6 moduri de a vă crește audiența de comerț electronic și de a începe să câștigați bani online

Pe măsură ce numărul afacerilor care înființează un magazin online continuă să crească, compania de cercetare de piață Forrester estimează că 17% din toate vânzările cu amănuntul vor fi generate prin comerț electronic până în 2022. Cumpărătorii fac din ce în ce mai multe tranzacții online, iar servicii precum Shopify, Wix și alții fac posibilă configurarea rapidă și ușoară a unui magazin. Dacă încă nu v-ați dezvoltat afacerea online, este posibil să vă gândiți la asta.


Totuși, plasarea inventarului online nu este suficientă pentru ca afacerea dvs. online să aibă succes. Pe lângă faptul că vă fac produsele atractive, site-ul dvs. web trebuie să fie atrăgător, sigur și ușor de navigat.

Sfaturi pentru creșterea eCommerce Audience src=

A avea un site web de înaltă calitate, care oferă vizitatorilor o experiență plăcută de cumpărături online, este esențial pentru realizarea vânzărilor prin comerț electronic – este similar cu crearea unui mediu de magazin cu cărămidă și mortar care îi face pe oameni să dorească să își facă cumpărăturile. Aruncați o privire la aceste șase sfaturi pentru a converti vizitatorii în cumpărători și pentru a vă optimiza magazinul online pentru a oferi cel mai bun randament al investiției.

1.  Asigurați-vă că aveți o bază solidă de comerț electronic

Primul pas în crearea unui magazin online este investiția într-o platformă de comerț electronic care va facilita clienților să vă găsească și să cumpere produsele. Shopify este unul dintre cele mai recunoscute nume din industrie, dar există multe alte platforme de comerț electronic care oferă servicii comparabile. Luați în considerare aceste calități atunci când investigați ce software doriți să aveți încredere în afacerea dvs. online:

 • Gazduire web de încredere: În funcție de ce platformă alegeți, magazinele de comerț electronic vin pachete complet găzduite și auto-găzduite. Complet găzduit înseamnă că compania va avea grijă de toate aspectele tehnice ale site-ului dvs., dar de obicei este mai scumpă; Planurile self-gazdate vă oferă un control total, dar necesită mai multă răbdare și disponibilitatea de a învăța cum să gestionați un cont de găzduire.
 • Design personalizabil: Există mai multe modalități de a vă prezenta inventarul în magazinul dvs. online. Puteți imagina un design simplu, elegant, cu imagini mari și text minim, sau poate doriți să arate mai mult ca un catalog de tipărire. Consultați opțiunile de proiectare din platformă, inclusiv teme gratuite și plătite, pentru a vedea dacă vă poate încadra viziunea.
 • Securitate: În calitate de comerciant online, este responsabilitatea dvs. să fiți în conformitate cu Standarde de securitate a datelor PCI pentru a păstra securitatea datelor despre clienți și tranzacții. Securitatea de vârf este o necesitate. Căutați platforme care oferă certificate SSL – care permit unui browser să proceseze în mod sigur tranzacțiile – precum și măsuri suplimentare de securitate, cum ar fi monitorizarea serverului, scanările împotriva malware și protecția împotriva fraudei.
 • Suport și documentare: Mai ales dacă sunteți nou în comerțul electronic, apar inevitabil întrebări despre cum să faceți anumite lucruri pe platformă. Veți dori să vă asigurați că există o documentație clară și completă, precum și asistență pentru clienți care vă poate conduce prin aspectele mai provocatoare ale gestionării magazinelor online.
 • Cameră pentru creștere: Un magazin online ar putea să înceapă mic, dar ca orice afacere, speranța este că va crește în timp. Este important să selectați o platformă care vă oferă opțiuni pentru a vă ridica în sus sau în jos, după cum este necesar și pentru a adăuga noi funcții și conținut fără limitări.

Indiferent dacă alegeți să începeți de la zero cu web hosting și o platformă de comerț electronic online sau optați pentru un sistem complet găzduit, multe atribute ale magazinelor de succes rămân aceleași. Asigurați-vă că faceți cercetarea pentru a vedea ce cale are cel mai mult sens pentru magazin și buget.

2.  Alegeți o gazdă web puternică care accentuează viteza și fiabilitatea

Gazda web pe care o alegeți poate determina multe lucruri despre site-ul dvs. care afectează experiența clientului dvs., de la timpul de încărcare a paginilor dvs. până la securitatea tranzacțiilor. Nu toate planurile de găzduire web sunt făcute pentru a sprijini întreprinderile mici sau comerțul electronic, așa că căutați aceste calități atunci când faceți cumpărături pentru o gazdă:

 • Viteză: Site-urile mai rapide câștigă și păstrează mai mulți clienți – este la fel de simplu. O gazdă web care este constant rapidă este cea mai bună pentru întreprinderi și plasarea în rezultatele motorului de căutare. Analizați planurile care vin cu unități de stare solidă, care de multe ori se pot lăsa cu viteze de până la 20 de ori mai rapide decât unitățile hard disk tradiționale.
 • Fiabilitate: Pentru site-urile de comerț electronic, cu cât site-ul este redus din cauza erorilor serverului, cu atât mai bine. Găsiți o gazdă web care vă poate garanta un timp de funcționare de 99,9% sau mai mare pentru a vă asigura că clienții pot accesa întotdeauna site-ul dvs. și să facă cumpărături..
 • A sustine: În mod ideal, o gazdă web pentru o afacere mică va oferi asistență 24/7 prin mai multe canale pentru a vă ajuta printr-o varietate de provocări. Ori de câte ori există o problemă, asigurați-vă că vă puteți baza pe gazda dvs. pentru a răspunde prompt la apelul dvs. telefonic, chat sau e-mail – indiferent de timp.
 • Depozitare: Chiar și pentru o întreprindere de dimensiuni mici sau medii, limitarea cantității de stocare (toate lucrurile care merg pe site-ul dvs., de la fișiere text la videoclipuri) vă poate reține afacerea. Dispozitive de stocare semnificative și rapide vă vor oferi capacitatea de a vă dezvolta afacerea fără a vă opune limitărilor de performanță.
 • suportabilitate: Atunci când începeți o afacere complet nouă, minimizarea costurilor dvs. este esențială pentru crearea unui venit și un venit de încredere. Antreprenorii ar trebui să fie atenți, însă, să sară opțiunile de negociere la subsol pentru un pachet de găzduire care să ofere mai mult băuturi pentru buck-ul lor – nu sacrifică caracteristicile, performanța sau securitatea în numele economisirii a câțiva dolari pe lună..

Cele mai bune servicii de găzduire web eCommerce și construitori de site-uri îmbinați cele mai bune din ambele lumi, oferind utilizatorilor găzduire de înaltă performanță, cu șabloane ușor de utilizat și interfețe drag-and-drop care fac site-ul web nedureros.

3.  Găsiți un design ușor de utilizat care să maximizeze conversiile

Vizitatorii unei afaceri online se așteaptă ca totul să fie clar și simplu, de unde să găsească produse și să contacteze magazinul. Butoanele etichetate clar, titlurile de evidență și navigarea intuitivă contribuie la o experiență de cumpărături lină. Multe site-uri de comerț electronic încă ratează această marcă în acest sens, dar dvs. nu trebuie să fie unul dintre ele.

Există multe, multe magazine online și vă puteți aștepta ca persoanele care vizitează site-ul dvs. să fi vizitat deja alte câteva. Asta înseamnă că au deja o idee despre cum este o experiență bună de cumpărături online. Experții în proiectarea experienței utilizatorilor au identificat aceste trăsături drept unele dintre cele mai importante pentru utilizatori:

 • Butoane Call-to-Action: Fie că doriți ca un client să cumpere un produs sau să se înscrie la buletinul dvs., linkul sau butonul ar trebui să fie clar vizibil, de obicei în partea de sus a paginii. Folosiți o culoare care iese în evidență pentru a le atrage atenția. Odată făcut clic, procesul de înregistrare sau formularul de înregistrare nu trebuie să copleșească utilizatorul; în schimb, trebuie doar să dea sau să ceri informațiile de bază.
 • Bara de căutare: Utilizatorii nu trebuie să caute în jurul valorii de o bară de căutare. Funcționalitatea extrem de importantă trebuie să fie extrem de vizibilă și să poată orienta rapid cumpărătorii către exact produsul sau pagina pe care o caută. În mod ideal, găsiți o soluție care completează automat întrebările utilizatorului pentru a-și eficientiza în continuare experiența.
 • Meniu și navigare: Faceți navigarea ușor de înțeles cu titluri clare. Nu veți dori să echilibrați simplitatea cu eficacitatea, astfel încât să nu copleșiți clienții și să nu îi lăsați pierduți. Creați categorii și subcategorii care au sens pentru clienți, chiar dacă diferă de modul în care vă organizați produsele interne. Includeți pesmet pentru ca utilizatorii să își amintească calea pe care au urmat-o.

Concentrați-vă pe experiențele și funcționalitățile utilizatorului, în loc să vă lăsați la vedere prin diverse șabloane ale magazinului online. Desigur, va trebui să luați în considerare schemele de culori întrucât se referă la branding-ul tău și la reacție, diversele nuanțe provoacă în mod inconștient, dar recomandăm mai întâi să ai grijă de piulițe și șuruburi.

4.  Scrieți conținut clar și implicant

Un magazin de comerț electronic ar trebui să fie mai mult decât un spațiu pentru a vă juca produsele: este un spațiu online pentru a avea o conversație continuă cu baza de clienți despre marca dvs. Conținutul de pe site-ul dvs. – fie că este vorba despre un blog sau despre descrieri de produse sau recenzii ale clienților – joacă un rol important în ceea ce cred cumpărătorii despre afacerea dvs. Faceți un efort concertat pentru a înțelege cine sunt clienții dvs. și ce îi motivează să cumpere, astfel încât să vă puteți adapta conținutul la interesele lor.

Marketingul de conținut este unul dintre cele mai eficiente moduri de implicare a clienților și atrage-i către afacerea ta. Deși este important să vă actualizați continuu blogul și rețelele de socializare, regula calității asupra cantității se aplică aici. Nu postează doar sute de cuvinte pentru a umple spațiul – asigurați-vă că sfaturile, știri sau divertisment sunt valoroase pentru clienți și susține atât obiectivele, cât și linia de jos. Un blog este o modalitate excelentă de a-ți promova afacerea și de a primi feedback-ul clienților (în plus, ajută la clasarea motoarelor de căutare – mai multe despre asta mai târziu).

Când selectați o platformă de comerț electronic, verificați dacă are un sistem fiabil de gestionare a conținutului care vă permite să actualizați și să adăugați conținut cu ușurință. Dacă aveți instrumentele pentru a crea text, imagini și chiar videoclipuri, vă va permite să păstrați persoanele interesate de ceea ce oferiți.

5.  Atrageți mai mulți cumpărători cu o cercetare puternică a cuvintelor cheie

Capacitatea magazinului dvs. online de a fi descoperit pe web depinde în mare măsură de cât de vizibil este în rezultatele căutării. Aproape 40% din traficul de comerț electronic provine de la motoarele de căutare, ceea ce face ca Google, Bing, Yahoo și altele asemenea să fie importante pentru succesul dvs. de afaceri.

Arta optimizării motoarelor de căutare sau SEO, combină tactici pentru crearea de conținut care să satisfacă modul în care oamenii ar căuta produsele, serviciile și afacerile dvs. online. Un componentă esențială a SEO este cercetarea prin cuvinte cheie, care implică descoperirea celor mai bune cuvinte și fraze pentru a descrie produsele și afacerea dvs. Întâmplător, acele cuvinte cheie s-ar potrivi cu ceea ce oamenii utilizează cel mai probabil o căutare Google pentru a vă găsi. Aceste cuvinte și expresii pot fi utilizate în orice conținut de pe site-ul dvs. web, de la descrierile produselor dvs. până la postările de pe blogul dvs..

O bună utilizare a cuvintelor cheie SEO implică crearea unei liste inițiale de cuvinte și expresii pentru a vă conduce eforturile. Instrumente online gratuite, cum ar fi Google Analytics și MozBar, vă poate ajuta să vă urmăriți progresul. Nu vă fie frică să fiți specifici în cercetarea dvs. – cuvintele cheie cu coadă lungă, care conțin cel puțin trei cuvinte, constituie cea mai mare parte a căutărilor și este mai probabil să se convertească.

6.  Explorați fluxurile de venituri complementare

Deși principalul mod în care speri să câștigi bani este prin vânzarea produselor tale, nu scontezi alte modalități de încasare pe site-ul tău. Este posibil să generezi alte venituri care să ofere afacerii tale online un început important și să-ți suplimenteze veniturile odată ce îl obții.

În continuare, pentru a face comerț electronic, publicitatea este una dintre cele mai comune metode de a face bani online. Plasarea de reclame pentru produse conexe pe site-ul dvs. web va aduce bani în plus și vă poate ajuta clienții să găsească produsele care le plac. Într-o perspectivă similară, luați în considerare folosirea abilității dvs. de marketing și conținut pentru a accepta postări invitate sponsorizate – sau creșteți-vă rețeaua contribuind la alte magazine.

În afară de vânzările directe, două dintre cele mai bune strategii de creștere a veniturilor din magazinul dvs. implică plasarea de conținut cu valoare adăugată sau servicii de abonament pe site-ul dvs., care oferă clienților informații suplimentare legate de stilul de viață sau cultura din jurul produselor dvs..

Luați în considerare oferirea de conținut premium la un preț rezonabil, pe lângă conținutul gratuit de pe blogul dvs., fie prin descărcare digitală sau înregistrări. Un alt model care merită explorat este să oferim un serviciu de abonament care vă oferă produsele clienților în mod regulat – fie elemente specifice pe care le selectează, fie o selecție de articole care sunt pentru ele..

A câștiga bani online nu a fost niciodată mai ușor cu toate instrumentele disponibile astăzi. Este nevoie de dăruire și persistență, cu o muncă constantă pentru a atrage traficul pe site-ul dvs. și pentru a câștiga urmăritori. Cu toate acestea, aplicând cele șase strategii detaliate mai sus, vă puteți configura pentru succes.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map