39 Tudnivalók az e-kereskedelem online áruházának elindítása előtt

Az online áruházak egyszerű pénzt keresni. A vezető e-kereskedelmi platformok órák alatt segíthetnek online áruház felállításában. Nem kell, hogy kódoló zseni legyen.


A technológia egyes részeket bonyolulttá tesz, ám ez még mindig nem könnyű. Ha nincs szilárd terve, akkor kudarcot vallhat. Készítsd el ezt a tervet, mielőtt továbbmennél. Tegye fel magának ezeket a 39 kérdést az e-kereskedelmi vállalkozás indításáról.

Contents

1. Hogyan készíthetek e-kereskedelem üzleti tervet??

Hat elem van:

Vezetői összefoglaló – Ezt a részt utoljára írsz. Összefoglalja a másik hét elemet. Ennek ellenére a tervezési folyamat kezdetén tartozik.

Cégleírás – Ez egy magas szintű áttekintés a vállalatáról. Milyen termékeket és szolgáltatásokat fog kínálni? Kik az ügyfelek? Melyek az online áruház versenyelőnyei? A válaszokhoz mély merülés szükséges a részletekhez. Ezután foglalja össze egy vagy két bekezdéssel. Liftje van.

Piackutatás – Mit tud az iparáról és a célpiacról? Ezek nem lehetnek bélérzések. Az ingyenes internetes források eltávolítanak minden kifogást, hogy ne kelljen a tényeknek és a számoknak.

Termékek és szolgáltatások –Mit kínál az online áruház? Ezt megközelítse ügyfél szempontjából. Ehhez tudnia kell és meg kell magyaráznia, miért fogja felajánlani ezeket a termékeket és szolgáltatásokat.

Marketing és értékesítés –Mi a megközelítése az ügyfelek elérésének? Csak azért, mert online áruházat épít, nem azt jelenti, hogy el fognak jönni. Vagy akár vásárolni is lehet. Fedezze fel stratégiáival a „miért” szempontot. Határozza meg, hogyan érheti el a célpiacot.

Pénzügyi előrejelzések –Nem számíthat az online értékesítés bevételére. Meg kell, hogy ez megtörténjen. Ha sikeres lesz, profitot fog elérni? Az operatív tények és adatok az alapvonalak, amelyek segítenek az előrejelzésben. Mennyit kell eladnia a műveletek fedezéséhez? A célok kitűzése helyett csak látni kell, mi történik.

2. Hogyan válasszak egy rést az online áruházom számára?

Válaszoljon erre a kérdésre, ha felteszi magának egy kérdést. Mi a szenvedélyed??

A hajlékonyság rövid élettartama van. Nagyon sok a verseny, ha olyan online áruházat hoz létre, amelynek célja az, hogy ma eladja a legforróbbat. Csatlakozni fog hozzájuk akkor is, ha a termék már nem meleg.

Válasszon egy terméket vagy szolgáltatást, amelynek szenvedélye az eladás. Imádja a terméket, mert mindent tud róla. Az emberek vásárolni akarnak dolgokat szakértőktől. Online keresik? Tudja meg a kulcsszavak kutatásával a Google ingyenes Kulcsszóválasztó eszközével.

Lehet szenvedélyes valamiben, és még mindig nem kereshet pénzt annak eladásával. Válasszon egy piaci szegmenst, ahol növekedést lehet elérni. A piacnak elég nagynak kell lennie, hogy egy adott szekciót ki tudja használni és birtokolni tudja. Erről szól egy niche.

A niche-termékeket és -szolgáltatásokat általában nehéz megtalálni. A kevés érték teremt értéket. Még jobb, ha a termék vagy szolgáltatás magas haszonkulccsal rendelkezik. Kevesebbet adhat el, és továbbra is profitot hozhat.

3. Hogyan értékelhetem a termékek iránti keresletet??

Most, hogy meghatározta a rést, itt az ideje, hogy mélyebben merüljön. Ki kell derítenie a piac potenciálját.

Határozzuk meg a potenciált. Használja a láncarányos módszert. Kezdjen egy nagy csoporttal, és fúrja le azokat a tulajdonságokat, amelyek megfelelnek a termékének. Növekszik ez a piac? Szüksége lesz oktatásra, hogy fogékony legyen az Ön termékéhez? A piaci potenciál túlbecslése egyszerű. Megállapíthatja, hogy emberek milliói akarják-e a terméket. De lehet, hogy már több ezer online vállalkozás versenyez veled. Vegye figyelembe a versenyt a potenciálba.

Ki a versenytársak és hol vannak? Ha nem tudja, ki a verseny, akkor ezt meg kell tudnia. Hogyan érik el az ügyfeleket? Vizsgálja meg a közösségi média követőit. Betekintést nyújt a termék pozicionálásának módjaihoz, hogy kitűnjön a versenytársaktól.

Használja a Google-t. Használja a Google-t Kulcsszótervező eszköz a termékigény meghatározása. Adjon meg kulcsszavakat, amelyek leírják a terméket vagy szolgáltatást. A Google megmondja, hány ember kereste ezeket a kulcsszavakat. Az eszköz e kulcsszó versenyét is mutatja. Megtudhatja, hogy hány más vállalkozás használja a kulcsszavakat az ügyfelek vonzására.

Mi van, ha a Google azt mondja, hogy senki sem keresi a kulcsszavakat? Ez egy erős jel, amelyet meg kell fontolnia a termék vagy szolgáltatás eladása mellett.

4. Hogyan dolgozhatok ki egyedi értékesítési javaslatot??

Ez segít elkülönülni a versenytársaktól. Ez lehetővé teszi, hogy az energiát azokra az erőfeszítésekre összpontosítsa, amelyek csak az ideális ügyfeleknek felelnek meg. El kell mondania nekik, hogy tudja, hogyan kell ezt csinálni. Ez az Ön egyedi eladási javaslata.

Fellebbezés egy ideális vevőhöz. Fennáll annak a kockázata, hogy mindenkinek megpróbál mindenkinek lennie. Azonosítsa a tökéletes kilátást a következő kérdések feltevésével:

 • Mit akar tökéletes ügyfele??
 • Hogyan tudja megoldani a termékét vagy szolgáltatását a problémájával?
 • Milyen tényezők motiválják vásárlási döntéseiket?
 • Miért kellene másikat választani téged??

Miután megismerte ezeket a dolgokat, létrehozhatja a javaslatot. El kell magyaráznia, hogyan fogja megoldani a problémájukat. Az emberek termékeket vásárolnak problémáik megoldására. Megoldást kínál-e az Ön egyedi eladási ajánlata??

5. Hogyan szerezhetek be termékeket az online áruházomhoz?

Hacsak nem maga készíti el a terméket; Szállítókra van szüksége. Hol találja őket??

Az Ön termékével kapcsolatos kutatási és ipari szervezetek. Ezeknek a szervezeteknek a küldetései vannak a vevők és az eladók összeegyeztetésére. Nézze meg ezeket az erőforrásokat a megfelelő csatornák megkereséséhez:

6. Hogyan azonosíthatom a célpiacomat??

Célja az ideális vásárlók gyűjteménye. Meg kell értenie a viselkedését. Mi az oka annak, hogy a terméket vagy szolgáltatást igényli? Tudja meg, miért kérdezte ezeket a kérdéseket:

Ki fogja használni a termékem? Ez demográfiai információ.

Mikor vásárolnak az ügyfelek a termékem? Kevesen akarnak karácsonyfát júliusban. Van-e terméked szezonális lehetőségekkel? Még azoknak a termékeknek is, amelyeknek nincs csúcsvásárlási periódusa. Tudnia kell, mikor ez.

Miért van szükség az ügyfelekre?? Fejleszteni kell a termék vagy szolgáltatás által megoldott probléma mély megértését.

7. Hogyan találhatok megbízható szállítókat online áruházomhoz?

Hogyan találhatok megbízható szállítókat online áruházomhoz??

Ez attól függ, hogy mit keres. Szüksége van már meglévő márkákra és termékekre, amelyeket Ön magának szállít? Vagy keres szállítmányt? Termékeket szállítanak, és meglévő márkák és termékek megrendeléseit teljesítik.

Miután döntött a szállító típusáról, el kell döntenie a helyét. A tengerentúli szállítók általában alacsonyabb árakat kínálnak. A költségnek nem szabad lennie az egyetlen döntő tényezőnek. Vegye figyelembe ezeket is:

Tengerentúli forrás

Előnyök

 • Alacsony gyártási költségek
 • Magas választás

hátrányok

 • Az ügyfelek alacsonyabb észlelt minősége
 • A nyelvi és kommunikációs akadályok lehetősége
 • Hosszabb szállítási idő
 • Kevesebb fizetési biztonság és igénybevétel

Belföldi beszerzés

Előnyök

 • Magasabb gyártási minőségi előírások
 • Könnyebb kommunikáció nyelvi akadályok nélkül
 • A megbízhatóság könnyebb ellenőrzése
 • Gyorsabb szállítási idő
 • Nagyobb fizetési biztonság és igénybevétel

hátrányok

 • Magasabb gyártási költségek
 • Kevesebb választás

Számos online áruháztulajdonos ajánlást keres a hálózatán. Ne becsülje le a barátok és a család erejét. Talán már ismernek egy megbízható forrást.

8. Hogyan tudom kutatni a versenyt??

Ha szeretné tudni, hogy mit jelentenek a versenytársai, keresse fel online áruházukat, és megtudja. Amit ön nem csinál, megtudja, hol marketing az ügyfelek számára. A technológia nagyszerű eszközöket kínál ennek kiderítéséhez. Íme néhány a legnépszerűbbek közül:

AdGooroo

AdGooroo

Figyelemmel kísérheti akár 10 versenyző hirdetéseit. Nézze meg, hol vannak hirdetéseik. Ez a fizetett szolgáltatás mély versenyképességet biztosít. Még felbecsülheti a verseny marketing költségvetését.

Várárok

Várárok

Szolgáltatásaik első szintje ingyenes. Használhat egy hirdetés-kereső eszközt a versenytársak legutóbbi hirdetéseinek megjelenítéséhez. Láthatja a hirdetések méretét és helyét a közelmúltban.

KeywordCompetitor

kulcs

Ellenőrizze a versenytársak organikus és fizetett kulcsszavait, céloldalait és hirdetéseit. Látni fogja a kulcsszó pozícióinak rangsorolását ezer egyedi kulcsszó esetében. Ez a szolgáltatás az első 30 napban ingyenes.

Nem olyan csúcstechnika, mint ez a három javaslat, de érdemes megkérdezni barátait és családtagjait, hogy segítsenek Önnek a versenyképes kutatásokban. Kérje meg őket, hogy továbbítsák a kapott marketing e-maileket. Sokat kapnak belőle!

9. Hogyan készíthetek e-kereskedelmi webhelyet??

Ön felállította a termékcsaládját, és meghatározta a célpiacot. Tudod, ki a versenytársak, és hol keresnek vásárlókat. Itt az ideje, hogy hozzon létre online áruházát.

Ha nem biztos benne, hol vagy hogyan kezdje el, akkor jó jelölt az e-kereskedelem platformjára. Építhet online áruházat még akkor is, ha egyáltalán nincs műszaki ismerete.

De melyik? A legtöbb dicsekedhet azzal, hogy milyen egyszerű online áruházat létrehozni a szoftverükkel. Az e-kereskedelmi webhely felépítésének két fő módja van.

 • Hosztolt e-kereskedelmi szoftver (felhasználóbarátabb)
 • Saját házigazda nyílt forráskódú e-kereskedelmi szoftver (fejlettebb)

Fontolja meg a tárolt e-kereskedelmi megoldást, ha a termék eladására kíván összpontosítani. Eltávolítja az online áruház felépítésének és működtetésének műszaki szempontjait. Ezek kulcsrakész megoldások, amelyek készen állnak a használatra. Az integrált termékmenedzsment és fizetési processzorok a csomag részét képezik. Építheti online áruházát egyszerű drag and drop technológiával. Nincs szükség kódolási ismeretekre. Az előnyök sokak, de felcsaphat a rugalmasság ellen.

Az önkiszolgáló nyílt forráskódú szoftvernek akkor van értelme, ha képzett webes fejlesztő vagy. A telepítési költségek jelentősek. Folyamatos fejlesztési karbantartást is vállal.

10. Hogyan választhatom meg a megfelelő e-kereskedelmi platformot?

Az Ön választása alapos mérlegelést igényel. Ne végezzen választást, amíg nem biztos abban, hogy továbbra is ezt a megoldást használja. Meggondolása drága és időt vesz igénybe.

A műszaki képesség döntő tényező ebben a választásban. Ha kétségbe vonja képességeit, válasszon egy olyan platformot, amely a sikeres eszközöket és támogatást kínálja. Ez ugyanolyan fontos ügyfelei számára, mint számodra. Az optimális élményt várják el.

11. Hogyan választhatom meg a fizetési átjárót?

A fizetési átjáró az online pénztárgép. Az online áruház nem fogad készpénzt. El kell fogadnia hitelkártyát vagy más típusú online pénzügyi tranzakciókat. Íme néhány szempont:

Költség. Fizetni kell a fizetési átjáróért. A kereskedői fiók létrehozásának költségei kezdeti indulási költségekkel járnak. Az átjáró webhelyén történő konfigurálásának költsége is felmerül. Egyéb költségek folyamatban vannak. A fizetési átjáró szolgáltatója tranzakciónként vagy átalánydíjként számíthat fel téged. Pénzbe kerül a pénz.

Kompatibilis azzal, ahogyan az ügyfelek fizetni akarnak neked. Nem mindenki használ hitelkártyát. Sokan betéti kártyákat vagy akár PayPal-ot használnak. Ezeket az ügyleteket a hitelkártyáktól eltérően kezelik. Győződjön meg arról, hogy a fizetési átjáró az ügyfelek számára ugyanúgy működik, mint az Ön számára.

Biztonság. Az online fizetési információk lopása egyre növekszik. Biztonsági terület, ahol lehetetlen lenni túl óvatos. Kérje meg a szállítókat, hogy magyarázzák meg, hogy a fizetési átjáró megoldása hogyan közelíti meg a biztonságot és az adatok titkosítását.

Vevőszolgálat. Ebben az esetben te vagy az ügyfél. Ha gondjai vannak a fizetési kapuval, akkor semmit nem adhat el. A 24 órás támogatási igény nem jelenti azt, hogy valaki válaszol a telefonra, ha hív. Ez nem más, mint egy e-mail válasz. Ezt idő előtt tudnod kell.

12. Hogyan válasszuk ki a jövedelmező domain nevet?

Gondolj a világ legnépszerűbb márkanevéire. Rövid, releváns az eladott termékek számára, könnyen megjegyezhető és könnyen megmondható. Kövesse a domain névre vonatkozó márkaépítési gyakorlatot.

Domain név dos

Használja vállalkozásának vagy termékének nevét. Ez nem mindig lehetséges. Ellenőrizze, hogy regisztrálhat-e olyan domain nevet, amely megegyezik az online áruház nevével. Tegye ezt, mielőtt túl messzire ment a márkaépítési gyakorlatokba.

Hozzon létre egy domain nevet a kulcsszavakból, ha a keresés az Ön prioritása. A paintbrushes.com nem érhető el az ecsetek áruházában. A legtöbb általános domain név megszűnt. Az ügyfelek ma pontosabb kifejezéseket használnak a keresésben. Gondoljon a résedre és a célpiacra. Lehet, hogy értelmesebb, ha online áruházának domainje a lefthandedpaintbrushes.com. Válasszon egy domainnevet, amely meghatározza, hogy mit árul.

Maradjon felső szintű domaindel. Ha kapsz .com-t, akkor csináld. Az emberek emlékezni fognak rá. Ha tudják vállalkozásának nevét, de nem az URL-t, akkor a .com az, amit megpróbál.

A domain név nem

Szokatlan helyesírások. Olyan domainnevet szeretne, amely könnyen megjegyezhető és továbbadható. Ha könnyű elírni a hibát, akkor az emberek tévednek. Elveszíti az eladást. Vagy eljuthatnak a versenytárs webhelyére.

Hosszú neveket. Nehéz megjegyezni, és könnyen be lehet írni rosszul? Lehet, hogy szórakoztató név, de ez nem fog meghozni téged, ügyfelek. A domain felső hossza 63 karakter. Próbáljon 25 év alatt tartani.

A kötőjel. Megszerezheti a kívánt domain nevet, feltéve, hogy egy kötőjelet tartalmaz. Add tovább. Kiemelik a kulcsszavakat, de könnyen elfelejthetők. Szeretné, hogy egy kötőjel álljon közted és az ügyfelek között??

Futtassa meg domain névnevét az ismerősök által. Nézze meg, mit gondolnak. Mondd el nekik, mi az. Nézze meg, hogy tudják-e megírni. Ez tudatja Önnel, hogy jó úton halad-e.

13. Hogyan válasszuk ki a host szolgáltatót??

A helytelen e-kereskedelmi tárhely-szolgáltató elsüllyesztheti áruházát. Az alábbiakban felsorolunk néhány, az értékelési folyamatban használandó funkciót.

Ne álljon meg az infrastruktúrán. A legjobb e-kereskedelem hosting szolgáltatók eszközöket és testreszabott támogatást is kínálnak. A növekedésre koncentrálnak, vagy a tiéd? Keressen egy olyan társaságot, amely hajlandó partner lenni, nem csak a szolgáltatót.

Irányított szolgáltatások. A marketing és a termékfejlesztés növeli az online értékesítést. Segíthet-e Ön e-kereskedelem-tárhely-szolgáltatója??

Támogatás. Az itt ugrálás veszélyes. Fektessen bele a garantált segítségnyújtásba, mihelyt probléma merül fel.

14. Hogyan kezeli a webhely karbantartását és frissítéseit?

A legjobb módja annak, hogy kezelje őket, ha nem csinálja magát. Ezt egy ön számára üzemeltetett e-kereskedelmi platform gondoskodik. A karbantartás és a frissítések a háttérben történnek. Láthatatlanok az Ön és az ügyfelek számára. Semmi sem akadályozza meg a termékek és szolgáltatások eladását. A tárolt platformok szintén kínálnak:

 • Automatizált napi biztonsági másolatai a webhelyről
 • Megállási helyek vagy fejlesztési területek a teszteléshez
 • Támogatás
 • sFTP hozzáférés

Vannak olyan dolgok, amelyek mellett dönthet úgy is, hogy magát csinálja. Ha nem engedheti meg magának, hogy elveszíti adatait, akkor nem engedheti meg magának, hogy összes tojását egy kosárba tegye. Fontolja meg a másodlagos biztonsági mentést. Mit fáj? Végül is a te dolgod.

15. Hogyan állíthatom be az online áruházomat a hitelkártya-fizetések elfogadására?

Online áruházához kereskedői fiókra vagy fizetési átjáró számlára van szüksége. Az internetes kereskedői fiók lehetővé teszi hitelkártyák feldolgozását. A bankok ezeket a számlákat bocsátják ki. A kereskedői számlát az Ön számára nyújtott hitelkeretnek tekintik. Olyanra jelentkezik, mint amilyen kölcsönhöz.

Kezdje a bankjával, amikor kereskedőszámlát keres. Nagy plusz, ha hosszú távú kapcsolata van bankjával. Ha elutasítanak téged, próbálkozzon más helyi bankokkal. Ajánlat arra, hogy az összes fiókját ott mozgatja. Ez gyakran a kereskedő fiókja elrekedésének útja.

Ez az első lépés. Szüksége lesz egy fizetési átjáró számlára is. Az átjáró az a kezelő, amely összekapcsolja a vásárlók hitelkártyáit a kereskedői fiókjával. Gondoskodik az ellenőrzésről és az átadási igényekről.

Kiskereskedőként fontolóra kell vennie e két követelmény kombinálását. A szállítók kereskedői fiókot állíthatnak fel Önnek, és csomagként biztosíthatnak fizetési átjárót.

16. Hogyan tudom megvédeni az ügyfelek adatait?

A hackerek ügyfél adataitól való távol tartásának legjobb módja az, ha nem rendelkeznek adatokkal, amelyek ellopják. Hagyja, hogy harmadik fél szolgáltatói kezeljék a hitelkártya-információkat. Megvan a biztonság és a tech izmok, hogy biztonságosan kezeljék az ügyfelek adatait.

Használjon SSL titkosítást az ügyfelekkel kapcsolatos oldalakon. Ez magában foglalja a feliratkozási oldalakat, a fizetési oldalakat és az ügyfelek bejelentkezési oldalait. Az SSL titkosítás megakadályozza, hogy a hackerek ellopják az Ön webhelyén tárolt adatokat. Az extra biztonsági szint növeli a vásárlók bizalmát. Megtanultak a „https” -et magas biztonsággal társítani.

Erősítse meg webhelyét extra védelemmel. A webalkalmazás tűzfala és más igény szerinti biztonsági megoldások bizalmat nyújtanak. A tartalomszolgáltatási hálózat segíti a fenyegetések blokkolását. Ez felgyorsítja webhelye betöltési idejét a vásárlók számára.

titkosítása. Mindig titkosítsa az ügyféljelszavakat és más érzékeny információkat. Az ügyfelekkel megosztott összes információt érzékenynek kell tekinteni.

Oktatás az ügyfelek számára. Segítsen nekik, hogy aktív szerepet vállaljanak a személyes adatok biztonságában. Mondja el nekik, milyen információkat gyűjt és hogyan. Kérje meg őket, hogy jelentsenek gyanús viselkedést az Ön webhelyén.

17. Hogyan lehet beszedni a forgalmi adót??

Fontosabb meghatározni, hogy mikor és miért először. Hogy csinálod, ez gyakran az Ön által használt e-kereskedelmi platform függvénye.

Határozza meg, hol van kapcsolat. Szinte minden állam felhatalmazza az online kereskedőket, hogy beszedjék a forgalmi adót a vevőktől. Ebben az államban csak akkor kell beszednie a forgalmi adót, ha rendelkezik az úgynevezett „forgalmi adó összefüggéssel”. Ebben az államban jelentős üzleti jelenléttel kell rendelkeznie. Ez magában foglalja a következőket:

 • Van irodája
 • Munkavállaló
 • Van raktár
 • Leányvállalata van
 • Készlet tárolása
 • Kiszállítás harmadik fél szolgáltatótól

Ezzel az interaktív útmutatóval meghatározhatja, hogy hol van a forgalmi adó összefüggése. Az online áruház ezen információk alapján felszámítja a forgalmi adót. Regisztrálnia kell azokban az államokban, amelyekben be fogja fizetni az adót.

E-kereskedelmi platformszolgáltatója partnere ebben a kötelezettségben. Erőforrásaikkal oktathatja magát a forgalmi adó alapjairól. Kérjen segítségüket annak megerősítésére, hogy a kezdetektől fogva megfelelő és megfelelő adóbevallás-eljárással rendelkezik.

18. Hogyan állíthatom be az e-kereskedelem megrendelésének teljesítését??

Amint az ügyfél vásárol valamit az online áruházból, meg kell szereznie nekik. Lehet, hogy nincs szüksége raktárra a termékek tárolására, de a teljesítést úgy kell kezelnie, mintha szüksége lenne rá. Felállít arra az időre, amikor szüksége lehet rá. Vagy akkor, ha partnerként kell működnie egy teljesítő céggel.

Végezze el ezeket a dolgokat most, így később skálázhat:

Szervezzen termékeket. Címkézze meg minden termékét SKU-val, vonalkóddal vagy UPC-vel. Még jobb, ha ilyen módon érkeznek a gyártójától.

Tartsa egyszerűen a termék azonosítását. Tegye rövidre és egyedivé az SKU-információt. Lehet, hogy van értelme ma, de mi lenne néhány év múlva? Mi lenne, ha áthelyezi a készletét egy hatalmas raktárba? Van értelme a jelenlegi SKU-nak a jövőbeli teljesítő alkalmazottak számára??

Kezelje a termékmennyiséget. Mennyi terméket kell készleten tartani? Összpontosítson az úgynevezett karcsú készletre. De vigyázzon, hogy ne csaljon meg olyan vásárlókat, akik nem akarnak túl sokáig várni az Ön termékeire. Ez egy kiegyensúlyozó cselekedet.

Tartsa szemmel a termékválasztást. Lehet, hogy ez nem jelent problémát számodra, ha kicsivel indul. Ahogy növekszik, több választási lehetőséget szeretne kínálni az ügyfelek számára. Lehet, hogy korlátozott tárhely van. Érdemes nagyobb választékot kínálni csak a jól eladott termékekre.

A csomagolási költségeket tartsa alacsonyan. Az Apple megtanította nekünk, hogy a csomagolás a márka része. A magas termékárak növelik a minőségi bemutatás elvárásait. Az emberek többsége, akik online áruházból vásárol termékeket, jobban érdekli a legjobb ár elérését. A dobozok és a csomagolóanyagok változatosságának minimalizálásával csökkentheti a csomagolást. Ha márkás dobozokat használ, akkor értse meg a felmerülő költségeket az általuk kínált érték függvényében.

19. Hogyan határozhatom meg a szállítási költségeket?

A szállítási stratégiának a lehető legkisebbre kell vágnia a margójára. Ennek továbbra is vonzónak kell lennie az ügyfelek számára. Tanulmányok azt mutatják, hogy a szállítási és kezelési díjak a kosár elhagyását okozzák. Fontolja meg ezeket a lehetőségeket:

Ingyenes szállítás. Ez felhívja az ügyfél figyelmét. Lehet, hogy csökkenti a nyereségét. Az ingyenes szállítás jelentős előnyt jelent a versenytársakkal szemben, akik nem kínálják fel. Határozza meg, hogy a megnövekedett értékesítési volumen fedezi-e az elért eredményt.

Ingyenes szállítást kínál minimális megrendeléssel. Ez növeli az átlagos megrendelési értéket. Ezt alkalmazhatja a szállítási költség ellenében. A drága tételek extra kezelést igényelnek. Az ügyfelek ezt várják. A versenyképes alacsony árú termékek más történet.

Töltse fel, amit fizet. Az ügyfelek többé-kevésbé fizetnek, amit fizetnének a termékek szállításakor. Ennek nincs ugyanolyan hatása, mint az ingyenes szállításnak. Ez megakadályozza, hogy bevételre kerüljön a profitjába. Az okos ügyfelek megértik, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapják.

Átalánydíjak. Ez az opció előkészítést igényel. Előzetesen meg kell határoznia a csomag szállításának átlagos költségeit. Fontos tudni, így nem szabad túlterhelnie vagy túlliciálni az ügyfeleit. A költségek széles választékával felszerelve többszintű, vonzó lehetőségeket állíthat be. A szállítási idő diktálja az árat.

20. Hogyan kezelhetem a leltárt??

Mennyire van szüksége kéznél? A készlet eszköz, de pénzt köt, amíg eladják. Az e-kereskedelmi áruháznak optimalizálnia kell a készletét karcsúságának fenntartásával. Ezt meg kell tennie anélkül, hogy kockáztatná az ügyfelek csalódását.

Íme a zsonglőrcselekmény módja:

Maradjon szervezett. Huh? Hát nem nyilvánvaló? Lehet, hogy nem az. Győződjön meg arról, hogy a leltár nyilvánvaló. Szerveződik-e, tehát könnyű megtudni, hogy mi a helyzet?

Válasszon testreszabott rendszert. Keressen egy bevásárlókosár-megoldást, amely integrálja a készletgazdálkodást a könyvelési szolgáltatásokkal. Lehetséges-e kivonni az eladott elemeket minden alkalommal, amikor értékesítés történik? Lehetséges-e az e-mailek kiküldése, ha a készlet alacsony?

Legyen éber. Lehet, hogy kicsi vagy, de nem a skálád célja? Bánj ma úgy, mintha a jövő lenne. Mindig tartson pontos nyilvántartást és nyomon kövesse a leltárt. Fektessen be olyan készletkezelő szoftverbe, amely segíthet most és akkor, amikor olyan nagy vagy, mint az Amazon.

21. Hogyan építhetek bizalmat az online áruházammal??

Az adathalász csalások, a rosszindulatú programok és a rossz ügyfélszolgálat az online vásárlókat óvatossá teszik. A webhelyén a bizalom mutatói kulcsfontosságúak. Öt dolgot tehetünk a bizalom megteremtéséhez:

Tegye személyesvé. Az emberek nem bíznak az oldalakon vagy a webhelyeken. Bíznak az emberekben. Van webhelye emberi tényező? Arcokat és neveket akarnak látni. Használja a Rólunk oldalt a csapat megjelenítéséhez. Sorolja fel a neveket és adja meg a kapcsolattartási információkat.

Nézd profi. Ez mind a bemutatóban található. Nem vagy virtuális. Te valódi vagy. Bizonyítsd be. Tegye az ügyfélszolgálatot webhelyének robusztus területévé. Magyarázza el egyszerűen angolul a visszatérési politikát és az egyéb támogatást.

Ossza meg, hogy mások bíznak benned. Feature vásárlói ajánlások. A szöveg alapú rendben van. A videó még jobb. Büszkélkedhet a sajtóközleményekkel. Mutassa meg az Ön médialeképességének logóit.

Bizonyítsa be, hogy webhelye biztonságos. Ez a lakat szimbólum értékes. Az e-kereskedelmi megoldás felhívja-e a figyelmeztetést arra, hogy az ügyfelek biztonságos szervert használnak? Ha igen, akkor lépjen tovább, és emlékeztesse őket.

Csökkentse a kockázatokat. Mi a kockázata az ügyfelek számára? Attól tartanak, hogy ragaszkodnak a termékéhez, ha nem tetszik. Növelje hitelességét. Kezdete előtt kezelje aggodalmaikat. Mutassa be a szállítási és visszaküldési irányelveket. Ez az elvárások kezeléséről szól.

Az ügyfelek megítélnek téged, amint a kezdőlapra mutatnak. Néhány másodperc alatt döntenek arról, hogy bíznak-e téged. Ön rajtad múlik, hogy megszerezzék bizalmukat.

22. Hogyan vonzhatom a vásárlókat az online áruházomhoz?

Nem ér véget az online tanácsadás a SEO és az online áruház megjelenésének felkutatása érdekében. A robotok azonban nem vásárolnak az Ön webhelyén. Az emberek.

Az online áruházak leginkább elfelejtik, hogy mindannyian emberi kapcsolatot akarunk. Úgy tűnhet, mint egy nyelvtani lecke, de a névmások helyes használatával kezdődik. Fókuszáljon az ügyfélre. Ez azt jelenti, hogy használni kell a névmás „te”. Kerülje a magára összpontosítást. Ne használj kevésbé a “mi” névmást.

Helyezzen el egy weboldalt a webhelyén. Ne feledje, hogy az ügyfelek egy problémára megoldást keresnek. Az Ön által eladott termékek és szolgáltatások azok a megoldások. Beszélj ezekről a dolgokról. Az ár és a termék nem az egyetlen dolog, amit eladnak.

23. Hogyan vonzhatom a vásárlókat az online áruházomhoz?

Itt van néhány józan statisztika.

 • A fogyasztók 78% -a törli a tranzakciót a rossz ügyfélszolgálat miatt.
 • Az amerikaiak átlagosan kilenc embernek mondják el a jó tapasztalatokat. 16 embert fognak mondani a szegényekről.
 • Egy megoldatlan negatív értékelés pótlására 12 pozitív értékelés szükséges.
 • Az amerikai vásárlók 59% -a kipróbál egy új márkát a jobb szolgáltatási élmény érdekében.

A közösségi média ezt felerősíti. Ez a legjobb eszköz is. Az ügyfélszolgálat együttműködési erőfeszítést jelent. A közösségi média online közösségi eszközöket kínál, amelyek képessé teszik az ügyfelekre, hogy válaszokat találjanak és másoknak segítsenek. Használjon önsegítő és közösségi fórumokat a webhelyén. Ne hagyja figyelmen kívül a közvetlen elkötelezettség erejét az ügyfélszolgálati kérdések kezelésében.

Az online áruház az alábbiak szerint veheti igénybe az ügyfélszolgálatot az elégedettségi szint növeléséhez:

Légy segítőkész. Nem tűnik olyan nyilvánvalónak. A rendelkezésre állás nem ugyanaz, mint hasznos. Túlmutat azon, ha valaki élő csevegést vagy telefonhívást kezdeményez. A cél a segítség minősége. Adja-e ügyfélszolgálatának a felhatalmazást a problémák megoldására?

Őszintének lenni. Az ügyfelek nem számítanak arra, hogy tökéletes leszel, ám ők számítanak arra, hogy tévedsz. Ügyfélszolgálatának kényelmesen kell éreznie ezt. Senki sem várja el, hogy tudja az összes választ. Az online vásárlók, akiknek ügyfélszolgálatot igényelnek, számítanak arra, hogy hallani fogják, hogy választ talál nekik. És a „nem” megfelelő válasz, ha azt jelenti, hogy túlígérte és csalódást okoz nekik.

Tartsa egyszerűen és egyszerűen. Az ügyfélszolgálat nem üzleti tevékenység költsége. Ez egy befektetés. Erősíti a vevőivel való kapcsolatát, és ösztönzi az ismételt eladásokat. Az elégedett ügyfelek megosztják felfedezéseiket. Ez az ügyfélszolgálat célja. Könnyítse meg a kritikus információk megtalálását. Tegye az árazási, szállítási és visszaküldési irányelveket oda, ahova megtalálják.

24. Hogyan készíthetek termékképeket és leírásokat??

Az online áruház egy szavakkal kiegészített vizuális média. Használd mindkettőt előnyedettekre.

A nagyobb képek növelik az eladásokat. Tegye nagy felbontásúvá és különféle szögekből álljon. Hagyja, hogy az ügyfelek nagyítsanak a részleteken.

Ne fodorogjon a termékleírásban. Mutassa be a termék előnyeit annak jellemzői alapján. Keresse meg a „miért” kérdést.

Legyen nagylelkű a részletekkel. Tegye elérhetővé őket. Ha a termékben 37 természetes összetevő található, adja meg a linket ezekről a képekről. Az ügyfelek ezt nagyra értékelik. Kényelmesvé válnak a vásárlási döntéseiknél.

25. Hogyan tudom kezelni a cseréket és a visszatéréseket??

Először is ösztönözze őket. Ez megmutatja a vásárlók elkötelezettségét az ügyfélszolgálat iránt. Ha nem elégedettek, vegye vissza. Vita vége. Ennek ellenére átfogó politikával csökkentheti a hozamot, amelyet megoszthat az ügyfelekkel. Kezelje elvárásaikat.

Nincs eladás végleges. Álljon a termék mögött. Ne bonyolítsa őket a dolgok visszaszolgáltatása. Ha igen, soha többé nem fogja látni őket.

Csökkentse a csalódást.A pontos termékleírások és a jó termékfotók csökkentik a visszatéréseket.

Használjon egyszerű angol rövidítéseket és a zsargon uralja a világot. Tartsa távol őket a párbeszédpanelen. Könnyen megtalálhatja a cserékkel és a visszatérítéssel kapcsolatos információkat. Ha ezt nem könnyű megtalálni, akkor az ügyfelek azt gondolják, hogy van mit rejteni.

Ne adjon hozzá rejtett költségeket vagy elrejtse az időkorlátozásokat. Tudassa vevőivel, ha fizetnie kell-e a visszatérő szállítást. Tegye egyértelművé, hogy a vásárlóknak van-e bizonyos idejük visszaadni vagy kicserélni valamit, amit vásárolnak. Semmi sem rosszabb, mint hogy rejtett költségeket szenvedjenek el. Ne rejts el semmit. Új ügyfeleket kell találnia.

26. Hogyan követhetem nyomon áruházom teljesítményét??

A teljesítménymutatók (KPI-k) mérik, hogy teljesít. Kövesse nyomon ezeket az adatpontokat, és tudni fogja:

Webhely forgalma – Azt mondja meg, hogy hány ember látogat el. Néhány nap népszerűbb, mint mások? Lehet, hogy azokban a napokban vannak különleges vásárlási ösztönzők.

Átlagos idő a helyszínen – Az elkötelezettséget méri. Az alacsony idő azt jelenti, hogy az ügyfelek nem találják meg azt, amit akarnak. Vagy nincs meg azt, amit akarnak. Mindkettő rossz hír az Ön számára.

Kilépési oldalak –Megmutatja, hol veszített érdeklődése. Ezekkel az adatokkal finomíthatja webhelyét, és ügyelheti az ügyfelek figyelmét.

Ajánlások –Hogyan találták az új vásárlók az online áruházat? Ez segít megerősíteni marketing stratégiáit.

Konverziók – Jó az online áruház látogatása. Jobb vásárolni valamit. Ez az átváltási arány segít eldönteni, hogy kell-e nagyobb eladási nyomást gyakorolnia.

Megtérülési ráta – A visszatérő látogatók nagyszerűek. A visszatérő vásárlók félelmetesek. Vizsgálja meg a megtérülési rátát, hogy megtudja, hogyan teljesül az ismétlődő üzleti vállalkozás.

Átlagos rendelési érték – Ez segít megérteni a kiadási szokásokat. A webhely nagy költségei külön figyelmet érdemelnek.

27. Hogyan építhetek márkát online áruházomhoz??

Minden márkának vannak alapvető elemei. Az online áruház is.

 • logo
 • Színek
 • Tipográfia
 • Ikonok

Mindezen elemek működjenek együtt. Ismerje meg őket, mielőtt elkezdené. Ezek egymással függenek. Ez az, amit meg kell tennie az elemek létrehozásához.

Döntsd el, hogy mi vagy. A márkastratégia magában foglalja értékeit, elképzelését. Ez kifejezi, hogy mit akar az ügyfelek számára, és mit szeretne, hogy az emberek gondolkodjanak rólad. Konvertálja ezt kulcsszavakká.

Tervezzen egy cél felé. Korlátozza a színpalettát és a betűkészleteket. Válasszon egy betűtípust a címsorhoz és egy a test másolatához. Ne felejtsd el a mobil vásárlókat. A betűtípusok olvashatók-e kis méretben?

Tudja meg, mit kommunikál a márka. Az áruház minden része ugyanazt a témát tükrözi? Márkád a derűségről szól. Üzleti gyakorlata inkább birkózó mérkőzés. Ez vegyes üzeneteket küld az ügyfeleknek. Mindennek meg kell erősítenie azt, amit úgy dönt.

28. Hogyan hozhatok létre vevői hűségprogramot??

Mi jutalmazza a szövődményeket? Meghiúsítja a célt. Távolítsa el a bonyolultságot. Csökkentse és változtassa meg azt a élvezetes élményt, amilyennek a vevő számára kellene lennie. Végül is jutalom. Nem kell sokáig kitalálnia. Kevesebb időt kell igénybe vennie.

Ez nem vevői hűségprogram, ha akadályok vannak a csatlakozásra. Megteheti olyan egyszerűvé, mint egy e-mail bejegyzést? Csatlakozhatnak vagy bejelentkezhetnek a webhelyére a közösségi média hitelesítő adataikkal?

A sikeres hűségprogramok lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy erőfeszítések nélkül jutalmat szerezzenek. Nem kellene tőled valamit vásárolnia? Ha a hűségprogramja sokkal többet igényel, mint egy bejelentkezés, akkor ez túl bonyolult. Annyira nagylelkűek a jutalmaid, hogy remélem, hogy az ügyfelek nem vesznek részt? Ne legyél annyira nagylelkű.

A viszonylagos oldalán felszínesek-e a hűségprogramodhoz kapcsolódó jutalmak? Ha az ügyfelek nem látják az értéket, akkor a program kudarcot vall.

A legsikeresebb hűségprogramok növelik a folyamatos tevékenység jutalmát. Ez motiválja és generálja az ismételt vásárlásokat. Leghűségesebb ügyfelei erőteljes marketing ügynökök az Ön számára. Mondja el nekik a tapasztalataik megosztásának módját, és ösztönözze másokat is a csatlakozásra. A közösségi ikonoknak mindenütt szerepelniük kell a hűségprogramok oldalain.

29. Hogyan tudom az ügyfeleket véleményeket írni?

Kérdezd őket. Mindenki megérti a jó vélemények fontosságát. Ezeket a pozitív szavakat a legjobb azonnal kérni.

Könnyítse meg ügyfelei számára, hogy véleményezzék az Ön webhelyét. Ha ez nem egyértelmű, akkor nem fogják keresni. Helyezzen el linkeket a profilok áttekintéséhez egynél több helyen. Vegye fel őket hírlevelekbe és e-mailekbe.

Adjon okot az ügyfeleknek felülvizsgálatára. Mutassa meg nekik ösztönzőleg az elismerését. Nyilvánvaló azonban, hogy ez egy őszinte áttekintés.

30. Hogyan reklámozhatom online áruházomat?

A legjobb promóciós eszköz az e-mail. Küldjön üzenetet az adatbázisába. Győződjön meg arról, hogy van-e felszólítás cselekvésre az e-mail megosztásához.

Az e-mail adatbázis növekedni fog indulása után. Használja azt heti üzenetek küldésére, amelyek kiemelik a termékeit. Tartalmazzon képeket és közvetlen vásárlási linkeket. Töltsön extra időt az üzenet formázására, így jól néz ki a mobil eszközökön. Az e-mail a forgalom normál hullámait generálja.

Hozzon magad vezetővé az ágazatban egy blog segítségével. Ez egy hatalmas, de közvetett módszer az online áruház népszerűsítésére. Blogbejegyzésednek hasznosnak és informatívnak kell lennie. Írj semleges szempontból. Hivatkozzon mind a társakra, mind a versenytársakra. Tartsa minimálisan és relevánsan a webáruházra mutató blog linkeket.

Vegye fel a kapcsolatot más bloggerekkel az online áruház és a termékekkel kapcsolatban. Ez egy kis kutatást igényel. A kapcsolat megállapításához el kell olvasnia a hozzászólásaikat. Ezután vegye fel a kapcsolatot velük. Magyarázza el, miért alkalmas a termékük a blogjukban való véleményezésre. Legyen promóciós gondolkodású és kínáljon mintát egy ajándékra.

Használja ezt a kutatást a blogokon egy második lista létrehozásához. Vegye fel velük a kapcsolatot, és felajánlja a vendég blogot. Ez nem önpromóció lesz. Ezek a bloggerek átgondolt kommentárokat várnak el, amelyek megoldásokat kínálnak az olvasók számára. Jutalma egy link a bioüzletébe.

A videó vonzza a nézőket. Megoszthatók és mélyítik az online áruházat. Mutassa meg termékeit működésben. Az emberek szeretik a színfalak mögötti tartalmat is. Jó szórakozást, és ossza meg néhány bloopert! Hozzon létre egy YouTube-fiókot online áruházához, és tegye közzé videóit. E két webhely kölcsönös népszerűsítése.

A közösségi média elengedhetetlen. A közösségi média hatékony felhasználása az online áruház népszerűsítéséhez időt és energiát igényel. Szüksége van egy rendszeres hozzászólás ütemezésére. Ez napi vagy még többet jelent, a követők számától függően. A képek megragadják a figyelmet, és megoszthatók. Adjon hozzá egy közvetlen linket az online áruházban történő vásárláshoz.

Számos közösségi média webhely fizetett célzott hirdetést kínál a közönség számára. A Facebook és a Twitter erős interfészekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy specifikus legyen. Feltétlenül adja meg a rendeltetési helyet az online áruházban, és nem a vállalkozás oldalán a webhelyén.

Optimalizálja a termékneveket és leírásokat az online áruházban. Az átfogó leírások több lehetőséget kínálnak a SEO számára. Ugyanezt tegye a fényképeivel. Adj nekik leíró neveket. Adja hozzá termékcsatornáját a Google Shopping szolgáltatáshoz. Ez a három SEO erőfeszítés elősegíti az új ügyfelek megtalálását.

31. Hogyan hozhatok létre hatékony marketing tervet??

A terv azzal kezdődik, hogy megtudja, kinek akar eladni, és hogyan akar vásárolni. Határozza meg, hogy kik az ügyfelek, és a vásárlási viselkedést. Ez az információ felkészíti a következő lépésre.

Tegye online áruházát láthatóvá, ahol ezek az ügyfelek keresik. A keresőmotorok, a közösségi média és a blogok közvetlen linket küldhetnek Önnek. Győződjön meg róla, hogy készen áll rájuk, mielőtt megérkeznek. Keresse meg keresőmotorjait az online áruházához. Ezek a keresőmotor-linkek első benyomást keltenek az ügyfelek számára. Vajon azt akarja??

A sikeres marketing a hatékony kommunikáció. Ellenőrizze webhelyét. Minden oldal közli-e egyértelmű céljait? Keressen legalább 10 embert, akik megfelelnek a céldemográfiai céloknak. Kérje meg őket, hogy vásároljanak az online áruházban. Vigyázz, amint végigmennek a folyamaton. Kérjen visszajelzést, és tegyen lépéseket az online áruházban történő vásárlás élményének javítása érdekében.

Az érték az, amit a marketing kommunikációnak biztosítania kell. Az online vásárlók számára ez azt jelenti, hogy meg kell mutatni nekik, hogy meg fogják találni azt, amit meg akarnak vásárolni. Növelje termékének értékesítését olyan információkkal, amelyek könnyen fogyaszthatók.

A hatékony kommunikáció interaktív. Összpontosítson arra a képességre, hogy kétoldalú beszélgetést folytasson az ügyfelekkel online. A marketing célja az elvárások kezelése is. Ne feltételezzük, hogy az ügyfelek tudják, mit kell tennie, vagy mit várhatnak el, amikor veled vásárolnak. Segítsen nekik. Ezek cselekvési felhívások lehetnek, amelyek eladásokat eredményeznek.

32. Hogyan lehet elosztani az e-kereskedelem marketing költségvetését??

Használja a allokációt az ügyfelek megszerzéséhez. Miközben van márkája, az Ön egyedi termékei vagy szolgáltatásai növelik a bevételt. Ez az, amit el akarsz venni az emberek előtt.

Logikusnak tűnik az összes költségvetés befektetése a legolcsóbb csatornába. Láthat egy kezdeti választ, de ezt nem tudja fenntartani. Az online magatartás és preferenciák zavaróak. Ahol ma vannak az emberek, nem ott, hol hol lesznek holnap. A csatorna díjai növekedhetnek és megfizethetetlenné válhatnak az Ön számára. A jobb stratégia az, ha költségvetését több csatornán elosztja. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a többi e-kereskedelmi webhely hogyan közelíti meg az allokációt:

Fektessen be 10-30% -ot a SEO csatornákba. Tervezze meg a folyamatos alkalmazást az optimális eredmény elérése érdekében. A SEO folyamatos forgalmat generál. A hátránya, hogy ez nem vezet a befektetés gyors megtérüléséhez (ROI), ahogy más csatornák is élvezhetik. Ez egy hosszabb ciklus.

Fektessen be 10-20% -ot a közösségi média csatornáiban. A három közösségi hálózati óriás (Facebook, Twitter és LinkedIn) egyértelmű választás. Hatalmas közönségük van. A célzás egyszerű. Ne zárja ki más közösségi hálózatokat. Termékei vagy szolgáltatásai alkalmasak lehetnek kisebb és speciálisabb közösségi hálózatok számára. Az online vásárlás vizuális élmény. A Pinterest és az Instagram vizuális közösségi hálózatok.

Fektessen be 20–40% -ot a SEM-be. Ha az online áruház új, akkor ez lehet az egyetlen módja annak, hogy láthatóvá váljon a keresésekben. A több kiadás nem mindig jobb. Az eredmények abból származnak, hogy megbizonyosodunk arról, hogy hirdetése releváns-e azon közönség számára, amelyet megkérdezett a Google-ra. Ha nem lát eredményeket, akkor több pénz sem segít. Gyakran változtassa meg hirdetési példányát annak meghatározása érdekében, hogy mi rejlik a keresésekkel. Lehet, hogy kulcsszavai helyesek, de a példány nem konvertálható kattintássá.

Fektessen be 10-20% -ot az újracélzásba.Ha még csak elindít egy e-kereskedelmi webhelyet; lehet, hogy van egy kis ügyfélkör. Ezek újraosztása korlátozott lehetőség. Ezek az ügyfelek az Ön online áruházában voltak. A marketinggel való újbóli megérintésük révén meghívhatjuk őket a visszatérésre és a vásárlásra. Várja meg az átváltást, amíg a havi látogatói száma igazolja a beruházást.

Fektessen be 5–25% -ot a vizuális hirdetések felhasználásával folytatott kutatásba. Ezek növelik a márka ismertségét a célzott webhelyeken.

Fektessen be 5–10% -ot az e-mail marketingbe. Régóta létezik, mert működik. A hírlevél kampányai hatékonyan mozgatják a webhely forgalmát és a konverziókat. A kosár elhagyásáról szóló e-mailek újraéleszthetik az elveszett eladásokat. A keresztértékesítéses e-mailek növelik a meglévő ügyfelek kiadásait.

Tartsa folyamatosan az előirányzatokat. Ahogy az online áruház érlelődik, és a közönség növekszik, a céljai eltolódnak. A márkaépítési csatornák egyre fontosabbá válnak. Ha egy csatorna nem hoz eredményt, ne hagyja abba. Először tesztelje a különböző kreatívokat.

33. Hogyan dolgozhatok ki SEO stratégiát online áruházom számára?

A sikeres SEO stratégiák hat elem körül mozognak.

Kulcsszavak – Csináld a kutatást. Tudja meg, mit keresnek az emberek. A SEO a saját kulcsszavakkal való társításában rejlik. A Google AdWords Kulcsszóválasztó eszköz segítségével megnézheti, hogyan néz ki a verseny. Egyes kulcsszavak túl versenyképesek lesznek a rést illetően. Ehelyett válassza a hosszú farok kulcsszavakat (két és öt szó között). Kevesebb vállalkozás fog versenyezni ezekért a hosszabb kulcsszavakért. Magasabb rangot adnak neked.

Metacímkék –Létfontosságúak. A legfontosabb kulcsszavak az oldal címeiben szerepelnek. A metacímkék azok, amelyeket a Google keres és rangsorol. Ugyanez vonatkozik az oldalleírások címére.

Tartalom – A minőségi tartalom pozitív felhasználói élményt teremt. A tartalom a legmegfelelőbb hely kulcsszavai számára. Élvezze a tartalmat, és használja fel vásárlóinak oktatására.

Visszajelzések –Ezek majdnem olyan fontosak, mint a tartalom. A minőség ugyanakkor eléri a mennyiséget. Gondoljon át tartalmi stratégiáján. Szerkessze a webhelyére mutató releváns linkek alapján. Ugyanezen okból ápolja a társaik blogjait. Adjon el olyan dolgokat, amelyeket az emberek szeretnek. Ebben is segítenek majd.

Közösségi média –Nem szabad megkerülni ezt. Meg kell erősítenie a közösségi média jelenlétét, különben nem sikerül. Az olyan webhelyek, mint a Facebook, olyan hatalmas közönséggel rendelkeznek, hogy a tagok ugyanúgy használják, mint egy keresőmotort.

Termékképek –A képek döntő szerepet játszanak a SEO-ban. A keresési eredmények visszatérnek képekre, valamint webhelyekre. Ön termékeket árusít a webhelyén. Ezeknek a termékeknek a képeknek olyan jónak kell lenniük, amennyit csak tudsz készíteni. Van azonban valami ugyanolyan fontos. A képfájlneveknek releváns kulcsszavakat kell tartalmazniuk. Magasabb rangot fog látni nekik a keresőmotorokban.

Egyetlen SEO stratégia sem lenne teljes versenyképes elemzés nélkül. Milyen más e-kereskedelmi webhelyek működnek, mint például a tiéd?

34. Hogyan használhatom a közösségi médiát az online áruházom értékesítéséhez??

A közösségi média marketing vevőket hoz az online áruházához. Szüksége van számokra a bizonyításhoz? Az eCommerce Shopify több mint 37 millió közösségi média látogatás adatait vizsgálta felül. A látogatások 529 000 megrendelést eredményeztek. Itt van az, amit meg kell tennie az induláshoz.

Hozzon létre egy Facebook oldalt az online áruházához. Ne használja erre a célra a személyes Facebook oldalát. Hívja meg Facebook-ismerőseit, hogy osszák meg az oldaladat, és kedveld őket. Nemcsak a vadonatúj vállalati Facebook oldalán várhat rájuk, amikor megérkezik. Győződjön meg arról, hogy van-e tartalom a fogyasztásra és a megosztásra. Tartson folyamatosan egy új tartalmat. Relevánsnak és érdekesnek kell lennie a megosztáshoz. A cselekvésre ösztönzés az online áruház látogatása.

Tweet az online áruházról. Jelentkezzen exkluzív kedvezményekkel követői számára. Ösztönözze őket arra, hogy elérjék követőiket. Ne felejtsd el ezt az ajánlatot felvenni a Facebook-hálózatra. Kövesse ügyfeleit. Kövesse a szállítókat. A Twitter segítségével keresse meg a befolyásos bloggereket, újságírókat, ipari elemzőket. Nagy követéseik vannak. Azt akarja, hogy a figyelmet. Kapcsolja be őket képeket és videókat.

Állítson be egy Google+ üzleti oldalt. A Google termékek jól működnek együtt. Vállalkozási profilod a Google+ szolgáltatásban elősegíti, hogy jobban teljesítsen a Google keresésekben. Itt lehet érdekes interakciót folytatni. Hozzon létre egy Google+ Hangoutot, és valós időben vegye fel a kapcsolatot ügyfeleivel és kilátásaival. Keresse meg a releváns Google+ közösségeket, és kezdjen hozzá.

Hozz létre egy YouTube-csatornát. A legtöbb vállalkozás itt szórakozik. A te döntésed. Előfordulhat, hogy csak videókat készít a termékek vagy szolgáltatások használatáról. Vagy keverje össze tiszta szórakozással. Fontos az, hogy folyamatosan jusson a videotartalomhoz.

Hozzon létre egy LinkedIn profilt. A LinkedIn itt fog növekedni és fenntartani a professzionális hálózatépítést. Adjon hozzá hivatkozásokat online áruházához. A frissítési funkció segítségével tájékoztassa az embereket az e-kereskedelem üzletének üzleti szempontjairól. Keresse meg és kövesse szállítóit. Csatlakozzon csoportjaikhoz és vegyen részt a vitákban. Kérje meg hálózatát, hogy adjon ajánlásokat profiljához.

Hozz létre egy Pinterest profilt. A Pinterest a képekről szól, tehát használja ki termékinformációit itt. Készítsen tematikus táblákat az áruk és / vagy szolgáltatások bemutatására. Online áruházában minden termék mellett szerepelnie kell a Pinterest Pin It gombnak, így a látogatók megoszthatják azt. Azok a videók, amelyeket a YouTube-hoz készített, itt is elvégezhetik a kettős terhet.

35. Hogyan állíthatom össze az e-kereskedelem e-mail listáját?

Az e-mail címek a pénzen kívül az ügyfelek által nyújtott legértékesebb dolgok. Könnyítse meg ezen információk megosztását veled. Ezután párbeszédpanelt hozhat létre.

Az e-mail címek annyira értékesek, mert azt mutatják, hogy valaki meg akarja hallani, amit mondani kell. Engedélyt adtak számukra a forgalomba hozatalra. Az e-mail címeket így kaphatja meg.

A reklám segítségével az embereket a céloldalra vezetheti. A céloldalnak egyértelmű előnyt kell kínálnia az e-mail címért cserébe. Lehet különleges kedvezmény vagy ingyenes letöltés. Még ha a látogató semmit sem vásárol, akkor is profitálhat egy másik e-mail cím megszerzéséből.

Rendezzen versenyeket és ajándékokat a közösségi médiában. Ha a belépő emberek tudják, növelhetik nyerési esélyeiket. Csak annyit kell tennie, hogy megosztják a versenyt a Facebook barátai hálózatával. A képek figyelmet kapnak. Ha a díj ajándékkártya az online áruház számára, készítsen kollázst a legnépszerűbb termékekről, amelyekben felhasználhatják.

Helyezzen el minden e-mail regisztrációs mezőt. Minden olyan hely, ahol az online áruházba beteszi, e-mail cím gyűjtésére szolgál. Ne felejtsd el a blogod. A minőségi blogtartalom természetes mágnes az e-mail címekhez. Az emberek feliratkoztak arra, hogy tudják, mikor kell valami újat elküldenie.

36. Hogyan állíthatom be az e-kereskedelem hírlevelét?

A hírlevelek értékes konverziós forrást jelentenek. A feliratkozók jelezték, hogy érdekli többet megtudni az Ön vállalkozásáról. Most már gyakorisággal elérheti őket, és több okot adhat nekik a vásárláshoz. A hírlevél tartalmának relevánsnak és értéknek kell lennie.

Ön egy online áruház. A képek növelik az eladásokat. Vegye figyelembe ezt, amikor hírlevelének tartalmát tervezi. Hírek, nem reklám. Tartalmának arról kell szólnia, hogy mi folyik az online áruházban. Ez a lehetőség arra, hogy az emberekre összpontosítson. Ez nehéz üzlet az Ön vállalkozása számára, a termékek engedményes eladása mellett. Az ügyfelek is szeretnének tudni rólad.

Építsd meg ezeket a kapcsolatokat más olyan információk felvételével, amelyek az ügyfelek számára értékesek. Látogatott egy eladónál, aki izgalmas helyen él? Írj egy rövid darabot róla, és csatoljon linkeket a környék látnivalóinak. Javasoljon más cégeket, akik kiegészítik az Ön termékeit vagy szolgáltatásait. Tudassa velük ezeket a vállalatokat. Visszaadhatják a szívességet. Ez növeli a kapcsolatok hálózatát.

Készítsen különleges ajánlatokat vagy kedvezményeket a hírlevél feliratkozók számára. Az emberek szeretik exkluzív érzésüket. Mielőtt másutt bejelentenék, tudassa velük a jövőbeli értékesítési eseményekről.

A hírlevelünkben szereplő társadalmi hivatkozások segítenek az előfizetőknek megosztani másokkal. Ez egy módja az előfizetési lista elkészítésének. Feltétlenül hagyja, hogy új legyen a közösségi hálózatok, amikor a hírlevél újabb kiadását jelenteti meg.

Az e-kereskedelem hírlevele nem blog. Viszont hivatkozhatnak egymásra. Mindkettőt használják a keresztpromócióhoz.

37. Hogyan tudom megvédeni az e-kereskedelmi webhelyem a feltöréstől?

A biztonság a kezdetektől fogva kiemelt kérdés. Tegye figyelembe a megfontolás nagy részét, amikor kiválaszt egy e-kereskedelmi platformot. Nagyon figyeljen a PCI megfelelésre és az SSL tanúsítványokra. Kérdezzen a spamvédelemről, ha tervezi használni az e-mail rendszerüket.

Az e-kereskedelem platformja védelmet nyújt a hackelés ellen, de nem kizárólag a gyártó felelőssége. Ti ketten partnerek vagytok. Kérdezze meg, hogyan segíthet nekik a gyanús tevékenységek megfigyelésében az online áruházban. Tudja, milyen jeleket kell keresni. Telepítse a vírusok és rosszindulatú programok védelmét minden olyan számítógépre, amely kapcsolatba lép a szállítóval.

Az online áruház ügyfelei soha nem tudhatják, hogy van-e e-kereskedelmi platformja. Kapcsolatban állnak veled. Te vagy az, akiben bíznak, nem a platformszolgáltató. Csak téged fognak hibáztatni, ha biztonsági rés történt. Győződjön meg róla, hogy bízik abban, hogy eladója segít megőrizni az ügyfelek bizalmát.

38. Hogyan lehet optimalizálni online áruházomat az átváltási arány növelése érdekében?

Az átváltási arányok képezik az alapot a magas értékesítési volumenhez. Nézzük meg a matematikát. Ha 50% -kal szeretné növelni eladásait, hogyan csinálná? 50% -kal növekszik hirdetési költségkerete?

Ez drága befektetés.

Könnyebb beállítani azt a célt, hogy az átváltási arányt egyetlen százalékkal növeljék. Ez az 1% az eladások 50% -os növekedését jelent. Hogyan csinálod, hogy?

Időnként csak egy kis csípés jelentősen javíthatja az átváltási arányokat. Sok apró csípés együttesen drámai módon növeli az eredményeket.

Végezzen A / B tesztet. Hozzon létre két alternatív változatot a termékoldalakon. Mindegyik különféle termékleírást vagy képet kap. Az A / B tesztelő szoftver a bejövő forgalom felét minden oldalra irányítja. Az egyik oldalon további konverziók láthatók. Ezt fogod használni. A magasabb konverziós arány az állandó A / B tesztelés eredménye. A Google ingyenes A / B tesztelést kínál a Google Analytics csomag részeként.

Van egyértelmű és meggyőző érték-javaslat. Meg tudja mondani az értékjavaslatát legfeljebb 10 szóban? Menj erre a pontra, ha nem tudsz. Miért vásárolnának az ügyfelek tőled? Amikor ezt egyértelművé teszi és közli, növelni fogja az átváltási arányokat. Az értékjavaslatot sem szabad mentesíteni a kis A / B tesztelés alól.

Hozzon létre egy értékesítési csatornát. Túl gyorsan kéri az eladást? Ez befolyásolhatja az átváltási arányt. Az emberek nem fognak vásárolni, ha még nem állnak készen. Ez az idő növekszik, mivel a termékek drágábbak vagy összetettebbek. Az értékesítési csatorna növeli a bizalmat. Lassítsa a dolgokat, hogy növelje az értékesítés ütemét. Növelje a tudatosságot először értékkel. Segítsen az ügyfeleknek megérteni az elért eredményeiket. Akkor kérjen eladást. Ha csak az első látogatóktól kap e-mail címet, akkor az az Ön értékesítési csatornájában található. Megnyerte a kiváltságot, hogy továbbra is beszéljen velük.

Megszabaduljon a zsargonról. Használjon társalgási nyelvet az online áruházban. Adjon hozzá egy összefoglalót, ha meg kell jelenítenie a kötelező jogi nyilatkozatokat.

Növelje a vevői bizalmat. Miért bíznak az ügyfelek az online áruházban? Mutassa be őket a webhely mögött lévő megbízható embereknek a munkatársak fényképeivel és bioszámaival. Világos és egyszerű kapcsolatfelvételi módszerekkel kell rendelkeznie. Nem csak egy e-mail címet. Adjon meg egy telefonszámot és egy fizikai helycímet. Bizonyítsa be, hogy szakember a webhelyének kialakításában és elrendezésében. Egyetlen gépelés minden, ami eladás megsemmisítéséhez szükséges.

Könnyen megvásárolható tőled. Néhány látogatás eltarthat, de az emberek néhány perc alatt vásárolni akarnak, amikor készen állnak. Megszabaduljon a felesleges mezőktől. Vegyen fel regisztrációkat a közösségi hálózati hitelesítő adatokkal. Szűrők hozzáadásával távolítsa el a felesleges opciókat, hogy bekerülhessenek a keresésbe. Ne gondold, hogy a vásárlók tudják, mit kell tenni. Mondja el nekik a következő lépést.

Távolítsa el a figyelmet. Azt akarja, hogy az ügyfelek vásároljanak dolgokat. Hogyan tudsz segíteni nekik, hogy erre összpontosítsanak? Távolítson el minden, ami nem releváns az adott művelethez. Igen, átfogó információkhoz akarnak hozzáférni az általuk vásárolt termékekről. Adjon hozzáférést, de ne jelenítse meg egyszerre. Ez létrehozza az opció túlterhelését. Csökkenti az átváltási arányokat.

Hasonlítsa össze a terméket vagy szolgáltatást a versennyel. Ez ellentétesen hangzik. Miért beszéljünk még a versenyről? Az ügyfelek a vásárlás előtt elvégzik a kutatást. Miért adjon nekik lehetőséget arra, hogy távozzanak és ezt megtegyék? Amikor összehasonlítást ad nekik, megtartja a kezét. Magasabb az ára? Mondd el miért. Állítsa be az összehasonlításokat a táblázatokba, hogy az ügyfelek mindent láthassanak egyszerre.

Adjon hozzá ösztönzést a vásárláshoz most. Látta ezt a munkát, ha a légitársaságok webhelyein ment. Nyomon követik az üléseket. Láthatja, hogy van néhány repülés. Tudod, hogy döntést kell hoznia a vásárlásról vagy a veszteségről. Hozzon létre szűkösséget. Korlátozza a mennyiséget, vagy adja meg az árat korlátozott ideig.

39. Készen állsz egy hosszú távú projekten dolgozni??

Ha egy online áruház létrehozását szeretné megtenni ma. Valami olyasmit lát, amit évek óta csinálsz? Nem nyithatott meg egy fizikai üzletet, és egy hónapban vagy egy héten futtathatja azt. Az e-kereskedelmi áruház sem fog működni.

Az online áruház elindításához csak egy kis pénz elkötelezettségre lehet szükség. A dob napja csak a kezdet. A siker növekedést igényel. Ez idővel jön.

Most már készen állsz a kezdésre! Készítsen egy ellenőrző listát, és minden kérdésre válaszokat dolgozzon ki. Nincs végleges válasz. E tantárgyak többsége azonban rendelkezik bevált gyakorlatokkal. Töltsön időt online vásárlásra a kedvenc e-kereskedelem üzleteiben.

Mit szeretsz velük? Mi zavar téged? Tegyen fel jobb megoldásokat, és működtesse online üzletében.

Gondoskodj arról, hogy megosszák, miért volt a legnehezebb válaszolni, és miért?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map