48 de experți împărtășesc cel mai bun sfat despre cum să alegeți cea mai bună platformă software de comerț electronic

Să ai un magazin online îți permite independența de a-ți vinde produsele 24/7 în întreaga lume. Costă mult mai puțin decât un magazin obișnuit de cărămidă și mortar și vă poate oferi clienți din întreaga lume.


Cu multitudinea de opțiuni existente, este greu de decis ce platformă să folosești. Și decizia este una importantă, deoarece platforma pe care o alegeți poate fi cea pe care o veți avea de ani buni, dacă nu chiar zeci de ani care urmează și va fi temelia magazinului dvs. online.

Dacă doriți să construiți un magazin online, aveți mai multe opțiuni pentru software-ul de comerț electronic, o platformă pe care o puteți folosi pentru site-ul dvs. Am decis să aflăm care este cea mai populară alegere.

Am contactat 48 de experți în comerț electronic și le-am pus o întrebare centrală:

Care este platforma ta preferată de comerț electronic și ce caracteristici te-au determinat să alegi acel software special?

Rezultatele sunt:

Să ne aruncăm în răspunsurile experților și să aflăm care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei platforme.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony este în prezent directorul tehnologic la InstaViva & Hope Shades. El este, de asemenea, director administrativ la Arctic Gray, Inc. El este adesea rugat să vorbească la evenimente pentru diverse companii tehnologice din întreaga lume pentru a discuta despre tendințele de design, branding, publicitate, SEO și multe altele.

Numele meu este Anthony și proiectez site-uri web de mai bine de un deceniu. Atunci când aleg o platformă preferată de comerț electronic, există două aspecte principale pe care le privesc, unul fiind funcționalitatea și al doilea fiind ușurința de utilizare.

Funcționalitate. Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic existent în ceea ce privește funcționalitatea cu o gamă largă de plugin-uri și aplicații din Module de transport, soluții de îndeplinire, peste 70 de gateway-uri de plată, sugestii de produse și multe altele.

Shopify vă permite să creați site-uri web responsive, deci este perfect pentru toate dispozitivele și se încarcă foarte rapid. Aceasta este o soluție excelentă pentru cineva cu o înțelegere de bază a codificării și dezvoltării web.

Ușurință în utilizare. Wix este cea mai bună platformă de comerț electronic acolo, în ceea ce privește ușurința de utilizare cu un editor drag and drop și foarte intuitiv pentru aproape oricine. Cel mai bun lucru despre Wix este că nu trebuie să știți cum să codați pentru a construi un site web.

Atunci când construiesc site-uri web pentru clienți, acestea tind să revină cu o mulțime de modificări și actualizări și sunt nevoiți să plătească un dezvoltator, dar cu Wix, putem construi site-ul și apoi clientul poate prelua managementul zilnic cu ușurință.

Wix este o vedere fixă ​​(nu răspunde), dar există un editor de telefonie mobil excelent pentru a transforma site-ul dvs. în experiența mobilă perfectă.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs este CEO-ul Magebit, o agenție de comerț electronic specializat în Magento. Este, de asemenea, un dezvoltator și specialist specializat în soluții Magento. Arturus are mai mult de șase ani de experiență profesională Magento.

Nu este posibil să se spună care platformă de comerț electronic este cea mai bună. Depinde de nevoile clienților pe care platforma de comerț electronic trebuie să le utilizeze.

Preferatul meu este Magento, dar nu este o formă potrivită pentru site-uri mici, deoarece cheltuielile de gazduire și întreținere sunt destul de mari în comparație cu Shopify sau cu orice altă platformă de comerț electronic de tip open source. Pentru site-uri medii și mari, sugerez Magento (CE sau EE), deoarece Magento este foarte scalabil și sigur.

Aproximativ 90% dintre clienții Magebit folosesc Magento și, cu dezvoltatorii și ghidurile potrivite, această platformă de comerț electronic este calea către succes.

În opinia mea, acestea sunt principalele motive pentru a alege Magento:

 • Baza de extensie foarte mare (gratuită și plătită)
 • Ușor de personalizat fără a atinge funcționalitatea de bază
 • Securizați cu versiuni regulate de corecție de securitate
 • Comunitate cu creștere rapidă
 • Evenimente periodice de comerț electronic (Meet Magento)

Nu orice platformă este perfectă și există, de asemenea, contra pentru Magento:

 • Costuri mari de găzduire în comparație cu alte platforme de comerț electronic
 • Dezvoltatorii experți necesari pentru a lucra ca dezvoltator cu cunoștințe slabe Magento pot înșuruba ușor magazinul

Am folosit și Shopify, Woocommerce și altele, dar sunt cu siguranță departe de Magento-ul meu preferat din cauza modului în care arată arhitectura altor platforme eCommerce.

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit este co-fondator și CEO al DotcomWeavers, o companie de proiectare web premiată și de dezvoltare, cu birouri în Paramus, New Jersey; Orlando, Florida; și Hyderabad, India.

În experiența mea, Magento are mai multe caracteristici cheie care o fac să iasă în evidență ca una dintre cele mai robuste și scalabile platforme de comerț electronic.

 • Managementul catalogului – Utilizatorii pot încărca mii de articole într-un singur import.
 • Opțiuni multiple de preț – Puteți preț cu ușurință diferite articole, puteți configura prețurile grupului de clienți și ascunde prețurile de la vizitatori pentru a-i stimula să se conecteze. Acest lucru ajută la colectarea informațiilor importante ale clienților cu privire la preferințele produselor.
 • Alerte de produs – Clienții mei văd o creștere a vânzărilor din utilizarea unor alerte simple, cum ar fi anunțarea clienților că acum este disponibil un produs în afara stocului.
 • Activat pentru mai multe magazine – Magento vă permite să creați un site web cu mai multe limbi care încarcă automat vizualizările magazinului în limbi specifice. De asemenea, ușurează site-urile B2B să gestioneze simultan mai multe cataloage de produse printr-un sistem comun de back-end.
 • Interfață de utilizator personalizată – Platforma are capacitatea de a modifica design-urile și de a modifica teme bazate pe categorii. O afacere poate avea mai multe vitrine cu un singur sistem de gestionare de back-end. Acesta este un instrument puternic, deoarece experiența utilizatorului este mai orientată, cu atât potențialul de conversie este mai mare.
 • Integrarea procesării comenzilor – Parteneriatele de integrare ale Magento sunt în al doilea rând pentru a oferi o serie de soluții de îndeplinire a comenzilor. Acestea includ NetSuite, QuickBooks și ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen este directorul general al Achintya Tech, companie pe care a început-o în 2013. Specialitățile lor sunt dezvoltarea mobilă și proiectarea împreună cu proiectarea și dezvoltarea web.

Magento este gratuit pentru a descărca și instala. Puteți regla codul sursă oricum doriți să se potrivească tipului de site web pe care îl construiți și să instalați extensii care sunt ușor disponibile prin intermediul Magento Connect Marketplace.

Magento Connect, apropo se întâmplă să fie cea mai mare piață de aplicații de e-commerce din lume

Una dintre principalele reclamații ale utilizatorilor altor platforme de comerț electronic este costul suplimentar care vine cu fiecare caracteristică mică care este adăugată pe site.

Cu Magento fiind open source, problema este o problemă completă. Adăugați cât mai multe funcții doriți pe site-ul dvs., fără a cheltui niciun ban.

O altă problemă este limitele numărului de produse, linii de produse și SKU-uri care pot fi încărcate și afișate pe o platformă. Pe măsură ce crești și magazinul online devine mai prolific, începi să plătești taxe exponențial mai mari furnizorului tău de platformă de comerț electronic..

Acesta este un alt domeniu în care sfârșiți să cheltuiți nimic pentru Magento. Extindeți și creșteți cât doriți, iar Magento va crește cu dvs. fără cheltuieli suplimentare.

47% dintre utilizatorii web de astăzi se așteaptă ca un site să se încarce în mai puțin de 2 secunde. Mai mult decât atât, ei pur și simplu închid fila și merg mai departe cu viața lor. Fiecare client care lasă fără a cumpăra lasă în urmă o altă cotă în rata generală de conversie.

Cu o astfel de presiune asupra performanței, ați dori o platformă care se încarcă rapid, care să permită memorarea în cache a paginilor cu ușurință, în timp ce vă permite totuși să aveți atâtea clopote și fluiere de care aveți nevoie pe site-ul dvs. de comerț electronic..

Cu toții știm cât de important este să facem site-urile noastre web cât mai prietenoase cu SEO. Știm, de asemenea, drudgery-ul implicat în optimizarea fiecărui aspect al fiecărei pagini de pe site pentru SEO. Aceasta poate fi o atracție mai mare pentru site-urile mari de comerț electronic care rulează în sute sau mii de pagini.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan este fondatorul și CEO-ul Magic Logix, o agenție din Dallas, Texas, specializată în soluții personalizate de automatizare a marketingului pentru companii din întreaga lume.

Platforma mea preferată de comerț electronic este Magento Enterprise.

Îmi plac în principal performanța și scalabilitatea acestei platforme, alături de funcționalitatea din cutie și lista lungă de plugin-uri disponibile care pot fi integrate în zbor.

De asemenea, îmi place experiența de cumpărături atractivă pe care o obțineți cu Magento și funcționalitatea de fidelizare a clienților.

David Holander

David Holander

~ David este CEO și co-fondator al Vaimo, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de comerț electronic de pe platforma Magento.

„Aș vrea să spun că este Magento. A fost platforma noastră de alegere când am început afacerea în 2008, iar Magento ne-a concentrat 100% de atunci.

Ne-a plăcut faptul că era open-source, complet personalizabil și ne-a permis să construim multe module, instrumente de implementare, instrumente de găzduire legate direct de Magento. ”

Rehan Fernando

Numele expertului

~ Rehan este fondatorul și CEO-ul EIGHT25MEDIA este o companie de proiectare și dezvoltare web bazată pe Silicon Valley.

Magento

 • Este open-source.
 • Este platforma de comerț electronic cu numărul 1.
 • Este extensibil.
 • Este o cantitate vastă de extensii.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin este un dezvoltator entuziast de comerț electronic care lucrează ca consultant la Nirmal Web Design Sydney. De asemenea, îi place să împărtășească experiența sa cu comunitatea prin intermediul blogging-ului. Lucrează în domeniu de mai bine de 4 ani și excelează pe platformele de comerț electronic din PHP.

Am lucrat la mai multe platforme de comerț electronic cum ar fi WooCommerce, Open Cart și Magento. Am găsit platforma Magento cea mai eficientă, îmbogățită în funcții și puternică pentru portalurile web de comerț electronic.
Acesta oferă un pachet complet pentru afaceri online și conține cele mai multe constrângeri necesare pentru un site de comerț electronic.

Ceea ce îmi place cel mai mult despre Magento sunt:

1) Magazinele multiple – Managementul cu mai multe magazine a fost o durere pentru dezvoltatorii din ultimii ani, dar Magento mi-a fost ușor prin simplificări de back-end.

2) Anunțuri și gestionarea evenimentelor – Magento oferă opțiuni pentru setări multiple pentru evenimente și oferte, cum ar fi într-un sezon festiv putem seta machete pentru oferte de vânzare și alte reclame.

3) Managementul SEO – Magento oferă instrumente și pachete diferite pentru rescrierea URL-ului, setările de tip antet Meta, harta sit-ului și șabloanele prietenoase pentru SEO au făcut ușor să lucreze.

4) Proiectare și șablonare modulare cu blocuri și machete – Modelul de design MVC bazat pe configurație și modularitatea acestuia oferă dezvoltatorului un standard pentru lucrul cu Magento și consistența codului, reutilizarea este cea mai mare pentru dezvoltatorii de Php, în special în site-urile bazate pe comerț electronic nu este posibilă scrie cod de la zero pentru conceptele oferite de client și Magento a avut grijă de el.

5) O gamă largă de disponibilitate a pachetelor – Comunitatea Magento oferă multe pachete pentru cerințele specifice ale clienților, cum ar fi partajarea rețelelor de socializare, SEO și sisteme de plată care sunt un avantaj pentru dezvoltatori și care pot economisi mult timp de la acestea.

6) Asistență multiplă gateway de plată – Putem avea o varietate de gateway-uri de plată integrate datorită Magento Connect

7) Asistență platformă mobilă – Putem găsi o varietate de șabloane mobile pentru Magento Connect și este într-adevăr mai simplu să lucrezi cu Magento M-Commerce unde putem previzualiza versiunile mobile ale diferitelor componente ale unui site.

8) Asistență și asistență flexibilă pentru clienți – Magento oferă funcții gata de plecare pentru clienți, cum ar fi livrarea de produse, transportul, gestionarea coșurilor de dorințe din cutie, iar ceea ce îmi place cel mai mult sunt facturile tipărite și facturile care pot fi gestionate cu ușurință cu Magento.

9) Asistență în mai multe limbi – oferă funcții de localizare cu cookie-uri și, de asemenea, opțiuni de taxe multi-monedă.

10) Servicii Web – Magento oferă funcționalități încorporate pentru servicii web precum SOAP, REST, XMLRPC încorporate cu tehnici de autentificare sigure, cum ar fi OAuth pentru produse, categorii și alte date care ies din cutie..

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe este fondatorul și CEO-ul 4PointDigital este un veteran în spațiul de căutare și fost proprietar al dlui-SEO. Joe a ajutat sute de clienți de-a lungul anilor și continuă să fie în fruntea strategiilor SEO.

Selecția celei mai potrivite platforme de comerț electronic va depinde exclusiv de cerințele dvs., cum ar fi serviciile de găzduire necesare sau nu, proiecte de magazin pre-construite sau personalizate, integrarea activităților individuale de afaceri și de marketing, inclusiv contabilitate, managementul stocurilor, servicii pentru clienți și marketing prin email, etc..

Așadar, va trebui să explorați opțiunile disponibile și serviciile de integrare oferite de un anumit CMS de comerț electronic.

Alegerea mea personală este WordPress cu WooCommerce Plugin pentru magazinele mici care vând doar câteva produse, dar Magento CMS pentru întreprinderile mari de comerț electronic..

Magento s-a dovedit a fi cea mai eficientă platformă web pentru funcții de comerț electronic atât pentru clienți, cât și pentru webmasteri. Cota sa de piață este, de asemenea, decentă în comparație cu concurenții pionieri, precum platformele Prestashop, Shopify sau BigCommerce.

Motivele acestei analize sunt:

 • Soluție Open Source rentabilă
 • Prietenie SEO – sitemap dinamic XML rescrie URL-uri, setarea meta-titlului sau a descrierii meta-valori sunt ușor de parcurs.
 • Activități promoționale – Ușor de operat, editorul de pagini vizuale vă va permite să construiți și să personalizați ofertele din mers. Cupoanele flexibile și regulile de stabilire a prețurilor fac ca munca să nu fie stresată.
 • Totul este bine pentru cumpărătorii de telefonie mobilă – Magazinele receptive vor oferi utilizatorilor de telefonie mobilă o vedere mai bună a coșurilor de cumpărături și a produselor pe tablete, smartphone-uri și alte dispozitive.
 • Capacitate – Puterea de a găzdui până la 5.00.000 de produse și de a gestiona 80.000 de comenzi (pe oră) face o alegere evidentă pentru proprietari.
 • Opțiuni de expediere, localizare și suporturi pentru gateway-uri de plată – Asistența multilingvă pentru localizarea în mai multe țări, extensiile de plată în Magento Connect și diverse opțiuni de transport fac simplă configurarea tuturor acestor lucruri. Nu este deloc surprinzător dacă branduri precum Samsung, Lenovo, Ford și Nike folosesc Magento pentru activitățile lor de comerț electronic. Merită suficient!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric rulează o serie de bloguri de succes, cu trafic ridicat, într-o varietate de nișe. Acum își împărtășește experiențele și oferă sfaturi pentru bloggerii aspiranți la Scribblrs.com

Personal, întotdeauna am considerat că Magento este o platformă excelentă de comerț electronic.

Mereu vin la lucrurile din perspectiva unui SEO și unul dintre lucrurile care îmi plac despre Magento este că acestea fac ușor să vă asigurați că toate paginile dvs. de produse sunt optimizate cât mai bine..

Vă economisește o tonă de timp la crearea adreselor URL optimizate, a etichetelor meta și așa mai departe. Acest lucru oferă paginilor dvs. de produse o șansă mai bună de a găsi rezultatele căutării pentru întrebări relevante care pot conduce trafic de calitate.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair este un blogger care are abilități de management și abilități de contabilitate. Are experiență lucrează în SEO și programare.

Platforma mea preferată de comerț electronic este Magento.

Magento nu are nicio limită la cât de creativ poți fi alături de el. Este conceput pentru a face operațional complet în ceea ce privește tranzacțiile, cum ar fi efectuarea de plăți sub mai multe forme, cum ar fi PayPal, card de credit sau carduri de debit sau Skrill.

Livrarea este un aspect crucial al unui site de comerț electronic. Puteți personaliza ușor costurile de livrare de fiecare dată când clienții dvs. locuiesc în Marea Britanie, SUA sau în orice țară. Puteți să vă stabiliți singuri costurile de livrare sau să includeți firme de transport de conducere la alegere.

UPS permite fiecărui proces de livrare să fie alăturat de către firmele de livrare, astfel încât orice preț modificări să se facă automat pentru dumneavoastră. Acest lucru ajută la luarea deciziilor inteligente. De asemenea, are adăugări fiscale ușoare și ajută la crearea unui cost total.

Este foarte rapid și este folosit de companii vaste precum Amazon și eBay. Magento este conceput pentru cineva care vinde produse sau servicii proprii.

Magento nu este la fel de comun ca WordPress sau Joomla, dar vă poate oferi un avantaj creativ față de concurenții dvs., mai greu de hackat decât WordPress.

Temele, în general, sunt de obicei concepute în mod minunat și nu trebuie să vă bazați pe pluginuri ca în WordPress. În Magento, este ușor de accesat codul și zona meta, astfel încât să puteți modifica designul rapid.

Am un adevărat entuziasm din faptul că lucrează Magento, deoarece este mult mai complicat decât WordPress. Codarea pe Magento în mod normal până la un standard ridicat, plus vânzarea pe aceste site-uri atât de simplă și inteligentă. De fiecare dată sistemul încorporat vă arată vânzările în fiecare lună și modul în care oamenii au ajuns pe site-ul dvs., plus numerele vizitatorilor site-ului.

Îl puteți avea pe site-ul dvs. și puteți înțelege rapid când stocul dvs. va fi epuizat, acesta nu va fi afișat pe site-ul dvs. până când stocul va fi disponibil într-o funcție foarte inteligent.

Puteți percepe prețuri premium persoanelor pentru site-urile Magento.

Deepak SharmaCele mai bune recenzii ale experților

Deepak Sharma

~ Deepak este manager la Taurus Knight, o agenție digitală specializată în soluții de comerț electronic, inclusiv eCommerce SEO, Email Marketing și Social Media Marketing.

Deși fiecare client are o cerință unică și luăm în considerare această condiție unică atunci când sugerăm clienților noștri o platformă de comerț electronic, cea pe care o recomandăm cel mai mult este Magento.

Magento este o platformă foarte robustă datorită căreia poți să o proiectezi rapid și să faci site-ul nu numai excelent pentru utilizarea operațională, precum marfa și navigația, ci și aspectul frumos și atractiv.

Unii dintre clienții noștri, cum ar fi Wai Ski Hire, au ales platforma deoarece are plăți internaționale și sisteme de impozitare și livrare a costurilor, care ajută în operațiunile cotidiene.

Magento are o gamă largă de teme, iar temele sunt ușor de modificat și, de asemenea, are opțiunile de gestionare a stocurilor, care ajută în gestionarea lanțului de aprovizionare, care este esențial pentru un site de comerț electronic..

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom este fondatorul comerțului cu captura. Este un expert SEO specializat în comerț electronic.

În calitate de consultant SEO, specializat în comerț electronic, răspund mult la această întrebare și doresc ca mai mulți dintre clienții mei să o fi întrebat înainte de a plonja.

Uneori, întreprinderile aleg o platformă de comerț electronic pentru că se aliniază cu software-ul lor de contabilitate, sistemul de distribuție sau un prieten le-a spus cât de mare este a lor.

Acestea sunt motive bune, dar nu motive mari pentru a alege o platformă de comerț electronic, cum ar fi securitatea, marketingul integrat, ușor de utilizat, ușor de migrat din și către alte platforme, suport tehnic care rezolvă problemele și menține avantajul competitiv al platformei..

Alegerea se reduce la platforme software open source precum WordPress sau platforme găzduite precum BigCommerce. În cele mai multe cazuri, recomand o platformă găzduită peste sursă deschisă, din motivele de mai sus.

Vrei să-ți asumi toate responsabilitățile de găzduire, cum ar fi securitatea și remedierea lucrurilor atunci când se rup? Și ce se întâmplă atunci când furnizorii platformei încetează să o mai sprijine sau încasează mult mai mult pentru a face acest lucru? Platformele găzduite tratează astfel de probleme, iar prețurile sunt foarte rezonabile.

Recomand platformele găzduite pentru că vin cu o mulțime de caracteristici SEO, integrare cu instrumente pentru motoarele de căutare, instrumente de analiză, fluxuri de produse / motoare de cumpărături, platforme de revizuire a produselor, opțiuni încrucișate / avansate, integrare cu servicii mai bune precum furnizorii de căutare pe site, mesaje de abandonare a coșurilor, mesaje automatizate, notificări din stoc, integrare Amazon, furnizori de chat, acces la cele mai noi oportunități de marketing și multe altele.

În esență, puteți câștiga bani mult mai repede fără toate grijile de gazduire. Nu toate platformele de comerț electronic găzduite sunt grozave, așa că recomand Shopify, 3dCart și BigCommerce. Cu toate acestea, standardul de aur în platformele de comerț electronic este Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin este fondatorul și principalul designer / dezvoltator la Radiator.

Venind dintr-o experiență de întreprindere cu experiență pe majoritatea platformelor majore, am fost atras de Shopify încă de la fondarea Radiatorului.

Ca designer, Shopify este un vis cu care să lucrezi. Limbajul lor ispititor lichid este intuitiv și relativ ușor de învățat. Puteți lua aproape orice design și set de caracteristici și să îl implementați foarte clar, într-un mod care să fie foarte lizibil și de menținut în timp. În comparație cu alte platforme, Shopify pune mâna pe câștigător aici pentru designeri.

Ca dezvoltator, ei bine, Shopify a creat un ecosistem frumos. Și pentru că Shopify este Saas, nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la menținerea serverelor, care se ocupă cu vârfurile de trafic, vulnerabilitățile de securitate sau trebuie să aplicați actualizări / patch-uri.

Cea mai importantă este API-ul lor. Prin proiectare, acestea păstrează funcționalitatea principală a administratorului curată și accesibilă, permițând totodată dezvoltatorilor să o extindă în anumite moduri neobișnuite și creative.

Un test în acest sens este magazinul lor de aplicații care permite dezvoltatorilor de aplicații să extindă funcționalitatea Shopify cu aplicații;

Îți poți scrie singur sau alege din sute de instalări cu un singur clic din magazinul lor de aplicații. Dovada acestui succes poate fi văzută în numărul de soluții enterprise care au investit în integrări Shopify.

Pentru operațiuni de zi cu zi – nu orice membru al personalului trebuie să fie instruit. Când vine vorba de procesarea comenzilor, adăugarea de produse, actualizarea site-ului … un magazin Shopify bine construit și configurat poate gestiona totul.

Și în ceea ce privește backend-urile – este unul dintre cele mai frumoase și funcționale pe care le-am văzut vreodată.

Iar partea cea mai bună este că se îmbunătățește în fiecare zi. Puteți vinde produse Shopify pe site-ul dvs. WordPress. Vindeți direct pe Facebook, Pinterest și Twitter cu un singur clic.

Integrați-vă cu fiecare gateway de plată majoră. Apple Pay lansează în această toamnă pentru comenzi la o singură atingere. Noi funcții sunt adăugate constant. Ne-am pus toate ouăle în coșul Shopify și nu am putut fi mai fericiți.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy este directorul tehnic al Spring Web Solutions.

Shopify este de departe cea mai preferată platformă de comerț electronic.

Principalele motive:

 • CMS foarte simplu (clienților noștri le place să folosească interfața admin pentru a gestiona comenzile și produsele)
 • Foarte ușor de personalizat (din punct de vedere al dezvoltatorilor)
 • O mulțime de aplicații / module minunate pentru a alege dintre acel simplu plugin
 • Foarte rapid să începeți – puteți să vă ridicați și să folosiți o poartă și să începeți să tranzacționați în câteva ore.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Ben este CEO și fondatorul Diff. El administrează o echipă de 25 de dezvoltatori de software și ingineri, concentrați pe furnizarea de soluții personalizate clienților de pe Shopify din 2010.</p><p>Shopify este platforma noastră preferată de e-commerce din câteva motive.</p><p>Pentru început, motorul său tematic este cel mai elegant cu care am lucrat pe orice platformă SAAS.</p><p>De asemenea, au făcut o treabă excelentă cu API-ul lor, permițându-ne să completăm funcționalitatea disponibilă atât în ​​partea frontală cât și în partea din spate a aplicației..</p><p>Cel mai important clienții noștri le place!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “înălțime =” 150 “lățime =” 150 “/></p><p>~ Kyle este antreprenor și dezvoltator. Este creatorul a zeci de magazine de comerț electronic. Compania sa Trend Tape oferă comercianților o analiză a bursei.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Doriți să știți ce au în comun programatorii și antreprenorii de succes?</p><p>Există un principiu de bază unic care le unește pe ambele. Vine cu trei litere:</p><p><strong>USCAT. Nu vă repetați. După ce ați rezolvat o problemă o dată, utilizați soluția pentru totdeauna.</strong></p><p>Înainte de Shopify, de fiecare dată când voiați să construiți un site de comerț electronic, a trebuit să puneți împreună o platformă. Erau atât de puțini „TODO” de care să aibă grijă. Detalii mici care nu au legătură cu conceptul de bază al afacerii dvs..</p><p>Lucruri precum găzduirea, designul site-ului, teste de viteză, instalarea unui cadru și personalizări interminabile pentru ca acesta să funcționeze corect. Au existat și alte soluții, dar implementarea pentru dezvoltatori a fost costisitoare și provocatoare.</p><p>Din fericire, Shopify are o API excelentă care permite dezvoltatorilor să automatizeze întregul proces de creare a magazinului practic.</p><p>Acum, datorită popularității sale, sunteți asigurat și de asistența pe termen lung din partea comunității de programatori. Nu trebuie să vă faceți griji pentru ca pietrele și pachetele dvs. să nu fie depășite.</p><p>Ce a făcut Shopify pentru platformele de comerț electronic este ceea ce Google a făcut pentru căutare. Au creat un produs extrem de superior și au preluat piața. Sunteți sigur de securitate și scalabilitate.</p><p>Mai mult, atunci când aveți o idee pentru un produs, puteți rula un script pentru a apela API-ul Shopify. Voila! Aveți un magazin de lucru care se va extinde pe lună și înapoi.</p><p>În acest fel, puteți pune toate eforturile în marketing și vânzări și să faceți bani.</p><p>Shopify pune dezvoltatorii în afacere.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell este un antreprenor online serial cu 6 ani de experiență în domeniul blogging-ului financiar. De asemenea, face bloguri la un Russ Lobo, site-ul său personal unde își împarte studiile de caz de nișă.

Din experiența mea, pentru un începător, cea mai bună platformă este Shopify. Shopify vă oferă un model pe lună și este extrem de scalabil. Are un depozit foarte bun de teme care ajută la concentrarea asupra produsului, mai degrabă decât în ​​pierderea timpului în proiectare.

Pe lângă temele și șabloanele ușoare, platforma Shopify are și un număr bun de dezvoltatori care pot modifica tema conform cerințelor dvs..

Ca platformă, este foarte scalabil și poate găzdui un număr mare de produse. Una dintre poveștile mele de succes pe Shopify este http://www.petitevigogne.com/.

Un dezavantaj pe care îl văd este că, deoarece produsele sunt pe serverul Shopify, uneori viteza site-ului tinde să fie lentă, în special pentru site-urile mari. Acest lucru provoacă o experiență proastă a utilizatorului și afectează și SEO.

Dar, în general, în termeni de configurare, ușurință de utilizare, optimizare SEO și scalabilitate, Shopify este una dintre cele mai ușoare platforme pentru a-ți construi site-ul de comerț electronic..

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan este CEO și fondatorul a ceea ce majoritatea dintre noi se referă afectuos drept „DMG”. Din toate cercurile din industria stomatologică care abordează marketingul dentar ca subiect, Justin Morgan este tipul de marketing stomatologic despre care toată lumea vorbește.

Selecția dvs. de platformă de comerț electronic trebuie să se bazeze pe obiectivele dvs. și ce fel de comerciant sunteți. Am lucrat cu comercianți cu amănuntul mic (mai puțin de 2 milioane USD / an) care au magazine cu amănuntul.

Una dintre preocupările majore pe care le am cu platformele de comerț electronic este modul în care platforma se va integra cu sistemul de vânzare cu amănuntul (POS) al clientului meu. ShopKeep pare să fie unul dintre cele mai simple, ușor de configurat sisteme POS de acolo.

Din acest motiv, BigCommerce este atrăgător, deoarece se integrează frumos cu ShopKeep. Este esențial faptul că proprietarii de magazine de vânzare cu amănuntul sunt capabili să găsească ajutor pentru serviciile pentru clienți și am găsit ShopKeep să aibă grijă bună de clienții mei cu amănuntul..

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay a intrat în lumea marketingului ca designer web și dezvoltator. Acum lucrează ca specialist SEO și specialist în comerț electronic pentru seoplus + în Ottawa, Canada.

Shopify este cu siguranță liderul software-ului de comerț electronic. Este suficient de simplu pentru proprietarii de afaceri să-și înființeze magazinul online, dar suficient de complex pentru a permite personalizarea dezvoltatorilor și experților de marketing. Cu nenumărate API și integrare de aplicații – Shopify a devenit platforma mea de comerț electronic recomandat numărul unu.

Shopify are tot ce este necesar pentru a începe și a dezvolta afaceri online. De la elementele de bază ale SEO până la complexitățile retargeting-ului – Shopify are abilitățile necesare pentru creșterea traficului online și optimizarea conversiilor..

Avem o combinație de aplicații (cum ar fi Receiptful, Feed Feed, Aplicația Orange și Inventory Helper) pentru a menține întreprinderile pe cale și să se extindă. Aceste aplicații permit întreprinderilor să țină legătura cu clienții care se repetă, să se extindă pe alte piețe online, cum ar fi Amazon și Ebay, testarea completă a utilizatorilor, păstrând, de asemenea, evidența inventarului pentru a se asigura că vânzările pot fi îndeplinite.

Cu cea mai prietenoasă interfață pe care am văzut-o și asistență fără precedent, Shopify permite marketerilor și dezvoltatorilor să își dezvolte afacerile, păstrând proprietarii de afaceri în buclă cu metrici ușor de citit și îndeplinire a comenzilor..

Tabloul principal și capătul posterior al Shopify sunt ușor de urmărit și furnizează toate proprietățile de afaceri care doresc să vadă când se conectează la magazinul lor online (trafic, vânzări, referrer etc.).

Acesta este un factor uriaș atunci când recomandați Shopify clienților potențiali, întrucât toți vor să ia legătura cu valorile de afaceri și să vadă când se întâmplă succesul și de unde provine.

Alte platforme precum Squarespace, WooCommerce și Magento au toate limitări. Fie că este vorba de probleme de urmărire, punct de preț, complexitate de funcționalitate pentru proprietarii de afaceri sau interfața generală de utilizator – am lovit denivelări rutiere cu toate cele trei platforme în proiectare / dezvoltare web, SEO și creștere a comerțului electronic.

La începutul acestei luni, Shopify a confirmat că acum au peste 300.000 de comercianți care folosesc platforma sa. Această creștere confirmă faptul că expansiunea și creșterea sunt cheie.

Ca marketer, mă pot aștepta ca Shopify să fie în curând la fel de robust ca Magento, dar să mențină funcționalitatea simplă pe care o are acum. Opțiunile și posibilitățile sunt nesfârșite pentru această platformă în continuă creștere – devenind cea pe care o recomand tuturor clienților.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock are experiență în comerțul electronic de la concept până la lansare. El a gestionat magazinele și operațiunile online, în timp ce caută constant noi oportunități în spațiul de marketing digital.

După ce am început cu înălțimea tuturor platformelor și am decis că acest lucru nu a fost bine pentru noi, am o apreciere pentru ceea ce poate face Magento. Acestea fiind spuse platforma mea preferată pentru comerțul electronic tot timpul ar trebui să fie Shopify.

Există o comunitate puternică și în continuă creștere care sprijină Shopify care este nulă pe multe alte platforme. Aceasta rezonează bine cu magazinul de aplicații, precum și cu lucrările de tutoriale din punct de vedere al dezvoltării. Există multe funcții grozave încorporate în Shopify, următoarele sunt ceea ce mă împiedică să recomand altul.

Plug and play teme:

Shopify are o parte ușor de navigat pentru partea de dezvoltator care se încadrează frumos în interfața WordPress. Temele pot fi schimbate la un moment dat și multe aspecte pot fi schimbate prin intermediul editorilor lor WYSIWYG. Rețineți, deși HTML și CSS pot fi scrise pentru a ajusta setările tematice statice, probabil că veți avea nevoie de ajutorul unui dezvoltator dacă setul dvs. de abilități este novice.

Tone de suport pentru aplicații:

Cu un sursă deschisă se creează aplicații private. Coș în coș care a migrat unul dintre cele 5000 de site-uri SKU la care am lucrat cu foarte puține erori (în ciuda recenziilor proaste). Alte aplicații populare, cum ar fi Sumome și Recomatic plug and play, la fel ca un site WordPress.

Deși încă în faza sa inițială, aplicația „buton de cumpărare” a lui Shopify are un potențial imens. Prin intermediul scripturilor auto-gen dinamice, această aplicație transformă orice site din exterior în noul tău magazin lateral, cu căruțe exterioare pentru a se potrivi (cunoștințe Java necesare).

Protecție împotriva fraudei:

În timp ce oferă gateway de plăți Shopify, proprietarii magazinelor obțin posibilitatea de a supraveghea cu ușurință orice activitate frauduloasă. Acest lucru este excelent pentru oricine se ocupă de comenzi cu volum mare, care pot fi ținta oaspeților frauduloși. Steaguri galbene pentru discrepanțe de adresă și încercări multiple, steaguri roșii pentru VPN și istoricul de achiziții umbroase. În total, un instrument excelent pentru a vă salva linia de jos.

Steaguri galbene pentru discrepanțe de adresă și încercări multiple, steaguri roșii pentru VPN și istoricul de achiziții umbroase. În total, un instrument excelent pentru a vă salva linia de jos.

Nu în ultimul rând, este o companie canadiană! Ca un canadian mândru, îmi place să susțin o platformă unde m-am născut și am crescut.

Agadarea Swadhin

Agadarea Swadhin

~ Swadhin este un scriitor și blogger profesionist independent. El scrie despre căutarea și vizibilitatea social media a companiilor mici pe blogul său DigitalGYD.com.

Pentru mine, platforma mea preferată de comerț electronic este Shopify. Am blogurile și site-urile mele pe WordPress care sunt minunate, dar pentru magazinul meu de comerț electronic; Shopify este ceea ce am ales.

De ce am ales Shopify?

Shopify este hibridul perfect între WordPress (o mulțime de codificare este necesară pentru a crea o platformă de comerț electronic) și magazine online simple precum Wix.com (în cazul în care nu vă puteți extinde mica afacere de comerț electronic într-o activitate mai mare).

De fapt am un ghid pentru crearea unui magazin online simplu cu Wix, care este perfect pentru începători. Dar dacă doriți o platformă de comerț electronic complet, aș merge cu ceva de genul Shopify.

Shopify, pe de altă parte, este ușor, nu are nevoie de câteva abilități de codare și poate fi scalat mai bine decât o platformă precum Wix.

Alte două motive pentru care am optat pentru Shopify ar fi:

1. Panoul de control backend: Are totul, de la controlul inventarului până la gestionarea comenzilor în interiorul unui sistem. Acest lucru face ușor să aveți o vedere a unei păsări și să salvați dificultatea.

2. Disponibilitatea aplicațiilor: Dacă sunteți un codificator, puteți integra aproape orice lucru cu Shopify, dar dacă sunteți un non-coder (ca mine), aceste aplicații sunt o economie mare de timp și de bani..

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer este considerat unul dintre primii 10 bloggeri populari din Pakistan. El a construit numeroase site-uri de comerț electronic pentru clienți.

Am experiență cu unii dintre clienții mei care vând produse online, deoarece își doresc orice sistem automat pentru afacerile lor. Le ofer site-ul web cu funcții excelente și devin clienți fericiți.

Există mii de platforme de comerț electronic, teme și scripturi disponibile pe internet și multe dintre ele sunt libere de utilizat cu funcții excelente. Este dificil să spun că Shopify este rege.

Da! Dar vreau să spun aici. Deoarece acest software sau poți spune platforme îmi oferă ușurința de a face lucrurile într-un mod corect. Și credeți-mă, ei sunt regele cu 100.000 magazine de energie.

Caracteristicile Shopify I love:

1. Putem configura cu ușurință un magazin de socializare pe Facebook
2. Opțiune de încercare pentru ca oricine să încerce funcțiile sale pentru a se asigura că este o potrivire bună
3. Plugin-uri pentru magazinul dvs. (gratuit și plătit)
4. Nu trebuie să plătim pentru tranzacții și puteți încărca nelimitat
Articole de vânzare
5. Ușor de configurat pentru proprietarii de firme mici și începători

Există multe alte caracteristici ale Shopify.

În linia finală, aș dori să spun că Shopify este o platformă de comerț electronic integrală în unul.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell Co-fondator și CEO al Saucal, o firmă de internet specializată în dezvoltarea WooCommerce. A început să creeze site-uri web în timp ce era încă în școala elementară și și-a prezentat pentru prima dată munca la nivel național la vârsta de 14 ani, în timpul unei emisiuni în direct a unei emisiuni televizate canadiene.

WooCommerce

 • Sursa deschisa
 • Construit pentru WordPress

La Saucal, toate site-urile noastre de comerț electronic sunt create cu WooCommerce. De ce? Pentru unul dintre noi, credem în tehnologia open-source. Mai important, credem în capacitatea de a edita și deține codul nostru.

Din acest motiv, stăm departe de soluțiile închise, care ne pot lăsa limitate la caracteristicile și configurațiile de bază, sau putem fi închise fără acordul nostru. Sursă deschisă ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot este un expert în comerț electronic și WordPress cu sediul în Marea Britanie. El este, de asemenea, fondatorul YoGrow care oferă analize simple de comerț electronic pentru magazinele care doresc să crească.

Cai pentru curse! Care platformă de comerț electronic este potrivită pentru dvs. depinde de cerințele dvs. Acestea fiind spuse, cea mai recomandată platformă a noastră este WooCommerce, deoarece este cea mai flexibilă.

Este considerabil mai ușor să dezvolți teme și funcționalități personalizate pentru o instalare WooCommerce. Dacă tocmai îți cufundă degetul în lumea comerțului electronic, atunci poți prefera o soluție găzduită cu tot ce funcționează din cutie.

După ce ați fost mai stabilit și ați stabilit cerințe specifice pentru afacerea dvs., veți avea nevoie de o soluție mai personalizabilă.

WooCommerce este o opțiune ideală și, deoarece este încorporat direct în WordPress, există multe integrări WordPress pe care le puteți valorifica și.

WooCommerce și WordPress sunt ambele open-source și asta prezintă și avantaje. Este un nume greșit să îl echivalăm cu „liber”. De fapt, va fi mai scump să angajați designeri, dezvoltatori, consultanți și altele asemenea pentru a profita de acest software.

Principalul avantaj este comunitatea care s-a dezvoltat alături de WooCommerce. Există o piață vibrantă de pluginuri și teme pe care le puteți utiliza. Dezvoltatorii se familiarizează tot mai mult cu Woo-ul din și din Woo.

Transparența asigură securitatea strictă și aplicarea celor mai bune practici. WooCommerce, WordPress și plugin-urile asociate sunt în continuă dezvoltare. Actualizările sunt periodice.

Acest lucru va însemna că trebuie să lăsați deoparte resursa pentru a gestiona actualizările, dar va însemna, de asemenea, un magazin mai robust pentru a vă administra afacerea online din.

Dacă împingeți limitele sistemului găzduit existent sau poate găsiți platforma dvs. de întreprindere prea umflată pentru cerințele dvs., atunci vă recomandăm să consultați WooCommerce. Nu este cel mai ieftin sau cel mai simplu, dar este o platformă sigură și sigură pentru care să vă dezvoltați afacerea.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus este un specialist danez în marketing care trăiește în Suedia. Pe lângă dezvoltarea web și marketingul online, Magnus produce conținut video și audio și își ajută clientul să-și vândă cunoștințele online.

Am o platformă preferată de comerț electronic, dar nu se potrivește tuturor. Este vorba doar de nevoile și disponibilitatea de a face compromisuri. Pentru unele magazine, o soluție de magazine online la cheie Tictail.com sau Shopify este cea mai bună alegere – pentru alte, este necesară o configurare complexă, adaptată cu mai multe depozite de stocare etc..

Am descoperit că combinația dintre puterea WordPress și flexibilitatea WooCommerce se potrivesc deseori clienților mei. Rar fac setări mari care trebuie să se ocupe de mii de produse și comenzi în fiecare zi, dar mai multe conținut sunt conduse pe site-uri cu facilități comerciale. WooCommerce pare să reziste la acele proiecte – și atunci când clientul meu cere funcții specifice, pot proclama că, cu siguranță, există un plugin pentru asta.

WordPress + Woocommerce este un CMS cu un magazin deasupra, în timp ce Magento, PrestaShop etc. sunt magazine cu un CMS deasupra. Dacă aveți un magazin web cu mult conținut și o cantitate limitată de produse, combinația W + W este ideală.

WooCommerce îmi permite să creez magazine care vând o combinație de produse fizice, descărcări digitale, abonamente pentru o zonă închisă a site-ului și acces la cursuri, toate fără codificare personalizată..

Acest lucru face ca soluția să fie ieftină pentru client și ne putem concentra pe crearea de conținut, mai degrabă decât să ne gândim la modul de conectare a diferitelor platforme fără a face experiența de cumpărare să sufere.

Pot face oferte de afiliere cu bloggerii chiar acolo, în interiorul interfeței WordPress, iar urmărirea vânzărilor cu Analytics sau sisteme similare este o briză. Oh, și facilitățile SEO nu sunt la niciunul dintre celelalte sisteme pe care le-am văzut dacă le configurați după carte.

Punctul forte al WordPress și al Woocommerce este, de asemenea, slăbiciunea lor: Codul sursă deschisă poate fi analizat în mod liber de către hackeri, iar cantitatea de site-uri WordPress care sunt hacked și injectate cu malware și spam este speriat.

Într-adevăr, trebuie să vă păstrați site-ul WordPress securizat și la zi, tot timpul!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve construiește și comercializează site-uri web de succes încă din 1997. El are o profunzime a experienței din lumea reală care desfășoară diverse afaceri sălbatic care îi oferă o perspectivă largă asupra a ceea ce o afacere trebuie să aibă succes online.

Când vine vorba de soluții de comerț electronic, sunt un mare fan al „depinde de”.

De-a lungul anilor, am construit totul, de pe site-uri de produs unic, cu un buton BuyPay Now, până la o soluție de cumpărături complet personalizată pentru un client cu clienți internaționali care vând produse la fel de mici ca un fluier din plastic, până la containere complete fiind livrate de marfă de peste mări..

Există o mulțime de soluții viabile acolo și fiecare are plusurile și minusurile sale. Cu toate acestea, am câteva soluții „mergeți la” care par să se potrivească celor mai multe nevoi.

WooCommerce a devenit o soluție excelentă pentru magazinele și site-urile mai mici pe care clientul nu le poate actualiza foarte des.

Se îmbină perfect cu WordPress, astfel încât nu le prezintă o nouă curbă de învățare și are toate caracteristicile importante pe care îmi place să le văd într-un magazin simplu. Se instalează rapid și putem să lansăm un magazin lansat în câteva ore, dacă trebuie.

Pentru magazinele mai mari și site-urile mele de testare, tind să mă bazez mai des pe OpenCart. Din nou, este o instalare foarte simplă și putem să punem la dispoziție cadrul site-ului în câteva ore și să mergem live în mai puțin de o săptămână, în funcție de produsul vândut.

OpenCart are o comunitate de asistență masivă, având la fel de multe suplimente ca WordPress, astfel încât poate fi personalizat cu ușurință pentru orice nevoie. În plus, dacă lipsește o caracteristică de care avem nevoie, există o serie de dezvoltatori dispuși să construiască această funcție pentru doar câțiva dolari.

Marele lucru este că funcționează chiar din cutie după câteva setări de administrare. Dacă puteți trăi cu tema implicită, puteți avea o prezentare funcțională cu procesare PayPal în mai puțin de o zi, dar puteți să o luați și pe cealaltă direcție într-o experiență de cumpărături completă.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac este un antreprenor și un super afiliat, cu o experiență de aproape 20 de ani în spațiul de marketing online.

De-a lungul anilor am avut ocazia să lucrez cu mai multe platforme de comerț electronic. Din primele zile ale coșului de cumpărături Yahoo până la soluții simple de comandă de o pagină făcute pentru marketeri online.

Din preferințele mele personale, aș dori ca configurația mea să fie cât mai simplă, oferind totodată posibilitatea de a urmări toate unghiurile traficului, comenzilor și conversiilor site-ului meu..

Pentru ca acest lucru să aibă loc, opțiunile mele ar fi probabil să merg cu o soluție scumpă all-in-one sau să merg cu o soluție bazată pe WordPress, cum ar fi WooCommerce.

Deoarece sunt un fan imens al WordPress și îmi plac opțiunile de personalizare, având în același timp capacitatea de a mă conecta cu procesoare de plată precum Amazon, Stripe și Paypal – aș rămâne cu WooCommerce ca platforma mea de e-commerce la alegere..

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil creează și comercializează site-uri web din 2009. Este fondatorul companiei Only Way Online, o agenție de marketing digital care este specializată în creșterea traficului și vânzărilor online. De asemenea, Neil oferă coaching SEO pentru întreprinderile mai mici prin „Brandul dvs. găsit”.

Woocommerce mâinile în jos!

În urmă cu aproximativ patru ani, soția mea și cu mine am vrut să lansăm un magazin de cadouri de lux online și am efectuat cel puțin o lună de cercetare. Am decis să alegem Woocommerce din următoarele motive:

 • WordPress este minunat – este simplu, concis, puteți crea site-uri frumoase, iar sistemul de gestionare a conținutului este excelent pentru SEO și marketingul de conținut. Folosesc WordPress de ani buni, așa că, când am aflat că pot crea un site de comerț electronic cu acesta, era aproape un.
 • Cost scăzut – nu este necesar să cumpărați un software scump și scump, în schimb, alegeți o temă, instalați WordPress și Woocommerce, conectați-o cu gateway-ul dvs. de plată și sunteți bine să mergeți. Bine, probabil că nu e chiar atât de simplu, dar ai înțeles. De asemenea, din moment ce este găzduit de la sine, nu există taxe lunare în curs, plătiți o dată și uitați.
 • Acces la dezvoltatori – Nu vă veți lupta niciodată să găsiți un dezvoltator WordPress, care vă ajută să mențineți prețul de intrare pentru un site Woocommerce rezonabil în comparație cu alte platforme. Lucrez în prezent cu un client care a cheltuit mii de kilograme pe un nou site dezvoltat pe o platformă creată de agenția lor de marketing. Aceasta înseamnă că fiecare modificare pe care doresc să o aducă pe site este un cost important și un proces extras. Clientul s-a simțit restricționat și acesta este un motiv important pentru a alege o platformă precum WordPress la care toată lumea are acces.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin adoră să sape în marketing de afiliere, să exploreze care sunt modalitățile posibile de a crea un venit pasiv online și de a împărtăși cunoștințele sale cu comunitatea cu gânduri similare. De asemenea, el conduce o companie SEO de outsourcing și oferă servicii multor agenții SEO din întreaga lume

Răspunsul la alegerea platformei de comerț electronic adecvat depinde într-adevăr de obiectivul și interesul dvs. Platforma mea favorită de comerț electronic de toate timpurile este, fără îndoială, WordPress.

Acesta a fost considerat ca un standard în industrie acum, iar atunci când este utilizat cu plugin-uri plătite Woocommerce vă va oferi toate funcțiile avansate pe care vreți să le vedeți vreodată pe site-ul dvs. Ecom.

Partea cea mai bună despre WordPress este sursa sa deschisă, gratuită, CMS-ul său este foarte ușor de utilizat, SEO prietenos și nu sunt necesare abilități tehnice pentru a gestiona lucrurile. Când integrați Woocommerce cu unele teme plătite precum Divi, puteți obține un magazin uimitor în câteva ore.

Există multe magazine mari cu care folosim în continuare WordPress și singurul motiv pentru alegerea lor este simplitatea platformei de a adăuga pâlnii de vânzare și de integrare cu platformele populare de marketing.

Sfat: Multe teme WordPress plătite în aceste zile vin cu funcții de importare a demo-ului de 1 clic, care vă ajută să creați un magazin de comerț electronic cu o opțiune de modificare a detaliilor pentru a se potrivi cu linia de produse în mod simplu..

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria este un antreprenor în serie și fondatorul Starligh MG, compania poloneză de mărci digitale, care deține și operează platforme online internaționale pe verticale competitive.

Sunt un mare fan al WooCommerce. În primul rând: WooCommerce este un plugin gratuit de tip open source, cu codul disponibil gratuit oricui. Înseamnă că îl puteți personaliza într-un mod dorit sau chiar să vă construiți propria extensie.

Woocommerce este foarte flexibil și ușor de utilizat. Chiar și utilizatorii non-tehnici îl pot stăpâni într-o săptămână cam așa ceva. Motivul pentru asta este că Woocommerce este o parte din WordPress. Utilizatorii din trecut se pot bucura de o interfață și logică WordPress ușor de utilizat.

În plus, înseamnă că puteți utiliza toate pluginurile și temele gratuite și plătite disponibile pentru utilizatorii WordPress. Vorbirea extensiilor Woocommerce plătite, acestea sunt accesibile și sunt compatibile cu aproape fiecare temă de comerț electronic WordPress..

Deși WooCommerce este gratuit, aceasta nu înseamnă că nu este profesionistă. Cu WooCommerce puteți construi magazine frumoase, cu funcții precum coduri promoționale, urmărirea detaliată a comenzilor, starea livrării, urmărirea stocurilor, setarea taxelor, instrumente de implicare a clienților și multe altele.

Comunitatea mare este un alt avantaj. Puteți beneficia întotdeauna de asistență gratuită ori de câte ori aveți nevoie.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan este un dezvoltator web specializat în SEO și blogger. El îi ajută pe oameni să-și gestioneze prezența online prin marketingul social media și optimizarea motoarelor de căutare.

Îmi place compania WooCommerce pentru site-urile mele de afaceri de comerț electronic. Îmi oferă un avantaj uriaș în ceea ce privește flexibilitatea și suplimentele, spre deosebire de alți furnizori de software Ecom, cum ar fi Magento sau Shopify.

Ceva care îmi place la WooCommerce este că pot totuși să blog pe același site ca și magazinul. Pot să vorbesc despre produse și pot să vă plătesc personal pe site. De asemenea, trebuie să aleg orice temă îmi place, care funcționează cu WC pentru a face un magazin.

Cea mai bună parte a WC este că se integrează chiar în site-ul deja construit și funcționează foarte bine cu numeroase pluginuri pe care doresc să le adaug pe site.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena adora sa scrie si sa citeasca despre metodele de trend in marketing online. Experiența ei este proiectarea site-ului creativ și marketingul Facebook.

De obicei, cea mai bună platformă de comerț electronic este decisă de mai mulți parametri, cum ar fi cerințele clientului, bugetul, ușurința operațiunilor etc. Și Woocommerce se potrivește perfect facturii.

Compania noastră de web design a dezvoltat câteva site-uri de eCommerce pe platforme populare precum Magento, OpenCart, Drupal și Woocommerce.

Dar, preferăm Woocommerce pentru clienții care beneficiază în mare parte de soluții de bricolaj, funcții ușor de manevrat și accesibile. Folosind Woocommerce, clienții pot gestiona cumpărăturile, e-mailurile, cataloagele de produse, stocurile etc. cu ușurință.

Magento și alte platforme Open Source oferă aproape același tip de funcții ca Woocommerce. Dar unele caracteristici necesită ajutor expert pentru a executa. Și nu este ușor să obții un dezvoltator calificat care să se ocupe de platforma Magento. În plus, sunt mai scumpe decât Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil este un Web Designer pentru Cre8ive Online.

Platforma mea preferată de comerț electronic este WooCommerce. Am încercat de-a lungul anilor câteva, dar am constatat că numărul mare de oameni care folosesc WooCommerce însemna că poate fi găsit ajutor întotdeauna.

Dacă am dat o cerere de personalizare specifică, am fost întotdeauna în măsură să găsesc un plugin care să ajute la îndeplinirea obiectivelor utilizatorului. Există o mulțime de dezvoltatori care fac suplimente uimitoare pentru WooCommerce.

Am găsit, de asemenea, că WooCommerce funcționează bine cu o gamă largă de teme, ceea ce înseamnă că site-urile cu aspect excelent sunt la doar câteva clicuri. Woothemes-ul pentru dezvoltatori oferă pluginuri de completare nesfârșite și, în timp ce sunt scumpe, funcționează perfect.

Mikhail Khorev

Mikhail Khorev

~ Mikhail este un expert SEO. Are o experiență de peste 8 ani în proiectare web și marketing digital pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Există atât de multe soluții de comerț electronic pe piață, dar în ultimii doi ani, am preferat să folosesc WooCommerce pentru toți clienții și proiectele mele.

Majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii au nevoie de o platformă ieftină, simplă și personalizabilă, care le poate ajuta să vândă 10-1000 de produse, iar WooCommerce este cea mai bună alegere pentru asta.

Din punct de vedere al dezvoltatorului, este un plugin open source, ceea ce înseamnă că vei avea acces complet la codul sursă și îl poți personaliza așa cum dorești tu sau clientul tău. Cea mai mare bibliotecă de suplimente și extensii disponibile vă poate ajuta să configurați orice gateway de plată și furnizor de transport în câteva minute..

Întreaga înființare ar putea dura câteva ore în loc de zile – critică atunci când clientul are termene limitate. Nu mai vorbim de șabloane uimitoare și profesionale pe ThemeForest, care vor face ca un magazin online să pară uimitor pe toate dispozitivele, să îmbunătățească rata de conversie și să creeze o imagine de marcă pozitivă.

Alte platforme nu oferă acest nivel de personalizare și de utilizare, iar în trecut, a trebuit să petrec ore întregi pentru a repara și actualiza codul pe alte platforme de comerț electronic (PrestaShop și OpenCart), deoarece unele dintre conectoare și extensii erau depășite sau nu exista.

Pentru a rezuma, sugerez întotdeauna WooCommerce, deoarece:

 • Perfect pentru magazinele online mici / mijlocii
 • Cel mai scump cost de pornire
 • Timp rapid de configurare
 • Acces complet la cod și la baza de date
 • Cea mai mare bibliotecă de suplimente
 • Mobil și SEO gata
 • Cerințe de găzduire moderate (găzduire partajată)
 • Cost redus de întreținere
 • Cea mai mare comunitate de utilizatori și dezvoltatori (pentru a găsi răspunsuri și a rezolva problemele)
 • De asemenea, este mult mai accesibil și mai ușor să găsești dezvoltator WordPress / WooCommerce dacă clientul decide să angajeze un dezvoltator intern.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh are o experiență de aproximativ 6 ani în dezvoltarea site-urilor web. El dezvoltă site-uri web cu WordPress de mai bine de 4 ani.

Software-ul meu preferat este WooCommerce, deoarece putem crea site-ul nostru rapid cu suplimente și extensii disponibile.

Cel mai important este că este gratuit.

Unul dintre site-urile de eCommerce pe care le-am creat pentru vânzarea rubberstamp personalizate a durat doar 3 zile pentru a fi completat.

Ban Markus

Ban Markus

Platforma mea preferată de comerț electronic este WooCommerce. Îmi place să folosesc WooComerce nu doar pentru că este prietenos, ci și pentru că este ușor de configurat și gratuit.

Pare înfricoșător când ai realizat, cât de multe plugin-uri trebuie să cumperi / să obții pentru ca acesta să funcționeze corect, dar ROI este mult mai bun decât alte platforme care îți oferă toate setările și funcționalitățile pentru o comisie.

Pare înfricoșător când ai realizat, cât de multe plugin-uri trebuie să cumperi / să obții pentru ca acesta să funcționeze corect, dar ROI este mult mai bun decât alte platforme care îți oferă toate setările și funcționalitățile pentru o comisie.

Aceste platforme nu numai că taie o bucată din profiturile tale, dar te fac să trăiești în conformitate cu regulile lor. Da, este adevărat că îl fac să pară ușor și ieftin, dar pe termen lung, să te descurci singur folosind WooCommerce este mai satisfăcător.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito este un strateg bazat pe link-uri bazate pe Manila și este CEO și co-fondator al SharpRocket, o firmă de link building din Asia care oferă servicii de hat hat link alb pentru agenții SEO, proprietarii de afaceri eCommerce și corporații mari din țările de limbă engleză..

Una dintre platformele mele preferate de comerț electronic, în special pentru site-urile WordPress este WooCommerce. Câteva caracteristici care pot fi utile pentru proprietarii de start astăzi sunt:

 • Produsele pot fi ușor clasificate, având în vedere prețurile de vânzare și alte atribute independente. Are o flexibilitate uriașă în a vinde un produs fizic sau chiar un produs virtual descărcabil.
 • Interfață WordPress ușor de utilizat. Acest lucru vă poate ajuta să construiți un magazin online fără să aveți o confuzie, astfel încât să vă puteți concentra mai mult timp în crearea de pagini de destinație grozave.
 • Sistem de analiză încorporat care vă păstrează clar statisticile.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj este un pasionat al comerțului electronic care își conduce propria afacere eCom.

Platforma mea preferată de e-commerce este WooCommerce. Motivul pentru care am ales WooCommerce este că este extrem de ușor și ușor de utilizat de configurat în comparație cu celelalte platforme pe care le-am considerat.

De asemenea, este foarte flexibil și puteți crea soluții personalizate foarte ușor. Un alt avantaj al WooCommerce este numărul extrem de mare de pluginuri gratuite și premium disponibile.

Majoritatea personalizărilor de care aveți nevoie pentru a porni un magazin pot fi realizate prin pluginuri care vă ajută să lansați mai repede și să vă concentrați mai mult pe generarea de vânzări, mai degrabă decât să vă preocupați de tehnologie..

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin este un antreprenor, blogger, marketer afiliat și vorbitor care câștigă mai multe premii, care învață cum să construiască site-uri de nișă profitabile.

Recomand WooCommerce.

Este extrem de flexibil Obțineți o mulțime de flexibilitate atunci când vine vorba de funcții, personalizare și o altă latură tehnică a lucrurilor. Puteți utiliza o platformă WooCommerce pentru a vinde produse fizice, descărcabile, de membru, sau chiar produse bazate pe comercianți afiliați / terți.

Integrare ușoară cu site-uri web, bloguri existente WordPress alimentează în prezent peste 25,4% din toate site-urile online și este responsabil pentru peste 76,5 milioane de bloguri!

Lucrul care îmi place la WooCommerce este bazat pe WordPress și puteți integra cu ușurință o platformă de comerț electronic / o platformă de vânzare digitală pe site-ul dvs. existent. Bloggerii pot integra cu ușurință un magazin de e-commerce pe blogul lor și pot începe să vândă online.

Sute de extensii

Cerința pentru toată lumea este aproape unică și ai nevoie de extensii pentru a-ți îndeplini al tău. Ceea ce îmi place la WooCommerce este, are sute de extensii. Majoritatea sunt gratuite.

Alte caracteristici ale WooCommerce care m-au determinat să o aleg

• O gamă largă de șabloane gratuite și premium
• Interfață WordPress existentă
• Gratuit, fără taxe unice / lunare

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley este fondatorul Mad Lemmings, o companie care ajută antreprenorii și întreprinderile mici să obțină mai mulți clienți prin intermediul site-ului lor web

Platforma mea de e-commerce e-commerce pentru clienții mei este Woocommerce. De ce? Pentru că este un cadru foarte simplu de utilizat și se bazează pe WordPress, care vă oferă atât de multă flexibilitate și control.

Woocommerce vine cu toate elementele de bază de care aveți nevoie pentru a porni un magazin online din paginile de produse (cu o varietate de machete prin Teme WordPress), transport, taxe, prețuri, gateway-uri de plată, inventar și localizare.

Nu numai asta, dar obțineți toate funcțiile WordPress, cum ar fi pagini, postări și SEO solid rock prin pluginuri precum Yoast sau All in One SEO. Este aproape prea ușor!

Desigur, dacă executați un site de comerț electronic complex și masiv, atunci Woocommerce & WordPress (eventual) nu vă poate satisface toate nevoile, dar pentru majoritatea magazinelor online este unul dintre cele mai ușoare și mai bune metode de urmat.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron este expert în marketing afiliat. El își învață cititorii să găsească o nișă, să înceapă un site și cum să crească traficul.

Am folosit întotdeauna platforma WooCommerce datorită ușurinței de utilizare și a modului în care este configurată platforma. Woo Commerce funcționează cu cele mai multe teme și se comportă bine.

Dacă sunteți un începător și nu sunteți interesat să scrieți codul decât comerțul woo, este calea de urmat. Știu că există și altele, dar ușurința de utilizare și integrare sunt factori cheie în afacerea mea.

Afacerile dvs. trebuie să fie puternice și trebuie să vă învățați publicul. Cu analizele incluse în acest plugin sau dacă este încorporat în tema dvs., puteți face toată diferența în lume când vine vorba de conservări și afacerea dvs..

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie este un marketer internet cu normă întreagă care lucrează de acasă de câțiva ani de acum. El conduce mai multe site-uri web de nișă / autoritate și câteva companii de comerț electronic.

Platforma mea preferată de comerț electronic este WooCommerce. Este cea mai populară soluție de comerț electronic, fiind utilizată de 39% dintre site-urile cu magazine online.

Este un plugin gratuit pe care îl puteți instala pe WordPress, ceea ce înseamnă că rulează propriul dvs. server. Dacă aveți nevoie de funcții suplimentare, le puteți adăuga după cum doriți. Aceste extensii sunt plătite, dar merită.

Deoarece alegerea platformei eCommerce potrivite pentru magazinul dvs. online este un pas crucial pentru afaceri, trebuie să alegeți cel mai bun: mergeți cu WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan rulează un site web numit Shopping Signals care are scopul de a ajuta comercianții online să își promoveze site-urile și să atragă mai multe afaceri, prin intermediul marketingului online.

Aș dori să abordez mai întâi acest lucru cu convingerea mea că alegerea unei platforme de comerț electronic este una dintre cele mai puțin importante alegeri pentru un nou site web mic de comerț electronic.

Am înțeles că mulți nu ar fi de acord cu această afirmație, dar cred că este ca numărul cinci în ordinea importanței, atunci când vine vorba despre lucrurile pe care ar trebui să vă concentrați.

Asigurați-vă că produsele, audiența, mesageria și ofertele sunt apelate mai întâi, apoi alegeți o platformă de comerț electronic cu care sunteți confortabil.

Acestea fiind spuse, tind să mă orientez spre WooCommerce. Fiind un marketer și dezvoltator la inimă, îmi place mult flexibilitatea de a putea personaliza într-adevăr lucrurile și de a intra sub capotă. WooCommerce permite această flexibilitate.

De asemenea, apreciez faptul că ceea ce primiți gratuit cu WooCommerce este complet capabil și bogat în funcții. Puteți rula un site decent de comerț electronic doar cu platforma gratuită, fără ieșire.

În plus, dacă doriți să îmbunătățiți lucrările și să faceți personalizări, există o întreagă comunitate de dezvoltatori care oferă suplimente gratuite și plătite.

WooCommerce este, de asemenea, foarte ușor și simplu de implementat și gestionat. Găsesc că interfața cu utilizatorul este prietenoasă și explicabilă, chiar și pentru persoane care nu sunt tehnice. Câteva dintre persoanele pe care le-am implementat au o foarte mică aptitudine tehnică, dar sunt perfect capabile să gestioneze singur magazinul.

Poate exista o opțiune și mai ușoară, cum ar fi Shopify, de exemplu. Cu toate acestea, este posibil să nu fie la fel de accesibile și, de obicei, sunt mult mai puțin personalizabile.

Deci, pentru mine, valoarea a ceea ce obțineți gratuit, plus ușurința de utilizare, împreună cu capacitatea de personalizare, fac din WooCommerce o alegere cu adevărat puternică.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan este un antreprenor și marketer digital care ajută proprietarii de afaceri, profesioniști, freelanceri și antreprenori să obțină mai multe oportunități și să vândă mai multe lucruri folosind puterea Internetului.

Îmi place Woocommerce, pentru că se integrează cu WordPress, făcând lucrurile mult mai ușor să ai un blog, să-l optimizezi pentru SEO și să-l clasifici pe Google. Puteți accepta toate metodele majore de plată precum PayPal și Stripe chiar de pe pagina dvs. sau chiar de la un serviciu terț precum Samcart.

În plus, nu este necesar să învățați o platformă cu totul nouă pentru a începe să vindeți produsele online, ceea ce este un economisitor de timp imens. Am încercat cu alte platforme mai robuste, cum ar fi Magento și Zencart, dar mă întorc implicit la Woocommerce din cauza UX.

În plus, dacă îți lipsește ceva, poți oricând să cumperi un plugin sau să obții ceva codat special pentru funcția respectivă. Așadar, dacă sunteți fan WordPress ca mine, mergeți cu Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy este un strateg web și co-fondator al Orbit Media. El a fost în design web și spațiu de marketing interactiv din ianuarie 2000. Este, de asemenea, vorbitor, marketer de conținut, ecologist și autor.

La Orbit, caracteristica cheie a oricărei platforme este integrarea ușoară a comerțului electronic. Aceasta ne permite să alegem instrumentul ideal pentru joburi separate.

De exemplu, când un client dorește un CMS open source cu o mulțime de funcții, putem alege Drupal. Dar pentru un back-end eCommerce care se conectează cu toate celelalte sisteme terțe părți, putem merge cu un sistem precum Shopatron.

Site-ul Gold Eagle este un exemplu de sistem hibrid complet integrat. Un catalog Drupal cu un coș de cumpărături și o casă.

Integrarea ușoară este caracteristica finală a comerțului electronic!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun este un profesionist în managementul produselor cu accent pe P&L și este foarte adept în lucrul cu echipe transversale. Îi place să lucreze la proiectele „Fixarea unei epave”, îi place să învețe lucruri noi, să rezolve probleme și să lucreze la idei noi. Este un MBA și inginer computerizat, a avut ocazia să lucreze la proiecte globale în scurta sa carieră de 5,5 ani.

Odată cu creșterea rapidă a pieței de comerț electronic, vedem o mulțime de noi tendințe. Când începeți o nouă acțiune de comerț electronic, există o mulțime de elemente care trebuie luate în calcul și există o mulțime de specialiști acolo care vă pot ajuta cu fiecare dintre aceste elemente.

Într-un astfel de scenariu, a vedea ce platformă să folosești atunci când cauți să-ți construiești magazinul online poate fi o sarcină destul de confuză – mai ales dacă nu ești dintr-un fundal tehnic / comerț electronic..

Mie personal îmi place GetMeAShop care a început cu un scop modest de a ajuta micile companii de retail să aibă propria lor prezență online.

Este concentrată pe oferirea acestor tehnologii lucide, prietenoase pentru utilizatori, împreună cu multitudinea de servicii disponibile pe diferite platforme – punct de vânzare, portal web, magazin de comerț electronic, CRM, analitică, management de piață, integrare social media.

Este o soluție completă pentru întreprinderile mici să concureze și să crească online, oferind întreprinderilor posibilitatea de a crește și a înflori cu o platformă pentru a-și crea prezența online și elementele de marketing ale afacerii lor.

Având în vedere că retailerii tradiționali își micșorează amprentele fizice și își reechilibrează investițiile către digital, această platformă creează continuu noi modele de afaceri și le adaptează pe cele vechi pentru a se adapta la schimbările fundamentale ale tehnologiei, ajutând vânzătorii offline să aibă o soluție de vânzare cu amănuntul omnichannel bazată pe mobil..

Cu o aplicație mobilă, ei nu pot doar să-și configureze magazinul online, ci să vândă pe mai multe piețe (în timp ce gestionează de pe un singur tablou de bord), să capteze datele clienților, să își păstreze inventarul complet în sincronizare pe canale (chiar și offline prin POS) și să aibă în- analize de profunzime asupra inventarului, vânzărilor și fluxului de clienți.

Cel mai bun lucru care mi-a plăcut la GetMeAShop este o echipă stelară care a dezvoltat platforma de la zero, cred că acest lucru îi face să iasă în evidență în ceea ce privește fiabilitatea platformei și calitatea serviciilor.

În prezent, GetMeAShop are mulți clienți din India, dar încet se mișcă pe plan internațional, introducând funcții precum asistență multi-monedă, plăți internaționale etc. Unii dintre clienții care folosesc GetMeAShop sunt Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan și Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen este blogger de hobby și marketer digital de profesie. El lucrează cu o companie de dezvoltare web și se ocupă mai ales cu site-uri web de comerț electronic, iar firma sa dezvoltă, de asemenea, șabloane Joomla pentru un site web de comerț electronic..

Îmi place să folosesc Joomla CMS pentru construirea site-urilor de comerț electronic. Există mai multe motive pentru care mă refer la Joomla la alte programe de comerț electronic precum WordPress sau Magento.

Sunt în dezvoltarea Joomla. Așa că îl simt mai bine decât alții.

În Joomla, există atât de multe programe software pentru a construi site-ul de comerț electronic cum ar fi Virtuemart, Hikashop, etc. Așadar, nu sunteți restricționat să utilizați doar unul. Puteți utiliza în funcție de ușurința dvs..

Comunitatea Joomla este minunată. Toată lumea adoră să se ajute reciproc să-și rezolve întrebările.

Există în jur de 8000 de extensii disponibile în directorul de extensii Joomla, iar echipa principală Joomla le verifică pe toate. Astfel, puteți utiliza aceste extensii fără nicio problemă.

Este pe deplin compatibil cu SEO, iar cel mai mare motiv pentru dragostea mea pentru Joomla este securitatea sa. Am găsit Joomla mai sigur decât WordPress.

După Joomla, mi-ar plăcea să recomand WordPress (WooCommerce) pentru site-ul eCommerce, deoarece este ușor de utilizat și de gestionat. Dacă cineva dorește să utilizeze Joomla, există șabloane gratuite uimitoare de joacă multipla. Și ești liber să le folosești atât în ​​scop comercial, cât și necomercial, fără a acorda niciun credit.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen este antreprenor online, blogger profesionist și expert afiliat. În afară de a scrie pentru principalul său blog Income Mesh, el deține o piață de șabloane de pagini de destinație numită „Fabrica de debarcare”.

Platforma mea preferată de comerț electronic este Descărcările digitale simple, deoarece este construită special pentru vânzarea de produse digitale, ceea ce fac.

Este perfect pentru nevoile afacerii mele, deoarece are diverse accesorii disponibile, care îmi permit să extind funcționalitatea magazinului meu web fără să rup bancul. Orice ai nevoie, de la gateway-uri de plată până la e-mail marketing, le au pe toate.

De asemenea, unul dintre lucrurile cele mai importante este desigur sprijinul, ceea ce este excelent, băieții de la EDD sunt rapide, profesioniști și cunoscuți. În afară de aceasta, acestea împing în mod regulat noi actualizări și adaugă noi funcții interesante.

Totul se rezumă la ceea ce este potrivit pentru situația ta.

Care este bugetul tău?

Ce vinzi?

Ce fel de transport aveți nevoie?

Ce fel de funcționalitate ai nevoie?

În ce monede vei tranzacționa?

Care este sistemul dvs. de plată a gateway-ului?

După ce știți răspunsurile la aceste întrebări, puteți restrânge care platformă este potrivită pentru dvs. Fiecare platformă are pro și contra.

De exemplu:

WooCommerce – este gratuit, există o mulțime de plugin-uri gratuite pentru a crea funcționalitate și a integra PayPal și sunteți pe cale să vă vindeți online.

Dezavantajul – Woocommerce poate fi buggy, integrările nu au suport și de multe ori sistemele de gateway nu se joacă bine împreună.

Shopify – o platformă excelentă, cu un suport deosebit -, totuși, sunteți limitat la ceea ce este posibil în cadrul – și ar fi mai bine să plătiți o taxă lunară de fiecare dată când căutați o funcționalitate în afara cadrului normal.

Magento – transmite cea mai flexibilă și mai tehnică soluție de comerț electronic gata.

Dezavantajul – este mai bine să fii sau să angajezi un dezvoltator grozav pentru ca acest cadru să funcționeze pentru tine.

Așa cum puteți vedea, totul se reduce la resursele, cunoștințele sau bugetul pe care îl aveți la dispoziție, care vor forma răspunsul la care platformă va fi cea mai potrivită pentru dvs..

David Krauter

David Krauter

~ David primul, primul marketer și cel de-al doilea “geek SEO techy” … este fondatorul site-urilor web care vând furnizarea de site-uri web & Servicii SEO cu accent pe mai mult trafic, clienți, apeluri telefonice & vânzări – nu doar clasamente …

Totul se rezumă la ceea ce este potrivit pentru situația ta.

Care este bugetul tău?

Ce vinzi?

Ce fel de transport aveți nevoie?

Ce fel de funcționalitate ai nevoie?

În ce monede vei tranzacționa?

Care este sistemul dvs. de plată a gateway-ului?

După ce știți răspunsurile la aceste întrebări, puteți restrânge care platformă este potrivită pentru dvs. Fiecare platformă are pro și contra.

De exemplu:

WooCommerce – este gratuit, există o mulțime de plugin-uri gratuite pentru a crea funcționalitate și a integra PayPal și sunteți pe cale să vă vindeți online.

Dezavantajul – Woocommerce poate fi buggy, integrările nu au suport și de multe ori sistemele de gateway nu se joacă bine împreună.

Shopify – o platformă excelentă, cu un suport deosebit -, totuși, sunteți limitat la ceea ce este posibil în cadrul – și ar fi mai bine să plătiți o taxă lunară de fiecare dată când căutați o funcționalitate în afara cadrului normal.

Magento – transmite cea mai flexibilă și mai tehnică soluție de comerț electronic gata.

Dezavantajul – este mai bine să fii sau să angajezi un dezvoltator grozav pentru ca acest cadru să funcționeze pentru tine.

Așa cum puteți vedea, totul se reduce la resursele, cunoștințele sau bugetul pe care îl aveți la dispoziție, care vor forma răspunsul la care platformă va fi cea mai potrivită pentru dvs..

John Lawson

John Lawson

~ John este directorul general al ColderICE Media, cel mai bine vândut Amazon numărul 1, IBM Futurist și Ebay Influencer. John este un pionier în domeniul de vânzare cu amănuntul online și fondatorul grupului E-commerce, o comunitate globală de vânzători și comercianți de comerț.

Platforma mea preferată de magazine eCommerce este Miva. Acești tipi sunt în joc încă de la începutul anilor 2000 și de aceea îi aleg. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru mine este să aleg o platformă care să poată fi pe măsură pe măsură ce scalați.

Magazinele Miva au fost pur și simplu personalizate pentru „factorul meu geek” platforma sa este suficient de flexibilă încât orice am vrut să fac azi, poate fi implementat.

Dar, de asemenea, extensibil, astfel încât lucrurile care vin pe conductă în viitor pot fi, de asemenea, integrate. Au o echipă excelentă pentru sprijin și o comunitate de dezvoltare foarte vibrantă.

Posibilitățile de integrare și suplimente sunt interminabile și lumea în continuă schimbare a comerțului electronic este un plus uriaș pentru nevoile mele. Iată specificul meu care m-a determinat să intru și să mă mut la acea platformă:

 • Ușor de pornit și de funcționare rapidă
 • Posibilitatea de a mă integra cu sistemele de procesare din partea mea
 • Suport client atent
 • O platformă extensibilă, robustă, care ar crește pe măsură ce am crescut
 • Asistență încrucișată, site-ul meu arată bine și funcționează perfect în toate dispozitivele și browserele.
 • Preț competitiv pentru proprietarul afacerii SMB

Vă mulțumim foarte mult tuturor designerilor web eCommerce, dezvoltatorilor web, marketerilor online și bloggerilor care au contribuit la acest program de expertiză! Mulțumiri speciale lui Russell Lobo și Gabriella Sannino care m-au prezentat mai multor participanți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map