A legjobb Shopify e-kereskedelmi platform webes tervezők és fejlesztők

A Shopify az e-kereskedelem platformja, amellyel mindenkit mérni lehet. Majdnem 300 000 online áruházat működtet. A Shopify szoftver segített a vállalkozások számára, hogy 2015-ben több mint 17 milliárd dolláros eladást dolgozzon fel.


A Shopify platform ugyanolyan egyszerűen használható, mint a nagy teljesítményű. De ez az, ami csalódást okoz néhánynak. Hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni a funkcionalitást? Hogy a lehető legjobban kihasználja más gyártók alkalmazásai és eszközei integrálását??

Miért küzd magad ezekkel a kérdésekkel? Támaszkodjon olyan webfejlesztő cégekre, amelyek a Shopify e-kereskedelem platformjának használatára szakosodtak. Válasszon egy bölcs választást, és fektessen be szakmai segítségre.

Shopify legjobb webes tervezők és fejlesztők

Először válaszoljon ezekre a kérdésekre arról, hogy mit szeretne tenni a Shopify e-kereskedelem webhelyén.

Fontos kérdéseket feltenni

Mi a költségvetése? Lehetőség van egy nyílt forrású e-kereskedelem platform futtatására az Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) rendszerén. Az első működési évért semmi mellett fizethet. Az e-kereskedelem szakértői azonban elmondják, hogy pénzt kell keresni.

Az online áruház működési költségei gyakran arányosak a bevételével. Mennyit tervezett költségvetésbe az alapszoftver, a hosting és a tranzakciós díjak fizetésére?

Mi a nyitóablak?? Néhány órán belül beállíthat néhány tárolt e-kereskedelmi platformot. Mások hónapokat vehetnek igénybe az előkészítés és a telepítés érdekében. És a platform csak egy elem.

Mi a helyzet a termékekkel? Van fotója, leírása és kitöltése készen áll? Szüksége lesz egy e-kereskedelmi szoftverre, amely készen áll a használatra.

Mennyire rugalmasak a dolgok?? Az emberek gyakran azt gondolják, hogy beleütköznek az online áruházuk tervezési korlátozásaiba. De ez nem az egyetlen akadály. Lehet-e az Ön által választott platform kezelni az eladni kívánt termékpalettát?

A Shopify az egyik legrugalmasabb online áruházépítő a piacon. Ez valószínűleg nem lesz a kihívás vele. De tudja, hogyan kell beállítani, tehát annyira rugalmas, amennyire szüksége van?

Meg tudom csinálni jól másokkal játszani? Értékesítesz dolgokat a Facebookon? Egy Amazon üzlethelyiség? Alkalmazáson belüli vásárlások? CSV fájl Google Shopping?

Örülsz a válaszodnak? Most már jól megérti egy Shopify-alapú online áruház igényét. Ideje találni egy szakértőt, aki segíthet. Ezek a legfontosabb e-kereskedelmi szoftverplatform-fejlesztők megérdemlik a figyelmet.

Realm Web Design

Realm Web Design logó

Ugorj jobbra a portfólióhoz, hogy megnézhesd a Realm tervezőmunkájának példáit. 2007 óta működnek. Ügyfél-listájuk az ismert Fortune 500-tól kezdve egészen a kis indulóig terjed. A közel 80% -os ügyfél-áttételi arány az ügyfelek elégedettségét tükrözi. A birodalom úgy véli, hogy hagyja, hogy a közösségi média elvégzi a marketingjét. Az ügyfelekkel együttműködve integrálják a Shopify-t az összes főbb társadalmi platformmal.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Diff logó

Kísértés lehet arra, hogy maradjon és játsszon a nyitóoldalon található szórakoztató geometriai mintákkal. Görgessen le és olvassa el a fejlesztői csapatot, amelyet Ben Crudo vezérigazgató vezet. A Diff-et csalódott kiskereskedőként indította el, amely jobb e-kereskedelmi megoldást keres. Csapatának csak 2011 óta van jelen, de az ügyfelek több mint 65 ötcsillagos véleményt kaptak. A Shopify-ra összpontosítva tartja őket a tervezés, az integráció és a marketing élvonalában.

sineLABS

sineLABS logó

Ez a platformfejlesztő cég a Shopify alkalmazásokra szakosodott. Ezek az alkalmazások egyszerűbbé és funkcionálisabbá teszik az e-kereskedelem áruházát. A társaság online jelenlétében nincs portfólió, amely ügyfél-webhelyeket tartalmaz. Minden jó okból. A sinelabs figyelemmel kíséri a nagy teljesítményű alkalmazásokat. Mindegyikük könnyen követhető magyarázattal rendelkezik. A műszaki jellemzők nem foglalkoznak téged. A linkek a Shopify webhelyén bemutatott alkalmazáshoz vezetnek.

Radiátor

Radiátor logó

Az online vásárlás vizuális élmény. A Radiator Studios tudja ezt. Ez a díjnyertes fejlesztő cég a Shopify segítségével az e-kereskedelem üzleteinek adaptív tervezésére koncentrál. A portfólióba tett látogatás több, mint áttekintést nyújt az ügyfelek számára tett tevékenységeikről. Mindegyik példa bemutat egy esettanulmányt, vagy áttekintést ad arról, mi történt a színfalak mögött.

3five

3five Logo

Ügyfeleik körülbelül fele csak e-kereskedelem támogatása céljából jön hozzájuk. A 3five egyesíti a WordPress és a Shopify funkcionalitását az általuk kifejlesztett webhelyek futtatására. Butiknak nevezik magukat, de a 3five ügyfelek globális listája rendelkezik. A letölthető források gyűjteménye található. Fel fogják készülni a kérdésekre, amelyeket feltesznek a Shopify e-kereskedelem webhelyének felállításához.

Jivaldi

Jivaldi Logo

Lehet, hogy soha nem olvasta el az átalakító szakemberek ilyen ékesszóló meghatározását. Ez az e-kereskedelem fejlesztő cég segíti ügyfeleit a Shopify e-kereskedelem platformjának optimalizálásában. Cél a forgalomra, növeli az átváltási arányokat és új ügyfeleket talál. Az első dolog, amellyel a Jivaldi weboldalon találkozhat, a portfólió. Minden példa kibővíti az esettanulmányt. Megkapják az ügyfél céljait és azt, hogy Jivaldi miként jött hozzá.

MEM Design (Mat Mullen)

Mem Design logó

Több mint 100 e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyén az övé alatt Mat Mullen meggyőződéssel mondhatja el, hogy tud valamit vagy egyet a Shopify-ról. Mat olyan fajta ember, aki szeret beszélni arról, amit csinál. Telefonszámát közvetlenül a weboldalon teszi fel, és kérdéseivel bátorítja az embereket. Valószínűleg még néhány kérdést megválaszol a Slack-ról. Mat adományoz nekik tehetségét termékmenedzserként. Nézze meg Matt munkáját az ügyfelek számára. További segítségre van szüksége a döntéshozatalban? Olvassa el néhány, a 70-féle valami beszámolót, amelyet most a Shopify-nál látott el.

SynapseIndia

SynapseIndia logó

A Shopify e-kereskedelem informatikai igényeinek kiszervezése globális tapasztalat. A SynapseIndia az offshore fejlesztés egyik vezető szerepe. A cégnek több mint 500 tapasztalt IT-szakemberből álló csapata van. A 3M-től a PayPal-tól a Sotheby’sig és az IBM-ig terjedő vállalatok globális listáján dolgoztak. Olvassa el a blogot, hogy jobban megértse szolgáltatásainak mélységét. Töltsön időt a GYIK-vel, ha nem biztos benne az offshore kiszervezés kérdésében.

Tavaszi webes megoldások

Tavaszi Web logó

Így lehet a legjobban megérteni, hogyan fejleszti a Malc Bull és Paddy Rohr az e-kereskedelem megoldásait. Hagyja, hogy végigvezesse a gondolkodási folyamaton. A lényeg az a meggyőződés, hogy a technológia soha nem akadályozhatja meg az online vásárlókat. Rendezzük portfólióikat platform és szolgáltatás szerint, hogy megnézhessük a Shopify megoldásait. A weboldalon is található egy szakasz, ahol elolvashatja az ügyfelek esettanulmányait. Ezek a felírások segítenek megérteni, hogy a Spring Web hogyan hozott létre megoldásokat ügyfeleik számára.

Abby Rose Design

Abby Rose Design logó

Megvan a Shopify szakértők listája, tehát tudod, hogy ez a kaliforniai tervező cég magas rangú. Az e-kereskedelem webhelyei a portfólióoldalon bemutatják azokat a aprólékos lépéseket, amelyek a funkció és a formatervezés összeolvasztására készültek. Abigail Russel és kis csapata a Shopify egyedi tervezésére és fejlesztésére szakosodott. Ha még nem új a Shopify-nál, a csapat segítséget nyújt Önnek, amint mondják: „Piszkosítsa a kezét” egy ingyenes próbaverzióval..

Következő lépés

Következő lépés logó

Ez a tervező cég úgy véli, hogy a viselkedéstudománynak kell eldöntenie az e-kereskedelem üzletének funkcionalitását. Azt tanulmányozzák, hogy az emberek hogyan hoznak döntéseket annak érdekében, hogy eltávolítsák a súrlódást a vásárlási folyamatból. Az ügynökség kevés munkapéldát oszt meg a portfólióoldalon. Mindegyik tartalmaz egy áttekinthető esettanulmányt. Lehet, hogy ez a megközelítés újdonság számodra. A Next Step forrásokat gyűjtött ahhoz, hogy jobban megértsék a viselkedéstudományt.

A piac felett

A piaci embléma felett

Kevés fejlesztő cég elég bátor ahhoz, hogy az árakat a kezdőlapra dobja. A Market felett a kezdetektől szól. Tudni fogja, hogy mekkora költségek merülnek fel egy új online áruház felállításában és konfigurálásában a Shopify platformon keresztül. A vállalat segíthet a meglévő Shopify webhelyének megváltoztatásában is. Ha ez valami szokásos, ez a Shopify szakértő ott is segíthet. Minden esetben előzetesen és átláthatóan számolnak el az árakról. Ez egy frissítő változás.

Lehet, hogy valami túl sokoldalú?

A Shopify platform egyik legfontosabb előnye, hogy több mint 100 gyönyörű témával rendelkezik. Kisebb erőfeszítésekkel létrehozhat egyedi identitást. A Shopify növekvő eszközkészlettel (alkalmazásokkal) bővíti az online áruház funkcionalitását.

Mindezek a választások és variációk elboríthatnak. Különösen akkor, ha még nem ismeri az e-kereskedelmet, vagy akár a Shopify platformot sem. Ha elindít egy online áruházat, azt akarja, hogy a lehető leggyorsabban működjön. Lehet, hogy a Shopify összes részletének kipróbálása nem az idő legjobb befektetése.

Ekkor kell felkérnie ezen fejlesztő cégek egyikének szakértelmét. Legtöbbjük csak a Shopify-val foglalkozik. Mindegyiknek hírneve van abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a platformból.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map