Az öt legfontosabb e-kereskedelmi bevásárlókosár szoftver-vélemény 2016-ban

Tehát van egy kiváló termék vagy szolgáltatás, és eladnod kell. És nem csak eladni, hanem megtalálni a lehető leghatékonyabb utat. Hogy fogsz csinálni??


Nos, a siker egyik kulcseleme itt van a megfelelő bevásárlókosár vagy az e-kereskedelem szoftverplatformjának kiválasztása. Természetesen a termék és a marketingstratégiája is számít. De mindegyik értéktelen lesz, ha nem tudja a legjobb fényben bemutatni termékét vagy szolgáltatását.

Öt legnépszerűbb bevásárlókocsik

Ebben a cikkben mindent megtud, amelyet tudnia kell az elérhető e-kereskedelmi szoftverek típusairól, megtanulja az Ön igényeihez megfelelő bevásárlókosár kiválasztásának tippeit, valamint felfedezheti a legnépszerűbb házigazda bevásárlókocsikat, a legjobb önálló üzemeltetőt. nyílt forrású e-kereskedelem szoftver és a legnépszerűbb WordPress e-kereskedelem bővítmény.

E cikk segítségével minimalizálhatja a termék értékesítésének leghatékonyabb módjának megtalálásához szükséges időt. Hogyan? Pontosan tudni fogja, mit kell keresnie, miután befejezte a bejegyzés elolvasását, ezért merítsünk bele közvetlenül.

GAZDASÁGI SZERKEZETEK GAZDASÁGI ÜZLETI TÍPUSAI

Tehát mire képes az e-kereskedelem szoftver? Ez lehetővé teszi a termékek egyszerű kezelését (hozzáadását és eltávolítását), az adó kiszámítását, és ez nagyjából minden online áruház lényege.

Az e-kereskedelem szoftver felhasználóbarát felületet biztosít, és megkönnyíti az üzlet teljes működésének ellenőrzését, még mély műszaki háttér nélküli emberek számára is..

Itt található a négy legnépszerűbb e-kereskedelmi szoftver típus. Kicsit később mélyebb részletekbe megyünk az egyes szoftvertermékekkel kapcsolatban, tehát olvassa tovább.

 • 1. Saját üzemeltetett e-kereskedelmi szoftver. Ezzel az e-kereskedelmi szoftverrel befektetheti pénzét a termék kezdeti vásárlásához – hardver- és telepítési szolgáltatásokba. Sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi a teljes rendszer frissítését és kezelését a saját maga által.
 • 2. Szoftver mint szolgáltatás (SaaS) e-kereskedelem. A SaaS megoldások felhő technológián alapulnak. Őket más néven „házigazdaként” is ismertek. Az ilyen típusú e-kereskedelmi szoftverekkel fizetni kell azon szolgáltatás előfizetéséért, amelyet a szolgáltatók az Ön adatközpontjából nyújtanak Önnek. Noha olcsóbb, hiányzik annak a szabadságnak a mennyisége, amelyet az önálló otthoni e-kereskedelmi szoftver kínál. A szolgáltatók továbbra is frissítik termékeiket, új funkciókat hoznak létre és foglalkoznak a hibaelhárítással.
 • 3. Nyílt forráskódú e-kereskedelmi szoftver. A nyílt forráskódú e-kereskedelem platformjai lehetővé teszik a felhasználók számára a szükséges szoftverek telepítését, kezelését és konfigurálását saját kiszolgálóikon. A program kódjának módosítása lehetséges. Ehhez azonban bizonyos szintű műszaki ismeretekre és szakértelemre van szükség a fejlesztés során. Ez lehetővé teszi a kiegészítők és bővítmények hatalmas változatát a funkcionalitás kibővítése érdekében, és maga a szoftver ingyenes.
 • 4. Kiegészítő vagy bővítmény. Ez a típus tökéletes alternatíva azok számára, akik már rendelkeznek egy blogplatformral vagy egy bővítményt lehetővé tevő WordPress-alapú weboldallal. A kiegészítők és beépülő modulok néhány kattintással gyakorlatilag online webáruházakká alakítják webhelyét. Beépülő modulok széles választéka elérhető, beleértve a beépítendő és a teljesen ingyenes bővítményeket is.

Tippek a megfelelő bevásárlókosár kiválasztásához

A bevásárlókosár kiválasztása meghatározza, hogy az értékesítés hogyan fog folytatódni. Válassza ki az Önnek és az Ön igényeinek leginkább megfelelőt, és hamarosan látni fogja, milyen gyorsan lép fel a siker.

Ha azonban azt választja, amely nem felel meg az Ön igényeinek, akkor nehézségekkel kell szembenéznie, és több időt kell költenie a hibáinak kijavítására..

Az alább leírt 25 tipp segít elkerülni a hibákat, és kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb bevásárlókosárot.

 • 1

  Az e-kereskedelmi szoftver típusa – Mielőtt elkezdené az e-kereskedelmi szoftver keresését, határozza meg, hogy melyik típust használja. Például, ha már létezik WordPress-felhasználó, akkor egy nagyszerű lehetőség a WordPress eCommerce plugin (pl. WooCommerce).

 • 2

  Kompatibilitás – Ellenőrizze a kompatibilitást. A kosárnak jól működnie kell a rendelkezésre álló hardverrel, az operációs rendszerrel és a webszerver szoftverrel.

 • 3

  Adatok importálása – Keresse meg az adatok importálásának képességét. Ez különösen akkor fontos, ha nagy termékinformáció-adatbázissal rendelkezik. Ha igen, akkor mindenképpen szükség van egy egyszerű módszerre az összes adat továbbítására.

 • 4

  Skálázhatóság – Vegye figyelembe a növekedési potenciált. Ha üzleti vállalkozását szeretné bővíteni, akkor ügyeljen arra, hogy olyan szoftvert választott, amely segít elérni céljait. Például engedélyezi-e legalább egy árképzési terv korlátlan termékeket.

 • 5

  Prioritási funkciók – Döntse el, hogy mely főbb szolgáltatásoknak kell lennie a bevásárlókosárnak. Ez megkönnyíti a keresés szűkítését.

 • 6

  Forgalmi adó és szállítási költség kiszámítása – Az összes szükséges számítás elvégzésének lehetősége nagyban javítja a felhasználói élményt. Tehát jobb, ha ezt a funkciót használja, ahelyett, hogy a szállítási költségeket e-mailen küldi el a nemzetközi ügyfeleknek.

 • 7

  Különböző fizetési módok – A kosárnak támogatnia kell a különböző fizetési módszereket. Meg kell adnia az ügyfelek számára a választás szabadságát, és a lehető legtöbb fizetési módot kell tartalmaznia.

 • 8

  Nemzetközi ügyfelek – Ha a világ minden tájáról szeretne eladni az ügyfeleknek, keressen olyan szoftvert, amely támogatja a különféle nyelveket, elfogad minden pénznemet, és nemzetközi szállítási és adózási lehetőségeket kínál.

 • 9

  Biztonság – Válasszon egy biztonságos bevásárlókosárot, amely megfelel a PCI DSS (fizetési kártya ipari adatbiztonsági szabványok) követelményeinek, és elérhető SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítvánnyal rendelkezik..

 • 10

  Testreszabás – Ha az e-kereskedelmi szoftver tartalmaz előre elkészített sablonokat és eszközöket a testreszabáshoz, akkor sokkal könnyebb lesz saját üzlet létrehozása..

 • 11

  Árváltozások – Önnek képesnek kell lennie arra, hogy vonzza ügyfeleit azáltal, hogy különleges akciókat és kedvezményeket kínál számukra az egyes vásárlásokhoz. Tehát a termék árának gyors megváltoztatásának képessége szintén plusz.

 • 12

  Termékfigyelmeztetések és az elhagyott kosár helyreállítása – Keresse meg a figyelmeztetések használatának lehetőségét, például figyelmeztesse az ügyfeleket, ha már rendelkezésre áll egy raktáron kívüli termék, vagy figyelmeztesse őket, amikor elhagyták a kosárot, és ösztönözze őket arra, hogy töltsék ki azt, mivel ez hozzájárulhat az értékesítés növekedéséhez.

 • 13

  Elemzés és jelentések – A teljesítmény javítása és az értékesítés összegének maximalizálása érdekében fontos a statisztikai adatokhoz való hozzáférés. Győződjön meg arról, hogy szoftvere részletes jelentéseket készít az online üzlet ügyfél tevékenységeiről.

 • 14

  Virtuális kosár – Egy másik dolog, amely javítja áruház felhasználói élményét, a virtuális kosár. Ez lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy továbbra is vásárolhassanak az üzlet körül, és a végét a végén tegyék meg, miután megtaláltak minden szükségeset.

 • 15

  Mobil optimalizálás – Ügyeljen arra, hogy mobilbarát legyen, hogy ne veszítsen el mobiltelefon-használókat.

 • 16

  Gyors rakodási idő – Ellenőrizze a rakodási időt, és győződjön meg arról, hogy elég gyorsan megy-e be. A Kissmetrics szerint „a fogyasztók 47% -a arra számít, hogy egy weboldal betöltődik 2 másodpercen belül vagy annál rövidebb idő alatt”, így elveszítheti az ügyfeleket, ha túl lassú.

 • 17

  Könnyű használat – A könnyen használható és nem meredek tanulási görbével rendelkező szoftver különösen fontos, ha nincs kódolási ismerete.

 • 18

  Támogatás szintje – derítse ki, hogy mekkora támogatást kínál a szoftver, mivel tudnia kell, hogy segítségre is találhat, ha erre szükség van, különösen, ha nem ismeri az e-kereskedelem szoftvert.

 • 19

  Erőforrások – Keressen olyan szoftvert, amely széles körű hasznos erőforrásokat kínál, amelyek segítségével önmagában is megoldhatja a problémákat.

 • 20

  Eszközök – Keressen beépített eszközöket, amelyek segítenek vállalkozása növekedésében (pl. Elemző eszközök, SEO eszközök, marketing eszközök stb.).

 • 21

  Beállítás – Döntse el, mennyi időt kíván költeni a beállításra. Ha gyors, egyszerű, stresszmentes beállítást szeretne, kerülje a bonyolult és időigényes beállításokkal rendelkező szoftvereket.

 • 22

  Mobilalkalmazás – Ha azt szeretné, hogy bármikor bármikor könnyen kezelhesse online áruházát, keressen olyan szoftvert, amely magában foglalja a mobilalkalmazást, így útközben is kezelheti azt..

 • 23

  Költségvetés – Mielőtt elkezdené keresni az e-kereskedelmi szoftvereket, feltétlenül döntse el, mennyi pénzt hajlandó költeni havonta. Például, ha kisvállalkozásod van, akkor a vállalati e-kereskedelem szoftver nem feltétlenül a legjobb az Ön számára.

 • 24

  Ingyenes próbaverzió – ha van ingyenes próbaverzió, ingyenes verzió vagy demo, próbáld ki előtte, mielőtt döntést hozna. Ez jobb képet ad arról, hogy a szoftver megfelelő-e az Ön számára.

 • 25

  Felhasználók és szakértők visszajelzése – A döntés meghozatala elõtt olvassa el a szoftver-áttekintést. Tudja meg, mit mondanak a felhasználók és a szakértők, különös tekintettel az esetlegesen felmerült problémákra, mert ugyanazokkal a problémákkal is szembesülhet.

A legnépszerűbb tárolt kosarak

Shopify

A 2004-ben alapított Shopify jelenleg több mint 300 000 online boltot üzemeltet. A felhasználók következetesen besorolták a Shopify-ot az egyik legeredményesebb házigazda-bevásárlókocsinak.

Shopify webhely

Főbb jellemzői.

 • Tartalmaz egy sor e-kereskedelem funkciót a professzionális üzlet létrehozásához.
 • Magában foglalja a kereskedő eszközöket, a jelentéseket és az elemző eszközöket.
 • Integrálódik a Google Analytics szolgáltatással és termékjelentéseket nyújt.
 • Integrálható több mint 70 fizetési átjáróval – elfogadhat hitelkártyákat, PayPal fizetéseket és az értékesítés automatizálását.
 • Kuponok, kedvezménykódok és egyedi ajándékkártyák készítését teszi lehetővé.
 • Lehetővé teszi e-mailek küldését, hogy emlékeztesse az embereket, ha elhagyták a kosarat.
 • Integrálódik a szociális hálózatokkal.
 • Tartalmaz egy beépített mobil kereskedelem bevásárlókosárát.
 • Tartalmaz egy kiterjedt alkalmazáspiacot.
 • A PCI DSS kompatibilis, és rendelkezésre áll SSL tanúsítvánnyal.

Tervezés.

A Shopify jelentős, több mint 1000 tiszta és funkcionális témát kínál, amelyek mobilbarát és testreszabhatóak, ideértve a világhírű tervezők, például a Happy Cog, a Pixel Union és a Clearleft által készített témákat. Ez lehetővé teszi az ingyenes és fizetett témák közötti választást, amelyek megfelelnek a legtöbb felhasználó igényének.

Ha talál egy olyan témát, amely tetszik, de nem pontosan az, amit szeretne, bérelhet egy Shopify formatervezési szakértőt, hogy megjavítsa azt neked, vagy akár egy teljesen új egyedi dizájnt hozzon létre Önnek.

Árazás.

Próbálja ki először a Shopify 14 napos ingyenes próbaverzióját, hogy jobb képet kapjon arról, hogy ez a megfelelő az Ön számára.

A Shopify árazási tervei az alapcsomag havonta 29 USD-tól a havi 299 USD-ig terjednek a prémium csomag esetében. A standard terv havi 79 dollárba kerül. Az egyéves és a kétéves előfizetések 10% -ot, illetve 20% -ot takarítanak meg.

Az alapterv leginkább az újonnan induló új vállalkozások számára alkalmas, de a szokásos vagy prémium terv jobb választás lehet, ha üzleti tevékenységét tovább kívánja terjeszteni..

Létezik továbbá a Shopify Lite terv, amely lehetővé teszi, hogy termékeit a Facebookon havonta csak 9 dollárért adja el. És ott van a Shopify Plus, amely egy SaaS e-kereskedelmi platform a nagy volumenű kereskedők számára. Kiváló lehetőség nagyvállalatok számára, amelyek vállalati szintű megoldásokat keresnek.

Különféle funkciókat is vásárolhat, például a kiskereskedelmi csomagot, amely havonta 40 dollárral frissítheti a Shopify POS-t (értékesítési pontot)..

Előnyök & Hátrányok.

Előnyök:

 • Könnyen kezelhető, barátságos felület.
 • Korlátlan sávszélesség, fájltárolás és termékek.
 • Ingyenes sablonok széles választéka.
 • Beépített marketing eszközök.
 • A PayPal egyszerű integrálása.
 • Támogatja a harmadik féltől származó alkalmazásokat a funkcionalitás kibővítéséhez.
 • Integrálódik a WordPress, a Wix és a Squarespace rendszerbe.
 • Kiváló 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Minden terv tartalmaz egy ingyenes SSL tanúsítványt.

Hátrányok:

 • Nincs testreszabási szabadság.
 • Nem támogatja a több nyelvet.
 • A natív fizetési rendszer csak bizonyos országokkal működik.
 • Harmadik fél fizetési átjáróinak tranzakciós díjai.
 • Problémákat okozhat a képek helyes megjelenítése. Időnként ennek elkerülése érdekében jobb, ha előbb kivágjuk.

Vevőszolgálat.

A Shopify támogatási csoporttal rendelkezik, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Felhívhatja őket, írhat e-mailt, vagy beszélgethet velük egy élő csevegésben. Ha segítségre van szüksége egy adott területen, hozzáférhet számos Shopify szakértőhöz, ideértve a telepítési szakértőket, a tervezési szakértőket, a webfejlesztő szakértőket, a marketing szakértőket és a fotós szakértőket.

A Shopify forrástárral rendelkezik azok számára, akik maguk akarják megoldani a problémákat. Ez magában foglalja felhasználói útmutatók és oktatóanyagok, podcastok, üzleti enciklopédia, GYIK-alapok és vitafórumok gyűjteményét, valamint válogatott videókat, esettanulmányokat, e-könyveket és webes szemináriumokat az „E-kereskedelmi Egyetemen”.

A Shopify találkozói és rendezvényei szintén megtalálhatók az „E-kereskedelmi Egyetemen” keresztül.

BigCommerce

A 2009-ben alapított BigCommerce jelenleg mintegy 100 000 online áruházat működtet, és átlagos üzemideje 99,99%. Kereskedői évente 28% -kal növekednek, ami majdnem kétszerese az iparág átlagának, és a BigCommerce Enterprise évente több mint egymillió dollár árbevételt eredményez..

BigCommerce webhely

A felhasználók következetesen besorolták a BigCommerce-t az egyik legjobban üzemeltetett bevásárlókocsinak. Egyéb díjak között elnyerte a 2014-es Arany Stevie-díjat az Év Vállalatáért.

Főbb jellemzői.

 • Lehetővé teszi digitális és fizikai áruk eladását, kategóriákra osztását és a saját szállítási díjainak használatát.
 • Integrálható a PayPal-nal és számos fizetési átjáróval.
 • Keresőmotor-optimalizálási lehetőségeket és teljes tartalomkezelési funkciókat biztosít.
 • Automatikusan e-maileket küldhet, hogy emlékeztesse az embereket, ha elhagyták a kosarat.
 • Lehetővé teszi olyan fiókok létrehozását, amelyek engedélyt adnak az alkalmazottaknak bizonyos feladatok elvégzésére (pl. Csak az értékesítési csapat változtathatja meg a termék árait, stb.).
 • Lehetővé teszi a felhasználóknak a CSS és a HTML módosítását.
 • Tartalmaz egy kiterjedt alkalmazáspiacot.
 • Alapértelmezés szerint lehetőséget kínál ajándékkártyák és kuponok létrehozására.
 • A PCI DSS kompatibilis, és elérhető egy külön SSL.

Tervezés.

A BigCommerce 7 ingyenes és csaknem 80 fizetett témasablont kínál. A fizetett sablonok árai 145 USD és 235 USD között változnak. Legtöbbjük azonban 170 és 195 dollár között van.

Választhat a különböző iparágakhoz tartozó különböző témák közül, kategóriákkal, amelyek segítenek megtalálni a legjobbat. És amint azt korábban már említettük, a BigCommerce lehetővé teszi a HTML és CSS kódok módosítását, hogy üzlete egyedi megjelenést nyújtson.

A BigCommerce szintén mobilbarát, mivel tartalmaz egy beépített mobilboltot, valamint olyan érzékeny témákat, amelyek automatikusan minden képernyőmérethez igazodnak – asztali, laptopok, táblagépek és mobiltelefonok.

Árazás.

A BigCommerce négy árképzési tervet kínál, különféle funkciókkal. Minden árképzési tervnek van egy éves értékesítési korlátja is. Ha túllépte ezt a korlátot, a BigCommerce megköveteli, hogy váltson egy másik árazási tervre. Az 1 éves előfizetés 10% -ot takarít meg.

 • BigCommerce Standard. Havonta 29,95 USD, éves eladási korlátjával 50 000 USD.
 • BigCommerce Plus. Havonta 79,95 USD, 125 000 USD éves eladási korlátgal. Ez a terv és a standard terv egyaránt új és gyorsan növekvő vállalkozások számára készült.
 • BigCommerce Pro. Havonta 199,95 dollár, évi 1 000 000 dolláros eladási korlátozással. Ezt a tervet nagy volumenű vállalkozások számára tervezték.
 • BigCommerce Enterprise. Ez a terv az Ön vállalkozása számára van kialakítva. Az ára változó, és az üzleti igényeitől függ. A beépített online áruházak számára készült, magas eladásokkal és haladó igényekkel.

Ha nem biztos benne, melyik tervet választja, akkor először próbálja ki a 15 napos ingyenes próbaverzióját, hogy kipróbálhassa, és megtudja, van-e benne mindent, amire szüksége van.

Előnyök & Hátrányok.

Előnyök:

 • Az egyik legegyszerűbben használható üzletépítővel, amelyet valaki webfejlesztési ismeretek nélkül képes kezelni.
 • Az összes terv korlátlan termékeket, fájl tárolást, sávszélességet és személyzeti fiókokat tartalmaz.
 • Automatizált e-mailek és marketing funkciók.
 • Kifejezetten az e-kereskedelemhez tervezett elemzés és jelentéskészítés.
 • Beépített blog.
 • Nincs tranzakciós díj.
 • Alacsonyabb PayPal tranzakciós díjak.
 • Kiváló 24 órás ügyfélszolgálat.

Hátrányok:

 • Éves értékesítési korlátozás a drágább árazási terv szükséges frissítésével.
 • Nincs olyan mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi üzletének útközbeni kezelését.
 • Kevesebb ingyenes sablon a versenytársakhoz képest és kissé magasabb áron.
 • Elég nehéz testreszabás. Annak ellenére, hogy finomítani tudja annak kódjait, bizonyos szintű szaktudással kell rendelkeznie. És nincs olyan sok kiegészítő közül választhat.

Vevőszolgálat.

A BigCommercenak volt néhány kérdése az ügyfélszolgálattal kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy ezek mind eltűntek. 24 órás támogatást nyújt telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül.

Ezen kívül egy támogatási portállal rendelkezik, amelyben megtalálhatók útmutatók és hibaelhárítási cikkek, útmutatók, videók a „BigCommerce Egyetemen”, egy közösségi fórum és a Partnerpiac, ahol szükség esetén szakértőktől segíthet (pl. Tervezők) , webfejlesztők, e-kereskedelmi tanácsadók, marketingszolgáltatások stb.).

Volusion

A Volusion 1999-ben alakult, és most már több mint 21 milliárd dollár kereskedéssel rendelkezik, és több mint 40 000 online áruház használja a Volusion szoftvert. A felhasználók következetesen besorolták a Volutiont az egyik legjobban üzemeltetett bevásárlókocsinak, és elnyerték a Stevie-díjat az évi Front-Line ügyfélszolgálati csapat számára..

Volusion webhely

Főbb jellemzői.

 • Lehetővé teszi a korlátlan mennyiségű termék felsorolását a Prémium csomagban.
 • Készíthet vállalati e-mail címeket a domain nevével.
 • Számos valutával működik, és beépített adószámítási funkcióval rendelkezik.
 • Támogatja az üzletet kezelő mobil eszközök, beleértve az okostelefonok táblagépeit és az intelligens óráit is.
 • SEO, marketing és RMA (Returned Merchandise Authorization) eszközöket biztosít.
 • Lehetővé teszi e-mailek küldését, hogy emlékeztesse az embereket, ha elhagyták a kosarat.
 • Kuponkódokat és ajándékkártyákat hozhat létre.
 • Integrál az eBay-vel, az Amazon-szal és a Facebook-lal.
 • Magában foglalja a Merchant Marketplace-t, egy kiterjedt alkalmazáspiacot.
 • A PCI DSS kompatibilis, és rendelkezésre áll SSL tanúsítványai.

Tervezés.

A Volution a tervezési sablonok széles választékát osztja, amely a következő kategóriákba oszlik: ház és kert, sport és kültéri ruházat és kiegészítők, élelmiszer, hobbi, egészség és szépség, autó- és ipari, valamint elektronika.

Több mint 80 ingyenes sablont kínál, amelyek közül több mint 20 mobilra reagál. Körülbelül 277 fizetett sablon található 50 és 900 dollár között. Van egy beépített sablonszerkesztő, ahol testreszabhatja a CSS-t és a HTML-t. Noha grafikus szerkesztővel is rendelkezik, hiányzik a funkcionalitása.

Ha egyedi tervezést szeretne, akkor megvásárolhatja az egyedi webdizájncsomagok egyikét. A Starter csomag 4000 dollárba kerül; a növekedési csomag 5300 dollárba, az Advanced csomag pedig 6500 dollárba kerül. Mindegyikük tartalmaz reagáló honlap kialakítását, reagáló sablon kialakítását, felhasználói felület témájának kialakítását, reagáló kategóriájú elrendezését és műszaki SEO-t.

Árazás.

A Volusionnak egy 14 napos próbaverziója van, amely lehetővé teszi ügyfeleik számára a platform tesztelését. E-kereskedelmi tanácsadók is beszélgethetnek, hogy segítsenek eldönteni, melyik terv az Ön számára a legmegfelelőbb.

Négy árképzési tervet biztosít havi fizetésekkel, és 10% -os árengedményt kínál, ha egyéves előfizetést vásárol. Ha több üzletet vásárol a Volusion segítségével, akkor 10% kedvezményt kap minden további üzletért.

 • A mini terv havi 15 dollárba kerül. Ez a terv 100 terméket, 1 GB sávszélességet és online támogatást tartalmaz.
 • A plusz terv havi 35 dollárba kerül. Ez a terv 1000 terméket, 3 GB sávszélességet, valamint online és telefonos támogatást tartalmaz.
 • A Pro terv havi 75 dollárba kerül. Ez a terv 10 000 terméket, 10 GB sávszélességet és prioritási támogatást tartalmaz.
 • A prémium terv havi 135 dollárba kerül. Ez a terv korlátlan termékeket, 35 GB sávszélességet, prioritási támogatást és egy dedikált fiókkezelőt tartalmaz.

A Pro és a Premium tervek tartalmazzák az „Ügyfélhűség tervet” és a „Napi üzlet” funkciókat, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kedvezményeket biztosítsanak és elősegítsék a márka lojalitását..

Előnyök & Hátrányok.

Előnyök:

 • Minden árképzési terv korlátlan tárhelyet, valamint reagáló sablonokat, mobil kereskedelmet, egy Facebook áruházot, automatikus adómértékeket tartalmaz.
 • Ingyenes Volusion mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi az üzlet egyszerű kezelését útközben.
 • Gyors és egyszerű beállítás.
 • 99,99% üzemidő garancia.
 • Nincs tranzakciós díj, függetlenül az árképzési tervetől.
 • Automatikus napi mentések és automatikus platformfrissítések.
 • E-kereskedelem, marketing és SEO eszközöket kínál.
 • Rugalmas technikai támogatással rendelkezik.
 • Integrálható harmadik fél szállítási szolgáltatóival.

Hátrányok:

 • Az összes díjcsomag sávszélessége korlátozott, átlagos díjak 7 USD / GB.
 • Nincs beépített blogplatformja.
 • Nem támogat több nyelvet, és javasolja az oldalak manuális fordítását.
 • Nem támogatja az e-mail testreszabást. Technikailag ez lehetséges, de csak egy kód megkönnyítése révén.

Vevőszolgálat.

Az összes árképzési terv, amely a Plusz tervtől kezdődik, 24 órás személyi támogatást kínál. Telefonon, élő csevegőn vagy e-mailen keresztül érheti el, és a Volution segítségével felveheti a kapcsolatot a Twitteren és a Facebookon is. A Pro és a Premium tervek prioritást élveznek, gyorsabb válaszidővel.

Számos forráshoz férhet hozzá, ideértve a tudásbázist, a Volution eCommerce Insights Blogját, vásárlói ajánlásokat, video oktatóanyagokat, GYIK-ot, útmutatókat, webinarokat és dev wiki.

Különböző területeken is találhat tanúsítással rendelkező Volution szakértők segítségét, például grafikai tervezés, webdizájn, marketing szolgáltatások, üzletbeállítás és -kezelés, termékfeltöltés és áruház-migráció.

A legjobb önálló üzemeltetésű nyílt forráskódú e-kereskedelmi szoftver

Magento

A 2007-ben elindított Magento a legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelem platform, több mint 50 milliárd dollár bruttó árutőzsdei tranzakcióval a platformon évente. Több mint 250 000 online boltot üzemeltet. A felhasználók következetesen besorolták a Magento-t a legjobb öngazdaként működő nyílt forrású e-kereskedelmi szoftverként.

A Magento weboldala

Főbb jellemzői.

 • A Magento és más gyártók széles skáláját kínálja a témákhoz, hogy testreszabhassa áruházát.
 • Virtuális kosár funkcióval rendelkezik, pénztár fizetéssel és szállítással.
 • A PayPal, az Simple Pay, az Amazon Payments, a Google Checkout és más fizetési átjárókkal működik.
 • Követi az aktuális megrendelések adatait, és biztosítja a vásárlási előzményeket, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy termékeiket egy kívánságlistára mentsék.
 • Böngésző-érzékelővel rendelkezik, és automatikusan testreszabja az oldalt egy bizonyos eszközhöz.
 • Egy sor termékmenedzsment, marketing és SEO eszközt tartalmaz. Emellett elemzéseket és jelentéseket is nyújthat Önnek.

Tervezés.

Rengeteg helyen találhat előre elkészített tervezősablonokat Magento online boltjához. Ezek harmadik fél szolgáltatói üzletek.

Sok közül lehet választani, beleértve az ingyenes sablonok széles választékát. A fizetett sablonok ára üzletbenként eltérő. Természetesen saját kezűleg is létrehozhat saját mintát.

Árazás.

A Magento szoftver közösségi kiadása ingyenesen elérhető.

Van azonban a szoftver Enterprise Edition is. Nyílt architektúrát, teljes testreszabást, szerver megvalósítást és hitelesített fejlesztők és partnerek hozzáférését kínálja, akik segítenek az üzlet beállításában. Mindezt évi 17 900 dollárért kaphatja meg az alapcsomaggal.

Van még az Enterprise Cloud Edition, amely platformként szolgáltatást nyújt, valamint a Kereskedelmi Rendeléskezelő Suite, amely lehetővé teszi az összescsatornás műveletek kezelését..

Előnyök & Hátrányok.

Előnyök:

 • Az egyik legszembetűnőbb előnye a szoftver közösségi kiadásának ingyenes rendelkezésre állása, teljes funkciókkal és szolgáltatásokkal.
 • Teljes mértékben skálázható, és mindenkit kielégíthet, kezdve a középvállalatok tulajdonosától a nagy gyártókig.
 • Rugalmas, és lehetővé teszi, hogy üzleteket hozzon létre teljesen egyedi mintákkal és szolgáltatásokkal.
 • Automatikusan integrálhatja az üzlet mobil verzióját.
 • Ez egy sor SEO eszközt tartalmaz.

Hátrányok:

 • Miközben maga a szoftver ingyenes, még mindig vannak fizetős tervezősablonok, kiegészítők stb. A hibaelhárítás kezeléséhez a szakértőknek fizetniük is kell a segítségükért.
 • A Magento-alapú üzletek néha szenvednek a lassú töltési időtől.
 • Annak érdekében, hogy a legtöbbet kihozhassa ebből a szoftverből, a kódolási tapasztalat előnyösebb.
 • A Magento alapú üzlet megfelelő működéséhez dedikált szervert igényel, ami további kiadásokat jelent.
 • Lassú a válaszadási ideje.

Vevőszolgálat.

Azok, akik a szoftver közösségi kiadását használják, nem kapják meg az Enterprise Edition tulajdonosai által nyújtott támogatást, például a 24 órás támogatást, a hozzáférést fiókkezelők és tanácsadók csoportjához, valamint az extra biztonsági támogatási funkciókat..

Más szavakkal: Ön egyedül van, és együtt kell működnie a tapasztalt fejlesztőkkel abban az esetben, ha a bolttal kapcsolatos problémákat kell megoldania.

A fórum azonban továbbra is rendelkezésre áll, ahol megbeszélheti és megoldásokat találhat problémáira.

Vannak dokumentációk és általános információk is az interneten, amelyek segítenek a nehézségek kezelésében.

A Magento Resources Library-hez is hozzáférhet, amely hasznos videókat, webes szemináriumokat és publikációkat tartalmaz ezekről a területekről: megrendeléskezelés, marketing és áruk, nemzetközi terjeszkedés, vevői tapasztalatok, teljesítmény és méretezhetőség, kiskereskedelmi innováció, üzleti rugalmasság, mobil architektúra és technológia , valamint a biztonság, a fizetések és a csalások ellen.

A legnépszerűbb WordPress e-kereskedelem bővítmény

WooCommerce

A WooCommerce 2011-ben indult, és manapság a világ legnépszerűbb WordPress eCommerce pluginja, 17 098 047 letöltéssel. A felhasználók következetesen besorolták a WooCommerce-t a legnépszerűbb WordPress e-kereskedelem bővítményként, és jelenleg az összes online áruház 37% -át birtokolja..

A WooCommerce weboldala

Főbb jellemzői.

 • Teljesen mobilbarát, mind a kereskedők, mind a vásárlók számára.
 • Ez lehetővé teszi a fizikai termékek és a digitális termékek eladását.
 • A földrajzi helymeghatározással rendelkezik, hogy megkönnyítse a szállítás és az adó kiszámítását.
 • Készletkezeléssel rendelkezik, hogy segítsen nyomon követni a készletmennyiséget és kezelni a megrendeléseket.
 • Ez lehetővé teszi az ügyfelek értékelésének lehetővé tételét.
 • Analitikai funkciókat, valamint SEO eszközöket kínál.
 • Több mint 300 ingyenes és fizetett kiterjesztéssel rendelkezik.
 • Ez lehetővé teszi a meglévő adatok áthelyezését egy másik e-kereskedelmi platformról a WooCommerce-re.

Tervezés.

Általánosságban elmondható, hogy a WooCommerce nem rendelkezik alapértelmezett mintákkal.

Nagyon jól működik az összes elérhető WordPress témával. Vannak olyan egyedi témák is, amelyeket kifejezetten a plugin számára fejlesztettek ki. Néhány közülük ingyenes, mások ára 39 és 139 dollár között lehet. Teljes testreszabással rendelkeznek, és támogatják a plugin-funkciók teljes készletét.

Például ingyenesen letöltheti a Storefront platformot, amely hozzáférést biztosít a WordPress témákhoz, amelyek zökkenőmentes integrációt kínálnak a WooCommerce-lal..

Vannak vizuális szerkesztők is, és lehetősége van a CSS és a HTML csíptetésére, ha testreszabni szeretné a kialakítást.

Árazás.

A WooCommerce plugin ingyenesen letölthető. Nincs tranzakciós díja, és a tárolás és a sávszélesség az Ön webhelyétől függ.

A költségek magukban foglalhatják a WordPress webhely karbantartását, az egyedi témákat, a webhely kiegészítő kiegészítőit a funkcionalitás bővítéséhez, további fizetési átjárókat stb. Csak ne feledje, hogy annak ellenére, hogy a WooCommerce ingyenesen letölthető, valószínűleg költenie kell még több, hogy az összes kívánt funkcióval rendelkezzen, így felépítheti és bővítheti online áruházát.

Előnyök & Hátrányok.

Előnyök:

 • Maga a plugin ingyenes.
 • Teljes skálázhatóság.
 • Mobil-barát.
 • Oldalon történő fizetés és kuponkódok létrehozásának képessége alapértelmezett szolgáltatásként.
 • Széles választék közül választhat bővítményeket és kiegészítőket.
 • Számos téma a webhelyhez és a pluginhoz egyaránt.
 • Az ingyenes WooCommerce iOS alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén naprakészen tarthassa iPhone készülékének boltját.
 • Zökkenőmentes integráció a WordPress-szel, ami kiváló lehetőséget kínál a meglévő WordPress-felhasználók számára.

Hátrányok:

 • Hiányzik néhány alapvető tulajdonság. Bővítmények érhetők el, de fizetnie kell értük, ami további kiadásokat jelent.
 • Csak a WordPress-rel működik.
 • Néhány egyedi témával vagy akár az alapértelmezett WordPress témákkal sem működik jól.
 • Nehéz frissíteni, ha nem Woo témát használ.
 • Korlátozott ügyfélszolgálat.

Vevőszolgálat.

A személyes támogatás meglehetősen korlátozott. Ennek ellenére benyújthat egy súgójegyet, és várhatja meg, amíg a WooCommerce képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot.

Van egy GYIK-szakasz, tudásbázis, WordPress és WooCommerce közösségek, oktatóanyagok, használati útmutató, egyéb dokumentációk és rengeteg videó. Mindezek az alternatívák segíthetnek önnek a problémák megoldásában.

Ha szakértő segítségre van szüksége, akkor talál egy ellenőrzött WooExpert szakértőt, aki a konkrét területre szakosodott, amelyhez segítségre van szüksége..

Következtetés: melyik kosár jobb az Ön számára?

Szóval megvan.

Az Ön számára legmegfelelőbb bevásárlókosár kiválasztásához pontosan tudnia kell, mit akar elérni egy adott szoftverrel. És képes-e megfelelni az elvárásainak.

Hasonlítsa össze a rendelkezésre álló lehetőségeket, ellenőrizze az egyes megoldások előnyeit és hátrányait, és az összegyűjtött információk alapján döntse el. Az ilyen típusú tájékozott döntések általában azok, amelyek sikerhez vezetnek, és elérik a kitűzött célokat.

Néhány utolsó tipp, amelyek megkönnyítik a megfelelő szoftver keresését, íme a következő fő kérdések, amelyeket fel kell tennie magának:

 • Mekkora a költségvetése??
 • Melyek az üzleti célok és milyen e-kereskedelem szoftverfunkciók szükségesek e célok eléréséhez? Más szavakkal: mely tulajdonságok elsőbbséget élveznek másokkal szemben?
 • Milyen típusú e-kereskedelmi szoftvert akar? Önálló házigazda, SaaS vagy nyílt forrású e-kereskedelmi szoftver? Vagy jobban megfelelne egy kiegészítő vagy bővítmény?
 • Mennyire méretezhető a szoftver? Ha van kis vállalkozása, segít-e ez vállalkozásának növekedésében? Ha nagy üzleti vállalkozása van, magas eladásokkal rendelkezik, kínál-e a szoftver vállalati szintű megoldásokat fejlett funkciókkal?
 • Mennyi időt hajlandó költeni a szoftver használatának megtanulására, az online áruház felállítására és kezelésére? És mennyi időt és pénzt hajlandó költeni a csapata kiképzésére, ha edzésre van szükségük?
 • Mennyi kódolási tudással rendelkezik Ön és alkalmazottai? Keresnie kell egy könnyen használható szoftvert, amely nem igényel kódolási ismereteket?
 • Tudja-e az előnyeket és hátrányokat?
 • Mit mondnak a felhasználók és a szakértők a szoftverről? Melyek a legfontosabb problémák, amelyekkel szembesültek, és ezek akadályozzák-e üzleti növekedését??
 • Mennyi támogatásra van szüksége? Például elérhető a 24 órás támogatás? Van élő csevegés, e-mail és telefonos támogatás? Vannak-e olyan források, amelyeket felhasználhat saját problémáinak megoldására??
 • Kipróbálta az ingyenes próbaverziót, ingyenes verziót vagy demo-t? Más szavakkal, elvégezte-e az összes kutatását, és előbb kipróbálta? Sokkal jobb, ha időt vesz igénybe a helyes döntés meghozatalára, ahelyett, hogy csak belerohanna ahhoz, hogy később kiderítse, hogy az nem felel meg az összes követelménynek, és több időt kell pazarolnia egy másikra váltáshoz.
 • Kipróbált egynél több ingyenes próbaverziót? Fontos, hogy fontolja meg az összes lehetőséget, ezért próbáljon ki néhány legfontosabb választási lehetőséget, hogy kiderítse, melyik működik jobban az Ön számára.

Ossza meg gondolatait a cikkről. Milyen bevásárlókosárot találta a leghasznosabbnak és az Ön igényeinek legmegfelelőbbnek? Miért? Nyugodtan hagyja megjegyzéseit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map