Cum să vă transformați blogul într-un Emporium de comerț electronic

Dacă ești blogger, este posibil să fii deja muncit mult în construirea publicului tău.


Dacă publicați în mod regulat și conținutul dvs. este util, amuzant, informativ sau cu atenție, atunci este posibil să aveți deja următoarele, care este poziția perfectă pentru a vă afla atunci când vă lansați într-o activitate de comerț electronic.

Indiferent dacă doriți să vindeți produse și servicii digitale sau fizice – iată cum să convertiți cititorii în viitorii dvs. clienți.

Transformă-ți blogul într-o platformă de comerț electronic pentru a vinde produse.

Deoarece îți cunoști piața-țintă, ai deja un pas înainte. Puteți cerceta cum sunt persoanele care vă citesc blogul și tipul de produse și servicii pe care le puteți oferi, care le-ar atrage.

Rămâi loial publicului tău

Rămâneți fideli față de următorii dvs. și serviți-le cu produsele și serviciile de care au cu adevărat nevoie.

Prima și cea mai evidentă opțiune pentru monetizarea blogului tău este de a vinde produse care au legătură cu nișa dvs., fie că este vorba despre decorul casnic, gătit, tehnologie, animale de companie sau orice altceva.

Începeți să vă gândiți la tipul de magazin pe care doriți să îl rulați și la ce produse sau servicii doriți să vindeți, deoarece acest lucru vă va informa care soluție de comerț electronic este cea mai bună opțiune pentru dvs. și cum doriți în cele din urmă să rulați magazinul dvs..

Brainstorm în jurul nișei dvs. și puneți întrebări audienței dvs. despre ce tipuri de produse ar dori să vadă și de ce. Vânzarea online este incredibil de condusă de piață – apelați la cunoașterea publicului dvs. pentru a avea succes.

Experimentați și vedeți ce funcționează

Partea distractivă este că poți vinde aproape orice – presupunând că este legal desigur și relevant pentru cititorii blogului tău. (De exemplu, ar arăta un pic ciudat dacă un blog de recenzie a cărților ar începe să se apuce de vânzările sale de bijuterii sau cafea).

Folosește-ți imaginația și încearcă să fii inventiv cu noua ofertă de produse sau servicii – nu te concentra doar pe articole „evidente” pe care oamenii le pot obține de pe marile site-uri de comercianți.

 • Optați pentru un produs sau serviciu care să vă reprezinte cu exactitate și specialitatea dvs. – ceva de care v-ați pasionat dvs. și publicul. Accesați cunoștințe și specializări profunde pe parcele de vânzare superficiale.
 • Când vine vorba de aprovizionarea produselor, s-ar putea să le cumpărați de la un angrosist sau poate doriți să vă creați propriile produse, dacă asta este lucrul dvs. Nu lăsați lipsa de fonduri sau spațiu să vă oprească – puteți începe o afacere de transport maritim pe un buget mai scăzut în câteva zile.
 • Merită să ne uităm la ce alte bloguri similare vând online, pentru a vă ajuta să generați idei.
 • Și nu vă fie frică să experimentați – încercați câteva lucruri și vedeți ce este popular și ce nu vă va ajuta să vă perfecționați oferta dvs. de produse.

Găsiți soluția potrivită

Alegerea soluției corecte de comerț electronic este importantă. Ar trebui să luați în considerare modul în care doriți să luați comenzi și să primiți plăți într-un mod care să fie ușor atât pentru dvs. cât și pentru clienții dvs..

Ați putea opta pentru o platformă de comerț electronic complet cu servicii complet construită cu asistență pentru clienți sau puteți adăuga pur și simplu o extensie de comerț electronic pe site-ul dvs. existent, permițându-vă să plasați funcții de magazin electronic în întregul blog, fără a schimba modul în care arată. Iată ce consideră Asociația Americană pentru Webmaster ca fiind cele mai bune platforme software de comerț electronic.

Pe măsură ce decideți, gândiți-vă la experiența utilizatorului fiecărei platforme și dacă acestea fac ca procesul de achiziție să fie cât mai perfect pentru clienții dvs. O experiență bună a utilizatorului vă va spori rata de conversie și fidelizarea clienților.

Arată-ți că ești de încredere

Trebuie să-ți faci rost clienții să aibă încredere în tine – investiți timp și bani în conținut de calitate, design și experiență pentru utilizatori pentru a menține oamenii care se întorc.

 • Dacă doriți să faceți ca magazinul dvs. electronic să pară mai de încredere, atunci luați în considerare să vă alăturați Magazinele de încredere Google program. Magazinele care oferă în mod constant un nivel ridicat de servicii pentru clienți sunt răsplătite cu un ecuson care va permite cumpărătorilor să știe că sunteți un magazin online verificat și de încredere – și care le va oferi 1000 USD pentru protecție pe viață.
 • Afișați semnale de încredere în magazinul dvs., în special în apropierea paginilor de checkout, pentru a ajuta la crearea încrederii și credibilității.
 • Au termeni detaliate & condițiile și livrarea și returnarea informațiilor de pe site-ul dvs. și faceți întotdeauna contactul cu ușurință.

Faceți plățile ușoare

Oferirea mai multor opțiuni de plată este o modalitate bună de a insufla încredere clienților dvs. atunci când vin la check out.

Configurarea magazinului dvs. cu Poarta de plată PayPal este o necesitate, deoarece aceasta este una dintre cele mai populare metode de plată sigure online. De asemenea, poate oferi funcții utile pentru cumpărături pentru site-ul dvs., cum ar fi butoanele „cumpărați acum” și opțiunile simplificate de efectuare a plăților.

În paralel, permiteți clienților dvs. să efectueze plăți cu carduri non-PayPal și asigurați-vă că aveți funcționalitatea pentru ca aceștia să efectueze achiziții cu ușurință, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

Obțineți lucrurile tehnice cum trebuie

Rularea unui magazin de comerț electronic este diferită de rularea unui blog – poate fi necesar să oferiți site-ului dvs. un upgrade tehnic general.

 • Uitați-vă la furnizorul dvs. actual de găzduire. Planificați să instalați un plugin WooCommerce pe blogul dvs. WordPress? Este posibil să fie nevoie să investești într-o soluție de găzduire WordPress mai puternică, cum ar fi WP Engine, pentru ca site-ul tău să încetinească (recenzie WPEngine aici).
 • Răsfoiți adresele URL ale site-ului dvs. cu un instrument SEO cum ar fi Urlând Broasca să fumeze eventualele probleme de indexare.
 • Magazin mare cu produse care intră și scot din stoc? Redirecționați întotdeauna paginile de produse individuale înapoi la paginile relevante din categorii pentru a evita pierderea vânzărilor din cauza a 404 pagini enervante.

Ați încercat vreodată să convertiți blogul dvs. într-un magazin de comerț electronic? Ce lecții ați învățat pe parcurs? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map