6 måder at udvide din e-handelsgruppe og begynde at tjene penge online

Da antallet af virksomheder, der opretter en online butik fortsætter med at stige, vurderer markedsundersøgelsesfirmaet Forrester det 17% af alt detailsalg vil blive genereret via e-handel i 2022. Shoppere foretager i stigende grad online-transaktioner, og tjenester som Shopify, Wix og andre gør det muligt at etablere en butik hurtigt og nemt. Hvis du ikke har fået din virksomhed online endnu, er chancerne for, at du tænker over det.


At sætte din beholdning online er imidlertid ikke nok til at gøre din online forretning vellykket. Ud over at gøre dine produkter attraktive, skal dit websted være tiltalende, sikkert og nemt at navigere på.

Tip til vækst af e-handelsgruppe src=

At have et websted af høj kvalitet, der giver besøgende en behagelig online shoppingoplevelse, er meget vigtigt for at kunne sælge via eCommerce – det svarer til at oprette et mursten-og-mørtel-butiksmiljø, der får folk til at fortsætte med at handle. Se på disse seks tip til konvertering af besøgende til købere og optimering af din online butik for at få det bedste afkast.

1.  Sørg for, at du har et solidt e-handelsfundament

Det første trin i oprettelsen af ​​en online butik er at investere i en eCommerce-platform, der gør det nemt for kunderne at finde og købe dine produkter. Shopify er et af de mest anerkendte navne i branchen, men der er mange andre e-handelsplatforme, der tilbyder sammenlignelige tjenester. Overvej disse kvaliteter, når du undersøger, hvilken software du vil have tillid til din online forretning:

 • Pålidelig web-hosting: Afhængig af hvilken platform du vælger, kommer eCommerce-butikker i fuldt hostede og selvhostede pakker. Fuldt vært betyder, at virksomheden vil tage sig af alle tekniske aspekter af dit websted for dig, men er normalt dyrere; self-hostede planer giver dig total kontrol, men kræver mere tålmodighed og vilje til at lære, hvordan du administrerer en hosting-konto.
 • Customizable Design: Der er mere end en måde at præsentere din beholdning på i din online butik. Du kan forestille dig et simpelt, elegant design med store billeder og minimal tekst, eller måske vil du have, at det skal ligne et udskriftskatalog. Se designmulighederne på platformen, inklusive gratis og betalte temaer, for at se, om det kan rumme din vision.
 • Sikkerhed: Som en online-forhandler er det dit ansvar at overholde PCI-datasikkerhedsstandarder for at holde kunde- og transaktionsdata sikre. Top-notch sikkerhed er et must. Se efter platforme, der tilbyder SSL-certifikater – som tillader en browser at sikre behandling af transaktioner – samt yderligere sikkerhedsforanstaltninger såsom serverovervågning, malware-scanninger og svigbeskyttelse.
 • Support og dokumentation: Især hvis du er ny inden for e-handel, kommer spørgsmål om, hvordan man gør visse ting på platformen uundgåeligt op. Du ønsker at sikre dig, at der er klar og grundig dokumentation tilgængelig såvel som kundesupport, der kan lede dig gennem de mere udfordrende aspekter af online butiksstyring.
 • Rum til vækst: En online butik starter muligvis lille, men som enhver virksomhed er håbet, at den vil vokse med tiden. Det er vigtigt at vælge en platform, der giver dig muligheder for at skalere op eller ned efter behov og tilføje nye funktioner og indhold uden begrænsninger.

Uanset om du vælger at starte fra bunden med webhosting og en online eCommerce-platform eller vælge et fuldt hostet system, forbliver mange attributter for succesrige butikker de samme. Sørg for at gøre din research for at se, hvilken sti der giver mest mening for din butik og dit budget.

2.  Vælg en stærk webhost, der understreger hastighed og pålidelighed

Den webhost, du vælger, kan bestemme mange ting om dit websted, der påvirker din kundes oplevelse, fra indlæsningstiden for dine sider til sikkerheden ved transaktioner. Ikke alle webhosteplaner er lavet til at støtte små virksomheder eller e-handel, så kig efter disse kvaliteter, når du handler efter en vært:

 • Hastighed: Hurtigere websteder får og holder flere kunder – det er så enkelt som det. En webhost, der konsekvent er hurtig, er bedst for virksomheder og placering i resultaterne af søgemaskinerne. Se på planer, der leveres med solid-state drev, som ofte kan prale med hastigheder op til 20 gange hurtigere end traditionelle harddiskdrev.
 • Pålidelighed: For e-handelswebsteder, jo mindre tid er webstedet nede på grund af serverfejl, desto bedre. Find en webhost, der kan garantere en oppetid på 99,9% eller derover for at sikre, at kunder altid kan få adgang til dit websted og foretage køb.
 • Support: Ideelt set tilbyder en webhost for en lille virksomhed 24/7 support via flere kanaler for at hjælpe dig gennem en række udfordringer. Når der er et problem, skal du sørge for at stole på din vært til hurtigt at besvare dit telefonopkald, chat eller e-mail – uanset tidspunkt.
 • Opbevaring: Selv for en lille eller mellemstor virksomhed kan begrænsning af mængden af ​​lagerplads (alt det, der foregår på dit websted, fra tekstfiler til videoer) holde din virksomhed tilbage. Betydelige og hurtige opbevaringsenheder giver dig kapacitet til at opbygge din virksomhed uden at stramme mod ydelsesbegrænsninger.
 • Prisoverkommelighed: Når du starter en helt ny virksomhed, er minimering af dine omkostninger afgørende for at skabe en indkomst og pålidelig indtægt. Iværksættere bør dog være forsigtige med at springe mulighederne for forhandler-kælderen over for en hosting-pakke, der tilbyder mere bang for deres penge – ikke ofre funktioner, ydeevne eller sikkerhed for at spare et par dollars om måneden.

Den bedste eCommerce-webhosting og webstedsopbyggere bland det bedste fra begge verdener ved at give brugerne hosting med høj ydeevne med brugervenlige skabeloner og træk-og-slip-grænseflader, der gør websides bygning smertefri.

3.  Find et brugervenligt design, der maksimerer konverteringer

Besøgende på en online-forretning forventer, at alt er klart og ligetil, hvor man finder produkter til, hvordan man kontakter butikken. Tydeligt mærkede knapper, fremtrædende overskrifter og intuitiv navigation bidrager alle til en glat shoppingoplevelse. Mange e-handelswebsteder savner stadig dette mærke på dette, men dine behøver ikke at være et af dem.

Der er mange, mange onlinebutikker, og du kan forvente, at folk, der besøger dit websted, allerede har besøgt flere andre. Det betyder, at de allerede har en idé om, hvordan en god online shoppingoplevelse er. Eksperter inden for design af brugeroplevelse har identificeret disse træk som nogle af de vigtigste for brugerne:

 • Knapper til opfordring til handling: Uanset om du vil have en kunde til at købe et produkt eller tilmelde dig dit nyhedsbrev, skal linket eller knappen være tydeligt synlig, normalt øverst på siden. Brug en farve, der skiller sig ud for at henlede opmærksomheden. Når der er klikket på, skal den resulterende kasseproces eller registreringsformular ikke overvælde brugeren; i stedet bare give eller bede om de grundlæggende oplysninger.
 • Søgningslinje: Brugere skal ikke være nødt til at kigge rundt efter en søgefelt. Den kritisk vigtige funktionalitet skal være meget synlig og kunne hurtigt rute shoppere til nøjagtigt det produkt eller den side, de leder efter. Find ideelt set en løsning, der automatisk udfylder brugerforespørgsler for at strømline deres oplevelse yderligere.
 • Menu og navigation: Gør din navigation let at forstå med tydelige overskrifter. Du ønsker at afbalancere enkelhed med effektivitet, så du ikke overvælder kunder eller lader dem gå tabt. Opret kategorier og underkategorier, der giver mening for kunderne, selvom det adskiller sig fra, hvordan du organiserer dine produkter internt. Medtag brødkrumm, så brugerne kan huske den sti, de fulgte.

Fokuser på brugeroplevelser og funktionalitet i stedet for at blive falske tommelfingre gennem forskellige online-butiksskabeloner. Selvfølgelig, skal du overveje farveskemaer da de vedrører din branding og reaktionen opstår forskellige farver ubevidst til sidst, men vi anbefaler først at passe på møtrikker og bolte.

4.  Skriv tydeligt og engagerende indhold

En eCommerce-butik skal være mere end bare et rum til at hauk dine produkter: det er et online-rum at have en løbende samtale med din kundebase om dit brand. Indholdet på dit websted – hvad enten det drejer sig om en blog, produktbeskrivelser eller kundevurderinger – spiller en stor rolle i, hvad købere synes om din virksomhed. Lav en samlet indsats for at forstå, hvem dine kunder er, og hvad der motiverer dem til at købe, så du kan skræddersy dit indhold til deres interesser.

Content marketing er en af ​​de mest effektive måder at engagere kunder på og tiltrække dem til din virksomhed. Selvom det er vigtigt at løbende opdatere din blog og sociale medier, gælder reglen om kvalitet i forhold til kvantitet her. Skriv ikke bare hundreder af ord for at udfylde plads – sørg for, at dine råd, nyheder eller underholdning er værdifulde for kunderne og understøtter både deres mål og din bundlinje. En blog er en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed og få feedback fra kunder (plus, det hjælper med placering af søgemaskiner – mere om det senere).

Når du vælger en eCommerce-platform, skal du kontrollere, at den har et pålideligt indholdsstyringssystem, der lader dig opdatere og tilføje indhold let. At have værktøjerne til at sætte tekst, billeder og endda videoer giver dig mulighed for at holde folk interesserede i det, du tilbyder.

5.  Tiltræk flere kunder med stærk søgeordsundersøgelse

Evnen til din online butik til at blive opdaget på nettet afhænger stort set af, hvor synlig den er i søgeresultaterne. Næsten 40% af e-handelstrafikken kommer fra søgemaskiner, at gøre Google, Bing, Yahoo og lignende kritisk vigtige for din virksomheds succes.

Kunsten at optimere søgemaskiner, eller SEO, kombinerer taktik til at skabe indhold, der passer til, hvordan folk vil søge efter dine produkter, tjenester og forretninger online. en essentiel komponent i SEO er nøgleord forskning, som involverer at finde de bedste ord og sætninger til at beskrive dine produkter og forretning. Tilfældigt svarer disse søgeord til, hvad folk sandsynligvis bruger en Google-søgning til at finde dig. Disse ord og sætninger kan bruges i ethvert indhold på dit websted, fra beskrivelserne af dine produkter til dine blogindlæg.

God brug af SEO-nøgleord involverer at udarbejde en indledende liste med ord og sætninger for at drive din indsats. Gratis online værktøjer, f.eks Google Analytics og MozBar, kan hjælpe med at spore dine fremskridt. Vær ikke bange for at være specifik i din forskning – nøgleord med lange hale, der indeholder mindst tre ord, udgør hovedparten af ​​søgninger og er mere tilbøjelige til at konvertere.

6.  Udforsk supplerende indtægtsstrømme

Selvom den primære måde, du håber at tjene penge på, er gennem salg af dine produkter, skal du ikke rabatte andre måder at indløse på dit websted. Det er muligt at generere andre indtægter for at give din online forretning en start i starten og supplere din indkomst, når du har fået den væk fra jorden.

Dernæst til e-handel er reklame en af ​​de mest almindelige måder at tjene penge online. At placere annoncer for relaterede produkter på dit websted medfører ekstra kontanter og kan hjælpe dine kunder med at finde produkter, de kan lide. Overvej på samme måde at bruge din blog og dygtighed til at markedsføre indhold til at acceptere sponsorerede gæsteposter – eller udvide dit netværk ved at bidrage med artikler til andre butikker.

Bortset fra direkte salg involverer to af de bedste strategier for at øge indtægterne fra din butik placering af merværdigt indhold eller abonnementstjenester på dit websted, der giver kunderne ekstra information relateret til livsstilen eller kulturen omkring dine produkter..

Overvej at tilbyde premiumindhold til en rimelig pris ud over det gratis indhold på din blog, hvad enten det er gennem digital download eller registreringer. En anden model, der er værd at udforske, er at tilbyde en abonnementstjeneste, der leverer dine produkter til kunderne regelmæssigt – enten specifikke varer, de vælger, eller et udvalg af varer, der er samlet til dem.

At tjene penge online har aldrig været lettere med alle de tilgængelige værktøjer i dag. Det kræver engagement og vedholdenhed med konstant arbejde for at trække trafik til dit websted og få tilhængere. Ved at anvende de seks strategier, der er beskrevet ovenfor, kan du dog indstille dig til succes.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map