Cele mai bune 5 recenzii de software pentru coșul de cumpărături eCommerce în 2016

Deci, aveți un produs sau serviciu excepțional și trebuie să îl vindeți. Și nu doar să-l vindeți, dar să găsiți cel mai eficient mod posibil. Cum o vei face?


Ei bine, una dintre componentele cheie ale succesului aici este alegerea coșului de cumpărături potrivit sau a platformei software de comerț electronic. Desigur, contează și produsul și strategia dvs. de marketing. Dar totul va fi inutil dacă nu sunteți în stare să vă prezentați produsul sau serviciul în cea mai bună lumină.

Cele mai bune cinci căruțe de cumpărături

În acest articol, veți afla tot ce trebuie să știți despre tipurile disponibile de software de comerț electronic, veți afla sfaturi despre cum să selectați coșul de cumpărături potrivit pentru nevoile dvs., precum și să descoperiți căruțele de cumpărături cele mai bune găzduite Software-ul eCommerce open source și cel mai popular plugin de eCommerce WordPress.

Cu ajutorul acestui articol, veți minimiza timpul necesar pentru a găsi cel mai eficient mod de a vă vinde produsul. Cum? Vei ști exact ce să cauți după ce ai terminat de citit această postare, așa că haideți să ne aruncăm în ea.

TIPURI DE SOFTWARE DE CARTE DE PRODUSE DE ECOMMERCE

Deci, de ce este capabil exact software-ul eCommerce? Vă permite să vă gestionați cu ușurință produsele (să le adăugați și să le eliminați), să calculați impozitele și este aproape de miezul oricărui magazin online.

Software-ul eCommerce oferă o interfață ușor de utilizat și face ușor controlul funcționării complete a magazinului, chiar și pentru persoanele fără fond tehnic profund.

Iată cele mai populare patru tipuri de software de comerț electronic. Vom intra în detalii mai aprofundate despre unele produse software specifice un pic mai târziu, așa că continuați să citiți.

 • 1. Software de comerț electronic găzduit de sine stătător. Cu acest software de comerț electronic, investiți banii în achiziția inițială a produsului – în servicii de hardware și instalare. Oferă o flexibilitate mult mai mare și face posibilă actualizarea și gestionarea întregului sistem pe cont propriu.
 • 2. Software ca serviciu de comerț electronic (SaaS). Soluțiile SaaS se bazează pe tehnologia cloud. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți ca „găzduit”. Cu acest tip de software de comerț electronic, plătiți pentru un abonament la serviciul pe care furnizorii vi-l furnizează din centrul de date. Deși este mai accesibil, lipsește cantitatea de libertate oferită de software-ul de comerț electronic găzduit de sine stătător. Furnizorii își actualizează în continuare produsele, aduc noi funcții și se ocupă cu soluționarea problemelor.
 • 3. Software open source de comerț electronic. Platformele open source de comerț electronic permit utilizatorilor să instaleze, să gestioneze și să configureze software-ul necesar pe propriile lor servere. Modificarea codului programului este posibilă. Cu toate acestea, necesită un anumit nivel de cunoștințe tehnice și expertiză în dezvoltare. Permite o varietate uriașă de suplimente și plugin-uri pentru a extinde funcționalitatea, iar software-ul în sine este gratuit.
 • 4. Add-on sau plugin. Acest tip funcționează ca o alternativă perfectă pentru cei care dețin deja o platformă de blogging sau un site web bazat pe WordPress care permite pluginuri. Complementele și plugin-urile transformă practic site-ul dvs. într-un magazin online, în doar câteva clicuri. Există o selecție largă de plugin-uri, inclusiv atât plugin-uri pe care trebuie să le cumpărați, cât și complet gratuit.

Sfaturi pentru a selecta coșul de cumpărături potrivit

Selecția unui coș de cumpărături determină modul în care se vor desfășura vânzările. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește și nevoilor dvs. și veți vedea în curând cât de repede veți aborda succesul.

Cu toate acestea, dacă o alegeți pe cea care nu corespunde cerințelor dvs., va trebui să faceți probleme și va trebui să alocați mai mult timp pentru a remedia greșelile dvs..

Cele 25 de sfaturi descrise mai jos vă vor ajuta să evitați greșelile și să alegeți coșul de cumpărături care va fi cel mai bun pentru dvs..

 • 1

  Tip de software de comerț electronic – Înainte de a începe să căutați software de comerț electronic, decideți ce tip doriți. De exemplu, dacă sunteți un utilizator WordPress existent, atunci un plugin WordPress de comerț electronic (de exemplu, WooCommerce) este o opțiune excelentă.

 • 2

  Compatibilitate – Verificați compatibilitatea. Coșul de cumpărături trebuie să funcționeze bine cu hardware-ul disponibil, sistemul de operare și cu software-ul serverului Web.

 • 3

  Importarea datelor – Caută posibilitatea de a importa datele. Acest lucru este deosebit de important dacă deții o mare bază de date de produse. Dacă faceți acest lucru, veți avea cu siguranță nevoie de un mod ușor de a transfera toate aceste date.

 • 4

  Scalabilitate – Ia în considerare potențialul de creștere. Dacă intenționați să vă dezvoltați afacerea, asigurați-vă că alegeți software care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. De exemplu, cel puțin unul dintre planurile de prețuri permite produse nelimitate.

 • 5

  Funcții prioritare – decideți ce caracteristici principale trebuie să aibă coșul de cumpărături. Acest lucru va ajuta la reducerea căutării dvs. mai ușoară.

 • 6

  Calcularea taxei de vânzare și a costurilor de transport – Capacitatea de a face toate calculele necesare îmbunătățește considerabil experiența utilizatorului. Așadar, este mai bine să aveți această caracteristică în loc să trimiteți prin e-mail costurile de expediere către clienții internaționali.

 • 7

  Diferite metode de plată – Coșul de cumpărături trebuie să suporte diferite metode de plată. Trebuie să le oferiți clienților libertatea de alegere și să includeți cât mai multe metode de plată disponibile.

 • 8

  Clienți internaționali – Dacă doriți să vindeți clienților din întreaga lume, căutați software care acceptă diferite limbi, acceptă orice valută și oferă opțiuni de transport și taxe internaționale.

 • 9

  Securitate – Alegeți un coș de cumpărături securizat care să respecte PCI DSS (Standarde de securitate a datelor cu cardul de plată) și care să aibă certificate SSL (Secure Sockets Layer).

 • 10

  Personalizare – Dacă software-ul dvs. de comerț electronic are un set de șabloane predefinite și instrumente pentru a le personaliza, va fi mult mai ușor pentru dvs. să vă creați propriul magazin.

 • 11

  Modificări de preț – Trebuie să fiți capabili să atrageți clienții oferindu-le promoții speciale și reduceri pentru achiziții specifice. Deci, capacitatea de a schimba rapid prețul pentru produse este, de asemenea, un plus.

 • 12

  Alerte de produs și recuperare a coșului abandonat – Căutați posibilitatea de a utiliza alerte, cum ar fi alertarea clienților atunci când este disponibil un produs din stoc, sau avertizarea acestora atunci când au abandonat coșul de cumpărături și încurajându-i să îl completeze, ca acest lucru poate ajuta la creșterea vânzărilor.

 • 13

  Analize și raportări – Pentru a vă putea îmbunătăți performanța și maximiza volumul de vânzări, este important să aveți acces la datele statistice. Asigurați-vă că software-ul dvs. poate genera rapoarte detaliate despre activitatea clienților din magazinul dvs. online.

 • 14

  Coș virtual – Un alt lucru care va spori experiența utilizatorului pentru magazinul dvs. este un coș virtual. Oferă clienților dvs. posibilitatea de a continua cumpărăturile în magazinul dvs. și de a plasa comanda chiar la final după ce au găsit tot ce au nevoie.

 • 15

  Optimizare mobilă – Asigurați-vă că este mobilă, astfel încât să nu pierdeți clienții care sunt utilizatori de telefonie mobilă.

 • 16

  Timp de încărcare rapidă – Verificați timpul de încărcare pentru a vă asigura că se încarcă suficient de repede. Potrivit Kissmetrics, „47% dintre consumatori se așteaptă ca o pagină web să se încarce în 2 secunde sau mai puțin”, deci puteți pierde clienții dacă este prea lent.

 • 17

  Ușor de utilizat – Un software ușor de utilizat și care nu are o curbă de învățare abruptă este deosebit de important dacă nu aveți cunoștințe de codificare.

 • 18

  Nivel de asistență – Aflați cât de mult oferă software-ul, deoarece trebuie să știți că puteți găsi ajutor dacă aveți nevoie, mai ales dacă nu sunteți familiarizat cu software-ul de comerț electronic.

 • 19

  Resurse – Căutați un software care oferă o gamă largă de resurse utile pe care le puteți utiliza pentru a rezolva problemele pe cont propriu.

 • 20

  Instrumente – Căutați instrumente încorporate care să vă ajute să vă dezvoltați afacerea (de exemplu, instrumente de analiză, instrumente SEO, instrumente de marketing etc.).

 • 21

  Configurare – decideți cât timp sunteți dispus să cheltuiți pentru configurare. Dacă doriți o configurație rapidă, ușoară, fără stres, evitați software-ul cu configurații complexe și care consumă timp.

 • 22

  Aplicație mobilă – Dacă doriți posibilitatea de a vă gestiona cu ușurință magazinul online oriunde în orice moment, atunci căutați software care include o aplicație mobilă, astfel încât să o puteți gestiona din mers.

 • 23

  Buget – Înainte de a începe să căutați software de comerț electronic, asigurați-vă că decideți câți bani sunteți dispuși să cheltuiți în fiecare lună. De exemplu, dacă aveți o afacere mică, este posibil ca software-ul de comerț electronic să nu fie cel mai bun pentru dvs..

 • 24

  Proces gratuit – Dacă există o probă gratuită, versiune gratuită sau demo, încercați mai întâi înainte de a lua decizia. Acest lucru vă poate oferi o idee mai bună dacă software-ul este potrivit sau nu pentru dvs..

 • 25

  Feedback de la utilizatori și experți – Citiți recenzii software înainte de a lua decizia. Aflați ce spun utilizatorii și experții, în special despre problemele pe care le-au întâmpinat, deoarece puteți întâmpina aceleași probleme.

Cărți de cumpărături găzduite de top

Shopify

Fondată în 2004, Shopify are acum peste 300.000 de magazine online. Utilizatorii au clasificat în mod constant Shopify drept unul dintre cele mai bune cărucioare de cumpărături găzduite.

Site-ul Shopify

Caracteristici principale.

 • Include un set de funcții de comerț electronic pentru a ajuta la crearea unui magazin profesionist.
 • Include instrumente comerciale, rapoarte și instrumente de analiză.
 • Se integrează cu Google Analytics și oferă rapoarte despre produse.
 • Se integrează cu peste 70 de gateway-uri de plată – puteți accepta carduri de credit, plăți PayPal și automatizarea vânzărilor.
 • Vă permite să creați cupoane, coduri de reducere și carduri cadou personalizate.
 • Vă permite să trimiteți e-mailuri pentru a le aminti oamenilor dacă și-au abandonat coșul.
 • Se integrează cu rețelele sociale.
 • Include un coș de cumpărături încorporat în comerț mobil.
 • Include o piață extinsă de aplicații.
 • Este compatibil PCI DSS și are un certificat SSL disponibil.

Proiecta.

Shopify oferă un set semnificativ de peste 1.000 de teme curate și funcționale, care sunt mobile și personalizabile, inclusiv teme create de designeri de renume mondial, cum ar fi Happy Cog, Pixel Union și Clearleft. Vă permite să alegeți între teme gratuite și plătite care pot satisface majoritatea cerințelor utilizatorilor.

Dacă găsiți o temă care vă place, dar nu este exact ceea ce doriți, puteți angaja un expert în design Shopify pentru a-l regla pentru dvs. sau chiar crea un design personalizat complet nou doar pentru dvs..

Prețuri.

Încearcă mai întâi proba gratuită de Shopify de 14 zile, pentru a avea o idee mai bună dacă este sau nu cea potrivită pentru tine.

Planurile de prețuri ale Shopify variază de la 29 USD pe lună pentru planul de bază și până la 299 USD pe lună pentru planul Premium. Planul Standard costă 79 USD pe lună. Abonamentele de 1 an și 2 ani vă vor economisi 10%, respectiv 20%.

Planul de bază este cel mai potrivit pentru noile afaceri care abia încep, dar planul standard sau planul premium poate fi o opțiune mai bună dacă intenționați să vă dezvoltați afacerea în continuare.

Există, de asemenea, planul Shopify Lite, care vă permite să vă vindeți produsele pe Facebook cu doar 9 dolari pe lună. Și există Shopify Plus, care este o platformă de comerț electronic SaaS pentru comercianții cu volum mare. Este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mari care caută soluții la nivel de întreprindere.

Puteți achiziționa și funcții suplimentare, cum ar fi pachetul de vânzare cu amănuntul, care vă poate actualiza POS-ul Shopify (punctul de vânzare) cu 40 USD pe lună.

Pro-uri & Contra.

Pro:

 • Interfață ușoară de utilizat, prietenoasă.
 • Lățime de bandă nelimitată, stocare de fișiere și produse.
 • O gamă largă de șabloane gratuite.
 • Instrumente de marketing încorporate.
 • Integrare simplă a PayPal.
 • Acceptă aplicații terțe pentru extinderea funcționalității.
 • Se integrează cu WordPress, Wix și Squarespace.
 • Suport excelent 24/7 pentru clienți.
 • Toate planurile includ un certificat SSL gratuit.

Contra:

 • Lipsa libertății de personalizare.
 • Nu acceptă mai multe limbi.
 • Sistemul de plată autohton este limitat doar la anumite țări.
 • Taxe de tranzacție pentru gateway-uri de plată terțe.
 • Poate avea probleme cu afișarea corectă a imaginilor. Uneori, pentru a evita acest lucru, este mai bine să le cultivați dinainte.

Serviciu clienți.

Shopify are o echipă de asistență disponibilă 24/7. Le puteți suna, scrie un e-mail sau vorbi cu ei într-un chat live. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru o anumită zonă, aveți acces la o varietate de experți Shopify, inclusiv experți în configurare, experți în design, experți în dezvoltatori web, experți în marketing și experți în fotografie.

Shopify are o bibliotecă de resurse pentru cei care doresc să rezolve singuri problemele. Acesta include o colecție de ghiduri și tutoriale pentru utilizatori, podcast-uri, o enciclopedie de afaceri, o bază de întrebări frecvente și un forum de discuții, precum și o selecție de videoclipuri, studii de caz, cărți electronice și webinarii la „Universitatea de comerț electronic”.

De asemenea, puteți găsi întâlniri și evenimente Shopify la care puteți participa prin „Universitatea de comerț electronic”.

BigCommerce

Fondată în 2009, BigCommerce alimentează acum aproximativ 100.000 de magazine online și are o durată medie de utilizare de 99,99%. Comercianții săi cresc cu 28% anual, ceea ce este aproape dublu față de media industriei, iar BigCommerce Enterprise peste un milion de dolari în vânzări pe an.

Site-ul BigCommerce

Utilizatorii au clasat în mod constant BigCommerce drept unul dintre căruțele de cumpărături găzduite de top. Printre alte premii, a câștigat premiul Gold Stevie 2014 pentru Compania Anului.

Caracteristici principale.

 • Vă permite să vindeți produse digitale și fizice, să le împărțiți în categorii și să folosiți propriile rate de transport.
 • Se integrează cu PayPal și numeroase gateway-uri de plată.
 • Oferă opțiuni de optimizare a motorului de căutare și funcționalitate completă de gestionare a conținutului.
 • Poate trimite automat e-mailuri pentru a le aminti oamenilor dacă și-au abandonat coșul.
 • Vă permite să creați conturi care să acorde personalului dumneavoastră permisiunea de a finaliza sarcini specifice (de exemplu, numai echipa dvs. de vânzări poate modifica prețurile produselor etc.).
 • Permite utilizatorilor să modifice CSS și HTML.
 • Include o piață extinsă de aplicații.
 • Oferă posibilitatea de a crea carduri cadou și cupoane în mod implicit.
 • Este compatibil PCI DSS și este disponibil un SSL dedicat.

Proiecta.

BigCommerce oferă o selecție de 7 șabloane tematice gratuite și aproape 80. Prețurile pentru șabloanele plătite variază între 145 și 235 USD. Totuși, majoritatea sunt între 170 și 195 $.

Puteți alege dintr-o varietate de teme pentru diferite industrii, cu categorii care să vă ajute să găsiți cea mai bună. Și, așa cum a fost menționat anterior, BigCommerce vă permite să modificați codurile HTML și CSS pentru ca magazinul dvs. să arate unic.

BigCommerce este de asemenea mobil-mobil, deoarece include un magazin mobil încorporat, precum și teme responsive care se vor regla automat pentru a se potrivi cu orice dimensiune a ecranului – desktop-uri, laptopuri, tablete și telefoane mobile.

Prețuri.

BigCommerce oferă patru planuri de prețuri cu un set diferit de funcții. Fiecare plan de preț are, de asemenea, o limită anuală de vânzare. Dacă depășiți această limită, BigCommerce vă va solicita trecerea la un alt plan de prețuri. Abonamentele de 1 an vă vor economisi 10%.

 • Standard BigCommerce. 29,95 USD pe lună, cu limita de vânzări anuală de 50 000 USD.
 • BigCommerce Plus. 79,95 USD pe lună, cu 125.000 de dolari limita anuală de vânzări. Acest plan și planul standard sunt concepute atât pentru întreprinderile noi, cât și pentru creșterea rapidă.
 • BigCommerce Pro. 199,95 USD pe lună, cu o valoare anuală de 1.000.000 USD. Acest plan este conceput pentru întreprinderile cu volum mare.
 • BigCommerce Enterprise. Acest plan este adaptat afacerii tale. Prețul pentru acesta variază și depinde de cerințele afacerii tale. Este conceput pentru magazinele online consacrate, cu vânzări ridicate și nevoi avansate.

Dacă nu sunteți sigur ce plan alegeți, încercați prima lor încercare gratuită de 15 zile pentru a o testa și a afla dacă are tot ce aveți nevoie.

Pro-uri & Contra.

Pro:

 • Unul dintre cele mai ușor de utilizat, cu un constructor de magazine pe care cineva fără abilități de dezvoltare web îl poate gestiona ușor.
 • Toate planurile includ produse nelimitate, stocare fișiere, lățime de bandă și conturi de personal.
 • E-mailuri automate și funcții de marketing.
 • Analytics și raportare concepute special pentru comerț electronic.
 • Un blog încorporat.
 • Fără comisioane de tranzacție.
 • Taxe mai mici de tranzacție PayPal.
 • Asistență excelentă 24/7 pentru clienți.

Contra:

 • Limitarea anuală a vânzărilor cu o actualizare necesară la un plan de prețuri mai scump.
 • Lipsa aplicațiilor mobile care vă permit să vă gestionați magazinul din mers.
 • Șabloane mai puțin gratuite în comparație cu concurenții și prețuri ușor mai mari.
 • O personalizare dificilă. Chiar dacă puteți regla codurile sale, trebuie să aveți un anumit nivel de expertiză. Și nu există atât de multe suplimente din care să alegeți.

Serviciu clienți.

BigCommerce a avut câteva probleme legate de serviciul pentru clienți, dar se pare că acum s-au terminat. Oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live.

În afară de aceasta, are un portal de asistență care include articole, ghiduri, videoclipuri de la „BigCommerce University”, un forum comunitar și o piață de parteneri, unde puteți găsi ajutor de la experți, dacă aveți nevoie de el (de exemplu, designeri , dezvoltatori web, consultanți comerț electronic, agenții de servicii de marketing etc.).

Volusion

Volusion a fost fondată în 1999, iar acum are peste 21 miliarde de dolari în vânzări de comercianți, iar peste 40.000 de magazine online folosesc software Volusion. Utilizatorii au clasat în mod constant Volution ca unul dintre căruțurile de cumpărături găzduite de top și a câștigat premiul Stevie 2011 pentru echipa de servicii pentru clienți front-line a anului.

Site-ul Volusion

Caracteristici principale.

 • Vă permite să enumerați o cantitate nelimitată de produse cu planul Premium.
 • Puteți crea adrese de e-mail ale companiei cu numele dvs. de domeniu.
 • Funcționează cu o serie de valute și are o funcție de calcul fiscală încorporată.
 • Suportă un set de dispozitive mobile din care să gestionați magazinul dvs., inclusiv tablete pentru smartphone-uri și ceasuri inteligente.
 • Oferă un set de instrumente SEO, marketing și RMA (Returned Merchandise Authorization).
 • Vă permite să trimiteți e-mailuri pentru a le aminti oamenilor dacă și-au abandonat coșul.
 • Vă permite să creați coduri cupon și carduri cadou.
 • Se integrează cu eBay, Amazon și Facebook.
 • Include Merchant Marketplace, o piață extinsă de aplicații.
 • Este compatibil PCI DSS și are certificate SSL disponibile.

Proiecta.

Volution are o selecție largă de șabloane de design, împărțite în aceste categorii: acasă și grădină, sport și exterior, îmbrăcăminte și accesorii, produse alimentare, hobby, sănătate și frumusețe, auto și industriale și electronice.

Acesta oferă mai mult de 80 de șabloane gratuite, dintre care peste 20 sunt responsabile pentru mobil. Există în jur de 277 de șabloane plătite, cu prețuri cuprinse între 50 USD și aproape 900 USD. Există, de asemenea, un editor de șabloane încorporat, unde puteți personaliza CSS și HTML. Deși are și un editor grafic, îi lipsește funcționalitatea.

Dacă doriți un design personalizat, puteți achiziționa unul dintre pachetele de design web personalizate. Pachetul Starter costă 4000 USD; pachetul „Creștere” costă 5300 USD, iar pachetul Advanced costă 6500 USD. Toate includ un design de pagină de pornire responsive, design de șabloane responsive, design de temă UI, structură de categorii responsive și SEO tehnic.

Prețuri.

Volusion are o probă gratuită de 14 zile pentru a oferi clienților lor posibilitatea de a testa platforma. Consilierii comerțului electronic sunt, de asemenea, disponibili pentru a discuta pentru a vă ajuta să decideți ce plan este cel potrivit pentru dvs..

Oferă patru planuri de prețuri cu plăți lunare și oferă o reducere de 10% dacă alegeți să cumpărați un abonament de un an. Dacă cumpărați mai multe magazine cu Volusion, atunci primiți și o reducere de 10% la fiecare magazin suplimentar.

 • Mini planul costă 15 dolari pe lună. Acest plan include 100 de produse, 1 GB lățime de bandă și asistență online.
 • Plus planul costă 35 USD pe lună. Acest plan include 1.000 de produse, 3 GB lățime de bandă și asistență online și telefonică.
 • Planul Pro costă 75 USD pe lună. Acest plan include 10.000 de produse, 10 GB lățime de bandă și asistență prioritară.
 • Planul premium costă 135 USD pe lună. Acest plan include produse nelimitate, 35 GB lățime de bandă, asistență prioritară și un manager de cont dedicat.

Planurile Pro și Premium includ funcțiile „Planul de fidelizare a clienților” și „Deal of the Day” care vă permit să oferiți clienților reduceri și să promovați loialitatea mărcii.

Pro-uri & Contra.

Pro:

 • Toate planurile de prețuri includ spațiu de stocare nelimitat, precum și șabloane responsive, comerț mobil, un magazin Facebook, rate de impozitare automate.
 • O aplicație mobilă gratuită Volusion care vă permite să vă gestionați cu ușurință magazinul din mers.
 • Configurare rapidă și ușoară.
 • 99,99% garanție uptime.
 • Fără comisioane de tranzacție, indiferent de planul de prețuri.
 • Copii de rezervă automate zilnice și actualizări automate ale platformei.
 • Oferă un set de funcții de comerț electronic, instrumente de marketing și SEO.
 • Are suport tehnic receptiv.
 • Se integrează cu furnizorii de transporturi terți.

Contra:

 • Toate planurile de prețuri au o lățime de bandă limitată, cu taxe medii de 7 USD pe GB.
 • Nu are o platformă de blog încorporată.
 • Nu acceptă mai multe limbi și sugerează traducerea manuală a paginilor.
 • Nu acceptă personalizarea prin e-mail. Este posibil din punct de vedere tehnic, dar numai prin modificarea unui cod.

Serviciu clienți.

Toate planurile de stabilire a prețurilor pentru a porni de la planul Plus oferă asistență 24/7. Îl poți accesa prin telefon, chat live sau e-mailuri și poți contacta Volution pe Twitter și Facebook. Planurile Pro și Premium au, de asemenea, suport prioritar cu un timp de răspuns mai rapid.

Aveți acces la numeroase resurse, inclusiv o bază de cunoștințe, blogul Volumul de comerț electronic al Volution, mărturii pentru clienți, tutoriale video, întrebări frecvente, ghiduri, webinarii și dev wiki.

De asemenea, puteți găsi ajutor de la experți acreditați Volution într-o varietate de domenii, cum ar fi design grafic, web design, servicii de marketing, configurarea și gestionarea magazinului, încărcarea produselor și migrarea magazinului.

Cel mai bun software de comerț electronic de tip Open Source gazduit cu sine

Magento

Lansat în 2007, Magento este cea mai bună platformă de comerț electronic de tip open source, cu peste 50 de miliarde de dolari în volumul brut de mărfuri tranzacționat anual pe platformă. Acesta alimentează peste 250.000 de magazine online. Utilizatorii au clasat constant Magento drept cel mai bun software de comerț electronic de tip open-gazdă.

Site-ul Magento

Caracteristici principale.

 • O gamă largă de teme este disponibilă de la furnizorii Magento și terți pentru a vă personaliza magazinul.
 • Are o funcție de coș virtual, cu plata și expediere.
 • Funcționează cu PayPal, Pay Simple, Payments Amazon, Google Checkout și alte gateway-uri de plată.
 • Urmărește informațiile pentru comenzile curente și oferă un istoric de achiziții, permițând clienților să salveze produsele pe o listă de dorințe.
 • Are o detectare a browserului și personalizează automat pagina pentru un anumit dispozitiv.
 • Are un set de instrumente de gestionare a produselor, marketing și SEO. De asemenea, vă poate oferi analize și rapoarte.

Proiecta.

Există o mulțime de locuri unde puteți găsi șabloane de design pre-făcute pentru magazinul dvs. Magento online. Acestea sunt magazinele furnizorilor terți.

Există multe de ales, inclusiv o mare varietate de șabloane gratuite. Prețurile pentru șabloanele plătite variază de la magazin la magazin. Desigur, puteți să vă creați de la zero propriul design.

Prețuri.

Ediția comunitară a software-ului Magento este disponibil gratuit.

Cu toate acestea, există și o ediție a software-ului Enterprise. Dispune de arhitectură deschisă, personalizare completă, implementarea serverului și acces la dezvoltatorii și partenerii certificate, care vă pot ajuta la configurarea magazinului. Puteți obține toate acestea pentru 17.900 USD pe an cu pachetul de bază.

Există, de asemenea, Enterprise Cloud Edition, care este o platformă ca serviciu, precum și Suite de gestionare a comenzilor de comerț, care vă permite să vă gestionați operațiunile omnicanale..

Pro-uri & Contra.

Pro:

 • Unul dintre cele mai evidente avantaje este disponibilitatea gratuită a ediției comunitare a software-ului, cu un set complet de funcții și funcții.
 • Este complet scalabil și poate satisface pe toată lumea, de la proprietarii mediului de afaceri până la furnizori mari.
 • Este flexibil și vă permite să creați magazine cu design și funcții complet unice.
 • Poate integra automat o versiune mobilă pentru magazinul dvs..
 • Oferă un set de instrumente SEO.

Contra:

 • Deși software-ul în sine este gratuit, există încă modele de design plătite, suplimente, etc. Pentru a rezolva problemele, trebuie să plătiți experților pentru ajutorul lor.
 • Uneori, magazinele bazate pe Magento suferă de un timp de încărcare lent.
 • Pentru a beneficia la maxim de acest software, este de preferat experiența de codare.
 • Pentru a rula corect, un magazin bazat pe Magento necesită un server dedicat, ceea ce înseamnă cheltuieli suplimentare.
 • Are un timp de răspuns lent pentru sprijin.

Serviciu clienți.

Cei care utilizează ediția comunitară a software-ului nu obțin același suport pe care proprietarii Enterprise Edition îl au, cum ar fi asistența 24/7, acces la o echipă de manageri de cont și consultanți și funcții suplimentare de asistență pentru securitate..

Cu alte cuvinte, sunteți pe cont propriu și trebuie să faceți echipă cu dezvoltatori cu experiență în cazul în care va trebui să rezolvați probleme cu magazinul dvs..

Cu toate acestea, forumul este încă disponibil și puteți discuta și găsi soluții pentru problemele dvs. acolo.

Există, de asemenea, documentații și informații generale disponibile pe web pentru a vă ajuta să faceți probleme.

Puteți accesa și Biblioteca Magento Resources, care include videoclipuri utile, webinarii și publicații despre aceste domenii: gestionarea comenzilor, marketing și mărfuri, extindere internațională, experiență a clienților, performanță și scalabilitate, inovație cu amănuntul, flexibilitate în afaceri, arhitectură și tehnologie mobilă , precum și securitate, plăți și fraudă.

Cele mai populare plugin-uri de comerț electronic WordPress

WooCommerce

WooCommerce a fost lansat în 2011 și este acum cel mai popular plugin WordPress eCommerce cu 17.098.047 de descărcări în întreaga lume. Utilizatorii au clasat în mod constant WooCommerce drept cel mai popular plugin de eCommerce WordPress, iar în prezent, acesta deține peste 37% din toate magazinele online.

Site-ul WooCommerce

Caracteristici principale.

 • Este complet mobil, atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători.
 • Vă permite să vindeți produse fizice împreună cu produse digitale.
 • Dispune de geolocalizare pentru a ușura transporturile de transport și taxele.
 • Are un management de inventar care vă ajută să urmăriți nivelul stocului și să gestionați comenzile.
 • Oferă capacitatea de a activa recenziile clienților.
 • Oferă funcții de analiză, precum și instrumente SEO.
 • Are peste 300 de extensii gratuite și plătite.
 • Vă permite să mutați datele dvs. existente de pe o altă platformă de comerț electronic în WooCommerce.

Proiecta.

În general, WooCommerce nu are designuri implicite.

Cu toate acestea, funcționează excelent cu toate temele disponibile pe WordPress. Există, de asemenea, teme personalizate dezvoltate special pentru plugin. Unele dintre ele sunt gratuite, iar altele variază în prețuri de la 39 la 139 USD. Au o personalizare completă și acceptă întregul set de funcții plugin.

De exemplu, puteți descărca gratuit platforma Storefront, care vă oferă acces la teme WordPress care oferă o integrare perfectă cu WooCommerce.

Există, de asemenea, editori vizuali și posibilitatea de a regla CSS și HTML dacă doriți să personalizați designul.

Prețuri.

Pluginul WooCommerce este gratuit pentru a descărca. Nu are taxe de tranzacție, iar spațiul de stocare și lățimea de bandă depind de găzduirea site-ului dvs..

Cheltuielile pot include întreținerea unui site WordPress, teme personalizate, suplimente suplimentare pentru ca site-ul să extindă funcționalitatea, gateway-uri suplimentare de plată, etc. Trebuie doar să rețineți că, chiar dacă WooCommerce este liber să descarce, cel mai probabil va trebui să cheltuiți mai mult pentru a avea toate caracteristicile pe care le doriți, astfel încât să vă puteți construi și crește magazinul online.

Pro-uri & Contra.

Pro:

 • Pluginul în sine este gratuit.
 • Scalabilitate completă.
 • Pentru dispozitive mobile.
 • Verificare la pagină și capacitatea de a crea coduri de cupon ca funcții implicite.
 • O gamă largă de extensii și suplimente din care să alegeți.
 • O varietate de teme atât pentru site, cât și pentru plugin.
 • Aplicația gratuită WooCommerce iOS, care vă permite să vă păstrați cu ușurință la curent cu magazinul de pe iPhone.
 • Integrare perfectă cu WordPress, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru utilizatorii WordPress existenți.

Contra:

 • Lipsește unele caracteristici vitale. Extensiile sunt disponibile, dar va trebui să plătiți pentru ele, ceea ce înseamnă cheltuieli suplimentare.
 • Funcționează doar cu WordPress.
 • Nu funcționează bine cu unele teme personalizate sau chiar cu teme implicite WordPress.
 • Greu de actualizat dacă utilizați o temă non-Woo.
 • Asistență limitată pentru clienți.

Serviciu clienți.

Suportul personal este destul de limitat. Deși, puteți trimite un bilet de ajutor și așteptați ca un reprezentant WooCommerce să vă contacteze.

Există o secțiune de întrebări frecvente, o bază de cunoștințe, comunități WordPress și WooCommerce, tutoriale, cum este, alte documentații și o mulțime de videoclipuri. Toate aceste alternative vă pot ajuta să vă rezolvați singuri problemele.

Dacă căutați ajutor expert, puteți găsi un WooExpert verificat, specializat în zona specifică cu care aveți nevoie de ajutor.

Concluzie: Ce coș este mai potrivit pentru tine?

Deci, acolo îl ai.

Pentru a alege coșul de cumpărături cel mai potrivit pentru dvs., trebuie să știți exact ce doriți să obțineți cu un software specific. Și dacă este sau nu capabil să răspundă așteptărilor tale.

Comparați opțiunile disponibile, verificați toate avantajele și dezavantajele fiecărei soluții și luați decizia pe baza informațiilor colectate. Aceste tipuri de decizii informate tind să fie cele care vă vor conduce spre succes și vor atinge obiectivele pe care le-ați stabilit.

Pentru câteva sfaturi finale care vă ajută să ușurați căutarea software-ului potrivit, iată principalele întrebări pe care trebuie să le puneți:

 • Care este bugetul tău?
 • Care sunt obiectivele dvs. de afaceri și care sunt caracteristicile software de comerț electronic de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să atingeți aceste obiective? Cu alte cuvinte, caracteristicile au prioritate față de altele?
 • Ce tip de software de comerț electronic doriți? Sunteți găzduit de sine stătător, SaaS sau software de comerț electronic de sursă deschisă? Sau v-ar potrivi mai bine un add-on sau un plugin?
 • Cât de scalabil este software-ul? Dacă aveți o afacere mică, vă va ajuta să vă dezvoltați afacerea? Dacă aveți o afacere mare cu vânzări ridicate, software-ul oferă soluții de calitate pentru întreprinderi cu funcții avansate?
 • Cât timp sunteți dispus să învățați cum să folosiți software-ul, să configurați magazinul online și să îl gestionați? Și cât timp și bani sunteți dispuși să cheltuiți pentru a vă antrena echipa dacă trebuie să fie instruiți?
 • Cât de multe cunoștințe de codare aveți și angajații dvs.? Trebuie să căutați un software ușor de utilizat, care nu necesită cunoștințe de codificare?
 • Sunteți conștienți de argumente pro și contra?
 • Ce spun utilizatorii și experții despre software? Care sunt principalele probleme cu care s-au confruntat și vor interfera cu dezvoltarea afacerii tale?
 • De cât de mult ai nevoie? De exemplu, este disponibil suport 24/7? Există chat live, e-mail și asistență telefonică? Și există resurse pe care le puteți utiliza pentru a rezolva singur problemele?
 • Ați încercat proba gratuită, versiunea gratuită sau demo-ul? Cu alte cuvinte, ați făcut toate cercetările și le-ați testat mai întâi? Este mai bine să-ți faci timp acum pentru a lua o decizie corectă, mai degrabă decât să te grăbești doar să afli mai târziu că nu îți îndeplinește toate cerințele și că trebuie să pierzi mai mult timp schimbând-o pe una diferită.
 • Ați încercat mai multe probe gratuite? Este important să aveți în vedere toate opțiunile dvs., așa că încercați câteva dintre cele mai bune opțiuni pentru a afla care dintre ele funcționează mai bine.

Împărtășește-ți gândurile despre acest articol. Ce coș de cumpărături ați găsit cel mai util și corespunzător nevoilor dvs.? De ce? Nu ezitați să lăsați comentariile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map