BigCommerce vs. Magento: Hvilken e-handelsplatform skal du vælge?

Mens Bigcommerce og Magento er meget forskellige, har begge en stærk følge i online butiksfællesskabet.


Bigcommerce blev grundlagt af to australiere som Interspire indkøbskurv i 2003 og omdannet til Bigcommerce i 2009. Med 50.000+ handlende i dag og $ 4 milliarder i salg, kan du konkludere deres popularitet i e-handelsrummet.

BigCommerce vs. Magento

Culver City, Californien-baserede, Varian, Inc., udviklede Magento i 2008. Magento har næsten 30% af markedsandelen blandt sine konkurrenter, med 150.000+ handlende inklusive nogle store navneforhandlere og ca. 50 milliarder dollars i bruttohandel, der er handlet pr år.

Som en seriøs butiksejer, der er parat til at sælge varer og tjenester online, er der flere muligheder for at designe din eCommerce-webside end nogensinde før, og Bigcommerce eller Magento måske to, du vil overveje.

Contents

Store forskelle mellem begge platforme

BigCommerce Bigcommerce falder ind i en klasse af e-handelsplatforme, der tilbyder en hostet, skabelonbaseret løsning til opsætning og styring af dit butiks websted. Det er lavet til begyndere, der hurtigt og nemt vil oprette en butik, styre produkter og markedsføre deres brand. Det tilbyder nogle tilpasningsmuligheder. Prisfastsættelsesmodellen for denne type platform er baseret på et månedligt abonnements- og salgsmængde.

Magento Magento er et robust, selvhostet content management system (CMS), der giver dig (eller din erfarne udvikler) mulighed for at bruge open source-koden til at opbygge webstedet. Det er lavet til erfarne programmerere eller udviklere, der ønsker høj designfleksibilitet. Du downloader softwaren gratis og tilføjer apps til at skabe et shoppingmiljø, eller du kan investere i en dyrere virksomhedsplan, der er designet til enorme salgsmængder.

Hvem er hver platform anbefalet til

BigCommerce Bigcommerce-platformen er designet til store mængder virksomheder, der sælger varer og tjenester online. De fleste begyndere kan lære, hvordan man opsætter og administrerer en butik på Bigcommerce.

Magento Magento-platformen er designet til endnu større eCommerce-butikker med skalerbarhed til at imødekomme enhver forretningsskala. Det appellerer til avancerede brugere med de tekniske færdigheder til HTML-programmering.

Der er nogle faktorer, der skal overvejes, når det gælder valg af den perfekte platform: størrelsen og vækstpotentialet i din virksomhed, dit dygtighedsniveau, den tid og den indsats, du vil lægge i den, og selve platformen.

I denne omfattende sammenligning vil vi se på både Bigcommerce og Magento med hensyn til:

Sammenlign en butiksopsætning

Installation og butiksopsætning

Online shop installation sammenlignet

De fleste brugere, der tager sig af projektet med at designe et eCommerce-websted, ønsker en oplevelse, der er kompatibel med deres skillset og et resultat, der inkluderer alt, hvad de har brug for (eller deres kundebehov) for en vellykket salgsløsning. Installation og opsætning af Bigcommerce og Magento er forskellige, men resultaterne giver en lige så robust online butik og positive kundeoplevelser.

Kom godt i gang

BigCommerce Med denne eCommerce-platform kræves der ingen installation. Du tilmelder dig en konto på Bigcommerce-webstedet med et brugernavn og en ny adgangskode. Derefter bliver du bedt om at vælge en mobilskabelon og begynde at opbygge dit websted ved hjælp af en on-screen editor. Du bliver nødt til at abonnere på et domænenavn til dit websted, enten fra en tredjepart eller BigCommerce.

Virksomheden oplyser på deres websted, at de anbefaler at bruge et tredjepartsfirma, hvis du har brug for “videresendelse eller domæneprivatliv i fremtiden.” Webhosting er inkluderet i Bigcommerce-prisplanerne.

Magento Denne eCommerce-platform kræver, at du abonnerer på en tredjepart for både et domænenavn og webhosting til at starte med (eHost, iPage, Web.com osv.), Og derefter kan du downloade Magento-softwaren gratis og installere den på din hostet konto. Du har flere mobile skabelonindstillinger på Magento, og derefter er processen at opbygge webstedet fra bunden (medmindre du investerer i Enterprise plan).

Gem opsætning

Bigcommerce

BigCommerce

 • Brugervenlighed. Bigcommerce-grænsefladen er skabt for enkelhed og tilbyder en betjeningsmenu til opsætning og redigering af skærmbutikker, herunder masser af indbyggede enheder og mulighed for tilføjelser.
 • Træk og slip-værktøjer. Denne platform tilbyder et delvist træk og slip-interface.
 • Redigering af komponenter (flytning, ændring af størrelse og redigering). Redigering af dine sider er stort set baseret på den skabelon, du vælger, og mange af skabelonerne kan redigeres.
 • Webstedsarkitektur / navigation. Webstedsarkitektur og navigationsindstillinger er igen stort set baseret på den Bigcommerce-skabelon, du vælger.
 • Adgang til HTML / CSS-kode. Du har begrænset adgang til HTML / CSS-kode for visse tilpasninger.

Magento

Magento

 • Brugervenlighed. Magento er ikke i klassen af ​​lette e-handelsplatforme, medmindre du opleves som udvikler.
 • Træk og slip-værktøjer. Magento er ikke et træk og slip-redigeringsprogram, men snarere et kodebaseret program, hvor du kan flytte indhold og elementer på stilark.
 • Redigering af komponenter (flytning, ændring af størrelse og redigering). Redigering af komponenter udføres via et dashboard og / eller kode.
 • Webstedsarkitektur / navigation. Mens webstedets layout og navigation kan være baseret på en skabelon i Magento, kan de ændres gennem kode.
 • Adgang til HTML / CSS-kode. Magento er en open source HTML / CSS kodebaseret platform.

Integration med eBay og Amazon

BigCommerce Med denne platform får du et indbygget plugin til eBay. App Store Bigcommerce leverer snesevis af shoppingkanaler. For at integrere med Amazon skal du vælge et tredjepartsprodukt som Connector for Bigcommerce, ChannelUnity eller SolidCommerce. Forvent at betale for nogen af ​​disse tilføjelser, du vælger.

Magento På et tidspunkt var Magento ejet af eBay, så denne integration er tilgængelig, eller du kan besøge Magento Marketplace for at vælge blandt hundreder af andre shoppingkanaler, inklusive Amazon. Der er ingen grænse undtagen for omkostninger og behovet for programmering.

Sprogstøtte

BigCommerce På denne platform kan du gøre din butik flersproget ved hjælp af en app kaldet Transifex Live sammen med et JavaScript-kodestykke. Denne proces kræver muligvis noget ekstra forskning. Du kan også tilføje sprogindstillinger som Google Translate.

Magento Dette program downloades med nogle sprogindstillinger, og du kan tilføje nogle sprogværktøjer til at understøtte flere butikker og mange sprog. Denne opgave kræver flere trin og en vis kode.

Sikkerhedskopier og eksport af websteder

BigCommerce Hvis du har brug for at eksportere produkter, tilbyder Bigcommerce “hurtig produktimport / eksport” på alle prisplaner sammen med regelmæssige sikkerhedskopier. Når det kommer til at eksportere et helt websted, er der blandede anmeldelser, da disse typer eCommerce-platforme ikke er designet til det.

Magento Da dette indholdsstyringssystem (CMS) bruger open source-kode, har du ekstrem fleksibilitet til at eksportere data næsten overalt til ethvert formål. Du skal vide, hvordan man gør det eller finde ud af det. Magento understøtter et indbygget System Backup-værktøj, som du kan konfigurere.

Opinion om installation og opsætning

At komme i gang på en af ​​disse eCommerce-platforme er den lette del. Bigcommerce findes allerede på en hostet platform, så alt hvad du behøver er en konto. Magento kræver en download og installation, da du er vært for det på din server.

Begge platforme håndterer app- og kanalintegration, flere sprogindstillinger med en vis tilføjet konfiguration, sikkerhedskopier og eksport til en vis grad. Hvis du vil have en installationsguide, der beder dig sammen med intuitive felter til opsætning af din butik, har du en lettere tid på Bigcommerce.

Opsætning af en butik er mere involveret i Magento, hvis du har brug for fuld funktionalitet og muligheden for at tilpasse koden. Bigcommerce er velegnet til små til store salg, mens Magento er en fantastisk løsning til stor e-handel.

Sammenlign brugervenlighed

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Sammenligning af brugervenligheden til disse to toppresterende e-handelsplatforme har meget at gøre med dit kvalifikationsniveau. Vi tænker primært på brugervenlighed med hensyn til at komme i gang, bygge en butik, tilføje produkter, markedsføring og SEO og vedligeholde webstedet på lang sigt.

BigCommerce Begyndere og brugere på mellemniveau klarer sig godt på Bigcommerce og finder det rimeligt ukompliceret. Bigcommerce tilbyder nyttige skabeloner, en tutorial, værktøjstip og en semi-interaktiv interface og kontrolpanel til at hjælpe dig med at opbygge en butik.

Produktstyringsafsnittet er opdelt i praktiske faner. Jo flere tekniske færdigheder du har, jo bedre. Hvis du kan administrere det, har du en vis adgang til HTML til tilpasset skræddersyning. Ændringer på webstedet foretages ikke let på en mobilenhed. Der er mange supportressourcer, herunder hjælpevejledninger, og kundeservicen er fremragende i de betalte planer. Bigcommerce er relativt let for nye brugere på mellemniveau.

Magento Programmerere og avancerede brugere finder Magento håndterbar og noget let at bruge. Begyndere vil ikke. Når Magento-softwaren er hentet, tager det tid og kræfter at etablere en hel butik ved hjælp af en konfigurationsside, baseret på dine evner. Du skal være i stand til at oprette og ændre HTML / CSS-kode, og det tager tid at forstå menuerne, indstillingerne og lagene, og hvor du kan finde de indstillinger, du leder efter.

Magento tilbyder en højere grad af designtilpasning og ubegrænset salgskapacitet med en heftig indlæringskurve. Løbende vedligeholdelse kræver også teknisk viden, men der er et godt supportnetværk. Magento er moderat til svært, lavet til programmerere og udviklere.

Opinion om brugervenlighed

Brugervenlighed afhænger af det erfaringsniveau, du bringer til projektet. Bigcommerce er designet til at være lettere ved hjælp af et mere intuitivt instrumentbord og onlinehjælp. Magento er en avanceret koders drøm med muligheder for at bygge en butik fra bunden og tilpasse den til de ønskede specifikationer.

Sammenlign de tilgængelige indstillinger for design og tilpasning

Webdesign og tilpasning

Design og tilpasning sammenlignet

Evnen til at designe og derefter yderligere tilpasse dit websted er et must-have for store mængder merchandizers.

Er du en første gang bruger, der prøver at lære værktøjerne undervejs, eller er du en teknisk dygtig designer? Ansætter du en designer? Nogle af begrænsningerne kommer i form af din evne, omkostninger og hvad platformen giver dig mulighed for at gøre. Lad os sammenligne indstillingerne for webdesign og tilpasning på disse to platforme:

Webstedsskabeloner

BigCommerce Du vil være i stand til at vælge mellem 42 temaskabeloner, hvoraf 16 er gratis. For eCommerce ønsker du at vælge et mobilt responsivt tema, der tilpasser sig enhver enhed. Du betaler mere for de bedre Bigcommerce-skabeloner (mellem $ 129-250), men disse er mere velegnede til salg og tilbydes i forskellige farver og stilarter, så de passer til dit brand. Skabelonerne er ikke så moderne som nogle brugere gerne vil have.

Magento Opret dit skabelontema, find et, der er delt på Magento Theme Marketplace, eller køb et fra en tredjepart. Forvent at betale mellem $ 50- $ 100.

Med så mange muligheder for at sikre en skabelon er der ingen begrænsninger på farver og stilarter, hvis du er dygtig nok til at ændre koden. Der er også nogle foruddesignede muligheder i Magento Connect Store eller på ThemeForest. Magento leverer nogle skabelonregler på deres websted, som du ikke vil ignorere.

Designtilpasning

BigCommerce Du kan lide instrumentbrættet og hjælpteksten på skærmen til tilpasning af dine butiksider. En guide beder dig om designfunktioner og sideelementer. Kun specifikke Bigcommerce-skabeloner tilbyder tilpasning, og du skal bruge lidt tid på at finde de sideelementer, du har brug for. Du har en vis adgang til HTML / CSS-kode til tilpasset design, og du kan tilpasse dine sider til at inkludere din branding.

Magento Undtagen en hjælpsom guide til at designe dit websted, men Magento bruger et dashboard. Temaer og sider kan tilpasses helt, men du skal vide en ting eller to om, hvordan du bruger betjeningspanelmenuen til at tilpasse og tilpasse dit indhold. Der er ingen ende på, hvad du kan gøre, hvis du har valgt et redigerbart tema, og du følger nogle kodebaserede regler.

Specialdesigntjenester

BigCommerce Denne platform er til opbygning af dit eCommerce-websted med vejledning i on-screen og ressourcer til support på webstedet. Bigcommerce er ikke et designfirma, hvor webstedet oprettes til dig, men den overordnede virksomhedsplan med et ekstra supportniveau.

Magento Magento er en e-handelsplatform lavet til at opbygge dit websted fra bunden eller få hjælp fra en ekstern webudvikler. Online supportfællesskabet er ret omfattende, men det tager tid at finde de artikler, videoer og indlæg, der vil guide dig gennem processen. Magento vil sandsynligvis være en teknisk udfordring for ikke-udviklere.

Udtalelse om webdesign og tilpasning

Begge disse populære eCommerce-platforme tilbyder en bred vifte af webdesign- og tilpasningsmuligheder, herunder mobile skabeloner og adgang til HTML / CSS-kode, men den måde, du administrerer dine sider på, er forskellen mellem let og avanceret.
HTML / CSS-kodning er valgfri på Bigcommerce, men nødvendig på Magento. For mindre virksomhedsejere finder du masser af fleksible tilpasningsmuligheder på Bigcommerce til salg til mellemhøjt til højt niveau.

Hvis du har brug for virksomheds e-handel med forventning om milliarder i salg, vil du have muligheden for at tilpasse på alle måder på Magento.

Hvis du har designerfaring, eller du kan få hjælp fra en udvikler, er Magento skabt til vækst, skalerbarhed og succes. Begge er fantastiske platforme med masser af ressourcer til at hjælpe dig undervejs.

Sammenlign Checkout- og betalingsfunktioner

Checkout, betaling og forsendelse nøglefunktioner

Software checkout, betalinger og forsendelse

Når du kommer i gang med din virksomhed, indfanger kundeemner og promoverer dit brand, betyder kundeoplevelse meget. Sømløs shopping checkout, betalinger og forsendelsesfunktioner er en nødvendighed som minimum. Hver af disse platforme kan udføre jobbet, men installation, butikstyring og app-integration er helt forskellige på hver:

Betalingsbehandling

BigCommerce Denne platform tilbyder, hvad de kalder forintegrerede betalingsmuligheder, der inkluderer PayPal, Square og Stripe, med særlige priser på de betalte planer. Du kan også tilføje plugins til andre betalingsportaler, men der opkræves afgifter baseret på de transportører, du vælger. Der er diskonterede transaktionsgebyrer, når du bruger standardindbyggede Bigcommerce-operatører.

Magento Besøg Magento Marketplace for at vælge mellem dusinvis af gratis eller betalte gateway-løsninger (eller udvidelser). Mange af disse apps er vurderet og inkluderer et popularitetsresultat til din anmeldelse. Gratis betalingsløsninger inkluderer Skrill (med 20+ betalingsmetoder) WorldPay Extension, ePay og mere.

Indkøbskurv Plugins og AddOns

BigCommerce Du får temmelig solide indkøbskurvfunktioner med Bigcommerce-hostet-løsningen og standardskabeloner, som kan spare dig for omkostningerne ved at downloade apps og plugins. Du får kunderabatter, backend-rapportering, betalingsmuligheder og mere.

Plugins og tilføjelser er også en mulighed, og mange af dem er gratis. Det eneste problem er, at du er nødt til at søge i Bigcommerce app store efter kategori, og det kan tage lidt tid at finde det, du leder efter.

Magento Vælg blandt hundreder af udviklertemaer, udvidelser, plugins og tilføjelser til indkøbsvogne på Magento Marketplace. Disse involverer downloads til dit hostede websted for ekstra omkostninger og involverer normalt en vis kodning. Lav en indkøbskurv, der er tilpasset din virksomhed og find alt, hvad du har brug for: detailløsninger, prisregler, forsendelsesværktøjer, kampagner, diagnostik og mere.

Bestilling og lagerbehandling

BigCommerce Vælg mellem et stort antal indbyggede lagerstyringsindstillinger under skærmen Produkt, fanen Beholdning. Spor lager, opdater lagerbeholdninger og kør rapporter. Du har nogle tilpasningsmuligheder. Du kan også tilføje apps til ordre- og lagerstyring som Salesforce, ReadyToShip, MinMax ordregrænser og masser mere fra Bigcommerce app store til en relativt lav pris.

Magento Magento Marketplace har snesevis af ordrestyringsalternativer, og nogle er gratis. Disse udvidelser inkluderer MagPleasure, ShippingEasy, Amasty og meget mere. Du kan integrere ERP-apps til at hjælpe dig med køb, lager og logistik eller tjekke produktstatus i realtid.

Forladte vogne

BigCommerce Som lagerholder finder du forladte vogndata som et meget nødvendigt værktøj til at nå ud til potentielle kunder og lokke dem til at besøge dit websted igen. Oplysninger om indkøb af indkøbskurv er inkluderet i alle tre af Bigcommerce ‘prisplaner på øverste niveau. Brug Abandoned Cart Saver til at automatisere underretninger og inkorporere kundekuponer i flere e-mail-svar. Du kan også betale for tilknyttede apps.

Magento Du har masser af muligheder for at hente data om videregivelse af vogn, og du kan tilføje plug-ins efter behov for avanceret rapportering. Magento Marketplace tilbyder værdifulde værktøjer til opgivelse af vogn til at spore og rapportere kundedata og automatisere kundesvar. Der er gratis eller betalte muligheder at vælge imellem inklusive Abandoned Cart Notifications, My Abandoned Carts, Listrak Retail Solutions and more.

PCI-certificering af betalingskort

BigCommerce Som andre e-handelsplatforme i denne klasse er Bigcommerce PCI-kompatibel – hvilket betyder, at de opfylder kravene til sikker kreditkortbehandling, som de deles på deres supportcentreside. Ingen kundedata gemmes eller deles.

Magento Magentos PCI-overholdelse er afhængig af integrerede betalingsselskaber på to forskellige metoder: Direct Post og Hosted, som begge går gennem betalingsporten. Data opbevares uden for Magento-serveren, så kundeoplysninger ikke gemmes eller deles. Der er også mange apps, der understøtter PCI-overholdelse.

Skatter og forsendelsesregnemaskiner

BigCommerce Under kontrolpanelets forsendelsesadministrator findes der realtidsforsendelseskurser for forskellige forsendelsesmetoder, herunder FedEx, UPS og internationale virksomheder. Bigcommerce tilbyder skatteindstillinger inklusive, og du får skatterapporter og andre relaterede funktioner. Praktiske videoer beskriver, hvordan du konfigurerer disse funktioner.

Magento Automatiseret skat og forsendelse kan opnås gennem en af ​​mange tilføjelser på Magento Marketplace, og derefter kan du konfigurere dem til kundens indkøbskurv. Vælg blandt apps, der kan lide SwipeZoom Globale betalinger og forsendelse, Premius Simple Shipping og mere.

Forsendelsesporing

BigCommerce Stol på standard forsendelsesporing under Checkout-indstillinger, menuen Ordreindstillinger i Bigcommerce. Der er 12 kunde-e-mail-meddelelser blandt andre indstillinger, der kan vælges baseret på forskellige ordrestatus. Brug derefter Bigcommerce Analytics til ordrerapportering.

Magento Denne platform integrerer mange apps, der tilbyder sporing af ordre og forsendelse. Fra Magento Marketplace skal du søge på forsendelsessporing og se efter gratis og højt rangerede gratis muligheder som Packpin, Order Status & Forsendelsesporing med plumrocket, AfterShip og meget mere. Der er masser af betalte optioner med flere funktioner.

POS kapaciteter

BigCommerce Du kan stole noget på et indbygget Point of Sale (POS) -system, der integreres med Square, PayPal og Stripe, eller du kan installere andre tilføjelser. Bigcommerce kræver en konto hos operatøren for at synkronisere produktbeholdning mellem platformen og transportøren.

Magento Du vælger en POS-udvidelse til Magento som f.eks. Point of Sales (POS) eller myPOS Virtual, og du kan tilpasse disse til resultater. Der er også mange betalte optioner, men nogle er dyre. Disse apps indlæses ofte med yderligere POS-styringsværktøjer, salgsanalyse og rapporteringsfunktioner.

Udtalelse om kasse-, betalings- og forsendelsesfunktioner

Du finder begge platforme robuste for disse obligatoriske e-handelsfunktioner. På Bigcommerce vil processen være mere intuitiv, men det tager stadig tid at lære og konfigurere. På Magento skal du bruge lidt tid på at downloade de rigtige apps.

Der er ingen grænse for antallet af tilføjelser og plugins, du kan købe, især på Magento. Bigcommerce kommer ud af boksen med mange plugins, men Magento giver dig, endnu flere, muligheder, og du kan tilpasse dem.

En afgørende faktor kan være i det salg, du forventer for din virksomhed. Til mellemstore til store størrelser er Bigcommerce let og fuldt udstyret. Magento kan være ønsket til stor e-handel på lang sigt.

Sammenlign marketingfunktioner

Marketingfunktioner

Digital marketing

Marketing- og prognosefunktionerne til din online butik er mere kritiske og mere opnåelige end nogensinde før. Når du overvejer kraften i sociale medier, blogging, kundekampagner og analyse, er muligheden for at nå dine potentielle kunder næsten sikker. Lad os se, hvor godt disse to platforme står op imod hinanden:

SEO

BigCommerce Dette produkt får gode anmeldelser af indbyggede SEO værktøjer og apps, der hjælper dig med at nå ud til potentielle kunder. Mens du kan optimere dit indhold ved hjælp af Bigcommerce ‘guide til SEO, er der muligheder for at ændre metadata, søgeklink, produktsider, billedbeskrivelser og mere. Du kan betale mere for en HTTPS-funktion for at forbedre kundernes tillid / SEO i Bigcommerce Pro-planen.

Magento Denne platform tillader mere kontrol med hensyn til SEO, hvis du har teknisk erfaring. Download gratis eller betalte apps fra Magento Marketplace såsom CreareSEO, Layered Navigation SEO eller Category URL SEO GRATIS, og modificer derefter koden for at øge søgemaskinens resultater. Du vil være i stand til at redigere metadataene fra adminpanelet, og Magento kan integreres med din WordPress-blog for at få flere SEO fordele.

Blogging

BigCommerce Du vil modtage en hel blogside med nogen af ​​Bigcommerce ‘prisplaner. Standardbloggen er ikke omfattende, men du kan besøge Bigcommerce app store og vælge en mere dedikeret blogplatform, hvis du vil. Blogger eller WordPress inkluderer masser af tilpasning, support til flere sprog og automatiske funktioner til at drive trafik.

Magento En Magento-blogudvidelse giver dig mulighed for at konfigurere og kommunikere på en selvfremstillet blogside. Selvom der ikke er nogen blog med en Magento-download, er der mange muligheder på Magento Marketplace.

Blogging er en kritisk del af indholdsmarkedsføring. Magento Blog – Community Edition er en gratis udvidelse, eller du vil måske downloade en. Overvej den gratis Better Blog. Du kan også integrere med WordPress ‘avancerede blog, men forventer at betale mere.

Indbyggede salgsfremmende indstillinger

BigCommerce Udnyt Bigcommerce ‘kundekampagner, der er vendt mod kunder, inklusive kuponkoder, rabatter, bulkpriser og andre tilbud. Bigcommerce giver nogle muligheder i menuen Marketing for at understøtte kundeloyalitet. Hvis du ikke finder alt, hvad du har brug for, er app-butikken komplet med hundreder af gratis eller betalte indstillinger, som f.eks. Promotionsbar, Affiliate, Upsell og snesevis af andre.

Magento Du kan ikke finde indbyggede kampagner, men Magento Marketplace indeholder enhver forfremmelse, du har brug for for at skabe kundeloyalitet. Find kuponer, tilbud og rabatter med Magento Multiple Coupons-udvidelsen blandt så mange andre.

Skønheden i Magento er, at du kan få adgang til admin-panelet og etablere regler for, hvordan du ønsker, at dine kampagner skal fungere. Der er hundreder af udvidelser til alle typer gaver, kuponer, tilbud, reklame, gave og mere. Overvej disse gratis apps: Sociale kampagner, NextPromote og tilmeldingsfremme for at nævne nogle få.

Webstedsstatistik og analyse

BigCommerce Alle Bigcommerce-prisplaner inkluderer analyse og statistik, der hjælper dig med at vokse din virksomhed, eller du kan tilføje et eksternt analyseverktøj. Bigcommerce er afhængig af Jirafe for interne rapporteringsværktøjer, besøgendestatistik, ordentendenser og marketingstrategidata. Hvis du ikke er tilfreds, kan du besøge app store og downloade Google Analytics, et af de mest populære værktøjer på markedet.

Magento Et administratorværktøj på Magentos instrumentbræt inkluderer tilføjelse af Google Analytics, eller du kan se på Magento Marketplace for at vælge den valgte analytiske app, hvoraf mange er gratis. Du har brug for nogle værktøjer til at spore e-handel, identificere kundens indkøbstendenser, gennemgå transaktioner og indtjening, styre kundekommunikation og mere.

Opinion om marketingfunktioner

Som en vigtig facet af e-handel tilbyder begge disse platforme enhver mulighed for produktiv markedsføring og prognoser. Det er en af ​​de funktioner, disse platforme skal tilbyde, så virksomheder kan være konkurrencedygtige.

Forskellene mellem disse platforme med hensyn til markedsføring reduceres igen til “enkel og intuitiv” eller “avanceret og omfattende”. Hvis du vil etablere en hurtig og nem butik, vil du elske den indbyggede funktionalitet i Bigcommerce. Hvis du ønsker at kontrollere over alle funktioner, og du har programmeringsevne, er Magento mere tilpasselig.

Sammenlign planer og priser

Sammenlign planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Prisfastsættelsen mellem Bigcommerce og Magento er ikke nøjagtigt sammenlignelig. Med Bigcommerce vælger du fra strukturerede prisplaner, der definerer de funktioner, du modtager. På Magento downloader du softwaren gratis og udvikler dit websted med omkostningsbærende tilføjelser og plugins, eller du kan vælge en supplerende e-handelsplan til en betydelig pris.

Jo større din virksomhed er, jo mere vil du sandsynligvis betale for forskellige funktioner på begge platforme.

Opsætningsomkostninger

BigCommerce Du starter med en af ​​fire rimelige prisplaner, der faktureres månedligt. Disse planer er baseret på dit salg pr. År. Hvis du beslutter at betale årligt, kan du spare 10%. Forvent at betale tredjepartsgebyrer for betaling gateways, shopping kanaler, domænenavne osv. Bigcommerce standard gateways har 2,9% plus 30 cent pr. Transaktion på den lavest betalte plan for nogle omkostningsbesparelser.

Magento Du vælger at downloade Magento gratis og betale for tilføjelser og plugins. Forvent at betale tredjepartsgebyrer for betalingsselskaber, andre shoppingkanaler, et tredjeparts domænenavn og hosting. Du har muligheden for at betale til Magentos Enterprise eCommerce-løsning for et stort årligt gebyr.

Månedlige prisplaner

Bigcommerce

Bigcommerce

Standard. Modtag alle nødvendige salgskomponenter, ubegrænset båndbredde og ubegrænset produkter for op til $ 50.000 i salg om året. $ 29,95 / mo

Plus. Modtag standardplanfunktioner, forladte indkøbsinformation og kundegrupper / prisregler for op til $ 125.000 i salg pr. År. $ 79,95 / mo

Pro. Modtag Plus-planfunktioner, SEO, svigovervågning og Google Stores for op til 3 000 ordrer pr. År. $ 199,95 / hr

Enterprise. Kontakt virksomheden for prisfastsættelse på et tilpasset funktionssæt og $ 1 mio. I salg pr. År.

Magento

Magento

Fællesskab (CE). Download og installer Magento, og kode dit eget lille eller mellemstore e-handelssted. Gratis at downloade.

Enterprise (EE). En omfattende, altomfattende e-handelsløsning til seriøse detailhandlere, der forventer millioner i salg. $ 18.000 / år

Gratis forsøg

BigCommerce Du kan tilmelde dig en 15-dages gratis prøveperiode uden kreditkort, og teste det ud.

Magento Der tilbydes ingen gratis prøveversion, da Magento-download er gratis.

Løbende omkostninger

BigCommerce Gebyrer for domænenavne er næsten altid løbende. Hostinggebyret er indbygget i prisplanerne. Gateway-transportører og shoppingkanaler præsenterer løbende gebyrer baseret på produktsalg, eller du kan gemme nogle på Bigcommerce-standardbetalingsgateways.

Magento Domænenavnet og hostinggebyrene er næsten altid i gang. Som med gateway-transportører og shoppingkanaler, kan du forvente at betale løbende gebyrer baseret på produktsalg.

De vigtigste prisplanforskelle, man skal kigge efter

BigCommerce Denne platform tilbyder prisplaner baseret på dollar i salget i den første, anden og fjerde niveauer prisplaner. Den tredje niveauplan er baseret på antallet af ordrer, der er placeret (i henhold til prissætningstabellen for webstedet). I betragtning af den lette konfiguration, funktionssæt og indbyggede er Bigcommerce ‘månedlige priser ganske rimelig.

Magento Denne platform giver dig muligheden for at opsætte og sælge næsten gratis, hvis du har skillet til at opbygge webstedet. Du skal stadig integrere shopping-tilføjelsesprogrammer og plugins, der skal sælges, og disse koster individuelt. Hvis du investerer i Enterprise eCommerce-planen, er prisen høj, men du får det, du har brug for til større salg.

Udtalelse om prisplaner

Den eCommerce-platform, du vælger, skal være kompatibel med dine forretningsbehov og langsigtede mål. Som en opstart ønsker du måske en skalerbar løsning, der starter til en lav pris, og du kan investere mere, som du har brug for.

Begge disse platforme tilbyder den fleksibilitet, men på meget forskellige måder. Med hensyn til prisfastsættelse kommer din løsning i en e-handelsplatform på mellemniveau på to: lad Bigcommerce guide dig i din butiksopsætning, investere i tilføjelsesprogrammer, hvis du har brug for dem, og betal et månedligt gebyr, eller bygg det-selv gratis med omkostninger til tilføjelser sammen med en læringskurve i Magento.

Sammenligning af kundesupport

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Brugersupport varierer markant for disse to eCommerce-platforme, fordi de er i forskellige klasser af deres egne.

I en self-hosted eCommerce-platform er meget af supporten hovedsageligt indbygget i platformen. Du modtager praktiske trin-for-trin-guider, hjælp til redaktører og dialog på skærmen.

Med en self-host build-it-yourself platform er der flere udfordringer. Både Bigcommerce og Magento har fremragende muligheder for brugersupport. Her er nogle forskelle:

BigCommerce Du vælger fra et stort udvalg af nyttige ressourcer, inklusive træningsvideoer på webstedet og live telefon support også. Supportportalen inkluderer e-mail, live chat og telefon. På Bigcommerce University elsker brugerne instruktionsvideoerne om mange emner. Enterprise planen leveres med et konsulentteam og ekstra support.

Magento I denne gratis platform får du ikke live telefonstøtte, men der er forskellige niveauer af supportmuligheder. Der er kundeforum, noget dokumentation og hundredvis af YouTube-videoer på nettet. Abonner på den dyrere Enterprise Edition for ekstra support.

Udtalelse om kundesupport

Onlinestøttenetværket er ret omfattende for både Bigcommerce og Magento. Brug deres websteder eller Google stort set hvad som helst. Når du betaler ind i deres planer, får du øgede supportmuligheder. Online-ressourcerne er lige så nyttige. Du har brug for tålmodighed og tid til at sortere gennem alt, finde det emne, du har brug for hjælp til, og find ud af, hvordan du anvender det.

Sammenligning af kundesupport

Brugeranmeldelser

Positive anmeldelser

BigCommerce Det, brugerne elsker ved Bigcommerce, er de indbyggede SEO-funktioner, onlinevideoerne, webstedsforum, et check-indstillinger på én side og brugervenligheden til opsætning og styring af en eCommerce-butik. Andre positive ting inkluderer marketing, HTML / CSS-kontrol, mobilsalg, kompatibilitet med eksterne apps og muligheder for produktvariationer.

Nye brugere finder Bigcommerce rimeligt intuitivt, og shoppingoplevelsen rangerer også højt. Bigcommerce (ligesom det er konkurrence, Shopify-platformen) får en samlet bedømmelse på mellem 4 og fem stjerner i sin klasse. Bigcommerce er en populær hostet e-handelsplatform, der er relativt let for begyndere.

Magento Det tekniske brugerfællesskab elsker Magentos kapacitet til avanceret tilpasning ved hjælp af en gratis open source-software. Magento Marketplace er fantastisk til at søge og vurdere apps, der skal downloades, og der er mange gratis muligheder. Brugere kan lide SEO-indstillinger, flere websteder og domæneopsætningsmuligheder og hjælpe med at opsætte adskillige sprog.

Andre positive ting inkluderer skalerbarhedsfaktoren. Avancerede brugere finder dette CMS et plus for at opbygge et e-handelswebsted og give mellem 3 og fem stjerner samlet. Magento er en højtstående self-hostet platform og kræver programmeringserfaring, perfekt til avanceret tilpasning i en sofistikeret butik.

Negative anmeldelser

BigCommerce Mens Bigcommerce stort set tilbyder alt hvad du har brug for i en butik, klager brugerne over manglen på live kundesupport og finder en løsning på deres problemer. Skabelonerne er ikke så moderne og attraktive som nogle andre platforme som Shopify. Tilpasninger er lidt forvirrende for begyndere, og skabelonerne er ikke så fleksible, som brugerne gerne vil have til ændringer.

Mens nogle brugere finder HTML / CSS-kodning positivt, kommer dette også ud som negativt for ikke-kodere og begyndende brugere. Muligheder i flere sprog kræver noget arbejde. Der er ikke noget søgefelt til at finde specifikke apps eller emner i Bigcommerce app store (som du kommer på Magento Marketplace).

Magento Begyndere uden programmeringserfaring klager over Magento, men det er ikke en begynders platform. Brugere rapporterede langsommere belastningstider, og nogle forventede ikke at betale for løbende hosting, domænenavne og betaling gateway gebyrer.

Gratis var ikke nøjagtigt gratis efter alle tilføjelser og apps til at opbygge et vellykket websted. De fandt det frustrerende at arbejde uden live support. Det var af bekymring inden for brugerfællesskabet, at Magento skal stole på tredjepartsgateways for PCI-overholdelse. Magento tager mere tid og kræfter på at bygge.

Konklusion om sammenligning

Hvilken platform er den rigtige for dig: BigCommerce eller Magento?

Valg af den bedste platform

Sammenligningen mellem Bigcommerce og Magento er interessant, fordi disse to platforme ikke falder i samme klasse. Imidlertid kan resultaterne være de samme.

Årsager til at vælge en platform frem for en anden

Årsagen til at vælge mellem disse to populære eCommerce-platforme skal være klar, hvis du har læst indtil videre.

Bigcommerce er en hostet, selvstyret e-handelsplatform, der er nem at administrere, designet til små-til-store virksomheder med begyndere i tankerne. Magento er en self-hosted, build-it-yourself eCommerce platform beregnet til store virksomheder med tanke på udviklere.

Prisfastsættelsesmodellerne er helt forskellige, men begge tilbyder alternativer til lav pris til høj pris og skalerbarhed. Få en butik med alt hvad du har brug for for at sælge dine produkter og tjenester, men beslutte, hvor meget tid, kræfter og penge du vil afsætte.

Denne sammenligning skal gøre din beslutning temmelig klar baseret på dine forretningsbehov, dygtighedssæt og ønske om at bygge dit websted mod at finde en udvikler, der gør det for dig. Størrelsen på din butik og den forventede vækst kan også spille en rolle.

Bigcommerce giver enkeltpersoner mulighed for hurtigt at oprette en butik og sælge produkter online. Hvis du har viden eller ressourcerne til at hjælpe dig, er Magento ubegrænset.

Vi vil høre din mening. Hvis du har personlige oplevelser eller spørgsmål om Bigcommerce eller Magento, skal du sende dem. Når disse platforme ændres og forbedres, ændres vores synspunkter også.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map