48 eksperter deler deres beste tips om hvordan du velger den beste e-handelsprogramvareplattformen

Å ha en nettbutikk gir deg uavhengighet av å selge produktene dine 24/7 over hele verden. Det koster mye mindre enn en vanlig mur- og mørtelbutikk og kan gi deg kunder fra hele verden.


Med mange alternativer der ute, er det vanskelig å bestemme hvilken plattform du skal bruke. Og avgjørelsen er viktig, ettersom plattformen du velger kan være den du vil ha i mange år, om ikke flere tiår fremover, og vil være grunnlaget for nettbutikken din.

Hvis du ønsker å bygge en nettbutikk, har du flere alternativer for eCommerce-programvare, en plattform du kan bruke for nettstedet ditt. Vi bestemte oss for å finne ut hvilket som er det mest populære valget.

Vi nådde ut til 48 e-handelseksperter og stilte dem ett sentralt spørsmål:

Hva er din favoritt e-handelsplattform og hvilke funksjoner fikk deg til å velge den aktuelle programvaren?

Resultatene er:

La oss dykke ned i ekspertens svar og finne ut hva som er fordeler og ulemper med hver plattform.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony er for tiden Chief Technology Officer i InstaViva & Hope Shades. Han er også administrativ direktør i Arctic Gray, Inc. Han blir ofte bedt om å snakke på arrangementer for forskjellige teknologiselskaper over hele verden for å diskutere designtrender, merkevarebygging, reklame, SEO og mer.

Jeg heter Anthony, og jeg har designet nettsteder i mer enn et tiår. Når jeg velger en favoritt e-handelsplattform, er det to hoved ting jeg ser på, den ene er funksjonalitet og den andre er brukervennlighet.

funksjonalitet. Shopify er den beste e-handelsplattformen der ute om funksjonalitet med et bredt utvalg av plugins og apper fra fraktmoduler, oppfyllingsløsninger, over 70 betalingsportaler, produktforslag og mye mer.

Shopify lar deg bygge responsive nettsteder, så det er perfekt for alle enheter, og det er veldig raskt å laste inn. Dette er en flott løsning for noen med en grunnleggende forståelse av koding og webutvikling.

Brukervennlighet. Wix er den beste e-handelsplattformen der ute angående brukervennlighet med en dra og slipp-redigerer og veldig intuitiv for omtrent hvem som helst. Det beste med Wix er at du ikke trenger å vite hvordan du skal kode for å bygge et nettsted.

Når du bygger nettsteder for klienter, har de en tendens til å komme tilbake med mange endringer og oppdateringer og er i konstant behov for å betale en utvikler, men med Wix kan vi bygge ut nettstedet og deretter kan klienten enkelt overta den daglige ledelsen.

Wix er en fast visning (ikke responsiv), men det er en flott mobilredigerer som kan konvertere nettstedet ditt til den perfekte mobilopplevelsen.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs er administrerende direktør i Magebit, et e-handelsbyrå spesialisert på Magento. Han er også en sertifisert Magento-utvikler og løsningsspesialist. Arturus har mer enn seks års profesjonell Magento-erfaring.

Det er ikke mulig å si hvilken e-handelsplattform som er best. Det avhenger av kundenes behov hvilken e-handelsplattform som skal brukes.

Min favoritt er Magento, men det passer ikke for små nettsteder, fordi utgifter til hosting og vedlikehold er ganske høye i forhold til Shopify eller annen open source eCommerce-plattform. For mellomstore og store nettsteder foreslår jeg Magento (CE eller EE), da Magento er veldig skalerbar og sikker.

Rundt 90% av Magebit-klienter bruker Magento, og med de rette utviklerne og retningslinjene er denne eCommerce-plattformen veien til suksess.

Etter min mening er dette de viktigste grunnene til å velge Magento:

 • Veldig stor utvidelsesbase (gratis og betalt)
 • Enkelt å tilpasse uten å berøre kjernefunksjonaliteten
 • Sikker med vanlige sikkerhetsoppdateringer
 • Raskt voksende samfunn
 • Vanlige e-handelshendelser (Meet Magento)

Ikke alle plattformer er perfekte, og det er også ulemper for Magento:

 • Høye hostingkostnader sammenlignet med andre e-handelsplattformer
 • Ekspertutviklere som trengs for arbeid som utvikler med dårlig Magento-kunnskap, kan lett skru opp butikken

Jeg har også brukt Shopify, Woocommerce og andre, men de er definitivt langt borte fra favoritten min Magento på grunn av hvordan andre eCommerce-plattformer-arkitektur ser ut.

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit er medgründer og administrerende direktør i DotcomWeavers, et prisbelønt webdesign og utviklingsselskap med kontorer i Paramus, New Jersey; Orlando, Florida; og Hyderabad, India.

Etter min erfaring har Magento flere viktige funksjoner som gjør at den skiller seg ut som en av de mer robuste og skalerbare eCommerce-plattformene.

 • Katalogstyring – Brukere kan laste opp tusenvis av elementer i en enkelt import.
 • Flere prisalternativer – Du kan enkelt prise forskjellige varer, sette opp kundegruppepriser og skjule priser for besøkende for å stimulere dem til å logge inn. Dette hjelper deg med å samle viktig kundeinformasjon om produktinnstillinger..
 • Produktvarsler – Mine kunder ser en økning i salget fra å bruke enkle varsler, for eksempel å gi kundene beskjed om at et tidligere utsolgt produkt nå er tilgjengelig.
 • Multi-store aktivert – Med Magento kan du opprette et flerspråklig nettsted som automatisk laster inn butikkvisninger på spesifikke språk. Det gjør det også enkelt for B2B-nettsteder å samtidig administrere flere produktkataloger gjennom et vanlig back-end-system.
 • Tilpasset brukergrensesnitt – Plattformen har muligheten til å endre design og endre temaer basert på kategorier. En virksomhet kan ha flere butikkfronter med et enkelt back-end-styringssystem. Dette er et kraftig verktøy på grunn av at jo mer målrettet brukeropplevelsen er, desto større er potensialet for konvertering.
 • Integrering av ordrebehandling – Magentos integrasjonssamarbeid er uten sidestykke tilby en rekke ordreoppfyllingsløsninger. Disse inkluderer NetSuite, QuickBooks og ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen er administrerende direktør i Achintya Tech, et selskap han startet i 2013. Spesialitetene deres er mobil utvikling og design sammen med webdesign og utvikling.

Magento er gratis å laste ned og installere. Du kan finjustere kildekoden uansett hva du vil passe til den type nettsted du bygger og installere utvidelser som er lett tilgjengelige via Magento Connect Marketplace..

Magento Connect, forresten også tilfeldigvis verdens største marked for e-handel-apper

En av de viktigste klagene fra brukere av andre e-handelsplattformer er de ekstra kostnadene som følger med hver eneste lille funksjon som legges til nettstedet.

Med Magento som åpen kildekode, er det problemet et komplett ikke-problem. Legg til så mange funksjoner du vil ha på nettstedet ditt, uten å bruke en krone.

Et annet problem er begrensningene for antall produkter, produktlinjer og SKU-er som kan lastes opp og vises på en plattform. Når du blir større, og nettbutikken din blir mer produktiv, begynner du å betale eksponentielt høyere avgifter til leverandøren av e-handelsplattformer.

Dette er et annet område hvor du ender opp med å bruke noe på Magento. Utvid og vokse så mye du vil, og Magento vil vokse med deg uten ekstra kostnad.

47% av dagens nettbrukere forventer at et nettsted lastes inn under 2 sekunder. Lengre enn det, og de lukker bare fanen og går videre med livet. Hver kunde som slipper uten å kjøpe, etterlater seg enda en bul i den totale konverteringsfrekvensen.

Med et slikt press på ytelsen, vil du ha en plattform som lastes raskt, og som enkelt lar cache av sider, samtidig som du fremdeles lar deg ha så mange bjeller og fløyter du trenger på e-handelsnettstedet..

Vi vet alle hvor viktig det er å gjøre nettstedene våre så SEO-vennlige som mulig. Vi kjenner også stoffet som er involvert i å optimalisere hvert eneste aspekt av hver side på nettstedet for SEO. Dette kan være et større drag for store e-handelssteder som går inn på hundrevis eller tusenvis av sider.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan er grunnlegger og administrerende direktør for Magic Logix, et Dallas, Texas-basert byrå som spesialiserer seg på tilpassede markedsføringsautomatiseringsløsninger for bedrifter over hele verden.

Min foretrukne e-handelsplattform er Magento Enterprise.

Jeg liker hovedsakelig ytelsen og skalerbarheten til denne plattformen sammen med funksjonaliteten utenom boksen og en lang liste over tilgjengelige plugins som kan integreres uten problemer.

Jeg liker også den spennende shoppingopplevelsen du får med Magento og kundelojalitetsfunksjonalitet.

David Holander

David Holander

~ David er administrerende direktør og medstifter av Vaimo, en av de beste globale leverandørene av e-handelsløsninger på Magento-plattformen.

‘Jeg må si det er Magento. Det var vår plattform som vi valgte da vi startet virksomheten i 2008, og Magento har vært 100% vårt fokus siden.

Vi likte det faktum at det var åpen kildekode, fullstendig tilpassbar, og det har gjort det mulig for oss å bygge mange moduler, distribusjonsverktøy og vertsverktøy som er bundet direkte til Magento. ‘

Rehan Fernando

Ekspertnavnet

~ Rehan er grunnlegger og administrerende direktør for EIGHT25MEDIA er et Silicon Valley-basert webdesign- og utviklingsselskap.

Magento

 • Det er åpen kildekode.
 • Det er den nr. 1-rangerte e-handelsplattformen.
 • Det er utvidbart.
 • Det er enorme mengder utvidelser.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin er en entusiast-e-handelsutvikler som jobber som konsulent på Nirmal Web Design Sydney. Han elsker også å dele sine erfaringer med samfunnet gjennom blogging. Han har jobbet i feltet i over 4 år nå og utmerker seg på e-handelsplattformer i PHP.

Jeg har jobbet på flere e-handelsplattformer som WooCommerce, Open Cart og Magento. Jeg syntes Magento var den mest effektive, funksjonsberikede og kraftige plattformen for e-handel nettportaler.
Den gir en komplett pakke for online virksomhet og inneholder de fleste nødvendige begrensninger for et e-handelsnettsted.

Det jeg liker mest med Magento er:

1) Flere butikker – Ledelse i flere butikker har vært så vondt for utviklere fra de siste årene, men Magento gjorde det enkelt for meg med enkle back-end tweaks.

2) Annonser og hendelsesadministrasjon – Magento Gir alternativer for flere layoutinnstillinger for arrangementer og tilbud, for eksempel i en høytid kan vi stille oppsett for salgstilbud og andre annonser.

3) SEO management – Magento tilbyr forskjellige verktøy og pakker for SEO Url omskriving, innstillinger for Headers Meta type, nettstedskart og de SEO vennlige malene gjorde det enkelt å jobbe med.

4) Modular Design and Templating with blocks and layouts – Det konfigurasjonsbaserte MVC designmønsteret og dets modularitet gir utvikleren en standard for å jobbe med Magento og kodekonsistensen, gjenbruk er mest for Php-utviklere, spesielt på e-handelsbaserte nettsteder det ikke er mulig å skrive kode fra bunnen av for konseptene levert av klienten, og Magento har tatt hånd om den.

5) Stort utvalg av tilgjengelige pakker – Magento Community tilbyr mange pakker for spesifikke klientkrav som deling av sosiale medier, SEO og betalingssystemer som er en velsignelse for utviklere, og de kan spare mye tid på disse.

6) Støtte for flere betalingsportaler – Vi kan ha en rekke betalingsportaler integrert takket være Magento Connect

7) Support for mobil plattform – Vi kan finne en rekke mobilvennlige maler hos Magento Connect, og det er virkelig enklere å jobbe med Magento M-Commerce der vi kan forhåndsvise de mobile versjonene av forskjellige komponenter på et nettsted.

8) Fleksibel kundeservice og support – Magento gir klar til å gå funksjoner for kunder, for eksempel produktlevering, frakt, håndtering av ønskeliste handlekurv og hva jeg liker mest er den trykte fakturering og regninger som enkelt kan håndteres med Magento.

9) Støtte for flere språk – det gir lokaliseringsfunksjoner med informasjonskapsler og også skatteringsalternativer for flere valutaer.

10) Web Services – Magento tilbyr innebygd funksjonalitet for webtjenester som SOAP, REST, XMLRPC integrert med sikker autentiseringsteknikk som OAuth for produkter, kategorier og andre data som kommer ut av boksen.

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe er grunnlegger og administrerende direktør for 4PointDigital er en veteran på søkeområdet og tidligere eier av Mr-SEO. Joe har hjulpet hundrevis av kunder gjennom årene og fortsetter å være i forkant med SEO-strategier.

Valget av den best egnede e-handelsplattformen avhenger utelukkende av dine krav som hosting-tjenester som trengs eller ikke, forhåndsbygde eller tilpassede butikkdesign, integrering av individuelle forretnings- og markedsføringsaktiviteter inkludert regnskap, lagerbehandling, kundeservice og e-postmarkedsføring, etc..

Så du må utforske tilgjengelige alternativer og integrasjonstjenester som tilbys av et spesifikt eCommerce CMS.

Mitt personlige valg er WordPress med WooCommerce Plugin for små butikker som bare selger noen få produkter, men Magento CMS for store e-handelsbedrifter.

Magento har vist seg å være den mest effektive nettstedplattformen for e-handelsfunksjoner både for kunder og for webansvarlige. Markedsandelen er også anstendig sammenlignet med pionerkonkurrenter som Prestashop, Shopify eller BigCommerce-plattformer.

Årsakene til dette hensynet er:

 • Kostnadseffektiv Open Source-løsning
 • SEO-vennlighet – Dynamisk XML-sitemap URL-omskrivinger, oppsetting av tittel- eller beskrivelse-metaverdier er alle enkle å gå med.
 • Salgsfremmende aktiviteter – Enkel å betjene, med visuell sideditor kan du bygge og tilpasse tilbud på farten. Fleksible kuponger og prisregler gjør arbeidet stressfritt.
 • Alt godt for Mobile Shoppers – De responsive butikkene vil gi mobilbrukere bedre syn på handlekurver og produkter på nettbrett, smarttelefoner og andre enheter.
 • Kapasitet – Kraften til å være vert for opptil 5 000 000 produkter og håndtere 80 000 bestillinger (hver time) gjør det til et opplagt valg for eiere.
 • Fraktalternativer, lokalisering og Payment Gateway-støtte – Flerspråklig støtte for lokalisering over flere land, betalingsutvidelser i Magento Connect og forskjellige leveringsalternativer gjør det enkelt å sette opp alle disse tingene robuste. Ikke overraskende i det hele tatt hvis merkevarer som Samsung, Lenovo, Ford og Nike bruker Magento til e-handel. Det er verdt nok!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric driver en rekke vellykkede blogger med høy trafikk i en rekke nisjer. Han deler nå sine erfaringer og tilbyr tips til håpefulle bloggere på Scribblrs.com

Personlig har jeg alltid syntes Magento er en flott e-handelsplattform.

Jeg kommer alltid til ting fra et SEO-perspektiv, og en av tingene jeg elsker ved Magento er at de gjør det enkelt å sikre at alle produktsidene dine blir optimalisert best mulig.

Det sparer deg for masse tid på å lage optimaliserte nettadresser, metakoder og så videre. Dette gir produktsidene dine en bedre sjanse til å dukke opp i søkeresultatene for relevante spørsmål som kan føre til kvalitetstrafikk.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair er en blogger som har lederegenskaper og regnskapsferdigheter. Han har erfaring med å jobbe innen SEO og programmering.

Min favoritt e-handel plattform er Magento.

Magento har ikke noen begrensninger for hvor kreativ du kan være med den. Den er designet for å gjøre den fullstendig operativ når det gjelder transaksjoner som å ta betalinger i mange former som PayPal, kredittkort eller debetkort eller Skrill.

Levering er et avgjørende aspekt ved et e-handelsnettsted. Du kan enkelt tilpasse leveringskostnadene hver gang kundene dine bor i Storbritannia, USA eller ethvert land. Du kan forhåndsinnstille leveringskostnader selv eller inkludere ledende transportfirmaer etter eget valg.

UPS gjør at leveringsfirmaene får selskap i hver leveringsprosess, så prisendringer gjøres automatisk for deg. Dette hjelper deg med å ta smarte beslutninger. Den har også enkle skattetillegg og hjelper deg med å skape et totalt utlegg.

Det er veldig raskt og brukes av store selskaper som Amazon og eBay. Magento er designet for noen som selger egne produkter eller tjenester.

Magento er ikke så vanlig som WordPress eller Joomla, men kan gi deg en kreativ fordel i forhold til konkurrentene, pluss vanskeligere å hacke enn WordPress.

Temaene, generelt, er vanligvis fantastisk designet, og du trenger ikke å stole på plugins som i WordPress. I Magento er det enkelt å få tilgang til kode og meta-område, slik at du raskt kan endre designen.

Jeg får en skikkelig spenning ved å jobbe Magento siden det er mye mer komplisert enn WordPress. Koding på Magento normalt opp til en høy standard pluss salg på disse nettstedene så enkle og smarte. Hver gang det innebygde systemet viser salg hver måned, og hvordan folk kom til nettstedet ditt pluss besøkende til besøkende.

Du kan ha den på nettstedet ditt og raskt forstå når lageret ditt går tom, det vil ikke bli vist på nettstedet før lageret er tilbake i en veldig smart funksjon.

Du kan belaste premiumpriser til folk på Magento-nettsteder.

Deepak SharmaBeste ekspertanmeldelser

Deepak Sharma

~ Deepak er en sjef hos Taurus Knight, et digitalt byrå som spesialiserer seg på e-handelsløsninger inkludert e-handels SEO, e-postmarkedsføring og markedsføring av sosiale medier.

Selv om hver klient har et unikt krav, og vi tar hensyn til denne unike tilstanden når vi foreslår en e-handelsplattform til våre kunder, er den vi anbefaler mest Magento.

Magento er en veldig robust plattform som du raskt kan designe den og gjøre nettstedet ikke bare utmerket for operativ bruk som merchandising og navigasjon, men også vakkert og attraktivt utseende.

Noen av våre kunder som, Wai Ski Hire, valgte plattformen fordi den har internasjonale betalinger og innebygde skatte- og kostnadsleveringssystemer som hjelper i den daglige driften.

Magento har et bredt utvalg av temaer, og temaene er enkle å endre, og det har også alternativene for lagerbehandling som hjelper i forsyningskjedeadministrasjonen som er avgjørende for et e-handelssted.

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom er grunnleggeren av Capture Commerce. Han er en SEO-ekspert spesialisert innen e-handel.

Som SEO-konsulent som spesialiserer seg på e-handel, svarer jeg mye på dette spørsmålet og ønsker at flere av kundene mine spurte det før de stupte i.

Noen ganger velger bedrifter en e-handelsplattform fordi den er i samsvar med regnskapsprogramvaren, distribusjonssystemet, eller en venn fortalte dem hvor bra de gjør.

Dette er ok grunner, men ikke gode grunner til å velge en e-handelsplattform, for eksempel sikkerhet, innebygd markedsføring, enkel å bruke, enkel å migrere fra og til andre plattformer, teknisk support som løser problemer og opprettholder plattformens konkurransefortrinn.

Valget koker ned til open source programvareplattformer som WordPress eller hostede plattformer som BigCommerce. I de fleste tilfeller anbefaler jeg en hostet plattform over åpen kildekode på grunn av ovenstående årsaker.

Vil du ta på deg alle vertsansvar som sikkerhet og fikse ting når de går i stykker? Og hva skjer når leverandørene av plattformen slutter å støtte den eller belaster mye mer for å gjøre det? Hostede plattformer håndterer problemer som dette, og prisene er veldig rimelige.

Jeg anbefaler vertsbaserte plattformer fordi de har mange SEO-funksjoner, integrasjon med søkemotorverktøy, analyseverktøy, produktfeeds / shopping-motorer, produktgjennomgangsplattformer, alternativ for kryss / oppsalg, integrasjon med bedre tjenester som nettsteder som leverandører av nettsteder, meldinger om avskjed av handlekurv, automatiserte meldinger, varsling på lager, Amazon-integrasjon, chatleverandører, tilgang til de nyeste markedsføringsmulighetene og mer.

I hovedsak kan du tjene penger mye raskere uten alle vert bekymringene. Ikke alle hostede e-handelsplattformer er flotte, så jeg anbefaler Shopify, 3dCart og BigCommerce. Imidlertid er gullstandarden i e-handelsplattformer Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin er grunnlegger og hoveddesigner / utvikler hos Radiator.

Kommer jeg fra en bedriftsbakgrunn med erfaring på de fleste store plattformer, ble jeg dratt til Shopify tidlig da jeg grunnla Radiator.

Som designer er Shopify en drøm å jobbe med. Deres flytende fristende språk er intuitivt og relativt enkelt å lære. Du kan ta omtrent ethvert design og funksjonssett og implementere det veldig tydelig, på en måte som er veldig lesbar og vedlikeholdbar over tid. Sammenlignet med andre plattformer, er Shopify hendene ned vinneren her for designere.

Som utvikler har Shopify satt sammen et vakkert økosystem. Og fordi Shopify er Saas, trenger du aldri å bekymre deg for å vedlikeholde servere, håndtere trafikkpikes, sikkerhetsproblemer eller å måtte bruke oppdateringer / oppdateringer.

Det viktigste er API-en deres. Ved design holder de kjernefunksjonaliteten til administratoren ren og tilgjengelig, mens de lar utviklere utvide den på noen uvanlige og kreative måter.

Et testament til dette er deres app store, som lar applikasjonsutviklere utvide funksjonaliteten til Shopify med applikasjoner;

Du kan skrive din egen eller velge mellom hundrevis av ett-klikk installasjoner fra app-butikken deres. Bevis for denne suksessen kan sees i antall bedriftsløsninger som har investert i Shopify-integrasjoner.

For daglige operasjoner – ikke alle ansatte trenger å bli opplært. Når det gjelder å behandle bestillinger, legge til produkter, oppdatere nettstedet … kan en godt bygget og konfigurert Shopify-butikk håndtere det hele.

Og så langt backends går – det er en av de vakreste og mest funksjonelle jeg noensinne har sett.

Og det beste er at det blir bedre for hver dag. Du kan selge Shopify-produkter på ditt WordPress-nettsted. Selg direkte på Facebook, Pinterest og Twitter med ett klikk.

Integrer deg med alle større betalingsportaler. Apple Pay lanserer i høst for bestillinger med ett trykk. Nye funksjoner blir stadig lagt til. Vi la alle eggene våre i Shopify-kurven, og kunne ikke være lykkeligere.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy er teknisk direktør i Spring Web Solutions.

Shopify er den desidert mest foretrukne e-handelsplattformen vår.

De viktigste årsakene:

 • Veldig enkel CMS (kundene våre elsker å bruke admingrensesnittet for å administrere bestillinger og produkter)
 • Veldig enkelt å tilpasse (fra utviklers synspunkt)
 • Mange fantastiske apper / moduler å velge mellom som bare plugin
 • Veldig raskt å komme i gang – du kan bokstavelig talt komme i gang med en gateway og begynne å handle innen et par timer.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “height =” 150 “bredde =” 150 “/></p><p>~ Ben er administrerende direktør og grunnlegger av Diff. Han administrerer et team på 25 programvareutviklere og ingeniører med fokus på å tilby tilpassede løsninger til kunder på Shopify siden 2010.</p><p>Shopify er vår foretrukne e-handelsplattform av noen få grunner.</p><p>For det første er temamotoren den mest elegante vi har jobbet med på alle SAAS-plattformer.</p><p>De har også gjort en god jobb med API-en deres, slik at vi kan supplere funksjonaliteten som er tilgjengelig både foran og bak på applikasjonen..</p><p>Det viktigste er at kundene våre elsker det!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “height =” 150 “bredde =” 150 “/></p><p>~ Kyle er en gründer og utvikler. Han er skaperen av dusinvis av e-handelsbutikker. Hans selskap Trend Tape leverer aksjemarkedsanalyse til handelsmenn.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Vil du vite hva vellykkede programmerere og gründere har til felles?</p><p>Det er et enkelt kjerneprinsipp som forener begge deler. Det kommer i tre bokstaver:</p><p><strong>TØRKE. Ikke gjenta deg selv. Når du har løst et problem en gang, bruk den løsningen for alltid.</strong></p><p>Før Shopify måtte du rigge sammen en plattform hver gang du ønsket å bygge et e-handelsnettsted. Det var så mange små “TODO-er” å ta vare på. Små detaljer som ikke var knyttet til kjernekonseptet i virksomheten din.</p><p>Ting som hosting, nettstedsdesign, hastighetstester, installere et rammeverk og uendelige tilpasninger for å få det til å fungere riktig. Det var andre løsninger, men implementering for utviklere var kostbar og utfordrende.</p><p>Heldigvis har Shopify et flott API som lar utviklere automatisere hele butikkopprettelsesprosessen.</p><p>Nå, på grunn av populariteten, er du også sikret langvarig støtte fra programmerersamfunnet. Du trenger ikke å bekymre deg for at edelstener og pakker blir utdaterte.</p><p>Det Shopify har gjort for eCommerce-plattformer er hva Google gjorde for søk. De har skapt et overlegent produkt og overtatt markedet. Du er sikret sikkerhet og skalerbarhet.</p><p>Når du har en ide om et produkt, kan du også kjøre et skript for å kalle Shopify API. Voila! Du har en fungerende butikkfront som skaleres til månen og tilbake.</p><p>På den måten kan du legge all din innsats i markedsføring og salg og tjene penger.</p><p>Shopify setter utviklere i virksomheten.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell er en seriell online gründer med 6 års erfaring innen finansblogging. Han blogger også på en Russ Lobo, hans personlige nettsted hvor han deler sine nisjefallstudier.

Fra min erfaring, for en nybegynner er den beste plattformen Shopify. Shopify gir deg en lønnsmodell og den er svært skalerbar. Den har et veldig godt arkiv av temaer som hjelper med å fokusere på produktet i stedet for å kaste bort tid på designen.

I tillegg til enkle temaer og maler, har Shopify-plattformen også et stort antall utviklere som kan endre temaet etter ditt behov.

Som plattform er den veldig skalerbar og har plass til et stort antall produkter. En av suksesshistoriene mine på Shopify er http://www.petitevigogne.com/.

En ulempe jeg ser er at siden produktene er på Shopify-serveren, har nettstedets hastighet noen ganger en treg tendens, spesielt for store nettsteder. Dette forårsaker en dårlig brukeropplevelse og påvirker også SEO.

Men generelt sett, når det gjelder konfigureringstid, brukervennlighet, SEO-optimalisering og skalerbarhet, er Shopify en av de enkleste plattformene for å bygge ditt eCommerce-nettsted.

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan er administrerende direktør og grunnlegger av det de fleste av oss kjærlig omtaler som ”DMG.” Fra alle kretser innen tannbransjen som tar for seg tannmarkedsføring som tema, er Justin Morgan den tannmarkedsføringsfaren som alle fortsetter å snakke om.

Ditt valg av e-handelsplattform skal være basert på hva dine mål er og hva slags selger du er. Jeg har jobbet med små mor n ‘pop-forhandlere (under $ 2MM / år) som har butikk.

En av de største bekymringene jeg har med eCommerce-plattformer, er hvordan plattformen vil integreres med min klients retail point-of-sales-system (POS). ShopKeep ser ut til å være et av de mest enkle, enkelt å sette opp POS-systemene der ute.

Av denne grunn er BigCommerce tiltalende fordi den integreres fint med ShopKeep. Det er avgjørende at travle butikkeiere kan finne hjelp med kundeservice, og jeg har funnet at ShopKeep tar godt vare på detaljhandelskundene mine.

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay kom inn i markedsverdenen som webdesigner og utvikler. Hun jobber nå som SEO-spesialist og e-handelsspesialist for seoplus + i Ottawa, Canada.

Shopify er definitivt den ledende innen e-handelsprogramvare. Det er enkelt nok for bedriftseiere å sette opp nettbutikken sin, men kompleks nok til å gi mulighet for tilpasning fra utviklere og markedsføringseksperter. Med utallige API-er og appintegrasjon – har Shopify blitt min anbefalte e-handelsplattform.

Shopify har alt som trengs for å starte og vokse online virksomheter. Fra det grunnleggende om SEO til kompleksitetene i retargeting – Shopify har de evnene som kreves for å øke online trafikk og optimalisere for konverteringer.

Vi har en kombinasjon av apper (som Kvittering, Shopping Feed, Orange App og Inventory Helper) for å holde virksomheter på sporet og utvide. Disse appene lar bedrifter holde kontakten med gjentatte kunder, utvide til andre online markeder som Amazon og Ebay, fullføre brukertesting, og samtidig holde oversikt over varebeholdningen for å sikre at salget kan oppfylles.

Med det mest brukervennlige grensesnittet jeg har sett og enestående støtte, tillater Shopify for markedsførere og utviklere å utvide virksomhetene sine, samtidig som bedriftseiere holder seg i loop med lettleste beregninger og ordreoppfyllelse.

Hovedpanelet og bakenden av Shopify er enkle å følge og leverer alle beregninger som bedriftseiere vil se når de logger seg på nettbutikken sin (trafikk, salg, henvisninger osv.).

Dette er en enorm faktor når du anbefaler Shopify til potensielle kunder, ettersom de alle ønsker å være i kontakt med forretningsmetoder og se når suksessen skjer og hvor den kommer fra.

Andre plattformer som Squarespace, WooCommerce og Magento har alle begrensninger. Enten det er problemer med sporing, prispunkt, back-end-funksjonalitetskompleksiteter for bedriftseiere eller generelt brukergrensesnitt – Jeg har truffet veiskritt med alle tre plattformene innen webdesign / utvikling, SEO og e-handel vekst.

Bare tidligere denne måneden bekreftet Shopify at de nå har over 300 000 selgere som bruker plattformen. Denne veksten bekrefter at ekspansjon og vekst er nøkkelen.

Som markedsfører kan jeg forvente at Shopify snart vil være like robust som Magento, men opprettholde enkel funksjonalitet den har nå. Alternativene og mulighetene er uendelige for denne stadig voksende plattformen – noe som gjør den til den jeg anbefaler alle klienter.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock er erfaren innen netthandel fra konsept til lansering. Han har administrert butikkfiler og operasjoner på nettet, mens han hele tiden lette etter nye muligheter i det digitale markedsføringsområdet.

Etter å ha startet med høyden på alle plattformer og bestemt at dette bare ikke gjorde det for oss, har jeg en forståelse for hva Magento kan gjøre. Når det er sagt, må favorittplattformen min for hele tiden for e-handel være Shopify.

Det er et sterkt og stadig voksende samfunn som støtter Shopify som er ugyldig på mange andre plattformer. Dette resonerer godt med app store, så vel som å jobbe rundt opplæringsprogrammer fra et utviklingssynspunkt. Det er mange flotte funksjoner innebygd i Shopify, følgende er det som hindrer meg i å anbefale en annen.

Plug and play-temaer:

Shopify har en enkel å navigere utviklerside som passer fint inn i WordPress-grensesnittet. Temaer kan endres etter en klokkeslett, og mange aspekter kan endres gjennom deres WYSIWYG-redaksjoner. Husk selv om HTML og CSS kan skrives for å justere statiske temainnstillinger, vil du sannsynligvis trenge hjelp fra en utvikler hvis ferdighetssettet ditt er en nybegynner.

Massevis av støttende apper:

Med en åpen kildekode gir økningen av privateide apper. Handlekurv til handlevogn som migrerte et av mine 5000 SKU-nettsteder jeg jobbet på med svært få feil (til tross for dårlige anmeldelser). Andre populære apper som Sumome og Recomatic plug and play akkurat som et WordPress-nettsted ville gjort.

Selv om Shopifys egen “kjøpsknapp” -app fortsatt er i sin barndom, har det enorme potensialet. Gjennom dynamiske auto-gen-skript, gjør denne appen et hvilket som helst eksternt nettsted til din nye sidebutikk med utvendige vogner som passer (Java-kunnskap er nødvendig).

Bedrageribeskyttelse:

Samtidig som de tilbyr Shopify-betalingsportaler, får butikkeiere muligheten til enkelt å føre tilsyn med all uredelig aktivitet. Dette er flott for alle som arbeider med store ordrer som kan være målet for uredelige gjester. Gule flagg for adresseavvik og flere forsøk, røde flagg for VPN-er og lyssky innkjøpshistorie. Alt i alt et flott verktøy for å redde bunnlinjen.

Gule flagg for adresseavvik og flere forsøk, røde flagg for VPN-er og lyssky innkjøpshistorie. Alt i alt et flott verktøy for å redde bunnlinjen.

Sist men ikke minst er det et kanadisk selskap! Som en stolt kanadisk elsker jeg å støtte en plattform der jeg er født og oppvokst.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin er en profesjonell frilansskribent og blogger. Han skriver om søk og sosiale medier synlighet små bedrifter på bloggen sin DigitalGYD.com.

For meg er min favoritt e-handelsplattform Shopify. Jeg har bloggene og nettstedene mine i WordPress, som er bra, men for e-handelsbutikken; Shopify er det jeg valgte.

Hvorfor valgte jeg Shopify?

Shopify er den perfekte hybrid mellom WordPress (mye koding er nødvendig for å få en eCommerce-plattform satt opp) og enkle nettbutikker som Wix.com (hvor du ikke kan skalere din lille e-handelsvirksomhet til en større satsning).

Jeg har faktisk en guide for å lage en enkel nettbutikk med Wix som er perfekt for nybegynnere. Men hvis du vil ha en fullverdig e-handelsplattform, vil jeg gå med noe som Shopify.

Shopify er derimot enkel, trenger ikke noen få kodingsevner og kan skaleres bedre enn en plattform som Wix.

Andre to grunner til at jeg valgte Shopify ville være:

1. Kontrollpanelet på baksiden: Den har alt fra lagerkontroll til orderstyring i ett system. Dette gjør det enkelt å ha fugleperspektiv og redde stresset.

2. Tilgjengeligheten av apper: Hvis du er en koder, kan du integrere nesten hva som helst med Shopify, men hvis du er en ikke-koder (som meg), er disse appene mye penger og sparer penger.

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer regnes som en av de 10 populære bloggerne i Pakistan. Han har bygget mange e-handelsnettsteder for kunder.

Jeg har erfaring med noen av kundene mine som selger produkter på nettet, fordi de vil ha noe automatisk system for bedriftene. Jeg gir dem nettstedet gode funksjoner, og de blir glade kunder.

Det er tusenvis av e-handelsplattformer, temaer og skript tilgjengelig på internett, og mange av dem er gratis å bruke med flotte funksjoner. Det er vanskelig å si at Shopify er konge.

Yeah! Men jeg må si det her. Som denne programvaren, eller du kan si, plattformer gir meg det enkelt å gjøre ting på en ordentlig måte. Og tro meg, de er kongen med 100.000 butikker strøm.

Funksjonene i Shopify I love:

1. Vi kan enkelt sette opp en butikk på sosiale medier på Facebook
2. Prøvealternativ slik at hvem som helst kan prøve funksjonene sine for å sikre at det passer godt
3. Plugins for butikken din (gratis og betalt)
4. Vi trenger ikke å betale for transaksjoner, og du kan laste opp ubegrenset
ting til salgs
5. Lett å konfigurere for småbedriftseiere og nybegynnere

Det er mange andre funksjoner i Shopify.

Til slutt vil jeg si at Shopify er alt-i-ett-e-handelsplattform.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell er grunnlegger og administrerende direktør for Saucal, et internettfirma som spesialiserer seg på WooCommerce-utvikling. Han begynte å bygge nettsteder mens han fortsatt var på barneskolen og viste frem arbeidet sitt nasjonalt i en alder av 14 år under en direktesending av et kanadisk TV-show.

WooCommerce

 • Åpen kilde
 • Bygget for WordPress

Hos Saucal er alle våre eCommerce nettsteder bygget ved hjelp av WooCommerce. Hvorfor? For det første tror vi på åpen kildekode-teknologi. Enda viktigere er at vi tror på evnen til å redigere og eie koden vår.

Av den grunn holder vi oss unna lukkede løsninger, som kan forlate oss begrenset til grunnleggende funksjoner og konfigurasjoner, eller legges ned uten vårt samtykke. Åpen kildekode ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot er en e-handel og WordPress-ekspert basert i Storbritannia. Han er også grunnleggeren av YoGrow som gir enkel e-handelsanalyse for butikker som ønsker å vokse.

Hester til kurs! Hvilken e-handelsplattform som passer for deg, avhenger av dine krav. Når det er sagt, er vår mest regelmessige anbefalte plattform WooCommerce fordi den er mest fleksibel.

Det er betydelig lettere å utvikle skreddersydde temaer og funksjonalitet for en WooCommerce-installasjon. Hvis du bare dypper tåen din i e-handelsverdenen, vil du kanskje foretrekke en hostet løsning med alt som fungerer ut av boksen.

Når du er mer etablert og har fastsatt spesifikke krav til virksomheten din, trenger du en mer tilpassbar løsning.

WooCommerce er et ideelt alternativ, og fordi det er innebygd direkte i WordPress, er det mange WordPress-integrasjoner du også kan utnytte.

WooCommerce og WordPress er begge åpen kildekode, og det har også fordeler. Det er en feilnummer å likestille dette med ‘gratis’. Det vil faktisk være dyrere å ansette designere, utviklere, konsulenter og lignende for å dra nytte av denne programvaren.

Den største fordelen er samfunnet som har utviklet seg sammen med WooCommerce. Det er en livlig markedsplass for plugins og temaer du kan bruke. Utviklere blir mer og mer kjent med inn- og utmarkeringene fra Woo.

Åpenheten sikrer at sikkerheten er stram og beste praksis håndheves. WooCommerce, WordPress og tilknyttede plugins er i kontinuerlig utvikling. Oppdateringene er regelmessige.

Dette vil bety at du må legge ressursen til side for å administrere oppdateringene, men vil også bety en mer robust butikk for deg å drive din online virksomhet fra.

Hvis du presser grensene for det eksisterende vertssystemet ditt, eller kanskje finner den mer bedriftsplattformen din for oppblåst for dine behov, anbefaler vi at du ser på WooCommerce. Det er ikke den billigste eller enkleste, men er en trygg og sikker plattform å bygge virksomheten din på.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus er en dansk markedsføringsspesialist bosatt i Sverige. Foruten nettutvikling og online markedsføring, produserer Magnus video- og lydinnhold og hjelper kundene sine med å selge sin kunnskap på nettet.

Jeg har en favoritt e-handelsplattform, men den passer ikke for alle. Det handler om behov og kompromissvilje. For noen butikker, en totalentreprise nettbutikk som Tictail.com eller Shopify er det absolutt beste valget – for andre er det nødvendig med et komplekst, skreddersydd oppsett med lagerstyring med flere lager osv..

Jeg har funnet ut at kombinasjonen av styrken til WordPress og fleksibiliteten i WooCommerce ofte passer mine kunder trenger best. Jeg gjør sjelden store oppsett som trenger å håndtere tusenvis av produkter og bestillinger hver dag, men mer innhold er drevne nettsteder med shoppingmuligheter. WooCommerce ser ut til å holde på med de prosjektene – og når kunden min ber om spesifikke funksjoner, kan jeg forkynne at det absolutt er en plugin for det.

WordPress + Woocommerce er en CMS med en butikk på toppen, mens Magento, PrestaShop, osv. Er butikker med en CMS på toppen. Hvis du har en nettbutikk med mye innhold og en begrenset mengde produkter, er W + W-kombinasjonen ideell.

WooCommerce lar meg lage butikker som selger en kombinasjon av fysiske produkter, digitale nedlastinger, medlemskap for et lukket område på nettstedet og tilgang til kurs, alt uten liten eller ingen tilpasset koding.

Det gjør løsningen billig for kunden, og vi kan fokusere på å lage innholdet i stedet for å finne ut hvordan vi kobler til forskjellige plattformer uten å få kjøpsopplevelsen til å lide.

Jeg kan gjøre tilknyttede avtaler med bloggere akkurat der, inne i WordPress-grensesnittet, og det er en lek å spore salg med Analytics eller lignende systemer. Oh, og SEO-fasilitetene er uten sidestykke av de andre systemene jeg har sett om du konfigurerte den etter boken.

Styrken til WordPress og Woocommerce er også deres svakhet: open source-koden kan fritt analyseres av hackere, og mengden WordPress-nettsteder som blir hacket og injisert med malware og spam skremmer.

Du må virkelig holde WordPress-nettstedet ditt sikkert og oppdatert hele tiden!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve har bygget og markedsført vellykkede nettsteder siden 1997. Han har en dybde av erfaring fra den virkelige verden med å drive vilt forskjellige virksomheter som gir ham et bredt perspektiv på hva en bedrift trenger for å være vellykket.

Når det gjelder e-handelsløsninger, er jeg en stor tilhenger av ‘det kommer an på’.

Gjennom årene har vi bygget alt fra enkle produktsider med en PayPal Buy Now-knapp til en helt tilpasset rullet shoppingløsning for en klient med internasjonale kunder som selger produkter så små som en plastfløyte til fulle containere som blir sendt av frakt utenlands.

Det er mange levedyktige løsninger der ute, og hver har sine plussgrader og minuser. Imidlertid har jeg noen “gå til” løsninger som ser ut til å passe de fleste behov.

WooCommerce har blitt en flott løsning for mindre butikker og nettsteder som klienten kanskje ikke oppdaterer så ofte.

Den passer sømløst inn med WordPress, så den presenterer ikke en ny læringskurve for dem og har alle de viktige funksjonene jeg liker å se i en enkel butikk. Den stiller opp raskt, og vi kan få en butikk lansert i løpet av timer hvis vi trenger.

For større butikker og testnettstedene mine har jeg en tendens til å stole på OpenCart oftere enn ikke. Igjen, det er en veldig enkel installasjon, og vi kan få rammeverket for nettstedet på plass i løpet av noen timer og gå live på mindre enn en uke, avhengig av produktet som selges..

OpenCart har et massivt støttesamfunn med nesten like mange tilleggsprogrammer som WordPress, slik at det enkelt kan tilpasses for omtrent alle behov. I tillegg, hvis det mangler en funksjon som vi trenger, er det en rekke utviklere som er villige til å bygge den funksjonen for bare noen få dollar.

Den store tingen er at det bare fungerer rett ut av boksen etter noen få admin-innstillinger. Hvis du kan leve med standardtemaet, kan du ha en fungerende butikk med PayPal-behandling på mindre enn en dag, men du kan også ta den andre retningen til en fullstendig handleopplevelse.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac er en gründer og et super tilknyttet selskap, med nesten 20 års erfaring innen markedsføring på nettet.

Gjennom årene har jeg hatt muligheten til å jobbe med flere e-handelsplattformer. Fra de første dagene av Yahoo handlekurv til enkle en-siders ordreløsninger laget for online markedsførere.

Ut fra min personlige preferanse, ønsker jeg at oppsettet mitt skal være så enkelt som mulig, samtidig som jeg også tilbyr muligheten til å spore alle vinkler på nettstedstrafikken, bestillinger og konverteringer..

For at dette skal skje, vil alternativene mine sannsynligvis være å gå med en dyr alt-i-ett-løsning eller gå med en WordPress-drevet løsning som WooCommerce.

Siden jeg er en stor fan av WordPress og liker tilpasningsalternativene, samtidig som jeg har muligheten til å få kontakt med betalingsprosessorer som Amazon, Stripe og Paypal – ville jeg holde meg til WooCommerce som min e-handelsplattform som du velger.

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil har opprettet og markedsført nettsteder siden 2009. Han er grunnleggeren av Only Way Online, et digitalt markedsføringsbyrå som spesialiserer seg på å øke nettstedstrafikken og salget på nettet. Neil tilbyr også SEO-coaching for mindre virksomheter gjennom “Your Brand Found”.

Woocommerce hendene ned!

For rundt fire år siden ønsket min kone og jeg å starte en luksuriøs gavebutikk på nettet og gjennomførte minst en måneds research. Vi bestemte oss for å velge Woocommerce av følgende grunner:

 • WordPress er flott – det er enkelt, kortfattet, du kan lage vakre nettsteder, og Content Management System er utmerket for SEO og Content Marketing. Jeg har brukt WordPress i mange år, så da jeg fant ut at jeg kan lage et e-handelssted med det, var det nesten ingen hjerner.
 • Lav pris – det er ingen grunn til å kjøpe tykk, dyr programvare, i stedet velge et tema, installere WordPress og Woocommerce, koble det til betalingsporten din, og du er god til å gå. OK, sannsynligvis ikke så enkelt, men du får kjernen, ikke sant. Siden det er selvhotell, er det ingen løpende månedlige avgifter, betaler en gang og glemmer.
 • Tilgang til utviklere – Du vil aldri kjempe for å finne en WordPress-utvikler, som også hjelper med å holde inngangsprisen for et Woocommerce-nettsted rimelig sammenlignet med andre plattformer. Jeg jobber med en klient for tiden som brukte tusenvis av pund på et nytt nettsted utviklet på en plattform laget av markedsføringsbyrået deres. Det betyr at hver endring de ønsker å gjøre på nettstedet er en betydelig kostnad og en utdraget prosess. Klienten har følt seg begrenset, og det er en stor grunn til å velge en plattform som WordPress som alle har tilgang til.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin elsker å grave seg inn i tilknyttet markedsføring, utforske hva som er mulige måter å skape en passiv inntekt på nettet og dele sin kunnskap med det likesinnede samfunnet. Han driver også et SEO Outsourcing-selskap og leverer tjenester til mange SEO-byråer over hele verden

Svaret på å velge riktig eCommerce-plattform avhenger virkelig av målet ditt og interessen. Min favoritt e-handelsplattform til enhver tid er uten tvil WordPress.

Det har blitt ansett som en standard i bransjen nå, og når det brukes med Woocommerce betalte plugins vil du få alle de avanserte funksjonene du noen gang vil se på Ecom nettstedet ditt.

Den beste delen om WordPress er Open Source, gratis, CMS er superenkelt å bruke, SEO-vennlig og det kreves ikke mye tekniske ferdigheter for å håndtere ting. Når du integrerer Woocommerce med noen betalte temaer som Divi, kan man få en fantastisk butikk på et par timer.

Det er mange store butikker vi jobber med fremdeles bruker WordPress, og den eneste grunnen til deres valg er enkelheten til plattformen for å legge til salgstrakter og integrasjon med populære markedsføringsplattformer.

Tips: Mange betalte WordPress-temaer i disse dager leveres med 1 Click Demo Import Funksjoner som hjelper deg å opprette en e-handelsbutikk med et alternativ for å finpusse detaljene for å matche din produktlinje på enkleste måte.

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria er en seriegründer og grunnleggeren av Starligh MG, polske digitale merkevareselskapet som eier og driver internasjonale online plattformer i konkurrerende vertikaler.

Jeg er en stor fan av WooCommerce. For det første: WooCommerce er en gratis åpen kildekode-plugin med koden fritt tilgjengelig for alle. Det betyr at du kan tilpasse den på en måte du ønsker eller til og med bygge din egen utvidelse.

Woocommerce er veldig fleksibel og enkel å bruke. Selv ikke-brukere kan mestre det i løpet av en uke. Årsaken til det er at Woocommerce er en del av WordPress. Tidligere brukere kan glede seg over brukervennlig WordPress-grensesnitt og logikk.

Videre betyr det at du kan bruke alle gratis og betalte plugins og temaer som er tilgjengelige for WordPress-brukere. Når vi snakker om betalte Woocommerce-utvidelser, er de rimelige og kompatible med nesten alle WordPress e-handels-temaer.

Selv om WooCommerce er gratis, betyr det ikke at den ikke er profesjonell. Med WooCommerce kan du bygge vakre butikker med funksjoner som kupongkoder, detaljert ordresporing, leveringsstatus, lagersporing, skatteinnstilling, verktøy for kundeengasjement og mye mer.

Stort samfunn er en annen fordel. Du kan alltid få gratis støtte når du trenger det.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan er en webutvikler som spesialiserer seg i SEO og en blogger. Han hjelper folk med å administrere deres tilstedeværelse på nettet med markedsføring på sosiale medier og optimalisering av søkemotorer.

Jeg liker WooCommerce-bedriften for e-handelsbedriftene mine. Det gir meg en stor fordel med hensyn til fleksibilitet og tillegg i motsetning til andre Ecom-programvareleverandører som Magento eller Shopify.

Noe som jeg liker med WooCommerce er at jeg fremdeles kan blogge på samme side som butikken. Jeg kan snakke om produktene, og jeg kan personlig godta dem på nettstedet. Også får jeg velge hvilket tema jeg liker som fungerer med WC for å lage butikk.

Den beste delen av WC er at det integreres rett i det allerede bygget nettstedet og fungerer veldig bra med mange plugins som jeg ønsker å legge til nettstedet.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena elsker å skrive og lese om trender i online markedsføring. Hennes ekspertise er å designe kreativ nettsted og Facebook Marketing.

Vanligvis er den beste e-handelsplattformen bestemt av flere parametere som kundekrav, budsjett, brukervennlighet osv. Og Woocommerce passer perfekt til regningen.

Vårt webdesignfirma har utviklet et par e-handelsnettsteder på populære plattformer som Magento, OpenCart, Drupal og Woocommerce.

Men vi foretrekker Woocommerce for kunder som for det meste garanterer for DIY-løsninger, enkle å håndtere funksjoner og rimelige priser. Ved hjelp av Woocommerce kan kunder enkelt administrere shopping, e-post, produktkataloger, lager osv.

Magento og andre Open Source-plattformer tilbyr nesten samme type funksjoner som Woocommerce. Men noen funksjoner krever eksperthjelp til å utføre. Og det er ikke lett å få en kvalifisert utvikler til å håndtere Magento-plattformen. I tillegg er de dyrere enn Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil er en webdesigner for Cre8ive Online.

Min favoritt e-handelsplattform er WooCommerce. Jeg hadde prøvd noen få forskjellige gjennom tidene, men fant ut at det store antallet personer som bruker WooCommerce betydde at hjelp alltid kunne bli funnet.

Hvis jeg kom over en forespørsel om spesifikk tilpasning, har jeg alltid vært i stand til å finne en plugin som kan hjelpe brukerens mål. Det er mange utviklere der ute som lager fantastiske tillegg for WooCommerce.

Jeg har også funnet at WooCommerce fungerer bra med et bredt spekter av temaer, noe som betyr at flotte nettsteder bare noen få klikk unna. Utviklerens smoothemes tilbyr uendelige tilleggsprogrammer, og mens de er dyre, fungerer de feilfritt.

Mikhail Khorev

Mikhail Khorev

~ Mikhail er en SEO-ekspert. Han har over 8 års erfaring innen webdesign og digital markedsføring for små og mellomstore bedrifter.

Det finnes så mange e-handelsløsninger på markedet, men de siste par årene har jeg foretrukket å bruke WooCommerce til alle mine klienter og prosjekter.

De fleste små og mellomstore bedrifter trenger en billig, enkel og tilpassbar plattform som kan hjelpe dem med å selge 10-1000 produkter, og WooCommerce er det beste valget for det.

Fra utviklerens synspunkt er det en åpen kildekode-plugin, som betyr at du vil ha full tilgang til kildekoden og kan tilpasse den slik du eller kunden din ønsker. Det største biblioteket med tilgjengelige tilleggsprogrammer og utvidelser kan hjelpe deg med å konfigurere enhver betalingsport og leverandør på noen få minutter.

Hele oppsettet kan ta et par timer i stedet for dager – kritisk når klienten har trange frister å møte. For ikke å snakke om fantastiske og profesjonelle maler på ThemeForest, som vil få en nettbutikk til å se fantastisk ut på alle enheter, forbedre konverteringsfrekvensen og skape et positivt merkebilde.

Andre plattformer gir bare ikke dette nivået av tilpasning og brukervennlighet, og i det siste måtte jeg bruke timer på å fikse og oppdatere kode på andre eCommerce-plattformer (PrestaShop og OpenCart) fordi noen av kontaktene og utvidelsene var utdaterte eller ikke eksistere.

For å oppsummere foreslår jeg alltid WooCommerce fordi:

 • Perfekt for små / mellomstore nettbutikker
 • Den rimeligste oppstartkostnaden
 • Rask oppsettstid
 • Full tilgang til koden og databasen
 • Det største biblioteket med tillegg
 • Mobil og SEO klar
 • Moderate hosting-krav (delt hosting)
 • Lave vedlikeholdskostnader
 • Det største fellesskapet av brukere og utviklere (for å finne svar og løse problemer)
 • Det er også mye rimeligere og enklere å finne WordPress / WooCommerce-utvikler hvis kunden bestemmer seg for å ansette en intern utvikler.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh har rundt 6 års erfaring innen utvikling av nettsteder. Han utvikler nettsteder med WordPress i mer enn 4 år.

Min favorittprogramvare er WooCommerce fordi vi raskt kan lage nettstedet vårt med tilgjengelige tilleggsprogrammer og utvidelser.

Det viktigste er at det er kostnadsfritt.

Et av e-handelsnettstedene jeg opprettet for å selge tilpasset gummistempel, tok det bare tre dager å fullføre.

Forbud Markus

Forbud Markus

Min favoritt e-handelsplattform er WooCommerce. Jeg elsker å bruke WooComerce ikke bare fordi det er nybegynnervennlig, men også fordi det er enkelt å sette opp og gratis.

Det ser skummelt ut når du innså hvor mange plugins du må kjøpe / få for å få det til å fungere ordentlig, men ROI er langt bedre enn andre plattformer som tilbyr deg alle innstillinger og funksjoner for en provisjon.

Det ser skummelt ut når du innså hvor mange plugins du må kjøpe / få for å få det til å fungere ordentlig, men ROI er langt bedre enn andre plattformer som tilbyr deg alle innstillinger og funksjoner for en provisjon.

Disse plattformene kutter ikke bare en del av fortjenesten din, men de får deg til å leve etter reglene deres. Ja, det er sant at de får det til å se enkelt og billig ut, men på sikt er det mer tilfredsstillende å gjøre det selv ved hjelp av WooCommerce.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito er en Manila-basert lenkebyggestrateg og er administrerende direktør og medstifter av SharpRocket, et lenkebyggerfirma i Asia som tilbyr white hat link building services for SEO byråer, e-handelsbedrifter og store selskaper i engelsktalende land.

En av mine favoritt e-handelsplattformer, spesielt for WordPress-nettsteder, er WooCommerce. Noen få funksjoner som kan komme til nytte for oppstartseiere i dag er:

 • Produkter kan enkelt kategoriseres, gitt med salgspriser og andre uavhengige attributter. Det har en enorm fleksibilitet ved å selge et fysisk eller til og med et virtuelt nedlastbart produkt.
 • Brukervennlig WordPress-grensesnitt. Dette kan hjelpe deg med å bygge en nettbutikk uten å være forvirrende, slik at du kan fokusere mer av tiden din på å lage gode destinasjonssider.
 • Innebygd analysesystem som holder statistikken din krystallklar.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj er en e-handelsentusiast som driver sin egen eCom-virksomhet.

Min favoritt e-handelsplattform er WooCommerce. Årsaken til at jeg valgte WooCommerce er at det er ekstremt enkelt og brukervennlig å sette opp sammenlignet med de andre plattformene jeg vurderte.

Det er også veldig fleksibelt, og du kan lage tilpassede løsninger veldig enkelt. En annen fordel med WooCommerce er det ekstremt store antall tilgjengelige plugins og premium plugins.

De fleste av tilpasningene du trenger for å starte en butikk kan gjøres med plugins som hjelper deg med å starte raskere og fokusere mer på å generere salg i stedet for å bekymre deg for teknologien.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin er en prisbelønnet gründer, blogger, tilknyttet markedsfører og foredragsholder som lærer å bygge lønnsomme nisjesider.

Jeg anbefaler WooCommerce.

Det er enormt fleksibelt Du får mye fleksibilitet når det kommer til funksjoner, tilpasning og en annen teknisk side av ting. Du kan bruke en WooCommerce-plattform til å selge fysiske, nedlastbare, medlemsprodukter, eller til og med tilknyttede / tredjeparts selgerbaserte produkter.

Enkel integrasjon med eksisterende nettsted, blogger WordPress driver for øyeblikket over 25,4% av alle nettsteder og er ansvarlig for over 76,5 millioner blogger!

Det jeg elsker med WooCommerce er basert på WordPress, og du kan enkelt integrere en e-handelsplattform / digital salgsplattform på det eksisterende nettstedet ditt. Bloggere kan enkelt integrere en e-handelsbutikk på bloggen sin, og begynne å selge på nettet.

Hundrevis av utvidelser

Kravet til alle er nesten unikt, og du trenger utvidelser for å oppfylle dine. Det jeg elsker med WooCommerce er, den har hundrevis av utvidelser. De fleste av dem er gratis.

Andre funksjoner i WooCommerce som fikk meg til å velge det

• Stort utvalg av gratis og premium maler
• Eksisterende WordPress-grensesnitt
• Gratis, ingen engangs / månedlige avgifter

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley er grunnlegger av Mad Lemmings, et selskap som hjelper gründere og små bedrifter med å få flere kunder gjennom hjemmesiden sin

Min go-to eCommerce-plattform for mine klienter er Woocommerce. Hvorfor? Fordi det er en veldig enkel ramme å bruke og er basert på WordPress som gir deg så mye fleksibilitet og kontroll.

Woocommerce kommer med alt det grunnleggende du trenger for å starte en nettbutikk fra produktsider (med en rekke oppsett via WordPress-temaer), frakt, skatter, priser, betalingsportaler, lager og lokalisering.

Ikke bare det, men du får alle funksjonene til WordPress som sider, innlegg og bunnsolid SEO via plugins som Yoast eller All in One SEO. Det er nesten for enkelt!

Selvfølgelig, hvis du driver et massivt og komplekst e-handelsnettsted, er Woocommerce selvfølgelig & WordPress tilfredsstiller (til slutt) ikke alle dine behov, men for de fleste nettbutikker er det en av de enkleste og beste måtene å gå.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron er ekspert på tilknyttet markedsføring. Han lærer leserne sine hvordan de kan finne en nisje, starte et nettsted og hvordan å øke trafikken.

Jeg har alltid brukt WooCommerce-plattformen på grunn av brukervennligheten og måten plattformen er satt opp på. Woo Commerce fungerer med de fleste temaer og integrerer godt.

Hvis du er en nybegynner og ikke er interessert i å skrive kode enn woo-handel, er veien å gå. Jeg vet at det er andre, men brukervennligheten og integreringen er sentrale faktorer i virksomheten min.

Virksomheten din må være sterk, og du må lære publikum. Med analyser inkludert i denne pluginen eller om det er innebygd i temaet ditt, kan utgjøre hele forskjellen i verden når det kommer til konserveringer og din virksomhet.

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie er en internettmarkedsfører på heltid som har jobbet hjemmefra i noen år nå. Han driver flere nisjer / autoritetsnettsteder og noen få e-handelsbedrifter.

Min favoritt e-handelsplattform er WooCommerce. Det er den mest populære e-handelsløsningen som blir brukt av 39% av nettstedene med nettbutikker.

Det er en gratis plugin som du kan installere på WordPress, og betyr at den kjører din egen server. Hvis du trenger flere funksjoner, kan du legge dem til etter behov. Disse utvidelsene betales, men de er verdt det.

Siden det å velge riktig eCommerce-plattform for din nettbutikk er et viktig forretningstrinn, må du velge det beste: gå med WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan driver et nettsted som heter Shopping Signals som er ment å hjelpe selgere på nettet med å markedsføre nettstedene sine og tiltrekke seg mer virksomhet, gjennom online markedsføring.

Jeg vil først undersøke dette med min tro på at det å velge en eCommerce-plattform er et av de minst viktige valgene for et nytt, lite eCommerce-nettsted.

Jeg forstår at mange ikke vil være enige i det utsagnet, men jeg tror bare det er som nummer fem i rekkefølge av betydning, når det gjelder tingene du bør fokusere på.

Sørg for at produktene, publikummet, meldingene og tilbudene dine blir ringt inn først, og velg deretter en e-handelsplattform som du er fornøyd med.

Når det er sagt, pleier jeg å lene meg mot WooCommerce. Å være en markedsfører og utvikler av hjertet, jeg elsker fleksibiliteten i å kunne virkelig tilpasse ting og komme under panseret. WooCommerce tillater denne fleksibiliteten.

Jeg verdsetter også det faktum at det du får gratis med WooCommerce er fullt ut kapabel og har mange funksjoner. Du kan drive et anstendig e-handelssted med bare gratis, utenom boksen-plattformen.

I tillegg, hvis du vil forbedre tingene og gjøre tilpasninger, er det et helt fellesskap av utviklere som tilbyr gratis og betalte tillegg.

WooCommerce er også veldig enkelt og greit å implementere og administrere. Jeg synes brukergrensesnittet er vennlig og selvforklarende, selv for ikke-tekniske folk. Flere av de jeg har implementert den for har en veldig liten teknisk evne, men de er perfekt i stand til å styre butikken på egenhånd.

Det kan være et enda enklere alternativ der ute, som Shopify for eksempel. Imidlertid er det ikke sikkert at de er like rimelige, og er vanligvis mye mindre tilpassbare.

Så for meg gjør verdien av det du får gratis, pluss brukervennligheten, sammen med muligheten til å tilpasse, WooCommerce til et veldig sterkt valg.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan er en gründer og digital markedsfører som hjelper bedriftseiere, fagpersoner, frilansere og gründere til å få flere potensielle kunder og selge flere ting ved å bruke kraften på Internett.

Jeg elsker Woocommerce, fordi den integreres med WordPress, gjør ting så mye lettere å ha en blogg, optimalisere den for SEO og rangere den på Google. Du kan godta alle viktige betalingsmetoder som PayPal og Stripe rett fra siden din, eller til og med fra en tredjepartstjeneste som Samcart.

I tillegg trenger du ikke lære en helt ny plattform for å begynne å selge produktene dine på nettet, som er en enorm tidsbesparende. Jeg har prøvd med andre mer robuste plattformer, som Magento og Zencart, men jeg fortsetter å gå tilbake til Woocommerce på grunn av UX.

I tillegg hvis du mangler noe, kan du alltid kjøpe en plugin eller få noe kodet spesielt for den funksjonen. Så hvis du er en fan av WordPress som meg selv, kan du gå med Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy er nettstrateg og medgründer av Orbit Media. Han har vært i webdesign og interaktivt markedsføringsområde siden januar 2000. Han er også foredragsholder, markedsfører, miljøforkjemper og forfatter.

Hos Orbit er nøkkelfunksjonen til enhver plattform enkel e-handelsintegrasjon. Det lar oss velge det ideelle verktøyet for separate jobber.

For eksempel, når en klient ønsker en åpen kildekode-CMS med mange funksjoner, kan vi velge Drupal. Men for en e-handelsstøtte som kobles til alle andre tredjepartssystemer, kan vi gå med et system som Shopatron.

Gold Eagle nettstedet er et eksempel på et fullt integrert, hybrid system. En Drupal-katalog med en Shopatron-vogn og kasse.

Enkel integrasjon er den ultimate e-handelsfunksjonen!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun er en profesjonell produktledelse med fokus på P&L og er flink til å jobbe med tverrfunksjonelle team. Han elsker å jobbe med ”Fixing a vrak” -prosjekter, liker å lære nye ting, løse problemer og jobbe med nye ideer. Han er MBA og dataingeniør, har fått muligheten til å jobbe med globale prosjekter i sin korte karriere på 5,5 år.

Når e-handelsmarkedet vokser raskt, ser vi mange nye trender. Når du starter en ny e-handelssatsing, er det mange elementer som må regnes ut, og det er en hel masse spesialister der ute som kan hjelpe deg med hvert av disse elementene.

I et slikt scenario kan det være en ganske forvirrende oppgave å finne ut hvilken plattform du skal bruke når du ønsker å bygge nettbutikken din – spesielt hvis du ikke kommer fra en teknisk / e-handelsbakgrunn.

Jeg personlig liker GetMeAShop som startet med et beskjedent mål om å hjelpe små detaljhandelsbedrifter med sin egen online tilstedeværelse.

Det er fokusert på å gi en klarsom, brukervennlig teknologi til disse virksomhetene sammen med de mange tjenestene som er tilgjengelige på forskjellige plattformer – salgssted, nettportal, e-handelsbutikk, CRM, analyse, markedsplassstyring, integrasjon av sosiale medier.

Det er en komplett løsning for små bedrifter å konkurrere og vokse på nettet, og gi bedriftene muligheten til å vokse og blomstre med en plattform for å skape sin online tilstedeværelse og elementene i markedsføring av virksomheten.

Med tradisjonelle detaljister som krymper sine fysiske spor og balanserer investeringene deres mot digital, lager denne plattformen kontinuerlig nye forretningsmodeller og tilpasser gamle til å tilpasse seg grunnleggende teknologiforandringer ved å hjelpe offline selgere til å ha en mobilbasert, omnichannel detaljhandelløsning.

Med en mobilapp kan de ikke bare sette opp nettbutikken deres, men selge på flere markedsplasser (mens de administrerer fra et enkelt dashbord), fange kundedata, holde hele varelageret synkronisert på tvers av kanaler (til og med offline via POS) og ha in- dybdeanalyse av varelager, salg og kundetilstrømning.

Det beste jeg likte med GetMeAShop er et fantastisk team som har utviklet plattformen fra bunnen av, jeg tror dette får dem til å skille seg ut angående plattformens pålitelighet og kvalitet på tjenesten.

For tiden har GetMeAShop mange kunder fra India, men sakte beveger de seg internasjonalt ved å introdusere funksjoner som multivalutarsupport, internasjonale betalinger osv. Noen av kundene som bruker GetMeAShop er Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan og Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen er en blogger av hobby og en digital markedsfører av yrke. Han jobber med et webutviklingsselskap og handler for det meste med e-handelsnettsteder, og firmaet hans utvikler også Joomla-maler for et e-handelsnettsted.

Jeg elsker å bruke Joomla CMS til å bygge e-handelsnettsteder. Det er flere grunner til at jeg henviser Joomla til annen e-handelsprogramvare som WordPress eller Magento.

Jeg er i utvikling av Joomla. Så jeg føler det bedre enn andre.

I Joomla er det så mange programvare å bygge e-handelsnettstedet som Virtuemart, Hikashop, osv. Så du er ikke begrenset til å bare bruke en. Du kan bruke på en enkel måte.

Joomla-samfunnet er kjempebra. Alle elsker å hjelpe hverandre med å løse spørsmålene sine.

Det er rundt 8000 utvidelser tilgjengelig i Joomla Extension Directory, og Joomla-kjerneteamet bekrefter alle disse. Så du kan bruke disse utvidelsene uten problemer.

Den er fullt kompatibel med SEO, og den største grunnen til at jeg elsker Joomla, er sikkerheten. Jeg fant Joomla sikrere enn WordPress.

Etter Joomla vil jeg gjerne anbefale WordPress (WooCommerce) for eCommerce nettsted fordi det er enkelt å bruke og administrere. Hvis noen vil bruke Joomla, er det fantastiske gratis flerbruks Joomla-maler. Og du står fritt til å bruke dem til kommersielle og ikke-kommersielle formål uten å gi noe kreditt.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen er en online gründer, profesjonell blogger og tilknyttet ekspert. I tillegg til å skrive for sin hovedblogg Income Mesh, eier han en markedsplass for destinasjonssider som heter “The Landing Factory.”

Min favoritt e-handelsplattform er Easy Digital Downloads fordi den er bygget spesielt for å selge digitale produkter, og det er det jeg gjør.

Det er perfekt for forretningsbehovene mine, fordi den har forskjellige tilleggsprogrammer som lar meg utvide funksjonaliteten til nettbutikken min uten å bryte banken. Uansett hva du trenger, fra betalingsportene til markedsføring via e-post, har de alt.

En av de viktigste tingene er selvfølgelig støtte, noe som er bra, gutta fra EDD er raske, profesjonelle og kunnskapsrike. Utenom det, presser de også regelmessig nye oppdateringer og legger til nye spennende funksjoner.

Det hele kommer ned på hva som passer riktig for din situasjon.

Hva er budsjettet ditt?

Hva selger du?

Hva slags transport trenger du?

Hva slags funksjonalitet trenger du?

Hvilke valutaer vil du handle i?

Hva er ditt gateway-betalingssystem?

Når du vet svarene på disse spørsmålene, kan du begrense hvilken plattform som passer for deg. Hver plattform har sine fordeler og ulemper.

For eksempel:

WooCommerce – det er gratis, det er mange gratis plugins for å bygge funksjonalitet og integrere PayPal, og du er på vei klar til å selge på nettet.

Ulempen – Woocommerce kan være buggy, integrasjonene mangler støtte og mange ganger spiller gateway-systemene ikke fint sammen.

Shopify – en flott plattform med god støtte – derimot er du begrenset til hva som er mulig innenfor rammene – og du er bedre klar til å betale en månedlig avgift hver gang du leter etter en funksjonalitet utenfor den normale rammen.

Magento – deler ut den mest fleksible og tekniske klare e-handelsløsningen.

Ulempen – du bør være eller ansette en god utvikler for å få denne rammen til å fungere for deg.

Så som du kan se, kommer alt til hvilke ressurser, kunnskap eller budsjett du har tilgjengelig som vil være svaret på hvilken plattform som vil være best for deg.

David Krauter

David Krauter

~ David først en markedsfører først og en “teknisk SEO geek” andre … han er grunnleggeren av nettsteder som selger å tilby nettsted & SEO-tjenester med fokus på mer trafikk, potensielle kunder, telefonsamtaler & salg – ikke bare rangeringer …

Det hele kommer ned på hva som passer riktig for din situasjon.

Hva er budsjettet ditt?

Hva selger du?

Hva slags transport trenger du?

Hva slags funksjonalitet trenger du?

Hvilke valutaer vil du handle i?

Hva er ditt gateway-betalingssystem?

Når du vet svarene på disse spørsmålene, kan du begrense hvilken plattform som passer for deg. Hver plattform har sine fordeler og ulemper.

For eksempel:

WooCommerce – det er gratis, det er mange gratis plugins for å bygge funksjonalitet og integrere PayPal, og du er på vei klar til å selge på nettet.

Ulempen – Woocommerce kan være buggy, integrasjonene mangler støtte og mange ganger spiller gateway-systemene ikke fint sammen.

Shopify – en flott plattform med god støtte – derimot er du begrenset til hva som er mulig innenfor rammene – og du er bedre klar til å betale en månedlig avgift hver gang du leter etter en funksjonalitet utenfor den normale rammen.

Magento – deler ut den mest fleksible og tekniske klare e-handelsløsningen.

Ulempen – du bør være eller ansette en god utvikler for å få denne rammen til å fungere for deg.

Så som du kan se, kommer alt til hvilke ressurser, kunnskap eller budsjett du har tilgjengelig som vil være svaret på hvilken plattform som vil være best for deg.

John Lawson

John Lawson

~ John er administrerende direktør i ColderICE Media, Amazons mest solgte forfatter, IBM Futurist og Ebay Influencer. John er en pioner innen den elektroniske detaljhandelen og grunnlegger av The E-commerce Group, et globalt samfunn av handelsleverandører og markedsførere.

Min favoritt e-handel butikkplattform er Miva. Disse karene har vært med i spillet siden begynnelsen av 2000-tallet, og det er derfor jeg velger dem. Noe av det viktigste for meg er å velge en plattform som kan skalere mens du skalerer.

Miva-butikker var ganske enkelt skreddersydd for min “geek factor”. Plattformen er fleksibel nok til at alt jeg ønsket å bli gjort i dag, kan implementeres.

Men også utvidbar slik at ting som kommer ned i røret i fremtiden også kan integreres. De har et flott team for støtte og et veldig levende utviklingssamfunn.

Mulighetene for integrasjon og tillegg er uendelige og med den stadig skiftende verden av e-handel som er et stort pluss for mine behov. Her er detaljene mine som fikk meg til å hoppe inn og flytte til den plattformen:

 • Lett å komme raskt i gang og gå
 • Evnen til å integrere meg med back-end prosesseringssystemer
 • Responsiv kundesupport
 • Utvidbar, robust plattform som ville vokse etter hvert som jeg vokste
 • Støtte på tvers av enheter, nettstedet mitt ser bra ut og fungerer feilfritt på alle enheter og nettlesere.
 • Priset konkurransedyktig for SMB-bedriftseieren

Tusen takk til alle eCommerce nettdesignere, webutviklere, online markedsførere og bloggere som bidro til denne ekspertoppdateringen! Spesiell takk til Russell Lobo og Gabriella Sannino som introduserte meg for flere deltagere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map