48 eksperter deler deres bedste tip til, hvordan man vælger den bedste e-handelssoftwareplatform

At have en online butik giver dig uafhængighed af at sælge dine produkter 24/7 over hele verden. Det koster meget mindre end en almindelig mur- og mørtelforretning og kan give dig kunder fra hele verden.


Med de mange muligheder derude, er det svært at beslutte, hvilken platform der skal bruges. Og beslutningen er en vigtig beslutning, da den platform, du vælger, kan være den, du vil have i årevis, hvis ikke årtier fremover, og vil være grundlaget for din online butik.

Hvis du vil opbygge en online butik, har du flere muligheder for eCommerce-software, en platform, du kan bruge til dit websted. Vi besluttede at finde ud af, hvad der er det mest populære valg.

Vi nåede ud til 48 e-handelseksperter og stillede dem et centralt spørgsmål:

Hvad er din foretrukne e-handelsplatform, og hvilke funktioner fik dig til at vælge den bestemte software?

Resultaterne er:

Lad os dykke ned i ekspertens svar og finde ud af, hvad er fordele og ulemper ved hver platform.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony er i øjeblikket Chief Technology Officer hos InstaViva & Hope Shades. Han er også den administrerende direktør i Arctic Gray, Inc. Han bliver ofte bedt om at tale på arrangementer for forskellige teknologivirksomheder over hele verden for at diskutere designtrends, branding, reklame, SEO og mere.

Mit navn er Anthony, og jeg har designet hjemmesider i mere end et årti. Når jeg vælger en favorit e-handelsplatform, er der to vigtigste ting, jeg ser på, den ene er funktionalitet og den anden er brugervenlighed.

Funktionalitet. Shopify er den bedste e-handelsplatform derude vedrørende funktionalitet med en bred vifte af plugins og apps fra forsendelsesmoduler, opfyldelsesløsninger, over 70 betalingsgateways, produktforslag og meget mere.

Shopify giver dig mulighed for at bygge responsive websteder, så det er perfekt til alle enheder, og det er meget hurtigt at indlæse. Dette er en fantastisk løsning for nogen med en grundlæggende forståelse af kodning og webudvikling.

Brugervenlighed. Wix er den bedste e-handelsplatform derude med hensyn til brugervenlighed med en træk-og-slip-editor og meget intuitiv for næsten enhver. Det bedste ved Wix er, at du ikke behøver at vide, hvordan du koder for at oprette et websted.

Når man bygger websteder for klienter, har de en tendens til at vende tilbage med en masse ændringer og opdateringer og er i konstant behov for at betale en udvikler, men med Wix kan vi bygge webstedet ud, og derefter kan klienten let overtage den daglige ledelse.

Wix er en fast visning (ikke lydhør), men der er en stor mobileditor til at konvertere dit websted til den perfekte mobiloplevelse.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs er administrerende direktør for Magebit, et e-handelsagentur specialiseret i Magento. Han er også en certificeret Magento-udvikler og løsningsspecialist. Arturus har mere end seks års professionel Magento-erfaring.

Det er ikke muligt at fortælle, hvilken eCommerce-platform der er bedst. Det afhænger af kundens behov, hvilken eCommerce-platform der skal bruges.

Min favorit er Magento, men det passer ikke godt til små websteder, da udgifter til hosting og vedligeholdelse er temmelig høje i forhold til Shopify eller en anden open source eCommerce-platform. For mellemstore og store websteder foreslår jeg Magento (CE eller EE), da Magento er meget skalerbar og sikker.

Cirka 90% af Magebit-klienter bruger Magento, og med de rigtige udviklere og retningslinjer er denne eCommerce-platform platformen til succes.

Efter min mening er dette de vigtigste grunde til at vælge Magento:

 • Meget stor udvidelsesbase (gratis og betalt)
 • Let at tilpasse uden at berøre kernefunktionaliteten
 • Sikker med regelmæssige sikkerhedsrettelser
 • Hurtigt voksende samfund
 • Regelmæssige e-handelsbegivenheder (Meet Magento)

Ikke hver platform er perfekt, og der er også ulemper for Magento:

 • Høje hostingomkostninger i sammenligning med andre e-handelsplatforme
 • Ekspertudviklere, der er nødvendige til arbejde som udvikler med dårlig Magento-viden, kan let skrue op i butikken

Jeg har også brugt Shopify, Woocommerce og andre, men de er bestemt langt væk fra min yndlings Magento på grund af den måde, som andre eCommerce-platforme-arkitektur ser ud på.

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit er medstifter og CEO af DotcomWeavers, et prisvindende webdesign og udviklingsfirma med kontorer i Paramus, New Jersey; Orlando, Florida; og Hyderabad, Indien.

Efter min erfaring har Magento flere nøglefunktioner, der gør det skiller sig ud som en af ​​de mere robuste og skalerbare eCommerce-platforme.

 • Katalogstyring – Brugere kan uploade tusinder af varer i en enkelt import.
 • Flere prisindstillinger – Du kan nemt prissætte forskellige varer, oprette kundegruppepriser og skjule priser for besøgende for at stimulere dem til at logge på. Dette hjælper med at indsamle vigtige kundeoplysninger om produktpræferencer.
 • Produktalarmer – Mine klienter ser en stigning i salget fra at bruge enkle alarmer, som at fortælle kunderne, at et tidligere udleveret produkt nu er tilgængeligt.
 • Multi-store aktiveret – Magento giver dig mulighed for at oprette et websted på flere sprog, der automatisk indlæser butiksvisninger på specifikke sprog. Det gør det også nemt for B2B-websteder at administrere flere produktkataloger gennem et fælles back-end-system samtidigt.
 • Tilpasset brugergrænseflade – Platformen har evnen til at ændre design og ændre temaer baseret på kategorier. En virksomhed kan have flere lagerfont med et enkelt back-end-styringssystem. Dette er et kraftfuldt værktøj på grund af, at jo mere målrettet brugeroplevelsen er, jo større er potentialet for konvertering.
 • Integration af ordrebehandling – Magentos integrationspartnerskaber er uovertruffen og tilbyder en række ordreudnyttelsesløsninger. Disse inkluderer NetSuite, QuickBooks og ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen er administrerende direktør for Achintya Tech, et firma, han startede i 2013. Deres specialiteter er mobiludvikling og design sammen med webdesign og udvikling.

Magento er gratis at downloade og installere. Du kan justere kildekoden, uanset hvor du vil passe til den type websted, du bygger, og installere udvidelser, der let er tilgængelige via Magento Connect Marketplace.

Magento Connect, forresten tilfældigvis også verdens største marked for e-handel app

En af de vigtigste klager fra brugere af andre e-handelsplatforme er de stigende omkostninger, der følger med hver lille funktion, der føjes til webstedet.

Da Magento er open source, er dette emne et komplet ikke-problem. Tilføj så mange funktioner, som du vil til dit websted, uden at bruge en krone.

Et andet problem er grænserne for antallet af produkter, produktlinjer og SKU’er, der kan uploades og vises på en platform. Når du bliver større, og din online butik bliver mere produktiv, begynder du at betale eksponentielt højere gebyrer til din e-handelsplatformudbyder.

Dette er et andet område, hvor du ender med at bruge noget på Magento. Udvid og voks så meget du vil, og Magento vil vokse med dig uden ekstra omkostninger.

47% af dagens webbrugere forventer, at et websted indlæses på under 2 sekunder. Længere end det, og de lukker blot fanen og går videre med deres liv. Hver kunde, der forlader uden at købe, efterlader endnu en bukke i din samlede konverteringsfrekvens.

Med et sådant pres på ydeevne, vil du gerne have en platform, der indlæses hurtigt, der tillader hurtig cache af sider, mens du stadig giver dig mulighed for at have så mange klokker og fløjter, som du har brug for på dit e-handelswebsted.

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at gøre vores websteder så SEO venlige som muligt. Vi kender også den nedslidning, der er involveret i at optimere hvert enkelt aspekt af hver side på webstedet til SEO. Dette kan være et større træk for store e-handelswebsteder, der løber ind i hundreder eller tusinder af sider.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan er grundlægger og administrerende direktør af Magic Logix, et Dallas, Texas-baseret agentur med speciale i tilpassede marketingautomatiseringsløsninger til virksomheder over hele verden.

Min foretrukne e-handelsplatform er Magento Enterprise.

Jeg kan især lide ydelsen og skalerbarheden på denne platform sammen med funktionaliteten uden for boksen og en lang liste over tilgængelige plugins, der kan integreres på farten.

Jeg kan også godt lide den spændende shoppingoplevelse, du får med Magento og kundelojalitetsfunktionalitet.

David Holander

David Holander

~ David er administrerende direktør og medstifter af Vaimo, en af ​​de største globale e-handelsudbydere på Magento-platformen.

‘Jeg bliver nødt til at sige, det er Magento. Det var vores valgte platform da vi startede virksomheden i 2008, og Magento har været 100% vores fokus siden.

Vi kunne godt lide det faktum, at det var open source, fuldt tilpasses, og det har gjort det muligt for os at bygge mange moduler, implementeringsværktøjer, hostingværktøjer, der er bundet direkte til Magento. ‘

Rehan Fernando

Ekspertnavnet

~ Rehan er grundlægger og CEO af EIGHT25MEDIA er et Silicon Valley-baseret webdesign- og udviklingsfirma.

Magento

 • Det er open source.
 • Det er den nr. 1-klassificerede e-handelsplatform.
 • Det kan strækkes.
 • Det er enorme udvidelser.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin er en entusiast-e-handelsudvikler, der arbejder som konsulent på Nirmal Web Design Sydney. Han elsker også at dele sin oplevelse med samfundet gennem blogging. Han har arbejdet på området i over 4 år nu og udmærker sig på eCommerce platforme i PHP.

Jeg har arbejdet på flere eCommerce platforme som WooCommerce, Open Cart og Magento. Jeg fandt Magento mest effektiv, funktionsberigende og kraftfuld platform til e-handel webportaler.
Det giver en komplet pakke til online-forretning og indeholder de fleste af de krævede begrænsninger for et e-handelssted.

Hvad jeg mest kan lide ved Magento er:

1) De flere butikker – Ledelse af flere butikker har været så ondt for udviklere fra de sidste par år, men Magento gjorde det let for mig med enkle back-end tweaks.

2) Annoncer og begivenhedsstyring – Magento Giver muligheder for flere layoutindstillinger for begivenheder og tilbud, såsom i en festlig sæson, vi kan indstille layout til salgstilbud og andre reklamer.

3) SEO-styring – Magento leverer forskellige værktøjer og pakker til SEO Url-omskrivningen, overskrifter Metatypeindstillinger, sitemap og de SEO-venlige skabeloner gjorde det let at arbejde med.

4) Modulopbygget design og templering med blokke og layout – Det konfigurationsbaserede MVC-designmønster og dets modularitet giver udvikleren en standard til at arbejde med Magento og kodekonsistensen, genanvendelighed er mest for Php-udviklere, især på e-handelsbaserede websteder, det ikke er muligt at skriv kode fra bunden af ​​de koncepter, der er leveret af klienten, og Magento har taget sig af det.

5) Bred vifte af pakke tilgængelighed – Magento Community leverer mange pakker til specifikke klientkrav såsom deling af sociale medier, SEO og betalingssystemer, som er en velsignelse for udviklere, og de kan spare en masse tid på disse.

6) Support til flere betalingsgateway – Vi kan have forskellige betalingsgateway integreret takket være Magento Connect

7) Support til mobil platforme – Vi kan finde en række mobilvenlige skabeloner på Magento Connect, og det er virkelig enklere at arbejde med Magento M-Commerce, hvor vi kan få vist de mobile versioner af forskellige komponenter på et websted.

8) Fleksibel kundeservice og support – Magento leverer klar til at gå-funktioner til kunder, såsom produkt levering, levering, håndtering af ønskeliste indkøbskurv ude af boksen, og hvad jeg mest kan lide er den trykte fakturering og regninger, der let kan håndteres med Magento.

9) Multi-Language support – det giver lokaliseringsfunktioner med cookies og også multi-valuta, skatteindstillinger.

10) Web Services – Magento leverer indbygget funktionalitet til webservices som SOAP, REST, XMLRPC indbygget med sikker godkendelsesteknikker såsom OAuth til produkter, kategorier og andre data, der kommer ud af boksen.

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe er grundlægger og administrerende direktør af 4PointDigital er en veteran i søgerummet og tidligere ejer af Mr-SEO. Joe har hjulpet hundreder af klienter gennem årene og fortsætter med at være på forkant med SEO-strategier.

Valget af bedst egnede eCommerce-platform afhænger udelukkende af dine krav, som f.eks. Hosting-tjenester, der er nødvendige eller ej, foropbyggede eller tilpassede butiksdesign, integration af individuelle forretnings- og markedsføringsaktiviteter, herunder regnskab, lagerstyring, kundeservice og e-mail-marketing, osv..

Så du bliver nødt til at udforske de tilgængelige muligheder og integrationstjenester, der tilbydes af et specifikt eCommerce CMS.

Mit personlige valg er WordPress med WooCommerce Plugin til små butikker, der kun sælger et par produkter, men Magento CMS til store e-handelsvirksomheder.

Magento har vist sig at være den mest effektive webstedsplatform for eCommerce-funktioner både for kunder og for webmastere. Dets markedsandel er også anstændig sammenlignet med banebrydende konkurrenter som Prestashop, Shopify eller BigCommerce platforme.

Årsagerne til denne overvejelse er:

 • Omkostningseffektiv Open Source-løsning
 • SEO-venlighed – Dynamisk XML-sitemap URL-omskrivninger, opsætning af titel- eller beskrivelse-metaværdier, som alle er lette at bruge.
 • Salgsfremmende aktiviteter – Visuel sideditor er let at betjene, så du kan opbygge og tilpasse tilbud på farten. Fleksible kuponer og prisregler gør arbejdet stressfrit.
 • Alt godt for mobilkøbere – De responsive butikker giver mobilbrugere det bedre syn på indkøbsvogne og produkter på tablets, smartphones og andre enheder.
 • Kapacitet – Kraften til at være vært for op til 5.00.000 produkter og håndtere 80.000 ordrer (hver time) gør det til et oplagt valg for ejere.
 • Forsendelsesmuligheder, lokalisering og Payment Gateway-understøttelser – Flersproget support til lokalisering på tværs af flere lande, betalingsudvidelser i Magento Connect og forskellige forsendelsesmuligheder gør det let at opsætte alle disse ting robuste. Overraskende overhovedet ikke, hvis mærker som Samsung, Lenovo, Ford og Nike bruger Magento til deres e-handelsaktiviteter. Det er værd nok!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric kører en række succesrige blogs med høj trafik i forskellige nicher. Han deler nu sine oplevelser og tilbyder tip til håbefulde bloggere på Scribblrs.com

Personligt har jeg altid fundet Magento som en fantastisk e-handelsplatform.

Jeg kommer altid på ting fra en SEO-perspektiv, og en af ​​de ting, jeg elsker ved Magento, er, at de gør det nemt at sikre, at alle dine produktsider optimeres bedst muligt.

Det sparer dig masser af tid på at oprette optimerede webadresser, metatags osv. Dette giver dine produktsider en bedre chance for at dukke op i søgeresultaterne for relevante forespørgsler, der kan føre til kvalitetstrafik.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair er en blogger, der har ledelsesevner og regnskabsevner. Han har erfaring med at arbejde i SEO og programmering.

Min favorit e-handelsplatform er Magento.

Magento har ikke nogen grænser for, hvor kreativ du kan være med det. Det er designet til at gøre det fuldt operationelt med hensyn til transaktioner som at tage betalinger i mange former såsom PayPal, kreditkort eller betalingskort eller Skrill.

Levering er et afgørende aspekt af et e-handelswebsted. Du kan nemt fuldt ud tilpasse leveringsomkostningerne hver gang, hver gang dine kunder bor i England, USA eller ethvert land. Du kan selv forudindstille leveringsomkostninger eller inkludere førende transportfirmaer efter eget valg.

UPS tillader, at hver af dine leveringsprocesser tilsluttes af leveringsfirmaerne, så enhver prisændring udføres automatisk for dig. Dette hjælper med at tage smarte beslutninger. Det har også lette skattetilskud og hjælper med at skabe et samlet udlæg.

Det er meget hurtigt og bruges af store virksomheder som Amazon og eBay. Magento er designet til nogen, der sælger egne produkter eller tjenester.

Magento er ikke så almindeligt som WordPress eller Joomla, men kan give dig en kreativ fordel i forhold til dine konkurrenter plus sværere at hacke end WordPress.

Temaerne generelt er normalt vidunderligt designet, og du behøver ikke at stole på plugins som i WordPress. I Magento er det let at få adgang til kode- og meta-området, så du hurtigt kan ændre designet.

Jeg får en virkelig spænding ved at arbejde Magento, da det er meget mere kompliceret end WordPress. Kodning på Magento normalt op til en høj standard plus salg på disse sider så ligetil og smart. Hver gang det indbyggede system viser dig salg hver måned, og hvordan folk kom til dit websted plus antal besøgende på webstedet.

Du kan have det på dit websted og hurtigt forstå, når dit lager løber tør, vises det ikke på dit websted, før lageret er tilbage i en meget smart funktion.

Du kan opkræve premiumpriser til folk på Magento-websteder.

Deepak SharmaBedste ekspertanmeldelser

Deepak Sharma

~ Deepak er manager hos Taurus Knight, et digitalt bureau med speciale i e-handelsløsninger, herunder e-handels SEO, e-mail marketing og social media marketing.

Selvom hver klient har et unikt krav, og vi tager denne unikke betingelse i betragtning, når vi foreslår en eCommerce-platform til vores kunder, er den, vi anbefaler mest, Magento.

Magento er en meget robust platform, som du hurtigt kan designe den og gøre webstedet ikke kun fremragende til operationelt brug som merchandising og navigation, men også smukt og attraktivt udseende.

Nogle af vores klienter som Wai Ski Hire valgte platformen, da den har internationale betalinger og indbyggede skatte- og omkostningsleveringssystemer, der hjælper med den daglige drift.

Magento har et bredt udvalg af temaer, og temaerne er lette at ændre, og det har også indstillingerne for lagerstyring, som hjælper med administrationen af ​​forsyningskæden, som er vigtig for et eCommerce-websted.

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom er grundlæggeren af ​​Capture Commerce. Han er SEO-ekspert, der er specialiseret i e-handel.

Som SEO-konsulent, der er specialiseret i e-handel, besvarer jeg dette spørgsmål meget og ønsker, at flere af mine klienter stillede det, inden de kastede sig ind.

Nogle gange vælger virksomheder en e-handelsplatform, fordi den er i overensstemmelse med deres regnskabssoftware, distributionssystem, eller en ven fortalte dem, hvor godt deres klarer sig.

Dette er ok grunde, men ikke gode grunde til at vælge en e-handelsplatform, såsom sikkerhed, indbygget marketing, let at bruge, let at migrere fra og til andre platforme, teknisk support, der løser problemer og opretholder platformens konkurrencefordel.

Valget koger sammen med open source-softwareplatforme som WordPress eller hostede platforme som BigCommerce. I de fleste tilfælde anbefaler jeg en hostet platform over open source på grund af ovenstående årsager.

Ønsker du at påtage dig alle hostingansvar som sikkerhed og ordne ting, når de går i stykker? Og hvad sker der, når platformens udbydere holder op med at støtte den eller opkræver meget mere for at gøre det? Hostede platforme håndterer problemer som dette, og priserne er meget rimelige.

Jeg anbefaler hostede platforme, fordi de leveres med masser af SEO-funktioner, integration med værktøjer til søgemaskiner, analyseværktøjer, produktfeeds / shopping-motorer, produktgennemgangsplatforme, muligheder for krydsning / opsalg, integration med bedre tjenester som udbydere af webstedsøgning, meddelelser om opgivelse af vogn, automatiserede meddelelser, tilbage på lager notifikationer, Amazon integration, chatudbydere, adgang til de nyeste markedsføringsmuligheder og mere.

Grundlæggende kan du tjene penge meget hurtigere uden alle hosting-bekymringerne. Ikke alle hostede e-handelsplatforme er gode, så jeg anbefaler Shopify, 3dCart og BigCommerce. Dog er guldstandarden i e-handelsplatforme Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin er grundlægger og hoveddesigner / udvikler hos Radiator.

Da jeg kom fra en virksomhedsbaggrund med erfaring på de fleste større platforme, blev jeg tidligt trukket til Shopify, da jeg grundlagde Radiator.

Som designer er Shopify en drøm at arbejde sammen med. Deres flydende fristende sprog er intuitivt og relativt let at lære. Du kan tage næsten ethvert design og funktionssæt og implementere det meget tydeligt på en måde, der er meget læsbar og vedligeholdelig over tid. Sammenlignet med andre platforme, er Shopify hænderne af vinderen her for designere.

Som udvikler har Shopify samlet et smukt økosystem. Og fordi Shopify er Saas, behøver du aldrig at bekymre dig om vedligeholdelse af servere, håndtere trafikspidser, sikkerhedssårbarheder eller at skulle anvende opdateringer / programrettelser.

Det vigtigste er deres API. Ved design holder de administratorens kernefunktionalitet ren og tilgængelig, mens de giver udviklere mulighed for at udvide den på nogle usædvanlige og kreative måder.

Et vidnesbyrd om dette er deres app store, der giver applikationsudviklere mulighed for at udvide Shopify’s funktionalitet med applikationer;

Du kan skrive dit eget eller vælge mellem hundreder af et klik med installationer fra deres app store. Et bevis på denne succes kan ses i antallet af virksomhedsløsninger, der har investeret i Shopify-integration.

I daglige operationer – ikke alle medarbejdere skal uddannes. Når det kommer til behandling af ordrer, tilføjelse af produkter, opdatering af webstedet… en velbygget og konfigureret Shopify-butik kan håndtere det hele.

Og så vidt backends går – det er en af ​​de smukkeste og mest funktionelle jeg nogensinde har set.

Og det bedste er, at det bliver bedre for hver dag. Du kan sælge Shopify-produkter på dit WordPress-sted. Sælg direkte på Facebook, Pinterest og Twitter med et enkelt klik.

Integrer med alle større betalingsportaler. Apple Pay lancerer i efteråret til ordrer med et enkelt tryk. Nye funktioner tilføjes konstant. Vi lægger alle vores æg i Shopify-kurven og kunne ikke være lykkeligere.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy er teknisk direktør hos Spring Web Solutions.

Shopify er langt den mest foretrukne e-handelsplatform.

De vigtigste grunde:

 • Meget enkel CMS (vores kunder elsker at bruge admin interface til at administrere ordrer og produkter)
 • Meget let at tilpasse (fra et udviklers synspunkt)
 • Masser af fantastiske apps / moduler at vælge imellem, simpelthen plugin
 • Meget hurtig at komme i gang – du kan bogstaveligt talt komme i gang med en gateway og starte handel inden for et par timer.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “højde =” 150 “bredde =” 150 “/></p><p>~ Ben er administrerende direktør og grundlægger af Diff. Han administrerer et team på 25 softwareudviklere og ingeniører med fokus på at levere tilpassede løsninger til kunder på Shopify siden 2010.</p><p>Shopify er vores foretrukne e-handelsplatform af nogle få grunde.</p><p>Til at begynde med er dens temamotor den mest elegante, vi har arbejdet med på tværs af enhver SAAS-platform.</p><p>De har også gjort et godt stykke arbejde med deres API, så vi kan supplere den tilgængelige funktionalitet både på forsiden og bagenden af ​​applikationen.</p><p>Vores vigtigste er, at vores kunder elsker det!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “højde =” 150 “bredde =” 150 “/></p><p>~ Kyle er en iværksætter og udvikler. Han er skaberen af ​​snesevis af e-handelsbutikker. Hans firma Trend Tape leverer aktiemarkedsanalyse til de handlende.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Vil du vide, hvad succesrige programmører og iværksættere har til fælles?</p><p>Der er et enkelt kerneprincip, der forener begge dele. Det kommer i tre bogstaver:</p><p><strong>TØR. Gentag ikke dig selv. Når du har løst et problem én gang, skal du bruge denne løsning for evigt.</strong></p><p>Før Shopify var du nødt til at samle en platform hver gang du ville bygge et e-handelswebsted. Der var så mange små “TODO’er” at tage sig af. Små detaljer, der ikke var relateret til kernekonceptet for din virksomhed.</p><p>Ting som hosting, webstedsdesign, hastighedstest, installation af en ramme og uendelige tilpasninger for at få det til at fungere korrekt. Der var andre løsninger, men implementering for udviklere var dyr og udfordrende.</p><p>Heldigvis har Shopify et fantastisk API, der giver udviklere mulighed for at automatisere hele butiksoprettelsesprocessen praktisk talt.</p><p>På grund af dens popularitet er du også sikret langvarig support fra programmerergruppen. Du behøver ikke at bekymre dig om, at dine perler og pakker bliver forældede.</p><p>Hvad Shopify har gjort for eCommerce-platforme, er, hvad Google gjorde for søgning. De har skabt et overordnet produkt og overtaget markedet. Du er sikret sikkerhed og skalerbarhed.</p><p>Hvad mere er, når du har en idé til et produkt, kan du køre et script for at kalde Shopify API. Voila! Du har en fungerende butik, der skalerer til månen og tilbage.</p><p>På den måde kan du sætte alle dine anstrengelser inden for markedsføring og salg og tjene penge.</p><p>Shopify sætter udviklere i branchen.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell er en seriel online-iværksætter med 6 års erfaring inden for finansiering af blogging. Han blogger også på en Russ Lobo, hans personlige websted, hvor han deler sine niche-casestudier.

Fra min erfaring er den bedste platform for en nybegynder Shopify. Shopify giver dig en løn-måned-model, og den er meget skalerbar. Det har en meget god opbevaring af temaer, der hjælper med at fokusere på produktet snarere end at spilde tid på designet.

Ud over lette temaer og skabeloner har Shopify-platformen også et stort antal udviklere, der kan ændre temaet efter dit krav.

Som platform er den meget skalerbar og kan rumme et stort antal produkter. En af mine succeshistorier på Shopify er http://www.petitevigogne.com/.

En ulempe, jeg ser, er, at da produkterne er på Shopify-serveren, er webstedshastigheden nogle gange en tendens til at være langsom, især for store websteder. Dette medfører en dårlig brugeroplevelse og påvirker også SEO.

Men samlet set, når det gælder installationstid, brugervenlighed, SEO-optimering og skalerbarhed, er Shopify en af ​​de nemmeste platforme til at opbygge dit eCommerce-websted.

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan er administrerende direktør og grundlægger af, hvad de fleste af os kærligt omtaler som ”DMG.” Fra alle kredse inden for tandindustrien, der behandler tandmarkedsføring som emne, er Justin Morgan den tandmarkedsførings fyr, som alle fortsætter med at tale om.

Dit valg af e-handelsplatform skal være baseret på, hvad dine mål er, og hvilken slags handlende du er. Jeg har arbejdet med småmor n ‘pop-detailhandlere (under $ 2MM / år), der har detailforretninger.

En af de største bekymringer, jeg har med eCommerce-platforme, er, hvordan platformen integreres med min klients retail point-of-sales-system (POS). ShopKeep ser ud til at være et af de mest enkle, let at installere POS-systemer derude.

Af den ene grund tiltrækker BigCommerce, fordi det integreres pænt med ShopKeep. Det er kritisk, at travle detailhandlerejere kan finde hjælp til kundeservice, og jeg har fundet ShopKeep til at passe godt på mine detailkunder.

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay trådte ind i markedsverdenen som webdesigner og udvikler. Hun arbejder nu som SEO-specialist og e-handelsspecialist for seoplus + i Ottawa, Canada.

Shopify er bestemt den førende inden for eCommerce-software. Det er enkelt nok for virksomhedsejere at oprette deres online butik, men kompleks nok til at give mulighed for tilpasning fra udviklere og marketingeksperter. Med utallige API’er og appintegration – Shopify er blevet min anbefalede eCommerce-platform.

Shopify har alt det nødvendige for at starte og vokse online-virksomheder. Fra det grundlæggende i SEO til kompleksiteterne af retargeting – Shopify har de nødvendige evner til at vokse onlinetrafik og optimere til konverteringer.

Vi har en kombination af apps (som Kvittering, Shopping Feed, Orange App og Inventory Helper) for at holde virksomheder på rette spor og udvide. Disse apps gør det muligt for virksomheder at holde kontakten med gentagne kunder, udvide til andre online markeder som Amazon og Ebay, gennemføre brugertest og samtidig holde styr på lageret for at sikre, at salget kan opfyldes.

Med den mest brugervenlige grænseflade, jeg har set og hidtil uset support, giver Shopify mulighed for marketingfolk og udviklere at vokse deres forretninger, samtidig med at forretningsejere holder sig i løbet med letlæselige målinger og ordreafgivelse.

Det vigtigste dashboard og bagenden af ​​Shopify er let at følge og leverer alle de målinger, som virksomhedsejere ønsker at se, når de logger ind i deres online butik (trafik, salg, henvisninger osv.).

Dette er en enorm faktor, når man anbefaler Shopify til potentielle kunder, da de alle ønsker at være i kontakt med forretningsmetrik og se, når succes sker, og hvor den kommer fra.

Andre platforme som Squarespace, WooCommerce og Magento har alle begrænsninger. Uanset om det er problemer med tracking, prispoint, back-end funktionalitetskompleksiteter for virksomhedsejere eller generel brugergrænseflade – Jeg har ramt vejehud med alle tre platforme inden for webdesign / -udvikling, SEO og e-handelsvækst.

Lige tidligere i denne måned bekræftede Shopify, at de nu har over 300.000 forhandlere, der bruger dens platform. Denne vækst bekræfter, at ekspansion og vækst er nøglen.

Som marketingmedarbejder kan jeg forvente, at Shopify snart vil være lige så robust som Magento, men opretholde enkel funktionalitet, den har nu. Valgmulighederne og mulighederne er uendelige for denne stadigt voksende platform – hvilket gør den til den, jeg anbefaler til alle klienter.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock har erfaring med e-handel fra koncept til lancering. Han har administreret onlinebutikker og operationer, mens han konstant ledte efter nye muligheder i det digitale markedsføringsrum.

Efter at have startet med højden på alle platforme og beslutte, at dette bare ikke gjorde det for os, har jeg en forståelse for, hvad Magento kan gøre. Når det er sagt, skal min favoritplatform til alle tider for e-handel være Shopify.

Der er et stærkt og stadigt voksende samfund, der støtter Shopify, der er ugyldigt på mange andre platforme. Dette resonerer godt med app store såvel som arbejde omkring tutorials fra et udviklingsmæssigt synspunkt. Der er mange gode funktioner indbygget i Shopify, og det følgende er det, der forhindrer mig i at anbefale en anden.

Plug and play-temaer:

Shopify har en let at navigere i udviklersiden, der passer fint ind i WordPress-interface. Temaer kan ændres ved drop of a dime, og mange aspekter kan ændres gennem deres WYSIWYG-redaktører. Husk, selvom HTML og CSS kan skrives for at justere statiske temaindstillinger, har du sandsynligvis brug for hjælp fra en udvikler, hvis dit færdigheds sæt er en novice.

Masser af understøttende apps:

Med en open source giver fremkomsten af ​​privatejet apps. Indkøbskurv til indkøbskurv, der migrerede et af mine 5000 SKU-websteder, jeg arbejdede med med meget få fejl (trods de dårlige anmeldelser). Andre populære apps som Sumome og Recomatic plug and play ligesom et WordPress-sted ville gøre.

Selvom Shopifys egen “køb-knap” -app stadig er i sin spædbarnsfase, har det enorme potentiale. Gennem dynamiske auto-gen-scripts forvandler denne app ethvert eksternt websted til din nye sidebutik med udvendige vogne, der matcher (Java-viden er nødvendig).

Svigbeskyttelse:

Mens butiksejere tilbyder Shopify-betalingsgateway, får butiksejere muligheden for let at føre tilsyn med svigagtig aktivitet. Dette er godt for enhver, der beskæftiger sig med ordrer med store mængder, der kan være målet for falske gæster. Gule flag til adresseafvigelser og flere forsøg, røde flag til VPN’er og skyggefuld indkøbshistorie. Alt i alt et godt værktøj til at gemme din bundlinje.

Gule flag til adresseafvigelser og flere forsøg, røde flag til VPN’er og skyggefuld indkøbshistorie. Alt i alt et godt værktøj til at gemme din bundlinje.

Sidst men ikke mindst er det et canadisk firma! Som en stolt canadier elsker jeg at støtte en platform, hvor jeg er født og opvokset.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin er en professionel freelance skribent og blogger. Han skriver om små virksomheder i søgning og sociale medier på sin blog DigitalGYD.com.

For mig er min favorit e-handelsplatform Shopify. Jeg har mine blogs og websteder i WordPress, som er fremragende, men til min eCommerce-butik; Shopify er det, jeg valgte.

Hvorfor valgte jeg Shopify?

Shopify er den perfekte hybrid mellem WordPress (en masse kodning er nødvendig for at få en eCommerce-platform oprettet) og enkle online butikker som Wix.com (hvor du ikke kan skalere din lille e-handelsvirksomhed til en større venture).

Jeg har faktisk en guide til at skabe en enkel online butik med Wix, som er perfekt til begyndere. Men hvis du vil have en fuldgyldig e-handelsplatform, ville jeg gå med noget som Shopify.

Shopify er på den anden side let, har ikke brug for et par kodefærdigheder og kan skaleres bedre end en platform som Wix.

Andre to grunde til, at jeg valgte Shopify, ville være:

1. Backend-kontrolpanelet: Det har alt fra lagerkontrol til orderstyring i et system. Dette gør det nemt at få et fugleperspektiv og redde besværet.

2. Tilgængeligheden af ​​apps: Hvis du er en koder, kan du integrere næsten hvad som helst med Shopify, men hvis du er en ikke-koder (som mig), er disse apps en stor tid og penge sparer.

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer betragtes som en af ​​de top 10 populære bloggere i Pakistan. Han har bygget mange e-handelswebsteder for klienter.

Jeg har erfaring med nogle af mine online-produkter, der sælger klienter, da de ønsker ethvert automatisk system til deres forretninger. Jeg giver dem hjemmesiden gode funktioner, og de bliver glade klienter.

Der er tusinder af e-handelsplatforme, temaer og scripts tilgængelige på internettet, og mange af dem er gratis at bruge med fantastiske funktioner. Det er svært at sige, at Shopify er konge.

Yeah! Men jeg skal sige her. Som denne software, eller du kan sige, platforme giver mig let at gøre tingene på en ordentlig måde. Og tro mig, de er kongen med 100.000 butikker strøm.

Funktionerne i Shopify I elsker:

1. Vi kan nemt etablere en social media store på Facebook
2. Prøveindstilling, så enhver kan prøve dens funktioner for at sikre, at den passer godt
3. Plugins til din butik (gratis og betalt)
4. Vi behøver ikke at betale for transaktioner, og du kan uploade ubegrænset
ting til salg
5. Let at konfigurere til små virksomhedsejere og newbies

Der er mange andre funktioner i Shopify.

I sidste ende vil jeg gerne sige, at Shopify er alt-i-en e-handelsplatform.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell medstifter og administrerende direktør for Saucal, et internetfirma med speciale i WooCommerce-udvikling. Han begyndte at bygge hjemmesider, mens han stadig var i folkeskolen og udstillede først sit arbejde nationalt i en alder af 14 år under en direkte udsendelse af et canadisk tv-show.

WooCommerce

 • Åben kilde
 • Bygget til WordPress

Hos Saucal er alle vores eCommerce-websteder bygget ved hjælp af WooCommerce. Hvorfor? For det første tror vi på open source-teknologi. Mere vigtigt er det, at vi tror på evnen til at redigere og eje vores kode.

Af den grund holder vi os væk fra lukkede løsninger, som kan efterlade os begrænset til grundlæggende funktioner og konfigurationer eller blive lukket uden vores samtykke. Open source ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot er en e-handels- og WordPress-ekspert baseret i England. Han er også grundlæggeren af YoGrow som giver enkel e-handelsanalyse til butikker, der vil vokse.

Heste til kurser! Hvilken e-handelsplatform der passer til dig, afhænger af dine krav. Når det er sagt, er vores mest regelmæssigt anbefalede platform WooCommerce, fordi den er mest fleksibel.

Det er betydeligt lettere at udvikle skræddersyede temaer og funktionalitet til en WooCommerce-installation. Hvis du bare dypper tåen i e-handelsverdenen, foretrækker du måske en hostet løsning med alt, der fungerer ude af kassen.

Når du er mere etableret og har fastlagt specifikke krav til din virksomhed, har du brug for en mere tilpasselig løsning.

WooCommerce er en ideel mulighed, og fordi det er indbygget direkte i WordPress, er der mange WordPress-integrationer, som du også kan drage fordel af.

WooCommerce og WordPress er begge open source, og det har også fordele. Det er en fejlnumre at sidestille dette med ‘fri’. Faktisk vil det være dyrere at ansætte designere, udviklere, konsulenter og lignende til at drage fordel af denne software.

Den største fordel er samfundet, der har udviklet sig sammen med WooCommerce. Der er et levende marked for plugins og temaer, du kan bruge. Udviklere bliver mere og mere fortrolige med in-and-out’erne fra Woo.

Gennemsigtigheden sikrer, at sikkerheden er stram, og at bedste praksis håndhæves. WooCommerce, WordPress og tilhørende plugins er i konstant udvikling. Opdateringer er regelmæssige.

Dette vil betyde, at du er nødt til at lægge ressourcen til side for at administrere opdateringerne, men vil også betyde en mere robust butik for dig at drive din online forretning fra.

Hvis du skubber grænserne for dit eksisterende hostede system, eller måske finder din mere virksomhedsplatform for oppustet til dine krav, anbefaler vi, at du kigger på WooCommerce. Det er ikke den billigste eller enkleste, men er en sikker og sikker platform at bygge din virksomhed på.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus er en dansk marketingspecialist bosiddende i Sverige. Udover webudvikling og online marketing producerer Magnus video- og lydindhold og hjælper sin kunde med at sælge deres viden online.

Jeg har en favorit e-handelsplatform, men den passer ikke til alle. Det handler om behov og kompromisvilje. For nogle butikker er en totalentreprise webshop-løsning som Tictail.com eller Shopify er det absolut bedste valg – til andre er der behov for en kompleks, skræddersyet opsætning med lagerstyring med flere lager osv..

Jeg har fundet ud af, at kombinationen af ​​styrken ved WordPress og fleksibiliteten i WooCommerce ofte passer til mine kunders behov bedst. Jeg laver sjældent store opsætninger, der har brug for at håndtere tusinder af produkter og ordrer hver dag, men mere indhold er drevne steder med shoppingfaciliteter. WooCommerce ser ud til at holde op med disse projekter – og når min kunde beder om specifikke funktioner, kan jeg erklære, at der helt sikkert er et plugin til det.

WordPress + Woocommerce er en CMS med en butik på toppen, hvorimod Magento, PrestaShop osv. Er butikker med en CMS på toppen. Hvis du har en webshop med meget indhold og en begrænset mængde produkter, er W + W-kombinationen ideel.

WooCommerce giver mig mulighed for at oprette butikker, der sælger en kombination af fysiske produkter, digitale downloads, medlemskab af et lukket område på webstedet og adgang til kurser, alt sammen med lidt eller ingen brugerdefineret kodning.

Det gør løsningen billig for kunden, og vi kan fokusere på at skabe indholdet i stedet for at finde ud af, hvordan man forbinder forskellige platforme uden at få købsoplevelsen til at lide.

Jeg kan lave tilknyttede aftaler med bloggere lige der, inde i WordPress-interface, og det er en leg at spore salg med Analytics eller lignende systemer. Åh, og SEO-faciliteterne er noget andet af de andre systemer, som jeg har set, hvis du opsætter den efter bogen.

Styrken ved WordPress og Woocommerce er også deres svaghed: open source-koden kan frit analyseres af hackere, og mængden af ​​WordPress-websteder, der bliver hacket og injiceret med malware og spam, skræmmer.

Du skal virkelig holde dit WordPress-sted sikkert og opdateret hele tiden!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve har opbygget og markedsført vellykkede websteder siden 1997. Han har en dybde i den virkelige verden med at køre vildt forskellige virksomheder, der giver ham et bredt perspektiv på, hvad en virksomhed har brug for for at være succesrig online.

Når det kommer til e-handelsløsninger, er jeg en stor fan af ‘det afhænger af’.

I årenes løb har vi bygget alt fra enkle produktwebsteder med en PayPal Køb nu-knap til en helt tilpasset rullet shoppingløsning til en klient med internationale kunder, der sælger produkter så små som en plasticfløjte til fulde containere, der bliver sendt af fragtfly i udlandet.

Der er mange levedygtige løsninger derude, og hver har sine plusser og minuser. Dog har jeg et par ‘gå til’ løsninger, der ser ud til at passe til de fleste behov.

WooCommerce er blevet en god løsning for mindre butikker og websteder, som kunden muligvis ikke opdaterer meget ofte.

Det passer perfekt sammen med WordPress, så det ikke præsenterer en ny læringskurve for dem og har alle de vigtige funktioner, jeg kan lide at se i en enkel butik. Det indstilles hurtigt, og vi kan få en butik lanceret om timer, hvis vi har brug for det.

For større butikker og mine testwebsteder har jeg en tendens til at stole på OpenCart oftere end ikke. Igen, det er en meget enkel installation, og vi kan få rammen for webstedet på plads i løbet af få timer og gå live på mindre end en uge afhængigt af det produkt, der sælges.

OpenCart har et massivt supportfællesskab med næsten lige så mange tilføjelser som WordPress, så det let kan tilpasses til næsten ethvert behov. Plus, hvis der mangler en funktion, som vi har brug for, er der en række udviklere, der er villige til at bygge denne funktion for kun et par dollars.

Den store ting er, at det bare fungerer lige ud af boksen efter et par administratorindstillinger. Hvis du kan leve med standardtemaet, kan du have en fungerende butik med PayPal-behandling på mindre end en dag, men du kan også tage det den anden retning til en fuld shopping-oplevelse.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac er en iværksætter og en super tilknyttet virksomhed med næsten 20 års erfaring inden for online marketingrum.

I årenes løb har jeg haft muligheden for at arbejde med flere e-handelsplatforme. Fra de første dage af Yahoo indkøbskurv til enkle en-side ordreløsninger lavet til online marketingfolk.

Fra min personlige præference vil jeg gerne have, at min opsætning er så enkel som muligt, samtidig med at jeg også giver mulighed for at spore alle vinkler på min webstedstrafik, ordrer og konverteringer.

For at dette finder sted, ville mine muligheder sandsynligvis være at gå med en dyr alt-i-en-løsning eller gå med en WordPress-drevet løsning som WooCommerce.

Da jeg er en stor fan af WordPress og kan lide tilpasningsmulighederne, samtidig med at jeg har mulighed for at oprette forbindelse til betalingsprocessorer som Amazon, Stripe og Paypal – ville jeg holde fast ved WooCommerce som min e-handelsplatform efter eget valg.

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil har oprettet og markedsført websteder siden 2009. Han er grundlæggeren af ​​Only Way Online, et digitalt marketingbureau, der har specialiseret sig i at øge webstedets trafik og salg online. Neil leverer også SEO coaching til mindre virksomheder gennem “Dit brand fundet”.

Woocommerce hænder ned!

For omkring fire år siden ville min kone og jeg lancere en luksus gavebutik online og udførte mindst en måneds research. Vi besluttede at vælge Woocommerce af følgende grunde:

 • WordPress er fantastisk – Det er enkelt, kortfattet, du kan oprette smukke sider, og Content Management System er fantastisk til SEO og Content Marketing. Jeg har brugt WordPress i årevis, så da jeg fandt ud af, at jeg kan oprette et e-handelswebsted med det, var det næsten en no-brainer.
 • Lavpris – der er ikke behov for at købe chunky, dyre software, i stedet skal du vælge et tema, installere WordPress og Woocommerce, forbinde det med din betalingsgateway, og du er god til at gå. Okay, sandsynligvis ikke så simpelt, men du får kernen, ikke. Da det selv er vært, er der ingen løbende månedlige gebyrer, betaler én gang og glemmer.
 • Adgang til udviklere – Du vil aldrig kæmpe for at finde en WordPress-udvikler, som også hjælper med at holde indgangsprisen for et Woocommerce-websted rimeligt sammenlignet med andre platforme. Jeg arbejder i øjeblikket med en klient, der har brugt tusinder af pund på et nyt sted udviklet på en platform oprettet af deres marketingbureau. Det betyder, at enhver ændring, de ønsker at foretage på webstedet, er en betydelig omkostning og en uddraget proces. Klienten har følt sig begrænset, og det er en stor grund til at vælge en platform som WordPress, som alle har adgang til.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin elsker at grave sig ind i affiliate marketing, udforske, hvad der er mulige måder at skabe en passiv indkomst online og dele hans viden med det ligesindede samfund. Han driver også et SEO Outsourcing-selskab og leverer tjenester til mange SEO-agenturer over hele verden

Svaret på at vælge den rigtige e-handelsplatform afhænger virkelig af dit mål og interesse. Min favorit e-handelsplatform til enhver tid er uden tvivl WordPress.

Det er blevet betragtet som en standard i branchen nu, og når de bruges med Woocommerce, betalte plugins vil du få alle de avancerede funktioner, du nogensinde vil se på dit Ecom-websted.

Den bedste del om WordPress er dens Open Source, gratis, dens CMS er superenkelt at bruge, SEO venlig og der kræves ikke meget tekniske færdigheder til at styre ting. Når man integrerer Woocommerce med nogle betalte temaer som Divi, kan man få et fantastisk udseende butik på et par timer.

Der er mange store butikker, vi arbejder med, som stadig bruger WordPress, og den eneste grund til deres valg er enkelhedens platform til at tilføje salgstragte og integration med populære marketingplatforme.

Tip: Mange betalte WordPress-temaer i disse dage leveres med 1-klik Demo-importfunktioner, som hjælper dig med at oprette en eCommerce-butik med en mulighed for at finpusse detaljerne, så de passer til din produktlinie på enklest mulig måde.

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria er en seriøs iværksætter og grundlæggeren af ​​Starligh MG, polsk virksomhed med digitale mærker, der ejer og driver internationale online platforme i konkurrencedygtige vertikaler.

Jeg er en stor fan af WooCommerce. For det første: WooCommerce er et gratis open source plugin med koden frit tilgængelig for alle. Det betyder, at du kan tilpasse det på en måde, du ønsker, eller endda bygge din egen udvidelse.

Woocommerce er meget fleksibel og let at bruge. Selv ikke -ech-brugere kan mestre det på en uges tid. Årsagen hertil er, at Woocommerce er en del af WordPress. Tidligere brugere kan nyde brugervenligt WordPress-interface og logik.

Desuden betyder det, at du kan bruge alle de gratis og betalte plugins og temaer, der er tilgængelige for WordPress-brugere. Når vi taler om betalte Woocommerce-udvidelser, er de overkommelige og kompatible med næsten ethvert WordPress-e-handels-tema.

Selvom WooCommerce er gratis, betyder det ikke, at det ikke er professionelt. Med WooCommerce kan du bygge smukke butikker med funktioner som kuponkoder, detaljeret ordresporing, leveringsstatus, lageropsporing, skatteindstilling, værktøjer til kundengagement og meget mere.

Stort samfund er en anden fordel. Du kan altid få gratis support, når du har brug for det.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan er en webudvikler med speciale i SEO og en blogger. Han hjælper folk med at administrere deres online tilstedeværelse med marketing på sociale medier og optimering af søgemaskiner.

Jeg kan godt lide WooCommerce-virksomhed til mine e-handels-forretningssteder. Det giver mig en enorm fordel med hensyn til fleksibilitet og tilføjelser i modsætning til andre Ecom-softwareleverandører som Magento eller Shopify.

Noget, som jeg kan lide ved WooCommerce, er, at jeg stadig kan blogge på det samme sted som butikken. Jeg kan tale om produkterne, og jeg kan personlig hævde dem på siden. Jeg får også valgt hvilket tema jeg kan lide, der fungerer med WC til at oprette en butik.

Den bedste del af WC er, at det integreres lige i det allerede byggede websted og fungerer meget godt med adskillige plugins, som jeg ønsker at tilføje til webstedet.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena elsker at skrive og læse om trendmetoder inden for online marketing. Hendes ekspertise er at designe kreativ hjemmeside og Facebook Marketing.

Normalt afgøres den bedste e-handelsplatform af flere parametre, såsom klientkrav, budget, brugervenlighed osv. Og Woocommerce passer perfekt til regningen.

Vores webdesignfirma har udviklet et par e-handelswebsteder på populære platforme som Magento, OpenCart, Drupal og Woocommerce.

Men vi foretrækker Woocommerce for klienter, der for det meste garanterer DIY-løsninger, let at håndtere funktioner og overkommelige priser. Ved hjælp af Woocommerce kan kunder nemt administrere shopping, e-mails, produktkataloger, lager osv.

Magento og andre Open Source-platforme tilbyder næsten samme type funktioner som Woocommerce. Men nogle funktioner kræver eksperthjælp til at udføre. Og det er ikke let at få en kvalificeret udvikler til at håndtere Magento-platformen. Plus, de er dyrere end Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil er en webdesigner for Cre8ive Online.

Min favorit e-handelsplatform er WooCommerce. Jeg har prøvet nogle få forskellige gennem årene men fandt, at det store antal mennesker, der bruger WooCommerce, betød, at der altid kunne findes hjælp.

Hvis jeg stødte på en anmodning om specifik tilpasning, har jeg altid været i stand til at finde et plugin, der hjælper med at opfylde brugerens mål. Der er mange udviklere derude, der laver fantastiske tilføjelser til WooCommerce.

Jeg har også fundet, at WooCommerce fungerer godt med en bred vifte af temaer, hvilket betyder, at flotte websteder kun er et par klik væk. Udvikler-woothemes tilbyder uendelige add-on plugins, og selvom de er dyre, fungerer de fejlfrit.

Mikhail Khorev

Mikhail Khorev

~ Mikhail er SEO-ekspert. Han har over 8 års erfaring med webdesign og digital marketing til små og mellemstore virksomheder.

Der findes så mange e-handelsløsninger på markedet, men i de sidste par år har jeg foretrukket at bruge WooCommerce til alle mine klienter og projekter.

De fleste af de små og mellemstore virksomheder har brug for en billig, enkel og tilpasselig platform, der kan hjælpe dem med at sælge 10-1000 produkter, og WooCommerce er det bedste valg til det.

Fra udviklerens synspunkt er det et open source-plugin, hvilket betyder, at du har fuld adgang til kildekoden og kan tilpasse den, som du eller din kunde ønsker. Det største bibliotek med tilgængelige tilføjelser og udvidelser kan hjælpe dig med at konfigurere enhver betalingsgateway og forsendelsesudbyder på få minutter.

Hele opsætningen kan tage et par timer i stedet for dage – kritisk, når klienten har stramme frister til at opfylde. For ikke at nævne fantastiske og professionelle skabeloner på ThemeForest, der får en online butik til at se fantastisk ud på alle enheder, forbedre konverteringsfrekvensen og skabe et positivt brandimage.

Andre platforme giver bare ikke dette niveau af tilpasning og brugervenlighed, og i fortiden var jeg nødt til at bruge timer på at rette og opdatere kode på andre eCommerce-platforme (PrestaShop og OpenCart), fordi nogle af forbindelserne og udvidelserne var forældede eller ikke eksisterer.

For at opsummere foreslår jeg altid WooCommerce, fordi:

 • Perfekt til små / mellemstore online butikker
 • De mindst dyre startomkostninger
 • Hurtig opsætningstid
 • Fuld adgang til koden og databasen
 • Det største bibliotek med tilføjelser
 • Mobil og SEO klar
 • Moderat hostingkrav (delt hosting)
 • Lave vedligeholdelsesomkostninger
 • Det største samfund af brugere og udviklere (for at finde svar og løse problemer)
 • Det er også meget mere overkommelig og lettere at finde WordPress / WooCommerce-udvikler, hvis kunden beslutter at ansætte en intern udvikler.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh har omkring 6 års erfaring inden for webstedsudvikling. Han udvikler websteder med WordPress i mere end 4 år.

Min favorit software er WooCommerce, fordi vi hurtigt kan oprette vores websted med tilgængelige tilføjelser og udvidelser.

Det vigtigste er, at det er gratis.

Et af de e-handelswebsteder, jeg oprettede til salg af tilpasset gummistempel, tog kun tre dage at gennemføre.

Forbud Markus

Forbud Markus

Min favorit e-handelsplatform er WooCommerce. Jeg elsker at bruge WooComerce ikke kun fordi det er nybegyndervenligt, men også fordi det er let at opsætte og gratis.

Det ser skræmmende ud, når du indså, hvor mange plugins du skal købe / få for at få det til at fungere ordentligt, men ROI er langt bedre end andre platforme, der tilbyder dig alle indstillinger og funktionaliteter til en provision.

Det ser skræmmende ud, når du indså, hvor mange plugins du skal købe / få for at få det til at fungere ordentligt, men ROI er langt bedre end andre platforme, der tilbyder dig alle indstillinger og funktionaliteter til en provision.

Disse platforme skærer ikke kun en del af din fortjeneste, men de får dig til at leve under deres regler. Ja, det er sandt, at de får det til at se let og billigt ud, men på lang sigt er det mere tilfredsstillende at gøre det selv ved hjælp af WooCommerce.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito er en Manila-baseret linkbygningsstrateg og er administrerende direktør og medstifter af SharpRocket, et linkbygningsfirma i Asien, der tilbyder hvid hat-linkbygningstjenester til SEO-agenturer, e-handelsvirksomheder og store virksomheder i engelsktalende lande.

En af mine foretrukne eCommerce-platforme, især til WordPress-websteder, er WooCommerce. Et par funktioner, der kan komme godt med for start-ejere i dag, er:

 • Produkter kan let kategoriseres, givet med salgspriser og andre uafhængige attributter. Det har en enorm fleksibilitet ved at sælge et fysisk eller endda et virtuelt downloadbart produkt.
 • Brugervenlig WordPress-interface. Dette kan hjælpe dig med at opbygge en online butik uden at forvirre dig, så du kan fokusere mere af din tid på at skabe fantastiske destinationssider.
 • Indbygget analysesystem, der holder din statistik krystalklar.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj er en e-handelsentusiast, der driver sin egen eCom-forretning.

Min favorit e-handelsplatform er WooCommerce. Årsagen til at jeg valgte WooCommerce er, at det er ekstremt let og brugervenligt at konfigurere sammenlignet med de andre platforme, jeg overvejede.

Det er også meget fleksibelt, og du kan oprette tilpassede løsninger meget let. En anden fordel ved WooCommerce er det ekstremt store antal tilgængelige gratis og premium plugins.

De fleste af de tilpasninger, du har brug for for at starte en butik, kan udføres med plugins, som hjælper dig med at starte hurtigere og fokusere mere på at generere salg i stedet for at bekymre dig om teknologien.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin er en multi-prisvindende iværksætter, blogger, tilknyttet marketingmedarbejder og taler, der lærer, hvordan man bygger rentable nichesider.

Jeg anbefaler WooCommerce.

Det er enormt fleksibelt Du får en masse fleksibilitet, når det kommer til funktioner, tilpasning og en anden teknisk side af tingene. Du kan bruge en WooCommerce-platform til at sælge fysiske, downloadbare, medlemskabsprodukter eller endda tilknyttede / tredjepartshandelsbaserede produkter.

Nem integration med eksisterende websted, blogs WordPress driver i øjeblikket over 25,4% af alle websteder online og er ansvarlig for over 76,5 millioner blogs!

Det, jeg elsker ved WooCommerce, det er baseret på WordPress, og du kan nemt integrere en e-handelsplatform / digital salgsplatform på dit eksisterende websted. Bloggere kan nemt integrere en e-handelsbutik på deres blog og begynde at sælge online.

Hundredvis af udvidelser

Kravet til alle er næsten unikt, og du har brug for udvidelser for at opfylde dine. Hvad jeg elsker ved WooCommerce er, at den har hundreder af udvidelser. De fleste af dem er gratis.

Andre funktioner ved WooCommerce, der fik mig til at vælge det

• Bred vifte af gratis og premium skabeloner
• Eksisterende WordPress-interface
• Gratis, ingen engangs / månedlige gebyrer

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley er grundlæggeren af ​​Mad Lemmings, et firma, der hjælper iværksættere og små virksomheder med at få flere kunder gennem deres hjemmeside

Min go-to eCommerce platform for mine klienter er Woocommerce. Hvorfor? Fordi det er en meget enkel ramme at bruge og er baseret på WordPress, som giver dig så meget fleksibilitet og kontrol.

Woocommerce kommer med alle de basale ting, du har brug for for at starte en online butik fra produktsider (med en række layouts via WordPress-temaer), forsendelse, skatter, priser, betalingsportaler, lager og lokalisering.

Ikke kun det, men du får alle funktionerne i WordPress som sider, indlæg og bunnsolid SEO via plugins som Yoast eller All in One SEO. Det er næsten for let!

Naturligvis, hvis du kører et massivt og komplekst e-handelswebsted, så er Woocommerce & WordPress kan (til sidst) ikke tilfredsstille alle dine behov, men for de fleste online butikker er det en af ​​de nemmeste og bedste måder at gå.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron er ekspert inden for affiliate marketing. Han lærer sine læsere, hvordan man finder en niche, starter et websted og hvordan man skaber trafik.

Jeg har altid brugt WooCommerce-platformen på grund af dens brugervenlighed og den måde, platformen er oprettet på. Woo Commerce fungerer med de fleste temaer og indrates godt.

Hvis du er nybegynder og ikke er interesseret i at skrive kode, er woo-handel vejen at gå. Jeg ved, at der er andre, men brugervenligheden og integrationen er nøglefaktorer i min forretning.

Din virksomhed skal være stærk, og du skal lære dit publikum. Med analyse inkluderet i dette plugin, eller om det er indbygget i dit tema, kan det gøre hele forskellen i verden, når det kommer til konserveringer og din virksomhed.

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie er en internetmarkedsfører på fuld tid, der har arbejdet hjemmefra i nogle år nu. Han kører adskillige niche- / myndighedswebsteder og et par e-handelsvirksomheder.

Min favorit e-handelsplatform er WooCommerce. Det er den mest populære e-handelsløsning, der bruges af 39% af siderne med onlinebutikker.

Det er et gratis plugin, som du kan installere på din WordPress, hvilket betyder, at det kører din egen server. Hvis du har brug for yderligere funktioner, kan du tilføje dem, som du har brug for. Disse udvidelser betales, men de er det værd.

Da valg af den rigtige eCommerce-platform til din online butik er et vigtigt forretningstrin, er du nødt til at vælge det bedste: gå med WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan driver et websted kaldet Shopping Signals, der er beregnet til at hjælpe onlinehandlere med at markedsføre deres websteder og tiltrække mere forretning gennem online marketing.

Jeg vil først bemærke dette med min tro på, at valg af en eCommerce-platform er et af de mindst vigtige valg for et nyt, lille eCommerce-websted.

Jeg forstår, at mange ikke ville være enige i det udsagn, men jeg synes bare, det er som nummer fem i rækkefølge af betydning, når det kommer til de ting, du skal fokusere på.

Sørg for, at dine produkter, publikum, beskeder og tilbud alle er opkaldt først, og vælg derefter en eCommerce-platform, som du er tilpas med.

Når det er sagt, har jeg en tendens til at læne mig mod WooCommerce. At være en markedsfører og udvikler i hjertet, jeg elsker fleksibiliteten ved at være i stand til virkelig at tilpasse ting og komme under hætten. WooCommerce tillader denne fleksibilitet.

Jeg værdsætter også det faktum, at det, du får gratis med WooCommerce, er fuldt ud kapabelt og har rig funktion. Du kan køre et anstændigt e-handelswebsted med bare den gratis, uden for boksen-platformen.

Hvis du desuden ønsker at forbedre tingene og foretage tilpasninger, er der et helt samfund af udviklere, der tilbyder gratis og betalte tilføjelser.

WooCommerce er også meget let og ligetil at implementere og styre. Jeg finder, at brugergrænsefladen er venlig og selvforklarende, selv for ikke-tekniske folk. Flere af de personer, jeg har implementeret det, har en meget lille teknisk evne, men alligevel er de perfekt i stand til at styre butikken på egen hånd.

Der kan være en endnu lettere mulighed derude, som f.eks. Shopify. Dog er de muligvis ikke så overkommelige og er typisk meget mindre tilpasselige.

Så for mig er værdien af ​​det, du får gratis, plus brugervenligheden sammen med evnen til at tilpasse, WooCommerce til et virkelig stærkt valg.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan er en iværksætter og digital marketing, der hjælper virksomhedsejere, fagfolk, freelancere og iværksættere med at få flere kundeemner og sælge flere ting ved hjælp af Internettet.

Jeg elsker Woocommerce, fordi det integreres med WordPress, hvilket gør tingene så meget lettere at have en blog, optimere den til SEO og rangere den på Google. Du kan acceptere alle større betalingsmetoder som PayPal og Stripe lige fra din side eller endda fra en tredjepartstjeneste som Samcart.

Derudover behøver du ikke lære en helt ny platform for at begynde at sælge dine produkter online, hvilket er en enorm tidsbesparelse. Jeg har prøvet med andre mere robuste platforme som Magento og Zencart, men jeg fortsætter med at gå tilbage til Woocommerce på grund af UX.

Hvis du mangler noget, kan du altid købe et plugin eller få noget kodet specifikt til den funktion. Så hvis du er en fan af WordPress som mig selv, skal du gå med Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy er en webstrateg og medstifter af Orbit Media. Han har været i webdesign og interaktivt marketingrum siden januar 2000. Han er også taler, indholdsmarkedsfører, miljøforkæmper og forfatter.

Hos Orbit er nøglefunktionen i enhver platform let e-handelsintegration. Det giver os mulighed for at vælge det ideelle værktøj til separate job.

For eksempel, når en klient ønsker en open source CMS med masser af funktioner, kan vi vælge Drupal. Men for en eCommerce-backend, der er forbundet med alle deres andre tredjepartssystemer, kan vi gå med et system som Shopatron.

Gold Eagle-webstedet er et eksempel på et fuldt integreret hybridsystem. Et Drupal katalog med en Shopatron indkøbsvogn og kasse.

Nem integration er den ultimative e-handelsfunktion!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun er en professionel produktledelse med fokus på P&L og er dygtig til at arbejde med tværfunktionelle teams. Han elsker at arbejde på ”Fixing a vrak” -projekter, kan lide at lære nye ting, løse problemer og arbejde på nye ideer. Han er MBA og computeringeniør, har fået muligheden for at arbejde på globale projekter i sin korte karriere på 5,5 år.

Når e-handelsmarkedet vokser hurtigt, ser vi en masse nye tendenser. Når du starter et nyt e-handelsselskab, er der en masse elementer, der skal regnes ud, og der er en hel masse specialister derude, der kan hjælpe dig med hvert af disse elementer.

I et sådant scenario kan det være en temmelig forvirrende opgave at finde ud af, hvilken platform du skal bruge, når du er på udkig efter at bygge din online butik – især hvis du ikke kommer fra en teknisk / e-handel baggrund.

Personligt kan jeg godt lide GetMeAShop, der startede med et beskedent mål om at hjælpe små detailvirksomheder med deres egen online tilstedeværelse.

Det er fokuseret på at give en klar, brugervenlig teknologi til disse virksomheder sammen med de mange tjenester, der er tilgængelige på tværs af forskellige platforme – salgssted, webportal, e-handelsbutik, CRM, analyse, markedspladsstyring, integration af sociale medier.

Det er en komplet løsning til små virksomheder at konkurrere og vokse online, hvilket giver virksomhederne mulighed for at vokse og blomstre med en platform til at skabe deres online tilstedeværelse og elementerne i markedsføring af deres virksomhed.

Når traditionelle detailhandlere krymper deres fysiske fodaftryk og rebalancerer deres investering i retning af digital, skaber denne platform løbende nye forretningsmodeller og tilpasser gamle til at tilpasse sig grundlæggende forskydninger i teknologi ved at hjælpe offline-sælgere med at have en mobilbaseret, omnichannel retail-løsning.

Med en mobilapp kan de ikke kun oprette deres online butik, men sælge på flere markedspladser (mens de administrerer fra et enkelt instrumentbræt), fange kundedata, holde deres komplette lager synkroniseret på tværs af kanaler (endda offline via POS) og have in- dybdegående analyse af deres lager, salg og kundetilstrømning.

Den bedste ting, som jeg kunne lide ved GetMeAShop, er et stjerneteam, der har udviklet platformen fra bunden, jeg tror, ​​at dette får dem til at skille sig ud med hensyn til platformens pålidelighed og servicekvalitet.

I øjeblikket har GetMeAShop mange klienter fra Indien, men langsomt bevæger de sig internationalt ved at introducere funktioner såsom en multi-valutasupport, internationale betalinger osv. Nogle af klienterne, der bruger GetMeAShop, er Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan og Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen er en blogger af hobby og en digital marketingmedarbejder af erhverv. Han arbejder med en webudviklingsvirksomhed og handler for det meste med e-handelswebsteder, og hans firma udvikler også Joomla-skabeloner til et e-handelswebsted.

Jeg elsker at bruge Joomla CMS til opbygning af e-handelswebsteder. Der er flere grunde til, at jeg henviser Joomla til anden e-handelssoftware som WordPress eller Magento.

Jeg er i Joomla-udvikling. Så jeg føler det bedre end andre.

I Joomla er der så mange software til at bygge eCommerce-webstedet som Virtuemart, Hikashop osv. Så du er ikke begrænset til kun at bruge en. Du kan bruge alt efter din lethed.

Joomla-samfundet er fantastisk. Alle elsker at hjælpe hinanden med at løse deres spørgsmål.

Der er ca. 8000 udvidelser tilgængelige i Joomla Extension Directory, og Joomla-kerneteamet verificerer alle disse. Så du kan bruge disse udvidelser uden problemer.

Det er fuldt ud SEO kompatibelt, og den største grund til min kærlighed til Joomla er dens sikkerhed. Jeg fandt Joomla mere sikker end WordPress.

Efter Joomla ville jeg meget gerne anbefale WordPress (WooCommerce) til eCommerce-websted, fordi det er let at bruge og administrere. Hvis nogen vil bruge Joomla, er der fantastiske gratis flerbruks Joomla-skabeloner. Og du er fri til at bruge dem til kommercielle såvel som ikke-kommercielle formål uden at give nogen kredit.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen er en online iværksætter, professionel blogger og tilknyttet ekspert. Udover at skrive til sin vigtigste blog Income Mesh, ejer han en markedsplads for destinationssideskema kaldet “The Landing Factory.”

Min favorit e-handelsplatform er Easy Digital Downloads, fordi den er bygget specielt til salg af digitale produkter, og det er hvad jeg gør.

Det er perfekt til mine forretningsbehov, fordi det har forskellige tilgængelige tilføjelser, der gør det muligt for mig at udvide funktionaliteten i min webshop uden at bryde banken. Uanset hvad du har brug for, fra betalingsgateways til e-mail-marketing, har de det hele.

En af de vigtigste ting er naturligvis support, hvilket er godt, fyre fra EDD er hurtige, professionelle og vidende. Derudover skubber de også regelmæssigt nye opdateringer og tilføjer nye spændende funktioner.

Det hele kommer ned på, hvad der er den rigtige pasform til din situation.

Hvad er dit budget?

Hvad sælger du?

Hvilken slags forsendelse har du brug for?

Hvilken funktionalitet har du brug for?

Hvilke valutaer vil du handle i?

Hvad er dit gateway-betalingssystem?

Når du kender svarene på disse spørgsmål, kan du indsnævre, hvilken platform der passer dig. Hver platform har deres fordele og ulemper.

For eksempel:

WooCommerce – det er gratis, der er masser af gratis plugins til at opbygge funktionalitet og integrere PayPal, og du er på din vej klar til at sælge online.

Ulempen – Woocommerce kan være buggy, integrationerne mangler støtte og mange gange spiller gateway-systemerne ikke pænt sammen.

Shopify – en fantastisk platform med stor support – du er dog begrænset til hvad der er muligt inden for rammerne – og du er bedre klar til at betale et månedligt gebyr, hver gang du leder efter en funktionalitet uden for den normale ramme.

Magento – deler den mest fleksible og tekniske klar e-handelsløsning.

Ulempen – du er bedre eller ansætter en god udvikler for at få denne ramme til at fungere for dig.

Så som du kan se, kommer det hele ned på hvilke ressourcer, viden eller budget, du har til rådighed, der vil danne svaret på, hvilken platform der er bedst for dig.

David Krauter

David Krauter

~ David først en marketingmedarbejder først og en “teknisk SEO nørd” anden … han er grundlæggeren af ​​websteder, der sælger leverer websted & SEO-tjenester med fokus på mere trafik, kundeemner, telefonopkald & salg – ikke kun placeringer …

Det hele kommer ned på, hvad der er den rigtige pasform til din situation.

Hvad er dit budget?

Hvad sælger du?

Hvilken slags forsendelse har du brug for?

Hvilken funktionalitet har du brug for?

Hvilke valutaer vil du handle i?

Hvad er dit gateway-betalingssystem?

Når du kender svarene på disse spørgsmål, kan du indsnævre, hvilken platform der passer dig. Hver platform har deres fordele og ulemper.

For eksempel:

WooCommerce – det er gratis, der er masser af gratis plugins til at opbygge funktionalitet og integrere PayPal, og du er på din vej klar til at sælge online.

Ulempen – Woocommerce kan være buggy, integrationerne mangler støtte og mange gange spiller gateway-systemerne ikke pænt sammen.

Shopify – en fantastisk platform med stor support – du er dog begrænset til hvad der er muligt inden for rammerne – og du er bedre klar til at betale et månedligt gebyr, hver gang du leder efter en funktionalitet uden for den normale ramme.

Magento – deler den mest fleksible og tekniske klar e-handelsløsning.

Ulempen – du er bedre eller ansætter en god udvikler for at få denne ramme til at fungere for dig.

Så som du kan se, kommer det hele ned på hvilke ressourcer, viden eller budget, du har til rådighed, der vil danne svaret på, hvilken platform der er bedst for dig.

John Lawson

John Lawson

~ John er administrerende direktør for ColderICE Media, Amazon’s bedst sælgende forfatter, IBM Futurist og Ebay Influencer. John er en pioner inden for online detailhvirvel og grundlægger af The E-commerce Group, et globalt samfund af handelsleverandører og marketingfolk.

Min yndlingsplatform for e-handel er Miva. Disse fyre har været med i spillet siden begyndelsen af ​​2000’erne, og det er derfor, jeg vælger dem. En af de vigtigste ting for mig er at vælge en platform, der kan skaleres som du skalerer.

Miva butikker var simpelthen skræddersyet til min “geek factor”, dens platform er fleksibel nok til, at alt, hvad jeg ønskede at blive gjort i dag, kan implementeres.

Men også strækkelig, så ting, der kommer ned i røret i fremtiden, også kan integreres. De har et godt team til støtte og et meget levende udviklingssamfund.

Mulighederne for integration og tilføjelser er uendelige og med den konstant skiftende verden af ​​e-handel, der er et enormt plus for mine behov. Her er mine detaljer, der fik mig til at hoppe ind og flytte til denne platform:

 • Let at komme hurtigt i gang og køre
 • Evnen til at integrere med mine back-end-behandlingssystemer
 • Responsiv kundesupport
 • Strækbar, robust platform, der ville vokse, når jeg voksede
 • Support på tværs af enheder, mit websted ser godt ud og fungerer fejlfrit på alle enheder og browsere.
 • Priser konkurrencedygtigt for SMB-virksomhedsejeren

Tak så meget til alle eCommerce webdesignere, webudviklere, online marketingfolk og bloggere, der har bidraget til denne ekspert roundup! Særlig tak til Russell Lobo og Gabriella Sannino, der præsenterede mig for flere deltagere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map