6 måter å utvide e-handelsgruppen og begynne å tjene penger på nettet

Ettersom antall bedrifter som oppretter en nettbutikk fortsetter å øke, anslår markedsundersøkelsesfirmaet Forrester det 17% av alt detaljomsetning vil bli generert gjennom e-handel innen 2022. Shoppere gjør i økende grad online-transaksjoner, og tjenester som Shopify, Wix og andre gjør det mulig å sette opp en butikk raskt og enkelt. Hvis du ikke har fått virksomheten din på nettet ennå, er sjansen stor for at du tenker på det.


Å sette lageret ditt på nettet er imidlertid ikke nok til å gjøre din online virksomhet vellykket. I tillegg til å gjøre produktene dine attraktive, må nettstedet ditt være tiltalende, sikkert og enkelt å navigere.

Tips for å utvide e-handelsgruppe src=

Å ha et nettsted av høy kvalitet som gir besøkende en hyggelig online shoppingopplevelse er avgjørende for å kunne selge via e-handel – det ligner på å sette opp et murstein og mørtel butikkmiljø som gjør at folk vil fortsette å handle. Ta en titt på disse seks tipsene for å konvertere besøkende til kjøpere og optimalisere nettbutikken din for best mulig avkastning.

1.  Sørg for at du har et solid e-handelsstiftelse

Det første trinnet med å etablere en nettbutikk er å investere i en e-handelsplattform som vil gjøre det enkelt for kundene å finne og kjøpe produktene dine. Shopify er et av de mest anerkjente navnene i bransjen, men det er mange andre e-handelsplattformer som tilbyr sammenlignbare tjenester. Tenk på disse egenskapene når du undersøker hvilken programvare du vil stole på din online virksomhet:

 • Pålitelig webhotell: Avhengig av hvilken plattform du velger, kommer eCommerce-butikker i pakker som er vertskap og er selvhost. Fullt vert betyr at selskapet vil ta seg av alle tekniske aspekter av nettstedet ditt for deg, men er vanligvis dyrere; planer med selvhusholdning gir deg total kontroll, men krever mer tålmodighet og vilje til å lære hvordan du administrerer en hosting-konto.
 • Tilpasselig design: Det er mer enn en måte å presentere varelageret ditt i nettbutikken din. Du kan se for deg en enkel, elegant design med store bilder og minimal tekst, eller kanskje du vil at den skal ligne mer på en utskriftskatalog. Sjekk designalternativene i plattformen, inkludert gratis og betalte temaer, for å se om den kan imøtekomme visjonen din.
 • Sikkerhet: Som online-selger er det ditt ansvar å overholde PCI-datasikkerhetsstandarder for å sikre kunde- og transaksjonsdata. Topp sikkerhet er et must. Se etter plattformer som tilbyr SSL-sertifikater – som gjør det mulig for en nettleser å behandle transaksjoner på en sikker måte, samt ytterligere sikkerhetstiltak som serverovervåking, skanning av skadelig programvare og svindelbeskyttelse.
 • Support og dokumentasjon: Spesielt hvis du er ny på e-handel, kommer det uunngåelig spørsmål om hvordan du gjør visse ting på plattformen. Du vil sørge for at det er klar og grundig dokumentasjon tilgjengelig, samt kundestøtte som kan lede deg gjennom de mer utfordrende aspektene ved nettbutikkadministrasjon..
 • Rom for vekst: En nettbutikk starter kanskje liten, men som enhver bedrift er håpet at den vil vokse over tid. Det er viktig å velge en plattform som gir deg muligheter til å skalere opp eller ned etter behov og legge til nye funksjoner og innhold uten begrensninger.

Enten du velger å starte fra bunnen av med webhotell og en online e-handelsplattform eller velge et fullt vertssystem, er mange attributter for vellykkede butikker de samme. Sørg for å gjøre undersøkelser for å se hvilken vei som gir mest mening for butikken og budsjettet.

2.  Velg en sterk webvert som legger vekt på hastighet og pålitelighet

Nettverten du velger kan bestemme mange ting om nettstedet ditt som påvirker kundens opplevelse, fra lastingstiden til sidene dine til sikkerheten ved transaksjoner. Ikke alle webhotellplaner er laget for å støtte små bedrifter eller e-handel, så se etter disse egenskapene når du handler etter en vert:

 • Hastighet: Raskere nettsteder oppnår og holder flere kunder – det er så enkelt som det. En webhotell som er kontinuerlig rask, er best for bedrifter og plassering i søkemotorresultater. Se på planer som følger med solid state-stasjoner, som ofte kan skryte av hastigheter opptil 20 ganger raskere enn tradisjonelle harddiskstasjoner.
 • Pålitelighet: For e-handelsnettsteder, jo mindre tid nettstedet er nede på grunn av serverfeil, desto bedre. Finn en webhotell som kan garantere en oppetid på 99,9% eller over for å sikre at kunder alltid kan få tilgang til nettstedet ditt og foreta kjøp.
 • Brukerstøtte: Ideelt sett vil en webhotell for en liten bedrift tilby 24/7 support gjennom flere kanaler for å hjelpe deg gjennom en rekke utfordringer. Når det er et problem, må du stole på at verten din svarer på telefonen, chatten eller e-posten din – uansett tidspunkt.
 • Oppbevaring: Selv for en liten eller mellomstor bedrift kan det å begrense lagringsmengden (alt det som skjer på nettstedet ditt, fra tekstfiler til videoer) holde bedriften tilbake. Betydelige og raske lagringsenheter vil gi deg kapasitet til å bygge ut virksomheten din uten å støtte deg mot ytelsesbegrensninger.
 • gunstig: Når du starter en helt ny virksomhet, er minimering av kostnadene avgjørende for å bygge inntekter og pålitelige inntekter. Entreprenører bør imidlertid være forsiktige med å hoppe over alternativene for kjøpskjeller for en hostingpakke som gir mer penger for pengene – ikke ofre funksjoner, ytelse eller sikkerhet for å spare noen dollar i måneden.

De beste e-handelshotell- og nettstedbyggere bland det beste fra begge verdener ved å gi brukerne hosting med høy ytelse med brukervennlige maler og dra-og-slipp-grensesnitt som gjør nettstedbygging smertefri.

3.  Finn et brukervennlig design som maksimerer konverteringer

Besøkende på en online virksomhet forventer at alt skal være klart og greit, fra hvor man kan finne produkter til hvordan man kan kontakte butikken. Tydelige merkede knapper, skiller seg ut overskrifter og intuitiv navigering alle bidrar til en jevn shoppingopplevelse. Mange e-handelsnettsteder savner fortsatt dette merket på dette, men ditt trenger ikke å være et av dem.

Det er mange, mange nettbutikker, og du kan forvente at folk som besøker nettstedet ditt allerede har besøkt flere andre. Det betyr at de allerede har en ide om hvordan en god online handleopplevelse er. Eksperter innen design av brukeropplevelse har identifisert disse egenskapene som noen av de viktigste for brukerne:

 • Knapp til handling: Enten du vil at en kunde skal kjøpe et produkt eller registrere seg for nyhetsbrevet ditt, skal lenken eller knappen være tydelig synlig, vanligvis øverst på siden. Bruk en farge som skiller seg ut for å trekke oppmerksomheten. Når du har klikket på den, bør den resulterende kassen eller registreringsskjemaet ikke overvelde brukeren; i stedet er det bare å gi eller be om grunnleggende informasjon.
 • Søkelinje: Brukere burde ikke være nødt til å se seg om etter en søkefelt. Den kritisk viktige funksjonaliteten skal være veldig synlig og kunne raskt rute kjøpere til nøyaktig produktet eller siden de leter etter. Ideelt sett finner du en løsning som autofullfører brukerens spørsmål for å effektivisere opplevelsen ytterligere.
 • Meny og navigasjon: Gjør navigasjonen enkel å forstå med overskrevne overskrifter. Du vil balansere enkelhet med effektivitet, slik at du ikke overvelde kunder eller lar dem gå tapt. Lag kategorier og underkategorier som gir mening for kundene, selv om det skiller seg fra hvordan du organiserer produktene dine internt. Inkluder brødsmuler slik at brukerne kan huske banen de fulgte.

Fokuser på brukeropplevelser og funksjonalitet i stedet for å bli tommelfingre gjennom forskjellige nettbutikkmaler. Selvfølgelig, må du vurdere fargevalg da de forholder seg til merkevarebyggingen din og reaksjonen, fremkalles forskjellige fargetoner ubevisst etter hvert, men vi anbefaler å ta vare på mutterne og boltene først.

4.  Skriv tydelig og engasjerende innhold

En eCommerce-butikk bør være mer enn bare et sted å hage produktene dine: det er en online plass å ha en kontinuerlig samtale med kundebasen din om merkevaren din. Innholdet på nettstedet ditt – enten det er en blogg, produktbeskrivelser eller kundevurderinger – spiller en stor rolle i hva kjøpere tenker om bedriften din. Gjør en samlet innsats for å forstå hvem kundene dine er og hva som motiverer dem til å kjøpe, slik at du kan skreddersy innholdet ditt til deres interesser.

Innholdsmarkedsføring er en av de mest effektive måtene å engasjere kunder på og tiltrekke dem til bedriften din. Selv om det er viktig å kontinuerlig oppdatere bloggen din og sosiale medier, gjelder regelen om kvalitet over kvantitet her. Ikke legg inn hundrevis av ord for å fylle plass – sørg for at råd, nyheter eller underholdning er verdifullt for kundene og støtter både deres mål og bunnlinjen. En blogg er en flott måte å markedsføre virksomheten din og få tilbakemeldinger fra kunder (pluss at det hjelper i rangeringer av søkemotorer – mer om det senere).

Når du velger en eCommerce-plattform, må du kontrollere at den har et pålitelig innholdsstyringssystem som lar deg oppdatere og legge til innhold enkelt. Hvis du har verktøyene for å sette opp tekst, bilder og til og med videoer, kan du styrke folk som er interessert i det du tilbyr.

5.  Tiltrek flere kunder med sterk søkeordforskning

Muligheten til din nettbutikk å bli oppdaget på nettet, avhenger i stor grad av hvor synlig den er i søkeresultatene. Nesten 40% av e-handelstrafikken kommer fra søkemotorer, noe som gjør Google, Bing, Yahoo og lignende kritisk viktig for din suksess.

Kunsten å optimere søkemotorer, eller SEO, kombinerer taktikker for å lage innhold som ivaretar hvordan folk vil søke etter produktene, tjenestene og virksomheten din på nettet. en essensiell komponent i SEO er søkeordforskning, som innebærer å oppdage de beste ordene og setningene for å beskrive produktene og bedriften din. Tilfeldigvis samsvarer disse søkeordene med det folk mest sannsynlig bruker et Google-søk for å finne deg. Disse ordene og setningene kan brukes i noe av innholdet på nettstedet ditt, fra beskrivelsene av produktene dine til blogginnleggene dine.

God bruk av SEO-nøkkelord innebærer å lage en innledende liste med ord og uttrykk for å drive din innsats. Gratis online verktøy, som Google Analytics og MozBar, kan hjelpe deg med å spore fremgangen din. Ikke vær redd for å være spesifikk i forskningen din – nøkkelord med lange hale, som inneholder minst tre ord, utgjør hoveddelen av søk og er mer sannsynlig å konvertere.

6.  Utforsk komplementære inntektsstrømmer

Selv om den viktigste måten du håper å tjene penger på er gjennom salg av produktene dine, må du ikke rabattere andre måter å innløse på nettstedet ditt. Det er mulig å generere andre inntekter for å gi din online virksomhet en start i begynnelsen og å supplere inntekten når du har fått den fra bakken.

Neste, til e-handel, er annonsering en av de vanligste måtene å tjene penger på nettet. Å plassere annonser for relaterte produkter på nettstedet ditt vil skaffe ekstra penger og kan hjelpe kundene dine med å finne produkter de liker. Vurder på samme måte å bruke bloggen din og dyktigheten til markedsføring av innhold for å godta sponsede gjesteposter – eller utvide nettverket ditt ved å bidra med artikler til andre butikker.

Bortsett fra direkte salg, involverer to av de beste strategiene for å øke inntektene fra butikken din å plassere verdiøkende innhold eller abonnementstjenester på nettstedet ditt som gir kundene ekstra informasjon relatert til livsstilen eller kulturen rundt produktene dine..

Vurder å tilby premiuminnhold til en fornuftig pris i tillegg til gratisinnholdet på bloggen din, enten gjennom digital nedlasting eller registreringer. En annen modell som er verdt å utforske er å tilby en abonnementstjeneste som leverer produktene dine til kundene med jevne mellomrom – enten bestemte varer de velger eller et utvalg av varer som er kuratert for dem.

Det har aldri vært enklere å tjene penger på nettet med alle verktøyene som er tilgjengelige i dag. Det krever engasjement og utholdenhet, med konstant arbeid for å trekke trafikk til nettstedet ditt og få tilhengere. Ved å bruke de seks strategiene som er beskrevet ovenfor, kan du imidlertid sette deg opp for å lykkes.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map