A 71 legfontosabb blog, amelyet az e-kereskedelem kiskereskedői kötelesek elolvasni az online értékesítés növelése érdekében

Online információszerzés az e-kereskedelemről olyan, mintha megpróbálna bevenni egy korty vizet a tűzcsapból. Lehetetlen ellenőrizni az áramlást. Sokkal átitatott lesz, mint amire szüksége van. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos bármely téma keresése millió eredményt eredményezhet.


Melyek relevánsak? Ha növeli az e-kereskedelem ismereteit, hogyan tudja, mely blogok követik a legjobban?

Számos e-kereskedelemről szóló blog értékes információt nyújt. De vajon az, amit elolvasta és megtanul pénzt keresni? Ezeket a blogokat követni szeretnéd. Kezdje ezzel a 71 legfontosabb e-kereskedelmi bloggal.

Contents

e-kereskedelem üzleti blogjai

Nem kell újból feltalálnia a kereket, ha éppen e-kereskedelmi webhelyet indít. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos üzleti blogok olvasásának értéke az, hogy megtanuljuk, hogyan mások. Elolvashatja a kudarcaikat, és megkerülheti őket. Megtanulhatja sikereiket, és megismételheti őket. Íme tíz blog, amelyek gyakorlati tanácsot nyújtanak Önnek.

1. Egy jobb limonádé állvány

Egy jobb limonádé állvány

Richard Lazazzera online e-kereskedelmi inkubátorként indította el blogját. Azt írja vállalkozói tapasztalatairól. Ez az ő módja a tudás megosztására. Richard tekintélyét arra az időre alapozza, amelyet a Shopify-nál töltött.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian alapította ezt a weboldalt. Ez egy olyan fórum, ahol az online áruháztulajdonosok megoszthatják tudásukat. Övé blog ingyenesen olvasható bárki számára. Még több értékes információ található a podcastjairól. Az eCommerceFuel erőteljes erőforrássá teszi a hozzáférést a saját márkákhoz. Ezek a közreműködők e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeket működtetnek 6- és 7 számjegyű bevételi forrásokkal.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Ez a weboldal úgy néz ki és érzi magát, mint egy online újság. Bár sok blog nehezen vélekedik, az eCommerce Times tartalma semleges. Iratkozzon fel konkrét hírcsatornákra, így csak az Ön számára legfontosabb információkat kaphatja meg.

4. ChannelAdvisor

ChannelAdvisor

A megfelelő webhelyre jött, ha módot szeretne kapni az online áruház láthatóságának növelésére. Az írók személyzete hozzájárul a bloghoz. Vannak vendég hozzászólások az iparági szakértőktől is. A tantárgyak az e-kereskedelem technológiájának áttekintésétől a stratégiai tanulmányokig terjednek.

5. Gyakorlati e-kereskedelem

Gyakorlati e-kereskedelem

Nagyszerű tanácsadás a stratégiával kapcsolatban. Még jobb a gyakorlati alkalmazása. Erről szól ez a blog alapú webhely. A weboldal kezdőlapja a legfrissebb blogbejegyzések futó listáját tartalmazza. Minden cikk átgondolt információcsomag. Olvassa el az e-kereskedelemről szóló webhely sikerességének egyik kulcsfontosságú elemét.

6. NERD Marketing

NERD Marketing

Drew Sanocki írja ezt a blogot, és a taktikára összpontosít. Majd elmondja neked, mi működött érte és az általa tanácsadott vállalatokkal. Drew rendelkezik meghatalmazással, hogy alátámassza tanácsát. Stanfordból M.B.A. és Harvardon szerez diplomát. Az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek gyűjteménye több mint 100 millió dollárt generált 2015-ben.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt kurálja a weboldal tartalmát. Ez egyike a top 10 marketing blognak Kanadában. A blog a Wall Street Journal szerint a 15 vállalkozói blog közül az egyik, amelyet érdemes elolvasni. Elasticpath szponzorálja a weboldalt. Vállalati e-kereskedelmi szoftvert biztosít a világ vezető márkái számára.

8. Horony

Horony

A legfontosabb digitális reklámügynökség munkatársai ezt a blogot írják. Betekintést kap arról, hogy miként készítik el az e-kereskedelem weboldalait az ügyfelek számára. Tegye erre a webhelyre az erőforrások listáját, ha a bejövő marketing különleges érdeklődés.

9. Internetes kiskereskedő

Internetes kiskereskedő

Lehet, hogy ismeri a magazint ugyanazon a néven. Ez az online otthonuk. A havi magazin 1999-ben indult, honlapját naponta frissítik. Az e-kereskedelem tantárgyainak széles skáláját szegmensekre osztják le a navigációs sávban a főoldal tetején.

10. Indító e-kereskedelem

Indító e-kereskedelem

Shabbir Nooruddin blogokkal foglalkozik egy kis költségvetéssel rendelkező e-kereskedelmi webhely üzemeltetésével kapcsolatos tapasztalatairól. A hibáiról ír, és megosztja azt, amit megtanult, hogy mások elkerüljék ezeket a hibákat. Shabbir gyűjteménye útmutatók amelyek lépésről lépésre átveszik néhány tapasztalatát.

e-kereskedelem szoftverplatformok Blogok

Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhely mögött álló szoftver az Ön motorja és pénzt keresője. Hogyan használják mások ezeket a főbb e-kereskedelmi szoftvercsomagokat? Milyen akadályokat fedeztek fel? Mi párosodik vele a bevétel optimalizálása érdekében??

A szoftver szolgáltatóval létrehozott kapcsolat csak az első lépés. Az e-kereskedelem szoftver szolgáltatói blogjainak olvasása felszámolhatja Önt a többi információval. Ez egy jó módja annak, hogy megértsük, mi elérhető.

11. BigCommerce

BigCommerce

A vezető e-kereskedelem platform tagjai hozzájárulnak a cikkek gyűjteményéhez. A hozzászólások általában a BigCommerce szoftver használatáról szólnak az online áruházakban. A legtöbb információ a szoftvert használó webhelyekről szól. Még sok mindent meg lehet tanulni. Nézd meg a Sikertörténetek inspirációs hozzászólások.

12. Shopify

Shopify

Ez az e-kereskedelem szoftver egyik legnagyobb nevének blogja. A webhely az információkat média típusa, valamint kategóriája szerint rendezi. Ez könnyű megtalálni podcastok és videók ha multimédia módban van.

13. Volusion

Volusion

Több mint 1500 üzenet olvasható ezen a weboldalon. A közreműködők kiegyensúlyozott cikksorozat biztosításához. Érték van a kisvállalkozások tulajdonosai és a vállalkozók számára. Ez a hely a közelgő webináriumok keresésére is. Mint várhatóan, a tartalom nagy része népszerűsíti az e-kereskedelem szoftver gyártójának termékét.

14. LemonStand

LemonStand

Ez a blog hasznos cikkeket ragaszkodik ahhoz, hogyan lehet webdizájnot használni a felhasználói élmény fokozása érdekében. A közreműködők könnyen követhető tanácsokat kínálnak. Példákat tartalmaznak arra, hogy mi működött be. A cikkeket nem kategorizálják vagy indexelik. A tetején található egy praktikus keresősáv, amely segít megtalálni a témákat.

15. Ecwid

Ecwid

A szoftver nem teljes megoldás, és a társaság ezt részesíti előnyben. Arra összpontosítanak, hogy „kiegészítő bolt-készítőnek” hívják őket. Az Ecwid blog közreműködői megosztják a tanácsokat és tippeket az online áruház működtetésével kapcsolatban.

Konverzióoptimalizáló blogok

Fontos okok miatt kell növelni az online áruház konverziós arányát. Ez a blogcsoport segít megérteni a célt. Az optimalizálás lehetővé teszi a megfelelő ügyfelek számát. Segít abban, hogy jobban megismerje, mit akarnak az online áruházától.

A konverziós optimalizálás szinte ingyenes a keresőmotorok hirdetéseivel összehasonlítva. Az átváltási árfolyam 10% -os növekedése különböztetheti meg az eredményt.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja értékesítési tapasztalatai alapján blogot készít az ügyfelek számának növeléséről. Ígérete az, hogy olyan jó információt szolgáltat, hogy nem kell sok mást keresnie a témában. Értékelni fogja a tartalmát, ha rajongói pontok és grafikonok rajongói.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Ez a digitális ügynökség továbbra is összpontosít az átváltási arány optimalizálására. A blogban feladják és büszkélkedhetnek sikereikkel. A főoldal jobb oldalán található csempetérkép kibontja a blogbejegyzésükben szereplő témák listáját. Az összes üzenet megosztja az átváltási arány optimalizálási témáját.

18. Konverziós tudományok

Konverziós tudományok

Brian Massey és Joel Harvey blog arról szól, hogy az online áruházak segítenek-e átalakítási árfolyamuk növelésében. Visszaadnak cikkeket kutatási statisztikákkal és adatokkal. Brian és Joel aktívak. Számos előadásuk elérhető a weboldalon webináriumok vagy podcastok formájában.

19. Átváltási arány szakértők

Átváltási arány szakértők

Ben Jesson és Karl Blanks 2006 óta foglalkoznak az átváltási árfolyam-optimalizálással. Konzultációt folytattak olyan cégekkel, mint az eBay, BMW, AT.&T, és a Hilton Hotels. Előfordulhat, hogy szakmai szolgáltatásaik nem felelnek meg a költségvetésnek. Ez a blog ingyenes és hasznos tanácsokat és információkat tartalmaz.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Bryan és Jeffery Eisenberg testvérek írták Mindig tesztelj, valamint más bestsellerek. Saját üzenetüket írják. Időnként a cikkek hosszúak és több témát fednek le. Más esetekben rövid írták az új termékekről vagy szolgáltatásokról, amelyeket ajánlani szeretnének.

21. VWO

VWO

Paras Chopra és Sparsh Gupta írnak az átváltási árfolyam-optimalizálásról. Blogot írtak a saját használatáról is Visual Webhely-optimalizáló szoftver. Meghívják a vendég bloggereket, hogy szaktudásukon kívüli témákat fedjenek le. A weboldal cikkeket és webináriumokat kínál. Használja a főoldal jobb oldalán található kategóriás navigációt, hogy gyorsan megtalálhassa, amire szüksége van.

22. Optimizely

Optimizely

Az Optimizely szoftver webhely és mobil A / B tesztet futtat az online áruház számára. A blog Optimizelyről szól, de bőven van információ a tesztelés megközelítéséről. Gyűjteménye esettanulmányok megmutatja, hogy egyes nagyobb ügyfeleik hogyan használták az A / B tesztet az átalakítás növelésére.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash az átalakítási arány optimalizálásának egyik úttörője. Írta a bestseller A céloldal optimalizálása Book, és világszerte ipari konferenciákon beszél. Tim és társasága ezt a blogot tartják fenn betekintés és felfedezés megosztására szolgáló helyként. A 2006-ra visszatérő hozzászólásokat találja.

Fizetés-kattintás (PPC) blogok

Az organikus keresés eltarthat egy ideig, amíg az eredmények megjelennek. A kattintásonkénti fizetés (PPC) azonnali eredményeket hozhat. Csak akkor fizet, ha egy érdekelt személy rákattint, és beállít egy költségvetést, így ellenőrizheti a költségeket.

De még mindig vannak olyan dolgok, amelyekre figyelni kell, ha csak most kezdődik. Szüksége van egy szilárd stratégiára. Annak ellenére, hogy ez vitatott téma, a bloggerek szeretnek róla írni. Megtanulhatja és kihasználhatja azt, amit mondanak.

24. PPC Hero

PPC Hero

A Hanapin Marketing a PPC-re specializálódott. Ezt a blogot közzéteszik, hogy megosszák híreiket ügyfeleikről. Az ügynökség fiókkezelői mindegyiket írják. A tantárgyak az iparág híreiről, valamint esettanulmányokról és oktatóanyagokról szólnak. Az Erőforrások kategóriában naprakész információk találhatók a keresőmotorok PPC bevált gyakorlatairól.

25. Az AdWordsen belül

Az AdWordsen belül

Ez a Google hivatalos blogja, amely híreket, tippeket és információkat tartalmaz az AdWordsről. Első webhelyén le kell töltenie a weboldal letöltését a bevált gyakorlatok útmutatója. Te is Iratkozz fel a Google havi hírlevelére. Ez egy jó módszer arra, hogy naprakész maradjon a hivatalos tippek, ellenőrző listák és video útmutatók segítségével.

26. PPCChat

PPCChat

A mai közösségi médiáról szól, és ez a blog bizonyítékot jelent. Itt található heti Twitter-csevegések átiratai. Keddenként, EST 12:00 óráig történnek, és a téma minden, a PPC-ről szól. A nyomon követéseket és a frissítéseket a #PPCChat hashtag használatával tesszük közzé a Twitteren.

27. Acquisio

Acquisio

Az Acquisio programozási marketing megoldásokat kínál ügynökségek és kisvállalkozások számára. A cég szoftverével segíti a webhelyeket a jobb kampány eredmények elérésében. Blogjuk egyes területei népszerűsítik az Acquisio-t. Más cikkek általános PPC tanácsokat és technikákat kínálnak. Ahhoz, hogy itt értéket találjon, nem kell Acquisio-ügyfélnek lennie.

28. WordStream

WordStream

Ez a cég szoftvere segít kiküszöbölni a PPC kulcsszóválasztásában szereplő feltételezéseket. Az alkalmazottak és a vendégírók cikkeket írnak. Olvassa el a PPC bevált gyakorlatait, a kulcsszavakat és az átváltási arány optimalizálását. A weboldalon ingyenes Google Adwords is található teljesítmény osztályozó. Elemezheti fiókja hatékonyságát.

29. Clix

Clix

Ez egy olyan digitális ügynökség blogja, amely a PPC kampányokat kezeli. A társaság tagjai gyűjtik és megosztják a legfrissebb keresőmotorokról szóló híreket. Talál tippeket arra vonatkozóan, hogy a tendenciák hol vehetik tovább a PPC hirdetését. A heti körlevelek kiemelik a más webhelyekről olvasni érdemes blogbejegyzéseket.

30. Bing hirdetések

Bing hirdetések

A bolygó második legnépszerűbb keresője blogot tart fenn. Igen, elsősorban arról szól, hogyan lehetne jobb keresőmotor-rangsorot szerezni a Bing-en. De számos általános cikk is található a SEO, SEM és PPC témákban. A legördülő menü segítségével találhat konkrét témákat. Szűrheti a cikkeket, hogy PPC tippeket találjon, amelyek hasznosak bármely keresőmotor hirdetésében.

31. Tanúsított tudás

Tanúsított tudás

Brad Geddes ezt a blogot működteti annak érdekében, hogy oktatja az embereket a PPC bevált gyakorlatairól és alapelveiről. A tartalom egy része csak a prémium tagok számára érhető el. Van egy privát fórum is, amelyet megtehetsz előzetes verzió ingyenes próbaverzióval. A blog többi része mindenki számára elérhető. Keresse meg a legfrissebb PPC cikkeket és információkat a dátum szerint felsorolva a főoldalon.

32. Moz

Moz

A Moz szoftvercsomaggal rendelkezik keresési marketing és elemzés céljából. A munkatársak írtak a PPC-ről, és cikkeket jelentenek a blogjukba. A jobb oldali tetején található legördülő menü segítségével keressen konkrét cikkeket. A legfrissebb hozzászólások a PPC-ről vannak a főoldalon.

Web Analytics blogok

Az egyetlen módja annak, hogy valami jobb legyen, annak tanulmányozása. Ez az, amit a webanalitika tesz az Ön számára. Az összegyűjtött adatok betekintést nyújtanak a webhely látogatói körébe. Azt mondja, mi vonzza a figyelmüket.

Az elemzés segít meghatározni, hogy mely dolgok gyakorolják a legnagyobb hatást az értékesítésre. Fontos tudni. Az ügyfelek kevesebb, mint 0,01% -a szívesen felveszi Önnel a kapcsolatot, ha nem tetszik vagy problémája van az Ön webhelyével.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

A Yehoshua Coren elindította ezt a blogot, hogy szélesebb közönséghez vonzza az internetes marketing elemzéseket. Ez volt a megfelelő időzítés. A világ készen állott millió millió e-kereskedelmi webhely felépítésére. A weboldalon található cikkek természetes módon fedik le a műszaki témákat.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Ez a blog szinte kizárólag a Google Analyticsre összpontosít. A társaság tagjai cikkeket írnak. Caleb Whitmore alapította 2009-ben. Ha frissíteni szeretné magát, használja a Analytics Roundup közvetlen link a főoldalon. A Google Analytics-re összpontosítva ezt teszi különlegessé kategória link legértékesebb.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Kíváncsi, hogyan kellene ezeket az elemzési számokat betekintésvé alakítani? Mit jelentenek ezek? Ez a blog jó kezdet. 18 cikkkategória található. Néhány cikk csak a Kissmetrics elemző szoftverről szól. A tartalom nagy része általános, és azt jelenti, hogy hasznos legyen az olvasók számára minden megértési szinten. Ha bonyolult, akkor a cikk bontja le az Ön számára.

36. Analytics Talk

Analytics Talk

Justin Cutroni közzéteszi ezt a blogot, hogy megossza tapasztalatait a Google elemzői támogatójaként. Ritkán költözik a Google Analytics témájáról. Sokat tudhatunk erről a népszerű termékről. Justin kategóriáinak rendezi a hozzászólásait, amelyeket a főoldalának jobb oldalán talál.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing nem fél mondani, hogy szerinte szexi adatoknak kell lennie. Ez alatt azt jelenti, hogy segíteni akarsz abban, hogy olyan lehetőségeket találjon az adataiban, amelyek elősegítik a fejlesztéseket. Annie hozzászólásai rövidek. Lebontja a bonyolult tárgyakat. Megértheti az analitikai megközelítését akkor is, ha kezdő vagy.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Ez a tanácsadó tanácsok és információk összegyűjtése blogbejegyzés formájában történik. Szinte minden mondatban szerepel a „Google” szó. Mit vársz? A vállalat egy Google Analytics minősített partner és prémium viszonteladó. Az olvasók népszerű hozzászólásai és minden idők kedvencei a főoldal jobb oldali oszlopában kerülnek felsorolásra.

39. Occam borotvája

Occam borotvája

Avinash Kaushik 2006 óta írja ezt a blogot. Ő a legkelendőbb író és a társalapítója Piaci motívum. Avinash személyesnek tartja. Megosztja az információkat, majd megadja neked a perspektíváját. Élvezetes többet megtudni az elemzésről, és úgy érzi, mintha valaki csak veled beszélne.

40. Google Analytics megoldások

Google Analytics megoldások

Ez az azonos nevű Google-termék hivatalos blogja. Itt tudod megtudni, mi a Google tárolja a szoftvert, miközben tovább fejlesztik. Hét fő cikkkategória található. A főoldal tetején, a jobb oldalon találja meg őket. Arra biztatjuk Önt, hogy használja a keresőmezőt konkrét információk megtalálásához.

41. Online viselkedés

Online viselkedés

Az Analytics adatai aláhúzzák a viselkedést. Ismeri és érti ezt a viselkedést? Ez a weboldal célja, hogy segítsen az online áruháztulajdonosoknak megérteni ügyfeleik viselkedését. Talál majd cikkeket, útmutatókat és egy szórakoztató gyűjteményt rajzfilmek. Daniel Waisberg és a vendég bloggerek segítenek megérteni a célzást és a szegmentálást, a használhatóságot és az optimalizálást.

42. Web Analytics világ

Web Analytics világ

A bloghoz hozzájáruló munkatársak megkülönböztették a következőket: SAP top 10 blog az elemzésre. A webes elemzésnek egyszerűnek kell lennie. A statisztikákról szól. De az itt található bloggerek úgy vélik, hogy túl sok a hype. Feladatuk, hogy a cikkeket zsargonktól mentesen tartsák.

Közösségi Média Blogok

A keresőmotorok marketingje már nem az optimális módja e-kereskedelem webhelyének népszerűsítésére. Ma az egész a közösségi médiáról szól. A keresőmotor optimalizálása (SEO) továbbra is fontos.

A közösségi média tovább erősíti a SEO-t. Hozzáteszi a kontextust. Még ennél is fontosabb, ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy személyes ajánlásokat tegyenek vagy kapjanak. A keresőmotoroknak tartalomra van szükségük a rangsoroláshoz. A közösségi média egy módja annak, hogy az ügyfelek készítsenek tartalmat az Ön számára.

43. Social Media Examiner

Social Media Examiner

Ez a webhely több mint 450 000 előfizetővel büszkélkedhet. Ez egy mély és hasznos forrás, ha szeretné tudni, hogyan kell használni a közösségi médiát. Tudja meg, hogyan lehet kapcsolatba lépni e-kereskedelmi ügyfeleivel. Vannak napi hozzászólások a weboldalon, valamint napi és heti podcastok.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg ezt a blogot úgy indította el, hogy összegyűjtse azokat az információkat, amelyeket előadóként, oktatóként és szerzőként oszt meg. Peg Guy Kawasaki-val dolgozik a közösségi média marketing stratégiáján. 1,2 millió követője van a Facebookon, a Twitter, a Instagram, a LinkedIn, a Google+, a Pinterest és a YouTube között. Rajt itt ha ez az első látogatásunk.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Ez a díjnyertes blogger digitális marketing szakember, előadó és szerző. Cikkei tanácsokat adnak a digitális és a bejövő marketing kezeléséről, miközben vállalkozást próbálnak irányítani. Rebekah szeret csaló lapokat és listákat készíteni. Kezdje a javasolt must-read hozzászólásokkal, hogy megismerje webhelyét.

46. Mari Smith

Mari Smith

Marit gyakran nevezik a Facebook királynőjének. Forbes a közösségi média befolyásoló tényezőjeként sorolja fel. Mari csak a Facebookról szól. A közösségi média oldalán 1,6 milliárd aktív felhasználó van. Sokat lehet mondani a Facebookról. A főoldalon található egy kategóriás navigációs útmutató. Segít elérni az égő Facebook kérdést. Mari valószínűleg válaszol.

47. Jenn trendjei

Jenn trendjei

Jenn Herman az Instagram marketing elismert szakértője lett. Blogja számos szociális média díjat nyert. Itt gondolkodj Jenn hozzászólásaival kapcsolatban. Nem rövidek. Nem fog bocsánatot kérni érte. Jenn szerint egyértelmű, részletes információkat érdemelne az Instagram marketingjéről.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst és csapata nagylelkű segítséget nyújt az ingyenes tanácsok és információk terjesztésében. Menjen ide, ha többet szeretne megtudni a forgalomról, az elkötelezettségről, a konverzióról és a tartalomról. Az összes bejegyzés tippeket ad arra, hogyan lehet a közösségi médiát felhasználni webhelyének reklámozására.

49. Sprout Social

Sprout Social

A Sprout Social olyan társaság, amely segíti a vállalkozásokat az ügyfelekkel való kommunikációban. Ügyfeleik között a Twitter, a Facebook, a LinkedIn és az Instagram számít. A blog anyaggyűjtemény a Sprout Socialról és a szociális médiaról egyaránt. Ne hagyja, hogy a főoldal tetején lévő navigációs sáv tévesszen meg. A három legfontosabb téma mindegyike mélyebb alkategóriákat mutat be.

50. SocialMouths

SocialMouths

Mit vesz igénybe online siker? Francisco Rosales ír erről a blogjában. Cikkei a blogolást, a közösségi médiát, az internetes forgalmat, a marketingt és a konverziót érintik. Francisco maga írja meg a hozzászólásokat, és őszinte humorral szórja a személyes megfigyeléseket.

51. Pamorama

Pamorama

Tartalmát a Yahoo és a Mediabistro közvetíti. A Forbes 24. helyet szerepelt az 50 legnagyobb médiahatalom befolyásoló listáján. Pam Dyer blogját felhasználva segíti az olvasókat, hogy optimalizálják márkájukat, és felkeltsék a felhasználókat a közösségi médiába. Cikkeit a szó felhővel kategorizálja a főoldal alján.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary büszke ír és blogger. Azt írja, hogy másoknak segítse a közösségi média használatát webhelyeik népszerűsítésében. Az olyan webhelyek, mint a Huffington Post gyakran felveszik legkedveltebb blogbejegyzéseiket. Ian négy fő témához ragaszkodik. ők tartalom marketing, közösségi média, analitika, és marketing automatizálás. A linkek a fõ oldal tetején találhatók.

E-mail marketing blogok

Az e-mail marketing az egyik legjobb eszköz az értékesítés növeléséhez. Testreszabhatja az üzenetet és az ajánlatot. A felhasználókat a cél viselkedése alapján szegmentálhatja. Akár tesztelheti a marketing ajánlatokat, hogy megtudja, melyek kapják a legjobb választ.

Az e-mail marketing az ügyfeleket célozza meg. Költséghatékony és mérhető. Ezeket az előnyöket csak akkor kapja meg, ha helyesen teszi. Olvassa el, hogy mások hogyan csinálják.

53. Állandó kapcsolat

Állandó kapcsolat

Ezt a blogot a világ egyik legnépszerűbb e-mail marketing cége üzemelteti. A cikkek három területre oszthatók. Marketing tanácsadás általános áttekintést nyújt az e-mail marketing trendeiről. Az Erőforrás könyvtár kategória segít megtalálni bármilyen cikket, útmutatót vagy videót a webhelyen. Ellenőrizd a szemináriumok & Kiképzés kategória online és helyi szemináriumokhoz.

54. Remarkety

Remarkety

A Remarkety adatközpontú marketingszoftver-platform három alapítója működteti ezt a blogot. Sok hozzászólás a vállalat szoftverére koncentrál. Elegendő cikk van az e-mail marketing általános elméletéről, hogy érdemes időben megtenni. Kezdje a legnépszerűbb hozzászólások felsorolásával. A főoldal jobb felső sarkában található.

55. Kampányfigyelő

Kampányfigyelő

150 000 vállalat használja ezt az e-mail marketing szoftvert több mint milliárd havi e-mail küldésére. A társaság blogja tárolja a tőlük és az ügyfelektől származó tippeket. Kezdje a Hogyan kell kategória a felső navigációban.

56. Függőleges válasz

Függőleges válasz

Ez a szoftvergyártó cég blogja segítségével segíti az ügyfeleket az e-mail marketing kampányok fejlesztésében. Az infographics és az oktatóanyagok összetett ötleteket hasznos eszközökké alakítanak. A kategóriavezérelt navigáció a honlap jobb oldalán megkönnyíti a témák megtalálását.

57. MailChimp

MailChimp

Több mint 10 millió ember használja ezt a szoftvert napi 600 millió e-mail tervezéséhez és küldéséhez. A blog cikkeket tartalmaz arról, hogyan lehet a lehető legjobb eredményeket elérni a MailChimp segítségével. Könnyű kivonni az e-mail marketing tanácsot a cikkekből, hogy más szoftverekkel együtt felhasználhassák.

SEO blogok

Ez az élet ténye. A Google az, ahogyan az emberek keresnek. A kattintások 60% -a az első eredmény. Több mint egymillió webhellyel versenyezhet a kattintások fennmaradó 40% -áért. A Search Engine Optimization (SEO) növeli rangsorolását a keresési eredmények között. Ha nem teszed meg, akkor a versenytársak meg fogják tenni.

Más típusú marketing erőfeszítésektől eltérően a SEO-nak állandó hatása van. Miután megszerezte a legmagasabb rangot, nehéz egy másik e-kereskedelmi webhely számára, hogy elvegye azt.

58. A Google hivatalos blogja

A Google hivatalos blogja

A keresőmotorok rangsorolásának növelésének egyik módja a webhelyéhez kapcsolódó tartalom hozzáadása. A Google követi tanácsát ezzel a bloggal. Betekintést nyújt a Google termékekbe, technológiájába és a vállalat kultúrájába. Tudjon meg többet a Google-ról, és ez jó példa arra, hogyan lehet olyan témákat találni, amelyekről a blogjához írhat.

59. Keresőmotor földje

Keresőmotor földje

Mat McGee és egy írói csapat naponta új tartalmat ad hozzá a blog alapú weboldalhoz. A cikkek az összes tudományágat érintik. A sikeres marketing programok futtatására vonatkozó tippekre, taktikákra és stratégiákra összpontosítanak. Váltás a legnepszerubb, vagy a Legutóbbi bejegyzések a főoldalon. A főoldal jobb oldali oszlopában a fehér könyvek, a webes adások és a kutatási jelentések szerepelnek.

60. A Moz Blog

A Moz Blog

A SEO szoftver fejlesztői tanácsadást, kutatást és útmutatókat kínálnak. Ez egy ésszerű keverék a Moz termékek önpromóciójához és az általános gyakorlati információkhoz. Több mint 350 oldal blogbejegyzés található. Használja a főoldal tetején, a jobb oldalon található legördülő navigációt, és megtalálja azt, amire szüksége van.

61. Keresőmotor naplója

Keresőmotor naplója

Loren Baker alapította ezt a weboldalt a SEO szakemberek számára. Kelsey Jones vezérigazgatóval és az alkalmazottakkal közösen kiemelik a fontos tendenciákat és személyiségeket. Tanulhat és hálózatba léphet a Google, a LinkedIn és a Disney szakértőivel. A cikkek egészen 2003-ig nyúlnak vissza.

62. Keresőmotor óra

Keresőmotor óra

Ez egy jó hely a kezdéshez, ha még nem ismeri a SEO-t. Az itt található cikkek nem tesznek feltételezést az ismeretek szintjéről. Megtalálja a kulcsfogalmak és rövidítések szótárait. Számos „magyarázó” cikk segít megérteni a SEO működését.

Tartalom Marketing Blogok

A webhely több tartalma azt jelenti, hogy több időt töltenek ott. A több tartalom nagyobb láthatóságot biztosít a keresőmotorokban. Minél több látogató érkezik, annál nagyobb az átirányítási forgalom.

Mindez javítja a márka hírnevét. Csak arra van szüksége, hogy megosszák betekintésedet a webhely látogatói között. Költséghatékony marketing. Íme néhány blogger, akik szeretik megosztani, mi működött nekik.

63. Tartalommarketing Intézet

Tartalommarketing Intézet

Joe Pulizzi és írói munkatársai megosztják egymással az információkat a sikeres tartalommarketingről. A blog mögött álló cég magazinokat és éves tartalom marketing eseményeket bocsát ki. Ha még nem ismeri a tartalommarketinget, akkor a blog felsorolja az értékes útmutatókat. Gyűjtötték őket a főoldal jobb oldalán, egy területen. Kezdeni valamivel ezt.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark blogjával tanítja, hogyan kell létrehozni az úgynevezett „gyilkos online tartalmat”. Erős véleménye van, és nem fél attól, hogy elmondja, mi gondolja. Brian szeretne segíteni abban, hogy elkerülje az „udvariatlan vállalati csapást, amelyet a cég weboldalának kitöltésére hoztak létre”. Azt tanítja, hogyan kell felhívni a figyelmet, növelni a forgalmat és építeni egy üzletet.

65. Quicksprout

Quicksprout

A Forbes Magazine szerint Neil Patel az iparág tíz legfontosabb marketingszakembere. Az Entrepreneur Magazine szerint Neil a világ 100 ragyogóbb társaságának egyike. Olyan cégeket tanácsol, mint az Amazon, a GM és a Viacom. Valahogy még mindig van ideje ezt a blogot írni. És igen, a legtöbb hozzászólást maga írja.

66. Hackerek másolása

Hackerek másolása

Joanna Wiebe és Lance Jones ötvözi a szövegírás és az átváltási arány optimalizálási képességeit. Az eredmény egy blog, amely megtanítja, hogyan kell meggyőzőbb, hiteles és használható példányokat írni. Ha követik a tanácsaikat, akkor javíthatják a webhely és az e-mail konverziós arányát.

67. HubSpot

HubSpot

Ez a bejövő marketing szoftver készítő segít a webhelyeknek az ügyfelek konvertálásában és a bevétel növelésében. Több mint 15 000 vállalat használja a HubSpot-ot szociális média, e-mail, SEO és marketing automatizálás céljából. Az írók egy csoportja a napi cikkeket három fő kategóriába írja. Mindegyik lebontja a a meghatározott témák listája.

Blogok a blogolással kapcsolatban

Számos módja van az e-kereskedelmi webhely forgalmának növelésére. A blogolás a leghatékonyabb. Minden egyes új blogbejegyzés hozzáadásakor növelte az indexált tartalmat webhelyén.

A közösségi médiában való expozíció ugyanolyan fontos, mint a keresőmotor felfedezése. A blogbejegyzések olyan tartalom, amelyet az emberek megoszthatnak a közösségi hálózatokon. A blog felhatalmazást ad. Lehet, hogy nem lát azonnali eredményeket egy blogból. De az eredmények idővel változnak.

68. ProBlogger

ProBlogger

A weboldal legtöbb üzenetét alapítója, Darren Rowse írta. Darren nem fél attól, hogy a blogbejegyzései működését vagy kudarcát okozzák. Sok cikke cikket készített. Bonyolult tárgyakat vesznek fel, és az alapelemekre bontják őket. Ez egyszerű és praktikus tanács. Használhatja Darren sikerének másolására a webhelyén.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

A Jon Morrow 2012-ben indította el ezt a blogot. Ma már több mint 100 000 e-mail előfizetővel rendelkezik. Jon szerint ez a statisztika nem szabad lenyűgöznie. Valójában úgy véli, hogy a forgalom nem releváns, hacsak bevételt nem generál neked. A cikkek rövidek és könnyen érthetők. Rajt itt hogy a legtöbbet hozhassa ki e blogból.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson jelenleg ezt a blogot működteti. Ő és egy írói csapat úgy gondolja, hogy a blogolással többet lehet elérni, mint a webhelyén bevétel generálása mellett. Azt is gondolják, hogy a blogolással is lehet változtasd meg az életed. Zac és csapata szívesen beszélget más bloggerekkel. Egyetlen gyűjteményre gyűjtötték ezeket a cikkeket kategória.

71. Napi Blog-tippek

Napi Blog-tippek

Ez a weboldal egy professzionális blogolással foglalkozó blog, a hivatásos bloggerek számára. Ne hagyja, hogy ez megijesztessen, ha csak most kezdődik. Valójában ez egy bölcs hely az alapok megtanulására. Mark Zeni és egy kis írói csapat napi tippeket kínálnak arról, hogyan lehet blogot készíteni vállalkozása támogatására.

Maradjon a változás tetején

Az innováció üteme áttörési sebességgel mozog. Az elektronikus kereskedelem iparában gyorsan változások történnek. Nem tart sokáig, amíg tudásalapja elavult. Ennek egy egyszerű módja van annak megakadályozására.

Ápolja az aktuális maradás szokását. Rendszeresen látogasson el néhány olyan blogra, amelyről itt olvasott. Vagy könnyítse meg magát. Kérdezze meg ezeket a bloggereket közvetlenül a számodra. Mindegyik előfizetési és RSS-hírcsatornával rendelkezik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map