7 tip til forbedring af din e-handelsstrategi

Internettet ændrer den måde, folk køber nye ting på. Dagene i mursten og mørtellagrene ser ud til at være næsten en saga blott. Folk kan officielt købe alt online i dag, fra dagligvarer til medicinsk behandling. Med så mange virksomheder, der dukker op over hele internettet, er det sværere end nogensinde at starte med dit websted for e-handel.


Uanset om du forvandler din blog til et e-handelswebsted, eller du begynder fra bunden, skal du ses. Der er meget støj på Internettet. Den gennemsnitlige internetbruger ser så mange tilføjelser bare ved at rulle gennem Facebook. Hvordan bliver man bemærket med så meget konkurrence? Disse 7 tip til forbedring af din e-handelsstrategi forklarer, hvordan du får dit websted til at blive set af det rigtige publikum.

Muligheder for forbedring af e-handelsstrategi

1. Kend din målgruppe

Hvis du ikke ved, hvem du taler med, hvordan vil du vide, om nogen lytter? Den første nøgle til at forbedre din e-handelsstrategi betyder at kende dit publikum. Det er ikke nok at have et groft gæt om dit publikums alder og interesser. Hvis du ønsker en reel forståelse af dit publikum, skal du kende dem på et intimt niveau.

Grav dybere, når du tænker på dit ideelle publikum. Forestil dig din ideelle kunde som en enkelt person i stedet for som en gruppe. Hvem er han eller hun? Hvor handler han eller hun? Hvad er hans eller hendes vaner? Opdel forskellige aspekter af din ideelle kundes liv, baggrund og købsvaner. Når du forstår din ideelle kunde på dette niveau, kan du oprette en strategi, der er designet lige til dem.

2. Test brugervenlighed

Dit websted for e-handel skal være i stand til at konkurrere med andre websteder med store navn. Hvad forhindrer folk i at vælge et brand som Amazon frem for dit? Du har brug for et websted, der er let at bruge til typiske shoppere. Når du tester brugervenlighed, kan du ikke tænke på en websideejer, du skal tænke som en shopper. Hvad ville din ideelle kunde søge efter? Hvilke oplysninger vil de vide? Vises alt korrekt på forskellige skærmstørrelser? Hvad med mobile enheder?

Gå i vane med at teste brugervenlighed regelmæssigt. Marketingbloggen Kissmetrics så, at næsten halvdelen af ​​mobilbrugere forventer, at websteder skal indlæses på to sekunder eller mindre! Hvis dit websted ikke fungerer hurtigt, vil du miste brugere. Det samme gælder for ødelagte links eller sider. Hvis noget ikke fungerer rigtigt, holder brugerne sig ikke, før det er løst.

3. Lette betalinger

Folk tager følelsesmæssige købsbeslutninger. De handler hurtigt, og de køber måske ting, inden logikken indhenter dem. Dette er gode nyheder for e-handelsvirksomheder, der kan hurtigt gennemcheck processen. Hvis en kunde ikke hurtigt kan betale for sin indkøbskurv, mister han muligvis interessen. For at gøre det let som muligt for kunderne at medbringe kreditkortinfo sikkert, kan du tilbyde en række betalingsmuligheder. For mere hjælp, læse denne vejledning af ExpertSure til opsætning af handelskonti.

4. Indarbejd anmeldelser

Folk stoler på andre mennesker. En god måde at forbedre dit websted for e-handel er at gøre det let at læse og efterlade anmeldelser for produkter og din virksomhed. De fleste mennesker har let tillid til at købe fra Amazon, simpelthen fordi så mange andre mennesker bruger Amazon. Fordi folk køber ting online, som de ikke fysisk kan se personligt, er du nødt til at hjælpe dem med at føle sig trygge ved deres valg. Intet skræmmer folk væk fra et e-handelswebsted hurtigere end manglen på anmeldelser!

Ikke kun skal du gøre det let for kunderne at læse anmeldelser, men du bør opfordre kunderne til at forlade anmeldelser efter et køb. Du kan gøre dette via sociale medier eller gennem opfølgende e-mails. Hvis du accepterer anmeldelser, skal du være villig til at gå ud af din måde at rette op på negative situationer. Negative e-mails kan dræbe dit omdømme som virksomhed, så gør dit bedste for at have positive interaktioner med kunderne.

5. Kundeservice

Selvom internettet formodes at forbinde mennesker, ser det ud til, at der er flere vægge end nogensinde. E-handelswebsteder læser undertiden som robot, og det er derfor, virksomhedsejere skal fokusere på deres egen menneskehed. Kundeservice er en måde at bryde igennem denne robotform og vise, at der er et ægte menneske bag webstedet.

Kundeservice kan gøre forskellen mellem et køb eller et tab. Når folk føler sig hørt, er det mere sandsynligt, at de vil anbefale en virksomhed. Zendesk, en af ​​de førende kundeserviceplattformer, siger, at 85% af befolkningen er villige til at betale mere for en fantastisk kundeservicesoplevelse. Dette er grund nok til at prioritere det!

6. Sociale medier

Det er ikke nok bare at have dit websted for e-handel. Hvis du ønsker at være konkurrencedygtig i dag, skal du være aktiv på sociale medier. Sociale medier giver dig en ny chance for at interagere med kunder og opbygge relationer. Når du poster på sociale medier, skal du prøve at holde din tone samtale og hjælpsom. Undgå at lyde som en sælger. Ingen kan lide at føle, at nogen reciterer en tonehøjde til dem. Hold fokus på brugeren, ikke på produkterne.

7. Lyt til feedback

Endelig er feedback fra kunder et af de mest værdifulde værktøjer til e-handelswebsteder. Almindelige problemer, som e-handelswebsteder står overfor, er forladte vogne, lave konverteringsfrekvenser og tekniske fejl. Du er måske ikke engang opmærksom på et problem, før du spørger om det. Clientheartbeat.com deler nemme måder at faktisk måle din kundetilfredshed. Opfordre brugere til at give feedback, hvis de ikke køber eller endda efter et køb. De er virkelig din bedste kilde til information om, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør!

Konklusion

I løbet af få år vil e-handelswebsteder sandsynligvis være den nye normale når det kommer til shopping. Flere og flere virksomhedsejere springer på denne tendens, mens det er varmt. Med stigningen i e-handelswebsteder i 2018 kommer mere konkurrence. Heldigvis vil den rigtige strategi holde dig skilt fra mængden. Den vigtigste ting at huske er, at det ikke handler om din virksomhed, det handler om kunden. Er du klar til at tage din e-handelsvirksomhed til det næste niveau? Kom i gang med de 7 tip ovenfor i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map