aveți nevoie pentru a derula o campanie de marketing cuprinzătoare. Orice instrumente suplimentare pot fi adăugate prin intermediul magazinului de aplicații. Există o mulțime de opțiuni gratuite și la un preț rezonabil.

Proiecta

Magazin de șabloane Shopify

Unul dintre cele mai mari costuri de pornire a unui magazin online este angajarea unui dezvoltator pentru a vă proiecta site-ul. Tarifele pe oră pot începe de la 100 USD și pot depăși cu mult peste 200 USD. Nu este nevoie de mult timp pentru a ridica o factură grea. Acest lucru pune designul personalizat în afara gamei de prețuri de o mulțime de startup-uri.

Din fericire, cu Shopify, nu veți avea nevoie de un dezvoltator profesionist. Oricine poate crea un site. Editorul WYSIWYG facilitează personalizarea paginilor. Nu trebuie să știți cum să codați pentru a face modificări.
Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența pentru clienți sau puteți utiliza instrumentele lor de resurse. Ei furnizeaza:

 • Pagini de întrebări frecvente
 • Un forum comunitar
 • O bază de cunoștințe
 • Universitatea de construire a site-urilor web.

Platforma este perfectă pentru începători, dar suficient de versatilă pentru antreprenori mai experimentați.

Proiectare web responsivă

Magazinul șabloane responsive.

Majoritatea cumpărătorilor își folosesc dispozitivele mobile pentru a naviga și a face cumpărături. Dacă site-ul dvs. web nu răspunde, veți lupta pentru a converti vânzările. Shopify oferă teme cu design receptiv, astfel încât site-ul dvs. web să arate bine pe telefoane, tablete și laptopuri. Clienții vă pot vizualiza cu ușurință produsele și pot plăti acolo unde sunt.

O multime de teme gratuite

Platformele ECommerce variază destul de mult în câte teme gratuite oferă. Shopify se află în mijlocul gamei din această categorie. În prezent, puteți alege dintre 10 teme gratuite. Temele premium variază în prețuri între 80 și 150 USD. Deși 10 s-ar putea să nu pară mult, calitatea temelor gratuite este cu mult peste concurență.

Șabloane de site-uri Shopify

De asemenea, ajută ca temele gratuite Shopify să fie bine concepute și personalizate cu ușurință. Editorul WYSIWYG vă permite să faceți schimbări simple de drag-n-drop. Puteți accesa codul temei și personaliza detaliile prin HTML sau CSS. Reglați dimensiunea, schimbați culorile și adăugați imagini cu ușurință.

Add-Ons

Un alt beneficiu al software-ului Shopify este că își extind constant magazinul de aplicații. Dacă nu găsiți un anumit instrument sau aplicație, este posibil ca acesta să fie disponibil în curând. Aceștia caută în mod constant modalități de îmbunătățire și satisfacere a nevoilor clienților.

Platforma software flexibilă Shopify va continua să crească odată cu dvs. și cu piața în schimbare. În prezent, există mii de plugin-uri din care să alegeți și acest număr continuă să crească în fiecare zi.

Shopify a simplificat procesul de integrare. După ce achiziționați sau descărcați o aplicație, va fi ușor de lansat imediat. În mod obișnuit, nu este implicată puțin până la nicio configurare. Extinderea funcționalității magazinului dvs. durează doar câteva clicuri.

SHOPIFY CONS

Prețuri

Este posibil să fi observat că există o serie de opțiuni gratuite de găzduire de sine stătătoare pe piață: Magento, Zen Cart, PrestaShop. În timp ce eticheta gratuită poate părea atrăgătoare, există o captură. Pentru a utiliza aceste coșuri de cumpărături eCommerce trebuie să fiți foarte fluent în codificare. În caz contrar, va trebui să angajați un dezvoltator pentru a vă proiecta magazinul. În acest caz, costul „gratuit” dispare rapid.

În plus, opțiunile self-gazdate pot veni și cu taxe ascunse. Este posibil să fiți obligat să plătiți suplimentar pentru gateway-uri de plată, certificate de securitate și alte funcții care sunt încorporate în Shopify.

În esență, opțiunile de găzduire de sine sunt cele mai bune pentru cei cu cunoștințe tehnice. Dacă sunteți începători, atunci Shopify este încă o valoare excelentă. Merită abonamentul lunar pentru a vă putea proiecta rapid site-ul.

Dificultăți de personalizare

Unii utilizatori se plâng că temele Shopify sunt dificil de personalizat. Shopify a inventat propriul limbaj de codare numit Liquid. Dacă sunteți obișnuiți cu alte limbi, va exista o curbă de învățare.

Dezavantajul este că nu ești blocat să folosești lichid. Utilizatorii au încă opțiunea de a utiliza HTML, CSS și JavaScript pentru a face modificări. Doar cei care se bazează pe PHP pot întâmpina probleme.

Instrumentele de marketing sunt foarte de bază

O altă plângere comună este aceea că instrumentele de marketing încorporate sunt prea de bază. Cu toate acestea, este un argument dificil. Site-urile Shopify sunt integrate cu toate instrumentele de care aveți nevoie. Dacă există un decalaj, tot ce trebuie să faceți este să vizitați magazinul de aplicații. Orice utilizator are acces nelimitat la cele mai bune instrumente de marketing disponibile.

Organizare

Shopify a făcut o alegere interesantă când vine vorba de nume de categorii. Acestea pot fi confuze și pot îngreuna navigarea pe site. Acest lucru îndepărtează experiența utilizatorului și creează o curbă de învățare inutilă. În timp ce acest con este ușor depășit, este încă enervant.

migrațiune

Dacă decideți să schimbați platformele, Shopify nu ușurează migrarea. Deși aceasta este o practică obișnuită, aceasta poate însemna, de asemenea, pierderea informațiilor despre magazin. Cel mai bun la care puteți spera este un export CSV al site-ului dvs. Acesta este un motiv bun pentru a vă petrece timpul alegând o platformă de comerț electronic. Profitați de orice încercări gratuite, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la migrarea pe drum.

Pentru cine este Shopify cel mai bine?

Shopify este de fapt potrivit pentru majoritatea oamenilor de acolo care caută să înceapă un magazin online. Acordă marea majoritate a persoanelor care nu cunosc codul. Aceasta înseamnă o economie uriașă în ceea ce privește proiectarea și dezvoltarea unui magazin. Practic, oricine poate construi și lansa un magazin în câteva ore.

De asemenea, Shopify are unul dintre cele mai bune planuri de prețuri de pe piață. Puteți face upgrade și downgrade, după cum este necesar. Chiar și planul de bază vine cu toate funcțiile de care aveți nevoie și acces la magazinul de aplicații. În timp ce există taxe cu cardul de credit, acestea sunt standard.

Magazin alternative alternative

În timp ce Shopify este o platformă excelentă care vorbește cu un public masiv, există alte opțiuni acolo. Volumul, BigCommerce și Magento sunt adesea clasate în top cu Shopify. Și din motive întemeiate. Toate aceste platforme concurează pentru o parte din aceeași piață. Toți lucrează din greu pentru a-ți câștiga afacerea.

Cu toate acestea, la final, platforma software Shopify iese în continuare din top din mai multe motive:

 • 1. Cele mai bune teme. În timp ce ceilalți jucători mari pot avea mai multe teme, temele Shopify sunt mai bine concepute și mai profesioniste. Sigur, aceasta este o problemă totală de opinie și gust personal. Dacă doriți să vă vedeți singuri, folosiți încercările gratuite pentru a face câteva priviri în jur.
 • 2. Super user friendly. Magento este un program open source care va necesita anumite cunoștințe tehnice. BigCommerce și Volusion oferă editori de drag and drop, însă Shopify primește note ridicate pentru ușurința în utilizare.
 • 3. Caracteristici nelimitate. Cu Shopify, nu trebuie să vă faceți griji pentru băuturi. Puteți adăuga oricâte produse doriți și beneficiați de spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată. Nu este necesar să plătiți pentru un pachet modernizat.
 • 4. Serviciul pentru clienți. Shopify stabilește standardul pentru servicii excelente pentru clienți. Utilizatorii au o listă lungă de modalități de a ajunge la un reprezentant 24/7. Alte platforme te fac să plătești mai mult pentru acces direct.
 • 5. Actualizări constante. Dacă aruncați o privire asupra tendințelor Google, Shopify continuă să obțină tracțiune. Concurenții săi nu sunt chiar la fel. Multe dintre acestea se datorează angajamentului Shopify de a-și îmbunătăți caracteristicile. Shopify continuă să se adapteze pieței și să adauge noi funcții, după cum este necesar. Nu va trebui să vă faceți griji pentru ca acest lucru să nu fie actualizat.

Deși Shopify se evidențiază ca cea mai bună alegere pentru începători, fără experiență de codificare, aceasta nu înseamnă că este cea mai bună opțiune pentru toată lumea. Dacă aveți experiență de codare, este posibil să găsiți că Magento este mai ușor de personalizat. Sau puteți găsi tema perfectă pe BigCommerce.

Shopify are un apel în masă, dar este întotdeauna în interesul tău să faci cumpărături înainte de a te angaja la o platformă.

Concluzie: avantajele sunt mai mari decât contra?

Fara indoiala. De fapt, multe dintre contrariile pe care utilizatorii le menționează nu au o tracțiune cu adevărat. Orice dezavantaje vor afecta doar o porțiune foarte mică de utilizatori.

Niciodată nu a fost mai ușor pentru persoana obișnuită să proiecteze și să lanseze un magazin online. Aceasta este o veste excelentă pentru antreprenorii din întreaga lume.

Nu mai există bariere imense când vine vorba de cunoștințe tehnice sau buget. Pentru aproximativ 30 de dolari pe lună, oricine are un computer poate construi un site web profesional cu Shopify. Este o perioadă excelentă pentru a te izbui pe cont propriu, iar Shopify este o mare parte din această mișcare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map