48 szakértő megosztja a legjobb tippjét a legjobb e-kereskedelmi szoftverplatform kiválasztásához

Az online áruház biztosítja a termékek függetlenségét a világ minden nap 24 órájában. Sokkal kevesebbet fizet, mint egy szokásos tégla- és habarcsbolt, és az ügyfelek számára szerte a világon elérhető.


A lehetőségek sokasága miatt nehéz eldönteni, hogy melyik platformot használja. És a döntés fontos, mivel a választott platform lehet az, amely évekig, ha nem is évtizedekig áll majd rendelkezésére, és ez lesz az online áruház alapja.

Ha online áruházat szeretne felépíteni, akkor számos lehetősége van az e-kereskedelem szoftverére, ez egy olyan platform, amelyet az Ön webhelyén használhat. Úgy döntöttünk, hogy megtudja, melyik a legnépszerűbb választás.

48 e-kereskedelemmel foglalkozó szakértővel felkeresettünk egy központi kérdést:

Mi az Ön kedvenc e-kereskedelmi platformja és milyen funkciók készítették az adott szoftver kiválasztására?

Az eredmények:

Merüljünk el a szakértő válaszaiba, és derítsük ki, hogy mi az egyes platformok előnyei és hátrányai.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony jelenleg az InstaViva technológiai igazgatója & Hope Shades. Ezenkívül az Arctic Gray, Inc. ügyvezető igazgatója. Sokszor felkérik, hogy beszéljen a különféle technológiai cégek rendezvényein szerte a világon, hogy megvitassa a tervezési trendeket, a márkanevet, a reklámozást, a SEO-t és egyebet..

Anthony vagyok, és több mint egy évtizeden keresztül terveztem weboldalakat. A kedvenc e-kereskedelmi platform kiválasztásakor két fő dolgot nézek meg, az egyik a funkcionalitás, a másik a könnyű használat..

funkcionalitás. A Shopify a legjobb e-kereskedelmi platform, amely a funkcionalitást illeti, a plug-inek és alkalmazások széles skálájával, a szállítási moduloktól, a Fulfillment Solutions megoldásoktól, a több mint 70 fizetési átjárótól, termékjavaslattól és még sok minden mástól.

A Shopify lehetővé teszi rugalmas webhelyek felépítését, így minden eszköz számára tökéletes, és nagyon gyorsan betölthető. Ez egy nagyszerű megoldás valaki számára, aki alapvető ismeretekkel rendelkezik a kódolás és a webfejlesztés területén.

Egyszerű használat. A Wix a legjobb e-kereskedelem platform ott, ahol könnyű használni, a drag and drop szerkesztővel, és nagyon intuitív bárkinek. A legjobb dolog a Wix esetében az, hogy nem kell tudnia, hogyan kell kódolni egy weboldal létrehozásához.

Az ügyfelek számára weboldalak készítésekor sok változtatással és frissítéssel jönnek vissza, és folyamatosan fizetniük kell a fejlesztőnek, de a Wix segítségével ki tudjuk építeni a webhelyet, majd az ügyfél könnyedén átveheti a napi menedzsmentet..

A Wix egy rögzített nézet (nem reagáló), de van egy nagyszerű mobil szerkesztő, amely webhelyét tökéletes mobil élménygé alakítja.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs a Magebit, a Magento-ra szakosodott e-kereskedelmi ügynökség vezérigazgatója. Tanúsított Magento fejlesztő és megoldás-szakember. Az Arturus több mint hat éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Nem lehet megmondani, melyik e-kereskedelmi platform a legjobb. Az ügyfelek igényeitől függ, hogy melyik e-kereskedelmi platformot kell használni.

Kedvenceim a Magento, de a kis webhelyekhez ez nem megfelelő, mivel a tárhely és a karbantartás költségei meglehetősen magasak, mint a Shopify vagy bármely más nyílt forrású e-kereskedelmi platform. Közepes és nagy helyekre javaslom a Magento-t (CE vagy EE), mivel a Magento nagyon méretezhető és biztonságos.

A Magebit-ügyfelek kb. 90% -a használja a Magento-t, és a megfelelő fejlesztőkkel és iránymutatásokkal ez az e-kereskedelem platform a sikerhez vezető út.

Véleményem szerint a Magento választásának fő okai vannak:

 • Nagyon nagy kiterjesztési bázis (ingyenes és fizetett)
 • Könnyen testreszabható anélkül, hogy megismerné a fő funkciókat
 • Biztonságos rendszeres biztonsági javítások kiadásával
 • Gyorsan növekvő közösség
 • Rendszeres e-kereskedelmi események (Meet Magento)

Nem minden platform tökéletes, és vannak hátrányai a Magento számára is:

 • Magas tárhelyköltség más e-kereskedelmi platformokkal összehasonlítva
 • A rossz Magento ismeretekkel rendelkező fejlesztőként történő munkavégzéshez szükséges szakértői fejlesztők könnyen becsavarják az üzletet

A Shopify-t, a Woocommerce-t és másokat is használtam, de határozottan távol vannak a kedvenc Magento-tól, mivel más e-kereskedelmi platformok architektúrája néz ki..

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit a DotcomWeavers alapítója és vezérigazgatója, egy díjnyertes webdesign és fejlesztő cég, amelynek irodái Paramusban, New Jersey-ben vannak; Orlando, Florida; és Hyderabad, India.

Tapasztalataim szerint a Magento számos kulcsfontosságú tulajdonsággal rendelkezik, amelyek révén kiemelkedik az egyik robosztusabb és méretezhetőbb e-kereskedelem platformon..

 • Katalógus menedzsment – A felhasználók több ezer elemet tölthetnek fel egy importáláskor.
 • Több árképzési lehetőség – Könnyedén árazhat különféle tételeket, beállíthatja az ügyfélcsoportok árait, és elrejtheti az árakat a látogatók részéről, hogy ösztönözze őket a bejelentkezésre. Ez elősegíti a fontos vásárlói információk gyűjtését a termékpreferenciákról..
 • Termékfigyelmeztetések – Ügyfeleim az értékesítés növekedését látják az egyszerű figyelmeztetések használatával, például azzal, hogy tudatják az ügyfeleknek, hogy már rendelkezésre áll egy korábban elfogyott termék.
 • Több üzlet engedélyezve – A Magento lehetővé teszi többnyelvű webhely létrehozását, amely automatikusan betölti a tároló nézeteket bizonyos nyelveken. Ezenkívül megkönnyíti a B2B webhelyek számára a több termékkatalógus egyidejű kezelését egy közös háttérrendszer segítségével.
 • Testreszabott felhasználói felület – A platform képes kategóriák alapján megváltoztatni a terveket és módosítani a témákat. Egy vállalkozásnak több raktárhelyisége lehet egyetlen háttérkezelő rendszerrel. Ez nagy teljesítményű eszköz, mivel a célzottabb felhasználói élmény, annál nagyobb az átalakítás lehetősége.
 • Megrendelés-feldolgozási integráció – A Magento integrációs partnersége felülmúlhatatlan, és számos megrendelés-teljesítési megoldást kínál. Ide tartoznak a NetSuite, a QuickBooks és a ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen az Achintya Tech vezérigazgatója, egy cég, amelyet 2013-ban alapított. Specialitásuk a mobil fejlesztés és a webes tervezés, valamint a webes fejlesztés..

A Magento ingyenesen letölthető és telepíthető. A forráskódot bármikor módosíthatja, ha azt akarja, hogy megfeleljen az Ön által létrehozott webhely típusának, és telepítheti a Magento Connect Marketplace-en keresztül könnyen elérhető bővítményeket..

A Magento Connect, egyébként, valószínűleg a világ legnagyobb e-kereskedelmi alkalmazás-piaca is

Más e-kereskedelmi platformok felhasználói egyik fő panasza a weboldalhoz hozzáadott minden egyes apró szolgáltatással járó többletköltség..

Mivel a Magento nyílt forráskódú, ez a kérdés teljesen nem kérdés. Adjon hozzá annyi szolgáltatást, amennyit csak akar a webhelyére, anélkül, hogy egy fillért költene.

Egy másik probléma a platformon feltölthető és megjeleníthető termékek, terméksorozatok és SKU-k korlátozása. Ahogy növekszik, és az online áruház büszkébbé válik, exponenciálisan magasabb díjakat fizet az e-kereskedelmi platform szolgáltatójának..

Ez egy olyan terület, ahol végül semmit sem költenek Magento-ra. Bővítse és terjessze annyit, amennyit csak akar, és Magento növekedni fog veled további költség nélkül.

A mai internetes felhasználók 47% -a számít arra, hogy egy webhely 2 másodperc alatt töltődik be. Ennél hosszabb ideig, és egyszerűen bezárják a fület, és folytatják az életüket. Minden vásárló, aki elhagyja vásárlás nélkül, még egy hornyot hagy maga után az átváltási árfolyamban.

A teljesítményre gyakorolt ​​ilyen nyomás esetén olyan platformra lenne szükség, amely gyorsan betöltődik, lehetővé teszi az oldalak gyorsítótárazását, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy annyi csengő és síp legyen, amire szüksége van az e-kereskedelmi webhelyen..

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos weboldalunkat a lehető leginkább SEO-barátságossá tenni. Ismerjük a weboldal minden oldalának minden szempontjának optimalizálásában részt vevő károkat a SEO szempontjából. Ez nagyobb húzódást jelenthet a nagyméretű e-kereskedelmi webhelyeknél, amelyek több száz vagy több ezer oldalra futnak.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan a Magic Logix alapítója és vezérigazgatója, egy dallas, texasi székhelyű ügynökség, amely a testreszabott marketing-automatizálási megoldásokra szakosodott vállalkozások számára világszerte.

Az én e-kereskedelmi platformom a Magento Enterprise.

Elsősorban szeretem ennek a platformnak a teljesítményét és méretezhetőségét, valamint a dobozból nem elérhető funkcionalitást és a rendelkezésre álló plug-inek hosszú listáját, amelyek menet közben integrálhatók.

Ezenkívül szeretem a vonzó vásárlási élményt, amelyet a Magento-val kapsz, és az ügyfelek lojalitási funkcióit.

David Holander

David Holander

~ David a Vagen egyik vezérigazgatója és társalapítója, a Magento platformon az egyik legfontosabb globális e-kereskedelmi megoldás-szolgáltató..

– Azt kellene mondanom, hogy Magento. Ez volt a választott platform, amikor 2008-ban elindítottuk az üzletet, és a Magento azóta 100% -ban a hangsúly.

Tetszett, hogy nyílt forráskódú, teljes mértékben testreszabható, és lehetővé tette számunkra, hogy sok modult, telepítési eszközt és host eszközöket építsünk közvetlenül a Magento-hoz.

Rehan Fernando

A szakértő neve

~ Rehan az EIGHT25MEDIA alapítója és vezérigazgatója egy Szilícium-völgyben működő webdesign-fejlesztő cég.

Magento

 • Nyílt forráskódú.
 • Ez az első számú e-kereskedelem platformja.
 • Meghosszabbítható.
 • Ez óriási kiterjesztések.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin egy lelkes e-kereskedelem fejlesztő, aki tanácsadóként dolgozik a Nirmal Web Design Sydney-n. Szereti blogokon keresztül megosztani tapasztalatait a közösséggel. Már több mint 4 éve dolgozik a területen, és kiemelkedő szerepet tölt be a PHP e-kereskedelem platformon.

Több e-kereskedelmi platformon dolgoztam, mint például a WooCommerce, az Open Cart és a Magento. Megállapítottam, hogy a Magento a leghatékonyabb, funkciókban gazdag és leghatékonyabb platform az e-kereskedelem webportáljai számára.
Ez egy teljes csomagot biztosít az online üzlet számára, és tartalmazza az e-kereskedelem számára szükséges webhelyek korlátozásait.

A legjobban szeretem a Magento-t:

1) Több üzlet – A több üzlet menedzsmentje az elmúlt években ilyen fájdalmas volt a fejlesztők számára, de a Magento egyszerű háttéranyagokkal megkönnyítette számomra..

2) Hirdetések és eseménykezelés – A Magento lehetőséget kínál az események több elrendezési beállításához és ajánlatokhoz, például ünnepi szezonban beállíthatunk elrendezéseket az eladási és egyéb hirdetésekhez.

3) SEO menedzsment – A Magento különféle eszközöket és csomagokat biztosít az SEO átírására, a fejlécek Meta típusának beállításaira, a webhelytérképre és a SEO barát sablonokra, amelyek megkönnyítették a munkát.

4) Moduláris tervezés és sablonok és elrendezések mintázása – A konfiguráción alapuló MVC tervezési minta és modulárissága szabványt ad a fejlesztõ számára a Magento-val való együttmûködéshez és a kód konzisztenciájához, az újrahasznosíthatóság a legtöbb a Php fejlesztõk számára, különös tekintettel az e-kereskedelem alapú webhelyekre, amelyek nem megvalósíthatók. írjon kódot a semmiből az ügyfél által nyújtott fogalmakhoz, és a Magento gondoskodott róla.

5) Széles körű csomag-elérhetőség – A Magento Community számos csomagot kínál az ügyfelek igényeihez, például a közösségi média megosztásához, a SEO-hoz és a fizetési rendszerekhez, amelyek nagy segítséget nyújtanak a fejlesztőknek, és ezekből sok időt takaríthatnak meg..

6) Több fizetési átjáró támogatása – Különböző fizetési átjárók integrálhatók Magento Connect

7) Mobilplatform-támogatás – Különféle mobilbarát sablonokat találhatunk a Magento Connectnél, és valóban egyszerűbb a Magento M-Commerce-val való együttműködés, ahol megnézhetjük a webhely különféle alkotóelemeinek mobil verzióit..

8) Rugalmas ügyfélszolgálat és támogatás – A Magento készenléti funkciókat kínál az ügyfelek számára, például a termékek szállítását, szállítását, a kívánságlista-kosár kezelését a dobozból, és ami a legjobban tetszik, a nyomtatott számlázás és a Magento segítségével könnyen kezelhető számlák..

9) Többnyelvű támogatás – lokalizációs funkciókat kínál sütikkel, valamint többdevizás adózási lehetőségeket.

10) Webszolgáltatások – A Magento beépített funkcionalitást biztosít olyan webszolgáltatásokhoz, mint például a SOAP, REST, XMLRPC, biztonságos hitelesítési technikákkal beépítve, mint például az OAuth termékekre, kategóriákra és más, a dobozból kihúzódó adatokra..

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe a 4PointDigital alapítója és vezérigazgatója, a keresési tér veteránja és az Mr-SEO volt tulajdonosa. Joe az ügyfelek százaival segített az évek során, és továbbra is élen jár a SEO stratégiák terén.

A legmegfelelőbb e-kereskedelem platform kiválasztása kizárólag az Ön igényeitől függ, például a szükséges vagy nem szükséges tárhelyszolgáltatásoktól, előre elkészített vagy testreszabott üzlettervektől, az egyedi üzleti és marketing tevékenységek integrációjától, beleértve a számvitelt, a készletkezelést, az ügyfélszolgálatot és az e-mail marketingt stb..

Tehát meg kell vizsgálnia az elérhető e-kereskedelmi CMS által kínált lehetőségeket és integrációs szolgáltatásokat.

Személyes választásom a WordPress és a WooCommerce Plugin, csak néhány terméket értékesítő kis üzletek számára, de a Magento CMS nagyméretű e-kereskedelmi vállalkozások számára.

A Magento bebizonyította, hogy az e-kereskedelem funkcióinak leghatékonyabb webhely-platformja az ügyfelek és a webmesterek számára is. Piaci részesedése szintén tisztességes az úttörő versenytársakhoz, például a Prestashop, a Shopify vagy a BigCommerce platformokhoz képest.

Ennek a megfontolásnak az okai:

 • Költséghatékony nyílt forráskódú megoldás
 • SEO barátságosság – Dinamikus XML webhelytérkép URL-ek újraírása, a cím vagy a leírás metaértékének beállítása egyszerűen elvégezhető.
 • Promóciós tevékenységek – Könnyen kezelhető, a vizuális oldalszerkesztő lehetővé teszi az ajánlatok felépítését és testreszabását menet közben. A rugalmas kuponok és az árazási szabályok stresszmentessé teszik a munkát.
 • Mindez jól használható a mobil vásárlók számára – az érzékeny áruházak jobb hozzáférést biztosítanak a mobil felhasználók számára a bevásárlókocsikhoz és termékekhez táblagépeken, okostelefonokon és más eszközökön.
 • Kapacitás – Az akár 5 000 000 termék befogadására és 80 000 megrendelés (óránkénti) kezelésére való képesség teszi a tulajdonosok számára egyértelmű választást.
 • Szállítási lehetőségek, lokalizáció és a Fizetési átjáró támogatása – Többnyelvű támogatás a lokalizációhoz több országban, a Magento Connect fizetési kiterjesztései és a különféle szállítási lehetőségek megkönnyítik az összes ilyen elem robusztus beállítását. Egyáltalán nem meglepő, ha olyan márkák, mint a Samsung, a Lenovo, a Ford és a Nike a Magento-t használják e-kereskedelemmel kapcsolatos tevékenységeikhez. Ez elég!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric számos sikeres, nagy forgalmú blogot működtet különféle résekben. Most megosztja tapasztalatait, és tippeket kínál a törekvő bloggerek számára a Scribblrs.com

Személy szerint én mindig úgy találtam, hogy a Magento nagyszerű e-kereskedelmi platform.

A SEO szempontjából mindig dolgozom, és az egyik dolog, amit szeretek a Magento iránt, az az, hogy megkönnyíti annak biztosítását, hogy minden termékoldalt a lehető legjobban optimalizáljanak..

Nagyon sok időt takarít meg az optimalizált URL-ek, metacímkék és így tovább létrehozásában. Ez nagyobb esélyt biztosít a termékoldalain a releváns lekérdezések megjelenítésére a keresési eredményekben, amelyek a minőségi forgalmat növelik.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair egy blogger, aki menedzsment és könyvelési készségekkel rendelkezik. Tapasztalata a SEO és a programozás területén dolgozik.

Kedvenc e-kereskedelmi platformom a Magento.

A Magento-nak nincs korlátozása arra, hogy kreatív lehessen. Úgy tervezték, hogy teljes mértékben működőképessé tegye olyan tranzakciókat, mint például a sokféle fizetés, például PayPal, hitelkártya vagy bankkártya vagy Skrill fizetés..

A kézbesítés az e-kereskedelmi webhely kritikus szempontja. Könnyen teljes mértékben testreszabhatja a szállítási költségeket minden alkalommal, amikor az ügyfelek az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban vagy bármely más országban élnek. Ön előre beállíthatja a szállítási költségeket, vagy magában foglalhatja a választott vezető szállító cégeket.

A UPS lehetővé teszi, hogy a kézbesítők minden egyes szállítási folyamathoz csatlakozzanak, így az árváltozások automatikusan megtörténnek. Ez segít az intelligens döntések meghozatalában. Könnyű adó-kiegészítésekkel is rendelkezik, és elősegíti a teljes kiadás megteremtését.

Nagyon gyors, és olyan hatalmas vállalatok használják, mint az Amazon és az eBay. A Magento-t arra tervezték, hogy saját termékeit vagy szolgáltatásait értékesítse.

A Magento nem olyan általános, mint a WordPress vagy a Joomla, de kreatív előnyt jelenthet a versenytársaival szemben, és nehezebb feltörni, mint a WordPress..

A témákat általában csodálatosan megtervezik, és nem kell támaszkodnia olyan pluginekre, mint a WordPress. A Magento-ban könnyen elérheti a kód- és a metaterületet, így gyorsan módosíthatja a rajzolatot.

Igazi izgalmat kapok a Magento működéséből, mivel sokkal bonyolultabb, mint a WordPress. A Magento kódolása általában magas színvonalú, plusz ezeken az oldalakon történő eladás, annyira egyszerű és intelligens. A beépített rendszer minden alkalommal megmutatja az Ön havi eladásait és azt, hogy az emberek hogyan jutottak el az Ön webhelyére, valamint a webhely látogatói számával.

Megszerezheti a webhelyén, és gyorsan megértheti, mikor elfogy a készlete, addig nem jelenik meg a webhelyen, amíg a készlet vissza nem vált egy nagyon intelligens funkcióval.

Prémium árakat számíthat fel az emberekre a Magento webhelyekért.

Deepak SharmaLegjobb szakértői vélemények

Deepak Sharma

~ Deepak a Taurus Knight, az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos megoldásokra, ezen belül az e-kereskedelem SEO, e-mail marketing és a közösségi média marketing szakterületére szakosodott digitális ügynökség menedzsere..

Bár minden ügyfélnek egyedi követelményei vannak, és figyelembe vesszük ezt az egyedi feltételt, amikor e-kereskedelem platformot ajánlunk ügyfeleink számára, a leginkább ajánlott a Magento.

A Magento egy nagyon robusztus platform, amelynek köszönhetően gyorsan megtervezheti, és a webhelyet nemcsak kiválóan használható operatív felhasználásra, például értékesítésre és navigációra, hanem gyönyörű és vonzó megjelenésű is..

Néhány ügyfelünk, például a Wai Ski Hire, a platformot választotta, mivel nemzetközi fizetésekkel és beépített adó- és költségszállítási rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítenek a napi műveletekben..

A Magento témák széles választéka és a témák könnyedén módosíthatók, valamint a készletgazdálkodás lehetőségei is rendelkezésre állnak, amelyek segítenek az ellátási lánc menedzsmentjében, amely elengedhetetlen egy e-kereskedelmi webhelyhez..

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom a Capture Commerce alapítója. Az e-kereskedelemre szakosodott SEO szakértő.

Mint SEO tanácsadó, aki az e-kereskedelemre szakosodott, sokat válaszolok erre a kérdésre, és azt szeretném, ha még több ügyfelöm kérdezett volna, mielőtt belemerülne.

Időnként a vállalkozások az e-kereskedelem platformját választják, mert az igazodik a számviteli szoftverhez, az elosztó rendszerhez, vagy egy barátom elmondta nekik, hogy mennyire nagyszerű az övék.

Ez ok, de nem nagyszerű ok az e-kereskedelem platformjának kiválasztására, például biztonság, beépített marketing, könnyen kezelhető, könnyen áttelepíthető más platformokra és más platformokra, technikai támogatás, amely megoldja a problémákat és fenntartja a platform versenyképességét.

A választás nyílt forráskódú szoftverplatformokra, például WordPress, vagy hosztolt platformokra, például BigCommerce. A fenti okok miatt a legtöbb esetben nyílt forráskódú webhelyet ajánlom egy hostolt platformon.

Szeretne vállalni az összes otthoni felelősséget, például a biztonságot és a dolgok javítását, amikor azok megszakadnak? És mi történik, amikor a platform szolgáltatói abbahagyják annak támogatását, vagy sokkal többet számítanak fel erre? A tárolt platformok hasonló kérdéseket kezelnek, és az árak nagyon ésszerűek.

Javaslom a tárolt platformokat, mert rengeteg SEO funkcióval, integrációval keresőmotor-eszközökkel, analitikai eszközökkel, termékcsatornákkal / bevásárló motorokkal, termék-áttekintő platformokkal, kereszt- / eladási lehetőségekkel, jobb szolgáltatásokkal, például webhely-kereső szolgáltatókkal való integrációval, kocsi-elhagyási üzenetekkel, automatizált üzenetek, visszavásárolt értesítések, Amazon integráció, csevegő szolgáltatók, hozzáférés a legújabb marketing lehetőségekhez és még sok más.

Alapvetően sokkal gyorsabban lehet pénzt keresni anélkül, hogy minden tárhely-gondot feltenne. Nem minden üzemeltetett e-kereskedelmi platform van nagyszerű, ezért azt javaslom a Shopify, a 3dCart és a BigCommerce számára. Az e-kereskedelem platformjain azonban a Magento Enterprise az arany szabvány.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin a Radiator alapítója és vezető tervezője / fejlesztője.

A legtöbb nagy platformon tapasztalattal rendelkező vállalati háttérből származik, és a Radiator alapításakor már korán vonzottak a Shopify-ba.

Tervezőként a Shopify álom együtt dolgozni. Folyékonyan csábító nyelvük intuitív és viszonylag könnyű megtanulni. Szinte bármilyen kialakítást és szolgáltatáskészletet elkészíthet, és nagyon világosan megvalósíthatja, oly módon, hogy nagyon jól olvasható és karbantartható. Más platformokkal összehasonlítva a Shopify a tervezők számára a győztes.

A Shopify fejlesztőként egy gyönyörű ökoszisztémát is összeállított. Mivel a Shopify Saas, soha nem kell aggódnia a kiszolgálók karbantartása, a forgalom növekedése, a biztonsági rések vagy a frissítések / javítások alkalmazása miatt..

A legfontosabb az API. Tervezésük szerint tiszta és elérhetővé teszik az adminisztrátor alapfunkcióit, miközben lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy kibővítsék azt szokatlan és kreatív módon.

Ennek egyik igazolása az App Store, amely lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztők számára, hogy kibővítsék a Shopify funkcióit az alkalmazásokkal;

Írhat saját, vagy választhat egy kattintással telepíthető programok százai közül az alkalmazás-áruházban. Ennek a sikernek a bizonyítéka látható a vállalati megoldások számában, amelyek befektettek a Shopify integrációkba.

Napi működéshez – nem minden alkalmazottat kell képezni. A megrendelések feldolgozása, a termékek hozzáadása, az oldal frissítése szempontjából… egy jól felépített és konfigurált Shopify áruház mindent megbirkózhat.

És ami a hátteret illeti, ez az egyik legszebb és funkcionálisabb, amit valaha láttam.

És a legjobb az egészben, hogy minden nap javul. Értékesítheti a Shopify termékeket a WordPress webhelyén. Eladás közvetlenül a Facebookon, a Pinterest és a Twitter egy kattintással.

Integrálható minden nagyobb fizetési átjáróval. Az Apple Pay ősszel indítja el az egygombos megrendeléseket. Új funkciók folyamatosan bővülnek. Az összes tojást a Shopify kosárba helyeztük, és nem lehetett boldogabb.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy a Spring Web Solutions műszaki igazgatója.

A Shopify messze a legelőnyösebb e-kereskedelmi platform.

Fő okok:

 • Nagyon egyszerű CMS (ügyfeleink szeretik az admin felületet használni a megrendelések és termékek kezeléséhez)
 • Nagyon könnyű testreszabni (a fejlesztők szempontjából)
 • Sok fantasztikus alkalmazás / modul közül lehet választani, hogy az egyszerű plugin közül válasszon
 • Nagyon gyors az induláshoz – szó szerint felállhat és működhet egy átjáróval, és pár órán belül megkezdi a kereskedelmet.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “magasság =” 150 “szélesség =” 150 “/></p><p>~ Ben a Diff vezérigazgatója és alapítója. 25 szoftverfejlesztőből és mérnökből álló csapatot irányít, amely 2010 óta foglalkozik a Shopify ügyfeleinek egyedi megoldásokkal.</p><p>A Shopify néhány ok miatt kedvelt e-kereskedelmi platformunk.</p><p>Először is, a téma motorja a legelegánsabb, amellyel együtt dolgoztunk bármely SAAS platformon.</p><p>Nagyszerű munkát végeztek az API-val is, lehetővé téve számunkra, hogy kiegészítsük az alkalmazás elején és hátulján elérhető funkciókat..</p><p>A legfontosabb, hogy ügyfeleink szeretik!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “magasság =” 150 “szélesség =” 150 “/></p><p>~ Kyle vállalkozó és fejlesztő. Több tucat e-kereskedelem üzlet alkotója. Cége, a Trend Tape tőzsdei elemzést nyújt a kereskedők számára.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Szeretné tudni, hogy mi közös a sikeres programozókkal és vállalkozókkal?</p><p>Egyetlen alapelv létezik, amely mindkettőt egyesíti. Három betűből áll:</p><p><strong>SZÁRAZ. Ne ismételje meg magad. Miután egyszer megoldott egy problémát, használja ezt a megoldást örökre.</strong></p><p>A Shopify előtt minden alkalommal, amikor e-kereskedelmi webhelyet akart építeni, össze kellett állítania egy platformot. Olyan sok kis „TODO” volt, amelyekkel vigyázni kellett. Kis részletek, amelyek nem kapcsolódtak az üzleti vállalkozás alapfogalmához.</p><p>Olyan dolgok, mint a tárhely, a webhelytervezés, a sebességtesztek, a keretrendszer telepítése és a végtelen testreszabások, hogy ez a megfelelő működéshez jusson. Más megoldások is voltak, de a megvalósítás a fejlesztők számára költséges és kihívásokkal teli.</p><p>Szerencsére a Shopify rendelkezik egy nagyszerű API-vel, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy virtuálisan automatizálják a teljes üzlet létrehozási folyamatot.</p><p>Most, népszerűsége miatt, biztos lehet benne a programozó közösség hosszú távú támogatásáról is. Nem kell aggódnia, hogy a drágakövei és csomagjai elavulnak.</p><p>Amit a Shopify tett az e-kereskedelem számára, az az, amit a Google a keresés során tett. Létrehoztak egy rendkívül kiváló terméket, és átvették a piacot. Biztos vagy a biztonságban és a skálázhatóságban.</p><p>Sőt, ha van egy termékötlete, futtathat egy szkriptet a Shopify API hívására. Voálá! Van egy működő kirakat, amely a Holdra és a Háttérre méretezhető.</p><p>Ily módon minden erőfeszítést megtehetsz a marketingbe és az értékesítésbe, és pénzt kereshetsz.</p><p>A Shopify fejlesztőket vonz az üzleti életbe.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell soros online vállalkozó, 6 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi blogolás területén. Blogokat írt egy Russ Lobo-nál is, a személyes oldalán, ahol megosztja niche esettanulmányait.

Tapasztalataim szerint kezdőknek a legjobb platform a Shopify. A Shopify havi fizetési modellt nyújt, és nagyon skálázható. Nagyon jó témátárolóval rendelkezik, amelyek segítenek a termékre összpontosítani, ahelyett, hogy az időt pazarolja a tervezésre.

Az egyszerű témák és sablonok mellett a Shopify platformon jó számú fejlesztő is működik, akik módosíthatják a témát az Ön igényei szerint.

Platformként nagyon méretezhető és számos termék befogadására képes. A Shopify egyik sikertörténete az http://www.petitevigogne.com/.

Úgy látom, hogy egy hátrány, hogy mivel a termékek a Shopify szerveren vannak, a webhelysebesség néha lassú, főleg a nagy webhelyeknél. Ez rossz felhasználói élményt és a SEO-ot is érinti.

De általánosságban a telepítés ideje, a könnyű használat, a SEO optimalizálása és a méretezhetőség szempontjából a Shopify az egyik legkönnyebb platform az e-kereskedelmi webhely felépítéséhez..

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan a vezérigazgatója és alapítója annak, amelyet legtöbbünk szeretettel „DMG-nek” nevez. A fogászati ​​iparág minden köréből, akik a fogászati ​​marketing témáját tárgyalják, Justin Morgan a fogászati ​​marketing fickó, akiről mindenki beszél.

Az e-kereskedelmi platform kiválasztásakor annak alapján kell meghatároznia, hogy mi a célja és milyen kereskedő vagy. Dolgoztam olyan kicsi anya-kiskereskedőkkel (évi 2 millió dollár alatt), akik kiskereskedelmi üzletekkel rendelkeznek.

Az e-kereskedelemmel kapcsolatos platformok egyik legnagyobb aggodalma, hogy a platform miként integrálódik az ügyfelem kiskereskedelmi értékesítési pontjain (POS). Úgy tűnik, hogy a ShopKeep az egyik legegyszerűbb és legjobban beállítható POS-rendszer.

Ezen okból kifolyólag a BigCommerce vonzó, mert szépen integrálódik a ShopKeep-hez. Fontos, hogy a forgalmas kiskereskedelmi üzletek tulajdonosai segítséget találjanak az ügyfélszolgálatban, és azt találtam, hogy a ShopKeep gondoskodik a kiskereskedelmi ügyfeleimről..

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay web designer és fejlesztőként lépett be a marketing világába. Most SEO szakemberként és e-kereskedelem szakemberként dolgozik a kanadai Ottawában a seoplus + számára.

A Shopify határozottan vezető szerepet tölt be az e-kereskedelem szoftverében. Ez elég egyszerű az üzleti tulajdonosok számára, hogy felállítsák online áruházukat, de elég bonyolult ahhoz, hogy a fejlesztők és a marketing szakértők testreszabhassák őket. Számtalan API-val és alkalmazásintegrációval – a Shopify vált az első számú ajánlott e-kereskedelmi platformmá.

A Shopify mindent megtesz az online vállalkozások elindításához és növekedéséhez. A SEO alapjaitól az újracélzás komplexitásáig – a Shopify rendelkezik az online forgalom növekedéséhez és a konverziókhoz való optimalizáláshoz szükséges képességekkel.

Az alkalmazások kombinációja van (például Fogadó, Bevásárló hírcsatorna, Narancssárga alkalmazás és Készlet-segítő) a vállalkozások nyomon követése és bővítése érdekében. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik a vállalkozások számára a kapcsolattartást az ismétlődő ügyfelekkel, kiterjesztését más online piacokra, például az Amazon és az Ebay, a teljes felhasználói tesztelés mellett, valamint a készletek nyomon követése révén, az értékesítés megvalósíthatósága érdekében..

A leginkább felhasználóbarát felülettel, amelyet láttam, és példa nélküli támogatással, a Shopify lehetővé teszi a marketingszakembereknek és a fejlesztőknek, hogy növekedjenek vállalkozásaikban, miközben az üzleti tulajdonosok könnyebben tarthatók a könnyen olvasható mutatókkal és a rendelések teljesítésével..

A Shopify fő műszerfalát és hátulját könnyű követni, és minden olyan mutatót megad, amelyet az üzleti tulajdonosok látni akarnak, amikor belépnek az online áruházba (forgalom, értékesítés, hivatkozók stb.).

Ez egy hatalmas tényező, amikor a Shopify-t a potenciális ügyfeleknek ajánlja, mivel mindannyian szeretnék kapcsolatba lépni az üzleti mutatókkal, és látni, hogy mikor történik a siker, és honnan származik..

Más platformok, mint például a Squarespace, a WooCommerce és a Magento, mind korlátozottak. Legyen szó akár a követésről, az árról, a back-end funkcionalitás bonyolultságáról az üzleti tulajdonosokról, akár az általános felhasználói felületről – mindhárom platformmal ütköztem a webdizájn / fejlesztés, a SEO és az e-kereskedelem növekedésével.

A hónap elején a Shopify megerősítette, hogy most már több mint 300 000 kereskedője használja a platformját. Ez a növekedés megerősíti, hogy a bővítés és a növekedés kulcsfontosságú.

Értékesítőként számíthatok arra, hogy a Shopify hamarosan ugyanolyan robusztus lesz, mint a Magento, de megtartja a mostani egyszerű funkcióit. A lehetőségek és lehetőségek végtelenek ezen egyre növekvő platformon – mindezt az ügyfeleknek ajánlom.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock tapasztalattal rendelkezik az e-kereskedelemben a koncepciótól az indulásig. Vezette az online üzletkötéseket és műveleteket, miközben folyamatosan új lehetőségeket keresett a digitális marketing térben.

Miután az összes állvány magasságával kezdtem, és úgy döntöttem, hogy ezt csak nem értünk csinálta, nagyra becsültem, hogy mit tehet Magento. Mindemellett az e-kereskedelem minden idők kedvenc platformja, a Shopify lenne.

Van egy erős és egyre növekvő közösség, amely támogatja a Shopify-t, és sok más platformon semmis. Ez jól hangzik az alkalmazás-áruházban, valamint az oktatóprogramok fejlesztési szempontból történő megkerülésében. Számos nagyszerű szolgáltatás van beépítve a Shopify-ba, az alábbiak megakadályozzák, hogy javasoljak újat.

Plug and play témák:

A Shopify könnyedén navigálhat a fejlesztői oldalon, amely jól illeszkedik a WordPress felületbe. A témák megváltoztathatók egy érme cseppnél, és számos szempont megváltoztatható a WYSIWYG szerkesztõin. Ne feledje, bár a statikus témabeállítások kiigazításához HTML és CSS is írható, valószínűleg fejlesztő segítségére lesz szüksége, ha a készségkészlet kezdő.

Rengeteg támogató alkalmazás:

A nyílt forráskódú magántulajdonban lévő alkalmazások megjelenését eredményezi. Kosár a kosárba, amely átállította az 5000 SKU-webhelyem egyikét, ahol nagyon kevés hibával dolgoztam (a rossz vélemények ellenére). Más népszerű alkalmazások, mint például a Sumome és az recomatic plug and play, a WordPress webhelyéhez hasonlóan.

Noha a gyerekcipőben jár, a Shopify saját „vásárlás gombja” alkalmazásának hatalmas lehetősége van. A dinamikus auto-gen szkriptek révén ez az alkalmazás bármilyen külső webhelyet az új oldalsó áruházakká változtat, amelyek megfelelnek a külső kocsiknak (Java ismeretek szükségesek).

Csalás elleni védelem:

Miközben a Shopify fizetési átjárót kínálja, az üzlettulajdonosok képessé válnak arra, hogy könnyen felügyeljék a csaló tevékenységeket. Ez nagyszerű mindenkinek, aki nagy mennyiségű megrendeléssel foglalkozik, amely csalárd vendégek célpontja lehet. Sárga zászlók a címbeli eltérésekhez és a többszörös kísérletekhez, piros zászlók a VPN-ekhez és az árnyékos beszerzési előzmények. Összességében egy nagyszerű eszköz az alsó sor megmentéséhez.

Sárga zászlók a címbeli eltérésekhez és a többszörös kísérletekhez, piros zászlók a VPN-ekhez és az árnyékos beszerzési előzmények. Összességében egy nagyszerű eszköz az alsó sor megmentéséhez.

Végül, de nem utolsósorban ez egy kanadai vállalat! Büszke kanadaként szeretek támogatni egy olyan platformot, ahol születtem és neveltem.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin profi szabadúszó író és blogger. Blogjában ír a kisvállalkozások kereséséről és a közösségi média láthatóságáról DigitalGYD.com.

Számomra a kedvenc e-kereskedelmi platformom a Shopify. Van a blogjaim és a weboldalak a WordPress-ben, amelyek nagyszerűek, de az e-kereskedelem boltom számára; A Shopify-t választottam.

Miért választottam a Shopify-t?

A Shopify tökéletes hibrid a WordPress (sok kódolásra van szükség az e-kereskedelmi platform létrehozásához) és az egyszerű online áruházak, például Wix.com (ahol nem méretezheti kis e-kereskedelmi vállalkozását nagyobb vállalkozásra).

Valójában van egy útmutató egy egyszerű online áruház létrehozásához a Wix-szel, amely tökéletes a kezdők számára. De ha teljes értékű e-kereskedelmi platformot szeretne, akkor valami olyasmi, mint a Shopify.

A Shopify viszont könnyű, nincs szüksége néhány kódolási készségre, és jobban méretezhető, mint egy olyan platform, mint a Wix.

További két ok, amiért választottam a Shopify-t:

1. A háttér-kezelőpanel: Mindent tartalmaz, a készlet-ellenőrzéstől a rendeléskezelésig egy rendszeren belül. Ez megkönnyíti a madártávlatot, és megkönnyíti a gondot.

2. Az alkalmazások elérhetősége: Ha kódoló vagy, szinte bármit integrálhat a Shopify segítségével, de ha nem kódoló (mint én), ezek az alkalmazások sok időt és pénzt takarítanak meg..

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umert Pakisztán 10 legkedveltebb bloggerének tekintik. Számos e-kereskedelmi webhelyet épített az ügyfelek számára.

Tapasztalataim vannak néhány online termékértékesítéssel foglalkozó ügyfelömmel, mivel bármilyen automatikus rendszert akarnak vállalkozásuk számára. Biztosítom számukra a weboldalt nagyszerű szolgáltatásokkal, és boldog ügyfelekké válnak.

Több ezer e-kereskedelmi platform, téma és szkript érhető el az interneten, és ezek közül sok szabadon használható kiváló szolgáltatásokkal. Nehéz azt mondani, hogy a Shopify a király.

Igen! De itt kell mondanom. Mivel ez a szoftver, vagy mondhatjuk platformok, megkönnyíti nekem a dolgok megfelelő elvégzését. És hidd el, ők a király 100 000 tárolja az energiát.

A Shopify I love tulajdonságai:

1. Könnyen felállíthatunk egy közösségi médiát a Facebookon
2. Próbaverzió, így bárki kipróbálhatja annak tulajdonságait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e
3. Bolt plugins (ingyenes és fizetős)
4. Nem kell fizetnünk a tranzakciókért, és korlátlanul feltölthetsz
eladó dolgok
5. Könnyen beállítható a kisvállalkozások tulajdonosai számára és kezdőknek

A Shopifynak sok más tulajdonsága is van.

Végül azt szeretném mondani, hogy a Shopify mindent egybeesítő e-kereskedelem platform.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell, a Saucal, a WooCommerce fejlesztésére szakosodott internetes vállalkozás társalapítója és vezérigazgatója. Még általános iskolában kezdte weblapok készítését, és 14 éves korában először országos szinten mutatta be munkáját egy kanadai televíziós műsor élő közvetítése során..

WooCommerce

 • Nyílt forráskód
 • A WordPress számára készült

A Saucalban az összes e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyünk a WooCommerce használatával épül fel. Miért? Egyrészt hiszünk a nyílt forrású technológiában. Ennél is fontosabb, hogy hiszünk abban a képességben, hogy szerkesztsük és birtokoljuk kódunkat.

Ezért távol tartózkodunk a zárt megoldástól, amely korlátozhat az alapvető szolgáltatásokra és konfigurációkra, vagy beleegyezésünk nélkül leállhat. Nyílt forráskódú ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Az Elliot az Egyesült Királyságban található e-kereskedelem és WordPress szakértő. Ő egyben a YoGrow amely egyszerű e-kereskedelem elemzést nyújt a növekedni kívánó üzletek számára.

Lovak tanfolyamokra! Az Ön igényeitől függ, hogy melyik e-kereskedelem-platform alkalmas Önnek. Ennek ellenére a leggyakrabban ajánlott platformunk a WooCommerce, mert a legrugalmasabb.

A WooCommerce telepítéséhez lényegesen könnyebb az egyedi témák és funkciók fejlesztése. Ha csak belemerül a lábujjba az e-kereskedelem világában, akkor inkább egy hostolt megoldást részesíthet, amelyben minden működik..

Ha már megalapozottabban áll, és meghatározta a vállalkozásra vonatkozó egyedi követelményeket, akkor testreszabhatóbb megoldásra lesz szüksége.

A WooCommerce egy ideális lehetőség, és mivel közvetlenül a WordPress-be van beépítve, sok WordPress-integráció létezik, amelyekből profitálhat..

A WooCommerce és a WordPress egyaránt nyílt forrású, és ennek is vannak előnyei. Félreértő, ha ezt egyenlőnek tekintjük „ingyenes” -nel. Valójában drágább lesz a tervezők, fejlesztők, tanácsadók és hasonlók felvétele a szoftver előnyeinek kihasználása érdekében.

A fő előnye a közösség, amely a WooCommerce mellett fejlődött ki. Van egy élénk bővítmény és témák, amelyeket használhat. A fejlesztők egyre jobban megismerik a Woo be- és kimeneteleit.

Az átláthatóság biztosítja a szűk biztonságot és a bevált gyakorlatok betartását. A WooCommerce, a WordPress és a kapcsolódó beépülő modulok folyamatos fejlesztés alatt állnak. A frissítések rendszeresek.

Ez azt jelenti, hogy el kell helyeznie az erőforrásokat a frissítések kezeléséhez, ugyanakkor azt is jelenti, hogy egy robusztusabb üzlet az online vállalkozás futtatásához..

Ha átlépte a meglévő hosztolt rendszer határait, vagy esetleg túl sok vállalkozási platformot talál fel túl kimerültnek az Ön igényeihez, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a WooCommerce szolgáltatást. Ez nem a legolcsóbb vagy a legegyszerűbb, de biztonságos és biztonságos platform, amelyre vállalkozása épít.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus Svédországban élő dán marketing szakember. A webfejlesztés és az online marketing mellett a Magnus video- és audiotartalmat is előállít, és segít vevőinek, hogy online tudásukat értékesítsék.

Van egy kedvenc e-kereskedelmi platformom, de ez nem mindenki számára megfelelő. A szükségletekre és a kompromisszumkészségre vonatkozik. Néhány üzlet esetében például a kulcsrakész webáruház megoldás Tictail.com vagy a Shopify az abszolút legjobb választás – mások számára összetett, testreszabott beállításokra van szükség, több raktárkészlet-gazdálkodással stb.

Megállapítottam, hogy a WordPress erőssége és a WooCommerce rugalmassága kombinációja gyakran a legjobban megfelel az ügyfelek igényeinek. Ritkán végez nagy beállításokat, amelyeknek minden nap több ezer termék és megrendelés kell, hogy legyen, de a tartalmakat inkább a vásárlási lehetőségekkel rendelkező oldalak képezik. Úgy tűnik, hogy a WooCommerce visszatartja ezeket a projekteket – és amikor az ügyfelem különleges funkciókat kér, kijelentem, hogy minden bizonnyal van egy plugin ehhez..

A WordPress + Woocommerce egy CMS, amelynek tetején van üzlet, míg a Magento, a PrestaShop stb. Olyan üzletek, amelyek tetején egy CMS található. Ha van sok webtartalommal és korlátozott mennyiségű termékkel, akkor a W + W kombináció ideális.

A WooCommerce lehetővé teszi számomra, hogy üzleteket hozzon létre, amelyek fizikai termékek, digitális letöltések, tagság a webhely zárt részén és a tanfolyamokhoz való kombinációt árusítanak, mindezt kevés vagy egyéni kódolás nélkül.

Ez olcsóbbá teszi a megoldást az ügyfél számára, és a tartalom létrehozására összpontosíthatunk, ahelyett, hogy kitaláljuk, hogyan lehet a különböző platformokat összekapcsolni anélkül, hogy a vásárlási élményt szenvednénk.

A bloggerekkel kapcsolatban, a WordPress felületen belül, kapcsolt üzletekkel tudok üzletet kötni, és az értékesítés nyomon követése az Analytics vagy hasonló rendszerekkel nagyon egyszerű. Ó, és a SEO-szolgáltatások a második rendszerhez képest nem szerepelnek, amint láttam, ha a könyv után állítják be.

A WordPress és a Woocommerce erőssége szintén gyengeségeik: A nyílt forráskódot a hackerek szabadon elemezhetik, és ijesztő a WordPress webhelyek száma, amelyekre feltörtek és rosszindulatú programokat és spam-eket injektáltak..

A WordPress webhelyét valóban mindig biztonságban és naprakésznek kell lennie!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve 1997 óta épít és forgalmaz sikeres webhelyeket. Mély valós tapasztalatai vannak, vadul különféle vállalkozásokat működtetve, amelyek széles perspektívát adnak neki arról, hogy egy vállalkozásnak szüksége lehet az online sikerhez..

Az e-kereskedelmi megoldásokkal kapcsolatban nagy rajongóm vagyok az „attól függ”.

Az évek során mindent elkészítettünk, a PayPal Buy Now gombbal az egyedi termékoldalaktól a teljesen egyedi hengerelt vásárlási megoldásokig olyan ügyfelek számára, akiknek nemzetközi ügyfelei olyan termékeket árusítanak, mint műanyag síp és egész konténerek, amelyeket tengerentúli szállít..

Nagyon sok életképes megoldás létezik, és mindegyiknek megvannak pluszai és mínuszai. Van azonban néhány olyan megoldásom, amely úgy tűnik, hogy megfelel a legtöbb igénynek.

A WooCommerce kiváló megoldás lett a kisebb üzletek és webhelyek számára, amelyeket az ügyfél nem gyakran frissít.

Zökkenőmentesen beleolvad a WordPressbe, tehát nem jelent új tanulási görbét számukra, és rendelkezik az összes olyan fontos tulajdonsággal, amelyet szeretek látni egy egyszerű üzletben. Gyorsan feláll, és szükség esetén órákban elindíthatjuk az üzletet.

Nagyobb üzletek és a teszthelyszíneim esetében általában inkább az OpenCart-ra támaszkodom. Ismét, ez egy nagyon egyszerű telepítés, és néhány órán belül elkészíthetjük a webhely keretét, és kevesebb mint egy hét alatt elindíthatjuk, az eladott terméketől függően.

Az OpenCart egy hatalmas támogató közösséggel rendelkezik, amelynek szinte annyi kiegészítője van, mint a WordPress, így könnyen testreszabható bármilyen igényre. Plusz, ha hiányzik egy olyan szolgáltatás, amelyre szükségünk van, akkor számos fejlesztő hajlandó építeni ezt a funkciót csak néhány dollárért.

A nagy dolog az, hogy néhány adminisztrációs beállítás után csak a dobozból működik. Ha élni tud az alapértelmezett témával, akkor kevesebb, mint egy nap alatt rendelkezhet funkcionális üzlethelyiséggel, a PayPal feldolgozással, de a másik irányba veheti a teljes funkcionalitású vásárlási élményt is..

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac vállalkozó és szuper tagvállalat, közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az online marketing területén.

Az évek során lehetőségem volt több e-kereskedelmi platformmal együttműködni. A Yahoo bevásárlókosár korai napjaitól kezdve az online marketingszakemberek számára készített egyszerű egyoldalas megrendelési megoldásokig.

Személyes preferenciáim szerint szeretném, ha a beállításuk a lehető legegyszerűbb lenne, miközben lehetővé tenné a webhelyem forgalmának, a megrendelések és a konverziók minden szögének nyomon követését is..

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, valószínűleg az lenne, hogy drága sokoldalú megoldással járnék, vagy WordPress vezérelt megoldással, mint például a WooCommerce..

Mivel hatalmas rajongója vagyok a WordPressnek, és szeretem a testreszabási lehetőségeket, ugyanakkor képesek vagyok kapcsolatba lépni olyan fizetési processzorokkal, mint az Amazon, Stripe és Paypal -, ragaszkodnék a WooCommerce-hez, mint a választott e-kereskedelmi platformomhoz..

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil 2009 óta hoz létre és forgalmaz weboldalakat. Az Only Way Online alapítója, egy digitális marketing ügynökség, amely a weboldal forgalmának és az online értékesítés növelésére szakosodott. A Neil SEO tanácsadást kínál kisebb vállalkozások számára a „Saját márka talált”.

A Woocommerce keze le!

Körülbelül négy évvel ezelőtt a feleségemmel egy luxus ajándékboltot akartunk indítani online, és legalább egy hónapos kutatást végeztünk. A következő okok miatt döntöttünk a Woocommerce mellett:

 • A WordPress nagyszerű – egyszerű, tömör, gyönyörű webhelyeket hozhat létre, a tartalomkezelő rendszer kiválóan alkalmas SEO és tartalommarketingre. Évek óta használom a WordPress-t, tehát amikor rájöttem, hogy e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyet tudok létrehozni vele, ez szinte semmi értelmetlen volt..
 • Alacsony költségű – Nem kell vásárolni vaskos, drága szoftvereket, ehelyett válasszon egy témát, telepítse a WordPress és a Woocommerce szoftvert, összekapcsolja azt a fizetési átjáróval, és máris jó vagy. Oké, valószínűleg nem olyan egyszerű, de lényegét megkapod, igaz. Ezenkívül, mivel az ön házigazdája, nincs folyamatban lévő havi díj, fizetj egyszer és felejtsd el.
 • Hozzáférés a fejlesztőkhöz – Soha nem fog küzdeni a WordPress fejlesztő keresésével, amely elősegíti a Woocommerce webhely belépési árának ésszerűnek tartását más platformokkal összehasonlítva. Jelenleg egy olyan ügyféllel dolgozom, aki több ezer fontot költött egy új webhelyre, amelyet egy marketing ügynökségük által létrehozott platformon fejlesztettek ki. Ez azt jelenti, hogy minden változtatás, amelyet a webhelyen elvégezni akarnak, jelentős költségekkel jár, és igénybe veszi a folyamatot. Az ügyfél korlátozottnak érezte magát, és ez egy nagy oka annak, hogy olyan platformot válasszon, mint a WordPress, amelyhez mindenki hozzáférhet.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin szeret mélyülni az affiliate marketingbe, felfedezni az online passzív jövedelem létrehozásának lehetséges módjait, és megoszthatja tudását a hasonló gondolkodású közösséggel. SEO outsourcing céget is működtet, és szerte a világon számos SEO ügynökségnek nyújt szolgáltatásokat

A válasz a megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztására valójában a céltól és az érdeklődésétől függ. Minden idők kedvenc e-kereskedelmi platformom kétségtelenül a WordPress.

Ezt az iparágban szabványnak tekintik, és ha a Woocommerce fizetett bővítményeivel használják, akkor minden olyan fejlett funkcióval elérhetővé válik, amelyet valaha is látni szeretne az Ecom webhelyén..

A WordPress leginkább a nyílt forráskódú, ingyenes, a CMS használata rendkívül egyszerű, SEO-barát és nem sok technikai ismeretekre van szükség a dolgok kezeléséhez. Ha egyesíti a Woocommerce-t olyan fizetett témákkal, mint a Divi, néhány órán belül lenyűgöző megjelenésű áruházat kaphat..

Sok nagy üzlet működik együtt, amelyekkel továbbra is használjuk a WordPress programot, és választásuk egyetlen oka az értékesítési csatornák hozzáadására szolgáló platform egyszerűsége és az integráció a népszerű marketing platformokkal..

Tipp: Napjainkban sok fizetett WordPress témához tartozik 1 kattintás Demo importálási szolgáltatás, amely segít létrehozni egy e-kereskedelem áruházat azzal a lehetőséggel, hogy a részleteket a termékcsaládhoz a legegyszerűbb módon hozzáigazítsa..

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria soros vállalkozó és a Starligh MG, a lengyel digitális márkák társaságának alapítója, amely versenyképes vertikális helyzetben nemzetközi online platformokat birtokol és üzemeltet..

A WooCommerce nagy rajongója vagyok. Először: a WooCommerce egy ingyenes nyílt forráskódú plugin, amelynek kódja bárki számára elérhető. Ez azt jelenti, hogy testreszabhatja azt a kívánt módon, vagy akár el is építheti saját kiterjesztését.

A webáruház kereskedelem nagyon rugalmas és könnyen használható. Még a nem technológiai felhasználók is elsajátíthatják ezt körülbelül egy hét alatt. Ennek oka az, hogy a Woocommerce a WordPress része. A korábbi felhasználók élvezhetik a felhasználóbarát WordPress felületet és logikát.

Ezenkívül azt is jelenti, hogy használhatja a WordPress felhasználók számára elérhető összes ingyenes és fizetett plugint és témát.A fizetett Woocommerce kiterjesztésekről megfizethetőek és szinte minden WordPress e-kereskedelem témával kompatibilisek..

Bár a WooCommerce ingyenes, ez még nem jelenti azt, hogy nem profi. A WooCommerce segítségével gyönyörű üzleteket építhet olyan funkciókkal, mint a kuponkódok, a részletes megrendeléskövetés, a szállítási állapot, a készletkövetés, az adóbeállítás, az ügyfelek elkötelezettségének eszközei és még sok más.

A nagy közösség további előnye. Mindig ingyenes támogatást kaphat, amikor csak szüksége van rá.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan a SEO-ra szakosodott webfejlesztő és blogger. Segít az embereknek online jelenlétük kezelésében a közösségi média marketingjével és a keresőmotor optimalizálásával.

Szeretem a WooCommerce vállalkozást az e-kereskedelemmel kapcsolatos üzleti oldalaimban. Óriási előnyt jelent nekem a rugalmasság és a kiegészítők tekintetében, szemben a többi Ecom szoftver szolgáltatóval, mint például a Magento vagy a Shopify..

A WooCommerce kapcsán szeretem azt, hogy továbbra is blogolhatok ugyanazon a webhelyen, mint a bolt. Tudok beszélni a termékekről, és személyesen szavatolhatom őket az oldalon. Azt is választhatom, hogy melyik témát szeretem, ami a WC-vel működik együtt bolt készítéséhez.

A WC legjobb része az, hogy közvetlenül integrálódik a már beépített oldalra, és nagyon jól működik számos bővítménnyel, amelyeket hozzá akarok adni az oldalhoz.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena szeret írni és olvasni az online marketing trendjeiről. Szakterülete a kreatív weboldal és a Facebook marketing tervezése.

Általában a legjobb e-kereskedelmi platformot számos paraméter határozza meg, például ügyféligény, költségvetés, könnyű üzemeltetés stb. És a Woocommerce tökéletesen illeszti a számlát..

Webdesignáló cégünk néhány e-kereskedelmi webhelyet fejlesztett ki olyan népszerű platformokon, mint a Magento, az OpenCart, a Drupal és a Woocommerce..

De inkább a Woocommerce-t részesítjük előnyben azoknak az ügyfeleknek, akik elsősorban a barkácsolás megoldásait garantálják, könnyen kezelhetőek és megfizethetőek. A Woocommerce segítségével az ügyfelek könnyedén kezelhetik a vásárlást, e-maileket, termékkatalógusokat, készleteket stb.

A Magento és más nyílt forráskódú platformok majdnem ugyanolyan típusú funkciókat kínálnak, mint a Woocommerce. Egyes funkciók végrehajtásához azonban szakértői segítségre van szükség. És nem könnyű megszerezni a képzett fejlesztőt a Magento platform kezelésére. Ráadásul drágábbak, mint a Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil a Cre8ive Online webes tervezője.

Kedvenc e-kereskedelmi platformom a WooCommerce. Kipróbáltam néhányat az évek során, de rájöttem, hogy a WooCommerce-t használó emberek nagy száma azt jelenti, hogy mindig megtalálható segítség.

Ha konkrét testreszabási kéréssel találkoztam, mindig be tudtam találni egy plugint, amely segít a felhasználó céljainak elérésében. Nagyon sok fejlesztő készít elképesztő kiegészítőket a WooCommerce számára.

Azt is megállapítottam, hogy a WooCommerce jól működik a legkülönbözőbb témákban, ami azt jelenti, hogy a csodás webhelyek csupán néhány kattintásnyira vannak. A fejlesztői wootemek végtelen kiegészítőket kínálnak, és bár drágák, hibátlanul működnek.

Mihail Khorev

Mihail Khorev

~ Mikhail SEO szakértő. Több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezik a webdizájn és a digitális marketing területén kis- és középvállalkozások számára.

Olyan sok e-kereskedelmi megoldás létezik a piacon, de az elmúlt néhány évben inkább a WooCommerce-t használtam az összes ügyfelemhez és projektemhez.

A kis- és középvállalkozások többségének olcsó, egyszerű és testreszabható platformra van szüksége, amely segíthet 10-1000 termék eladásában, és a WooCommerce a legjobb választás erre..

Fejlesztő szempontjából ez egy nyílt forráskódú plugin, ami azt jelenti, hogy teljes hozzáféréssel rendelkezik a forráskódhoz, és testreszabhatja azt, ahogyan Ön vagy az ügyfele kívánja. A rendelkezésre álló kiegészítők és bővítmények legnagyobb könyvtára néhány perc alatt segítséget nyújthat a fizetési átjárók és a szállítási szolgáltatók konfigurálásában..

A teljes beállítás néhány órát vehet igénybe napok helyett – ez kritikus, ha az ügyfélnek korlátozott határidő van a teljesítésre. Nem is beszélve a csodálatos és professzionális sablonokról a ThemeForest oldalán, amelyek minden online készüléket lenyűgözővé tesznek, javítják az átváltási arányt és pozitív márkaképét teremtenek.

Más platformok egyszerűen nem biztosítják a testreszabhatóság és használhatóság szintjét, és a múltban órákat kellett töltenem a kód javításával és frissítésével más e-kereskedelmi platformokon (PrestaShop és OpenCart), mert néhány csatlakozó és bővítmény elavult volt, vagy nem létezik.

Összefoglalva: mindig javaslom a WooCommerce alkalmazását, mert:

 • Tökéletes kis / közepes méretű online áruházak számára
 • A legolcsóbb indulási költség
 • Gyors beállítási idő
 • Teljes hozzáférés a kódhoz és az adatbázishoz
 • A kiegészítők legnagyobb könyvtára
 • Készen áll a mobilra és a SEO-ra
 • Mérsékelt tárhelyigények (megosztott tárhely)
 • Alacsony karbantartási költség
 • A felhasználók és fejlesztők legnagyobb közössége (válaszok megtalálására és a kérdések megoldására)
 • Sokkal olcsóbb és könnyebb megtalálni a WordPress / WooCommerce fejlesztőt is, ha az ügyfél úgy dönt, hogy belső fejlesztőt vesz fel.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh körülbelül 6 éves tapasztalattal rendelkezik a weboldal fejlesztésében. Több mint 4 éve fejleszti a weboldalakat a WordPress-szel.

Kedvenc szoftverem a WooCommerce, mert webhelyünket gyorsan létrehozhatjuk az elérhető kiegészítőkkel és bővítményekkel.

A legfontosabb dolog, hogy ingyenes.

Az egyik olyan elektronikus kereskedelemmel foglalkozó webhely, amelyet az egyedi gumibélyegző eladására hoztam létre, mindössze 3 napot igényelt.

Ban Markus

Ban Markus

Kedvenc e-kereskedelmi platformom a WooCommerce. Szeretem a WooComerce-t használni nem csak azért, mert kezdőbarát, hanem azért is, mert könnyen telepíthető és ingyenes.

Ijesztőnek tűnik, amikor rájött, hogy hány plugint kell vásárolnia / megszereznie, hogy megfelelően működjön, de a ROI sokkal jobb, mint más platformok, amelyek az összes beállítást és funkciót kínálják a jutalékhoz.

Ijesztőnek tűnik, amikor rájött, hogy hány plugint kell vásárolnia / megszereznie, hogy megfelelően működjön, de a ROI sokkal jobb, mint más platformok, amelyek az összes beállítást és funkciót kínálják a jutalékhoz.

Ezek a platformok nemcsak kivágják a hasznokat profitjaiból, hanem a szabályok szerint élnek is. Igen, igaz, hogy ezek könnyen és olcsón néznek ki, de hosszú távon sokkal kielégítőbb a saját maga által végzett WooCommerce szolgáltatás..

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito egy manila székhelyű linképítési stratégia, és az SharpRocket, az ázsiai hivatkozásépítő cég vezérigazgatója és társalapítója, amely fehér kalapok linképítésével kapcsolatos szolgáltatásokat kínál SEO ügynökségek, e-kereskedelem üzleti tulajdonosok és nagyvállalatok számára az angol nyelvű országokban..

Az egyik kedvenc e-kereskedelmi platformom, különös tekintettel a WordPress webhelyekre, a WooCommerce. Néhány olyan szolgáltatás, amely ma hasznos lehet az induló tulajdonosok számára:

 • A termékeket könnyen lehet besorolni, adási árakkal és más független attribútumokkal megadva. Hatalmas rugalmasságot kínál fizikai, sőt virtuálisan letölthető termék eladásakor.
 • Felhasználóbarát WordPress felület. Ez elősegítheti egy online áruház felépítését félreértések nélkül, így több időt fordíthat nagyszerű nyitóoldalak készítésére.
 • Beépített elemző rendszer, amely tisztán tartja statisztikáit.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj e-kereskedelem rajongó, aki saját eCom vállalkozását irányítja.

Kedvenc e-kereskedelmi platformom a WooCommerce. Azért választottam a WooCommerce-t, hogy rendkívül egyszerű és felhasználóbarát a telepítés, összehasonlítva a többi platformon.

Ez is nagyon rugalmas, és testreszabott megoldásokat hozhat létre nagyon egyszerűen. A WooCommerce további előnye, hogy rendkívül sok ingyenes és prémium plugin áll rendelkezésre.

Az áruház elindításához szükséges testreszabások nagy részét beépülő modulokkal lehet elvégezni, amelyek elősegítik a gyorsabb elindítást, és inkább az értékesítés generálására koncentrálnak, ahelyett, hogy a technológia miatt aggódnának.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin több díjnyertes vállalkozó, blogger, társult marketing szakember és előadó, aki megtanítja, hogyan kell jövedelmező niche-oldalakat építeni..

A WooCommerce-t ajánlom.

Rendkívül rugalmas Nagyon sok rugalmasságot kap a szolgáltatások, a testreszabás és a dolgok másik műszaki oldala vonatkozásában. A WooCommerce platform segítségével fizikai, letölthető, tagsági termékeket, vagy akár kapcsolt / harmadik féltől származó kereskedő alapú termékeket értékesíthet..

Könnyű integráció a meglévő webhelyekkel, blogokkal A WordPress jelenleg az összes webhely 25,4% -át táplálja az interneten, és több mint 76,5 millió blogért felel!

A WordPress alapú dolog, amit szeretek a WooCommerce iránt, és könnyen integrálhatja az e-kereskedelmi platformot / a digitális értékesítési platformot a meglévő webhelyén. A bloggerek könnyen integrálhatják az e-kereskedelem áruházát blogjukba, és online értékesítést kezdhetnek el.

Több száz kiterjesztés

A mindenkire vonatkozó követelmény szinte egyedi, és kiterjesztésekre van szükség a teljesítéshez. Amit szeretek a WooCommerce iránt, az több száz kiterjesztéssel rendelkezik. Legtöbbjük ingyenes.

A WooCommerce egyéb tulajdonságai, amelyek késztettek rá

• Széles körű ingyenes és prémium sablonok
• Meglévő WordPress interfész
• Ingyenes, egyszeri / havi díj

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley a Mad Lemmings alapítója, egy olyan társaság, amely segít a vállalkozóknak és a kisvállalkozásoknak, hogy minél több ügyfelet szerezzenek weboldalukon keresztül

Ügyfeleim számára az e-kereskedelem platformja a Woocommerce. Miért? Mivel ez egy nagyon egyszerű keretrendszer, és a WordPress-en alapul, amely ennyi rugalmasságot és ellenőrzést biztosít Önnek.

A Woocommerce minden alapot tartalmaz, amelyre szüksége van egy online áruház elindításához a termékoldalakról (különféle elrendezésekkel a WordPress témák segítségével), szállításból, adókból, árakról, fizetési átjárókból, készletből és lokalizációból.

Nem csak ezt, hanem a WordPress összes funkcióját, például oldalakat, üzeneteket és szolid SEO-t kap olyan pluginek segítségével, mint a Yoast vagy az All in One SEO. Ez szinte túl könnyű!

Természetesen, ha hatalmas és összetett e-kereskedelmi webhelyet működtet, akkor a Woocommerce & Lehet, hogy a WordPress nem minden igényt kielégít, de a legtöbb online áruház számára ez a legegyszerűbb és legjobb módszer.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron az affiliate marketing szakértője. Tanítja az olvasóit, hogy keressenek egy rést, indítsanak el egy webhelyet és hogyan növeljék a forgalmat.

Mindig a WooCommerce platformot használtam, könnyebb használat és a platform felépítése miatt. A Woo Commerce a legtöbb témával működik és jól beilleszkedik.

Ha kezdő vagy, és nem érdekli a kódírás, akkor a woo kereskedelem az az út. Tudom, hogy vannak mások, de a könnyű használat és az integráció kulcsfontosságú tényezők vállalkozásomban.

Vállalkozásának erősnek kell lennie, és meg kell tanulnia a közönséget. A beépülő modulba épített elemzéssel, vagy annak beépítésével a témájába különbségek lehetnek a világon a konzerválások és az üzleti vállalkozások szempontjából.

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie egy teljes munkaidős internetes marketingszakértő, aki évek óta otthonról dolgozik. Több niche / hatósági webhelyet és néhány e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet működtet.

Kedvenc e-kereskedelmi platformom a WooCommerce. Ez a legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldás, amelyet az online áruházakkal rendelkező webhelyek 39% -a használ.

Ez egy ingyenes plugin, amelyet telepíthet a WordPress-re, azaz a saját szervert futtatja. Ha további szolgáltatásokra van szüksége, felveheti azokat a kívánt módon. Ezek a meghosszabbítások fizetett, de megéri.

Mivel az online áruház számára a megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása döntő fontosságú üzleti lépés, a legjobbat kell választania: járjon el a WooCommerce-vel.

Ryan BeMiller

~ Ryan olyan Shopping Signals nevű webhelyet működtet, amelynek célja az online kereskedők számára, hogy az online marketing révén reklámozzák webhelyüket és vonzzanak több üzletet..

Először azt szeretném elkerülni, hogy meggyőződésem szerint az e-kereskedelem platformjának kiválasztása az új, kicsi e-kereskedelmi webhely egyik legkevésbé fontos választása..

Megértem, hogy sokan nem értenek egyet ezzel a kijelentéssel, de azt hiszem, hogy ez olyan, mint az ötödik szám fontossági sorrendben, amikor a dologra kell összpontosítaniuk.

Ellenőrizze, hogy először tárcsázták-e a termékeit, a közönséget, az üzenetküldést és az ajánlatokat, majd válasszon egy kényelmes e-kereskedelmi platformot.

Ennek ellenére inkább a WooCommerce felé hajlok. Mivel marketing és fejlesztő vagyok a szívében, imádom a rugalmasságot, hogy valóban testreszabhassam a dolgokat, és a motorháztető alá kerülhessek. A WooCommerce lehetővé teszi ezt a rugalmasságot.

Nagyra értékelem azt a tényt is, hogy amit ingyenesen kap a WooCommerce segítségével, teljes mértékben képes és funkciógazdag. Futtathat egy tisztességes e-kereskedelmi webhelyet csak az ingyenes, a dobozból nem elérhető platformon keresztül.

Ezen túlmenően, ha fel akarod mozgatni a dolgokat, és testreszabni szeretnéd, a fejlesztők egész közössége ingyenes és fizetett kiegészítőket kínál..

A WooCommerce végrehajtása és kezelése szintén nagyon egyszerű és egyszerű. Úgy gondolom, hogy a felhasználói felület barátságos és magától értetődő, még a nem műszaki emberek számára is. Számos embernek, akit megvalósítottam, nagyon kevés technikai alkalmassága van, ám ezek tökéletesen képesek egyedül kezelni az üzletet.

Lehet, hogy ott van még egy könnyebb lehetőség, mint például a Shopify. Előfordulhat, hogy nem olyan megfizethetőek, és általában sokkal kevésbé testreszabhatók.

Tehát számomra az ingyenesen megszerzett érték, valamint a könnyű használat és a testreszabási képesség teszi a WooCommerce-t egy igazán erős választássá..

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan vállalkozó és digitális marketingszakértő, amely segít az üzleti tulajdonosoknak, a szakembereknek, a szabadúszóknak és a vállalkozóknak az ügyfelek további beszerzésében és több cucc eladásában az internet segítségével.

Szeretem a Woocommerce-t, mert integrálódik a WordPress-hez, így sokkal könnyebbé válik a blog létrehozása, a SEO optimalizálása és a Google rangsorolása. Az összes fontosabb fizetési módot, mint például a PayPal és a Stripe, elfogadhatja közvetlenül az oldaláról, vagy akár egy harmadik fél szolgáltatásából, például a Samcartból is..

Ezenkívül nem kell teljesen új platformot megismernie ahhoz, hogy elkezdje termékeinek online értékesítését, ami hatalmas időmegtakarítást jelent. Kipróbáltam más robusztusabb platformokat, mint például a Magento és a Zencart, de az UX miatt mindig visszatérítem a Woocommerce-t..

Ráadásul, ha hiányzik valami, akkor mindig megvásárolhat egy plugint, vagy bármire kódolhat valamit, amely kifejezetten ehhez a szolgáltatáshoz tartozik. Tehát ha olyan WordPress rajongója vagy, mint én, menj a Woocommerce-hez.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy webstratégikus és az Orbit Media társalapítója. 2000 januárja óta foglalkozik a webdizájn és az interaktív marketing terén. Előadó, tartalommarketing, környezetvédő és szerző.

Az Orbitnál minden platform legfontosabb jellemzője az egyszerű e-kereskedelem-integráció. Ez lehetővé teszi, hogy kiválasszuk az ideális eszközt különálló munkákhoz.

Például, ha egy kliens sok funkcióval rendelkező nyílt forráskódú CMS-t akar, akkor a Drupal lehet. De egy olyan elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos háttérrendszerhez, amely összeköttetésben áll az összes többi harmadik fél rendszerével, átválthatunk egy olyan rendszerre, mint a Shopatron.

A Gold Eagle webhely egy példa a teljesen integrált, hibrid rendszerre. Drupal katalógus Shopatron kosárral és pénztárral.

Az egyszerű integráció a végső e-kereskedelem funkció!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun termékmenedzsment szakember, a P-re összpontosítva&L és jól ismeri a többfunkciós csoportokat. Imádja a „Rontás egy roncs” projekten dolgozni, szereti új dolgokat tanulni, problémákat megoldani és új ötleteken dolgozni. MBA és számítógépes mérnök, 5,5 éves rövid karrierje során lehetőséget kapott globális projektek elvégzésére.

Az e-kereskedelem gyors növekedésével sok új tendenciát látunk. Amikor új e-kereskedelmi vállalkozást indít, sok elemre van szükség, amelyek kitalálásra kerülnek, és rengeteg szakember létezik, akik segíthetnek mindegyik elemnél.

Ilyen esetben meglehetősen zavaró feladat lehet annak meghatározása, hogy melyik platformon kell használni az online áruház kiépítését – különösen, ha nem technikai / e-kereskedelmi háttérrel rendelkezik.

Én személy szerint szeretem a GetMeAShop-ot, amely szerény céllal indult, hogy segítse a kiskereskedelmi vállalkozásokat saját online jelenlétükben.

Arra összpontosít, hogy tiszta, felhasználóbarát technológiát nyújtson ezeknek a vállalkozásoknak, valamint a különböző platformon elérhető szolgáltatások sokaságával – értékesítési pontok, webportál, e-kereskedelmi áruház, CRM, elemzés, piackezelés, közösségi média integráció..

Ez egy komplett megoldás a kisvállalkozások számára az online versenyben és a növekedésben, lehetőséget biztosítva a vállalkozások számára a növekedéshez és a virágzáshoz, azáltal, hogy létrehozják online jelenlétüket és üzleti tevékenységük marketing elemeit..

A hagyományos kiskereskedők csökkentve a fizikai lábnyomukat, és újból kiegyensúlyozva beruházásaikat a digitális irányba, ez a platform folyamatosan új üzleti modelleket hoz létre, és a régi modelleket adaptálja az alapvető technológiai változásokhoz való alkalmazkodáshoz azáltal, hogy az offline eladóknak mobil alapú, omnichannel kiskereskedelmi megoldást kínál..

Egy mobilalkalmazással nemcsak beállíthatják online áruházukat, hanem több piacon is értékesíthetnek (miközben egyetlen irányítópulton kezelik őket), elfoghatják az ügyfelek adatait, teljes készletüket szinkronban tarthatják csatornánként (akár offline is POS-on keresztül), és alapos elemzés a készletükről, az értékesítésről és az ügyfelek beáramlásáról.

Ami a legjobban tetszett nekem a GetMeAShopnál, egy csillagcsapat, amely a platformot a semmiből fejlesztette ki, azt hiszem, ez kiemeli őket a platform megbízhatósága és a szolgáltatás minősége szempontjából..

Jelenleg a GetMeAShop-nak számos ügyfele van Indiából, de lassan haladnak a nemzetközi szintjén olyan funkciók bevezetésével, mint például a multi-devizás támogatás, a nemzetközi fizetések stb. A GetMeAShop-ot használó ügyfelek egyike Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan és Kiligco..

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ A Naveen hobbi blogger és szakma szerint digitális marketingszakértő. Egy webfejlesztő céggel dolgozik, és elsősorban e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalakkal foglalkozik, és cége Joomla sablonokat is kidolgoz egy e-kereskedelmi weboldalhoz..

Szeretem a Joomla CMS-t felhasználni e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek létrehozására. Számos oka van annak, hogy a Joomlát más e-kereskedelmi szoftverekre, például a WordPressre vagy a Magento-ra hivatkozom.

A Joomla fejlesztésében vagyok. Tehát jobban érzem magam, mint mások.

A Joomla-ban olyan sok szoftver van az e-kereskedelem webhelyének felépítéséhez, mint a Virtuemart, a Hikashop, stb. Tehát Ön nem korlátozott arra, hogy csak egyet használjon. Használhatja könnyedén.

A Joomla közösség fantasztikus. Mindenki szereti segíteni egymásnak a kérdéseik megoldásában.

Körülbelül 8000 kiterjesztés érhető el a Joomla kiterjesztés-könyvtárban, és a Joomla központi csapata ezeket ellenőrzi. Tehát ezeket a kiterjesztéseket bármilyen probléma nélkül használhatja.

Teljesen SEO-kompatibilis, és a Joomla iránti szerelmem legnagyobb oka a biztonsága. A Joomla biztonságosabbnak találtam, mint a WordPress.

A Joomla után szívesen ajánlom a WordPress-t (WooCommerce) az e-kereskedelem webhelyére, mert könnyen kezelhető és kezelhető. Ha valaki használni akarja a Joomla-t, elképesztő ingyenes többcélú Joomla-sablonok találhatók. És szabadon felhasználhatja őket kereskedelmi és nem kereskedelmi célokra anélkül, hogy bármilyen hitelt nyújtana.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen online vállalkozó, profi blogger és társult szakértő. Amellett, hogy a fő blogjába, a Income Mesh-hez írt, birtokolja a „Landing Factory” nevű céloldal-sablon piacot.

Kedvenc e-kereskedelmi platformom az Easy Digital Downloads, mert kifejezetten a digitális termékek eladására építettem, ezt én csinálok.

Kiválóan megfelel az üzleti igényeimnek, mivel különféle kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a webáruházom funkcionalitásának kibővítését anélkül, hogy a bankot megtörném. Bármi is van szüksége, a fizetési átjáróktól az e-mail marketingig, mindent megtalálnak.

Az egyik legfontosabb dolog természetesen a támogatás, ami nagyszerű, az EDD srácai gyorsak, profiak és tájékozottak. Ezen felül rendszeresen frissítik az új frissítéseket és új izgalmas funkciókat kínálnak.

Mindez arra vonatkozik, hogy mi igazodik a helyzetéhez.

Mekkora a költségvetése??

Mit árulsz?

Milyen szállításra van szüksége?

Milyen funkcionalitásra van szüksége?

Milyen pénznemekkel fog kereskedni??

Mi az átjáró fizetési rendszere??

Miután megismerte ezekre a kérdésekre adott válaszokat, szűkítheti, hogy melyik platform megfelel Önnek. Minden platformon vannak előnyei és hátrányai.

Például:

WooCommerce – ingyenes, rengeteg ingyenes bővítmény található a funkcionalitás kiépítéséhez és a PayPal integrálásához, és készen állsz arra, hogy online értékesítsen.

Hátránya – a Woocommerce hibás lehet, az integrációknak nincs támogatása és az átjárórendszerek sokszor nem játszanak jól együtt.

Shopify – nagyszerű platform, nagy támogatással – azonban a lehetőségeken belül korlátozódik – és jobb, ha kész vagy fizetni havi díjat minden alkalommal, amikor a normál kereten kívüli funkciókat keres..

Magento – a legrugalmasabb és technikailag kész e-kereskedelmi megoldást bocsátja rendelkezésre.

A hátránya – jobb, ha nagyszerű fejlesztő lenne, vagy béreljen rá, hogy ez a keret működjön az Ön számára.

Tehát amint láthatja, az összes rendelkezésre álló erőforrás, tudás vagy költségvetés alapján válik a választ arra, hogy melyik platform lesz a legmegfelelőbb az Ön számára.

David Krauter

David Krauter

~ David először egy marketingszakértő és egy “ügyes SEO geek” másodszor … ő az alapítója azon webhelyek számára, amelyek eladják a webhelyet & SEO szolgáltatások, amelyek összpontosítanak a nagyobb forgalomra, vezetésekre, telefonhívásokra & értékesítés – nem csak rangsorolás …

Mindez arra vonatkozik, hogy mi igazodik a helyzetéhez.

Mekkora a költségvetése??

Mit árulsz?

Milyen szállításra van szüksége?

Milyen funkcionalitásra van szüksége?

Milyen pénznemekkel fog kereskedni??

Mi az átjáró fizetési rendszere??

Miután megismerte ezekre a kérdésekre adott válaszokat, szűkítheti, hogy melyik platform megfelel Önnek. Minden platformon vannak előnyei és hátrányai.

Például:

WooCommerce – ingyenes, rengeteg ingyenes bővítmény található a funkcionalitás kiépítéséhez és a PayPal integrálásához, és készen állsz arra, hogy online értékesítsen.

Hátránya – a Woocommerce hibás lehet, az integrációknak nincs támogatása és az átjárórendszerek sokszor nem játszanak jól együtt.

Shopify – nagyszerű platform, nagy támogatással – azonban a lehetőségeken belül korlátozódik – és jobb, ha kész vagy fizetni havi díjat minden alkalommal, amikor a normál kereten kívüli funkciókat keres..

Magento – a legrugalmasabb és technikailag kész e-kereskedelmi megoldást bocsátja rendelkezésre.

A hátránya – jobb, ha nagyszerű fejlesztő lenne, vagy béreljen rá, hogy ez a keret működjön az Ön számára.

Tehát amint láthatja, az összes rendelkezésre álló erőforrás, tudás vagy költségvetés alapján válik a választ arra, hogy melyik platform lesz a legmegfelelőbb az Ön számára.

John Lawson

John Lawson

~ John a ColderICE Media vezérigazgatója, az Amazon # 1 legkeresettebb szerzője, az IBM Futurist és az Ebay Influencer. John úttörője az online kiskereskedelemnek, valamint az E-kereskedelem Csoport alapítója, amely a kereskedelem forgalmazói és forgalmazói globális közössége.

Kedvenc e-kereskedelmi áruház platformom Miva. Ezek a srácok a 2000-es évek eleje óta vesznek részt a játékban, ezért választom őket. Az egyik legfontosabb dolog számomra egy olyan platform kiválasztása, amely méretezhet, ha méretezi.

A Miva üzleteket egyszerűen a „geek tényezőmre” szabtak, platformja elég rugalmas ahhoz, hogy bármi, amit ma meg akartam csinálni, megvalósítható.

De kiterjeszthető, így a jövőben a csővezeték alá eső dolgokat is integrálhatjuk. Nagyszerű támogató csapattal és nagyon élénk fejlesztő közösséggel rendelkeznek.

Az integráció és a kiegészítők lehetőségei végtelenek és az e-kereskedelem folyamatosan változó világával, amely óriási plusz az igényeimhez. Itt vannak a sajátosságai, amelyek arra késztettek, hogy beugorjak és átmenjek arra a platformon:

 • Könnyű az induláshoz, a gyors működéshez
 • Integrációs képesség a háttér-feldolgozó rendszerekkel
 • Rugalmas ügyfélszolgálat
 • Bővíthető, robusztus platform, amely növekedni fog
 • Eszközök közötti támogatás, webhelyem jól néz ki, és hibátlanul működik minden eszközön és böngészőben.
 • Versenyképes áron az SMB üzleti tulajdonos számára

Nagyon köszönjük minden e-kereskedelem web-tervezőt, webfejlesztőt, online marketingszakembert és bloggert, akik hozzájárultak ehhez a szakértői körhez! Külön köszönet Russell Lobo-nak és Gabriella Sannino-nak, akik bemutattak nekem több résztvevőt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map