Cumpărați prețurile: comparați și alegeți cel mai bun plan pentru magazinul dvs. online

În timp ce piața software-ului de comerț electronic se poate simți puțin aglomerată, unul dintre beneficii este faptul că companiile sunt obligate să-și vândă produsele în mod competitiv. Nici gigantul din industrie Shopify nu este o excepție.


Aceasta este o veste bună pentru clienții care caută un software cu adevărat puternic de creare de conținut și de gestionare a magazinelor, ambalat într-un pachet accesibil.

Cumpărați planurile de prețuri

Compararea planurilor de prețuri Shopify

Shopify oferă mai multe planuri de prețuri diferite, concepute pentru a răspunde nevoilor întreprinderilor de dimensiuni diferite.
Poate cel mai important, ei oferă un proces gratuit de 14 zile. Nici nu aveți nevoie de card de credit pentru a vă înscrie. Aceasta este o practică comună în rândul companiilor de software de astăzi.

Deci, aveți grijă de orice produs care nu vă permite să încercați mai întâi. Dacă un vânzător nu vă lasă să zburați înainte de a cumpăra, nu este atât de încrezător în calitatea soluției pe care o oferă..

După încheierea procesului dvs. de 14 zile, puteți alege planul adecvat de prețuri care să se potrivească bugetului și afacerii dvs..

Shopify Lite – 9 dolari / lună

Chiar și cu acest plan ieftin, cu oase goale, tot puteți să vă bucurați de puterea Shopify. Vă permite să vindeți pe Facebook și să adăugați butoane „cumpărați” pe orice site web existent. Puteți monetiza rapid un site și puteți începe să vindeți.

Shopify Light Plan Solution pentru a vinde pe Facebook

Caracteristici

 • Creați vitrine atractive de produse pe Facebook
 • Adăugați butoane „cumpărați” pe orice site
 • Acceptați cărți de credit la târguri și alte evenimente
 • Creați facturi și facturați clienți
 • Actualizari automate
 • Resurse de marketing
 • Asistență 24/7 clienți prin e-mail sau chat live
 • Listări nelimitate de produse

limitări

Principala limitare a Shopify Lite este că nu vă permite să construiți de la zero un site de sine stătător. Este conceput cu adevărat pentru cei care au deja un site și nu doresc să treacă. Puteți crede că este similar cu adăugarea unui buton PayPal pe site-ul dvs..

Planuri Shopify

Shopify de bază – 29 USD / lună

Următorul pas este Basic Shopify. Această versiune vă permite să creați propriul dvs. site web complet găzduit. Vine cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe o afacere nouă. De fapt, este conceput și la prețuri, având în vedere antreprenorii. Iată câteva aspecte importante:

Caracteristici

 • Două conturi de personal. Acestea pot fi utilizate pentru a restricționa accesul la anumite informații și sunt utile în gestionarea site-ului dvs..
 • Produse nelimitate și spațiu de depozitare
 • Certificat SSL pentru securitate și plăți sigure
 • Blog
 • Posibilitatea de a crea coduri de reducere
 • Crearea manuală a comenzii

Opțiuni de asistență pentru clienți

O mare parte din succesul Shopify poate fi atribuit serviciului lor excelent pentru clienți. Puteți contacta asistența 24/7. Cu planul de bază, aveți o varietate de opțiuni atunci când vine vorba de contactarea ajutorului, inclusiv:

 • Telefon
 • E-mail
 • Chat live
 • Stare de nervozitate
 • Facebook

De asemenea, asigurați-vă că consultați baza lor de cunoștințe, secțiunea de întrebări frecvente și tutoriale. Șansele sunt că veți putea răspunde propriei întrebări. Acestea postează regulat articole informative și par mereu dornici să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Taxe pentru magazin

În plus față de taxa lunară, există alte costuri legate de utilizarea Shopify.

Tarifele cardului de credit și taxele de tranzacție: Cu planul de bază, veți plăti o rată de credit de 2,9%, plus o taxă de 30 for pentru fiecare achiziție online. În persoană, tarifele de achiziție sunt de 2,7%, iar taxa suplimentară este scăzută. De asemenea, dacă alegeți să utilizați o poartă de plată externă, există o taxă de tranzacție de 2,0%.

Preț lunar: La 29 de dolari pe lună, Shopify Basic are un preț competitiv. Veți găsi că majoritatea celorlalți jucători importanți se află în același teren de joc. Cu toate acestea, Shopify este unul dintre doar o mână de a oferi un produs și depozitare nelimitate la acest punct de preț.

Opțiuni de economisire a contractului: Pentru a economisi bani, puteți plăti un an sau doi în avans. Cumpărați un plan anual și economisiți 10% sau 20% pe un plan de doi ani.

Costuri suplimentare

Nu uitați că va trebui să cumpărați și un nume de domeniu. Aceasta este o taxă anuală care rulează de obicei aproximativ 10 dolari.

Magazinul Shopify permite să ai un domeniu personalizat

S-ar putea să constatați că doriți să vă extindeți magazinul achiziționând aplicații specifice. Cu toate că acestea nu sunt necesare, pot fi utile din când în când. Prețurile variază de la o taxă unică la planurile de abonament lunar.

Pentru cine este cel mai bun plan de bază?

Dacă tocmai începeți afacerea, atunci Planul de bază oferă mai mult decât suficient pentru a vă ajuta. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, poate doriți să faceți upgrade. În caz contrar, Shopify Basic oferă un instrument robust și puternic. Nu trebuie să întâmpinați nicio limită reală pe măsură ce magazinul funcționează.

Shopify – 79 USD / lună

Planul Shopify este destinat afacerilor în creștere care au nevoie de spațiu pentru a se extinde. De asemenea, vine cu câteva funcții mai avansate de comerț electronic care vă vor ajuta în relațiile cu clienții și în managementul afacerilor.

Caracteristici:

Toate caracteristicile Shopify Basic, plus

 • Posibilitatea de a crea, vinde și accepta carduri cadou
 • Rapoarte profesionale
 • Recuperarea coșului abandonat

Opțiuni de asistență pentru clienți

Serviciul clienți 24/7 este disponibil prin:

 • Telefon
 • E-mail
 • Chat live
 • Stare de nervozitate
 • Facebook

Shopify canale de asistență pentru clienți

Taxe

Tarifele cardului de credit și taxele de tranzacție: Pentru tranzacțiile online, clienții Shopify vor primi o rată de credit de 2,6% + 30 card. Dacă cumpărăturile sunt făcute personal, această rată scade la 2,4% + 0 ₵. Dacă utilizați plăți Shopify, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de tranzacție. Totuși, gateway-urile terților vin cu o taxă de tranzacție de 1,0%.

Preț lunar: Pentru majoritatea întreprinderilor consacrate, 79 USD este o taxă nominală. Acest lucru este valabil mai ales, având în vedere cât de mult poți face cu acest plan. Oferă mai mult decât suficient pentru a susține o afacere lustruită, profesională și în creștere.

Opțiuni de economisire a contractului: Pentru a economisi bani, puteți plăti un an sau doi în avans. Cumpărați un plan anual și economisiți 10% sau 20% pe un plan de doi ani.

Costuri suplimentare: Potențialul pentru costuri suplimentare este același pentru toate planurile Shopify. Nu va trebui să cumpărați aplicații pentru a avea un magazin complet funcțional. Cu toate acestea, s-ar putea să constatați că anumite aplicații vor fi benefice pentru afacerea dvs..

Prețul aplicației variază destul de mult. Asigurați-vă că faceți cercetarea, astfel încât să puteți găsi cea mai bună ofertă care să se potrivească nevoilor dvs..
În cele din urmă, nu uitați de costul unui nume de domeniu. De obicei, un domeniu va costa în jur de 10 dolari pe an.

Pentru cine este Planul Shopify cel mai bine?

Planul Shopify este cel mai potrivit pentru întreprinderile consacrate, care sunt concentrate pe creștere. Planul oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă extinde rapid și pentru a vă adapta nevoilor în schimbare.

Magazin avansat – 299 USD / lună

Deși versiunea avansată de Shopify nu este complet nelimitată, aceasta se apropie destul de mult. Iată caracteristicile suplimentare care vin cu planul de prețuri avansate Shopify:

Caracteristici:

Toate caracteristicile Shopify, plus

 • 15 conturi de personal
 • Creator de raport avansat
 • Transport maritim în timp real

Opțiuni de asistență pentru clienți

La fel ca în toate planurile Shopify, clienții beneficiază de o asistență superioară la servicii. Puteți căuta prin baza de cunoștințe sau contacta direct un reprezentant. Forumurile comunitare sunt, de asemenea, foarte active și de ajutor. În cele din urmă, asigurați-vă că profitați de Universitatea lor de comerț electronic. Acest serviciu gratuit vă va ajuta să vă îmbunătățiți site-ul și strategiile de marketing.

Contactați asistența clienți prin:

 • Telefon
 • E-mail
 • Chat live
 • Stare de nervozitate
 • Facebook

Taxe

Tarifele cardului de credit și taxele de tranzacție: Cu Advanced Shopify veți plăti o rată a cardului de credit de 2,4% + 30 ₵ pentru cumpărăturile online. Orice cumpărături în persoană vin cu o taxă de 2,2% + 0 ₵. Ca întotdeauna, nu există taxe de tranzacție atunci când utilizați Shopify Payments. Pentru gateway-uri de plată externe, fiți pregătiți să plătiți o taxă de tranzacție de 0,5%.

Preț lunar: Magazinul avansat costă 299 USD pe lună. Este clar un plan destinat afacerilor consacrate care au nevoie de o soluție scalabilă.

Opțiuni de economisire a contractului: Economisiți bani plătind un an întreg. Shopify oferă o reducere de 10% la un plan de un an. Aceasta este o economie de peste 350 USD. Dacă achiziționați un plan pe doi ani, puteți economisi aproape 1.500 USD cu reducerea lor de 20%.

Costuri suplimentare: Indiferent dacă cumpărați un nume de domeniu prin intermediul Shopify sau un alt furnizor, cum ar fi BlueHost, vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 10 USD pe an.

De asemenea, este posibil să doriți să adăugați aplicații pe măsură ce extindeți site-ul dvs. web și să solicitați funcții mai specifice. Rețineți că prețurile pentru aplicații pot fi o taxă unică sau abonament lunar. Asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de a investi într-o aplicație.

Pentru cine este cel mai bun plan Shopify avansat?

Advanced Shopify este cel mai potrivit pentru întreprinderile mari care au nevoie de o soluție scalabilă care se poate adapta rapid la compania lor. Este menit să crească cu afacerea dvs. și să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă extinde.

Shopify Plus

Shopify Plus este o soluție software de calitate pentru întreprinderi pentru magazine cu un volum mare de tranzacții. Unele dintre cele mai mari mărci ale lumii folosesc Shopify Plus pentru a-și alimenta magazinele online. Vine cu vânzări nelimitate, produse și lățime de bandă.

Planul Shopify Plus

Obiectivul principal este de a oferi o soluție accesibilă care să permită întreprinderilor să se concentreze pe lansarea produselor și orientarea către noi piețe. Instrumentele robuste facilitează administrarea magazinului dvs. și reduc costurile IT. Asistența dedicată 24/7 vă va ajuta să lansați mai rapid magazinul

Limitări și cerințe Shopify Plus

Shopify Plus nu are nicio limitare reală. Pentru a începe, va trebui contactați Shopify. Vor crea un plan personalizat pentru dvs. împreună cu prețuri individualizate.

Pentru cine este cel mai bun plan Shopify Plus?

LA Lakers și Dodocase sunt doi clienți Shopify Plus. Ambele se mândresc cu mărci recunoscute și cu un nivel internațional. De asemenea, sunt comercianți cu volum mare, cu nevoi unice. Shopify Plus este ideal pentru gestionarea nevoilor lor.

Prețurile magazinelor în comparație cu cei mai mari concurenți ai acestora

Magento

Magento este un alt nume important în platformele de software de comerț electronic. Marea diferență este că Magneto CE este un serviciu open source. Aceasta înseamnă că este liber din punct de vedere tehnic. Oameni din toată lumea contribuie în mod voluntar la construirea programului prin crearea de aplicații suplimentare și aplicații.

Din păcate, gratuit vine cu o mulțime de șiruri atașate. Pentru unul, va trebui să furnizați găzduire pe propriul dvs. server. În plus, va trebui să fii destul de experimentat când vine vorba de codificare. Dacă una dintre aceste cerințe este prea tehnică pentru a vă ocupa, va trebui să angajați pe cineva. Aceasta este atunci când costurile încep cu adevărat să se adauge.

Proiectanții și dezvoltatorii în mod obișnuit plătesc între 100 și 250 USD pe oră. Dacă creați un site de la zero, orele se pot adăuga rapid. De asemenea, nu toate suplimentele sunt gratuite. Prețurile pentru extensii pot începe de la 99 ₵ și pot crește până la 8.000 USD.

Magento oferă, de asemenea, servicii pentru clienți foarte limitate. Puteți naviga pe forumurile comunității. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, va trebui să vă consultați cu persoana care a configurat site-ul dvs. Aceasta înseamnă mai multe ore-persoană pentru a rezolva problemele.

Pentru a rezuma, aici sunt doar câteva dintre costurile suplimentare:

 • Securitate
 • Numele domeniului
 • Hosting
 • Taxe de proiectant
 • Taxe pentru dezvoltatori
 • suport IT
 • Extensii și extensii

După cum vedeți, costul „gratuit” al Magneto poate fi scăpat rapid.

Pentru cine este Magento cel mai bine?

În ciuda unui cost ridicat de pornire, Magento oferă câteva elemente pozitive reale. Este un program sofisticat și scalabil care vă permite să vă personalizați site-ul complet. Cu toate acestea, prețul îl face cel mai potrivit pentru companii mai consacrate. Companiile de succes, cu o audiență largă și sute de produse, pot beneficia de Magneto.

BigCommerce

În ceea ce privește planurile de prețuri și funcțiile disponibile, BigCommerce seamănă cel mai mult cu Shopify. Planul lor standard este de 29,95 USD pe lună. Ca și Shopify, oferă:

 • Instalare cu un singur clic
 • Teme gratuite
 • 15 zile de încercare gratuită – nu este necesar card de credit
 • Hosting
 • Securitate
 • Spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată
 • Timpuri rapide de încărcare
 • Actualizari automate
 • 10% reducere la achiziționarea abonamentului de un an înainte

Pentru cine este cel mai bun BigCommerce?

În cele din urmă, BigCommerce și Shopify concurează pentru același public. Ambele sunt potrivite pentru antreprenori care încep primul site web. Alegerea ar putea veni în funcție de preferințele personale. S-ar putea să descoperiți că tema care vă place cel mai bine este disponibilă doar pe Shopify. Sau poate o caracteristică specială unică BigCommerce.

Din fericire, ambii oferă probe gratuite. Luați-le pe amândouă învârtire înainte de a lua decizia finală.

Volusion

Volusion este încă o platformă de top. La doar 15 dolari pe lună pentru mini-plan, poate părea o mare sumă. Cu toate acestea, vine cu o mulțime de limitări. Puteți adăuga până la 100 de produse, iar capacul de lățime de bandă este de 1 GB. De asemenea, veți avea acces doar la asistență online.

Chiar și începătorii vor dori probabil să treacă la Planul Plus pentru 35 de dolari pe lună. Caracteristicile Planului Plus includ:

 • Depozitare nelimitată
 • 1.000 de produse
 • Lățime de bandă de 3 GB
 • Asistență telefonică
 • Buletine
 • CRM
 • Recuperarea coșului abandonat

Rețineți că majoritatea planurilor din gama de 30 de dolari vin cu lățime de bandă nelimitată.

De departe cea mai mare plângere împotriva Volusion este practicile lor de stabilire a prețurilor. În timp ce anunță prețurile abonamentului lunar, acestea nu listează toate taxele ascunse. Iată o listă scurtă de prețuri pe care să vă așteptați:

 • Certificat SSL – 149 USD
 • Instalarea certificatului SSL (nu se poate instala singur) – 99 USD
 • Domeniu nou – 11,99 USD
 • Băuturi cu lățime de bandă – 7 USD pe GB
 • Taxe de procesare a plăților de la terți – 2,0-3,0% pe tranzacție
 • Taxa de serviciu PCI 1,83 USD – 3 USD pe lună
 • Înlăturarea linkului „Powered by Volusion” – 25 dolari
 • Taxa de reziliere – 99 USD
 • Taxa lunară pentru declarație – 10 USD

Rețineți că nici măcar nu se menționează costul temelor premium și al suplimentelor. Volusion este o platformă solidă, dar prețul acestora nu este transparent sau competitiv.

Pentru cine este cel mai bine Volusion?

Pe scurt: codificatori cu experiență care sunt la curent cu taxe suplimentare. Platforma nu oferă un editor WYSIWYG. Va trebui să cunoașteți o anumită cantitate de cod pentru a vă personaliza site-ul. Chiar și atunci, poate nu merită prețul. Taxele neașteptate se pot adăuga rapid. În comparație cu Volusion, Shopify este alegerea mai bună pentru majoritatea pe care o populează.

Întrebări frecvente despre planurile Shopify

 • Îmi pot actualiza sau downgrade planul în orice moment?
 • Da! Îți poți schimba planul în orice moment. Indiferent dacă doriți să reduceți costurile sau să faceți upgrade pentru mai multe funcții, sunteți liberi să schimbați planurile.
 • Îmi pot anula abonamentul în orice moment? Care sunt penalizările?
 • Puteți închide sau întrerupe magazinul. Dacă alegeți să o puneți în pauză, magazinul va fi în continuare în funcțiune, dar clienții nu vor putea face achiziții. De asemenea, va reduce costurile de operare. Shopify vă va menține magazinul în direct și va întrerupe 14 USD / lună.
 • Este la fel de ușor să îți închizi magazinul. Totul este nevoie de câteva clicuri și vă puteți anula contul. Nu există penalități pentru închiderea sau întreruperea magazinului.
 • Trebuie să introduc informații despre cardul de credit pentru o încercare gratuită?
 • Nu. Puteți începe încercarea gratuită în doar câteva minute fără a fi necesar să introduceți nicio informație de plată.
 • Cum pot fi facturat?
 • Shopify vă va încarca automat cardul de credit la fiecare 30 de zile. Veți primi o factură, dar nu va trebui să luați nicio măsură. Factura dvs. va include taxa lunară împreună cu orice taxă de tranzacție și aplicație.

Concluzie privind prețurile magazinelor

Shopify este, de departe, cea mai populară platformă de comerț eCommerce Hosted. Oferă o soluție robustă și planuri de prețuri accesibile. Chiar și antreprenorii de prima dată pot valorifica puterea Shopify la un preț rezonabil.

Alegerea planului potrivit depinde de locul în care vă aflați cu afacerea dvs. și de cât de repede doriți să creșteți. Vestea bună este că puteți actualiza și downgrade planurile, după cum este necesar. Pur și simplu, nu există multe platforme care oferă aceeași combinație între cost, versatilitate și flexibilitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map