71 Top Blogs Tregtarët e e-Tregtisë Tregtarët duhet të lexohen për të rritur shitjet në internet

Marrja e informacionit në internet në lidhje me tregtinë elektronike është si të përpiqesh të marrësh një gllënjkë ujë nga një hidrant zjarri. Shtë e pamundur të kontrollosh rrjedhën. Do të përfundoni me shumë më tepër sesa keni nevojë. Një kërkim për çdo temë në lidhje me tregtinë elektronike mund t’ju japë miliona rezultate.


Cilat janë të rëndësishme? Nëse doni të rritni aftësitë tuaja të tregtisë elektronike, si e dini se cilat bloge janë më të mirat për t’u ndjekur?

Shumë bloge të tregtisë elektronike ofrojnë informacion të vlefshëm. Por, a bën ajo që lexon dhe mëson të të bëjë para? Këto janë blogje që dëshironi të ndiqni. Filloni me këto 71 bloget më të mira të tregtisë elektronike.

Contents

Blogjet e Biznesit në eCommerce

Nuk është e nevojshme të rikrijoni timonin nëse sapo filloni një sit të tregtisë elektronike. Vlera e leximit të blogeve të biznesit në eCommerce po mëson se si e bënë të tjerët. Ju mund të lexoni në lidhje me dështimet e tyre dhe t’i anashkaloni ato. Ju mund të mësoni për sukseset e tyre dhe t’i kopjoni ato. Këtu janë dhjetë bloge që ju japin këshilla vepruese.

1. Një qëndrim më i mirë i limonadës

Një qëndrim më i mirë i limonadës

Richard Lazazzera filloi blogun e tij si një inkubator në internet i e-tregtisë. Ai shkruan për përvojat e tij si sipërmarrës. Wayshtë mënyra e tij për të ndarë njohuritë e tij. Richard e bazon autoritetin e tij në kohën kur kaloi duke punuar në Shopify.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian themeloi këtë faqe interneti. Shtë një forum për pronarët e dyqaneve online që të ndajnë njohuritë e tyre. e tij blog është falas për këdo që të lexojë. Ka edhe informacion më të vlefshëm në podcast-et e tij. Ajo që e bën eCommerceFurnizimin e burimit të fuqishëm është një qasje në etiketat private. Këta kontribues drejtojnë uebfaqe të eCommerce me flukset e të ardhurave 6- dhe 7-shifra.

3. Times eCommerce

Times eCommerce

Kjo faqe në internet ka pamjen dhe ndjenjën e një gazete në internet. Ndërsa shumë bloge janë të rënda për mendimin, përmbajtja në eCommerce Times mbetet neutral. Regjistrohu për burime specifike, kështu që ju mund të merrni vetëm informacionin që ju intereson më shumë.

4. channeladvisor

channeladvisor

Ju keni ardhur në faqen e internetit të duhur nëse doni mënyra për të rritur shikueshmërinë e dyqanit tuaj online. Një staf shkrimtarësh kontribuon në blog. Ka edhe postime të ftuar nga ekspertë të industrisë, gjithashtu. Subjektet variojnë nga rishikimet e teknologjisë së tregtisë elektronike deri te studimet strategjike.

5. Tregti elektronike praktike

Tregti elektronike praktike

Këshillat për strategjinë janë të shkëlqyera. Mënyrat praktike për ta zbatuar atë janë edhe më të mira. Kjo është ajo që bie në sy kjo faqe interneti e mundësuar nga blogu. Faqja e parë e faqes në internet është një listë e postimeve të fundit në blog. Do artikull është një kapsulë informacioni e menduar. Do të lexoni për një përbërës kryesor të asaj që e bën të suksesshëm një sit eCommerce.

6. Marketingu NERD

Marketingu NERD

Drew Sanocki shkruan këtë blog, dhe ai mban një fokus në taktikat. Ai do t’ju tregojë për ato që kanë punuar për të dhe kompanitë që ai këshillon. Drew ka letrat kredenciale për të mbështetur këshillat e tij. Ai ka një M..B. nga Stanford dhe një diplomë bachelor nga Harvard. Koleksioni i tij i kompanive eCommerce gjeneroi mbi 100 milion dollarë në 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt kuron përmbajtjen në këtë faqe interneti. Shtë një nga 10 bloget më të mira të marketingut në Kanada. Blogu është një nga 15 bloget e sipërmarrësve që ia vlen të lexohen, sipas Wall Street Journal. Elasticpath sponsorizon faqen e internetit. Ajo siguron ndërmarrje eCommerce ndërmarrje për markat kryesore të botës.

8. zakon

zakon

Stafi i një agjensie të lartë reklamimi dixhital shkruan këtë blog. Ju do të merrni depërtimin e tyre se si ata hartojnë faqe interneti për klientët. Bëni këtë sit një listë të burimeve nëse marketingu hyrës është një interes specifik.

9. Shitësi me pakicë në Internet

Shitësi me pakicë në Internet

Mund të jeni njohur me revistën me të njëjtin emër. Kjo është shtëpia e tyre në internet. Revista mujore filloi në vitin 1999 dhe faqja e saj në internet përditësohet çdo ditë. Gama e gjerë e subjekteve të tregtisë elektronike është distiluar në segmente në një shirit navigimi në pjesën e sipërme të faqes kryesore.

10. Bootstrapping eCommerce

Bootstrapping eCommerce

Shabbir Nooruddin bloge në lidhje me përvojën e tij të drejtimit të një faqe interneti eCommerce me një buxhet të vogël. Ai shkruan për gabimet e tij dhe ndan atë që është mësuar në mënyrë që të tjerët të shmangin ato gabime. Shabbir ka një koleksion të Tutorials që ju çojnë hap pas hapi nëpër disa nga përvojat e tij.

Blogs të Platformave të Programeve të E-Tregtisë

Softueri që qëndron pas një faqe në internet eCommerce është motori juaj dhe krijuesi i parave tuaja. Si po përdorin të tjerët këto pako kryesore softuerësh të e-commerce? Cilat ishin disa nga pengesat që ata zbuluan? Hasfarë është çiftuar me të për të optimizuar të ardhurat?

Marrëdhënia që krijoni me ofruesin tuaj të softuerit është vetëm hapi i parë. Leximi i blogeve të ofruesit të softuerit të e-commerce mund t’ju armatos me pjesën tjetër të informacionit. Shtë një mënyrë e mirë për të kuptuar se çfarë janë në dispozicion.

11. BigCommerce

BigCommerce

Anëtarët e kësaj platforme udhëheqëse të tregtisë elektronike kontribuojnë në një koleksion artikujsh. Postimet zakonisht kanë të bëjnë me përdorimin e softuerit BigCommerce për dyqanet në internet. Shumica e informacionit janë për dhe në lidhje me faqet e internetit që përdorin programin kompjuterik. Ende ka shumë gjëra për të mësuar. Kontrolloni Histori suksesi postime për frymëzim.

12. Shopify

Shopify

Ky është blogu i një prej emrave më të mëdhenj në softuerin eCommerce. Uebfaqja rendit informacionin sipas llojit të mediave, si dhe kategorisë. Kjo e lehtëson gjetjen podcast dhe videos nëse jeni në modalitetin për multimedia.

13. Volusion

Volusion

Ka mbi 1.500 postime për të lexuar në këtë faqe interneti. Kontribuesit për të siguruar një gamë të ekuilibruar artikujsh. Ka vlerë për pronarët dhe sipërmarrësit e biznesit të vogël. Ky gjithashtu është vendi për të kërkuar webinare të ardhshme. Siç mund ta prisni, shumë nga përmbajtja promovojnë produktin e prodhuesit të softuerit eCommerce.

14. LemonStand

LemonStand

Ky blog qëndron te artikuj të dobishëm se si të përdorim modelimin në internet për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Kontribuesit ofrojnë këshilla që mund të ndiqen lehtë. Ato përfshijnë shembuj të asaj që është vërtetuar se funksionon. Artikujt nuk kategorizohen ose indeksohen. Ka një shirit të dobishëm kërkimi në krye për t’ju ndihmuar të gjeni lëndë.

15. Ecwid

Ecwid

Softueri nuk është një zgjidhje e plotë dhe kompania preferon atë në atë mënyrë. Ata përqendrohen të jenë ato që ata e quajnë një “ndërtues dyqanesh të shtesave”. Kontribuesit e blogut Ecwid ndajnë këshilla dhe këshilla për të gjitha aspektet e drejtimit të një dyqani në internet.

Blogs Optimizimi i Konvertimit

Ka arsye të rëndësishme pse duhet të rritni nivelin e konvertimit të dyqanit tuaj online. Ky grup i blogeve ju ndihmon të kuptoni qëllimin. Optimizimi ju merr më shumë nga llojet e duhura të klientëve. Kjo ju ndihmon të dini më mirë se çfarë dëshirojnë nga dyqani juaj në internet.

Optimizimi i konvertimit është pothuajse falas në krahasim me reklamat e motorit të kërkimit. Një rritje prej 10% në normën tuaj të konvertimit mund të bëjë ndryshimin midis fitimit dhe humbjes.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja përdor përvojën e tij të shitjeve në blog për biznesin e marrjes së më shumë klientëve. Premtimi i tij është të japë informacione aq të mira sa nuk do të kesh nevojë të kërkosh shumë gjëra në këtë temë. Ju do ta vlerësoni përmbajtjen e tij nëse jeni adhurues i pikave dhe grafikëve të plumbave.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Kjo agjenci dixhitale mban fokusin e saj në optimizimin e kursit të konvertimit. Blog-u është aty ku ata postojnë dhe mburren me sukseset e tyre. Një hartë e pllakave në anën e djathtë të faqes kryesore shpërthen listën e subjekteve të përfshira në postimet e tyre në blog. Të gjitha postimet ndajnë temën e optimizmit të normës së konvertimit.

18. Shkencat e Konvertimit

Shkencat e Konvertimit

Brian Massey dhe Joel Harvey blog në lidhje me ndihmën e dyqaneve në internet për të rritur normat e tyre të konvertimit. Ata mbështesin artikuj me statistika kërkimore dhe të dhëna. Brian dhe Joel janë folës aktiv. Shumë prej prezantimeve të tyre janë në dispozicion në faqen e internetit si webinare ose podcast.

19. Ekspertët e shkallës së konvertimit

Ekspertët e shkallës së konvertimit

Ben Jesson dhe Karl Blanks kanë punuar në optimizimin e kursit të konvertimit që nga viti 2006. Ata janë konsultuar me kompani të tilla si eBay, BMW, AT&T, dhe Hilton Hotele. Shërbimet e tyre profesionale mund të jenë jashtë buxhetit tuaj. Ky blog ofron këshilla dhe informacion falas dhe të dobishëm.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Shkruan vëllezërit Bryan dhe Jeffery Eisenberg Gjithmonë Bëni Testim, si dhe bestsellerët e tjerë. Ata shkruajnë postimet e tyre. Ndonjëherë, artikujt janë të gjatë dhe përfshijnë disa lëndë. Herë të tjera, ato janë shkrime të shkurtra në lidhje me produktin ose shërbimin e ri që ata duan të rekomandojnë.

21. VWO

VWO

Paras Chopra dhe Sparsh Gupta shkruajnë në lidhje me optimizimin e kursit të konvertimit. Ata gjithashtu blog rreth përdorimit të tyre Optimizuesi Visual i faqes në internet software. Ata i ftojnë blogerët mysafirë të mbulojnë lëndë jashtë ekspertizës së tyre. Uebfaqja ofron artikuj dhe uebfaqe. Përdorni navigimin e kategorisë në anën e djathtë të faqes kryesore për të bërë punë të shpejtë në gjetjen e asaj që ju nevojitet.

22. Optimizely

Optimizely

Softueri Optimizely drejton faqen e internetit dhe testimin A / B të lëvizshëm për dyqanin tuaj online. Blog-u ka të bëjë me Optimizely, por ka informacion të bollshëm se si t’i qasemi testimit. Një koleksion i studimet e rasteve tregon se si disa nga klientët e tyre më të mëdhenj kanë përdorur testimin A / B për të rritur konvertimin.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash është një nga pionierët e optimizmit të kursit të konvertimit. Ai shkroi shitjen më të mirë Optimizimi i faqes ulëse Libër, dhe ai flet në konferenca të industrisë në të gjithë botën. Tim dhe ndërmarrja e tij e mbajnë këtë blog si një vend për të shkëmbyer njohuri dhe zbulime. Do të gjeni postimet që shkojnë drejt 2006-ës.

Blog-paguaj-për-Klikim (PPC)

Kërkimi organik mund të marrë një kohë për të treguar rezultate. Pagesa për një klikim (PPC) mund të gjenerojë rezultate të menjëhershme. Ju paguani vetëm kur një person i interesuar klikon, dhe caktoni një buxhet në mënyrë që të kontrolloni kostot.

Por, ka ende gjëra për të parë, nëse thjesht po filloni. Ju duhet një strategji solide. Edhe pse është një temë polemike, blogerët pëlqejnë të shkruajnë për të. Ju mund të mësoni dhe të përfitoni nga ato që ata kanë për të thënë.

24. Hero i PPC

Hero i PPC

Marketing Hanapin është specializuar në PPC. Ata publikojnë këtë blog për të shkëmbyer lajme në lidhje me klientët e tyre. Menaxherët e llogarive të agjencisë shkruajnë çdo postim. Subjektet mbulojnë lajmet e industrisë, si dhe studimet e rasteve dhe mësime. Kategoria e Burimeve mban informacione të azhurnuara në lidhje me motorët e kërkimit Praktikat më të mira PPC.

25. Brenda AdWords

Brenda AdWords

Ky është blogu zyrtar i Google për lajme, këshilla dhe informacione rreth AdWords. Ndalesa juaj e parë në këtë faqe interneti duhet të jetë shkarkimi i tyre udhëzues për praktikat më të mira. Ju gjithashtu mund të pajtohem në buletinin mujor të Google. Shtë një mënyrë e mirë për të qëndruar aktual me këshilla zyrtare, lista kontrolli dhe udhëzues video.

26. PPCChat

PPCChat

Gjithçka ka të bëjë me mediat sociale sot, dhe ky blog është provë. Këtu mund të gjeni transkriptet e bisedave javore në Twitter. Ato ndodhin të martën në 12 të mëngjesit EST, dhe tema ka të bëjë me të gjitha gjërat e KPP-së. Ndjekjet dhe azhurnimet postohen në Twitter duke përdorur hashtagun #PPCChat.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio ofron zgjidhje programuese të marketingut për agjencitë dhe bizneset e vogla. Kompania përdor softuerin e saj për të ndihmuar faqet e internetit të marrin rezultate më të mira të fushatës. Disa fusha të blogut të tyre promovojnë Acquisio. Artikuj të tjerë ofrojnë këshilla dhe teknika të përgjithshme për PPC. Ju nuk duhet të jeni një blerës Acquisio për të gjetur vlerën këtu.

28. WordStream

WordStream

Softueri i kësaj kompanie ju ndihmon të merrni prova nga zgjedhja e fjalëve kyçe PPC. Anëtarët e stafit dhe shkrimtarët e ftuar kontribuojnë artikuj. Lexoni për praktikat më të mira të PPC, fjalët kyçe dhe optimizimin e kursit të konvertimit. Faqja gjithashtu ka një Google Adwords falas gradës së performancës. Mund të analizojë efikasitetin e llogarisë tuaj.

29. Clix

Clix

Ky është blogu i një agjensie dixhitale që administron fushatat e PPC. Anëtarët e kompanisë mbledhin dhe ndajnë lajme në lidhje me motorët më të mirë të kërkimit. Do të gjeni këshilla se ku trendet mund të marrin reklamat PPC tjetër. Përmbledhjet javore nxjerrin në pah postimet në blog që ia vlen të lexohen nga faqet e tjera.

30. Reklama Bing

Reklama Bing

Motori i dytë më i popullarizuar i kërkimit në planet mban një blog. Po, ka të bëjë kryesisht me atë se si të merrni renditjen më të mirë të motorëve të kërkimit në Bing. Por ka edhe shumë artikuj të përgjithshëm për SEO, SEM dhe PPC. Përdorni menunë tërheqëse për të gjetur tema specifike. Ju mund të filtroni artikuj për të gjetur këshilla PPC që janë të dobishme për çdo reklamim të motorit të kërkimit.

31. Njohuri e ertifikuar

Njohuri e ertifikuar

Brad Geddes e drejton këtë blog si një mënyrë për të edukuar njerëzit në lidhje me praktikat dhe parimet më të mira të PPC. Disa nga përmbajtja janë në dispozicion vetëm për anëtarët e primit. Ekziston edhe një forum privat që mundeni vrojtim me një provë falas. Pjesa tjetër e blog-ut është e disponueshme për të gjithë. Gjeni artikujt dhe informacionet e fundit të PPC të listuara sipas datës në faqen kryesore.

32. Moz

Moz

Moz ka një grup të produkteve softuerike për marketing kërkimi dhe analitikë. Stafi shkruan për PPC dhe poston artikuj në blogun e tyre. Përdorni menunë tërheqëse në krye në anën e djathtë për të gjetur artikuj specifik. Postimet më të fundit rreth PPC janë në faqen kryesore.

Blog-et e Analizave në Internet

Mënyra e vetme për të bërë diçka më të mirë është të studioni ndikimin e tij. Kjo është ajo që bën analitika në internet për ju. Të dhënat që mbledhni ju japin njohuri se kush po viziton faqen tuaj të internetit. Kjo ju tregon se çfarë po tërheq vëmendjen e tyre.

Analiza ju ndihmon të identifikoni cilat gjëra do të kenë ndikimin më të madh në shitje. Importantshtë e rëndësishme të dini Më pak se 0,01% e klientëve tuaj do të shqetësojnë të lidhen me ju nëse nuk pëlqejnë ose kanë ndonjë problem me faqen tuaj të internetit.

33. Analitika NINJA

Analitika NINJA

Yehoshua Coren e filloi këtë blog për të sjellë analitikë të marketingut në Internet për një audiencë më të gjerë. Ishte koha e duhur. Bota ishte e gatshme të ndërtojë miliona site eCommerce. Artikujt në uebfaqe mbulojnë lëndët teknike në mënyra natyrale.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Ky blog ka një përqendrim pothuajse ekskluziv në Google Analytics. Anëtarët e kompanisë postojnë artikuj. Caleb Whitmore e themeloi atë në vitin 2009. Nëse doni të azhurnoni veten, përdorni Përmbledhje e Analitikës lidhje direkte në faqen kryesore. Përqendrimi në Google Analytics e bën atë të veçantë lidhje kategorie me e vlefshmja.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

A po pyesni veten se si mendoni t’i shndërroni në njohuri të gjithë ata numra të analitikës? Dofarë kuptojnë ata? Ky blog është një fillim i mbarë. Ekzistojnë 18 kategori artikujsh. Disa nga artikujt kanë të bëjnë vetëm me softverin e analitikës Kissmetrics. Shumica e përmbajtjes është e përgjithshme, dhe do të thotë të jetë e dobishme për lexuesit në çdo nivel të të kuptuarit. Nëse është komplekse, artikulli do ta shembë atë për ju.

36. Biseda Analitike

Biseda Analitike

Justin Cutroni boton këtë blog për të ndarë përvojën e tij si avokues i analitikës së Google. Ai rrallë largohet nga tema e Google Analytics. Ka shumë për të ditur në lidhje me këtë produkt popullor. Justin i rendit postimet e tij në kategori që do t’i gjeni në anën e djathtë të faqes kryesore të tij.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing nuk ka frikë t’ju tregojë se ajo mendon se të dhënat duhet të jenë seksi. Whatfarë do të thotë me këtë është ajo dëshiron të të ndihmojë të gjesh mundësi në të dhënat e tua që të ndihmojnë të bësh përmirësime. Postimet e Annie janë të shkurtra. Ajo zbërthen lëndë të ndërlikuara. Ju mund ta kuptoni qasjen e saj ndaj analitikës edhe nëse jeni fillestar.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Kjo konsulencë mbledh këshillat dhe informacionet e tyre në formën e postimeve në blog. Pothuajse çdo fjali ka fjalën “Google” në të. Farë do të prisni? Kompania është një Partner i ifiedertifikuar i Google Analytics dhe Shitës Premium. Postimet e njohura dhe të preferuarat gjatë gjithë kohës nga lexuesit renditen në kolonën e duhur në faqen kryesore.

39. Paraqet rroje

Paraqet rroje

Avinash Kaushik e ka shkruar këtë blog që nga viti 2006. Ai është një autor i shitjes më të mirë dhe bashkëpunëtori i Motivi i Tregut. Avinash e mban atë personal. Ai ndan informacione, dhe pastaj ai ju jep perspektivën e tij. Shtë kënaqësi të mësosh më shumë rreth analitikës dhe të ndjehesh sikur dikush po flet vetëm me ty.

40. Zgjidhjet Google Analytics

Zgjidhjet Google Analytics

Sshtë blogu zyrtar për produktin Google me të njëjtin emër. Shtë vendi ku mund të shkoni për të zbuluar se çfarë Google ka në dyqan për programin pasi ato vazhdojnë ta zhvillojnë atë. Ekzistojnë shtatë kategori kryesore të artikullit. Do t’i gjeni në krye të faqes kryesore në anën e djathtë. Ju inkurajoni të përdorni fushën e kërkimit për të gjetur informacion specifik.

41. Sjellja Online

Sjellja Online

Të dhënat e Analitikës nënvizojnë sjelljen. E njeh dhe e kupton atë sjellje? Kjo faqe në internet kërkon të ndihmojë pronarët e dyqaneve online të kuptojnë se si sillen klientët e tyre. Do të gjeni artikuj, udhëzues dhe një koleksion argëtues të Karikaturat. Daniel Waisberg dhe blogerët e ftuar ju ndihmojnë të kuptoni shënjestrimin dhe ndarjen, përdorueshmërinë dhe optimizimin.

42. Bota e Analizës së Uebit

Bota e Analizës së Uebit

Stafi që kontribuon në këtë blog i ka dhënë asaj dallimin e a 10 bloget kryesore të SAP për analitikë. Analizat në internet duhet të jenë të drejtpërdrejta. Ka të bëjë me statistikat. Por blogerët këtu besojnë se ka shumë dëfrim. Ata e bëjnë punën e tyre të mbajnë artikuj pa zhargon.

Blogjet e mediave sociale

Marketingu i motorëve të kërkimit nuk është më mënyra më optimale për të promovuar uebfaqen tuaj të eCommerce. Sot ka të bëjë me median sociale. Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është akoma i rëndësishëm.

Media sociale përforcon SEO. Shton kontekst. Edhe më e rëndësishme, ajo lejon njerëzit të bëjnë ose të marrin rekomandime personale. Motorët e kërkimit kanë nevojë për përmbajtje për t’u renditur. Media sociale është një mënyrë për t’i detyruar klientët tuaj të krijojnë përmbajtje për ju.

43. Ekzaminuesi i mediave sociale

Ekzaminuesi i mediave sociale

Kjo faqe e internetit krenohet me më shumë se 450,000 pajtimtarë. Shtë një burim i thellë dhe i dobishëm nëse doni të dini se si të përdorni media sociale. Gjeni se si të lidheni me klientët tuaj në eCommerce. Ka postime të përditshme në faqe në internet, si dhe podcast të përditshëm dhe të përjavshëm.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg e filloi këtë blog si një mënyrë për të mbledhur informacionin që ajo ndan si drejtues, trainer dhe autor. Peg punon me Guy Kawasaki në strategjinë e marketingut në mediat sociale. Ajo gjithashtu ka 1.2 milion ndjekës në Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest dhe YouTube. fillim këtu nëse është vizita jonë e parë.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Ky bloger i fituar me çmime është një specialist i marketingut dixhital, folës dhe autor. Artikujt e saj japin këshilla se si të menaxhoni marketingun dixhital dhe hyrje ndërkohë që përpiqeni të drejtoni një biznes. Rebekës i pëlqen të krijojë fletë dhe lista mashtrimesh. Filloni me postimet e saj të sugjeruara për të lexuar për të shijuar faqen e saj në internet.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari shpesh cilësohet si “Mbretëresha e Facebook”. Forbes e rendit atë si një ndikuese në fuqinë e mediave sociale. Mari bloget vetëm për Facebook. Por, faqja e mediave sociale ka 1.6 miliardë përdorues aktivë. Ka shumë për të thënë për Facebook. Ekziston një udhëzues i navigimit të kategorive në faqen kryesore. Kjo do t’ju ndihmojë të merrni pyetjen tuaj të ndezur në Facebook. Mari ka të ngjarë të ketë një përgjigje.

47. Trendet e Jenn

Trendet e Jenn

Jenn Herman është bërë një ekspert i njohur në marketing në Instagram. Blog-u i saj ka fituar shumë çmime në mediat sociale. Këtu është mendimi për postimet e Jenn. Ata nuk janë të shkurtër. Ajo nuk do të kërkojë falje për këtë. Jenn beson se ju merituat informacion të qartë dhe të hollësishëm në lidhje me marketingun në Instagram.

48. Bum Social

Bum Social

Kim Garst dhe ekipi i saj shërbejnë për ndihmë të bollshme të këshillave dhe informacioneve falas. Shkoni këtu për të mësuar më shumë rreth trafikut, angazhimit, konvertimit dhe përmbajtjes. Të gjitha postimet japin këshilla se si të përdorni media sociale për të promovuar faqen tuaj të internetit.

49. Sprout Sociale

Sprout Sociale

Sprout Social është një kompani që ndihmon bizneset të komunikojnë me klientët e tyre. Ata numërojnë Twitter, Facebook, LinkedIn dhe Instagram midis klientëve të tyre. Blog-u është një koleksion materiali si për Sprout Social, ashtu edhe për mediat sociale në përgjithësi. Mos lejoni që shirita e lundrimit në krye të faqes kryesore të mashtrojë. Secila nga tre lëndët më të rëndësishme tërhiqet për të zbuluar nën-kategori më të thella.

50. SocialMouths

SocialMouths

Farë duhet të jetë e suksesshme në internet? Kjo është ajo që shkruan Francisco Rosales në blogun e tij. Artikujt e tij prekin blogging, media sociale, trafik në internet, marketing dhe konvertim. Francisco i shkruan vetë postimet dhe ai spërkat vëzhgimet personale me humor të ndershëm.

51. Pamorama

Pamorama

Përmbajtja e saj sindikohet përmes Yahoo dhe Mediabistro. Forbes e renditi numrin e saj të 24 në listën e 50 ndikuesve të fuqisë mediatike. Pam Dyer përdor blogun e saj për të ndihmuar lexuesit të optimizojnë markat e tyre dhe të angazhojnë përdoruesit me mediat sociale. Ajo i kategorizon artikujt e saj me një fjalë të re në fund të faqes kryesore.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary është një irlandez dhe bloger krenar. Ai shkruan për të ndihmuar të tjerët të përdorin mediat sociale për të promovuar faqet e tyre të internetit. Faqe të tilla si Huffington Post shpesh kap postimet e tij më të preferuara në blog. Ian qëndron në katër lëndë kryesore. ata janë marketing i përmbajtjes, mediat sociale, analitikë, dhe automatizimi i marketingut. Lidhjet janë në krye të faqes kryesore të tij.

Blog-et e marketingut me email

Marketingu me email është një nga mjetet më të mira që ju keni për të rritur shitjet. Ju mund të personalizoni mesazhin dhe ofertën. Ju mund të segmentoni përdoruesit bazuar në sjelljen e synuar. Ju madje mund të provoni ofertat e marketingut për të parë se cilat marrin përgjigjen më të mirë.

Marketingu me email shënjestron klientët. Costshtë me kosto efektive dhe e matshme. Ju i merrni këto përfitime vetëm nëse i bëni mirë. Lexoni se si e bëjnë të tjerët.

53. Kontakt i vazhdueshëm

Kontakt i vazhdueshëm

Ky blog drejtohet nga një nga kompanitë më të njohura të marketingut me email në botë. Artikujt janë në tre fusha. Këshillë për marketing ju siguron një përmbledhje të përgjithshme të tendencave të marketingut me email. Biblioteka e Burimeve kategori ju ndihmon të gjeni çdo artikull, udhëzues ose video në faqen e internetit. Kontrolloni seminare & stërvitje kategori për seminare në internet dhe lokal.

54. Remarkety

Remarkety

Tre themeluesit e platformës së softuerit të marketingut për Remarkety të drejtuar nga të dhënat, e drejtojnë këtë blog. Shumë nga postimet përqendrohen në softverin e kompanisë. Ka mjaft artikuj mbi teorinë e përgjithshme të marketingut me email për ta bërë të vlefshme për kohën tuaj. Filloni me renditjen e postimeve më të njohura. ’Shtë në anën e sipërme të djathtë të faqes kryesore.

55. Monitoruesi i fushatës

Monitoruesi i fushatës

150,000 ndërmarrje përdorin këtë softuer të marketingut me email për të dërguar mbi një miliard postë elektronike mujore. Blog-u i kompanisë është një depo e këshillave nga ata, dhe nga klientët e tyre. Filloni me Si të kategori në navigacionin e lartë.

56. Përgjigja vertikale

Përgjigja vertikale

Kjo kompani e softuerëve përdor blogun e tyre për të ndihmuar klientët të përmirësojnë fushatat e marketingut me email. Infographics dhe tutorials kthejnë idetë komplekse në mjete të dobishme. Lundrimi i drejtuar nga kategoria në anën e djathtë të faqes fillestare e bën të lehtë gjetjen e ndonjë teme.

57. MailChimp

MailChimp

Më shumë se 10 milion njerëz e përdorin këtë softuer për të hartuar dhe dërguar 600 milion email çdo ditë. Blogu përmban artikuj rreth mënyrës se si të merrni rezultatet më të mira nga MailChimp. Shtë e thjeshtë për të nxjerrë këshillat e marketingut me email nga artikujt për t’u përdorur me softuer të tjerë.

Blogs SEO

Shtë një fakt i jetës. Google është se si njerëzit kërkojnë. 60% e klikimeve shkojnë në rezultatin e parë. Do të garoni me mbi një milion uebfaqe të tjera për 40% të mbetura të atyre klikimeve. Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO) rrit renditjen tuaj në rezultatet e kërkimit. Nëse nuk e bëni këtë, konkurrentët tuaj do.

Për dallim nga llojet e tjera të përpjekjeve për marketing, SEO ka një efekt të përhershëm. Pasi të keni një renditje të lartë, është e vështirë për një faqe interneti të tregtisë elektronike ta heq atë.

58. Blogu Zyrtar i Google

Blogu Zyrtar i Google

Një mënyrë për të rritur renditjen e motorit tuaj të kërkimit është të shtoni përmbajtje të rëndësishme për faqen tuaj të internetit. Google ndjek këshillat e tij me këtë blog. Ajo ofron njohuri për produktet e Google, teknologjinë dhe kulturën e kompanisë. Do të mësoni më shumë rreth Google, dhe është një shembull i mirë se si të gjeni lëndë për të shkruar rreth blogut tuaj.

59. Toka e motorit të kërkimit

Toka e motorit të kërkimit

Mat McGee dhe një ekip shkrimtarësh shtojnë çdo ditë përmbajtje të re në këtë uebfaqe të drejtuar nga blogu. Artikujt prekin të gjitha disiplinat. Ata përqendrohen në këshilla, taktika dhe strategji për të realizuar programe të suksesshme të marketingut. Kaloni midis më të njohurit, ose postimet e fundit në faqen kryesore. Kolona e djathtë në faqen kryesore nënvizon letrat e bardha, botimet në internet dhe raportet e hulumtimit.

60. Blog Blog

Blog Blog

Zhvilluesit e këtij softueri SEO ofrojnë këshilla, hulumtime dhe udhëzues se si. Sshtë një përzierje e arsyeshme e vetë-promovimit për produktet e Moz dhe informacionit të përgjithshëm praktik. Ka mbi 350 faqe postimesh në blog. Përdorni navigacionin tërheqës në krye të faqes kryesore në anën e djathtë për të gjetur atë që ju nevojitet.

61. Gazeta e motorëve të kërkimit

Gazeta e motorëve të kërkimit

Loren Baker themeloi këtë faqe në internet për profesionistë të SEO. Së bashku me redaktorin ekzekutiv Kelsey Jones dhe stafin, ata përqendrojnë tendencat dhe personalitetet e rëndësishme. Ju mund të mësoni dhe të rrjetit me ekspertë nga Google, LinkedIn dhe Disney. Artikujt datojnë deri në 2003.

62. Watch Motor Engine

Watch Motor Engine

Ky është një vend i mirë për të filluar nëse jeni i ri në SEO. Artikujt këtu nuk bëjnë supozime për nivelin e njohurisë suaj. Do të gjeni fjalorë të termave dhe akronimeve kryesore. Shumë artikuj “shpjegues” ju ndihmojnë të kuptoni se si funksionon SEO.

Blog-et e marketingut të përmbajtjes

Më shumë përmbajtje në faqen tuaj do të thotë më shumë kohë e kaluar atje. Më shumë përmbajtje gjithashtu ju jep shikueshmëri më të lartë në motorët e kërkimit. Sa më shumë vizitorë të merrni, aq më shumë trafik i referimit do të gjeneroni.

E gjithë kjo çon në një reputacion të përmirësuar të markës. E tëra që duhet është një gatishmëri për të ndarë mendimet tuaja me vizitorët e faqes në internet. Marketingshtë marketing me kosto efektive. Këtu janë disa blogerë që duan të ndajnë ato që janë punuar për ta.

63. Instituti i marketingut të përmbajtjes

Instituti i marketingut të përmbajtjes

Joe Pulizzi dhe stafi i tij i shkrimtarëve ndajnë informacione rreth marketingut të suksesshëm të përmbajtjes. Kompania që qëndron pas blogut boton revista dhe ngjarje vjetore të marketingut me përmbajtje. Nëse nuk jeni i ri për marketing me përmbajtje, blogu ofron një listë me udhëzues të vlefshëm si. Ata janë mbledhur në një zonë në anën e djathtë të faqes kryesore. Fillojme me këtë.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark përdor blogun e tij për t’ju mësuar se si të krijoni atë që ai e quan “përmbajtje vrasëse në internet”. Ai ka një mendim të fortë dhe nuk ka frikë të thotë ato që janë në mendjen e tij. Brian dëshiron t’ju ndihmojë të shmangni “mutet korrekte të korporatave të krijuara për të mbushur një faqe në internet të kompanisë”. Ai ju mëson se si të tërheqni vëmendjen, të drejtoni trafikun dhe të ndërtoni një biznes.

65. Quicksprout

Quicksprout

Revista Forbes thotë se Neil Patel është në tregun më të mirë të 10 tregtarëve të industrisë. Magazine Entertainur thotë se Neil ka një nga 100 kompanitë më të shkëlqyera në botë. Ai këshillon kompani si Amazon, GM, dhe Viacom. Në një farë mënyre, ai ende ka kohë për të shkruar këtë blog. Dhe, po, ai shkruan shumicën e postimeve vetë.

66. Kopjoni Hakerët

Kopjoni Hakerët

Joanna Wiebe dhe Lance Jones kombinojnë aftësitë e optimizimit të shkrimit të kopjeve dhe shkallës së konvertimit. Rezultati është një blog që ju mëson se si të shkruani një kopje më bindëse, të besueshme dhe të përdorshme. Nëse ndiqni këshillat e tyre, mund të rritni normën e konvertimit të faqes tuaj në internet dhe email.

67. HubSpot

HubSpot

Ky prodhues i programeve të marketingut në hyrje ndihmon faqet e internetit të konvertojnë udhëheqës dhe të rrisin të ardhurat. Mbi 15,000 kompani përdorin HubSpot për median e tyre sociale, postën elektronike, SEO dhe automatizimin e marketingut. Një ekip shkrimtarësh kontribuon artikuj të përditshëm në tre kategori kryesore. Secili prishet a lista e temave specifike.

Blogs Rreth Blogimit

Ka shumë mënyra për të drejtuar trafikun në faqen tuaj të tregtisë elektronike. Blogimi është më i efektshmi. Sa herë që shtoni një postim të ri në blog, keni rritur përmbajtjen e indeksuar në faqen tuaj të internetit.

Ekspozimi i mediave sociale është po aq i rëndësishëm sa edhe zbulimi i motorit të kërkimit. Postimet në blog janë përmbajtje që njerëzit mund të ndajnë në rrjetet sociale. Një blog vendos autoritetin. Ju nuk mund të shihni rezultate të menjëhershme nga një blog. Por rezultatet kompleksohen me kalimin e kohës.

68. ProBlogger

ProBlogger

Shumica e postimeve në këtë uebfaqe janë nga themeluesi Darren Rowse. Darren nuk ka frikë të tregojë se çfarë i bën postimet e tij në blog të funksionojnë ose të dështojnë. Shumë nga artikujt e tij janë si-në copa. Ata marrin lëndë të ndërlikuara dhe i zbërthejnë ato në elemente themelore. Shtë këshilla e thjeshtë dhe praktike. Ju mund të përdorni për të kopjuar suksesin e Darrenit në faqen tuaj të internetit.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow e filloi këtë blog në vitin 2012. Sot ka një audiencë prej mbi 100,000 pajtimtarësh me email. Jon mendon se nuk duhet të mahnitesh nga ato statistika. Në fakt, ai beson se trafiku nuk është i rëndësishëm nëse nuk gjeneron të ardhura për ju. Artikujt janë të shkurtër dhe të lehtë për t’u kuptuar. fillim këtu për të përfituar sa më shumë nga ky blog.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson aktualisht drejton këtë blog. Ai dhe një ekip shkrimtarësh besojnë se Blogging mund të bëjë më shumë sesa të gjenerojë të ardhura për faqen tuaj të internetit. Ata gjithashtu mendojnë se Blogging mund Ndrysho jeten tende. Zac dhe ekipi i tij kënaqen duke intervistuar blogerë të tjerë. Ata i kanë mbledhur këto artikuj në një të vetme kategori.

71. Këshilla ditore për blogun

Këshilla ditore për blogun

Kjo faqe në internet është një blog në lidhje me bloget profesionale, për blogerët profesionistë. Mos lejoni që kjo t’ju trembë nëse po filloni. Në fakt, është një vend i mençur për të mësuar bazat. Mark Zeni dhe një ekip i vogël shkrimtarësh ofrojnë këshilla të përditshme se si të blog për të mbështetur biznesin tuaj.

Qëndruar në krye të ndryshimit

Ritmi i inovacionit lëviz me shpejtësinë e mprehtë. Ndryshimet në industrinë e tregtisë elektronike ndodhin shpejt. Nuk duhet shumë kohë që baza juaj e njohurive të jetë e vjetëruar. Ka një mënyrë të thjeshtë për të parandaluar që kjo të ndodhë.

Kultivoni zakonin e qëndrimit aktual. Bëni një vizitë të rregullt në disa nga bloget për të cilat keni lexuar këtu. Ose, lehtësojeni vetveten. Bëni që këta blogerë ta dërgojnë përmbajtjen e tyre direkt tek ju. Të gjithë kanë mundësi abonimi dhe RSS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map