6 módszer az e-kereskedelem közönségének növelésére és az internetes pénzszerzésre

Ahogy az online áruházat felállító vállalkozások száma folyamatosan növekszik, a Forrester piackutató cég becslései szerint ez Az összes kiskereskedelmi értékesítés 17% -át 2022-ig az e-kereskedelem teremti meg. A vásárlók egyre inkább online tranzakciókat folytatnak, és olyan szolgáltatások, mint a Shopify, a Wix és mások, lehetővé teszik az üzlet gyors és egyszerű létrehozását. Ha még nem kapta meg vállalkozását online, akkor valószínűleg gondolkodik rajta.


A készletek online feltöltése azonban nem elég ahhoz, hogy online üzleti vállalkozása sikeres legyen. Amellett, hogy termékeit vonzóvá teszi, webhelyének vonzónak, biztonságosnak és könnyen navigálhatónak kell lennie.

Tippek az e-kereskedelem közönségének növeléséhez src=

Az e-kereskedelem révén történő értékesítéshez elengedhetetlen az a magas színvonalú webhely, amely a látogatók számára kellemes online vásárlási élményt nyújt. Ez hasonló az „üzlethelyiség megteremtéséhez, amely arra készteti az embereket, hogy folytatják a vásárlást. Vessen egy pillantást erre a hat tippre, amelyekkel a látogatókat vásárlóvá alakíthatja és optimalizálhatja online áruházát a befektetés legjobb megtérülése érdekében.

1.  Győződjön meg róla, hogy van egy szilárd e-kereskedelmi alapítványa

Az online áruház felállításának első lépése az e-kereskedelem platformjába történő befektetés, amely megkönnyíti az ügyfelek számára az Ön termékeinek megtalálását és megvásárlását. A Shopify az ipar egyik legismertebb neve, de sok más e-kereskedelmi platform is kínál hasonló szolgáltatásokat. Vegye figyelembe ezeket a tulajdonságokat, amikor megvizsgálja, hogy mely szoftverbe kíván megbízni online üzleti vállalkozásával:

 • Megbízható webtárhely: Attól függően, hogy melyik platformot választja, az e-kereskedelem áruházak teljesen hostolt és önálló üzemeltetett csomagokban érkeznek. A teljes házigazda azt jelenti, hogy a cég az Ön webhelyének minden műszaki vonatkozásáról gondoskodik, de általában drágább; Az önálló házigazdás-tervek teljes ellenőrzést biztosítanak Önnek, de nagyobb türelmet és hajlandóságot igényelnek a host-fiók kezelésének megtanulására.
 • Testreszabható formatervezés: Többféle módon is bemutathatja készletét az online áruházban. Elképzelhet egy egyszerű, elegáns mintát nagy képekkel és minimális szöveggel, vagy talán inkább nyomtatott katalógusnak tűnik. Nézze meg a platform tervezési lehetőségeit, beleértve az ingyenes és a fizetett témákat is, hogy meg tudja-e felelni a látásodnak.
 • Biztonság: Online kereskedőként az Ön felelőssége, hogy megfeleljen a PCI adatbiztonsági szabványok az ügyfél- és tranzakciós adatok biztonságának megőrzése érdekében. A legkiválóbb biztonság kötelező. Keressen olyan platformokat, amelyek SSL-tanúsítványokat kínálnak – amelyek lehetővé teszik a böngésző számára a tranzakciók biztonságos feldolgozását -, valamint további biztonsági intézkedéseket, például a szerver figyelését, a rosszindulatú programok ellenőrzését és a csalások elleni védelmet..
 • Támogatás és dokumentáció: Különösen akkor, ha még nem ismeri az e-kereskedelmet, elkerülhetetlenül felmerülnek a kérdések azzal kapcsolatban, hogyan lehet bizonyos dolgokat a platformon csinálni. Gondoskodni kell arról, hogy rendelkezésre álljon világos és alapos dokumentáció, valamint ügyfélszolgálat, amely végigvezeti az online áruházkezelés kihívásokkal telibb aspektusait..
 • Szoba a növekedéshez: Lehet, hogy egy online áruház kicsivel indul, de mint minden vállalkozás, a remény az, hogy idővel növekszik. Fontos, hogy olyan platformot válasszon, amely lehetőséget ad a szükséges méretarányos fel- vagy leépítésre, valamint korlátozások nélkül új szolgáltatások és tartalom hozzáadására..

Akár a webhelyről, akár egy online e-kereskedelmi platformról indul, vagy akár egy teljesen hostolt rendszert választ, a sikeres üzletek sok tulajdonsága ugyanaz marad. Feltétlenül végezze el kutatását, hogy megtudja, melyik út vezet a legmegfelelőbb áruházához és költségvetéséhez.

2.  Válasszon egy erőteljes webgazdagépet, amely hangsúlyozza a sebességet és a megbízhatóságot

A kiválasztott internetes házigazda számos olyan dolgot meghatározhat webhelyén, amelyek befolyásolják az ügyfelek tapasztalatait, az oldalak betöltési idejétől a tranzakciók biztonságáig. Nem minden internetes tárhely-tervet készít a kisvállalkozások vagy az e-kereskedelem támogatására, tehát a gazdagépen történő vásárláskor keresse meg ezeket a tulajdonságokat:

 • Sebesség: A gyorsabb webhelyek több ügyfelet nyernek és tartanak fenn – ennyire egyszerű. A folyamatosan gyors webtárhely a legjobb a vállalkozások számára és a keresőmotorok eredményeinek elhelyezéséhez. Vizsgálja meg a szilárdtestalapú meghajtókhoz tartozó terveket, amelyek gyakran akár 20-szor is gyorsabbak, mint a hagyományos merevlemez-meghajtók..
 • Megbízhatóság: Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeknél annál jobb, minél kevesebb idő van a webhely kiszolgálói hibák miatt. Keressen egy olyan webhelyet, amely garantálja a 99,9% -os vagy annál magasabb rendelkezésre állást, hogy az ügyfelek mindig hozzáférhessenek az Ön webhelyéhez és vásárolhassanak.
 • Támogatás: Ideális esetben egy kisvállalati webtárhely több csatornán keresztül 24 órás, 7 órás támogatást kínál, hogy különféle kihívásokkal járjon. Ha bármilyen probléma merül fel, feltétlenül támaszkodhat a házigazdájára, hogy azonnal válaszoljon telefonhívására, csevegésére vagy e-mailjére – az időtől függetlenül.
 • Tárolás: Még kis- vagy közepes méretű vállalkozások számára is, a tárhely mennyiségének korlátozása (az összes olyan anyag, amely a webhelyén megy, a szöveges fájloktól a videóig) visszatarthatja vállalkozását. A jelentős és gyors tárolóeszközök képessé teszik vállalkozásának kiépítését anélkül, hogy fel kellene küzdenie a teljesítmény korlátozásaival szemben.
 • megfizethetőség: Egy teljesen új vállalkozás indításakor a költségek minimalizálása kritikus fontosságú a jövedelem és a megbízható bevétel megteremtéséhez. A vállalkozóknak azonban ügyelniük kell arra, hogy átugorják az olcsóbb alapú opciókat egy olyan hostcsomaghoz, amely nagyobb ütést kínál az áráért – ne áldozzon fel a szolgáltatásokra, a teljesítményre vagy a biztonságra azért, hogy havonta néhány dollárt takarítson meg..

A legjobb e-kereskedelem web hosting és webhely készítők keverd össze a két világ legjobbját azáltal, hogy nagy teljesítményű tárhelyet adnak a felhasználóknak felhasználóbarát sablonokkal és drag and drop interfészekkel, amelyek fájdalommentessé teszik a weboldalak építését.

3.  Keressen olyan felhasználóbarát mintát, amely maximalizálja a konverziókat

Az online üzleti vállalkozások látogatói elvárják, hogy minden legyen világos és egyértelmű, kezdve a termékek megtalálásától az üzlet felkereséséig. Az egyértelműen címkézett gombok, kiemelkedő címsorok és az intuitív navigáció mind hozzájárulnak a zökkenőmentes vásárláshoz. Sok e-kereskedelmi webhely még mindig hiányzik erről a jelölésről, ám a sajátodnak nem kell ezek közül egyiknek lennie.

Számos, sok online áruház található, és elvárható, hogy az Ön webhelyét látogató emberek már meglátogattak másokat is. Ez azt jelenti, hogy már van elképzelésük arról, hogy milyen a jó online vásárlás élménye. A felhasználói élménytervezés szakértői ezeket a tulajdonságokat a felhasználók számára legfontosabbnak ítélték meg:

 • Cselekvésre hívó gombok: Akár azt akarja, hogy az ügyfél vásároljon egy terméket, vagy feliratkozzon hírlevelére, a linknek vagy gombnak jól láthatónak kell lennie, általában az oldal tetején. Használjon olyan színt, amely kiemelkedik, hogy felhívja a figyelmüket. Ha rákattintottak, a kapott fizetési folyamat vagy regisztrációs űrlap nem szabad túlterhelni a felhasználót; ehelyett csak adja meg vagy kérje meg az alapvető információkat.
 • Kereső sáv: A felhasználóknak nem kell keresniük a keresősávot. A kritikus szempontból fontos funkciónak jól láthatónak kell lennie, és képesnek kell lennie arra, hogy a vásárlókat gyorsan irányítsa a keresett termékhez vagy oldalhoz. Ideális esetben találjon olyan megoldást, amely automatikusan kiegészíti a felhasználói lekérdezéseket, hogy tovább korszerűsítse tapasztalataikat.
 • Menü és navigáció: Egyértelmű címsorokkal könnyedén megértheti navigációját. Szeretné egyensúlyba hozni az egyszerűséget és a hatékonyságot, így nem szabad túlterhelni az ügyfeleket, vagy elveszítheti őket. Készítsen olyan kategóriákat és alkategóriákat, amelyeknek értelme van az ügyfeleknek, még akkor is, ha ez különbözik attól, hogy hogyan szervezi a termékeit belsőleg. Helyezzen bele zsemlemorzsát, hogy a felhasználók emlékezzenek az általuk követett útra.

Összpontosítson a felhasználói élményekre és a funkcionalitásra, ahelyett, hogy belekapaszkodna a különböző online áruházsablonokba. természetesen, figyelembe kell vennie a színsémákat mivel azok a márkáddal és a reakcióval kapcsolatosak, különféle színek tudatalatti végül kiváltódnak, de azt javasoljuk, hogy először vigyázzon az anyákra és csavarokra.

4.  Írjon tiszta és vonzó tartalmat

Az e-kereskedelmi áruháznak nem csupán egy helynek kell lennie, amely a termékeinek feltárására szolgál: online hely, ahol folyamatosan beszélgethet az ügyfelekkel a márkájáról. Az Ön webhelyének tartalma – akár blog, akár termékleírás, vagy vásárlói vélemény – nagy szerepet játszik abban, amit a vásárlók gondolnak az Ön vállalkozásáról. Összehangolt erőfeszítéseket tesz annak megértése érdekében, hogy ki az ügyfelek és mi motiválja őket vásárolni, így a tartalmat az érdeklődésükhöz igazíthatja.

A tartalommarketing az ügyfelek bevonásának egyik leghatékonyabb módja és vonzza őket a vállalkozásához. Noha fontos a blogod és a közösségi média folyamatos frissítése, itt érvényes a mennyiségi minőségi szabály. Ne csak több száz szót tegyen közzé, hogy kitöltse a helyét – biztosítsa, hogy tanácsai, hírei vagy szórakoztatása értékes legyen az ügyfelek számára, és támogatja mind céljaikat, mind az alsó sorát. A blog nagyszerű módja az üzleti vállalkozás népszerűsítésének és az ügyfelek visszajelzéseinek (ezenkívül segít a keresőmotorok rangsorolásában – erről később).

Az e-kereskedelem platformjának kiválasztásakor ellenőrizze, hogy rendelkezik-e megbízható tartalomkezelő rendszerrel, amely lehetővé teszi a tartalom egyszerű frissítését és hozzáadását. Ha szövegek, képek és akár videók elhelyezésére szolgáló eszközökkel is felruházza Önt, akkor az embereket érdekli az Ön által kínált lehetőségek.

5.  Több vásárló vonzza magát erős kulcsszó-kutatással

Az online áruház felfedezésének képessége az interneten nagymértékben függ attól, mennyire látható a keresési eredmények között. Az e-kereskedelem forgalmának csaknem 40% -a keresőmotorokból származik, a Google, a Bing, a Yahoo és hasonlók kritikus fontosságúvá tétele az üzleti siker szempontjából.

A keresőmotor-optimalizálás művészete, vagy a SEO kombinálja a tartalom létrehozásának taktikáját, amely figyelembe veszi, hogy az emberek hogyan keressék az Ön termékeit, szolgáltatásait és üzleti vállalkozásait online. egy A SEO alapvető eleme a kulcsszó-kutatás, amely magában foglalja a legjobb szavak és kifejezések felfedezését a termékek és vállalkozás leírására. Véletlen egybeesés mellett ezek a kulcsszavak megegyeznek azzal, amit az emberek valószínűleg egy Google keresés segítségével találnak meg téged. Ezek a szavak és kifejezések felhasználhatók a webhely bármely tartalmában, a termékek leírásától kezdve a blogbejegyzéséig.

A jó SEO kulcsszó használata magában foglalja a szavak és kifejezések kezdeti listájának elkészítését az erőfeszítései irányításához. Ingyenes online eszközök, például A Google Analytics és MozBar, segíthet nyomon követni a haladást. Ne félj, hogy konkrét legyen a kutatásában – a hosszú farok kulcsszavak, amelyek legalább három szót tartalmaznak, a keresések nagy részét képezik, és valószínűbb, hogy konvertálnak.

6.  Fedezze fel a kiegészítő bevételi patakokat

Noha a pénzszerzés elsődleges módja a termékek eladása, az adományozás egyéb módjaira ne engedjen kedvezményt webhelyén. Lehetséges egyéb bevételt generálni, hogy az online üzleti vállalkozás elején induljon, és kiegészítse a jövedelmét, mihelyt megszerezte a földről..

Ezután az e-kereskedelem számára a reklám az egyik leggyakoribb módszer az internetes pénzkereséshez. Kapcsolódó termékek hirdetéseinek a weboldalon történő elhelyezése extra pénzt hoz, és segíthet ügyfeleinek megtalálni a kedvelt termékeket. Hasonlóképpen fontolja meg blogja és tartalommarketing-képességének felhasználását a szponzorált vendégbejegyzések elfogadására – vagy bővítse hálózatát a többi üzlethez írt cikkekkel.

A közvetlen értékesítés mellett az üzlet bevételeinek növelésére szolgáló két legjobb stratégia az, hogy hozzáadott értékű tartalmat vagy előfizetési szolgáltatásokat helyez el a webhelyén, amelyek további információkat szolgáltatnak az ügyfeleknek az Ön termékeit körülvevő életmóddal vagy kultúrával kapcsolatban..

Fontolja meg prémium tartalom méltányos áron történő felkínálását a blogjában szereplő ingyenes tartalom mellett, akár digitális letöltés, akár regisztráció révén. Egy másik felfedezésre érdemes modell egy előfizetési szolgáltatás nyújtása, amely rendszeresen szállítja az Ön termékeit az ügyfelek számára – akár az általuk kiválasztott meghatározott tételeket, akár a számukra kurátumot.

Az online pénzszerzés még soha nem volt ilyen egyszerű az összes elérhető eszköz segítségével. Elkötelezettségre és kitartásra van szükség, és folyamatos munkával kell felhívni a forgalmat a webhelyére, és követőket szerezni. A fent leírt hat stratégia alkalmazásával azonban beállíthatja magát a sikerhez.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map