BigCommerce vs. Magento: Melyik e-kereskedelmi platformot kell választania?

Noha a Bigcommerce és a Magento nagyon különböznek egymástól, mindkettőnek erős követője van az online üzletközpontban.


A Bigcommerce-t két ausztrál alapította az Interspire bevásárlókosárként 2003-ban, és 2009-ben átalakult Bigcommerce-ként. A mai napon több mint 50 000 kereskedő és 4 milliárd dolláros eladással megállapíthatja népszerűségüket az e-kereskedelem területén..

BigCommerce vs. Magento

A kaliforniai székhelyű Culver Cityben, a Varian, Inc.-ben 2008-ban fejlesztették ki a Magento-t. A Magento piaci részesedésének majdnem 30% -a van versenytársai között, több mint 150 000 kereskedővel, köztük néhány nagy névvel rendelkező kiskereskedővel, és körülbelül 50 milliárd dollár bruttó árut tranzakciónként. év.

Mint egy komoly üzlettulajdonos, amely kész áruk és szolgáltatások online értékesítésére, több lehetőség kínálkozik e-kereskedelem webhelyének megtervezésében, mint valaha, és a Bigcommerce vagy a Magento esetleg kettőt érdemes fontolóra venni..

Contents

Fontos különbségek a két platform között

BigCommerce A nagykereskedelem az e-kereskedelem platformjainak egy olyan osztályába tartozik, amely hostolt, sablon alapú megoldást kínál az üzlet webhelyének beállításához és kezeléséhez. Olyan kezdő felhasználók számára készült, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének boltot létrehozni, termékeket kezelni és márkájukat népszerűsíteni. Néhány testreszabási lehetőséget kínál. Az ilyen típusú platformok árazási modellje havi előfizetési és értékesítési mennyiségeken alapul.

Magento A Magento egy robusztus, saját üzemeltetésű tartalomkezelő rendszer (CMS), amely lehetővé teszi (vagy a tapasztalt fejlesztő számára), hogy a nyílt forráskódot használja a webhely felépítéséhez. Olyan tapasztalt programozóknak vagy fejlesztőknek készült, akik nagyfokú rugalmasságot akarnak. Ingyenesen letöltheti a szoftvert, és alkalmazásokat ad hozzá vásárlási környezet létrehozásához, vagy befektethet egy drágább vállalati tervbe, amelyet hatalmas eladási mennyiségekre terveztek..

Kinek ajánlott minden platform?

BigCommerce A Bigcommerce platformot nagy mennyiségű vállalkozások számára tervezték, áruk és szolgáltatások online értékesítésével. A legtöbb kezdő felhasználó megtanulhatja, hogyan állíthat be és kezelhet áruházat a Bigcommerce-on.

Magento A Magento platformot még nagyobb e-kereskedelmi boltok számára tervezték, méretezhetőséggel bármilyen méretű vállalkozás számára. A tapasztalt felhasználók számára vonzza a HTML programozás technikai ismereteit.

Néhány tényezőt figyelembe kell venni a tökéletes platform kiválasztásánál: vállalkozásának mérete és növekedési potenciálja, készségszintje, az ahhoz szükséges idő és erőfeszítés, valamint maga a platform.

Ebben az átfogó összehasonlításban a Bigcommerce-t és a Magento-t egyaránt áttekintjük:

Hasonlítsa össze az áruház beállítását

Telepítés és a Tároló beállítása

Az online bolt telepítése összehasonlítva

A legtöbb felhasználó, aki elkezdi az e-kereskedelem weboldalának tervezését, olyan tapasztalatokra szorul, amelyek összeegyeztethetők képességeikkel, és olyan eredményt eredményez, amely magában foglalja mindazt, amelyre szükségük van (vagy ügyfeleik igényeinek) a sikeres értékesítési megoldáshoz. A Bigcommerce és a Magento telepítése és beállítása nem azonos, de az eredmények ugyanolyan robusztus online áruházat és pozitív vevői élményeket eredményeznek.

Elkezdeni

BigCommerce Az e-kereskedelem platformon nincs szükség telepítésre. Feliratkozik egy fiókra a Bigcommerce webhelyen felhasználónévvel és új jelszóval. Ezután a rendszer felkéri a mobil sablon kiválasztására és a képernyő szerkesztőjének használatával kezdje el webhelyének felépítését. Előbb fel kell fizetnie egy domain nevet a webhelyére, akár harmadik féltől, akár a BigCommerce cégtől.

A társaság webhelyén kijelenti, hogy egy harmadik féltől származó vállalat használatát javasolja, ha “továbbításra vagy domain adatvédelemre van szüksége a jövőben”. A web hosting szerepel a Bigcommerce árképzési terveiben.

Magento Ez az e-kereskedelem platform megköveteli, hogy a domain név és a webtárhely elindításához egy harmadik féltől is feliratkozzon (eHost, iPage, Web.com stb.), Majd ingyenesen letöltheti a Magento szoftvert, és telepítheti a tárolt fiók. Számos mobil sablon lehetősége van a Magento-n, és akkor az a folyamat, hogy a webhelyet a semmiből építik fel (kivéve, ha az Enterprise tervbe fektet be).

Store beállítás

BigCommerce

BigCommerce

 • Könnyű interfész. Az egyszerűség kedvéért a Bigcommerce felület egy műszerfal menüt kínál a képernyőn megjelenő áruház beállításához és szerkesztéséhez, beleértve a sok beépített modult és a kiegészítők lehetőségét..
 • Drag and Drop Tools. Ez a platform részleges drag and drop felületet kínál.
 • Alkatrészek szerkesztése (áthelyezés, átméretezés és szerkesztés). Az oldalak szerkesztése nagyrészt a kiválasztott sablonon alapul, és sok sablon szerkeszthető.
 • Építkezés / navigáció. A webhely architektúrája és a navigációs lehetőségek ismét nagyrészt a kiválasztott Bigcommerce sablonon alapulnak.
 • Hozzáférés a HTML / CSS kódhoz. Bizonyos testreszabási lehetőségekhez korlátozottan férhet hozzá a HTML / CSS kódhoz.

Magento

Magento

 • Könnyű interfész. A Magento nem tartozik az egyszerű e-kereskedelem platformjai közé, kivéve ha fejlesztő tapasztalattal rendelkezik.
 • Drag and Drop Tools. A Magento nem egy drag and drop szerkesztő, hanem egy kód alapú program, ahol a stíluslapok tartalmát és elemeit át lehet helyezni.
 • Alkatrészek szerkesztése (áthelyezés, átméretezés és szerkesztés). Az összetevők szerkesztése műszerfalon és / vagy kódon keresztül történik.
 • Építkezés / navigáció. Noha a webhely elrendezése és a navigáció alapját a Magento-ban lévő sablon képezheti, kódon keresztül módosíthatók.
 • Hozzáférés a HTML / CSS kódhoz. A Magento egy nyílt forráskódú HTML / CSS kód alapú platform.

Integráció az eBay-vel és az Amazon-tal

BigCommerce Ezzel a platformon beépített bővítményt kap az eBay-hez. A Bigcommerce alkalmazásbolt tucatnyi bevásárló csatornát kínál. Az Amazon-hoz történő integrációhoz ki kell választania egy harmadik féltől származó terméket, például a Connector for Bigcommerce, a ChannelUnity vagy a SolidCommerce terméket. Várható, hogy fizet az Ön által választott kiegészítőkért.

Magento Egyszerre a Magento az eBay tulajdonában volt, tehát ez az integráció elérhető, vagy látogasson el a Magento piacra, ahol több száz más bevásárlócsatorna közül választhat, köztük az Amazon. Nincs korlátozás, kivéve a költségeket és a programozás szükségességét.

Nyelvi támogatás

BigCommerce Ezen a platformon a Transifex Live nevű alkalmazás segítségével a JavaScript-kódrészlettel többnyelvűvé teheti áruházát. Ez a folyamat további kutatást igényelhet. Nyelvi beállításokat is hozzáadhat, például a Google Fordítót.

Magento Ez a program letölthető néhány nyelvi opcióval, és néhány nyelvi eszközt is hozzáadhat több tároló és sok nyelv támogatásához. Ez a feladat több lépést és kódot igényel.

Biztonsági másolat és webhely-export

BigCommerce Ha termékeket kell exportálnia, akkor a Bigcommerce minden árképzési tervben „gyors termékimportot / -eksportot” kínál, rendszeres biztonsági másolatokkal együtt. Ha egy teljes webhelyet exportálunk, akkor vegyes vélemények vannak, mivel az ilyen típusú e-kereskedelmi platformokat nem erre tervezték.

Magento Mivel ez a tartalomkezelő rendszer (CMS) nyílt forráskódot használ, rendkívüli rugalmassággal rendelkezik az adatok szinte bárhol exportálására bármilyen célból. Tudnia kell, hogyan kell csinálni, vagy kitalálni. A Magento támogatja a beépített Rendszermentő eszközt, amelyet konfigurálhat.

Vélemény a telepítésről és a telepítésről

Az e-kereskedelmi platformok egyikének megkezdése egyszerű. A nagykereskedelem már üzemeltetett platformon van, tehát csak egy fiókra van szüksége. A Magento letöltést és telepítést igényel, mivel a kiszolgálón tárolja.

Mindkét platform kezeli az alkalmazás- és csatornaintegrációt, a többnyelvű beállításokat hozzáadott konfigurációval, biztonsági mentéseket és bizonyos mértékig exportálást. Ha olyan telepítővarázslóra van szüksége, amely az intuitív mezőkkel együtt felszólítja Önt az üzlet beállítására, könnyebb időt tölthet a Bigcommerce-n.

Egy áruház felállítása inkább kapcsolódik a Magento-hoz, ha teljes funkcionalitásra és a kód testreszabási képességére van szüksége. A nagykereskedelem kis- és nagyméretű értékesítésre alkalmas, míg a Magento fantasztikus megoldás nagyméretű e-kereskedelemhez.

Hasonlítsa össze a könnyű használatot

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Ha összehasonlítjuk a két legjobban teljesítő e-kereskedelem platformon a könnyű használatot, akkor ez sok köze van a képzettségéhez. Elsősorban a használat megkönnyítésére gondolunk az indulás, az üzlet felépítése, a termékek hozzáadása, a marketing és a SEO, valamint a webhely hosszú távú fenntartása szempontjából..

BigCommerce A kezdők és a középszintű felhasználók jól teljesítenek a Bigcommerce-n, és ésszerűen egyszerűnek találják. A Bigcommerce hasznos sablonokat, oktatóanyagot, eszköztippeket, valamint félig interaktív felületet és vezérlőpanelt kínál az üzlet felépítéséhez..

A termékkezelési szakasz praktikus lapokra van felosztva. Minél több műszaki ismerete van, annál jobb. Ha kezelni tudja, van némi hozzáférése a HTML-hez az egyedi szabáshoz. A webhelymódosítást nem könnyű végrehajtani egy mobil eszközön. Sok támogatási erőforrás létezik, ideértve a súgó-útmutatót is, és az ügyfélszolgálat kiválóan működik a fizetett tervekben. A nagykereskedelem viszonylag egyszerű az új és a középszintű felhasználók számára.

Magento A programozók és a haladó felhasználók számára a Magento kezelhető és kissé könnyen használható. A kezdők nem fogják. Miután letöltötte a Magento szoftvert, időt és energiát igényel egy teljes áruház beállításához egy konfigurációs oldal segítségével, a képességeid alapján. Képesnek kell lennie a HTML / CSS kód létrehozására és módosítására, és időbe telik a menük, a lehetőségek és a rétegek megértése, valamint a keresett beállítások megtalálása..

A Magento magasabb szintű tervezést kínál és korlátlan eladási kapacitást kínál izgalmas tanulási görbével. A folyamatos karbantartáshoz technikai ismeretekre is szükség van, de van egy jó támogatási hálózat. A Magento közepesen nehéz, programozók és fejlesztők számára készült.

Vélemény a könnyű használatról

A könnyű használat a projekt tapasztalatainak szintjétől függ. A nagykereskedelmet úgy tervezték, hogy könnyebb legyen, intuitív irányítópulton és online súgón keresztül. A Magento egy előrehaladott kódoló álma, amelynek lehetőségei vannak az üzlet a semmiből építeni, és a kívánt előírásokhoz igazítani.

Hasonlítsa össze a rendelkezésre álló tervezési és testreszabási lehetőségeket

Webdesign és testreszabás

Tervezés és testreszabás összehasonlítva

A nagy volumenű kereskedők számára elengedhetetlen a weboldal tervezésének, majd további testreszabásának képessége.

Ön első alkalommal használó felhasználó, aki megpróbálja megtanulni az eszközöket az út mentén, vagy technikailag hozzáértő tervező? Tervezőt foglalkoztat? Néhány korlátozás a képessége, a költségek és a platform által megengedett formájában jelenik meg. Hasonlítsuk össze a webdizájn és testreszabási lehetőségeket e két platformon:

Webhelysablonok

BigCommerce 42 témasablon közül választhat, amelyek közül 16 ingyenes. Az e-kereskedelemhez ki kell választania egy mobilra reagáló témát, amely bármilyen eszközhöz alkalmazkodik. Többet fizet a jobb Bigcommerce sablonokért (129–250 dollár között), de ezek inkább eladásra alkalmasak, és különféle színben és stílusban kínálják, hogy megfeleljenek a márkájának. A sablonok nem olyan modernak, mint néhány felhasználó szeretne.

Magento Készítse el a sablontémát, keressen egyet, amelyet megosztott a Magento Theme Marketplace-en, vagy vásároljon egy harmadik féltől. Várható, hogy 50 – 100 dollár között fizet.

A sablon biztonságának oly sok lehetőségével nincs korlátozás a színekre és a stílusokra, ha elég jártas a kód módosításához. Van néhány előre megtervezett lehetőség a Magento Connect Store-ban vagy a ThemeForest-ben. A Magento webhelyén olyan sablonszabályokat biztosít, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Design testreszabás

BigCommerce Tetszik az irányítópult és a képernyőn megjelenő súgószöveg az áruház oldalak testreszabásához. A varázsló megkérdezi a tervezési szolgáltatásokról és az elemek elemeiről. Csak speciális Bigcommerce sablonok kínálnak testreszabást, és időt kell töltenie a szükséges oldalelemek megtalálásához. Van némi hozzáférése a HTML / CSS kódhoz az egyedi tervezéshez, és személyre szabhatja oldalait, hogy tartalmazzon márkanevet.

Magento Ne hagyja ki a webhely tervezéséhez hasznos varázslót, de a Magento egy irányítópultot használ. A témák és az oldalak teljesen testreszabhatók, de tudnia kell egy vagy két dolgot arról, hogy miként lehet az irányítópult menüt testreszabni és személyre szabni. Nincs vége annak, amit tehet, ha szerkeszthető témát választott, és néhány kód alapú szabályt követ.

Egyedi tervezési szolgáltatások

BigCommerce Ez a platform az e-kereskedelmi webhely felépítésére szolgál a képernyőn megjelenő és a webhely támogatási erőforrásainak útmutatásával. A Bigcommerce nem olyan tervező cég, ahol a weboldalt az Ön számára hozzák létre, de a magasabb árú vállalati szintű terv hozzáadott szintű támogatással jár.

Magento A Magento egy olyan e-kereskedelmi platform, amelyet webhelyének a nulláról történő felépítésére vagy külső webfejlesztő segítségére készítettek. Az online támogatási közösség meglehetősen széles, de időbe telik ahhoz, hogy megtalálják azokat a cikkeket, videókat és bejegyzéseket, amelyek végigvezetik a folyamatot. A Magento valószínűleg technikai kihívást jelent a nem fejlesztők számára.

Vélemény a webdesignról és a testreszabásról

Mindkét népszerű e-kereskedelmi platform széles körű webes tervezési és testreszabási lehetőségeket kínál, ideértve a mobil sablonokat és a HTML / CSS kódhoz való hozzáférést, de az oldalak kezelésének módja különbséget mutat az egyszerű és a fejlett között.
A HTML / CSS kódolás opcionális a Bigcommerce-nál, de a Magento-nál szükséges. A kisebb vállalkozások tulajdonosai számára sok rugalmas testreszabási lehetőséget talál a Bigcommerce-n közép-magas szintű eladásokhoz.

Ha szüksége van vállalati e-kereskedelemre, az eladások milliárdjainak elvárásával, akkor azt akarja, hogy képes legyen minden módon testreszabni a Magento-t.

Ha rendelkezik tervezési tapasztalattal vagy segítségre van szüksége egy fejlesztőtől, a Magento a növekedés, a méretezhetőség és a siker érdekében készül. Mindkettő csodálatos platform, sok erőforrással, amelyek segítenek az út mentén.

Hasonlítsa össze a fizetési és fizetési lehetőségeket

Pénztár, fizetés és szállítás Főbb jellemzői

Szoftver fizetés, fizetések és szállítás

Amikor elkezdi vállalkozását, az ügyfelek begyűjtését és a márka népszerűsítését, az ügyfelek tapasztalata sokat jelent. A zökkenőmentes bevásárláshoz szükséges fizetési, fizetési és szállítási szolgáltatások szükségesek. Bármelyik platform képes elvégezni a munkát, de a telepítés, az áruházkezelés és az alkalmazásintegrációk mindegyike teljesen különbözik:

Fizetés feldolgozása

BigCommerce Ez a platform az előre integrált fizetési lehetőségeket kínálja, amelyek magukban foglalják a PayPal, a Square és a Stripe szoftvert, külön fizetett díjakkal a fizetett csomagokra. Ugyancsak plug-ineket adhat hozzá más fizetési átjárókhoz, de a költségeket a kiválasztott szolgáltatótól függően kell felszámítani. Az alapértelmezett Bigcommerce beépített szolgáltatók használatakor kedvezményes tranzakciós díjak vannak.

Magento Látogasson el a Magento piacra, és tucatnyi ingyenes vagy fizetett fizetési átjáró-megoldás közül választhat (vagy bővítményei). Ezeknek az alkalmazásoknak sok minősítése van, és népszerűségi pontszámot tartalmaznak a véleményedhez. Az ingyenes fizetési megoldások magukban foglalják a Skrill (több mint 20 fizetési móddal) WorldPay Extension, ePay és egyebeket.

Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítők

BigCommerce Nagyon szilárd bevásárlókosár-funkciókat fog kapni a Bigcommerce által üzemeltetett megoldással és az alapértelmezett sablonokkal, amelyek megtakaríthatják az alkalmazások és a bővítmények letöltésének költségeit. Kapsz ügyfélkedvezményeket, háttér-jelentést, fizetési lehetőségeket és még sok más.

A plug-inek és kiegészítők szintén opcionálisak, és sokuk ingyenes. Az egyetlen probléma az, hogy kategóriánként kell keresnie a Bigcommerce alkalmazásboltban, és ez eltarthat egy ideig, amíg megtalálja, amit keres.

Magento Válasszon a fejlesztői témák, bővítmények, bővítmények és kiegészítők százai közül a bevásárlókocsik számára a Magento piactéren. Ezek a többletköltségeket jelentik a tárolt webhelyre történő letöltésért, és általában valamilyen kódolást tartalmaznak. Készítsen bevásárlókosárot, amely igazodik vállalkozásához, és mindent megtalál, amire szüksége van: kiskereskedelmi megoldások, árszabályok, szállítási eszközök, promóciók, diagnosztika és még sok más.

Rendelés és készletgazdálkodás

BigCommerce Válasszon a beépített készletkezelési lehetőségek közül a Termék képernyő, Készlet lapon. Kövesse nyomon az állományt, frissítse a készleteket és futtassa a jelentéseket. Van néhány testreszabási lehetősége. Rendelés- és készletkezelési alkalmazásokat is hozzáadhat, például a Salesforce, a ReadyToShip, a MinMax rendelési limiteket és még sok másat a Bigcommerce alkalmazásboltból viszonylag alacsony költséggel..

Magento A Magento Marketplace tucatnyi megrendeléskezelési alternatívát kínál, és néhányuk ingyenes. Ezek a kiterjesztések tartalmazzák a MagPleasure, a ShippingEasy, az Amasty és még sok minden mást. Beágyazhat ERP-alkalmazásokat, hogy segítsen a vásárlásban, a készletben és a logisztikában, vagy valós időben ellenőrizze a termék állapotát.

Elhagyott kocsik

BigCommerce Raktárkezelőként az elhagyott kosarak adatait találja, amelyek rendkívül szükségesek a potenciális ügyfelek eléréséhez és a webhelyük újbóli felkeresésének csábításához. A kosárról való elhagyási adatok szerepelnek a Bigcommerce mindhárom felső szintű árazási tervében. Használja az Elhagyott kosárkímélőt az értesítések automatizálásához és az ügyfélkuponok beépítéséhez több e-mail válaszba. A kapcsolódó alkalmazásokért is fizethet.

Magento Rengeteg lehetősége van a kosár elhagyásáról szóló adatok beolvasására, és beépülő modulokat adhat hozzá, ha szükséges a fejlett jelentésekhez. A Magento Marketplace értékes kosárlemondási eszközöket kínál az ügyféladatok nyomon követéséhez és jelentéséhez, valamint az ügyfelek válaszának automatizálásához. Ingyenes vagy fizetős lehetőségek közül választhat: Elhagyott kosár értesítések, Elhagyott kosarak, Listrak Retail Solutions és még sok más.

Fizetési kártyák iparának (PCI) tanúsítása

BigCommerce A többi e kategóriájú e-kereskedelmi platformhoz hasonlóan a Bigcommerce PCI-kompatibilis is – vagyis megfelelnek a biztonságos hitelkártya-feldolgozás követelményeinek, amelyeket a támogatási központ oldalukon megosztottak. Nincs ügyféladat tárolva vagy megosztva.

Magento A Magento PCI-megfelelése az integrált fizetési szolgáltatókra kétféle módon támaszkodik: Direct Post és Host, mindkettő a fizetési átjárón keresztül megy keresztül. Az adatokat a Magento kiszolgálón kívül tárolják, így az ügyfelek adatait nem tárolják vagy megosztják. Számos alkalmazás támogatja a PCI-megfelelést.

Adó- és szállítási számológépek

BigCommerce A Vezérlőpult Szállításkezelője alatt valós idejű szállítási árajánlatok találhatók különböző szállítási módszerekre, ideértve a FedEx, a UPS és a nemzetközi cégeket is. A Bigcommerce befogadó adóbeállításokat kínál, és adóbevallásokat és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat kap. Praktikus videók ismertetik ezen szolgáltatások beállítását.

Magento Az automatizált adózás és szállítás a Magento piactér sok kiegészítőjének egyikével érhető el, majd konfigurálhatja azokat az ügyfél bevásárlókosárához. Válasszon az alkalmazások közül, például a SwipeZoom globális fizetések és szállítás, a Premius egyszerű szállítás és egyebek.

Szállítás nyomon követése

BigCommerce Számítson a szokásos szállítmánykövetésre a Bigcommerce Checkout Settings, Order Settings menüjében. 12 egyéb ügyfél e-mail értesítés található a beállítások között, amelyeket különféle rendelési állapotok alapján lehet kiválasztani. Ezután használja a Bigcommerce Analytics szolgáltatást a rendelések jelentésére.

Magento Ez a platform számos alkalmazást integrál a megrendelés és a szállítmánykövetés biztosítására. A Magento piactérről keressen a szállítmányok nyomon követésén, és keressen ingyenes és magas rangú ingyenes lehetőségeket, például a Packpin, a rendelés állapota & Szállítás nyomon követése Plumrocket, AfterShip és még sok más alkalmazás által. Rengeteg fizetett lehetőség van, több funkcióval.

POS képességek

BigCommerce Bízhat valamiben egy beépített értékesítési ponton (POS), amely integrálódik a Square, a PayPal és a Stripe programmal, vagy telepíthet más kiegészítőket. A nagykereskedelemnek a szállítóval kell számláznia a termékleltár szinkronizálása érdekében a platform és a szolgáltató között.

Magento Kiválaszt egy POS kiterjesztést a Magento számára, például Point of Sales (POS) vagy a myPOS Virtual, és ezeket testreszabhatja az eredmények elérése érdekében. Sok fizetett lehetőség is létezik, de ezek drágák. Ezek az alkalmazások gyakran töltenek be további POS-kezelő eszközöket, értékesítési elemzéseket és jelentési képességeket.

Vélemény a pénztár, fizetési és szállítási szolgáltatásokról

Mindkét platformon megbízhatónak találja ezeket a kötelező e-kereskedelmi szolgáltatásokat. A Bigcommerce esetében a folyamat intuitívabb lesz, de mégis időbe telik a tanulás és a konfigurálás. A Magento rendszeren tervezzen időt tölteni a megfelelő alkalmazások letöltésére.

Nincs korlátozás a megvásárolható kiegészítők és bővítmények számára, főleg a Magento esetében. A nagykereskedelem számos bővítménnyel jelenik meg a dobozból, de a Magento még több lehetőséget kínál Önnek, és testreszabhatja őket..

Döntő tényező lehet a vállalkozásának várakozásainál. Közép- és nagyméretű eladásokhoz a Bigcommerce egyszerű és teljes funkcionalitású. A Magento hosszú távon kívánatos lehet a nagy e-kereskedelem számára.

Hasonlítsa össze a marketing funkciókat

Marketing funkciók

Digitális marketing

Az online áruház marketing és előrejelzési funkciói kritikusabbak és elérhetőbbek, mint valaha. Ha figyelembe vesszük a közösségi média, a blogok, az ügyfelek promócióinak és az elemzéseknek a hatalmát, akkor szinte biztos, hogy elérjük a potenciális ügyfeleinket. Lássuk, mennyire jól áll ez a két platform egymással szemben:

SEO

BigCommerce Ez a termék kiváló véleményeket kap a beépített SEO eszközökről és alkalmazásokról, amelyek segítenek elérni a potenciális vásárlókat. Noha optimalizálhatja tartalmát a Bigcommerce SEO útmutatójának segítségével, vannak lehetőségek a metaadatok, a keresési linkek, a termékoldalak, a képleírások és még sok más módosítására. Többet fizethet a HTTPS szolgáltatásért a vásárlói bizalom / SEO javításáért a Bigcommerce Pro tervben.

Magento Ez a platform lehetővé teszi a SEO ellenőrzésének fokozását, ha rendelkezik műszaki tapasztalattal. Töltse le ingyenes vagy fizetett alkalmazásokat a Magento piactérről, például a CreareSEO, a Rétegált navigációs SEO vagy a Kategória URL SEO INGYEN, majd módosítsa a kódot a keresőmotor eredményeinek növelése érdekében. A metaadatokat az adminisztrációs panelen szerkesztheti, a Magento pedig integrálhatja a WordPress blogjával további SEO előnyeket.

Blogolás

BigCommerce Egy teljes blogoldalt kap a Bigcommerce árazási terveivel kapcsolatban. Az alapértelmezett blog nem széles, de ellátogathat a Bigcommerce alkalmazásboltba, és választhat egy dedikáltabb blogplatformot, ha úgy tetszik. A Blogger vagy a WordPress rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, több nyelv támogatását, valamint a forgalom fokozására szolgáló automatikus funkciókat.

Magento A Magento Blog kiterjesztés lehetővé teszi a saját készített blogoldal beállítását és kommunikálását. Bár nincs blog, amelyen Magento letölthető, sok lehetőség található a Magento piactéren.

A blogolás a tartalommarketing kritikus része. A Magento Blog – Community Edition egy ingyenes kiterjesztés, vagy letöltheti. Fontolja meg az ingyenes Jobb Blogot. Integrálhat a WordPress csúcskategóriájú blogjával, de várhatóan többet fizet.

Beépített promóciós lehetőségek

BigCommerce Használja ki a Bigcommerce fedélzeti ügyfelekkel szembeni promócióit, ideértve a kuponkódokat, a kedvezményeket, a tömeges árazást és az egyéb üzleteket. A nagykereskedelem a Marketing menü alatt néhány lehetőséget kínál az ügyfelek lojalitásának támogatására. Ha nem talál mindent, amire szükséged van, akkor az App Store több száz ingyenes vagy fizetett lehetőséggel rendelkezik, mint például Promotion Bar, Affiliate, Upsell és tucatnyi más.

Magento Nem fognak találni beépített promóciókat, de a Magento Marketplace tartalmaz minden promóciót, amelyre az ügyfélhűség létrehozásához szüksége van. Keressen kuponokat, ajánlatokat és kedvezményeket a Magento Multiple Coupons kiterjesztésével oly sokan közül.

A Magento szépsége az, hogy hozzáférhet az adminisztrációs panelhez, és megállapíthatja a promóciók működésének szabályait. Számos kiterjesztés létezik minden típusú ajándékhoz, kuponhoz, üzlethez, hirdetéshez, ajándékhoz és még sok mindenhez. Fontolja meg ezeket az ingyenes alkalmazásokat: Közösségi promóciók, NextPromote és Regisztrációs promóciók, hogy csak néhányat említsünk.

Webhelystatisztika és elemzés

BigCommerce A Bigcommerce árazási tervei elemzéseket és statisztikákat tartalmaznak, amelyek segítenek vállalkozása növekedésében, vagy hozzáadhat egy külső elemző eszközt. A bigcommerce a Jirafe-en támaszkodik a belső jelentési eszközökre, a látogatói statisztikákra, a rendelési trendekre és a marketingstratégia adataira. Ha nem elégedett, keresse fel az alkalmazásboltot, és töltse le a Google Analytics-et, amely a piacon az egyik legnépszerűbb eszköz.

Magento A Magento irányítópultján található Rendszergazda eszköz a Google Analytics hozzáadását is magában foglalja, vagy megnézheti a Magento piactéren a választott elemző alkalmazás kiválasztását, amelyek közül sok ingyenes. Szüksége lesz néhány eszközre az e-kereskedelem nyomon követése, az ügyfelek vásárlási trendeinek azonosítása, a tranzakciók és bevételek áttekintése, az ügyfelekkel folytatott kommunikáció kezelése és egyebek között.

Vélemény a marketing tulajdonságairól

Az e-kereskedelem alapvető szempontjaként mindkét platform minden lehetőséget kínál a produktív marketing és előrejelzés számára. Ez az egyik funkció, amelyet ezeknek a platformoknak kínálniuk kell, hogy a vállalkozások versenyképesek lehessenek.

A marketing szempontjából e platformok közötti különbségek ismét „egyszerű és intuitív” vagy „fejlett és átfogó” szintre csökkennek. Ha gyors és egyszerű boltot szeretne létrehozni, akkor imádni fogja a Bigcommerce beépített funkcionalitását. Ha ellenőrizni szeretne minden funkciót, és rendelkezik programozási képességekkel, a Magento testreszabhatóbb.

Hasonlítsa össze a terveket és az árakat

Hasonlítsa össze a terveket & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

A Bigcommerce és a Magento közötti árképzés nem pontosan összehasonlítható. A Bigcommerce segítségével strukturált árazási terveket választhat, amelyek meghatározzák a kapott szolgáltatásokat. A Magento webhelyen ingyenesen letöltheti a szoftvert, és webhelyét költséghatékony kiegészítőkkel és bővítményekkel fejleszti ki, vagy jelentős költséggel választhat kiegészítő e-kereskedelmi tervet..

Minél nagyobb a vállalkozása, annál valószínűbb, hogy fizetni fog a különféle szolgáltatásokért mindkét platformon.

Beállítási költségek

BigCommerce A tisztességes árképzési terv egyikével kezdődik, havonta számlázva. Ezek a tervek az Ön éves eladásain alapulnak. Ha úgy dönt, hogy évente fizet, 10% -ot spórolhat meg. Várható, hogy harmadik fél díját fizeti a fizetési átjárók, bevásárló csatornák, domain nevek stb. Miatt. A Bigcommerce alapértelmezett átjárói 2,9% -kal, plusz 30 centtel járnak a legalacsonyabban fizetett csomagnál, némi költségmegtakarításért.

Magento Úgy dönt, hogy ingyen letölt a Magento-t, és fizet a kiegészítőkért és plug-inekért. Várható, hogy harmadik fél díját fizeti a fizetési szolgáltatók, más bevásárló csatornák, harmadik fél domain nevének és a tárhelyért. Lehetősége van arra, hogy a Magento Enterprise eCommerce megoldásába befizetjen egy nagy éves díjat is.

Havi árazási tervek

BigCommerce

BigCommerce

Alapértelmezett. Szerezze be az összes szükséges értékesítési összetevőt, korlátlan sávszélességet és korlátlan terméket, akár évi 50 ezer dollár eladásért. $ 29.95 / hó

Plusz. Standard tervfunkciók, elhagyott kosárinformációk és ügyfélcsoportok / árazási szabályok fogadása akár évi 125 ezer dollár eladásért. 79,95 $ / hó

Pro. Plusz terv funkciók, SEO, csalásfigyelés és a Google üzletek fogadása évente akár 3 ezer megrendeléssel. $ 199.95 / óra

Vállalkozás. Vegye fel a kapcsolatot a társasággal az egyedi szolgáltatások készletének és az évi 1 millió dolláros vagy annál magasabb eladási árának meghatározására.

Magento

Magento

Közösségi (CE). Töltse le és telepítse a Magento szoftvert, és kódolja saját kis vagy közepes méretű e-kereskedelmi webhelyét. Ingyenesen letölthető.

Vállalkozás (EE). Nagyszabású, mindenre kiterjedő e-kereskedelmi megoldás komoly kiskereskedők számára, akik milliónyi eladást várnak el. $ 18,000 / év

Ingyenes próbaverziók

BigCommerce Regisztrálhat egy 15 napos ingyenes próbaverzióra hitelkártya nélkül, és kipróbálhatja.

Magento Nincs ingyenes próbaverzió, mivel a Magento letöltése ingyenes.

Folyamatos költségek

BigCommerce A domain név díjai szinte mindig folyamatban vannak. A tárhely díja beépül az árképzési tervbe. Az átjárók szállítói és a bevásárló csatornák folyamatos díjakat számolnak fel a termékértékesítés alapján, vagy menteni is lehet a Bigcommerce alapértelmezett fizetési átjáróin..

Magento A domain név és a host díjak szinte mindig folyamatban vannak. Mint az átjáró-szállítók és a bevásárló csatornák esetében, várhatóan folyamatos díjakat fizetnek a termékértékesítés alapján.

Fő árképzési terv különbségek, amelyeket kell keresni

BigCommerce Ez a platform árképzési terveket kínál az eladások dollárja alapján az első, a második és a negyedik szintű árképzési tervben. A harmadik szintű terv az elvégzett megrendelések számán alapul (a weboldal árazási táblázata szerint). A könnyű beállítás, a szolgáltatáskészletek és a beépített elemek miatt a Bigcommerce havi árazása meglehetősen ésszerű.

Magento Ez a platform lehetőséget kínál majdnem ingyenesen történő beállításra és értékesítésre, ha rendelkezik a webhely felépítéséhez szükséges készségekkel. Még mindig integrálnia kell a bevásárló kiegészítőket és a bővítményeket az eladáshoz, és ezek külön-külön fizetnek. Ha a vállalati e-kereskedelem tervbe fektet, az ár magas, de megkapja azt, amire szüksége van a nagyszabású eladásokhoz.

Vélemény az árképzési tervekről

A választott e-kereskedelmi platformnak kompatibilisnek kell lennie üzleti igényeivel és hosszú távú céljaival. Indulásként érdemes egy skálázható megoldást, amely alacsony költséggel indul, és többet fektethet be, amennyire szüksége van.

Mindkét platform kínálja ezt a rugalmasságot, de nagyon különböző módon. Az árképzés szempontjából a középszintű e-kereskedelem platformon az Ön megoldása kettőre csökken: hagyja, hogy a Bigcommerce végigvezesse az üzlet beállításában, fektessen be kiegészítőkbe, ha szüksége van rájuk, és fizetjen havi díjat, vagy építsd be saját magad ingyen, a kiegészítők költségeivel együtt, egy Magento-i tanulási görbével.

Ügyfélszolgálat összehasonlítása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

A felhasználói támogatás jelentősen különbözik e két e-kereskedelmi platformon, mert a saját osztályukba tartoznak.

Egy önálló üzemeltetett e-kereskedelmi platformon a támogatás nagy részét főleg a platform építi be. Kap praktikus lépésről lépésre varázslókat, a szerkesztőben található segítséget és a képernyőn megjelenő párbeszédet.

Az ön házigazdája, a saját maga által készített platformmal több kihívást jelenthet. Mind a Bigcommerce, mind a Magento kiváló felhasználói támogatási lehetőségeket kínál. Itt van néhány különbség:

BigCommerce A hasznos források széles választékából választhat, beleértve a weboldalon található képzési videókat és az élő telefonos támogatást is. A támogatási portál e-maileket, élő csevegőket és telefonokat tartalmaz. A Bigcommerce Egyetemen a felhasználók nagyon szeretik az oktatóvideókat sok témáról. Az üzleti tervhez tartozik egy tanácsadó csoport és kiegészítő támogatás.

Magento Ebben az ingyenes platformon nem kap élő telefonos támogatást, de a támogatási lehetőségek különböző szintjei vannak. Vannak ügyfélfórumok, néhány dokumentáció és több száz YouTube-videó az interneten. Feliratkozás a pricier Enterprise Edition verzióra további támogatásért.

Vélemény az ügyfélszolgálatról

Az online támogatási hálózat meglehetősen kiterjedt mind a Bigcommerce, mind a Magento számára. Használják a saját webhelyüket, vagy a Google-t szinte bármiben. Amikor fizet a tervükbe, megnövekedett támogatási lehetőségeket kap. Az online források ugyanolyan hasznosak. Szüksége van türelemre és időre, hogy mindent átgondoljon, megtalálja a témát, amelyhez segítségre van szüksége, majd kitalálja, hogyan kell alkalmazni.

Ügyfélszolgálat összehasonlítása

felhasználói visszajelzések

Pozitív vélemények

BigCommerce A felhasználók szeretik a Bigcommerce iránt a beépített SEO funkciókat, az online videókat, a webhely-támogatási fórumot, az egyoldalas fizetési lehetőséget, valamint az e-kereskedelem üzletbe állításának és kezelésének egyszerű használatát. További pozitívumok közé tartozik a marketing, a HTML / CSS vezérlés, a mobil értékesítés, a külső alkalmazásokkal való kompatibilitás és a termékváltozatok lehetőségei.

Az új felhasználók meglehetősen intuitívnak találják a Bigcommerce-t, és a vásárlási élmény szintén magas. A nagyvállalatok (mint például a verseny, a Shopify platform) osztálya összesen 4 és öt csillagot kap. A Bigcommerce egy népszerű üzemeltetett e-kereskedelmi platform, amely kezdő felhasználók számára viszonylag egyszerű.

Magento A technikai felhasználói közösség szereti a Magento fejlett testreszabási képességét egy ingyenes nyílt forrású szoftver segítségével. A Magento piactér csodálatos a letölthető alkalmazások keresésére és osztályozására, és számos ingyenes lehetőség közül választhat. A felhasználók szeretik a SEO lehetőségeket, több webhelyet és a domain beállítási lehetőségeit, valamint segítséget nyújtanak számos nyelv beállításában.

További pozitívumok közé tartozik a skálázhatósági tényező. A haladó felhasználók számára ez a CMS plusz egy e-kereskedelmi webhely felépítéséhez, és összességében 3 és 5 csillagot ad. A Magento egy magas rangú, saját üzemeltetésű platform, programozási tapasztalatot igényel, tökéletes a fejlett testreszabáshoz egy kifinomult áruházban.

Negatív vélemények

BigCommerce Míg a Bigcommerce nagyjából mindent megtalál, amire szükséged van egy üzletben, a felhasználók panaszkodnak az élő ügyfélszolgálat hiányáról és a problémák megoldására. A sablonok nem olyan modernak és vonzóak, mint más platformok, mint például a Shopify. A testreszabás kissé zavaró a kezdők számára, és a sablonok nem olyan rugalmasak, mint a felhasználók a szerkesztés szempontjából szeretnék.

Míg néhány felhasználó pozitívnak találja a HTML / CSS kódolást, ez negatívként mutatkozik a nem kódolók és a kezdő felhasználók számára is. A többnyelvű lehetőségek bizonyos munkát igényelnek. Nincs keresőmező bizonyos alkalmazások vagy tárgyak megtalálásához a Bigcommerce alkalmazás-áruházban (például a Magento piactéren).

Magento A kezdő kezdők, akiknek nincs programozási tapasztalata, panaszkodnak a Magentoval kapcsolatban, de ez nem egy kezdő platform. A felhasználók lassabb töltési időket jelentettek, és egyesek nem számítottak arra, hogy fizetnek a folyamatban lévő tárhelyért, a domain nevekért és a fizetési átjáró díjaiért.

Az ingyenes nem volt teljesen ingyenes minden sikeres webhely felépítéséhez szükséges kiegészítő és alkalmazás után. Frusztrálónak találta, hogy élő támogatás nélkül dolgozzanak. Néhány aggodalomra ad okot a felhasználói közösségben, hogy a Magento-nak harmadik fél átjáróira kell támaszkodnia a PCI-megfelelés szempontjából. A Magento több időt és erőfeszítést igényel az építéshez.

Következtetés az összehasonlításról

Melyik platform van az Ön számára megfelelő: BigCommerce vagy Magento?

A legjobb platform kiválasztása

A Bigcommerce és a Magento összehasonlítása érdekes, mivel ez a két platform nem tartozik ugyanabba az osztályba. Az eredmények azonban azonosak lehetnek.

Az egyik platform választásának okai a másik helyett

Világos, hogy miért választott e két népszerű e-kereskedelmi platform között – ha eddig olvastam.

A Bigcommerce egy házigazda, önirányított, könnyen kezelhető e-kereskedelem platform, amelyet kis- és nagyvállalatok számára terveztek, a kezdők szem előtt tartásával. A Magento egy saját üzemeltetésű, beépített e-kereskedelem platform, amelyet nagyvállalatoknak szántak, a fejlesztők szem előtt tartásával.

Az árazási modellek teljesen különböznek, de mindkettő alacsony és magas árú alternatívákat és méretezhetőséget kínál. Vásároljon mindent, amire szüksége van a termékek és szolgáltatások értékesítéséhez, de döntse el, hogy mennyi időt, erőfeszítést és pénzt kíván fordítani.

Ennek az összehasonlításnak az üzleti igényei, a készségek és a webhely felépítésének vágya alapján egyértelművé kell tennie a döntését, szemben a fejlesztő megtalálásával, aki ezt megteszi az Ön számára. Az áruház mérete és a várható növekedés szintén szerepet játszhatnak.

A Bigcommerce lehetőséget kínál az egyéneknek üzlet felállítására és termékek gyors online értékesítésére. Ha rendelkezel ismeretekkel vagy forrásokkal, amelyek segítenek, a Magento korlátlan.

Szeretnénk hallani a véleményét. Ha személyes tapasztalata van, vagy kérdése van a Bigcommerce-ról vagy a Magento-ról, tegye őket közzé. Ahogy ezek a platformok megváltoznak és javulnak, véleményünk is megváltozik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map