BigCommerce vs. Magento: Hvilken e-handelsplattform skal du velge?

Selv om Bigcommerce og Magento er ganske forskjellige, har begge en sterk følge i nettbutikkfellesskapet.


Bigcommerce ble grunnlagt av to australiere som Interspire handlekurv i 2003 og omgjort til Bigcommerce i 2009. Med 50 000 kjøpmenn i dag og $ 4 milliarder i salg, kan du konkludere med deres popularitet på e-handelsområdet.

BigCommerce vs. Magento

Culver City, California-baserte, Varian, Inc., utviklet Magento i 2008. Magento har nesten 30% av markedsandelen blant konkurrentene, med 150 000+ kjøpmenn inkludert noen store forhandlere, og omtrent 50 milliarder dollar i brutto varer handlet pr. år.

Som en seriøs butikkeier som er forberedt på å selge varer og tjenester på nettet, er det flere alternativer for å designe eCommerce-nettstedet ditt enn noen gang før, og Bigcommerce eller Magento er kanskje to du vil vurdere.

Contents

Store forskjeller mellom begge plattformer

BigCommerce Bigcommerce faller inn i en klasse med e-handelsplattformer som tilbyr en vert, malbasert løsning for å sette opp og administrere butikkens nettsted. Den er laget for nybegynnere som raskt og enkelt vil sette opp en butikk, administrere produkter og markedsføre deres merkevare. Det tilbyr noen tilpasningsalternativer. Prisfastsettelsesmodellen for denne typen plattformer er basert på et månedlig abonnements- og salgsvolum.

Magento Magento er et robust, self-hosted content management system (CMS) som lar deg (eller din erfarne utvikler) bruke åpen kildekode for å bygge nettstedet. Den er laget for erfarne programmerere eller utviklere som ønsker høy designfleksibilitet. Du laster ned programvaren gratis og legger til apper for å skape et shoppingmiljø, eller du kan investere i en dyrere forretningsplan som er designet for enorme salgsvolumer.

Hvem er hver plattform anbefalt for

BigCommerce Bigcommerce-plattformen er designet for store volumbedrifter som selger varer og tjenester på nettet. De fleste nybegynnere kan lære å sette opp og administrere en butikk på Bigcommerce.

Magento Magento-plattformen er designet for enda større e-handelsbutikker, med skalerbarhet for å imøtekomme enhver forretningsdrift. Det appellerer til avanserte brukere med tekniske ferdigheter for HTML-programmering.

Det er noen faktorer å vurdere når du skal velge den perfekte plattformen: størrelsen og vekstpotensialet til bedriften din, ferdighetsnivået ditt, tiden og kreftene du ønsker å sette inn på den, og selve plattformen.

I denne omfattende sammenligningen skal vi se på både Bigcommerce og Magento når det gjelder:

Sammenlign et butikkoppsett

Installasjon og butikkoppsett

Nettbutikkinstallasjon sammenlignet

De fleste brukere som tar på seg prosjektet med å designe et nettsted for e-handel, ønsker en opplevelse som er kompatibel med deres ferdighetssett og et resultat som inkluderer alt de trenger (eller deres kundebehov) for en vellykket salgsløsning. Installasjonen og oppsettet for Bigcommerce og Magento er forskjellige, men resultatene gir en like robust nettbutikk og positive kundeopplevelser.

Starter

BigCommerce Med denne eCommerce-plattformen er det ingen installasjon nødvendig. Du registrerer deg for en konto på Bigcommerce-nettstedet med et brukernavn og et nytt passord. Deretter blir du bedt om å velge en mobilmal og begynne å bygge nettstedet ditt ved hjelp av en redigerer på skjermen. Du må abonnere på et domenenavn for nettstedet ditt, enten fra en tredjepart eller BigCommerce.

Selskapet oppgir på deres hjemmeside at de anbefaler å bruke et tredjepartsfirma hvis du trenger “videresending eller domenerettigheter i fremtiden.” Webhotell er inkludert i Bigcommerce prisplaner.

Magento Denne eCommerce-plattformen krever at du abonnerer hos en tredjepart for både et domenenavn og webhotell til å begynne med (eHost, iPage, Web.com, etc.), og deretter kan du laste ned Magento-programvaren gratis og installere den på vert konto. Du har flere mobile malalternativer på Magento, og deretter er prosessen å bygge nettstedet fra bunnen av (med mindre du investerer i Enterprise plan).

Lagre oppsett

Bigcommerce

BigCommerce

 • Enkel grensesnitt. Bigcommerce-grensesnittet er laget for enkelhet, og tilbyr en dashbordmeny for oppsett og redigering av butikker på skjermen, inkludert mange innebygde innstillinger og alternativet for tillegg.
 • Dra og slipp verktøy. Denne plattformen tilbyr et delvis dra og slipp-grensesnitt.
 • Redigering av komponenter (flytte, endre størrelse og redigere). Redigering av sidene dine er i stor grad basert på malen du velger, og mange av malene er redigerbare.
 • Nettstedsarkitektur / navigering. Alternativer for nettstedsarkitektur og navigasjon er igjen i stor grad basert på Bigcommerce-malen du velger.
 • Tilgang til HTML / CSS-kode. Du har begrenset tilgang til HTML / CSS-kode for visse tilpasninger.

Magento

Magento

 • Enkel grensesnitt. Magento er ikke i klassen med enkle e-handelsplattformer, med mindre du er erfaren som utvikler.
 • Dra og slipp verktøy. Magento er ikke et dra-og-slipp-redigeringsprogram, men snarere et kodebasert program der du kan plassere innhold og elementer på stilark.
 • Redigering av komponenter (flytte, endre størrelse og redigere). Redigering av komponenter gjøres gjennom et dashbord og / eller kode.
 • Nettstedsarkitektur / navigering. Mens nettstedlayouten og navigasjonen kan være basert på en mal i Magento, kan de endres gjennom kode.
 • Tilgang til HTML / CSS-kode. Magento er en open source HTML / CSS kodebasert plattform.

Integrasjon med eBay og Amazon

BigCommerce Med denne plattformen får du en innebygd plugin for eBay. App Store Bigcommerce tilbyr dusinvis av shoppingkanaler. For å integrere med Amazon, må du velge et tredjepartsprodukt som Connector for Bigcommerce, ChannelUnity eller SolidCommerce. Forvent å betale for noen av disse tilleggene du velger.

Magento På en gang ble Magento eid av eBay, så denne integrasjonen er tilgjengelig, eller du kan besøke Magento Marketplace for å velge fra hundrevis av andre shoppingkanaler, inkludert Amazon. Det er ingen grense, bortsett fra kostnader og behov for programmering.

Språkstøtte

BigCommerce På denne plattformen kan du gjøre butikken din flerspråklig ved hjelp av en app som heter Transifex Live sammen med en JavaScript-kodebit. Denne prosessen kan kreve økt forskning. Du kan også legge til språkalternativer som Google Translate.

Magento Dette programmet laster ned med noen språkalternativer, og du kan legge til noen språkverktøy for å støtte flere butikker og mange språk. Denne oppgaven vil kreve flere trinn og noen kode.

Sikkerhetskopiering og eksport av nettsteder

BigCommerce Hvis du trenger å eksportere produkter, tilbyr Bigcommerce “rask produktimport / eksport” på alle prisplaner sammen med vanlige sikkerhetskopier. Når det gjelder eksport av et helt nettsted, er det blandede anmeldelser, da disse typer e-handelsplattformer ikke er designet for det.

Magento Fordi dette innholdsstyringssystemet (CMS) bruker åpen kildekode, har du ekstrem fleksibilitet til å eksportere data omtrent hvor som helst for ethvert formål. Du må vite hvordan du gjør det eller finne ut av det. Magento støtter et innebygd System Backup-verktøy som du kan konfigurere.

Opinion om installasjon og oppsett

Å komme i gang på en av disse e-handelsplattformene er den enkle delen. Bigcommerce er allerede på en hostet plattform, så alt du trenger er en konto. Magento krever nedlasting og installasjon siden du er vert for det på serveren din.

Begge plattformene håndterer app- og kanalintegrasjon, flerspråklige alternativer med litt ekstra konfigurasjon, sikkerhetskopier og eksport til en viss grad. Hvis du vil ha en installasjonsveiviser som ber deg sammen med intuitive felt for å sette opp butikken din, har du enklere tid på Bigcommerce.

Å sette opp en butikk er mer involvert med Magento hvis du trenger full funksjonalitet og muligheten til å tilpasse koden. Bigcommerce er egnet for små til store salg, mens Magento er en fantastisk løsning for stor e-handel.

Sammenlign brukervennlighet

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Å sammenligne brukervennligheten for disse to topppresterende e-handelsplattformene har mye å gjøre med ferdighetsnivået ditt. Vi tenker først og fremst på brukervennlighet når det kommer i gang, bygge en butikk, legge til produkter, markedsføring og SEO og vedlikeholde nettstedet på lang sikt.

BigCommerce Nybegynnere og brukere på mellomnivå vil gjøre det bra på Bigcommerce og synes det er ganske ukomplisert. Bigcommerce tilbyr nyttige maler, en tutorial, verktøytips og et semi-interaktivt grensesnitt og kontrollpanel for å hjelpe deg med å bygge en butikk.

Produktadministrasjonsdelen er delt inn i nyttige faner. Jo mer tekniske ferdigheter du har, jo bedre. Hvis du kan administrere det, har du litt tilgang til HTML for tilpassing. Endringer på nettsteder gjøres ikke lett på en mobil enhet. Det er mange støtteressurser, inkludert hjelpetutorials, og kundeservicen er utmerket i de betalte planene. Bigcommerce er relativt enkelt for nye brukere på mellomnivå.

Magento Programmerere og avanserte brukere vil finne Magento håndterbare og litt enkle å bruke. Nybegynnere vil ikke. Når Magento-programvaren er lastet ned, tar det litt tid og krefter å sette opp en hel butikk ved å bruke en konfigurasjonsside, basert på dine evner. Du må kunne opprette og endre HTML / CSS-kode, og det tar tid å forstå menyene, alternativene og lagene og hvor du finner innstillingene du leter etter.

Magento tilbyr en høyere grad av designtilpasning og ubegrenset salgskapasitet med en heftig læringskurve. Løpende vedlikehold krever teknisk kunnskap også, men det er et godt støttenettverk. Magento er moderat til vanskelig, laget for programmerere og utviklere.

Opinion om brukervennlighet

Brukervennlighet avhenger av erfaringsnivået du bringer til prosjektet. Bigcommerce er designet for å være enklere ved å bruke et mer intuitivt instrumentbord og online hjelp. Magento er en avansert koders drøm, med alternativer for å bygge en butikk fra bunnen av og tilpasse den til ønsket spesifikasjoner.

Sammenlign tilgjengelige design- og tilpasningsalternativer

Nettdesign og tilpasning

Design og tilpasning sammenlignet

Muligheten til å designe og deretter tilpasse nettstedet ditt ytterligere, er et must for store handelsvarer.

Er du en første gang bruker som prøver å lære verktøyene underveis, eller er du en teknisk kunnskapsrik designer? Ansetter du en designer? Noen av begrensningene kommer i form av din evne, kostnadene og hva plattformen lar deg gjøre. La oss sammenligne alternativene for webdesign og tilpasning på disse to plattformene:

Nettstedsmaler

BigCommerce Du vil kunne velge mellom 42 temamaler, hvorav 16 er gratis. For eCommerce vil du velge et mobil responsivt tema som tilpasser seg alle enheter. Du betaler mer for de bedre Bigcommerce-malene (mellom $ 129-250), men disse er mer egnet for salg og tilbys i en rekke farger og stiler for å samsvare med merkevaren din. Malene er ikke fullt så moderne som noen brukere ønsker.

Magento Lag maltemaet, finn et som har blitt delt på Magento Theme Marketplace, eller kjøp et fra en tredjepart. Regner med å betale mellom $ 50- $ 100.

Med så mange alternativer for å sikre en mal, er det ingen begrensninger på farger og stiler hvis du er dyktig nok til å endre koden. Det er også noen forhåndsdesignede alternativer i Magento Connect Store eller på ThemeForest. Magento gir noen maleregler på nettstedet deres som du ikke vil ignorere.

Designtilpasning

BigCommerce Du vil like instrumentbordet og hjelpeteksten på skjermen for å tilpasse butikksidene. En veiviser ber deg gjennom designfunksjonene og sideelementene. Bare spesifikke Bigcommerce-maler tilbyr tilpasning, og du må bruke litt tid på å finne sideelementene du trenger. Du har tilgang til HTML / CSS-kode for tilpasset design, og du kan tilpasse sidene dine til å inkludere merkevarebygging.

Magento Ikke unntatt en nyttig veiviser for å designe nettstedet ditt, men Magento bruker et dashbord. Temaer og sider kan tilpasses helt, men du må vite en ting eller to om hvordan du bruker instrumentbordmenyen til å tilpasse og tilpasse innholdet. Det er ikke slutt på hva du kan gjøre hvis du har valgt et redigerbart tema, og du følger noen kodebaserte regler.

Tilpassede designtjenester

BigCommerce Denne plattformen er beregnet for å bygge ditt e-handelssted med veiledning av ressurser på skjermen og nettstedstøtte. Bigcommerce er ikke et designfirma der nettstedet er opprettet for deg, men den prisgunstige planen på bedriftsnivå kommer med et ekstra støttenivå.

Magento Magento er en e-handelsplattform laget for å bygge nettstedet ditt fra bunnen av eller få hjelp fra en ekstern nettutvikler. Støttemiljøet på nettet er ganske omfattende, men det tar tid å finne artiklene, videoene og innleggene som vil lede deg gjennom prosessen. Magento vil sannsynligvis være en teknisk utfordring for ikke-utviklere.

Opinion On Web Design and Customization

Begge disse populære e-handelsplattformene tilbyr et bredt spekter av webdesign- og tilpasningsalternativer, inkludert mobilmaler og tilgang til HTML / CSS-kode, men måten du administrerer sidene dine er forskjellen mellom enkelt og avansert.
HTML / CSS-koding er valgfri på Bigcommerce, men nødvendig på Magento. For mindre bedriftseiere finner du mange fleksible tilpasningsalternativer på Bigcommerce for salg til mellom-til-høyt nivå.

Hvis du trenger enterprise e-handel med forventning om milliarder i salg, vil du ha muligheten til å tilpasse seg på alle måter på Magento.

Hvis du har designerfaring, eller du kan skaffe deg hjelp fra en utvikler, er Magento laget for vekst, skalerbarhet og suksess. Begge er fantastiske plattformer med mange ressurser som kan hjelpe deg underveis.

Sammenlign Kassa- og betalingsfunksjoner

Viktige funksjoner i kassa, betaling og forsendelse

Programvareutsjekking, betalinger og forsendelse

Når du kommer i gang med virksomheten din, fanger potensielle kunder og markedsfører merkevaren din, betyr kundeopplevelse mye. Sømløs innsjekkingskasse, betalinger og fraktfunksjoner er en nødvendighet på et minimum. Hver av disse plattformene kan gjøre jobben, men konfigurasjonen, butikkadministrasjonen og appintegrasjonene er helt forskjellige på hver:

Betalings prosessering

BigCommerce Denne plattformen tilbyr det de kaller forhåndsintegrerte betalingsalternativer som inkluderer PayPal, Square og Stripe, med spesialpriser på de betalte planene. Du kan også legge til plugins for andre betalingsportaler, men det påløper avgifter basert på operatørene du velger. Det er nedsatte transaksjonsgebyrer når du bruker de innebygde Bigcommerce-bærere.

Magento Besøk Magento Marketplace for å velge blant dusinvis av gratis eller betalte gateway-løsninger (eller utvidelser). Mange av disse appene er vurdert og har en popularitetspoeng for anmeldelsen din. Gratis betalingsløsninger inkluderer Skrill (med over 20 betalingsmetoder) WorldPay Extension, ePay og mer.

Handlekurv-plugins og AddOns

BigCommerce Du vil få ganske solide handlekurvfunksjoner med Bigcommerce-vertsløsningen og standardmalene, som kan spare deg for kostnadene ved å laste ned apper og plugins. Du får kunderabatter, rapportering av backend, betalingsalternativer og mer.

Plugins og tilleggsprogrammer er også et alternativ, og mange av dem er gratis. Det eneste problemet er at du må søke i Bigcommerce app store etter kategori, og det kan ta litt tid å finne det du leter etter.

Magento Velg blant hundrevis av utviklertemaer, utvidelser, plugins og tilleggsprogrammer for handlekurver på Magento Marketplace. Disse involverer nedlastinger til det hostede nettstedet ditt for ekstra kostnader og innebærer vanligvis litt koding. Bygg en handlekurv som er i samsvar med bedriften din og finn alt du trenger: detaljhandelsløsninger, prisregler, leveringsverktøy, kampanjer, diagnostikk og mer.

Bestilling og lagerbehandling

BigCommerce Velg mellom et stort antall innebygde lagerstyringsalternativer under produktskjermbildet, fanen Lagre. Spor lager, oppdater lagernivåer og kjør rapporter. Du har noen tilpasningsalternativer. Du kan også legge til bestillings- og lagerstyringsapper som Salesforce, ReadyToShip, MinMax bestillingsgrenser og mange tonn mer fra Bigcommerce app store til en relativt lav pris.

Magento Magento Marketplace har dusinvis av alternativer for ordrehåndtering, og noen er gratis. Disse utvidelsene inkluderer MagPleasure, ShippingEasy, Amasty og mye mer. Du kan bygge inn ERP-apper for å hjelpe deg med kjøp, lager og logistikk eller sjekke produktstatus i sanntid.

Forlatte vogner

BigCommerce Som lagerholder vil du finne forlatte handeldata som et svært nødvendig verktøy for å nå potensielle kunder og lokke dem til å besøke nettstedet ditt. Data om handlefrihet er inkludert i alle tre av Bigcommerce ‘prisplaner på øverste nivå. Bruk Abandoned Cart Saver for å automatisere varsler og inkorporere kundekuponger i flere e-post svar. Du kan også betale for tilknyttede apper.

Magento Du vil ha mange muligheter for å hente data om vekk fravik, og du kan legge til plug-ins etter behov for avansert rapportering. Magento Marketplace tilbyr verdifulle verktøy for å forlate handlekurver for å spore og rapportere kundedata og automatisere svar fra kunder. Det er gratis eller betalte alternativer å velge mellom å inkludere varsler om forlatte handlekurver, Mine forlatte vogner, Listrak Retail Solutions og mer.

Betalingskortindustri (PCI) -sertifisering

BigCommerce I likhet med andre e-handelsplattformer i denne klassen, er Bigcommerce PCI-kompatibel – noe som betyr at de oppfyller kravene for sikker kredittkortbehandling, som de deles på deres supportsenter-side. Ingen kundedata lagres eller deles.

Magento Magentos PCI-samsvar er avhengig av integrerte betalingsbærere på to forskjellige måter: Direct Post og Hosted, begge går gjennom betalingsporten. Data lagres utenfor Magento-serveren, slik at kundeinformasjon ikke lagres eller deles. Det er også mange apper som støtter PCI-samsvar.

Skatter og forsendelse kalkulatorer

BigCommerce Under Kontrollpanels fraktansvarlige er det sanntids fraktpristilbud for forskjellige leveringsmetoder, inkludert FedEx, UPS og internasjonale selskaper. Bigcommerce tilbyr inkluderende skatteinnstillinger, og du får skatterapporter og andre relaterte funksjoner. Praktiske videoer beskriver hvordan du konfigurerer disse funksjonene.

Magento Automatisert avgift og frakt kan oppnås gjennom et av mange tillegg i Magento Marketplace, og deretter kan du konfigurere dem for kundens handlekurv. Velg blant apper som likte SwipeZoom Global Payments and Shipping, Premius Simple Shipping og mer.

Pakke sporing

BigCommerce Stol på standard forsendelsesporing under Checkout Settings, Order Settings-menyen i Bigcommerce. Det er 12 varsler om e-post blant andre innstillinger som kan velges basert på forskjellige ordrestatus. Bruk deretter Bigcommerce Analytics for ordrerapportering.

Magento Denne plattformen integrerer mange apper for å tilby sporings etter ordre og forsendelse. Fra Magento Marketplace, søk på sporing av forsendelser og se etter gratis og høyt rangerte gratis alternativer som Packpin, Order Status & Fraktsporing av Plumrocket, AfterShip og mye mer. Det er mange betalte alternativer med flere funksjoner.

POS-evner

BigCommerce Du kan stole litt på et innebygd salgssted (POS) -system som integreres med Square, PayPal og Stripe, eller du kan installere andre tilleggsprogrammer. Bigcommerce krever en konto med operatøren for å synkronisere produktbeholdning mellom plattformen og transportøren.

Magento Du velger en POS-utvidelse for Magento, for eksempel Point of Sales (POS) eller myPOS Virtual, og du kan tilpasse disse for resultater. Det er mange betalte alternativer også, men noen er kostbare. Disse appene laster ofte med ekstra POS-administrasjonsverktøy, salgsanalyse og rapporteringsfunksjoner.

Mening om utsjekkings-, betalings- og leveringsfunksjoner

Du vil finne begge plattformene robuste for disse obligatoriske e-handelsfunksjonene. På Bigcommerce vil prosessen være mer intuitiv, men det tar fortsatt tid å lære og konfigurere. På Magento har du tenkt å bruke litt tid på å laste ned de riktige appene.

Det er ingen begrensning for antall tilleggsprogrammer og plugins du kan kjøpe, spesielt på Magento. Bigcommerce kommer ut av esken med mange plugins, men Magento vil gi deg enda flere muligheter, og du kan tilpasse dem.

En avgjørende faktor kan være i salget du forventer for din virksomhet. For salg i mellomstore og store størrelser er Bigcommerce enkelt og fullverdig. Magento kan være ønsket for stor e-handel på sikt.

Sammenlign markedsføringsfunksjoner

Markedsføringsfunksjoner

Digital markedsføring

Markedsførings- og prognosefunksjonene for nettbutikken din er mer kritiske og mer oppnåelige enn noen gang før. Når du vurderer kraften i sosiale medier, blogging, kundekampanjer og analyser, er muligheten for å nå dine potensielle kunder nesten sikker. La oss se hvor godt disse to plattformene står opp mot hverandre:

SEO

BigCommerce Dette produktet får gode anmeldelser for innebygde SEO-verktøy og apper som hjelper deg å nå potensielle kunder. Selv om du kan optimalisere innholdet ditt ved hjelp av Bigcommerce ‘Guide to SEO, er det alternativer for å endre metadata, søkekoblinger, produktsider, bildebeskrivelser og mer. Du kan betale mer for en HTTPS-funksjon for å forbedre tillit til kunder / SEO i Bigcommerce Pro-planen.

Magento Denne plattformen gir mer kontroll angående SEO hvis du har teknisk erfaring. Last ned gratis eller betalte apper fra Magento Marketplace som CreareSEO, Layered Navigation SEO eller Category URL SEO FREE, og modifiser deretter koden for å øke resultatene i søkemotoren. Du vil kunne redigere metadataene fra adminpanelet, og Magento kan integreres med WordPress-bloggen din for flere SEO fordeler.

blogging

BigCommerce Du vil motta en hel bloggside med noen av Bigcommerce sine prisplaner. Standardbloggen er ikke omfattende, men du kan besøke Bigcommerce app store og velge en mer dedikert bloggplattform hvis du vil. Blogger eller WordPress inneholder rikelig med tilpasning, støtte for flere språk og automatiske funksjoner for å drive trafikk.

Magento En Magento-bloggutvidelse lar deg konfigurere og kommunisere på en egenprodusert bloggside. Selv om det ikke er noen blogg med Magento-nedlasting, er det mange alternativer på Magento Marketplace.

Blogging er en kritisk del av innholdsmarkedsføring. Magento Blog – Community Edition er en gratis utvidelse, eller det kan være lurt å laste ned en. Vurder den gratis Better Blog. Du kan også integrere deg med WordPress ‘avanserte blogg, men forventer å betale mer.

Innebygde markedsføringsalternativer

BigCommerce Dra nytte av Bigcommerce ‘kundefremkallende kampanjer, inkludert kupongkoder, rabatter, bulkpriser og andre avtaler. Bigcommerce gir noen alternativer under Marketing-menyen for å støtte kundelojalitet. Hvis du ikke finner alt du trenger, er appbutikken komplett med hundrevis av gratis eller betalte alternativer som for eksempel Kampanjen, Affiliate, Upsell og dusinvis av andre.

Magento Du finner ikke innebygde kampanjer, men Magento Marketplace inkluderer alle kampanjer du trenger for å skape kundelojalitet. Finn kuponger, avtaler og rabatter med Magento Multiple Coupons-utvidelsen blant så mange andre.

Det fine med Magento er at du kan få tilgang til administratorpanelet og etablere regler for hvordan du vil at kampanjene dine skal fungere. Det finnes hundrevis av utvidelser for alle typer gaver, kuponger, avtaler, reklame, gave og mer. Tenk på disse gratis appene: Sosiale kampanjer, NextPromote og Registrering av kampanjer, for å nevne noen.

Nettstatistikk og analyse

BigCommerce Alle prisplaner for Bigcommerce inkluderer analyse og statistikk for å hjelpe deg med å utvide virksomheten din, eller du kan legge til et eksternt analyseverktøy. Bigcommerce er avhengig av Jirafe for interne rapporteringsverktøy, besøksstatistikk, ordretrender og markedsføringsstrategidata. Hvis du ikke er fornøyd, kan du gå til app store og laste ned Google Analytics, et av de mest populære verktøyene på markedet.

Magento Et administratorverktøy på Magentos dashbord inkluderer tillegg av Google Analytics, eller du kan ta en titt på Magento Marketplace for å velge den valgte analyse-appen, hvorav mange er gratis. Du trenger noen verktøy for å spore e-handel, identifisere kjøpstrender for kunder, gjennomgå transaksjoner og inntekter, administrere kundekommunikasjon og mer.

Opinion om markedsføringsfunksjoner

Som en viktig fasett for e-handel, tilbyr begge disse plattformene hvert alternativ for produktiv markedsføring og prognoser. Det er en av funksjonene disse plattformene må tilby, slik at bedrifter kan være konkurransedyktige.

Forskjellene mellom disse plattformene angående markedsføring blir igjen redusert til “enkelt og intuitivt” eller “avansert og omfattende.” Hvis du vil sette opp en rask og enkel butikk, vil du elske den innebygde funksjonaliteten til Bigcommerce. Hvis du ønsker å kontrollere over alle funksjoner og du har programmeringsevne, er Magento mer tilpassbar.

Sammenlign planer og priser

Sammenlign planer & Priser

Prisplaner sammenlignet

Prisene mellom Bigcommerce og Magento er ikke nøyaktig sammenlignbare. Med Bigcommerce velger du fra strukturerte prisplaner som definerer funksjonene du mottar. På Magento laster du ned programvaren gratis og utvikler nettstedet ditt med kostnadsbærende tillegg og plugins, eller du kan velge en tilleggsplan for e-handel til en betydelig pris.

Jo større virksomhet du er, desto mer vil du sannsynligvis betale for forskjellige funksjoner på en av plattformene.

Oppsettskostnader

BigCommerce Du starter med en av fire planer for rimelige priser, fakturert månedlig. Disse planene er basert på salget per år. Hvis du bestemmer deg for å betale årlig, kan du spare 10%. Forventer å betale tredjepartsgebyrer for betalingsportaler, shoppingkanaler, domenenavn, etc. Bigcommerce standardgatewayer påløper 2,9% pluss 30 øre per transaksjon på den lavest betalte planen, for noen kostnadsbesparelser.

Magento Du velger å laste ned Magento gratis og betale for tilleggsprogrammer og plugins. Forvent å betale tredjepartsgebyrer for betalingsbærere, andre shoppingkanaler, et tredjeparts domenenavn og hosting. Du har muligheten til å betale inn Magentos Enterprise eCommerce-løsning for en stor årlig avgift.

Månedlige prisplaner

Bigcommerce

Bigcommerce

Standard. Motta alle nødvendige salgskomponenter, ubegrenset båndbredde og ubegrenset produkter for opptil $ 50 000 i salg per år. $ 29.95 / mo

I tillegg til. Motta standardplanfunksjoner, forlatte handlevogninfo og kundegrupper / prisregler for inntil $ 125 000 i salg per år. $ 79.95 / mo

Pro. Motta Plus-planfunksjoner, SEO, svindelovervåking og Google Stores for inntil 3 000 ordrer per år. $ 199.95 / t

Bedriften. Kontakt selskapet for priser på et tilpasset funksjonssett og $ 1 millioner eller mer i salg per år.

Magento

Magento

Fellesskap (CE). Last ned og installer Magento, og kod ditt eget lille eller mellomstore e-handelssted. Gratis å laste ned.

Enterprise (EE). En storskala, all-inclusive eCommerce-løsning for seriøse detaljister som forventer millioner i salg. $ 18 000 / år

Gratis prøvelser

BigCommerce Du kan registrere deg for en 15-dagers gratis prøveperiode uten kredittkort som kreves og teste det ut.

Magento Ingen gratis prøveversjoner tilbys siden Magento-nedlastingen er gratis.

Løpende kostnader

BigCommerce Domenenavnsavgift pågår nesten alltid. Hostinggebyret er innebygd i prisplanene. Gateway-transportører og shoppingkanaler viser løpende gebyrer basert på produktsalg, eller du kan spare noen på Bigcommerce-standardbetalingsportene.

Magento Domenenavnet og hostingavgiftene pågår nesten alltid. I likhet med gateway-transportører og shoppingkanaler, kan du forvente å betale løpende avgifter basert på produktsalg.

Hovedprissettingsforskjeller å se etter

BigCommerce Denne plattformen tilbyr prisplaner basert på dollar i salg i første, andre og fjerde nivå prisplaner. Den tredje nivåplanen er basert på antall bestillinger som er lagt inn (i henhold til prissettabellen for nettstedet). Gitt det enkle oppsettet, funksjonssett og innebygde, er Bigcommerce månedlige priser ganske rimelig.

Magento Denne plattformen gir muligheten til å sette opp og selge nesten gratis hvis du har ferdighetssettet til å bygge nettstedet. Du må fremdeles integrere shoppingtillegg og plugins for å selge, og de koster individuelt. Hvis du investerer i Enterprise eCommerce-planen, er prisen høy, men du får det du trenger for storstilt salg.

Opinion om prisplaner

ECommerce-plattformen du velger, må være kompatibel med dine forretningsbehov og langsiktige mål. Som oppstart kan det være lurt å ha en skalerbar løsning som starter til en lav pris, og du kan investere mer etter behov.

Begge disse plattformene tilbyr den fleksibiliteten, men på veldig forskjellige måter. Når det gjelder priser, kommer løsningen din på en e-handelsplattform på mellomnivå på to: la Bigcommerce veilede deg i butikkoppsettet ditt, investere i tillegg hvis du trenger dem, og betale en månedlig avgift, eller bygg det-selv gratis med kostnader for tilleggsprogrammer sammen med en læringskurve i Magento.

Sammenligning av kundestøtte

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

Brukerstøtte varierer betydelig for disse to e-handelsplattformene fordi de er i forskjellige klasser av seg selv.

I en egenvert e-handelsplattform er mye av støtten stort sett innebygd i plattformen. Du får nyttige trinnvise veivisere, hjelp i redaktøren og dialog på skjermen.

Med en self-host build-it-yourself plattform er det flere utfordringer. Både Bigcommerce og Magento har utmerkede brukerstøttealternativer. Her er noen forskjeller:

BigCommerce Du kan velge fra et stort utvalg av nyttige ressurser, inkludert treningsvideoer på nettstedet og live telefonstøtte også. Supportportalen inkluderer e-post, live chat og telefon. På Bigcommerce University elsker brukere instruksjonsvideoene om mange emner. Enterprise planen leveres med et konsulentteam og ekstra støtte.

Magento I denne gratis plattformen får du ikke support via telefon, men det er forskjellige nivåer av supportalternativer. Det er kundeforum, noe dokumentasjon og hundrevis av YouTube-videoer på nettet. Abonner på den dyrere Enterprise Edition for ekstra støtte.

Opinion om kundesupport

Nettbasert støttenettverk er ganske omfattende for både Bigcommerce og Magento. Bruk nettstedene deres, eller Google omtrent hva som helst. Når du betaler inn i planene deres, får du økt støttealternativer. Nettressursene er like nyttige. Du trenger tålmodighet og tid til å sortere gjennom alt, finne emnet du trenger hjelp til, og deretter finne ut hvordan du bruker det.

Sammenligning av kundestøtte

Brukeranmeldelser

Positive anmeldelser

BigCommerce Det brukerne liker med Bigcommerce er de innebygde SEO-funksjonene, nettvideoene, supportforum for nettsteder, et kassasjonsalternativ på én side og brukervennligheten til å sette opp og administrere en eCommerce-butikk. Andre positive ting inkluderer markedsføring, HTML / CSS-kontroll, mobilsalg, kompatibilitet med eksterne apper og alternativer for produktvarianter.

Nye brukere synes Bigcommerce er rimelig intuitivt, og handleopplevelsen rangerer høyt også. Bigcommerce (som det er konkurranse, Shopify-plattformen) får en samlet rangering på mellom 4 og fem stjerner i sin klasse. Bigcommerce er en populær vert e-handelsplattform som er relativt enkel for nybegynnere.

Magento Det tekniske brukerfellesskapet elsker Magentos kapasitet for avansert tilpasning ved hjelp av en gratis open source-programvare. Magento Marketplace er fantastisk å søke etter og rangere apper å laste ned, og det er mange gratis alternativer. Brukere liker SEO-alternativer, flere nettsteder og konfigurasjonsalternativer for domener, og hjelper deg med å sette opp flere språk.

Andre positive ting inkluderer skalerbarhetsfaktoren. Avanserte brukere synes dette CMS er et pluss for å bygge et nettsted for e-handel og gi mellom 3 og fem stjerner totalt sett. Magento er en høyt rangert plattform med egen vert og krever programmeringserfaring, perfekt for avansert tilpasning i en sofistikert butikk.

Negative vurderinger

BigCommerce Mens Bigcommerce tilbyr stort sett alt du trenger i en butikk, klager brukere over mangelen på live kundesupport og finner en løsning på problemene deres. Malene er ikke så moderne og attraktive som noen andre plattformer som Shopify. Tilpasninger er litt forvirrende for nybegynnere, og malene er ikke så fleksible som brukerne ønsker i forhold til endringer.

Selv om noen brukere synes HTML / CSS-koding er positivt, kommer dette også ut som et negativt for ikke-kodere og begynnende brukere. Alternativer for flere språk krever litt arbeid. Det er ikke noe søkefelt for å finne spesifikke apper eller emner i Bigcommerce app store (som du kommer på Magento Marketplace).

Magento Nybegynnere uten programmeringserfaring klager over Magento, men det er ikke en nybegynnerversjon. Brukere rapporterte om tregere belastningstider, og noen forventet ikke å betale for pågående hosting, domenenavn og betaling gateway avgifter.

Gratis var ikke akkurat gratis etter alle tillegg og apper for å bygge et vellykket nettsted. De syntes det var frustrerende å jobbe uten live støtte. Det var av en viss bekymring i brukersamfunnet at Magento må stole på tredjeparts gateways for PCI-overholdelse. Magento tar mer tid og krefter på å bygge.

Konklusjon om sammenligning

Hvilken plattform passer for deg: BigCommerce eller Magento?

Å velge den beste plattformen

Sammenligningen mellom Bigcommerce og Magento er interessant fordi disse to plattformene ikke faller i samme klasse. Imidlertid kan resultatene være de samme.

Grunner til å velge en plattform fremfor en annen

Årsaken til å velge mellom disse to populære e-handelsplattformene bør være tydelig hvis du har lest så langt.

Bigcommerce er en vert, selvstyrt, lettstyrt e-handelsplattform designet for små-til-store bedrifter, med nybegynnere i tankene. Magento er en self-hosted, build-it-yourself e-handelsplattform beregnet på store selskaper, med utviklere i tankene.

Prisingsmodellene er helt forskjellige, men begge tilbyr alternativer og skalerbarhet til lave priser. Få en butikk med alt du trenger for å selge produktene og tjenestene dine, men bestem deg for hvor mye tid, krefter og penger du vil bruke.

Denne sammenligningen skal gjøre avgjørelsen din ganske klar basert på forretningsbehov, ferdighetssett og ønske om å bygge nettstedet ditt i forhold til å finne en utvikler som gjør det for deg. Størrelsen på butikken din og forventet vekst kan også spille en rolle.

Bigcommerce tilbyr enkeltpersoner muligheten til å sette opp en butikk og selge produkter på nettet raskt. Hvis du har kunnskap eller ressurser til å hjelpe deg, er Magento ubegrenset.

Vi vil høre din mening. Hvis du har personlige erfaringer eller spørsmål om Bigcommerce eller Magento, legg dem ut. Når disse plattformene endres og forbedres, endres synspunktene våre også.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map