39 ting du må vite før du starter en e-handel nettbutikk

Nettbutikker er en enkel måte å tjene penger på. Ledende e-handelsplattformer kan hjelpe deg med å sette opp en nettbutikk i løpet av timer. Du trenger ikke å være et kodende geni.


Teknologi gjør noen deler ukompliserte, men det er fortsatt ikke lett. Hvis du ikke har en solid plan, kan du mislykkes. Lag den planen før du går lenger. Still deg disse 39 spørsmålene om hvordan du starter en e-handelsvirksomhet.

Contents

1. Hvordan bygger jeg en forretningsplan for e-handel?

Det er seks elementer:

Kortfattet sammendrag – Du skriver denne delen sist. Den oppsummerer de syv andre elementene. Likevel hører det med i starten av planleggingsprosessen.

Foretaksbeskrivelse – Det er en oversikt på høyt nivå av bedriften din. Hvilke produkter og tjenester vil du tilby? Hvem er kundene dine? Hva er nettbutikkens konkurransefortrinn? Svar trenger et dypt dykk for detaljer. Så oppsummer det i et avsnitt eller to. Du vil ha en heisbane.

Markedsanalyse – Hva vet du om bransjen og målmarkedet? Dette kan ikke være magefølelse. Gratis ressurser på Internett fjerner enhver unnskyldning du ikke har for å ha fakta og tall.

Produkter og tjenester –Hva vil nettbutikken din tilby? Tilnærme dette fra et kundeperspektiv. For å gjøre dette, må du vite og forklare hvorfor du vil tilby disse produktene og tjenestene.

Markedsføring og salg –Hva er din tilnærming til å nå kunder? Bare fordi du bygger en nettbutikk, betyr det ikke at de kommer. Eller til og med kjøpe ting. Utforsk “hvorfor” -aspektet med strategiene dine. Definer hvordan du vil nå målmarkedet.

Finansielle anslagDu kan ikke håpe på salgsinntekter på nettet. Du må få det til å skje. Hvis du lykkes, vil du se et overskudd? Operasjonelle fakta og tall er grunnlinjene som hjelper deg å forutsi. Hvor mye trenger du å selge for å dekke driften? Etablere mål i stedet for bare å se hva som skjer.

2. Hvordan velger jeg en nisje for nettbutikken min?

Svar på det spørsmålet ved å stille deg et spørsmål. Hva er din lidenskap?

Moter har korte levetid. Du vil ha mye konkurranse hvis du oppretter en nettbutikk bare for å selge det som er varmt i dag. Du vil også bli med dem hvis du mislykkes når det produktet ikke lenger er varmt.

Velg et produkt eller en tjeneste du brenner for å selge. Du elsker produktet fordi du vet alt om det. Folk vil kjøpe ting fra eksperter. Søker de etter det på nettet? Finn ut ved å undersøke nøkkelord ved å bruke Googles gratis søkeordverktøy.

Du kan være lidenskapelig opptatt av noe og fremdeles ikke tjene penger på å selge det. Velg et markedssegment med rom for vekst. Markedet må være stort nok slik at du kan utnytte og eie en bestemt seksjon. Det er hva en nisje handler om.

Nisjeprodukter og tjenester er vanskelig å finne generelt. Knaphet skaper verdi. Det er enda bedre hvis produktet eller tjenesten har høye marginer. Du kan selge mindre og fortsatt tjene penger.

3. Hvordan vurderer jeg etterspørselen etter produktene mine?

Nå som du har bestemt din nisje, er det på tide å ta et dypere dykk. Du må finne ut potensialet i markedet.

Bestem potensialet. Bruk kjedeforholdsmetoden. Begynn med en stor gruppe og bor ned kjennetegnene som passer til produktet ditt. Vokser det markedet? Vil de trenge at utdanningen er mottakelig for produktet ditt? Det er enkelt å overvurdere markedspotensialet ditt. Du kan bestemme at millioner av mennesker vil ha produktet ditt. Men det kan være tusenvis av online virksomheter som allerede konkurrerer med deg. Legg konkurransen din inn i potensialet.

Hvem er konkurrentene dine, og hvor er de? Hvis du ikke vet hvem konkurransen er, må du finne ut av det. Hvordan når de kunder? Undersøk deres følgere av sosiale medier. Det vil gi deg innsikt i måter å posisjonere produktet ditt for å skille seg ut fra konkurrentene.

Bruk Google. Bruk Googles Søkeordplanleggerverktøy for å bestemme etterspørsel etter produkt. Skriv inn nøkkelord som beskriver produktet eller tjenesten din. Google vil fortelle deg hvor mange som søkte etter disse søkeordene. Verktøyet viser også konkurranse om dette nøkkelordet. Du kan finne ut hvor mange andre virksomheter som bruker nøkkelordene for å tiltrekke seg kunder.

Hva om Google forteller deg at ingen søker etter søkeordene dine? Det er et sterkt tegn du bør vurdere å selge det produktet eller tjenesten på nytt.

4. Hvordan utvikler jeg en unik selgerproposisjon?

Dette hjelper deg med å skille deg fra konkurrentene. Den lar deg fokusere energi på innsats som tilfredsstiller bare dine ideelle kunder. Du må fortelle dem at du vet hvordan du gjør dette. Det er din unike selgerproposisjon.

Appell til en ideell kunde. Det er en risiko å prøve å være alt for alle. Identifiser det perfekte utsiktene ved å stille deg selv disse spørsmålene:

 • Hva vil din perfekte kunde??
 • Hvordan kan produktet eller tjenesten din løse problemet?
 • Hvilke faktorer motiverer kjøpsbeslutningene deres?
 • Hvorfor skulle de velge deg i stedet for noen andre?

Når du vet disse tingene, kan du lage forslaget. Det må forklare hvordan du skal løse problemet. Folk kjøper produkter for å løse problemene sine. Gir ditt unike salgstilbud dem en løsning?

5. Hvordan får jeg produkter til nettbutikken min?

Med mindre du lager produktet selv; du trenger leverandører. Hvor finner du dem?

Undersøk bransjeorganisasjoner relatert til produktet ditt. Disse organisasjonene har oppdrag for å matche kjøpere og selgere. Sjekk ut disse ressursene for å få hjelp til å finne riktige kanaler:

6. Hvordan identifiserer jeg målmarkedet?

Målet ditt er samlingen av dine ideelle kunder. Du må forstå deres oppførsel. Hva er deres årsaker til at du ønsker produktet eller tjenesten din? Finn ut hvorfor ved å stille disse spørsmålene:

Hvem vil bruke produktet mitt? Dette er demografisk informasjon.

Når vil kundene kjøpe produktet mitt? De færreste vil ha et juletre i juli. Har produktet ditt en sesongmessig mulighet? Til og med produkter som ikke har høye kjøpsperioder. Du må vite når dette er.

Hvorfor trenger kundene det? Utvikle en dyp forståelse av problemet produktet eller tjenesten din løser.

7. Hvordan finner jeg pålitelige leverandører for nettbutikken min?

Hvordan finner jeg pålitelige leverandører for nettbutikken min?

Det avhenger av hva du leter etter. Trenger du eksisterende merker og produkter som du vil sende selv? Eller er du på jakt etter en dråpesending? De leverer produkter og oppfyller bestillinger fra eksisterende merker og produkter.

Etter at du har bestemt deg for leverandørtypen din, må du bestemme stedet deres. Utenlandske leverandører har en tendens til å tilby lavere priser. Kostnad skal ikke være din eneste avgjørende faktor. Vurder også disse:

Overseas Sourcing

Fordeler

 • Lave produksjonskostnader
 • Høyt valg

ulemper

 • Lavere opplevd kvalitet fra kunder
 • Et potensiale for språk- og kommunikasjonsbarrierer
 • Lengre leveringstid
 • Mindre betalingssikkerhet og regress

Innenriks sourcing

Fordeler

 • Høyere kvalitet på produksjonen
 • Enklere kommunikasjon uten språkbarriere
 • Enklere å bekrefte påliteligheten
 • Raskere leveringstid
 • Større betalingssikkerhet og regress

ulemper

 • Høyere produksjonskostnader
 • Mindre valg

Mange eiere av nettbutikker ser på nettverket sitt for å få anbefalinger. Ikke undervurder kraften til venner og familie. De kjenner kanskje allerede en pålitelig kilde.

8. Hvordan undersøker jeg konkurransen min?

Hvis du vil vite hva konkurransen din gjør, kan du gå til nettbutikkene deres og finne ut av det. Det du ikke kan gjøre selv, er å finne ut hvor de markedsfører til kunder. Teknologi tilbyr kraftige verktøy for å finne ut av dette. Her er noen av de mest populære:

AdGooroo

AdGooroo

Overvåk annonser på opptil 10 konkurrenter. Se hvor annonsene deres er plassert. Denne betalte tjenesten gir dyp konkurransedyktig intelligens. Det kan til og med estimere konkurransens markedsføringsbudsjetter.

Moat

Moat

Det første nivået på tjenestene deres er gratis. Du kan bruke et annonsesøkverktøy for å vise nyere annonser fra konkurrentene. Du ser størrelsen og stedene annonsene nylig ble sett.

KeywordCompetitor

nøkkel

Sjekk konkurrentenes organiske og betalte søkeord, destinasjonssider og annonser. Du vil se posisjoner for søkeordposisjoner for tusen spesifikke søkeord. Denne tjenesten er gratis de første 30 dagene.

Det er ikke så høyteknologisk som disse tre forslagene, men vurder å be venner og familie hjelpe deg med konkurrerende forskning. Be dem videresende e-post de mottar. De får mye av det!

9. Hvordan bygger jeg et nettsted for e-handel?

Du har kommet frem til produktlinjen din og bestemt målmarkedet. Du vet hvem konkurrentene dine er og hvor de ser etter kunder. Nå er det på tide å opprette nettbutikken din.

Hvis du ikke er sikker på hvor eller hvordan du skal starte, er du en god kandidat for en e-handelsplattform. Du kan bygge en nettbutikk med en selv om du ikke har tekniske ferdigheter i det hele tatt.

Men hvilken? De fleste skryter av hvor enkelt det er å sette opp en nettbutikk med programvaren deres. Det er to hovedmåter å bygge et nettsted for e-handel.

 • Hosted eCommerce-programvare (mer brukervennlig)
 • Selvhotell open source e-handelsprogramvare (mer avansert)

Vurder en vert e-handelsløsning hvis du vil fokusere på å selge produktet ditt. Det fjerner de tekniske aspektene ved å bygge og drive en nettbutikk. Dette er nøkkelferdige løsninger som er klare for deg å bruke. Integrerte produktstyrings- og betalingsprosessorer er en del av pakken. Du kan bygge din nettbutikk med enkel dra og slipp-teknologi. Ingen kodingsferdigheter er nødvendige. Fordelene er mange, men det kan hende du støter mot fleksibilitet.

Selvhost open source programvare gir mening hvis du er en dyktig webutvikler. Oppsettskostnadene er betydelige. Du vil også pådra deg kontinuerlig vedlikehold av utviklingen.

10. Hvordan velger jeg riktig eCommerce-plattform?

Ditt valg krever nøye vurdering. Ikke velg et valg før du er sikker på at du vil følge den løsningen. Å ombestemme seg er dyrt og bruker tid.

Teknisk evne er en viktig faktor i dette valget. Hvis du tviler på ferdighetene dine, velger du en plattform som tilbyr verktøyene og støtten du trenger for å lykkes. Dette er like viktig for kundene dine som det er for deg. De forventer en optimal opplevelse.

11. Hvordan velger jeg en betalingsport?

En betalingsport er ditt online kassaapparat. Nettbutikken din kan ikke godta kontanter. Du må godta kredittkort eller andre typer online finansielle transaksjoner. Her er noen betraktninger:

Koste. Du betaler for en betalingsport. Det er en oppstartkostnad for å dekke konfigurering av en selgerkonto. Det koster også å konfigurere porten på nettstedet ditt. Andre kostnader pågår. En leverandør av betalingsportaler kan belaste deg per transaksjon, eller som en fast månedlig avgift. Det vil koste deg å tjene penger.

Kompatibilitet med hvordan kundene dine ønsker å betale deg. Ikke alle bruker kredittkort. Mange bruker debetkort eller til og med PayPal. Disse transaksjonene blir håndtert på en annen måte enn kredittkort. Forsikre deg om at betalingsporten din fungerer for kundene så mye som for deg.

Sikkerhet. Tyveri av online betalingsinformasjon øker. Sikkerhet et område der det er umulig å være for forsiktig. Be leverandører om å forklare hvordan deres betalingsgateway-løsning nærmer seg sikkerhet og datakryptering.

Kundeservice. I dette tilfellet er du kunden. Hvis du har problemer med betalingsporten din, kan du ikke selge noe. Et krav om support 24/7 betyr ikke at noen vil svare på telefonen hvis du ringer. Det kan bety noe mer enn et e-post svar. Dette bør du vite på forhånd.

12. Hvordan velger jeg et lønnsomt domenenavn?

Tenk på de mest populære merkenavnene i verden. De er korte, relevante for hva de selger, enkle å huske og lette å si. Følg merkevaren for ditt domenenavn.

Domenenavn dos

Bruk navnet på bedriften eller produktet ditt. Det er ikke alltid mulig. Sjekk om du kan registrere et domenenavn som samsvarer med nettbutikkens navn. Gjør dette før du kommer for langt inn i merkeoppgaver.

Bygg et domenenavn fra nøkkelord hvis et søk er din prioritet. paintbrushes.com er ikke tilgjengelig for penselbutikken din. De fleste generiske domenenavn er borte. Kunder bruker i dag mer spesifikke begreper i et søk. Tenk på din nisje og målmarked. Det kan være mer fornuftig at domenet til nettbutikken din er lefthandedpaintes.com. Velg et domenenavn som spesifiserer hva du selger.

Hold deg med et domene på toppnivå. Hvis du kan få .com, gjør det. Folk vil huske det. Hvis de vet navnet på bedriften din, men ikke URL-adressen, er .com det de vil prøve først.

Domenenavn gjør det ikke

Uvanlige skrivemåter. Du vil ha et domenenavn som er lett å huske og videreføre. Hvis det er lett å stave feil, vil folk ta det feil. Du mister salget. Eller de kan havne på konkurrentens nettsted.

Lange navn. Er det vanskelig å huske og lett å skrive feil? Det kan være et morsomt navn, men det får ikke dere, kunder. Den øverste lengden på et domene er 63 tegn. Forsøk å holde den under 25 år.

bindestrek. Du kan få domenenavnet du ønsker, så lenge du inkluderer bindestrek. Gi den videre. De får nøkkelord til å skille seg ut, men de er lette å glemme. Ønsker du at bindestrek skal stå mellom deg og kundene dine?

Kjør valg av domenenavn av personer du kjenner. Se hva de synes. Fortell dem hva det er. Se om de kan stave det. Det vil gi deg beskjed hvis du er på rett vei.

13. Hvordan velger jeg en leverandør?

Feil leverandør av e-handelstjenester kan synke butikken din. Her er noen funksjoner du kan bruke i evalueringsprosessen.

Ikke stopp ved infrastruktur. De beste leverandørene av e-handelstjenester tilbyr også verktøy og tilpasset support. Er de fokusert på veksten, eller din? Se etter et selskap som er villig til å være en partner, ikke bare leverandøren din.

Administrerte tjenester. Markedsføring og produktutvikling øker salget på nettet. Kan eCommerce-hostingleverandøren hjelpe deg med dette?

Brukerstøtte. Skimping her er farlig. Invester i å ha garantert hjelp så snart et problem oppstår.

14. Hvordan administrerer jeg nettstedvedlikehold og oppdateringer?

Den beste måten å administrere dem på er ikke å gjøre det selv. En vert e-handelsplattform tar seg av dette for deg. Vedlikehold og oppdateringer skjer i bakgrunnen. De er usynlige for deg og kundene dine. Ingenting kommer i veien for å selge dine produkter og tjenester. Hostede plattformer tilbyr også:

 • Automatiske daglige sikkerhetskopier av nettstedet ditt
 • Iscenesettingssteder eller utviklingsområder for testing
 • Brukerstøtte
 • sFTP-tilgang

Det er noen ting du fremdeles kan bestemme deg for å gjøre selv. Hvis du ikke har råd til å miste dataene dine, har du ikke råd til å legge alle eggene i en kurv. Vurder en sekundær sikkerhetskopi. Hva gjør det vondt? Det er jo din virksomhet.

15. Hvordan setter jeg opp nettbutikken min for å godta betaling med kredittkort?

Nettbutikken din trenger en selgerkonto eller en betalingsgateway-konto. En Internett-selgerkonto lar deg behandle kredittkort. Bankene utsteder disse kontoene. De ser på selgerkontoen din som en kredittgrense som utvides til deg. Du søker om en som du søker om lån.

Begynn med banken din når du søker etter en selgerkonto. Det er et stort pluss hvis du har et langsiktig forhold til banken din. Hvis de avviser deg, kan du prøve andre lokale banker. Tilby å flytte alle kontoene dine dit. Det er ofte ruten å snagge en selgerkonto.

Det er det første trinnet. Du vil også trenge en betalingsgateway-konto. Porten er den behandleren som kobler kunders kredittkort til selgerkontoen din. Den tar vare på bekreftelses- og overføringsforespørsler.

Som liten kjøpmann bør du vurdere å kombinere disse to kravene. Selgere kan sette opp en selgerkonto for deg og gi en betalingsport som pakke.

16. Hvordan beskytter jeg kundeinformasjon?

Den beste måten å holde hackere borte fra kundedata er ikke å ha noen data å stjele i utgangspunktet. La tredjepartsleverandører håndtere kredittkortinformasjon. De har sikkerhets- og teknologimuskulaturen til å håndtere kundedata på en trygg måte.

Bruk SSL-kryptering på sider som har kundeinformasjon. Dette inkluderer påmeldingssider, kassesider og påloggingssider for kunder. SSL-kryptering forhindrer hackere i å stjele nettstedets lagrede data. Det ekstra sikkerhetslaget øker kundens tillit. De har lært å knytte “https” til høy sikkerhet.

Bevar nettstedet ditt med ekstra beskyttelse. En nettapplikasjonsbrannmur og andre sikkerhetsbaserte løsninger gir tillit. Et innholdsleveringsnettverk hjelper til med å blokkere trusler. Det vil øke hastigheten på nettstedet ditt for kjøpere.

Krypter. Krypter alltid kundenes passord og annen sensitiv informasjon. Vurder all informasjon kundene dine deler med deg som sensitiv.

Utdanna kundene dine. Hjelp dem til å ta en aktiv rolle i å holde personlig informasjon trygg. La dem få vite hvilken informasjon du samler inn, og hvordan. Be dem rapportere mistenkelig oppførsel på nettstedet ditt.

17. Hvordan samler jeg om moms?

Det er viktigere å avgjøre når og hvorfor først. Hvordan du gjør det er ofte en funksjon av e-handelsplattformen du bruker.

Bestem hvor du har en nexus. Nesten alle stater gir online-selgere mandat til å innkreve en omsetningsavgift fra kjøpere. Du må bare innkreve merverdiavgift i disse delstatene hvis du har det som kalles “omsetningsavgiftsnivå.” Du må ha en betydelig nærvær i denne staten. Det inkluderer ting som:

 • Å ha kontor
 • Å ha en ansatt
 • Å ha et lager
 • Å ha et tilknyttet selskap
 • Lagrer varelager
 • Dropshipping fra en tredjepartsleverandør

Bruk denne interaktive veiledningen for å finne ut hvor du har en omsetningsavgift. Nettbutikken din vil samle inn moms basert på denne informasjonen. Du må registrere deg i statene du vil innkreve skatten for.

Din eCommerce-plattformleverandør er din partner i denne forpliktelsen. Bruk ressursene dine til å utdanne deg om grunnleggende omsetningskostnader. Be om deres støtte for å bekrefte at du har en riktig og samsvarende prosedyre for skatteinnkreving fra starten av.

18. Hvordan konfigurerer jeg ordreoppfyllelse av e-handel?

Når en kunde kjøper noe fra nettbutikken din, må du få det til dem. Du trenger kanskje ikke et lager for å lagre produktene dine, men du bør behandle oppfyllelsen som om du trenger et. Den setter deg opp for tiden du måtte trenge det. Eller, for når du trenger å samarbeide med et oppfyllelsesselskap.

Gjør disse tingene nå, så kan du skalere senere:

Organiser produkter. Merk alle produktene dine med en SKU, strekkode eller UPC. Det er enda bedre om de kommer sånn fra produsenten din.

Hold produktidentifikasjonen enkel. Gjør SKU-informasjonen kort og unik. Det kan være fornuftig for deg i dag, men hva med et par år fra nå? Hva om du flytter varelageret ditt til et stort lager? Vil din nåværende SKU være fornuftig for fremtidige oppfyllingsansatte?

Administrer produktmengde. Hvor mye produkt skal du ha på lager? Fokuser på det som er kjent som magert lager. Men vær forsiktig så du ikke frustrerer kunder som ikke vil vente for lenge på produktene dine. Det er en balansegang.

Følg med på produktvalget. Dette kan ikke være noe problem for deg hvis du begynner på det små. Når du vokser, vil du tilby flere valg for kunder. Du kan ha begrenset lagringsplass. Det er fornuftig å tilby flere valg bare for produkter som selger godt.

Hold emballasjekostnadene nede. Apple har lært oss at emballasje er en del av merkevaren. Høye produktpriser øker forventningen til presentasjon av kvalitet. De fleste som kjøper produkter fra nettbutikk bryr seg mer om å få den beste prisen. Du kan holde emballasjen nede ved å minimere variasjonen i esken og pakningen. Hvis du bruker merkede bokser, må du forstå kostnadene som er involvert kontra verdien det gir.

19. Hvordan bestemmer jeg fraktkostnader?

Fraktstrategien din bør kutte i marginene så lite som mulig. Det må fortsatt være attraktivt for kundene. Undersøkelser viser at frakt- og ekspedisjonsgebyr fører til at kundevogn blir forlatt. Vurder disse alternativene:

Gratis frakt. Det får en kundes oppmerksomhet. Det kan imidlertid kutte overskuddet ditt. Gratis frakt er en betydelig fordel i forhold til konkurrenter som ikke tilbyr den. Bestem om økt salgsvolum dekker overskuddet.

Tilby gratis frakt med en minimumsbestilling. Det øker den gjennomsnittlige ordreverdien. Du kan bruke det mot fraktkostnaden. Kostnadsgjenstander trenger ekstra håndtering. Det forventer kundene. Konkurransedyktige lavprisvarer er en annen historie.

Lad det du blir belastet. Kundene dine betaler mer eller mindre det du vil betale for å sende produktene dine. Det har ikke samme innvirkning som gratis frakt. Det forhindrer deg i å spise fortjenesten din. Smarte kunder forstår at de får best mulig tilbud.

Flat priser. Dette alternativet krever forberedelse. Du må finne ut på forhånd gjennomsnittlig kostnad for å sende en pakke. Det er viktig å vite, slik at du ikke belaster eller overbelaster kundene dine. Bevæpnet med utvalg av kostnader, kan du stille inn lagrede, attraktive alternativer. Leveringstid tilsier prisen.

20. Hvordan administrerer jeg varelager?

Hvor mye trenger du for hånden? Varelager er en eiendel, men det binder opp penger til de er solgt. Din eCommerce-butikk må optimalisere varebeholdningen ved å holde den mager. Det må gjøre dette uten å risikere kundens skuffelse.

Her er måter å gjøre denne sjongleringshandlingen på:

Hold deg organisert. Hu h? Er det ikke åpenbart? Det kan det ikke være. Forsikre deg om at varelageret ditt er åpenbart. Er den organisert, så det er lett å vite hva som er plassert der?

Velg et tilpasset system. Se etter en handlekurv-løsning som integrerer lagerstyring med bokføringstjenester. Kan det trekke solgte varer hver gang det er salg? Kan den skyve ut e-post når en aksje er lav?

Vær årvåken. Du er kanskje liten nå, men er ikke målet ditt å skalere? Behandler i dag som om det er fremtiden. Hold nøyaktige poster og oversikt over varebeholdningen til enhver tid. Invester i programvare for lagerbehandling som kan hjelpe deg akkurat nå, og når du er så stor som Amazon.

21. Hvordan bygger jeg tillit med nettbutikken min?

Phishing-svindel, malware og dårlig kundeservice gjør online-shoppere forsiktige. Tillitsindikatorer på nettstedet ditt er avgjørende. Her er fem ting du kan gjøre for å bygge tillit og selvtillit:

Gjør det personlig. Folk stoler ikke på sider eller nettsteder. De stoler på mennesker. Har nettstedet ditt den menneskelige faktoren? De vil se ansikter og navn. Bruk Om oss-siden for å vise teamet ditt. Liste navn og gi kontaktinformasjon.

Ser profesjonell ut. Det hele ligger i presentasjonen din. Du er ikke virtuell. Du er ekte. Bevis det. Gjør kundeservice til et robust område på nettstedet ditt. Forklar returrettverket og annen støtte på vanlig engelsk.

Del at andre stoler på deg. Innhent kundevurderinger. Tekstbasert er greit. En video er enda bedre. Skryt av pressedekning. Vis logoene til mediedekningen du.

Bevis at nettstedet ditt er sikkert. Det hengelåssymbolet er verdifullt. Viser e-handelsløsningen din et varsel om at kunder bruker en sikker server? Selv om det gjør det, ta det et skritt videre og minne dem på det.

Avbøt risiko. Hva står på spill for kundene dine? De er opptatt av at de blir sittende fast i produktet ditt hvis de ikke liker det. Øk troverdigheten din. Ta opp bekymringen foran deg. Skriv ut leverings- og returrett. Dette handler om å styre forventningene.

Kundene dine dømmer deg så snart de lander på indekssiden. De bestemmer om de vil stole på deg i løpet av sekunder. Det er opp til deg å få tillit.

22. Hvordan tiltrekker jeg kjøpere til nettbutikken min?

Det er ingen ende på online råd om SEO og få nettbutikken din til å vises i søk. Men roboter handler ikke på nettstedet ditt. Mennesker er det.

Den eneste tingen nettbutikker glemmer mest er at vi alle ønsker en menneskelig forbindelse. Det kan høres ut som en grammatikkundervisning, men det begynner med riktig bruk av pronomen. Gjør fokuset på kunden. Det betyr å bruke pronomenet “du.” Unngå et fokus på deg selv. Bruk lite pronomen “vi.”

Inkluder en blogg på nettstedet ditt. Husk at kunder kommer til deg for å få en løsning på et problem. Produktene og tjenestene du selger er de løsningene. Snakk om de tingene. Pris og produkt er ikke det eneste som selger.

23. Hvordan tiltrekker jeg kjøpere til nettbutikken min?

Her er noen nøkterne statistikker.

 • 78% av forbrukerne avbryter en transaksjon på grunn av dårlig kundeservice.
 • Amerikanere forteller i gjennomsnitt ni personer om gode opplevelser. De vil fortelle 16 personer om fattige.
 • Det kreves 12 positive anmeldelser for å gjøre opp for en uavklart negativ anmeldelse.
 • 59% av amerikanske kunder vil prøve et nytt merke for bedre serviceopplevelse.

Sosiale medier forsterker dette. Det er også det beste verktøyet ditt. Det gjør kundeservice til et samarbeid. Sosiale medier tilbyr verktøy for fellesskapet på nettet som gir kundene mulighet til å finne svar og hjelpe andre. Bruk selvhjelp og samfunnsforum på nettstedet ditt. Ikke overse kraften i direkte engasjement for å håndtere kundeserviceproblemer.

Her er måter din nettbutikk kan bruke kundestøtte for å øke tilfredshetsnivået:

Vær hjelpsom. Det høres ikke så tydelig ut. Å være tilgjengelig er ikke det samme som å være nyttig. Det går ut over å ha noen som vil ha en live chat eller telefonsamtale. Kvaliteten på hjelpen er målet ditt. Gir du kundestøtte representanter myndighet til å løse problemer?

Vær ærlig. Kunder forventer ikke at du skal være perfekt, men de forventer at du eier opp til en feil. Kundesupporten din skal føle seg komfortabel når du gjør dette. Ingen forventer at du vet alle svarene. Nettkjøpere som trenger kundeservice vil forvente å høre at du finner ut svaret for dem. Og “nei” er et passende svar hvis det betyr at du overforløfter og skuffer dem.

Hold det enkelt og greit. Kundesupport koster ikke å gjøre forretninger. Det er en investering. Det styrker forholdet til kjøperne dine og oppmuntrer til gjentatt salg. Fornøyde kunder deler sine funn. Det er målet ditt med kundeservice. Gjør det enkelt å finne kritisk informasjon. Legg pris-, frakt- og returpolicyer der de kan finne den.

24. Hvordan lager jeg produktbilder og beskrivelser?

Nettbutikken din er et visuelt medium supplert med ord. Bruk begge til din fordel.

Større bilder øker salget. Gjør dem i høy oppløsning og inkluderer en rekke vinkler. La kundene zoome inn på detaljer.

Ikke skimp på produktbeskrivelser. Beskriv fordelen med produktet ved å bruke dets funksjoner. Finn “hvorfor.”

Vær raus med detaljer. Gjør dem tilgjengelige. Hvis produktet ditt har 37 naturlige ingredienser, må du oppgi en lenke til bilder av dem. Kundene setter pris på dette. De blir komfortable med kjøpsbeslutningene sine.

25. Hvordan håndterer jeg utveksling og retur?

Først av alt, oppmuntre dem. Den viser kjøpere du er forpliktet til kundeservice. Hvis de ikke er fornøyd, ta det tilbake. Og dermed basta. Når det er sagt, kan du redusere avkastningen med en omfattende policy som du deler med kundene. Administrer forventningene.

Intet salg er endelig. Stå bak produktet ditt. Ikke gjør det vanskelig for dem å returnere ting. Hvis du gjør det, vil du aldri se dem igjen.

Reduser skuffelse.Nøyaktige produktbeskrivelser og gode produktbilder reduserer avkastningen.

Bruk vanlige engelske forkortelser og sjargong styrer vår verden. Hold dem utenfor dialogen. Gjør det enkelt å finne informasjonen om utveksling og retur. Hvis det ikke er lett å finne, tror kundene dine at du har noe å skjule.

Ikke legg skjulte kostnader eller skjul tidsbegrensninger. Gi kundene beskjed om de må betale for returfrakt. Gjør det klart om kundene har en viss tid på å returnere eller bytte ut noe de kjøper. Ingenting er verre enn å bli rammet av skjulte kostnader. Ikke skjul noe. Du må finne nye kunder.

26. Hvordan sporer jeg butikkens ytelse?

Key Performance Indicators (KPIs) måler hvordan du gjør det. Spor disse datapunktene, så vet du:

Nettstedstrafikk – Den forteller deg hvor mange som besøker. Er noen dager mer populære enn andre? Kanskje de dagene er når du har spesielle kjøpsinsentiver.

Gjennomsnittlig tid på stedet – Den måler engasjement. Lav tid betyr at kundene ikke finner det de vil ha. Eller, du har ikke det de vil ha. Begge er dårlige nyheter for deg.

Avslutt sider –Den viser hvor du har mistet interessen. Bruk disse dataene til å avgrense nettstedet ditt og holde kundens oppmerksomhet.

Henvisninger –Hvordan fant nye kunder nettbutikken din? Dette hjelper deg med å bekrefte markedsføringsstrategiene.

Konverteringer – Det er hyggelig å besøke nettbutikken din. Å kjøpe noe er bedre. Denne konverteringsfrekvensen hjelper deg med å bestemme om du trenger å bruke mer salgspress.

Retursats – Returnerende besøkende er flotte. Returkjøpere er kjempebra. Undersøk avkastningen for å se hvordan du har det med å få gjentatt virksomhet.

Gjennomsnittlig ordreverdi – Dette hjelper deg med å forstå bruksvaner. Store forbrukere på nettstedet ditt fortjener ekstra oppmerksomhet.

27. Hvordan bygger jeg et merke for nettbutikken min?

Hvert merke har grunnleggende elementer. Nettbutikken din gjør det også.

 • logo
 • Farger
 • typografi
 • ikoner

Få alle disse elementene til å fungere sammen. Kjenn dem alle før du begynner. De er avhengige av hverandre. Dette er hva du trenger å gjøre for å lage elementene.

Bestem deg for hva du er. En merkevarestrategi inkluderer verdiene dine, din visjon. Den uttrykker hva du vil ha for kundene dine, og hva du vil at folk skal tenke på deg. Konverter dette til nøkkelord.

Design mot et formål. Begrens fargepaletten og skriftene. Velg en font for overskrifter og en for kroppskopi. Ikke glem mobilkjøperne dine. Er skriftene leselige i små størrelser?

Forstå hva merket ditt kommuniserer. Gjenspeiler alle deler av butikken din det samme temaet? Merkevaren din handler om ro. Din forretningsutøvelse ligner mer på en brytingkamp. Dette sender blandede meldinger til kundene. Alt skal forsterke det du bestemmer deg for.

28. Hvordan lager jeg et kundelojalitetsprogram?

Hva er givende med komplikasjoner? Det beseirer formålet. Fjern kompleksiteten. Reduser det og gjør det til en hyggelig opplevelse det skal være for en kjøper. Det er tross alt en belønning. Det bør ikke ta lang tid å finne ut av det. Det bør ta kortere tid å være med.

Det er ikke et kundelojalitetsprogram hvis det er hindringer for å bli med. Kan du gjøre det like enkelt som en e-postoppføring? Kan de bli med eller logge inn på nettstedet ditt med sine sosiale medier?

Vellykkede lojalitetsprogrammer lar kundene tjene belønning uten anstrengelse. Burde ikke kjøpe noe fra deg være nok? Hvis lojalitetsprogrammet ditt krever mye mer enn innlogging, er det for komplisert. Er belønningen din så sjenerøs at du håper kunder ikke tar del? Slutt å være så raus.

På baksiden, er belønningen for lojalitetsprogrammet ditt overfladisk? Hvis kunder ikke ser verdien, vil programmet mislykkes.

De mest vellykkede lojalitetsprogrammene øker belønningsinnsatsen for fortsatt aktivitet. Det motiverer og genererer gjentatte kjøp. Dine mest lojale kunder er kraftige markedsføringsagenter for deg. Gi dem måter å dele sine erfaringer og oppmuntre andre til å være med også. Sosiale ikoner skal være overalt på lojalitetsprogrammets sider.

29. Hvordan får jeg kunder til å skrive anmeldelser?

Spør dem. Alle forstår viktigheten av gode anmeldelser. De positive ordene blir best bedt med en gang.

Gjør det enkelt for kundene dine å legge igjen anmeldelser for deg på nettstedet ditt. Hvis det ikke er tydelig, vil de ikke se etter det. Sett lenker for å se på profiler mer enn ett sted. Inkluder dem i nyhetsbrevene og e-postene dine.

Gi kundene en grunn til å gjennomgå. Vis dem din takknemlighet med et insentiv. Vær imidlertid klar over at det er for en ærlig gjennomgang.

30. Hvordan promoterer jeg nettbutikken min?

Det beste salgsfremmende verktøyet ditt er e-post. Send en melding til databasen din. Forsikre deg om at det er en oppfordring til å dele e-posten.

E-postdatabasen din vil vokse etter lanseringen. Bruk den til å sende ut ukentlige meldinger som fremhever produktene dine. Ta med bilder og direkte lenker du kan kjøpe. Bruk den ekstra tiden på å formatere meldingen, så den ser bra ut på mobile enheter. E-post genererer et normalt tidevann av trafikk.

Etablere deg en leder i bransjen din med en blogg. Det er en kraftig, men indirekte måte å markedsføre nettbutikken din. Blogginnleggene dine skal være nyttige og informative. Skriv fra et nøytralt synspunkt. Henvisning til jevnaldrende og konkurrenter. Hold bloggkoblinger tilbake til butikken din minimale og relevante.

Kontakt andre bloggere om din nettbutikk og produkter. Det krever litt research. Du må lese innleggene deres for å finne en forbindelse. Så kontakt dem. Forklar hvorfor produktet ditt passer godt til en gjennomgang på bloggen deres. Vær salgsfremmende og tilby et utvalg av en gave.

Bruk forskningen på blogger for å lage en andre liste. Kontakt dem og tilbud til gjesteblogg. Det kommer ikke til å være egenopprykk. Disse bloggerne vil forvente gjennomtenkt kommentar som gir løsninger leserne deres kan bruke. Belønningen din er en lenke til butikken din i biografen.

Video tiltrekker seere. De er delbare og legger dybde til nettbutikken din. Vis produktene dine i aksjon. Folk elsker også innhold bak kulissene. Ha det gøy og del noen bloopere! Opprett en YouTube-konto for nettbutikken din og legg ut videoene dine der. Kryss promoter disse to nettstedene.

Sosiale medier er essensielle. Effektiv bruk av sosiale medier for å markedsføre nettbutikken din vil ta tid og krefter. Du trenger en plan med vanlige innlegg. Dette betyr daglig eller enda mer, avhengig av antall følgere. Bilder fanger oppmerksomhet og blir delt. Ta med en direkte lenke for å kjøpe den i nettbutikken din.

Mange sosiale mediesider tilbyr betalt målrettet annonsering til publikum. Facebook og Twitter har kraftige grensesnitt som lar deg være spesifikke. Forsikre deg om at destinasjonen er din nettbutikk og ikke din firmaside på nettstedene deres.

Optimaliser produktnavn og beskrivelser i nettbutikken din. Omfattende beskrivelser gir mer mulighet for SEO. Gjør det samme med bildene dine. Gi dem beskrivende navn. Legg til produktstrømmen din i Google Shopping. Disse tre SEO-innsatsene vil hjelpe nye kunder med å finne deg.

31. Hvordan lager jeg en effektiv markedsføringsplan?

Planen din starter med å vite hvem du vil selge til, og hvordan de vil kjøpe. Bestem hvem kundene dine er og deres kjøpsatferd. Denne informasjonen forbereder deg til neste trinn.

Gjør din nettbutikk synlig der disse kundene leter. Søkemotorer, sosiale medier og blogger kan sende dem til deg med en direkte lenke. Forsikre deg om at du er klar for dem før de kommer. Bruk søkemotorer for å finne din nettbutikk. Disse søkemotorkoblingene vil gjøre det første inntrykket for kundene dine. Er det den du ønsker?

Vellykket markedsføring er effektiv kommunikasjon. Kontroller nettstedet ditt. Kommuniserer hver side sitt klare formål? Finn minst 10 personer som samsvarer med din demografiske mål. Be dem handle i nettbutikken din. Følg med når de går gjennom prosessen. Be om tilbakemeldinger og ta grep for å gjøre opplevelsen av å handle i nettbutikken din bedre.

Verdi er det markedskommunikasjon skal gi. For netthandlere betyr det at de viser at de vil finne det de vil kjøpe. Øk salget av produktet ditt med informasjon som er lett å konsumere.

Effektiv kommunikasjon er interaktiv. Fokuser på evnen din til å føre en toveis samtale med kunder på nettet. Markedsføring handler også om å styre forventningene. Anta ikke at kundene vet hva de skal gjøre eller hva de kan forvente når de handler hos deg. Hjelp dem med spørsmål. Dette kan være handlinger som fører til salg.

32. Hvordan fordeler jeg et markedsføringsbudsjett for e-handel?

Bruk tildelingen din til kundeoppkjøp. Mens du har et merke, er det dine individuelle produkter eller tjenester som gir inntekter. Det er det du vil komme foran mennesker.

Det virker logisk å investere alt budsjettet ditt i den billigste kanalen. Det kan hende du ser et første svar, men det kan ikke opprettholde det. Atferd og preferanser på nettet er skiftende. Der folk er i dag er ikke der de vil være i morgen. Prisene for en kanal kan øke og bli uoverkommelige for deg. Den bedre strategien er å spre budsjettet over mange kanaler. Her er en generell oversikt over hvordan andre e-handelsnettsteder nærmer seg tildeling:

Invester 10% til 30% i SEO-kanaler. Planlegg vedvarende applikasjon for optimale resultater. SEO vil generere jevn trafikk. Ulempen er at det ikke vil gi en rask avkastning på investeringen (ROI) slik andre kanaler kan gjøre. Det er en lengre syklus.

Invester 10% til 20% i sosiale mediekanaler. De tre gigantene i det sosiale nettverket (Facebook, Twitter og LinkedIn) er åpenbare valg. De har enorme publikum. Målretting er enkelt. Ikke utelukk andre sosiale nettverk. Produktene eller tjenestene dine passer godt for mindre og mer spesialiserte sosiale nettverk. Online shopping er en visuell opplevelse. Pinterest og Instagram er visuelle sosiale nettverk.

Invester 20% til 40% i SEM. Hvis nettbutikken din er ny, kan dette være den eneste måten å få synlighet i søk. Mer utgifter er ikke alltid bedre. Resultatene kommer fra å sørge for at annonsen din er relevant for målgruppen du har bedt Google om å målrette seg mot. Hvis du ikke ser resultater, hjelper ikke mer penger. Endre annonsekopien ofte for å finne ut hva som resonerer med søk. Søkeordene dine kan være riktig, men kopien din konverteres ikke til et klikk.

Invester 10% til 20% i retargeting.Hvis du nettopp starter et e-handelsnettsted; du kan ha et lite kundegrunnlag. Retargeting dem er en begrenset mulighet. Disse kundene har vært i nettbutikken din. Å berøre dem igjen med markedsføring er en måte å invitere dem til å returnere og kjøpe. Vent med å målrette på nytt til den månedlige besøkende teller rettferdiggjør investeringen.

Invester 5% til 25% i prospektering ved hjelp av visningsannonser. Disse øker merkevarekjennskapen på målrettede nettsteder.

Invester 5% til 10% i e-postmarkedsføring. Det har eksistert i lang tid fordi det fungerer. Nyhetsbrevskampanjer er effektive drivere for nettstedstrafikk og konverteringer. E-postmeldinger om handlefrihet kan gjenopplive et tapt salg. Krysselgende e-postmeldinger kan øke forbruket til eksisterende kunder.

Hold bevilgningene flytende. Når nettbutikken din modnes, og publikum vokser, vil målene dine skifte. Merkebyggekanaler blir viktigere. Hvis en kanal ikke gir resultater, ikke forlat den. Test først forskjellige kreative for det.

33. Hvordan utvikler jeg en SEO-strategi for nettbutikken min?

Vellykkede SEO-strategier dreier seg om seks seks elementer.

Nøkkelord – Gjør forskningen. Forstå hva folk søker etter. Det som SEO handler om å knytte seg til disse nøkkelordene. Se hvordan konkurransen ser ut ved å bruke Google AdWords søkeordverktøy. Noen nøkkelord vil være for konkurransedyktige i din nisje. Velg nøkkelord med lang hale (mellom to og fem ord), i stedet. Færre virksomheter vil konkurrere om disse lengre nøkkelordene. De vil gi deg en høyere plassering rangering.

Metakoder –De er viktige. Dine viktigste nøkkelord hører hjemme på sidetitlene. Metakoder er det Google ser etter og rangerer. Det samme gjelder sidebeskrivelsestitler.

Innhold – Kvalitetsinnhold skaper en positiv brukeropplevelse. Innhold er det beste stedet for søkeordene dine å bo i. Få innholdet til å skinne, og bruk det til å utdanne kjøperne dine.

Tilbakekoblinger –Disse er nesten like viktige som innhold. Kvalitet trumfer imidlertid kvantitet. Tenk gjennom innholdsstrategien. Strukturer den for relevante lenker tilbake til nettstedet ditt. Dyr peerblogger av samme grunn. Selg ting folk elsker. De vil hjelpe deg med dette også.

Sosiale medier –Det er ikke noe å komme seg rundt dette. Du må etablere en sterk tilstedeværelse på sosiale medier, ellers lykkes ikke. Nettsteder som Facebook har et så stort publikum at medlemmene bruker det omtrent som en søkemotor.

Produktbilder –Bilder spiller en avgjørende rolle i SEO. Søkeresultater returnerer bilder, så vel som nettsteder. Du selger produkter på nettstedet ditt. Bilder av disse produktene må være så gode du kan lage dem. Det er imidlertid noe som er like viktig. Bildenes filnavn må inneholde relevante nøkkelord. Du vil se en høyere rangering for dem på søkemotorer.

Ingen SEO-strategi ville være komplett uten konkurransedyktig analyse. Hva gjør andre e-handelssteder som dine??

34. Hvordan bruker jeg sosiale medier til å markedsføre nettbutikken min?

Markedsføring på sosiale medier vil bringe kjøpere til nettbutikken din. Trenger du tall for å bevise det? Netthandel Shopify gjennomgikk data fra over 37 millioner besøk i sosiale medier. Besøkene resulterte i 529 000 bestillinger. Dette er hva du trenger å gjøre for å komme i gang.

Lag en Facebook-side for nettbutikken din. Ikke bruk din personlige Facebook-side til dette formålet. Inviter Facebook-vennene dine til å dele og like siden din. Har mer enn bare den splitter nye firmaets Facebook-side som venter på dem når de kommer. Forsikre deg om at det er innhold for dem å konsumere og dele. Hold et nytt innhold hell hele tiden. Det skal være relevant og interessant nok til å dele. Oppfordringen til handling er et besøk i nettbutikken din.

Tweet om nettbutikken din. Kom med eksklusive rabatter for dine følgere. Gi dem insentiver til å nå ut til sine etterfølgere. Ikke glem å ta med dette tilbudet til ditt Facebook-nettverk. Følg kundene dine. Følg leverandørene dine. Bruk Twitter for å nå ut til innflytelsesrike bloggere, journalister, industrianalytikere. De har store følger. Du vil ha den oppmerksomheten. Engasjer dem med bilder og videoer.

Sett opp en Google + -bedriftsside. Google-produkter fungerer godt sammen. Bedriftsprofilen din på Google+ hjelper den å prestere bedre i Google-søk. Her kan du få en interessant interaksjon. Lag en Google+ Hangout og kontakt med dine kunder og potensielle kunder i sanntid. Finn de relevante Google+ fellesskapene og begynn å bidra.

Lag en YouTube-kanal. Det er her de fleste virksomheter har det moro. Det er ditt valg. Det kan være lurt å bare inneholde videoer om hvordan du bruker produktene eller tjenestene dine. Eller bland det med litt ren underholdning. Det som er viktig er at du holder videoinnholdet på vei.

Opprett en LinkedIn-profil. LinkedIn er der du vil vokse og opprettholde profesjonelt nettverk. Legg til lenker til nettbutikken din. Bruk oppdateringsfunksjonen for å informere folk om forretningsaspekter ved eCommerce-butikken din. Finn og følg leverandørene dine. Bli med i gruppene deres og ta del i diskusjonene. Be nettverket ditt legge til anbefalinger til profilen din.

Sett opp en Pinterest-profil. Pinterest handler om bilder, så dra nytte av produktfotograferingen din her. Lag tematavler for å vise frem varene og / eller tjenestene dine. Nettbutikken din skal ha Pinterest Pin It-knappen ved siden av hvert produkt slik at besøkende kan dele den. Disse videoene du har laget for YouTube, kan også gjøre dobbeltarbeid her.

35. Hvordan lager jeg en e-handelsliste?

E-postadresser er noen av de mest verdifulle tingene kunder kan gi deg, i tillegg til penger. Gjør det enkelt å dele den informasjonen med deg. Bruk den deretter til å opprette en dialog.

E-postadresser er så verdifulle fordi de viser at noen vil høre hva du har å si. De har gitt deg tillatelse til å markedsføre dem. Slik får du disse e-postadressene.

Bruk reklame for å føre folk til en destinasjonsside. Landingssiden din må tilby en klar fordel i bytte mot e-postadressen. Det kan være en spesiell rabatt eller gratis nedlasting. Selv om en besøkende ikke kjøper noe, tjener du fortsatt på gevinsten av en annen e-postadresse.

Hold konkurranser og gaver på sosiale medier. La folk som kommer inn vite at de kan øke sjansene for å vinne. Alt de trenger å gjøre er å dele konkurransen med sitt Facebook-nettverk av venner. Bilder får oppmerksomhet. Hvis premien er et gavekort til nettbutikken din, lager du en collage av de mest populære produktene de kan bruke den til.

Sett påmeldingsbokser for e-post overalt. Hvert sted du legger den i nettbutikken din er en mulighet til å samle en e-postadresse. Ikke glem bloggen din. Kvalitetsblogginnhold er en naturlig magnet for e-postadresser. Folk abonnerer for å vite når du skal legge ut noe nytt.

36. Hvordan setter jeg opp et nyhetsbrev for e-handel?

Nyhetsbrev er en verdifull konverteringskilde. Folk som melder seg på har indikert at de er interessert i å vite mer om bedriften din. Nå kan du nå dem med frekvens og gi dem flere grunner til å kjøpe. Innholdet i nyhetsbrevet ditt må være relevant og gi verdi.

Du er en nettbutikk. Bilder styrer salget ditt. Husk det når du planlegger innholdet i nyhetsbrevet. Det er nyheter, ikke reklame. Innholdet ditt skal handle om hva som skjer med nettbutikken din. Dette er en mulighet til å fokusere på menneskene dine. Det handler om en hard salg om bedriften din, med en myk selge for produktene dine. Kundene dine vil også vite om deg.

Bygg disse forholdene ved å inkludere annen informasjon kundene dine synes er verdifulle. Besøkte du en leverandør som bor på et spennende sted? Skriv et kort stykke om det og ta med lenker til attraksjoner i området. Foreslå andre selskaper som kompletterer dine produkter eller tjenester. Fortell de selskapene. De kan returnere fordelen. Det gir ditt nettverk av tilkoblinger.

Lag spesielle tilbud eller rabatter for abonnenter på nyhetsbrev. Folk liker å føle seg eksklusive. Gi dem beskjed om fremtidige salgsarrangementer før de kunngjøres andre steder.

Sosiale lenker i nyhetsbrevet ditt hjelper abonnenter med å dele det med andre. Det er en måte å bygge abonnementslisten på. Sørg for å la de sosiale nettverkene dine være nye når du legger ut en ny utgave av nyhetsbrevet.

Nyhetsbrevet ditt for e-handel er ikke en blogg. De kan imidlertid referere hverandre. Bruk begge til å krysse-promotere.

37. Hvordan beskytter jeg eCommerce-nettstedet mitt mot hacking?

Sikkerhet er et viktig anliggende helt fra starten. Gjør det til en stor del av vurderingen din når du velger en e-handelsplattform. Vær nøye med PCI-samsvar og SSL-sertifikater. Spør om spambeskyttelse hvis du planlegger å bruke e-postsystemet deres.

Din eCommerce-plattform tilbyr beskyttelse mot hacking, men det er ikke leverandørens eneste ansvar. Dere to er partnere. Spør hvordan du kan hjelpe dem med å se på mistenkelig aktivitet i nettbutikken din. Vet hvilke tegn du skal se etter. Installer virus- og malware-beskyttelse på alle datamaskiner som har grensesnitt til leverandøren din.

Nettbutikkundene dine vet kanskje aldri at du har en e-handelsplattform på plass. De har et forhold til deg. Du er den de stoler på, ikke plattformleverandøren din. De vil bare skylde deg hvis det er et sikkerhetsbrudd. Forsikre deg om at du kan stole på at leverandøren din vil hjelpe deg med å beholde den kundenes tillit.

38. Hvordan optimaliserer jeg nettbutikken min for å øke konverteringsfrekvensen?

Konverteringsrater er grunnlaget for høyt salgsvolum. La oss se på matematikken. Hvis du ville øke salget med 50%, hvordan ville du gjøre det? En økning på 50% i annonseringsbudsjettet?

Det er en dyr investering.

Det er lettere å sette et mål for å øke konverteringsfrekvensen din med en prosentandel. At 1% tilsvarer en økning i salget på 50%. Hvordan gjør du det?

Noen ganger kan bare en liten finjustering føre til betydelig forbedring i konverteringsfrekvensene. Mange små tweaks kombinert kan gi en dramatisk økning i resultatene dine.

Gjør A / B-testing. Lag to alternative versjoner av produktsidene dine. Hver får en annen produktbeskrivelse eller -bilde. A / B-testprogramvare dirigerer halvparten av den innkommende trafikken til hver side. En side vil se flere konverteringer. Det er den du vil bruke. Høyere konverteringsfrekvenser er resultatet av konstant A / B-testing. Google tilbyr gratis A / B-tester som en del av Google Analytics-pakken.

Ha et klart og overbevisende verdiforslag. Kan du oppgi verdiforslag på 10 ord eller mindre? Kom til det punktet hvis du ikke kan. Hvorfor skal kundene dine kjøpe fra deg? Når du gjør det klart og kommuniserer det, vil du øke konverteringsfrekvensene. Verdiforslaget ditt bør heller ikke være fritatt for litt A / B-testing.

Lag en salgstrakt. Ber du om salg for raskt? Det kan påvirke konverteringsfrekvensen din. Folk vil ikke kjøpe hvis de ikke er klare. Denne tiden øker når produktene blir dyrere eller kompliserte. En salgstrakt utvikler tillit. Sakte ting ned for å øke salget. Øk bevisstheten først med verdi. Hjelp kundene med å forstå resultatene de får. Be deretter om salg. Hvis alt du får fra en første gangs besøkende er en e-postadresse, er de i salgstrakten din. Du har vunnet privilegiet å fortsette å snakke med dem.

Bli kvitt sjargong. Bruk samtalespråk overalt i nettbutikken din. Ta med et sammendrag hvis du må vise nødvendige juridiske ansvarsfraskrivelser.

Øk kjøperens tillit. Hvorfor vil kunder stole på nettbutikken din? Introduser dem for de pålitelige menneskene bak nettstedet ditt med personalebilder og biografer. Ha tydelige og enkle kontaktmetoder. Ikke bare en e-postadresse. Inkluder et telefonnummer og en fysisk adresseadresse. Bevis at du er profesjonelle med nettstedets design og layout. En enkelt skrivefeil er alt som skal til for å drepe et salg.

Gjør det enkelt å kjøpe fra deg. Det kan ta noen få besøk, men folk vil kjøpe noen minutter når de er klare. Kvitt deg med unødvendige felt. Legg til påmeldinger ved å bruke legitimasjon av sosiale nettverk. Legg til filtre for å fjerne overflødige alternativer, slik at de kan nullstille det de vil finne. Ikke anta at kjøpere vet hva de skal gjøre. Fortell dem neste trinn.

Fjern distraksjon. Du vil at kunder skal kjøpe ting. Hvordan kan du hjelpe dem å fokusere på dette? Fjern alt som ikke er relevant for den handlingen. Ja, de vil ha tilgang til omfattende informasjon om hva de kjøper. Gi tilgang, men ikke vis alt på en gang. Dette skaper overbelastning av alternativet. Det reduserer konverteringsfrekvensene.

Sammenlign produkt eller tjeneste med konkurransen. Dette høres motsatt ut. Hvorfor til og med snakke om konkurransen? Kundene dine vil undersøke før de kjøper. Hvorfor gi dem en mulighet til å forlate og gjøre det? Når du gir dem sammenligningen, holder du overtaket. Er prisen høyere? Forklar hvorfor. Sett opp sammenligningene i tabeller slik at kundene kan se alt på en gang.

Legg til et insentiv til å kjøpe akkurat nå. Du har sett dette fungerer hvis du har besøkt nettsteder for flyselskaper. De sporer seter. Du kan se at det er noen få igjen på en flytur. Du vet at du må ta en beslutning om å kjøpe eller tape. Skap knapphet. Gjør mengden begrenset, eller gi prisen en begrenset tid.

39. Er du klar til å jobbe med et langsiktig prosjekt?

Hvis det å opprette en nettbutikk er noe du vil gjøre i dag. Er det noe du ser deg gjøre flere år fra nå? Du kunne ikke åpne en fysisk butikk og drive den på en måned eller uke av gangen. E-handelsbutikken din fungerer heller ikke på den måten.

Det kan ta bare en liten forpliktelse av penger å starte nettbutikken din. Lanseringsdag er bare starten. Suksess krever vekst. Det kommer over tid.

Nå er du klar til å starte! Lag en sjekkliste og finn ut svar på alle spørsmål. Det er ingen endelige svar. De fleste av disse fagene har imidlertid god praksis. Bruk tid på å shoppe på nettet i favorittbutikkene dine.

Hva liker du med dem? Hva frustrerer deg? Kom med bedre løsninger og sett dem i arbeid for din nettbutikk.

Husk å dele noe som var det vanskeligste spørsmålet å svare på og hvorfor?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map