BigCommerce vs. Magento: Ce platformă de comerț electronic ar trebui să alegeți?

În timp ce Bigcommerce și Magento sunt destul de diferite, ambele au urmări puternice în comunitatea magazinelor online.


Bigcommerce a fost fondată de doi australieni ca Interspire Shopping Cart în 2003 și transformată în Bigcommerce în 2009. Cu 50.000+ comercianți astăzi și 4 miliarde de dolari în vânzări, puteți încheia popularitatea lor în spațiul de comerț electronic..

BigCommerce vs. Magento

Culver City, din California, Varian, Inc., a dezvoltat Magento în 2008. Magento are aproape 30% din cota de piață printre concurenții săi, cu peste 150.000 de comercianți, inclusiv unii retaileri cu nume mari, și aproximativ 50 de miliarde de dolari în mărfuri brute tranzacționate pe an.

În calitate de proprietar serios al magazinului, care este pregătit să vândă bunuri și servicii online, există mai multe opțiuni pentru proiectarea site-ului dvs. de comerț electronic decât oricând, iar Bigcommerce sau Magento poate două pe care doriți să le luați în considerare.

Contents

Diferențe majore între ambele platforme

BigCommerce Bigcommerce se încadrează într-o clasă de platforme de comerț electronic care oferă o soluție găzduită, bazată pe șabloane pentru configurarea și gestionarea site-ului web al magazinului. Este creat pentru utilizatorii începători care doresc să-și înființeze rapid și ușor un magazin, să gestioneze produsele și să își promoveze marca. Oferă câteva opțiuni de personalizare. Modelul de stabilire a prețurilor pentru acest tip de platformă se bazează pe abonamente lunare și volume de vânzări.

Magento Magento este un sistem robust de administrare a conținutului (CMS), care vă permite (sau dezvoltatorului dvs. experimentat) să utilizați codul sursă deschisă pentru a construi site-ul. Este creat pentru programatori sau dezvoltatori cu experiență care doresc o flexibilitate ridicată în proiectare. Descărcați software-ul gratuit și adăugați aplicații pentru a crea un mediu de cumpărături sau puteți investi într-un plan de întreprindere mai scump, conceput pentru volumele de vânzări uriașe.

Pentru cine este recomandată fiecare platformă

BigCommerce Platforma Bigcommerce este proiectată pentru întreprinderile cu volum mare care vând bunuri și servicii online. Majoritatea utilizatorilor începători pot învăța cum să configureze și să gestioneze un magazin pe Bigcommerce.

Magento Platforma Magento este proiectată pentru magazinele de comerț electronic chiar mai mari, cu scalabilitate pentru a se potrivi cu orice scară de afaceri. Acesta apelează la utilizatori avansați cu abilități tehnice pentru programarea HTML.

Există câțiva factori de luat în considerare în ceea ce privește selectarea platformei perfecte: dimensiunea și potențialul de creștere al afacerii dvs., nivelul de abilități, timpul și efortul pe care doriți să îl implicați și platforma în sine.

În această comparație cuprinzătoare, vom arunca o privire atât către Bigcommerce, cât și pentru Magento, în ceea ce privește:

Comparați o configurație a magazinului

Instalare și configurare magazin

Comparativ instalare magazin online

Majoritatea utilizatorilor care își asumă proiectul de proiectare a unui site web de comerț electronic vor o experiență care să fie compatibilă cu setul lor de competențe și un rezultat care să includă tot ceea ce au nevoie (sau nevoile clientului lor) pentru o soluție de vânzare reușită. Instalarea și configurarea pentru Bigcommerce și Magento sunt diferite, dar rezultatele produc un magazin online la fel de robust și experiențe pozitive pentru clienți.

Noțiuni de bază

BigCommerce Cu această platformă de comerț electronic, nu este necesară instalarea. Vă înregistrați pentru un cont pe site-ul Bigcommerce cu un nume de utilizator și o nouă parolă. Apoi vi se va solicita să selectați un șablon mobil și să începeți să vă construiți site-ul utilizând un editor pe ecran. Va trebui să vă abonați la un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web, fie de la un terț sau BigCommerce.

Compania afirmă pe site-ul lor web că recomandă utilizarea unei companii terțe, dacă veți avea nevoie de „redirecționarea sau confidențialitatea domeniului”. Gazduirea web este inclusă în planurile de prețuri Bigcommerce.

Magento Această platformă de comerț electronic necesită abonarea cu o terță parte, atât pentru un nume de domeniu, cât și pentru o găzduire web, pentru a începe cu (eHost, iPage, Web.com etc.), apoi puteți descărca gratuit software-ul Magento și instalați-l pe dvs. contul găzduit. Aveți mai multe opțiuni de șabloane mobile pe Magento, iar procesul este să construiți site-ul de la zero (dacă nu investiți în planul Enterprise).

Configurare magazin

Bigcommerce

BigCommerce

 • Ușor de interfață. Creată pentru simplitate, interfața Bigcommerce oferă un meniu de bord pentru configurarea și editarea magazinului pe ecran, incluzând o mulțime de încorporate și opțiunea pentru suplimente.
 • Instrumente de glisare și fixare. Această platformă oferă o interfață parțială de drag and drop.
 • Editarea componentelor (mutare, redimensionare și editare). Editarea paginilor dvs. se bazează în mare parte pe șablonul selectat și multe dintre șabloane sunt editabile.
 • Arhitectură / Navigare site. Arhitectura site-ului și opțiunile de navigare se bazează din nou în mare parte pe șablonul Bigcommerce selectat.
 • Acces la cod HTML / CSS. Aveți acces limitat la codul HTML / CSS pentru anumite personalizări.

Magento

Magento

 • Ușor de interfață. Magento nu face parte din clasa platformelor eCommerce ușoare, decât dacă aveți experiență ca dezvoltator.
 • Instrumente de glisare și fixare. Magento nu este un editor „drag and drop”, ci mai degrabă un program bazat pe cod, unde puteți repoziționa conținut și elemente pe foile de stil.
 • Editarea componentelor (mutare, redimensionare și editare). Editarea componentelor se face printr-un tablou de bord și / sau cod.
 • Arhitectură / Navigare site. În timp ce aspectul și navigarea site-ului se pot baza pe un șablon din Magento, acestea pot fi modificate prin cod.
 • Acces la cod HTML / CSS. Magento este o platformă bazată pe cod HTML / CSS open source.

Integrare cu eBay și Amazon

BigCommerce Cu această platformă, veți obține un plugin încorporat pentru eBay. Magazinul de aplicații Bigcommerce oferă zeci de canale de cumpărături. Pentru a vă integra cu Amazon, va trebui să selectați un produs terț precum Connector pentru Bigcommerce, ChannelUnity sau SolidCommerce. Așteptați-vă să plătiți pentru oricare dintre aceste suplimente pe care le alegeți.

Magento La un moment dat, Magento a fost deținut de eBay, astfel încât această integrare este disponibilă, sau puteți vizita Magento Marketplace pentru a selecta dintre sute de alte canale comerciale, inclusiv Amazon. Nu există nicio limită, cu excepția costurilor și a nevoii de programare.

Suport lingvistic

BigCommerce Pe această platformă, puteți face magazinul dvs. multilingv utilizând o aplicație numită Transifex Live împreună cu un fragment de JavaScript. Acest proces poate necesita unele cercetări adăugate. Puteți adăuga, de asemenea, opțiuni de limbă, cum ar fi Google Translate.

Magento Acest program se descarcă cu unele opțiuni de limbă și puteți adăuga pe unele instrumente de limbă pentru a suporta mai multe magazine și multe limbi. Această sarcină va necesita mai mulți pași și ceva cod.

Copii de rezervă și exporturi de site-uri

BigCommerce Dacă aveți nevoie să exportați produse, Bigcommerce oferă „import / export rapid de produse” pe toate planurile de preț, împreună cu copii de rezervă regulate. Când vine vorba de exportul unui întreg site, există recenzii mixte, deoarece aceste tipuri de platforme de comerț electronic nu sunt concepute pentru acesta.

Magento Deoarece acest sistem de gestionare a conținutului (CMS) utilizează codul sursă deschisă, aveți o flexibilitate extremă pentru a exporta date aproape oriunde în orice scop. Trebuie să știi cum să o faci sau să-ți dai seama. Magento acceptă un instrument încorporat de Backup de sistem pentru configurare.

Aviz cu privire la instalare și configurare

Pornirea pe oricare dintre aceste platforme de comerț electronic este o parte ușoară. Bigcommerce este deja pe o platformă găzduită, așa că tot ce ai nevoie este un cont. Magento necesită o descărcare și instalare, deoarece îl găzduiești pe serverul tău.

Ambele platforme gestionează integrarea aplicației și a canalului, opțiuni multilingve cu unele configurații adăugate, copii de rezervă și exporturi într-un anumit grad. Dacă doriți un asistent de configurare care vă solicită împreună cu câmpuri intuitive pentru configurarea magazinului dvs., veți avea un timp mai ușor pentru Bigcommerce.

Configurarea unui magazin este implicată mai mult cu Magento dacă aveți nevoie de funcționalitate completă și capacitatea de a personaliza codul. Bigcommerce este potrivit pentru vânzarea la scară mică sau mare, în timp ce Magento este o soluție fantastică pentru comerțul electronic mare.

Comparați ușurința de utilizare

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Compararea ușurinței de utilizare pentru aceste două platforme de comerț electronic de cea mai performantă are mult de-a face cu nivelul tău de calificare. Ne gândim în primul rând la ușurința de utilizare în ceea ce privește începerea, construirea unui magazin, adăugarea de produse, marketing și SEO și menținerea site-ului pe termen lung.

BigCommerce Începătorii și utilizatorii de nivel intermediar se vor descurca bine pe Bigcommerce și vor considera că este rezonabil necomplicat. Bigcommerce oferă șabloane utile, un tutorial, sfaturi de instrumente și o interfață semi-interactivă și panou de control pentru a vă ajuta să construiți un magazin.

Secțiunea de gestionare a produselor este împărțită în file utile. Cu cât aveți mai multe abilități tehnice, cu atât mai bine. Dacă îl puteți gestiona, aveți acces la HTML pentru personalizare. Modificările site-ului Web nu se fac cu ușurință pe un dispozitiv mobil. Există multe resurse de asistență, inclusiv tutoriale de ajutor, iar serviciul pentru clienți este excelent în planurile plătite. Bigcommerce este relativ ușor pentru utilizatorii noi și intermediari.

Magento Programatorii și utilizatorii avansați vor găsi Magento gestionabil și oarecum ușor de utilizat. Începătorii nu vor. Odată descărcat software-ul Magento, este nevoie de ceva timp și efort pentru a configura un întreg magazin folosind o pagină de configurare, bazată pe abilitățile tale. Trebuie să puteți crea și modifica codul HTML / CSS și este nevoie de timp pentru a înțelege meniurile, opțiunile și straturile și unde să găsiți setările pe care le căutați.

Magento oferă un grad mai mare de personalizare a proiectării și o capacitate de vânzare nelimitată cu o curbă de învățare grea. Întreținerea continuă necesită și cunoștințe tehnice, dar există o rețea de asistență bună. Magento este moderat până la dificil, creat pentru programatori și dezvoltatori.

Opinia privind ușurința de utilizare

Ușurința de utilizare depinde de nivelul de experiență pe care îl aduceți proiectului. Bigcommerce este conceput pentru a fi mai ușor, folosind un tablou de bord mai intuitiv și ajutor online. Magento este un vis avansat al codificatorului, cu opțiuni pentru construirea unui magazin de la zero și personalizarea acestuia la specificațiile dorite.

Comparați opțiunile de design și personalizare disponibile

Design web și personalizare

Comparare de design și personalizare

Posibilitatea de a proiecta și apoi personaliza în continuare site-ul dvs. este un element indispensabil pentru comercianții cu volum mare.

Sunteți un utilizator pentru prima dată care va încerca să învețe instrumentele pe parcurs, sau sunteți un proiectant experimentat din punct de vedere tehnic? Angajezi un designer? Unele dintre limitări vin sub forma abilității tale, a costurilor și a ceea ce platforma îți permite să faci. Să comparăm opțiunile de design web și personalizare pe aceste două platforme:

Șabloane de site web

BigCommerce Veți putea selecta dintre 42 de șabloane tematice, dintre care 16 gratuite. Pentru comerț electronic, veți dori să alegeți o temă mobilă care să se adapteze oricărui dispozitiv. Veți plăti mai mult pentru șabloanele Bigcommerce mai bune (între 129-250 USD), dar acestea sunt mai potrivite pentru vânzare și sunt oferite într-o varietate de culori și stiluri pentru a se alinia cu marca dvs. Șabloanele nu sunt la fel de moderne pe cât ar dori unii utilizatori.

Magento Creați-vă tema șablonului, găsiți una care a fost partajată pe piața tematică Magento sau achiziționați-o de la o terță parte. Așteptați-vă să plătiți între 50 și 100 USD.

Cu atât de multe opțiuni pentru securizarea unui șablon, nu există limitări ale culorilor și stilurilor dacă sunteți suficient de priceput pentru a modifica codul. Există, de asemenea, câteva opțiuni pre-proiectate în Magento Connect Store sau în ThemeForest. Magento oferă câteva reguli de șabloane pe site-ul lor pe care nu veți dori să le ignorați.

Personalizare proiectare

BigCommerce Vei dori tabloul de bord și textul de ajutor pe ecran pentru personalizarea paginilor magazinului tău. Un vrăjitor vă solicită caracteristicile de proiectare și elementele de pagină. Doar șabloanele specifice Bigcommerce oferă personalizare și trebuie să petreci ceva timp pentru a găsi elementele de pagină de care ai nevoie. Aveți acces la codul HTML / CSS pentru design personalizat și puteți personaliza paginile dvs. pentru a include marca dvs..

Magento Nu cu excepția unui asistent util pentru proiectarea site-ului dvs. web, dar Magento folosește un tablou de bord. Temele și paginile sunt complet personalizabile, dar trebuie să știți un lucru sau două despre cum să utilizați meniul de bord pentru a vă personaliza și personaliza conținutul. Nu puteți încheia ceea ce puteți face dacă ați ales o temă editabilă și dacă urmați câteva reguli bazate pe coduri.

Servicii personalizate de proiectare

BigCommerce Această platformă este destinată construirii site-ului dvs. de comerț electronic cu îndrumarea resurselor de asistență pe ecran și a site-ului web. Bigcommerce nu este o firmă de proiectare în care site-ul web este creat pentru dvs., dar planul la nivel de întreprindere la prețuri superioare vine cu un nivel suplimentar de suport.

Magento Magento este o platformă de comerț electronic pentru construirea site-ului dvs. de la zero sau pentru a primi ajutor de la un dezvoltator web extern. Comunitatea de asistență online este destul de extinsă, dar este nevoie de timp pentru a găsi articole, videoclipuri și postări care vă vor ghida în acest proces. Magento este probabil să fie o provocare tehnică pentru non-dezvoltatori.

Opinia despre proiectare și personalizare web

Ambele platforme populare de comerț electronic oferă o gamă largă de opțiuni de design web și personalizare, inclusiv șabloane mobile și acces la codul HTML / CSS, însă modul în care vă gestionați paginile este diferența dintre ușor și avansat.
Codarea HTML / CSS este opțională pe Bigcommerce, dar este necesară pe Magento. Pentru proprietarii de afaceri mai mici, veți găsi o mulțime de opțiuni de personalizare flexibile pe Bigcommerce pentru vânzări la nivel mediu-înalt.

Dacă aveți nevoie de comerț electronic pentru întreprinderi cu așteptarea a miliarde de vânzări, veți dori capacitatea de a personaliza în orice mod pe Magento.

Dacă aveți experiență de proiectare sau puteți obține asistență de la un dezvoltator, Magento este creat pentru creștere, scalabilitate și succes. Ambele sunt platforme uimitoare, cu o mulțime de resurse care vă pot ajuta pe parcurs.

Comparați funcțiile de plată și de plată

Funcții cheie de plată, plată și expediere

Verificare software, plăți și expediere

Când te apuci de afacerea ta, să captezi clienți și să îți promovezi brandul, experiența clienților înseamnă multe. Funcționarea la plată a cumpărăturilor, plățile și serviciile de livrare fără costuri sunt o necesitate minimă. Oricare dintre aceste platforme poate face treaba, însă configurarea, administrarea magazinului și integrările aplicațiilor sunt complet diferite pentru fiecare:

Procesarea plății

BigCommerce Această platformă oferă ceea ce numesc opțiuni de plată pre-integrate care includ PayPal, Square și Stripe, cu rate speciale la planurile plătite. De asemenea, puteți adăuga pluginuri pentru alte gateway-uri de plată, dar taxele sunt suportate în funcție de operatorii selectați. Există taxe de tranzacție cu reducere atunci când utilizați operatorii încorporate implicit Bigcommerce.

Magento Accesați Magento Marketplace pentru a alege dintre zeci de soluții gratuite sau plătite de gateway de plată (sau extensii). Multe dintre aceste aplicații sunt clasificate și includ un scor de popularitate pentru recenzia ta. Soluțiile de plată gratuite includ Skrill (cu peste 20 de metode de plată) Extensia WorldPay, ePay și multe altele.

Pluginuri de cumpărături și AddOns

BigCommerce Veți obține funcții de coș de cumpărături destul de solide cu soluția găzduită Bigcommerce și șabloanele implicite, care vă pot economisi costul descărcării de aplicații și pluginuri. Obțineți reduceri pentru clienți, raportare de backend, opțiuni de plată și multe altele.

Pluginurile și suplimentele sunt de asemenea o opțiune, iar multe dintre ele sunt gratuite. Singura problemă este că trebuie să căutați magazinul de aplicații Bigcommerce după categorie și că puteți dura ceva timp pentru a găsi ceea ce căutați.

Magento Selectați din sute de teme pentru dezvoltatori, extensii, pluginuri și suplimente pentru coșurile de cumpărături din Magento Marketplace. Acestea implică descărcări pe site-ul găzduit pentru costuri adăugate și implică de obicei unele codări. Creează-ți un coș de cumpărături care să se alinieze afacerii tale și găsește tot ce ai nevoie: soluții de vânzare cu amănuntul, reguli de preț, instrumente de expediere, promoții, diagnostice și multe altele.

Managementul comenzilor și inventarului

BigCommerce Selectați dintr-un număr mare de opțiuni de gestionare a stocurilor încorporate în ecranul Produs, fila Inventar. Urmărirea stocurilor, actualizarea nivelurilor stocurilor și rularea rapoartelor. Aveți câteva opțiuni de personalizare. Puteți adăuga, de asemenea, aplicații de gestionare a comenzilor și a stocurilor precum Salesforce, ReadyToShip, Limitarea comenzilor MinMax și alte tone din magazinul de aplicații Bigcommerce, la un cost relativ redus.

Magento Piața Magento oferă zeci de alternative de gestionare a comenzilor, iar unele sunt gratuite. Aceste extensii includ MagPleasure, ShippingEasy, Amasty și multe altele. Puteți încorpora aplicații ERP pentru a vă ajuta cu achiziționarea, inventarul și logistica sau pentru a verifica starea produsului în timp real.

Căruțe abandonate

BigCommerce În calitate de depozit, veți găsi datele despre coșul abandonat un instrument extrem de necesar pentru a ajunge la potențiali clienți și a le încuraja să vă revadă site-ul. Datele privind abandonul coșului sunt incluse în toate cele trei planuri de prețuri de nivel superior ale Bigcommerce. Utilizați căruțul abandonat pentru coșuri pentru automatizarea notificărilor și încorporarea cupoanelor clienților în mai multe răspunsuri de e-mail. Puteți plăti și pentru aplicațiile asociate.

Magento Veți avea o mulțime de opțiuni pentru a prelua date despre abandonarea coșului și puteți adăuga pluginuri după cum este necesar pentru raportarea avansată. Piața Magento oferă instrumente valoroase de abandonare a coșurilor pentru urmărirea și raportarea datelor clienților și automatizarea răspunsurilor clienților. Există opțiuni gratuite sau plătite pentru a selecta dintre notificările despre coșul abandonat, căruțele mele abandonate, soluțiile de vânzare cu amănuntul Listrak și multe altele.

Certificarea industriei cu carduri de plată (PCI)

BigCommerce Ca și alte platforme de comerț electronic din această clasă, Bigcommerce este compatibil cu PCI, ceea ce înseamnă că îndeplinesc cerințele pentru procesarea securizată a cardurilor de credit, așa cum sunt partajate pe pagina centrului lor de asistență. Nu sunt stocate sau partajate date despre clienți.

Magento Conformitatea PCI a Magento se bazează pe operatorii de plată integrați în două metode diferite: Direct Post și Hosted, ambele care trec prin gateway-ul de plată. Datele sunt păstrate în afara serverului Magento, astfel încât informațiile despre clienți nu sunt stocate sau partajate. Există, de asemenea, multe aplicații care acceptă conformitatea PCI.

Calculatoare fiscale și de transport maritim

BigCommerce În cadrul Managerului de transport al panoului de control, există oferte de expediere în timp real pentru diferite metode de transport, inclusiv FedEx, UPS și companii internaționale. Bigcommerce oferă setări fiscale inclusive și veți primi rapoarte fiscale și alte funcții conexe. Videoclipurile utile descriu modul de configurare a acestor funcții.

Magento Taxele și transportul automat pot fi realizate printr-unul dintre numeroasele suplimente de pe piața Magento și apoi le puteți configura pentru coșul de cumpărături al clientului. Selectați dintre aplicațiile care au plăcut SwipeZoom Global Payments și Shipping, Premius Simple Shipping și multe altele.

Urmărirea expedierii

BigCommerce Mizați pe urmărirea standard a expedierii în Setările de checkout, meniul Setări comenzi din Bigcommerce. Există 12 notificări prin e-mail ale clienților, printre alte setări, care pot fi selectate în funcție de diverse stări ale comenzii. Apoi utilizați Bigcommerce Analytics pentru raportarea comenzilor.

Magento Această platformă integrează multe aplicații pentru a oferi urmărirea comenzilor și expedierii. De pe piața Magento, căutați urmărirea expedierii și căutați opțiuni gratuite și de rang înalt, cum ar fi Packpin, Status Status & Urmărirea expedierii prin Plumrocket, AfterShip și multe altele. Există o mulțime de opțiuni plătite cu mai multe funcții.

Capabilități POS

BigCommerce Vă puteți baza oarecum pe un sistem de punct de vânzare încorporat (POS) care se integrează cu Square, PayPal și Stripe sau puteți instala alte suplimente. Bigcommerce necesită un cont cu operatorul pentru sincronizarea inventarului produsului dintre platformă și transportator.

Magento Selectați o extensie POS pentru Magento, cum ar fi Punctul de vânzare (POS) sau myPOS Virtual și puteți personaliza acestea pentru rezultate. Există, de asemenea, multe opțiuni plătite, dar unele sunt costisitoare. Aceste aplicații se încarcă adesea cu instrumente suplimentare de management POS, analiză de vânzări și capacități de raportare.

Opinia despre funcțiile de plată, plată și transport

Ambele platforme vor găsi robuste pentru aceste funcții obligatorii de comerț electronic. Pe Bigcommerce, procesul va fi mai intuitiv, dar necesită încă timp pentru a învăța și configura. Pe Magento, intenționează să petreci ceva timp descărcând aplicațiile potrivite.

Nu există nicio limită la numărul de suplimente și pluginuri pe care le puteți achiziționa, în special pe Magento. Bigcommerce iese din cutie cu multe plugin-uri, dar Magento vă va oferi, chiar mai multe, opțiuni și le puteți personaliza.

Un factor decisiv poate fi în vânzările pe care le așteptați pentru afacerea dvs. Pentru vânzări de dimensiuni medii până la mari, Bigcommerce este ușor și complet. Magento poate fi dorit pentru comerțul electronic mare pe termen lung.

Comparați funcțiile de marketing

Caracteristici de marketing

Marketing digital

Funcțiile de marketing și prognoză pentru magazinul dvs. online sunt mai critice și mai realizabile ca niciodată. Când luați în considerare puterea rețelelor de socializare, a blogging-urilor, a promoțiilor clienților și a analizelor, posibilitatea de a ajunge la potențialii dvs. clienți este aproape sigură. Să vedem cât de bine se opun aceste două platforme una față de cealaltă:

SEO

BigCommerce Acest produs primește recenzii excelente pentru instrumente și aplicații SEO încorporate care vă ajută să ajungeți la potențiali clienți. În timp ce vă puteți optimiza conținutul cu ajutorul Bigcommerce ‘Ghidul SEO, există opțiuni pentru modificarea metadatelor, a linkurilor de căutare, a paginilor de produse, a descrierilor de imagini și multe altele. Puteți plăti mai mult pentru o caracteristică HTTPS pentru îmbunătățirea încrederii cumpărătorilor / SEO în planul Bigcommerce Pro.

Magento Această platformă permite mai mult control în ceea ce privește SEO dacă aveți experiență tehnică. Descărcați aplicații gratuite sau plătite de pe Magento Marketplace, cum ar fi CreareSEO, SEO Layered Navigation sau URL-ul de categorie SEO GRATUIT, apoi modificați codul pentru a crește rezultatele motorului de căutare. Veți putea edita metadatele din panoul de administrare, iar Magento se poate integra cu blogul dvs. WordPress pentru mai multe beneficii SEO.

Blogging

BigCommerce Vei primi o pagină întreagă de blog cu oricare dintre planurile de prețuri Bigcommerce. Blogul implicit nu este extins, dar puteți vizita magazinul de aplicații Bigcommerce și puteți opta pentru o platformă de blogging mai dedicată dacă doriți. Blogger sau WordPress include o mulțime de personalizare, suport pentru mai multe limbi și funcții automate pentru a conduce trafic.

Magento O extensie Magento Blog vă va permite să configurați și să comunicați pe o pagină de blog creată de sine stătătoare. Cu toate că nu există un blog cu descărcare Magento, există multe opțiuni pe Magento Marketplace.

Bloggingul este o parte critică a marketingului de conținut. Magento Blog – Community Edition este o extensie gratuită, sau poate doriți să descărcați una. Luați în considerare blogul Better Better. Vă puteți integra, de asemenea, cu blogul high-end WordPress, dar așteptați să plătiți mai mult.

Opțiuni de promovare încorporate

BigCommerce Profitați de promoțiile Bigcommerce de la bord pentru clienți, inclusiv coduri promoționale, reduceri, prețuri în vrac și alte oferte. Bigcommerce oferă câteva opțiuni din meniul de marketing pentru a sprijini loialitatea clienților. Dacă nu găsiți tot ce aveți nevoie, magazinul de aplicații este completat cu sute de opțiuni gratuite sau plătite, cum ar fi bara de promovare, afiliat, Upsell și alte zeci de persoane.

Magento Nu veți găsi promoții integrate, dar Piața Magento include fiecare promoție de care aveți nevoie pentru a crea loialitate clienților. Găsiți cupoane, oferte și reduceri cu extensia Magento Multipla Coupons printre atât de multe altele.

Frumusețea din Magento este că puteți accesa panoul de administrare și puteți stabili reguli pentru funcționarea promoțiilor dvs. Există sute de extensii pentru fiecare tip de cadou, cupon, ofertă, reclamă, cadou și multe altele. Luați în considerare aceste aplicații gratuite: Promoții sociale, NextPromote și Promovare înregistrare, pentru a numi câteva.

Statistici și analize ale site-ului

BigCommerce Toate planurile de prețuri ale Bigcommerce includ analize și statistici care să vă ajute să vă dezvoltați afacerea sau puteți adăuga un instrument de analiză externă. Bigcommerce se bazează pe Jirafe pentru instrumente de raportare internă, statistici pentru vizitatori, tendințe de ordine și date de strategie de marketing. Dacă nu sunteți mulțumit, vizitați magazinul de aplicații și descărcați Google Analytics, unul dintre cele mai populare instrumente de pe piață.

Magento Un instrument de administrare din tabloul de bord al Magento include adăugarea Google Analytics sau puteți arunca o privire la Magento Marketplace pentru a selecta aplicația de analiză aleasă, multe dintre ele fiind gratuite. Veți avea nevoie de câteva instrumente pentru a urmări comerțul electronic, pentru a identifica tendințele de cumpărare ale clienților, pentru a examina tranzacțiile și câștigurile, pentru a gestiona comunicarea cu clienții și multe altele.

Opinia despre caracteristicile de marketing

Ca o față vitală a comerțului electronic, ambele platforme oferă fiecare opțiune pentru marketing și prognoză productivă. Este una dintre caracteristicile pe care aceste platforme trebuie să le ofere astfel încât întreprinderile să poată fi competitive.

Diferențele dintre aceste platforme cu privire la marketing sunt din nou reduse la „simplu și intuitiv” sau „avansat și cuprinzător”. Dacă doriți să configurați un magazin rapid și ușor, vă va plăcea funcționalitatea încorporată a Bigcommerce. Dacă doriți să controlați fiecare caracteristică și aveți abilități de programare, Magento este mai personalizabil.

Comparați planurile și prețurile

Comparați planurile & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Prețurile dintre Bigcommerce și Magento nu sunt tocmai comparabile. Cu Bigcommerce, selectați dintre planurile structurate de prețuri care definesc funcțiile pe care le primiți. Pe Magento, descărcați software-ul gratuit și dezvoltați site-ul dvs. cu suplimente și plug-in-uri pentru costuri sau puteți selecta un plan suplimentar de comerț electronic la un cost substanțial.

Cu cât afacerea dvs. este mai mare, cu atât este mai probabil să plătiți pentru diverse funcții pe fiecare platformă.

Costuri de instalare

BigCommerce Începeți cu unul dintre cele patru planuri de prețuri corecte, facturate lunar. Aceste planuri se bazează pe vânzările dvs. pe an. Dacă decideți să plătiți anual, puteți economisi 10%. Așteptați să plătiți taxe de la terți pentru gateway-uri de plată, canale de cumpărături, nume de domeniu, etc. Gateway-urile implicite Bigcommerce suportă 2,9% plus 30 de cenți pe tranzacție în planul cel mai scăzut, pentru unele economii de costuri.

Magento Alegeți să descărcați Magento gratuit și să plătiți suplimente și pluginuri. Așteptați-vă să plătiți taxe de la terți pentru transportatorii de plată, alte canale de cumpărături, un nume de domeniu terț și hosting. Aveți opțiunea de a plăti în soluția de eCommerce Enterprise Magento, precum și o taxă anuală mare.

Planuri lunare de prețuri

Bigcommerce

Bigcommerce

Standard. Primește toate componentele de vânzare necesare, lățimea de bandă nelimitată și produsele nelimitate cu până la 50 de dolari în vânzări pe an. $ 29.95 / mo

La care se adauga. Primește caracteristicile planului standard, informații despre coșul abandonat și grupuri de clienți / reguli de prețuri de până la 125 milioane USD în vânzări pe an. $ De 79.95 / mo

Pro. Obțineți funcții de plan Plus, SEO, monitorizarea fraudelor și magazinele Google pentru până la 3k în comenzi pe an. $ 199.95 / hr

Afacere. Contactați compania pentru stabilirea prețurilor la un set de caracteristici personalizate și 1 mil. USD sau mai mult în vânzări pe an.

Magento

Magento

Comunitate (CE). Descărcați și instalați Magento și codificați-vă propriul site de comerț electronic de dimensiuni mici sau medii. Gratuit pentru a descărca.

Intreprindere (EE). O soluție de comerț e-commerce integral, la scară largă, pentru comercianții cu amănuntul serios care așteaptă milioane de vânzări. $ De 18.000 / an

Probe gratuite

BigCommerce Vă puteți înscrie la un proces gratuit de 15 zile, fără a fi nevoie de card de credit și să îl testați.

Magento Nici o încercare gratuită nu este oferită, deoarece descărcarea Magento este gratuită.

Costuri permanente

BigCommerce Taxele pentru nume de domeniu sunt aproape întotdeauna în curs. Taxa de găzduire este încorporată în planurile de stabilire a prețurilor. Transportatorii Gateway și canalele de cumpărături prezintă taxe permanente pe baza vânzărilor de produse sau puteți economisi unele pe gateway-urile de plată implicite Bigcommerce.

Magento Numele de domeniu și taxele de găzduire sunt aproape întotdeauna în curs. Ca și în cazul transportatorilor de gateway și a canalelor de cumpărături, așteptați-vă să plătiți taxe permanente pe baza vânzărilor de produse.

Principalele diferențe ale planului de prețuri de căutat

BigCommerce Această platformă oferă planuri de prețuri bazate pe dolari în vânzări în planurile de prețuri pentru primul, al doilea și al patrulea nivel. Planul al treilea nivel se bazează pe numărul de comenzi plasate (conform tabelului de prețuri a site-ului web). Având în vedere configurația ușoară, seturile de funcții și integrările, prețurile lunare ale Bigcommerce sunt destul de rezonabile.

Magento Această platformă oferă șansa de a configura și vinde aproape gratuit dacă aveți competența de a construi site-ul. Încă trebuie să integrați suplimentele și pluginurile de cumpărături pentru a le vinde, iar acestea costă individual. Dacă investiți în planul de comerț electronic, prețul este ridicat, dar veți obține ceea ce aveți nevoie pentru vânzarea la scară largă.

Aviz cu privire la planurile de prețuri

Platforma de comerț electronic pe care o alegeți trebuie să fie compatibilă cu nevoile afacerii dvs. și cu obiectivele pe termen lung. Ca startup, este posibil să doriți o soluție scalabilă care să înceapă cu un cost redus și puteți investi mai mult pe cât este necesar.

Ambele platforme oferă acea flexibilitate, dar în moduri foarte diferite. În ceea ce privește prețurile, soluția dvs. într-o platformă de comerț electronic de nivel mediu se reduce la două: lăsați Bigcommerce să vă ghideze în configurarea magazinului dvs., investiți în suplimente dacă aveți nevoie de ele și plătiți o taxă lunară sau construiți-vă gratuit cu costuri pentru suplimente împreună cu o curbă de învățare în Magento.

Comparație de asistență pentru clienți

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

Asistența utilizatorului variază semnificativ pentru aceste două platforme de comerț electronic deoarece se află în clase diferite.

Într-o platformă de comerț electronic găzduit de sine, o mare parte din asistență este încorporată în cea mai mare parte a platformei. Puteți primi asistenți pas cu pas, ajutor în editor și dialog pe ecran.

Cu o platformă de sine stătătoare, există mai multe provocări. Atât Bigcommerce, cât și Magento au opțiuni excelente de asistență pentru utilizatori. Iată câteva diferențe:

BigCommerce Veți alege dintr-o selecție vastă de resurse utile, inclusiv videoclipuri de instruire pe site-ul web și asistență telefonică live. Portalul de asistență include e-mail, chat în direct și telefon. La Bigcommerce University, utilizatorii adoră videoclipurile cu instrucțiuni pe mai multe subiecte. Planul Enterprise vine însoțit de o echipă de consultanță și suport suplimentar.

Magento În această platformă gratuită, nu primiți asistență telefonică live, dar există diferite niveluri de opțiuni de asistență. Există forumuri pentru clienți, unele documentații și sute de videoclipuri YouTube pe web. Abonați-vă la Ediția Enterprise cea mai scumpă pentru asistență suplimentară.

Aviz cu privire la asistența clienților

Rețeaua de asistență online este destul de vastă atât pentru Bigcommerce, cât și pentru Magento. Folosiți site-urile lor web sau Google aproape orice. Când plătiți în planurile lor, veți primi opțiuni de asistență sporite. Resursele online sunt la fel de utile. Aveți nevoie de răbdare și timp pentru a sorta totul, pentru a găsi subiectul cu care aveți nevoie de ajutor și apoi să vă dați seama cum să îl aplicați.

Comparație de asistență pentru clienți

analizele utilizatorului

Recenzii pozitive

BigCommerce Ceea ce le place utilizatorilor în legătură cu Bigcommerce sunt funcțiile SEO încorporate, videoclipurile online, forumul de asistență pentru site-uri web, o opțiune de verificare pe o pagină și ușurința de utilizare pentru configurarea și gestionarea unui magazin de comerț electronic. Alte aspecte pozitive includ marketing, control HTML / CSS, vânzare mobilă, compatibilitate cu aplicații externe și opțiuni pentru variații de produse.

Noii utilizatori consideră Bigcommerce intuitiv în mod rezonabil, iar experiența de cumpărare este de asemenea înaltă. Bigcommerce (cum ar fi concurența, platforma Shopify) primește un rating general între 4 și cinci stele din clasa sa. Bigcommerce este o platformă populară găzduită de comerț electronic care este relativ ușor pentru utilizatorii începători.

Magento Comunitatea tehnică de utilizator iubește capacitatea Magento de personalizare avansată folosind un software gratuit open-source. Piața Magento este uimitoare pentru căutarea și evaluarea aplicațiilor de descărcare și există multe opțiuni gratuite. Utilizatorilor le plac opțiunile SEO, mai multe site-uri și opțiuni de configurare a domeniului și ajută la configurarea mai multor limbi.

Alte pozitive includ factorul de scalabilitate. Utilizatorii avansați găsesc acest CMS un plus pentru construirea unui site de comerț electronic și oferă între 3 și cinci stele în general. Magento este o platformă de înaltă găzduire de sine stătătoare și necesită experiență de programare, perfectă pentru personalizare avansată într-un magazin sofisticat.

Recenzii negative

BigCommerce În timp ce Bigcommerce oferă aproape tot ce ai nevoie într-un magazin, utilizatorii se plâng de lipsa de asistență în direct a clienților și de găsirea unei soluții la problemele lor. Șabloanele nu sunt la fel de moderne și atractive ca și alte platforme precum Shopify. Personalizările sunt cam confuze pentru începători, iar șabloanele nu sunt la fel de flexibile pe cât ar dori utilizatorii în ceea ce privește modificările.

În timp ce unii utilizatori consideră că o codificare HTML / CSS este pozitivă, aceasta rezultă, de asemenea, ca un rezultat negativ pentru non-codificatori și pentru utilizatorii începători. Opțiunile în mai multe limbi necesită ceva de lucru. Nu există niciun câmp de căutare pentru a găsi aplicații sau subiecte specifice în magazinul de aplicații Bigcommerce (cum ar fi pe Magento Marketplace).

Magento Începătorii fără experiență de programare se plâng de Magento, dar nu este o platformă pentru începători. Utilizatorii au raportat timpi mai mici de încărcare și unii nu se așteptau să plătească pentru găzduire, nume de domeniu și taxe de acces la plată.

Gama gratuită nu a fost exact gratuită după toate suplimentele și aplicațiile pentru a crea un site cu succes. Au găsit frustrant să lucreze fără sprijin în direct. În comunitatea de utilizatori, Magento trebuie să se bazeze pe o anumită preocupare pentru gateway-uri terțe pentru respectarea PCI. Magento necesită mai mult timp și efort pentru a construi.

Concluzie la comparație

Care platformă este potrivită pentru dvs.: BigCommerce sau Magento?

Alegerea celei mai bune platforme

Comparația dintre Bigcommerce și Magento este interesantă, deoarece aceste două platforme nu se încadrează în aceeași clasă. Cu toate acestea, rezultatele pot fi aceleași.

Motive pentru alegerea unei platforme peste alta

Motivul pentru a alege între aceste două platforme populare de comerț electronic ar trebui să fie clar dacă ați citit până acum.

Bigcommerce este o platformă de comerț electronic ghidată ușor de gestionat e-commerce concepută pentru întreprinderile mici și mari, având în vedere începătorii. Magento este o platformă de eCommerce de tip build-it-yourself, destinată companiilor de anvergură, având în minte dezvoltatorii.

Modelele de stabilire a prețurilor sunt complet diferite, dar ambele oferă alternative la preț scăzut până la mare și scalabilitate. Obțineți un magazin cu tot ce aveți nevoie pentru a vinde produsele și serviciile dvs., dar decideți cât timp, efort și bani doriți să dedicați.

Această comparație ar trebui să vă facă decizia destul de clară în funcție de nevoile afacerii, seturile de abilități și dorința de a vă construi site-ul versus găsirea unui dezvoltator care să o facă pentru dumneavoastră. Mărimea magazinului dvs. și creșterea preconizată pot juca, de asemenea, un rol.

Bigcommerce oferă persoanelor fizice posibilitatea de a înființa un magazin și de a vinde rapid produse online. Dacă aveți cunoștințe sau resurse pentru a vă ajuta, Magento este nelimitat.

Vrem să ascultăm părerea ta. Dacă aveți experiențe personale sau întrebări despre Bigcommerce sau Magento, postați-le. Pe măsură ce aceste platforme se schimbă și se îmbunătățesc, opiniile noastre se schimbă și ele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map