39 ting, du skal vide, før du starter en eCommerce Online Store

Online butikker er en nem måde at tjene penge på. Førende eCommerce-platforme kan hjælpe dig med at oprette en online butik på få timer. Du behøver ikke være et kodende geni.


Teknologi gør nogle dele ukomplicerede, men det er stadig ikke let. Hvis du ikke har en solid plan, kan du mislykkes. Lav den plan, inden du går videre. Stil dig selv disse 39 spørgsmål om at starte en e-handelsvirksomhed.

Contents

1. Hvordan bygger jeg en forretningsplan for e-handel?

Der er seks elementer:

Resume – Du vil skrive denne del sidst. Det opsummerer de syv andre elementer. Alligevel hører det ved starten af ​​din planlægningsproces.

Virksomhedsbeskrivelse – Det er en oversigt på højt niveau af din virksomhed. Hvilke produkter og tjenester vil du tilbyde? Hvem er dine kunder? Hvad er din onlinebutiks konkurrencefordele? Svarene har brug for et dybt dykk for detaljer. Derefter opsummeres det i et par eller to. Du har en elevatorbane.

Markedsanalyse – Hvad ved du om din branche og dit målmarked? Dette kan ikke være magefølelser. Gratis ressourcer på Internettet fjerner enhver undskyldning for at du ikke har fakta og tal.

Produkter og tjenester –Hvad vil din online butik tilbyde? Tilnærm dette fra et kundeperspektiv. For at gøre dette skal du vide og forklare, hvorfor du vil tilbyde disse produkter og tjenester.

Marketing og salg –Hvad er din tilgang til at nå ud til kunder? Bare fordi du bygger en online butik, betyder det ikke, at de kommer. Eller endda købe ting. Udforsk “hvorfor” -aspektet med dine strategier. Definer, hvordan du når dit målmarked.

Finansielle fremskrivninger –Du kan ikke håbe på online salgsindtægter. Du er nødt til at få det til at ske. Hvis du har succes, ser du et overskud? Operationelle fakta og tal er de grundlæggende linjer, der hjælper dig med at forudsige. Hvor meget skal du sælge for at dække operationer? Opret mål i stedet for bare at se, hvad der sker.

2. Hvordan vælger jeg en niche til min online butik?

Besvar det spørgsmål ved at stille dig selv et spørgsmål. Hvad er din lidenskab?

Fads har korte levetider. Du har masser af konkurrence, hvis du opretter en online butik bare for at sælge det, der er varmt i dag. Du slutter dig også sammen med dem, hvis dette produkt ikke længere er varmt.

Vælg et produkt eller en tjeneste, du brænder for at sælge. Du elsker produktet, fordi du ved alt om det. Folk vil købe ting fra eksperter. Søger de efter det online? Find ud af det ved at undersøge nøgleord ved hjælp af Googles gratis søgeordsværktøj.

Du kan være lidenskabelig omkring noget og stadig ikke tjene penge på at sælge det. Vælg et markedssegment med plads til vækst. Markedet skal være stort nok, så du kan udnytte og eje en bestemt sektion. Det er hvad en niche handler om.

Nicheprodukter og -tjenester er svært at finde generelt. Knaphed skaber værdi. Det er endnu bedre, hvis produktet eller tjenesten har høje marginer. Du kan sælge mindre og stadig tjene penge.

3. Hvordan vurderer jeg markedets efterspørgsel efter mine produkter?

Nu hvor du har bestemt din niche, er det tid til at tage et dybere dykk. Du skal finde ud af markedets potentiale.

Bestem potentialet. Brug kædeforholdsmetoden. Start med en stor gruppe, og bor ned efter de egenskaber, der matcher dit produkt. Vokser dette marked? Vil de have brug for, at uddannelsen er modtagelig for dit produkt? Det er nemt at overvurdere dit markedspotentiale. Du kan bestemme, at millioner af mennesker vil have dit produkt. Men der er måske tusinder af online-virksomheder, der allerede konkurrerer med dig. Tænk din konkurrence ind i potentialet.

Hvem er dine konkurrenter, og hvor er de? Hvis du ikke ved, hvem konkurrencen er, skal du finde ud af det. Hvordan når de kunder? Undersøg deres tilhængere af sociale medier. Det vil give dig indsigt i måder at placere dit produkt på for at skille sig ud fra dine konkurrenter.

Brug Google. Brug Googles Nøgleordsplanlægningsværktøj at bestemme produktets efterspørgsel. Indtast nøgleord, der beskriver dit produkt eller din tjeneste. Google fortæller dig, hvor mange mennesker, der søgte efter disse søgeord. Værktøjet viser også konkurrence om dette nøgleord. Du kan finde ud af, hvor mange andre virksomheder, der bruger nøgleordene til at tiltrække kunder.

Hvad hvis Google fortæller dig, at ingen søger efter dine søgeord? Det er et stærkt tegn, du skal overveje at sælge det produkt eller den pågældende service.

4. Hvordan udvikler jeg et unikt salgsproposition?

Dette hjælper dig med at skille dig fra konkurrenter. Det giver dig mulighed for at fokusere energi på indsatser, der kun imødekommer dine ideelle kunder. Du skal fortælle dem, at du ved, hvordan man gør dette. Det er dit unikke salgsproposition.

Appel til en ideel kunde. Der er en risiko ved at forsøge at være alt for alle. Identificer det perfekte udsigt ved at stille dig selv disse spørgsmål:

 • Hvad ønsker din perfekte kunde?
 • Hvordan kan dit produkt eller din service løse deres problem?
 • Hvilke faktorer motiverer deres købsbeslutninger?
 • Hvorfor skulle de vælge dig i stedet for en anden?

Når du kender disse ting, kan du oprette forslaget. Det skal forklare, hvordan du skal løse deres problem. Folk køber produkter for at løse deres problemer. Giver dit unikke salgsprojekt dem en løsning?

5. Hvordan opretter jeg produkter til min online butik?

Medmindre du selv opretter produktet; du har brug for leverandører. Hvor finder du dem?

Undersøg brancheorganisationer, der er relateret til dit produkt. Disse organisationer har missioner for at matche købere og sælgere. Tjek disse ressourcer for at få hjælp til at finde de rette kanaler:

6. Hvordan identificerer jeg mit målmarked?

Dit målmarked samlingen af ​​dine ideelle kunder. Du er nødt til at forstå deres opførsel. Hvad er deres grunde til at ville have dit produkt eller din tjeneste? Find ud af hvorfor ved at stille disse spørgsmål:

Hvem vil bruge mit produkt? Dette er demografisk information.

Hvornår vil kunderne købe mit produkt? Få mennesker vil have et juletræ i juli. Har dit produkt et sæsonbestemt vindue med muligheder? Selv produkter, der ikke har høje købsperioder. Du skal vide, hvornår det er.

Hvorfor har kunderne brug for det? Udvikle en dyb forståelse af problemet dit produkt eller tjeneste løser.

7. Hvordan finder jeg pålidelige leverandører til min online butik?

Hvordan finder jeg pålidelige leverandører til min online butik?

Det afhænger af, hvad du leder efter. Har du brug for eksisterende mærker og produkter, som du selv sender? Eller leder du efter en drop-shipper? De leverer produkter og opfylder ordrer fra eksisterende mærker og produkter.

Når du har bestemt din leverandørtype, skal du beslutte deres placering. Udenlandske leverandører tilbyder tilbøjelige priser. Omkostninger bør ikke være din eneste afgørende faktor. Overvej også disse:

Overseas Sourcing

Fordele

 • Lave produktionsomkostninger
 • Højt valg

Ulemper

 • Lavere oplevet kvalitet fra kunder
 • Et potentiale for sprog- og kommunikationsbarrierer
 • Længere leveringstid
 • Mindre betalingssikkerhed og anvendelse

Indenrigssourcing

Fordele

 • Højere produktionskvalitetsstandarder
 • Nemmere kommunikation uden sprogbarriere
 • Nemmere at verificere pålideligheden
 • Hurtigere leveringstid
 • Større betalingssikkerhed og anvendelse

Ulemper

 • Højere produktionsomkostninger
 • Mindre valg

Mange online-butikkejere ser hen til deres netværk for at få anbefalinger. Undervurder ikke kraften fra venner og familie. De kender måske allerede en pålidelig kilde.

8. Hvordan undersøger jeg min konkurrence?

Hvis du vil vide, hvad din konkurrence laver, skal du gå til deres online butikker og finde ud af det. Hvad du ikke selv kan gøre, er at finde ud af, hvor de markedsfører til kunder. Teknologi tilbyder kraftfulde værktøjer til at finde ud af dette. Her er et par af de mest populære:

AdGooroo

AdGooroo

Overvåg annoncer på op til 10 konkurrenter. Se hvor deres annoncer er placeret. Denne betalte service giver dyb konkurrenceevne. Det kan endda estimere konkurrenceens marketingbudgetter.

Moat

Moat

Det første niveau af deres tjenester er gratis. Du kan bruge et annoncesøgningsværktøj til at vise nylige annoncer fra dine konkurrenter. Du kan se størrelsen og steder, hvor annoncer for nylig blev set.

KeywordCompetitor

nøgle

Kontroller dine konkurrenters organiske og betalte søgeord, destinationssider og annoncer. Du kan se nøgleordspositionering for tusind af specifikke nøgleord. Denne service er gratis de første 30 dage.

Det er ikke så højteknologisk som disse tre forslag, men overvej at bede venner og familie om at hjælpe dig med konkurrencedygtig forskning. Få dem til at videresende e-mail, som de modtager. De får meget af det!

9. Hvordan bygger jeg et websted for e-handel?

Du har fundet ud af dit produktlinje og bestemt målmarkedet. Du ved, hvem dine konkurrenter er, og hvor de ser efter kunder. Nu er det tid til at oprette din online butik.

Hvis du ikke er sikker på, hvor eller hvordan du starter, er du en god kandidat til en eCommerce-platform. Du kan bygge en online butik med en, selvom du overhovedet ikke har tekniske færdigheder.

Men hvilken? De fleste kan prale af, hvor let det er at etablere en online butik med deres software. Der er to hovedmåder til at opbygge et e-handelswebsted.

 • Hostet eCommerce-software (mere brugervenlig)
 • Self-host open source eCommerce software (mere avanceret)

Overvej en hostet e-handelsløsning, hvis du vil fokusere på at sælge dit produkt. Det fjerner de tekniske aspekter ved bygning og drift af en online butik. Dette er nøglefærdige løsninger, der er klar til at bruge dig. Integreret produktstyring og betalingsprocessorer er en del af pakken. Du kan opbygge din online butik med simpel træk og slip-teknologi. Ingen kodningsfærdigheder er nødvendige. Fordelene er mange, men du kan støde på mod fleksibilitet.

Selvhost open source-software giver mening, hvis du er en dygtig webudvikler. Opsætningsomkostningerne er betydelige. Du vil også have løbende vedligeholdelse af udviklingen.

10. Hvordan vælger jeg den rigtige eCommerce-platform?

Dit valg kræver omhyggelig overvejelse. Foretag ikke et valg, før du er sikker på, at du bliver ved med den løsning. At skifte mening er dyrt og bruger tid.

Teknisk evne er en vigtig faktor i dette valg. Hvis du tvivler på dine evner, skal du vælge en platform, der tilbyder de værktøjer og support, du har brug for, for at få succes. Dette er lige så vigtigt for dine kunder, som det er for dig. De forventer en optimal oplevelse.

11. Hvordan vælger jeg en betalingsgateway?

En betalingsgateway er dit online kasseapparat. Din online butik kan ikke acceptere kontanter. Du skal acceptere kreditkort eller andre typer online finansielle transaktioner. Her er nogle overvejelser:

Koste. Du betaler for en betalingsgateway. Der er en første startomkostninger til dækning af opsætning af en handelskonto. Der er også en omkostning til at konfigurere gatewayen på dit websted. Andre omkostninger er løbende. En leverandør af betalingsportaler debiterer dig muligvis pr. Transaktion eller som et fast månedligt gebyr. Det koster dig penge at tjene penge.

Kompatibilitet med, hvordan dine kunder vil betale dig. Ikke alle bruger kreditkort. Mange mennesker bruger betalingskort eller endda PayPal. Disse transaktioner håndteres på en anden måde end kreditkort. Sørg for, at din betalingsgateway fungerer for kunderne så meget som den gør for dig.

Sikkerhed. Tyveri af online betalingsoplysninger vokser. Sikkerhed et område, hvor det er umuligt at være for forsigtig. Bed leverandører om at forklare, hvordan deres betalingsgateway-løsning nærmer sig sikkerhed og datakryptering.

Kunde support. I dette tilfælde er du kunden. Hvis du har problemer med din betalingsport, kan du ikke sælge noget. Et krav om support 24/7 betyder ikke, at nogen vil svare telefonen, hvis du ringer. Det betyder måske kun andet end et e-mail-svar. Du skal vide dette i forvejen.

12. Hvordan vælger jeg et rentabelt domænenavn?

Tænk på de mest populære mærker i verden. De er korte, relevante for hvad de sælger, let at huske og let at sige. Følg denne branding øvelse for dit domænenavn.

Domænenavn dos

Brug navnet på din virksomhed eller produkt. Det er ikke altid muligt. Kontroller, om du kan registrere et domænenavn, der matcher din online butiks navn. Gør dette, før du kommer for langt ind i brandingøvelser.

Byg et domænenavn ud fra nøgleord, hvis en søgning er din prioritet. paintbrushes.com er ikke tilgængelig for din penselbutik. De fleste generiske domænenavne er væk. Kunder bruger i dag mere specifikke udtryk i en søgning. Tænk på din niche og dit målmarked. Det kan være mere fornuftigt, at din online butiks domæne er lefthandedpaintes.com. Vælg et domænenavn, der specificerer, hvad du sælger.

Bliv med et domæne på øverste niveau. Hvis du kan få .com, gør det. Folk vil huske det. Hvis de kender navnet på din virksomhed, men ikke URL-adressen, er .com det, de vil prøve først.

Domænenavn gør det ikke

Usædvanlige stavemåder. Du vil have et domænenavn, der er let at huske og videregive. Hvis det er let at stave stavefejl, får folk det forkert. Du mister et salg. Eller de kan ende på din konkurrents websted.

Lange navne. Er det vanskeligt at huske og nemt at indtaste det forkerte? Det kan være et sjovt navn, men det får dig ikke, kunder. Den øverste længde på et domæne er 63 tegn. Forsøg at holde det under 25.

bindestreger. Du kan få det ønskede domænenavn, så længe du inkluderer en bindestreg. Giv det videre. De får nøgleord til at skille sig ud, men de er nemme at glemme. Ønsker du, at en bindestreg skal stå mellem dig og dine kunder?

Kør dine domænenavnvalg af personer, du kender. Se hvad de synes. Fortæl dem, hvad det er. Se om de kan stave det. Det giver dig besked, hvis du er på det rigtige spor.

13. Hvordan vælger jeg en hostingudbyder?

Den forkerte webudbyder af e-handel kan synke din butik. Her er nogle funktioner, du kan bruge i din evalueringsproces.

Stop ikke ved infrastruktur. De bedste hosting-udbydere af e-handel tilbyder også værktøjer og tilpasset support. Fokuserer de på deres vækst eller din? Se efter et firma, der er villig til at være partner, ikke kun din udbyder.

Administrerede tjenester. Marketing og produktudvikling øger salget online. Kan din udbyder af e-handel hjælpe dig med dette?

Support. Skimping her er farligt. Invester i at have garanteret hjælp, så snart et problem opstår.

14. Hvordan administrerer jeg webstedsvedligeholdelse og opdateringer?

Den bedste måde at styre dem på er ikke at gøre det selv. En hostet e-handelsplatform tager sig af dette for dig. Vedligeholdelse og opdateringer sker i baggrunden. De er usynlige for dig og dine kunder. Intet kommer i vejen for at sælge dine produkter og tjenester. Hostede platforme tilbyder også:

 • Automatiske daglige sikkerhedskopier af dit websted
 • Iscenesættelsessteder eller udviklingsområder til test
 • Support
 • sFTP-adgang

Der er nogle ting, du stadig kan beslutte at gøre selv. Hvis du ikke har råd til at miste dine data, har du ikke råd til at lægge alle dine æg i en kurv. Overvej en sekundær sikkerhedskopi. Hvad gør det ondt? Det er trods alt din virksomhed.

15. Hvordan opretter jeg min online butik for at acceptere kreditkortbetalinger?

Din online butik har brug for en købmandskonto eller en betalingskonto. En internethandelskonto giver dig mulighed for at behandle kreditkort. Banker udsteder disse konti. De ser din handelskonto som en kreditlinje, der er udvidet til dig. Du ansøger om en som du ansøger om et lån.

Start med din bank, mens du søger efter en handelskonto. Det er et stort plus, hvis du har et langsigtet forhold til din bank. Hvis de afviser dig, kan du prøve andre lokale banker. Tilbyd at flytte alle dine konti der. Det er ofte ruten til at knagge en handelskonto.

Det er det første skridt. Du har også brug for en betaling gateway-konto. Gatewayen er den handler, der forbinder kundernes kreditkort til din handelskonto. Det tager sig af verifikations- og overførselsanmodninger.

Som en lille købmand skal du overveje at kombinere disse to krav. Sælgere kan oprette en handelskonto til dig og give en betalingsgateway som en pakke.

16. Hvordan beskytter jeg kundeoplysninger?

Den bedste måde at holde hackere væk fra kundedata er ikke at have nogen data til at stjæle i første omgang. Lad tredjepartsudbydere håndtere kreditkortoplysninger. De har sikkerheds- og teknologimuskler til at håndtere kundedata på en sikker måde.

Brug SSL-kryptering på sider, der har kundeoplysninger. Dette inkluderer tilmeldingssider, kassesider og kundes login sider. SSL-kryptering forhindrer hackere i at stjæle dit websteds lagrede data. Det ekstra lag af sikkerhed øger dine kunders tillid. De har lært at forbinde “https” med høj sikkerhed.

Bevæbne dit websted med ekstra beskyttelse. En webapplikations firewall og andre sikkerhed-on-demand-løsninger giver tillid. Et indholdsleveringsnetværk hjælper med at blokere trusler. Det fremskynder dit websteds indlæsningstid for kunder.

Krypter. Krypter altid kundeadgangskoder og anden følsom information. Overvej alle de oplysninger, dine kunder deler med dig, som følsomme.

Uddan dine kunder. Hjælp dem med at påtage sig en aktiv rolle i at holde personlige oplysninger sikre. Fortæl dem, hvilke oplysninger du indsamler, og hvordan. Bed dem om at rapportere mistænkelig opførsel på dit websted.

17. Hvordan indsamler jeg moms?

Det er mere vigtigt at afgøre, hvornår og hvorfor først. Hvordan du gør det er ofte en funktion af den eCommerce-platform, du bruger.

Bestem, hvor du har en nexus. Næsten alle stater giver onlinehandlere mandat til at opkræve en moms af købere. Du skal kun opkræve moms i disse stater, hvis du har det, der kaldes “omsætningsafgift nexus.” Du skal have en betydelig forretningsmæssig tilstedeværelse i denne stat. Det inkluderer ting som:

 • At have et kontor
 • At have en medarbejder
 • At have et lager
 • At have et tilknyttet selskab
 • Lagring af opgørelse
 • Dropshipping fra en tredjepartudbyder

Brug denne interaktive guide til at bestemme, hvor du har en omsætningsafgift. Din online butik indsamler moms på grundlag af disse oplysninger. Du skal registrere dig i de stater, som du vil opkræve skatten for.

Din eCommerce-platformudbyder er din partner i denne forpligtelse. Brug deres ressourcer til at uddanne dig selv om grundlæggende momsskat. Bed om deres støtte til at bekræfte, at du har en ordentlig og overholdende procedure for skatteopkrævning fra starten.

18. Hvordan konfigurerer jeg eCommerce-ordreafgivelse?

Når en kunde køber noget fra din online butik, er du nødt til at få det til dem. Du har muligvis ikke brug for et lager til at gemme dine produkter, men du skal behandle opfyldelsen, som om du har brug for et. Det sætter dig op til det tidspunkt, hvor du muligvis har brug for det. Eller for når du bliver nødt til at samarbejde med en opfyldelsesvirksomhed.

Gør disse ting nu, så du kan skalere senere:

Organiser produkter. Mærk alle dine produkter med en SKU, stregkode eller UPC. Det er endnu bedre, hvis de ankommer på den måde fra din producent.

Hold produktidentifikation enkel. Gør SKU-oplysninger korte og unikke. Det giver måske mening for dig i dag, men hvad med et par år fra nu? Hvad hvis du flytter din beholdning til et stort lager? Vil din nuværende SKU give mening for fremtidige medarbejderes opfyldelse?

Administrer produktmængde. Hvor meget produkt skal du have på lager? Fokuser på det, der er kendt som magert lager. Men vær forsigtig, så du ikke frustrerer kunder, der ikke ønsker at vente for længe på dine produkter. Det er en afbalancerende handling.

Hold øje med produktvalget. Dette er muligvis ikke et problem for dig, hvis du begynder i det små. Når du vokser, vil du byde på flere valgmuligheder for kunderne. Du har muligvis begrænset lagerplads. Det giver mening at tilbyde mere valg kun for produkter, der sælger godt.

Hold emballageomkostningerne nede. Apple har lært os, at emballage er en del af mærket. Høje produktpriser øger forventningen til præsentation af kvalitet. De fleste, der køber produkter fra online butik, interesserer sig mere for at få den bedste pris. Du kan holde emballagen nede ved at minimere kassen og pakke materialernes variation. Hvis du bruger mærkebokse, skal du forstå de involverede omkostninger i forhold til den værdi, det giver.

19. Hvordan bestemmer jeg forsendelsesomkostninger?

Din forsendelsesstrategi skal skære ned i dine margener så lidt som muligt. Det skal stadig forblive attraktivt for kunderne. Undersøgelser viser, at forsendelses- og ekspeditionsgebyrer medfører, at indkøbskurv opgives. Overvej disse muligheder:

Gratis fragt. Det får en kundes opmærksomhed. Det kan dog skære i dit overskud. Gratis forsendelse er en betydelig fordel i forhold til konkurrenter, der ikke tilbyder den. Bestem, om øget salgsvolumen dækker overskuddet.

Tilbyde gratis forsendelse med en minimumsbestilling. Det øger din gennemsnitlige ordreværdi. Du kan anvende det mod forsendelsesomkostninger. Varer med høje omkostninger har brug for ekstra håndtering. Det forventer kunderne. Konkurrencedygtige, billige priser er en anden historie.

Oplad hvad du bliver debiteret. Dine kunder betaler mere eller mindre det, du vil betale for at sende dine produkter. Det har ikke samme indflydelse som gratis forsendelse. Det forhindrer dig i at spise ind i din fortjeneste. Smarte kunder forstår, at de får den bedst mulige aftale.

Faste satser. Denne mulighed kræver forberedelse. Du er nødt til at regne ud på forhånd de gennemsnitlige omkostninger til levering af en pakke. Det er vigtigt at vide, så du ikke underopkræver eller overopkræver dine kunder. Bevæbnet med omkostningsområdet, kan du indstille niveauer, attraktive indstillinger. Leveringstiden dikterer prisen.

20. Hvordan administrerer jeg lagerbeholdning?

Hvor meget har du brug for på hånden? Beholdning er et aktiv, men det binder penge, indtil det er solgt. Din eCommerce-butik skal optimere lagerbeholdningen ved at holde den mager. Det skal gøre dette uden at risikere kundens skuffelse.

Her er måder til denne jongleringshandling:

Bliv organiseret. Huh? Er det ikke indlysende? Det kan det ikke være. Sørg for, at din beholdning er indlysende. Er det organiseret, så det er let at vide, hvad der er placeret hvor?

Vælg et tilpasset system. Se efter en indkøbskurvsløsning, der integrerer lagerstyring med bogføringstjenester. Kan det trække solgte varer, hver gang der er et salg? Kan det skubbe e-mails ud, når en lager er lav?

Vær opmærksom. Du er muligvis lille nu, men er ikke dit mål at skalere? Behandl i dag, som om det er fremtiden. Opbevar nøjagtige poster og registrer lagerbeholdningen til enhver tid. Invester i lagerstyringssoftware, der kan hjælpe dig lige nu, og når du er så stor som Amazon.

21. Hvordan opbygger jeg tillid med min online butik?

Phishing-svindel, malware og dårlig kundeservice gør online-shoppere opmærksomme. Tillidsindikatorer på dit websted er afgørende. Her er fem ting, du kan gøre for at opbygge tillid og tillid:

Gør det personligt. Folk stoler ikke på sider eller websteder. De stoler på mennesker. Har dit websted den menneskelige faktor? De vil se ansigter og navne. Brug din Om os-side til at vise dit team. Angiv navne, og angiv kontaktoplysninger.

Se professionel ud. Det hele er i din præsentation. Du er ikke virtuel. Du er ægte. Bevis det. Gør kundeservice til et robust område på dit websted. Forklar din returpolitik og anden support på almindeligt engelsk.

Del, at andre stoler på dig. Funktion af kundevurderinger. Tekstbaseret er okay. En video er endnu bedre. Prale af pressedækning. Vis logoerne for din mediedækning.

Bevis, at dit websted er sikkert. Dette hængelåssymbol er værdifuldt. Viser din eCommerce-løsning en meddelelse om, at kunder bruger en sikker server? Selvom det gør det, skal du tage det et skridt videre og minde dem om.

Afbøde risici. Hvad står der på spil for dine kunder? De er bekymrede for, at de sidder fast med dit produkt, hvis de ikke kan lide det. Forøg din troværdighed. Læg deres bekymring foran. Skriv forsendelses- og returpolitikken. Dette handler om at styre forventningerne.

Dine kunder dømmer dig, så snart de lander på din indeksside. De beslutter, om de vil stole på dig inden for få sekunder. Det er op til dig at få deres tillid.

22. Hvordan tiltrækker jeg kunder til min online butik?

Der er ingen ende på online rådgivning om SEO og få din online butik til at dukke op i søgninger. Men robotter handler ikke på dit websted. Mennesker er det.

Den ene ting, onlinebutikker glemmer mest, er, at vi alle ønsker en menneskelig forbindelse. Det lyder måske som en grammatikundervisning, men det starter med korrekt brug af pronomen. Lav fokus på kunden. Det betyder, at du bruger pronomenet “du.” Undgå et fokus på dig selv. Gør lidt brug af udtalen ”vi.”

Medtag en blog på dit websted. Husk, kunder, kommer til dig for at få en løsning på et problem. De produkter og tjenester, du sælger, er disse løsninger. Tal om de ting. Pris og produkt er ikke de eneste ting, der sælger.

23. Hvordan tiltrækker jeg kunder til min online butik?

Her er nogle nøgterne statistikker.

 • 78% af forbrugerne annullerer en transaktion på grund af dårlig kundeservice.
 • Amerikanere fortæller i gennemsnit ni personer om gode oplevelser. De fortæller 16 personer om fattige.
 • Det kræver 12 positive anmeldelser for at kompensere for en uafklaret negativ anmeldelse.
 • 59% af de amerikanske shoppere ville prøve et nyt brand for at få bedre serviceoplevelse.

Sociale medier forstærker dette. Det er også dit bedste værktøj. Det gør kundeservice til en samarbejdsindsats. Sociale medier tilbyder online community-værktøjer, der giver kunderne mulighed for at finde svar og hjælpe andre. Brug selvhjælps- og fællesskabsfora på dit websted. Undlad at overse kraften i direkte engagement til at håndtere kundeserviceproblemer.

Her er måder, din online butik kan bruge kundesupport til at øge tilfredshedsniveauer:

Vær hjælpsom. Det lyder ikke så indlysende, som det lyder. At være tilgængelig er ikke det samme som at være hjælpsom. Det går ud over at have nogen, der vil have en live chat eller telefonopkald. Kvaliteten af ​​hjælp er dit mål. Giv du din kundesupport reps autoritet til at løse problemer?

Være ærlig. Kunder forventer ikke, at du skal være perfekt, men de forventer, at du ejer op til en fejl. Din kundesupport skal føle sig godt tilpas ved at gøre dette. Ingen forventer, at du kender alle svarene. Online-kunder, der har brug for kundeservice, forventer at høre, at du finder ud af et svar til dem. Og “nej” er et passende svar, hvis det betyder, at du overforløfter og forkerer dem.

Hold det ligetil og let. Kundesupport er ikke omkostningerne ved at drive forretning. Det er en investering. Det styrker dit forhold til dine købere og tilskynder til gentagne salg. Tilfredse kunder deler deres opdagelser. Det er dit mål med kundeservice. Gør det nemt at finde kritiske oplysninger. Sæt pris-, forsendelses- og returpolitikker, hvor de kan finde det.

24. Hvordan opretter jeg produktbilleder og beskrivelser?

Din online butik er et visuelt medium suppleret med ord. Brug begge til din fordel.

Større billeder øger salget. Gør dem i høj opløsning og inkluder en række vinkler. Lad kunder zoome ind på detaljer.

Gå ikke på produktbeskrivelser. Beskriv fordelene ved produktet ved hjælp af dets funktioner. Find ”hvorfor”.

Vær generøs med detaljer. Gør dem tilgængelige. Hvis dit produkt har 37 naturlige ingredienser, skal du angive et link til billeder af dem. Kunderne sætter pris på dette. De bliver komfortable med deres købsbeslutninger.

25. Hvordan håndterer jeg udvekslinger og returneringer?

Først og fremmest, opmuntre dem. Det viser købere, du er forpligtet til kundeservice. Hvis de ikke er tilfredse, skal du tage det tilbage. Afslutningen af ​​diskussionen. Når det er sagt, kan du reducere afkastet med en omfattende politik, som du deler med kunderne. Administrer deres forventninger.

Intet salg er endeligt. Stå bag dit produkt. Må ikke gøre det vanskeligt for dem at returnere tingene. Hvis du gør det, vil du aldrig se dem igen.

Reducer skuffelsen.Nøjagtige produktbeskrivelser og gode produktfotos reducerer afkastet.

Brug almindelige engelske akronymer og jargon hersker over vores verden. Hold dem ude af dialogen. Gør det nemt at finde dine oplysninger om udveksling og retur. Hvis det ikke er let at finde, tror dine kunder, at du har noget at skjule.

Tilføj ikke skjulte omkostninger eller skjul tidsbegrænsninger. Fortæl kunderne, om de skal betale for returforsendelse. Gør det klart, hvis kunderne har en vis tid til at vende tilbage eller bytte noget, de køber. Intet er værre end at blive ramt af skjulte omkostninger. Skjul ikke noget. Du bliver nødt til at finde nye kunder.

26. Hvordan sporer jeg min butiks ydelse?

Nøgleprestationsindikatorer (KPI’er) måler, hvordan du har det. Spor disse datapunkter, så ved du:

Webstedstrafik – Den fortæller dig, hvor mange mennesker der besøger. Er nogle dage mere populære end andre? Måske er de dage, hvor du har særlige købsincitamenter.

Gennemsnitlig tid på stedet – Det måler engagement. Lav tid betyder, at kunder ikke kan finde, hvad de vil. Eller du har ikke det, de vil have. Begge er dårlige nyheder for dig.

Afslut sider –Det viser dig, hvor du har mistet interessen. Brug disse data til at forfine dit websted og holde kundens opmærksomhed.

Henvisninger –Hvordan fandt nye kunder din online butik? Dette hjælper dig med at bekræfte dine marketingstrategier.

Konverteringer – Det er rart at besøge din online butik. At købe noget er bedre. Denne konverteringsfrekvens hjælper dig med at beslutte, om du skal anvende mere salgspress.

Retursats – Returnerende besøgende er store. Returnerende købere er fantastiske. Undersøg din returfrekvens for at se, hvordan du har det med at få gentagne forretninger.

Gennemsnitlig ordreværdi – Dette hjælper dig med at forstå forbrugsvaner. Store forbrugere på dit websted fortjener ekstra opmærksomhed.

27. Hvordan bygger jeg et brand til min online butik?

Hvert brand har grundlæggende elementer. Din online butik gør det også.

 • Logo
 • farver
 • Typografi
 • Ikoner

Få alle disse elementer til at arbejde sammen. Kend dem alle, inden du begynder. De er indbyrdes afhængige. Her er hvad du skal gøre for at oprette elementerne.

Bestem hvad du er. En brandstrategi inkluderer dine værdier og din visionerklæring. Det udtrykker, hvad du ønsker for dine kunder, og hvad du vil have folk til at tænke på dig. Konverter dette til nøgleord.

Design mod et formål. Begræns din farvepalet og skrifttyper. Vælg en skrifttype til overskrifter og en til kropskopi. Glem ikke dine mobile shoppere. Er skrifttyderne læselige i små størrelser?

Forstå, hvad dit brand kommunikerer. Reflekterer alle dele af din butik det samme tema? Dit brand handler om sindsro. Din forretningspraksis ligner mere en wrestling-kamp. Dette sender blandede meddelelser til kunderne. Alt skal styrke det, du beslutter, at du er.

28. Hvordan opretter jeg et kundeloyalitetsprogram?

Hvad er givende ved komplikationer? Det besejrer formålet. Fjern kompleksitet. Reducer det, og gør det til en fornøjelig oplevelse, det skal være for en køber. Det er jo en belønning. Det skulle ikke tage lang tid at finde ud af. Det bør tage mindre tid at tilmelde sig.

Det er ikke et kundeloyalitetsprogram, hvis der er hindringer for at blive medlem. Kan du gøre det så let som en e-mail-post? Kan de tilmelde sig eller logge ind på dit websted med deres sociale medieoplysninger?

Succesrige loyalitetsprogrammer giver kunderne mulighed for at tjene belønninger uden anstrengelse. Burde det ikke være nok at købe noget fra dig? Hvis dit loyalitetsprogram kræver meget mere end et login, er det for kompliceret. Er dine belønninger så generøse, at du håber, at kunder ikke deltager? Stop med at være så generøs.

På den anden side er belønningen for dit loyalitetsprogram overfladisk? Hvis kunder ikke ser værdien, vil programmet mislykkes.

De mest succesrige loyalitetsprogrammer hæver belønningsbeløbet for fortsat aktivitet. Det motiverer og genererer gentagne køb. Dine mest loyale kunder er effektive marketingagenter for dig. Giv dem måder at dele deres oplevelse på og opfordre andre til også at deltage. Sociale ikoner skal være overalt på dine loyalitetsprogram sider.

29. Hvordan får jeg kunder til at skrive anmeldelser?

Spørg dem. Alle forstår vigtigheden af ​​gode anmeldelser. Disse positive ord bedes bedst med det samme.

Gør det nemt for dine kunder at give anmeldelser til dig på dit websted. Hvis det ikke er tydeligt, ser de ikke efter det. Sæt links til at gennemgå profiler mere end et sted. Medtag dem i dine nyhedsbreve og e-mails.

Giv kunderne en grund til at gennemgå. Vis dem din påskønnelse med et incitament. Vær dog klar over, at det er til en ærlig gennemgang.

30. Hvordan reklamerer jeg for min online butik?

Dit bedste salgsfremmende værktøj er e-mail. Send en besked til din database. Sørg for, at der er en opfordring til handling for at dele e-mailen.

Din e-mail-database vokser efter lanceringen. Brug det til at sende ugentlige meddelelser, der fremhæver dine produkter. Medtag billeder og direkte links, du kan købe. Brug den ekstra tid til at formatere beskeden, så den ser godt ud på mobile enheder. E-mail genererer en normal tidevand af trafik.

Opret dig selv en leder i din branche med en blog. Det er en kraftfuld, men alligevel indirekte måde at markedsføre din online butik på. Dine blogindlæg skal være nyttige og informative. Skriv fra et neutralt synspunkt. Henvisning til både jævnaldrende og konkurrenter. Hold bloglink tilbage til din butik minimal og relevant.

Kontakt andre bloggere om din online butik og produkter. Det kræver lidt forskning. Du bliver nødt til at læse deres indlæg for at bestemme en forbindelse. Kontakt derefter dem. Forklar, hvorfor dit produkt passer godt til en gennemgang på deres blog. Vær salgsfremmende og tilbyder en prøve til en gave.

Brug denne undersøgelse på blogs til at oprette en anden liste. Kontakt dem og tilbud til gæsteblog. Det bliver ikke selvpromovering. Disse bloggere forventer tankevækkende kommentarer, der leverer løsninger, som deres læsere kan bruge. Din belønning er et link til din butik i biografen.

Video tiltrækker seere. De kan deles og tilføje dybde til din online butik. Vis dine produkter i aktion. Folk elsker også indhold bag kulisserne. Hav det sjovt og del nogle blomsterhandlere! Opret en YouTube-konto til din online butik, og skriv dine videoer der. Kryds promotering af disse to steder.

Sociale medier er vigtige. Effektiv brug af sociale medier til at markedsføre din online butik vil tage tid og kræfter. Du har brug for en tidsplan med regelmæssige stillinger. Dette betyder dagligt eller endnu mere, afhængigt af dit antal følgere. Billeder griber opmærksomhed og deles. Medtag et direkte link for at købe det i din online butik.

Mange sociale mediesider tilbyder betalt målrettet annoncering til deres publikum. Facebook og Twitter har stærke grænseflader, der giver dig mulighed for at være specifik. Sørg for, at angiv destinationen er din online butik og ikke din virksomhedsside på deres websteder.

Optimer produktnavne og beskrivelser i din online butik. Omfattende beskrivelser giver flere muligheder for SEO. Gør det samme med dine fotos. Giv dem beskrivende navne. Føj dit produktfeed til Google Shopping. Disse tre SEO-bestræbelser vil hjælpe nye kunder med at finde dig.

31. Hvordan opretter jeg en effektiv markedsføringsplan?

Din plan starter med at vide, hvem du vil sælge til, og hvordan de vil købe. Bestem, hvem dine kunder er, og deres shoppingadfærd. Disse oplysninger forbereder dig til det næste trin.

Gør din online butik synlig, hvor disse kunder søger. Søgemaskiner, sociale medier og blogs kan sende dem til dig med et direkte link. Sørg for, at du er klar til dem, inden de ankommer. Brug søgemaskiner til at finde din online butik. Disse søgemaskine links vil gøre det første indtryk for dine kunder. Er det den du ønsker?

Succesfuld markedsføring er effektiv kommunikation. Kontroller dit websted. Kommunikerer hver side sit klare formål? Find mindst 10 personer, der matcher din måldemografiske. Bed dem om at shoppe i din online butik. Se, mens de gennemgår processen. Bed om deres feedback, og tag handling for at forbedre oplevelsen af ​​at handle i din online butik.

Værdi er, hvad marketingskommunikation skal give. For online-shoppere betyder det, at de viser dem, at de finder, hvad de vil købe. Øg salget af dit produkt med information, der er let at forbruge.

Effektiv kommunikation er interaktiv. Fokuser på din evne til at føre en tovejs-samtale med kunder online. Marketing handler også om at styre forventningerne. Antag ikke, at kunderne ved, hvad de skal gøre, eller hvad de kan forvente, når de handler med dig. Hjælp dem med promp. Dette kan være opfordringer til handling, der fører til salg.

32. Hvordan tildeler jeg et e-handelsmarkedsbudget?

Brug din allokering til kundeopkøb. Mens du har et brand, er det dine individuelle produkter eller tjenester, der skaber indtægter. Det er hvad du ønsker at komme foran mennesker.

Det ser ud til at være logisk at investere alt dit budget i den billigste kanal. Du ser muligvis et første svar, men det kan ikke opretholde det. Onlineadfærd og -præferencer er ustabil. Hvor folk er i dag, er ikke hvor de vil være i morgen. En kanals priser kan stige og blive uoverkommelige for dig. Den bedre strategi er at sprede dit budget på mange kanaler. Her er en generel oversigt over, hvordan andre e-handelswebsteder nærmer sig tildeling:

Invester 10% til 30% i SEO-kanaler. Planlæg vedvarende anvendelse for optimale resultater. SEO vil generere stabil trafik. Ulempen er, at det ikke vil skabe et hurtigt investeringsafkast (ROI), som andre kanaler måtte have. Det er en længere cyklus.

Invester 10% til 20% i sociale mediekanaler. De tre giganter på det sociale netværk (Facebook, Twitter og LinkedIn) er indlysende valg. De har enorme målgrupper. Målretning er let. Undgå at udelukke andre sociale netværk. Dine produkter eller tjenester passer måske godt til mindre og mere specialiserede sociale netværk. Online shopping er en visuel oplevelse. Pinterest og Instagram er visuelle sociale netværk.

Invester 20% til 40% i SEM. Hvis din online butik er ny, kan dette muligvis være den eneste måde at få synlighed i søgninger på. Mere udgifter er ikke altid bedre. Resultaterne kommer fra at sikre, at din annonce er relevant for det publikum, du har bedt Google om at målrette mod. Hvis du ikke kan se resultater, hjælper flere penge ikke. Skift ofte din annoncekopi for at bestemme, hvad der resonerer med søgninger. Dine nøgleord er måske rigtige, men din kopi konverteres ikke til et klik.

Invester 10% til 20% i retargeting.Hvis du lige starter et e-handelssted; du har muligvis et lille kundegrundlag. At målrette dem mod hinanden er en begrænset mulighed. Disse kunder har været i din online butik. At røre ved dem igen med markedsføring er en måde at invitere dem til at vende tilbage til og købe. Vent med at vende tilbage, indtil din månedlige besøgende tæller retfærdiggør investeringen.

Invester 5% til 25% i prospektering ved hjælp af displayannoncer. Disse øger mærkebevidstheden på målrettede websteder.

Invester 5% til 10% i e-mail-marketing. Det har eksisteret i lang tid, fordi det fungerer. Nyhedsbrevskampagner er effektive drivere til webstedstrafik og konverteringer. E-mails til indkøb af indkøbskurv kan genoplive et mistet salg. Cross-sell e-mails kan øge udgifterne hos eksisterende kunder.

Hold dine tildelinger flydende. Når din online butik modnes, og publikum vokser, ændres dine mål. Brand building-kanaler bliver vigtigere. Hvis en kanal ikke giver resultater, må du ikke opgive den. Test først forskellige kreative for det.

33. Hvordan udvikler jeg en SEO-strategi til min online butik?

Succesrige SEO-strategier drejer sig omkring seks elementer.

Nøgleord – Gør forskningen. Forstå, hvad folk søger efter. At tilknytte dig selv til disse nøgleord er hvad SEO handler om. Se hvordan konkurrencen ser ud ved hjælp af Google AdWords søgeordsværktøj. Nogle nøgleord vil være for konkurrencedygtige i din niche. Vælg nøgleord med lang hale (mellem to og fem ord) i stedet. Færre virksomheder konkurrerer om disse længere søgeord. De giver dig en højere placering.

Metakoder –De er vigtige. Dine vigtigste nøgleord hører hjemme på dine sidetitler. Metakoder er det, Google ser efter og rangerer. Det samme gælder for sidebeskrivelsestitler.

Indhold – Kvalitetsindhold skaber en positiv brugeroplevelse. Indhold er det bedste sted for dine søgeord at bo i. Få dit indhold til at skinne, og brug det til at uddanne dine købere.

Backlinks –Disse er næsten lige så vigtige som indhold. Kvalitet trumf imidlertid mængde. Tænk gennem din indholdsstrategi. Strukturer det for relevante links tilbage til dit websted. Dyr peer-blogs af samme grund. Sælg ting folk elsker. De hjælper dig også med dette.

Sociale medier –Der er ingen måde at komme omkring på. Du skal etablere en stærk tilstedeværelse på sociale medier, ellers lykkes det ikke. Websteder som Facebook har et så stort publikum, at medlemmerne bruger det meget som en søgemaskine.

Produktbilleder –Billeder spiller en afgørende rolle i SEO. Søgeresultater giver billeder såvel som websteder. Du sælger produkter på dit websted. Billeder af disse produkter skal være så gode, som du kan lave dem. Der er dog noget lige så vigtigt. Navnene på billedfiler skal indeholde relevante nøgleord. Du kan se en højere rang for dem på søgemaskiner.

Ingen SEO-strategi ville være komplet uden konkurrencedygtig analyse. Hvad laver andre e-handelswebsteder som dine?

34. Hvordan bruger jeg sociale medier til at markedsføre min online butik?

Social media marketing bringer købere til din online butik. Brug for tal for at bevise det? E-handel Shopify gennemgik data fra over 37 millioner besøg på sociale medier. Besøgene resulterede i 529.000 ordrer. Her er hvad du skal gøre for at komme i gang.

Opret en Facebook-side til din online butik. Brug ikke din personlige Facebook-side til dette formål. Inviter dine Facebook-venner til at dele og lide din side. Har mere end bare din helt nye firma-side på Facebook venter på dem, når de ankommer. Sørg for, at der er indhold til dem at forbruge og dele. Hold konstant et nyt indhold. Det skal være relevant og interessant nok til at dele. Opfordringen til handling er et besøg i din online butik.

Tweet om din online butik. Kom med eksklusive rabatter til dine følgere. Giv dem incitamenter til at nå ud til deres tilhængere. Glem ikke at inkludere dette tilbud til dit Facebook-netværk. Følg dine kunder. Følg dine leverandører. Brug Twitter til at nå ud til indflydelsesrige bloggere, journalister, industrianalytikere. De har store følger. Du vil have den opmærksomhed. Engagér dem med billeder og videoer.

Opret en Google+ virksomhedsside. Google-produkter fungerer godt sammen. Din forretningsprofil på Google+ hjælper den med at yde bedre i Google-søgninger. Her kan du få nogle interessante interaktioner. Opret et Google+ Hangout og forbind med dine kunder og kundeemner i realtid. Find de relevante Google+ samfund, og start med at bidrage.

Opret en YouTube-kanal. Det er her de fleste virksomheder har det sjovt. Det er dit valg. Du ønsker måske kun at vise videoer om, hvordan du bruger dine produkter eller tjenester. Eller bland det med lidt ren underholdning. Det, der er vigtigt, er, at du holder videoindholdet på vej.

Opret en LinkedIn-profil. LinkedIn er det sted, hvor du vil vokse og vedligeholde professionelt netværk. Tilføj links til din online butik. Brug opdateringsfunktionen til at informere folk om forretningsaspekter i din eCommerce-butik. Find og følg dine leverandører. Deltag i deres grupper og deltag i diskussionerne. Bed dit netværk om at tilføje anbefalinger til din profil.

Opret en Pinterest-profil. Pinterest handler om billeder, så tag fordel af dit produktfotografering her. Opret temaplader for at vise dine varer og / eller tjenester. Din online butik skal have Pinterest Pin It-knappen ved siden af ​​hvert produkt, så besøgende kan dele den. De videoer, du har oprettet til YouTube, kan også gøre dobbeltarbejde her.

35. Hvordan bygger jeg en e-handels-e-mail-liste?

E-mail-adresser er nogle af de mest værdifulde ting, som kunderne kan give dig ud over penge. Gør det nemt at dele disse oplysninger med dig. Brug det derefter til at oprette en dialog.

E-mail-adresser er så værdifulde, fordi de viser, at nogen vil høre, hvad du har at sige. De har givet dig tilladelse til at markedsføre dem. Sådan får du disse e-mail-adresser.

Brug reklame til at føre folk til en destinationsside. Din destinationsside skal tilbyde en klar fordel i bytte for e-mail-adressen. Det kan være en særlig rabat eller en gratis download. Selv hvis en besøgende ikke køber noget, tjener du stadig på gevinsten af ​​en anden e-mail-adresse.

Afhold konkurrencer og udsagn på sociale medier. Lad folk, der kommer ind, vide, at de kan øge deres chancer for at vinde. Alt hvad de skal gøre er at dele konkurrencen med deres Facebook-netværk af venner. Billeder får opmærksomhed. Hvis præmien er et gavekort til din online butik, skal du oprette en collage af de mest populære produkter, de kan bruge den til.

Sæt e-mail-tilmeldingsbokse overalt. Hvert sted du lægger det i din online butik er en mulighed for at indsamle en e-mail-adresse. Glem ikke din blog. Kvalitet blogindhold er en naturlig magnet til e-mail-adresser. Folk abonnerer for at vide, hvornår du skal skrive noget nyt.

36. Hvordan opretter jeg et e-handelsnyhedsbrev?

Nyhedsbreve er en værdifuld konverteringskilde. Mennesker, der tilmelder sig, har angivet, at de er interesseret i at vide mere om din virksomhed. Nu kan du nå dem med hyppighed og give dem flere grunde til at købe. Indholdet i dit nyhedsbrev skal være relevant og give værdi.

Du er en online butik. Billeder styrer dit salg. Husk det, når du planlægger indholdet af dit nyhedsbrev. Det er nyheder, ikke reklame. Dit indhold skal handle om, hvad der sker med din online butik. Dette er en mulighed for at fokusere på dine mennesker. Det handler om din forretning med et blødt salg til dine produkter. Dine kunder vil også vide om dig.

Opbyg disse forhold ved at inkludere andre oplysninger, som dine kunder finder værdifulde. Besøgte du en sælger, der bor på et spændende sted? Skriv et kort stykke om det, og inkluder links til seværdigheder i området. Foreslå andre virksomheder, der supplerer dine produkter eller tjenester. Fortæl disse virksomheder. De kan returnere fordel. Det tilføjer dit netværk af forbindelser.

Opret specielle tilbud eller rabatter for abonnenter på nyhedsbrev. Folk kan lide at føle sig eksklusive. Fortæl dem om fremtidige salgsbegivenheder, inden de annonceres andetsteds.

Sociale links i dit nyhedsbrev hjælper abonnenter med at dele det med andre. Det er en måde at opbygge abonnementslisten på. Sørg for at lade dine sociale netværk være nye, når du lægger en anden udgave af nyhedsbrevet.

Dit e-handelsnyhedsbrev er ikke en blog. De kan dog referere hinanden. Brug begge dele til at krydse reklame.

37. Hvordan beskytter jeg mit eCommerce-sted mod hacking?

Sikkerhed er et vigtigt anliggende lige fra starten. Gør det til en stor del af din overvejelse, når du vælger en e-handelsplatform. Vær meget opmærksom på PCI-overholdelse og SSL-certifikater. Spørg om spambeskyttelse, hvis du planlægger at bruge deres e-mail-system.

Din eCommerce-platform tilbyder beskyttelse mod hacking, men det er ikke sælgerens eneste ansvar. I er to partnere. Spørg, hvordan du kan hjælpe dem med at se efter mistænksom aktivitet i din online butik. Ved, hvilke tegn du skal kigge efter. Installer virus- og malware-beskyttelse på alle computere, der bruger grænsefladen til din leverandør.

Din online butikskunde ved måske aldrig, at du har en eCommerce-platform. De har et forhold til dig. Du er den, de har tillid til, ikke din platformudbyder. De vil kun bebrejde dig, hvis der er et sikkerhedsbrud. Sørg for, at du kan stole på, at din leverandør vil hjælpe dig med at bevare denne kundetillid.

38. Hvordan optimerer jeg min online butik for at øge konverteringsfrekvensen?

Konverteringsrater er grundlaget for et højt salgsvolumen. Lad os se på matematikken. Hvis du ville øge dit salg med 50%, hvordan ville du gøre det? En stigning på 50% i dit annonceringsbudget?

Det er en dyr investering.

Det er lettere at sætte et mål for at øge din konverteringsfrekvens med en enkelt procentsats. At 1% svarer til en stigning i salget på 50%. Hvordan gør du det?

Nogle gange kan bare en lille finjustering føre til betydelig forbedring i konverteringsfrekvensen. Mange små tweaks kombineret kan medføre en dramatisk stigning i dine resultater.

Gør A / B-test. Opret to alternative versioner af dine produktsider. Hver får en anden produktbeskrivelse eller -billede. A / B-testsoftware dirigerer halvdelen af ​​den indkommende trafik til hver side. En side vil se flere konverteringer. Det er den du skal bruge. Højere konverteringsfrekvenser er resultatet af konstant A / B-test. Google tilbyder gratis A / B-test som en del af sin Google Analytics-pakke.

Har et klart og overbevisende værdiproposition. Kan du angive dit værdiproposition på mindst 10 ord? Gå til det punkt, hvis du ikke kan. Hvorfor skal dine kunder købe af dig? Når du gør det klart og kommunikerer det, øger du konverteringsfrekvensen. Dit værdiproposition skal heller ikke være undtaget fra en smule A / B-test.

Opret en salgstragt. Beder du om salget for hurtigt? Det kan påvirke din konverteringsfrekvens. Folk køber ikke, hvis de ikke er klar. Denne tid øges, når produkter bliver dyrere eller kompliceret. En salgstragt udvikler tillid. Langsomt ned for at øge salget i salget. Forøg opmærksomheden først med værdi. Hjælp kunder med at forstå de resultater, de får. Så spørg om salget. Hvis alt, hvad du får fra en første gang, er en e-mail-adresse, er de i din salgstragt. Du har vundet privilegiet at fortsætte med at tale med dem.

Slip af jargon. Brug samtale sprog overalt i din online butik. Medtag en oversigt, hvis du skal vise påkrævede juridiske ansvarsfraskrivelser.

Øg køberens tillid. Hvorfor vil kunder stole på din online butik? Præsentere dem for de pålidelige mennesker bag dit websted med personalebilleder og bios. Har klare og lette kontaktmetoder. Ikke kun en e-mail-adresse. Medtag et telefonnummer og en fysisk lokaliseringsadresse. Bevis at du er professionelle med dit websteds design og layout. En enkelt skrivefejl er alt, hvad det kræver for at dræbe et salg.

Gør det nemt at købe fra dig. Det kan tage et par besøg, men folk vil købe inden for få minutter, når de er klar. Slip af med unødvendige marker. Tilføj tilmeldinger ved hjælp af legitimationsoplysninger på det sociale netværk. Tilføj filtre for at fjerne overskydende indstillinger, så de kan nulstille det, de vil finde. Antag ikke, at købere ved, hvad de skal gøre. Fortæl dem næste trin.

Fjern distraktion. Du vil have kunder til at købe ting. Hvordan kan du hjælpe dem med at fokusere på dette? Fjern alt, der ikke er relevant for den handling. Ja, de ønsker adgang til omfattende information om, hvad de køber. Giv adgang, men vis ikke det hele på én gang. Dette skaber mulighed for overbelastning. Det reducerer konverteringsfrekvensen.

Sammenlign produkt eller service med konkurrencen. Dette lyder intuitivt. Hvorfor endda tale om konkurrencen? Dine kunder vil undersøge dem, før de køber. Hvorfor give dem en mulighed for at forlade og gøre det? Når du giver dem sammenligningen, holder du overhånden. Er din pris højere? Forklar hvorfor. Opsæt sammenligningerne i tabeller, så kunderne kan se alt på én gang.

Tilføj et incitament til at købe lige nu. Du har set dette arbejde, hvis du er gået til flyselskabswebsteder. De sporer sæder. Du kan se, at der er nogle få tilbage på en flyvning. Du ved, at du skal tage en beslutning om at købe eller tabe. Opret knaphed. Lav mængden begrænset, eller giv prisen en begrænset tid.

39. Er du klar til at arbejde på et langsigtet projekt?

Hvis det at oprette en online butik er noget, du vil gøre i dag. Er det noget, du ser dig selv gøre år fra nu? Du kunne ikke åbne en fysisk butik og køre den i en måned eller uge ad gangen. Din eCommerce-butik fungerer heller ikke på den måde.

Det kan tage bare et lille pengeforpligtelse at starte din online butik. Lanceringsdag er kun starten. Succes kræver vækst. Det kommer over tid.

Nu er du klar til at starte! Opret en tjekliste, og find svar på hvert spørgsmål. Der er ingen endelige svar. De fleste af disse emner har dog bedste praksis. Brug tid på at shoppe online i dine foretrukne e-handelsbutikker.

Hvad kan du lide dem? Hvad frustrerer dig? Kom med bedre løsninger, og sæt dem i arbejde for din online butik.

Pas på at dele, hvilket var det sværeste spørgsmål at besvare, og hvorfor?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map