39 Lucruri de știut înainte de a începe un magazin online de comerț electronic

Magazinele online sunt o modalitate ușoară de a câștiga bani. Principalele platforme de comerț electronic vă pot ajuta să configurați un magazin online în câteva ore. Nu trebuie să fiți un geniu de codificare.


Tehnologia face ca unele părți să nu fie complicate, dar încă nu este ușor. Dacă nu aveți un plan solid, puteți eșua. Faceți acest plan înainte de a merge mai departe. Puneți-vă aceste 39 de întrebări despre începerea unei afaceri de comerț electronic.

Contents

1. Cum construiesc un plan de afaceri eCommerce?

Există șase elemente:

Rezumat – Veți scrie ultima parte. Rezumă celelalte șapte elemente. Chiar și așa, aparține la începutul procesului de planificare.

Descrierea Companiei – Este o imagine de ansamblu la nivel înalt a companiei dvs. Ce produse și servicii veți oferi? Cine sunt clienții tăi? Care sunt avantajele competitive ale magazinului dvs. online? Răspunsurile au nevoie de o scufundare profundă pentru detalii. Apoi, rezumă-l într-un paragraf sau două. Veți avea un pitch elevator.

Analiza pieței – Ce știți despre industria și piața dvs. țintă? Acestea nu pot fi sentimente intestinale. Resursele gratuite de pe Internet elimină orice scuză pentru care nu trebuie să aveți faptele și cifrele.

Produse și servicii –Ce vă va oferi magazinul online? Abordează acest lucru din perspectiva clientului. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți și să explicați de ce veți oferi aceste produse și servicii.

Marketing si vanzari –Care este abordarea dvs. pentru a ajunge la clienți? Doar pentru că construiți un magazin online, nu înseamnă că vor veni. Sau chiar cumpăra lucruri. Explorați aspectul „de ce” cu strategiile dvs. Definiți cum veți ajunge la piața dvs. țintă.

Previziuni financiare –Nu puteți spera la venituri din vânzări online. Trebuie să o faci. Dacă aveți succes, veți vedea un profit? Faptele și cifrele operaționale sunt liniile de bază care vă ajută să prognozați. Cât de mult va trebui să vindeți pentru a acoperi operațiunile? Stabiliți obiective în loc să vedeți doar ce se întâmplă.

2. Cum aleg o nișă pentru magazinul meu online?

Răspundeți la această întrebare punându-vă o întrebare. Care este pasiunea ta?

Fads au vii de viață scurte. Vei avea multă concurență dacă creezi un magazin online doar pentru a vinde ceea ce este cald astăzi. De asemenea, le veți alătura în cazul în care produsul nu mai este fierbinte.

Alegeți un produs sau serviciu de care sunteți pasionați de vânzare. Îți place produsul pentru că știi totul despre el. Oamenii vor să cumpere lucruri de la experți. O caută online? Aflați cercetând cuvinte cheie folosind instrumentul gratuit de cuvinte cheie Google.

Poți fi pasionat de ceva și încă nu poți face bani vânzându-l. Alegeți un segment de piață cu spațiu pentru creștere. Piața trebuie să fie suficient de mare pentru a putea exploata și deține o anumită secțiune. Despre asta este vorba despre o nișă.

Produsele și serviciile de nișă sunt greu de găsit în general. Lipsa creează valoare. Este chiar mai bine dacă produsul sau serviciul are marje mari. Puteți vinde mai puțin și tot puteți obține un profit.

3. Cum evaluez cererea pieței pentru produsele mele?

După ce v-ați determinat nisa, este timpul să faceți o scufundare mai profundă. Trebuie să aflați potențialul pieței.

Determinați potențialul. Utilizați metoda raportului lanțului. Începeți cu un grup mare și descoperiți caracteristicile care se potrivesc produsului dvs. Această piață este în creștere? Vor avea nevoie de educația pentru a fi receptivi la produsul tău? Supraestimarea potențialului de piață este ușoară. Puteți stabili că milioane de oameni își doresc produsul. Dar ar putea exista mii de companii online care concurează deja cu tine. Îndreaptă-ți concurența în potențial.

Cine sunt concurenții dvs. și unde sunt? Dacă nu știți cine este competiția, trebuie să aflați. Cum ajung clienții? Examinați-i pe adepții social media. Acesta vă va oferi cunoștințe cu privire la modalitățile de poziționare a produsului dvs. pentru a vă diferenția de concurenți.

Utilizați Google. Folosiți Google Instrument pentru planificatorul de cuvinte cheie pentru a determina cererea produsului. Introduceți cuvinte cheie care descriu produsul sau serviciul dvs. Google vă va spune câte persoane au căutat pentru acele cuvinte cheie. Instrumentul arată, de asemenea, concurența acestui cuvânt cheie. Puteți afla câte alte companii folosesc cuvintele cheie pentru a atrage clienți.

Dacă Google vă spune că nimeni nu vă caută cuvintele cheie? Este un semn puternic că ar trebui să reconsideri vânzarea acelui produs sau serviciu.

4. Cum dezvolt o propunere de vânzare unică?

Acest lucru te ajută să stai în afară de concurenți. Vă permite să vă concentrați energia asupra eforturilor care se adresează doar clienților dvs. ideali. Trebuie să le spui că știi cum să faci asta. Este propunerea ta unică de vânzare.

Apelați la un client ideal. Există riscul de a încerca să fie totul pentru toată lumea. Identificați perspectiva perfectă adresându-vă aceste întrebări:

 • Ce vrea clientul tău perfect?
 • Cum se poate rezolva problema produsului sau serviciului dvs.?
 • Ce factori motivează deciziile lor de cumpărare?
 • De ce ar trebui să te aleagă în locul altcuiva?

După ce știi aceste lucruri, poți crea propunerea. Trebuie să vă explice cum veți rezolva problema lor. Oamenii cumpără produse pentru a-și rezolva problemele. Propunerea dvs. unică de vânzare le oferă o soluție?

5. Cum pot face produse pentru magazinul meu online?

Cu excepția cazului în care creezi singur produsul; ai nevoie de furnizori. Unde le găsești?

Cercetează organizațiile comerciale și industriale legate de produsul tău. Aceste organizații au misiuni de potrivire a cumpărătorilor și vânzătorilor. Consultați aceste resurse pentru ajutor în localizarea canalelor adecvate:

6. Cum îmi identific piața țintă?

Piața dvs. țintă colectează clienții dvs. ideali. Trebuie să le înțelegeți comportamentul. Care sunt motivele pentru care doriți produsul sau serviciul dvs.? Aflați de ce punând aceste întrebări:

Cine va folosi produsul meu? Aceasta este informația demografică.

Când vor cumpăra clienții produsul meu? Puțini oameni își doresc un brad de Crăciun în iulie. Produsul dvs. are o fereastră de oportunitate sezonieră? Chiar și produsele care nu au perioade de vârf de cumpărare. Trebuie să știți când este.

De ce au nevoie clienții? Dezvoltați o înțelegere profundă a problemei pe care o rezolvă produsul sau serviciul dvs..

7. Cum găsesc furnizori de încredere pentru magazinul meu online?

Cum găsesc furnizori de încredere pentru magazinul meu online?

Asta depinde de ceea ce căutați. Ai nevoie de mărci și produse existente pe care le vei livra singur? Sau, sunteți în căutarea unui expeditor? Ele furnizează produse și îndeplinesc comenzi ale mărcilor și produselor existente.

După ce decideți tipul dvs. de furnizor, trebuie să decideți locația acestora. Furnizorii de peste mări tind să ofere prețuri mai mici. Costul nu ar trebui să fie singurul dvs. factor decisiv. Luați în considerare și acestea:

Sourcing de peste mări

avantaje

 • Costuri scăzute de fabricație
 • Alegere ridicată

Dezavantaje

 • Calitate mai mică percepută de la clienți
 • Un potențial de bariere în limbaj și comunicare
 • Timp de livrare mai lung
 • Mai puțină garanție și recurs

Sourcing intern

avantaje

 • Standarde de calitate superioare de fabricație
 • Comunicare mai ușoară, fără barieră lingvistică
 • Mai ușor de verificat fiabilitatea
 • Timp mai rapid de expediere
 • Securitate de plată și recurs

Dezavantaje

 • Costuri de producție mai mari
 • Mai puțină alegere

Mulți proprietari de magazine online se uită la rețeaua lor pentru recomandări. Nu subestimați puterea prietenilor și a familiei. Este posibil să cunoască deja o sursă de încredere.

8. Cum îmi cercetez competiția?

Dacă doriți să știți ce face concurența dvs., accesați magazinele lor online și aflați. Ceea ce nu poți face tu însuți este să descoperi unde comercializează clienții. Tehnologia oferă instrumente puternice pentru a afla acest lucru. Iată câteva dintre cele mai populare:

AdGooroo

AdGooroo

Monitorizați anunțurile de până la 10 concurenți. Vedeți unde sunt plasate anunțurile. Acest serviciu plătit oferă o informație competitivă profundă. Poate chiar să estimeze bugetele de marketing ale concurenței.

Şanţ

Şanţ

Primul nivel al serviciilor lor este gratuit. Puteți utiliza un instrument de căutare a anunțurilor pentru a afișa anunțuri recente de către concurenți. Vedeți dimensiunile și locurile anunțurile au fost văzute recent.

KeywordCompetitor

cheie

Verificați cuvintele cheie organice și plătite ale concurenților, paginile de destinație și anunțurile. Veți vedea clasări pe poziția cuvintelor cheie pentru o mie de cuvinte cheie specifice. Acest serviciu este gratuit pentru primele 30 de zile.

Nu este la fel de înaltă tehnologie ca aceste trei sugestii, dar luați în considerare cererea prietenilor și familiei să vă ajute în cercetarea competitivă. Puneți-le pe e-mailurile de marketing pe care le primesc. Ei primesc foarte mult!

9. Cum construiesc un site web de comerț electronic?

Ați venit cu linia de produse și ați determinat piața vizată. Știți cine sunt concurenții dvs. și unde își caută clienții. Acum este timpul să vă creați magazinul online.

Dacă nu sunteți sigur de unde sau cum să începeți, sunteți un bun candidat pentru o platformă de comerț electronic. Puteți construi un magazin online cu unul chiar dacă nu aveți abilități tehnice.

Dar care? Cei mai mulți se laudă cu cât de ușor este să configurați un magazin online cu software-ul lor. Există două moduri principale de a construi un site web de comerț electronic.

 • Software găzduit de comerț electronic (mai ușor de utilizat)
 • Software-ul de comerț electronic de tip open source găzduit (mai avansat)

Luați în considerare o soluție de comerț electronic găzduit dacă doriți să vă concentrați pe vânzarea produsului. Elimina aspectele tehnice ale construirii și conducerii unui magazin online. Acestea sunt soluții la cheie, pregătite pentru utilizare. Procesoarele de gestionare integrată a produselor și de plată fac parte din pachet. Vă puteți construi magazinul online cu o tehnologie simplă de drag and drop. Nu sunt necesare abilități de codare. Avantajele sunt multe, dar este posibil să te împiedici de flexibilitate.

Software-ul Open-Hosted open source are sens dacă ești un dezvoltator web calificat. Costurile de configurare sunt semnificative. De asemenea, veți suporta o întreținere permanentă a dezvoltării.

10. Cum aleg platforma de comerț electronic adecvat?

Alegerea ta necesită o atenție atentă. Nu faceți o selecție până când nu sunteți sigur că veți rămâne cu soluția respectivă. Să vă răzgândiți este scump și consumă timp.

Abilitatea tehnică este un factor major în această alegere. Dacă te îndoiești de abilitățile tale, alege o platformă care oferă instrumentele și suportul de care ai nevoie pentru a avea succes. Acest lucru este la fel de important pentru clienții tăi, precum și pentru tine. Se așteaptă la o experiență optimă.

11. Cum aleg o poartă de plată?

O poartă de plată este casa ta de marcat online. Magazinul dvs. online nu poate accepta numerar. Trebuie să acceptați cardul de credit sau alte tipuri de tranzacții financiare online. Iată câteva considerente:

Cost. Veți plăti pentru o poartă de plată. Există un cost inițial de pornire pentru a acoperi configurarea unui cont de comerciant. De asemenea, există un cost pentru configurarea gateway-ului pe site-ul dvs. web. Alte costuri sunt în curs. Un furnizor de gateway de plată vă poate percepe o tranzacție sau o taxă lunară forfetară. Vă va costa bani pentru a face bani.

Compatibilitate cu modul în care clienții dvs. vor să vă plătească. Nu toată lumea folosește cărți de credit. Multe persoane folosesc carduri de debit sau chiar PayPal. Aceste tranzacții sunt gestionate într-un mod diferit de cardurile de credit. Asigurați-vă că gateway-ul dvs. de plată funcționează atât pentru clienți cât pentru dvs..

Securitate. Furtul informațiilor de plată online este în creștere. Securitatea într-o zonă în care este imposibil să fii prea atent. Cereți vânzătorilor să explice modul în care soluția lor de gateway de plată se apropie de securitate și criptarea datelor.

Relații Clienți. În acest caz, sunteți clientul. Dacă aveți probleme cu poarta de plată, nu puteți vinde nimic. O cerere de asistență 24/7 nu înseamnă că cineva va răspunde la telefon dacă sună. Poate să însemne altceva decât un răspuns prin e-mail. Ar trebui să știți asta înainte de timp.

12. Cum aleg un nume de domeniu profitabil?

Gândiți-vă la cele mai populare nume de brand din lume. Sunt scurte, relevante pentru ceea ce vând, ușor de reținut și ușor de spus. Urmați acel exercițiu de marcare pentru numele dvs. de domeniu.

Numele de domeniu dos

Folosiți numele companiei sau produsului dvs.. Nu este întotdeauna posibil. Verificați dacă puteți înregistra un nume de domeniu care se potrivește cu numele magazinului dvs. online. Faceți acest lucru înainte de a ajunge prea departe în orice exerciții de branding.

Creează un nume de domeniu din cuvinte cheie dacă o căutare este prioritatea ta. paintbrushes.com nu este disponibil pentru magazinul dvs. de pensule. Cele mai multe nume de domeniu generice au dispărut. Clienții folosesc astăzi termeni mai specifici într-o căutare. Gândiți-vă la nișa și piața dvs. țintă. Ar putea avea mai mult sens ca domeniul magazinului tău online să fie stângacipaintbrushes.com. Alegeți un nume de domeniu care specifică ce vindeți.

Rămâneți cu un domeniu de nivel superior. Dacă puteți obține .com, faceți-o. Oamenii își vor aminti. Dacă știu numele afacerii dvs., dar nu adresa URL, .com este ceea ce vor încerca mai întâi.

Numele de domeniu nu este

Ortografii neobișnuite. Doriți un nume de domeniu ușor de reținut și de transmis. Dacă este ușor să greșești greșeli, oamenii vor înțelege greșit. Vei pierde o vânzare. Sau ar putea ajunge pe site-ul concurentului.

Nume lungi. Este dificil de reținut și ușor de tastat în greșit? Poate fi un nume distractiv, dar nu vă vor primi, clienți. Lungimea superioară a unui domeniu este de 63 de caractere. Încercați să o mențineți sub 25 de ani.

Cratima. Puteți obține numele de domeniu pe care îl doriți, atât timp cât includeți o cratime. Transmite-l. Ele fac ca cuvintele cheie să iasă în evidență, dar sunt ușor de uitat. Doriți ca o cratima să fie între dvs. și clienții dvs.?

Executați selecțiile dvs. de nume de domeniu de către persoane pe care le cunoașteți. Vedeți ce cred ei. Spune-le ce este. Vedeți dacă o pot scrie. Vă vom anunța dacă mergeți pe calea cea bună.

13. Cum aleg un furnizor de hosting?

Furnizorul de găzduire eCommerce greșit vă poate scufunda magazinul. Iată câteva caracteristici de utilizat în procesul de evaluare.

Nu vă opriți la infrastructură. Cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic oferă, de asemenea, instrumente și suport personalizat. Sunt concentrate pe creșterea lor sau pe a ta? Căutați o companie care dorește să fie partener, nu doar furnizorul dvs..

Servicii gestionate. Marketingul și dezvoltarea produselor cresc vânzările online. Furnizorul dvs. de găzduire comerț electronic vă poate ajuta în acest sens?

A sustine. Săriturile aici sunt periculoase. Investiți în a beneficia de ajutor garantat imediat ce apare o problemă.

14. Cum administrez întreținerea și actualizările site-ului?

Cel mai bun mod de a le gestiona este să nu o faci singur. O platformă de comerț electronic găzduită are grijă de acest lucru pentru dvs. Întreținerea și actualizările se petrec în fundal. Acestea sunt invizibile pentru tine și clienții tăi. Nimic nu intră în calea vânzării produselor și serviciilor tale. Platformele găzduite oferă și:

 • Copii de rezervă automate zilnice ale site-ului dvs.
 • Site-uri de amenajare sau zone de dezvoltare pentru testare
 • A sustine
 • acces sFTP

Există unele lucruri pe care încă le poți decide să faci singur. Dacă nu vă puteți permite să vă pierdeți datele, nu vă puteți permite să puneți toate ouăle într-un coș. Luați în considerare o copie de rezervă secundară. Ce doare? Este afacerea ta, până la urmă.

15. Cum îmi stabilesc magazinul online pentru a accepta plățile cu cardul de credit?

Magazinul dvs. online va avea nevoie de un cont de comerciant sau de un cont de gateway de plată. Un cont de comerciant de internet vă permite să procesați cărți de credit. Băncile emit aceste conturi. Ei văd contul de comerciant ca o linie de credit extinsă pentru dvs. Aplici pentru unul ca și cum ai solicita un împrumut.

Începeți cu banca dvs. în timp ce căutați un cont de comerciant. Este un mare avantaj dacă ai o relație pe termen lung cu banca ta. Dacă te refuză, încearcă alte bănci locale. Ofera-te pentru a muta toate conturile acolo. Este adesea ruta către blocarea unui cont de comerciant.

Acesta este primul pas. De asemenea, veți avea nevoie de un cont de gateway de plată. Gateway-ul este manipulatorul care conectează cărțile de credit ale cumpărătorilor la contul dvs. de comerciant. Acesta are grijă de cererile de verificare și transfer.

În calitate de mic comerciant, ar trebui să luați în considerare combinarea acestor două cerințe. Vânzătorii pot configura un cont de comerciant pentru dvs. și pot furniza o pachetă de acces la plată.

16. Cum protejez informațiile despre clienți?

Cel mai bun mod de a ține hackerii departe de datele clienților este să nu ai date care să fure în primul rând. Permiteți furnizorilor terți să se ocupe de informațiile despre cardurile de credit. Au mușchii de securitate și tehnologie pentru a trata datele clienților într-un mod sigur.

Utilizați criptarea SSL pe paginile care au informații despre clienți. Aceasta include pagini de înscriere, pagini de checkout și pagini de conectare a clienților. Criptarea SSL va împiedica hackerii să fure datele stocate de pe site-ul dvs. web. Stratul suplimentar de securitate crește încrederea cumpărătorilor. Au învățat să asocieze „https” cu securitate ridicată.

Armează-ți site-ul cu o protecție suplimentară. Un firewall pentru aplicații web și alte soluții la cerere de securitate oferă încredere. O rețea de livrare de conținut ajută la blocarea amenințărilor. Acesta va grăbi timpul de încărcare a site-ului dvs. web pentru cumpărători.

Criptați. Criptați întotdeauna parolele clienților și alte informații sensibile. Considerați toate informațiile pe care clienții dvs. le împărtășesc ca fiind sensibile.

Educați-vă clienții. Ajutați-i să își asume un rol activ în păstrarea în siguranță a informațiilor personale. Spuneți-le ce informații colectați și cum. Cereți-le să raporteze un comportament suspect pe site-ul dvs..

17. Cum colectez impozitul pe vânzări?

Este mai important să stabilim când și de ce mai întâi. Cum faceți acest lucru este adesea o funcție a platformei de comerț electronic pe care o utilizați.

Determinați unde aveți un nexus. Aproape toate statele comandă comercianții online să colecteze o taxă de vânzare de la cumpărători. Trebuie să percepeți impozitul pe vânzări numai în aceste state dacă aveți ceea ce se numește „nexus fiscal de vânzări”. Trebuie să aveți o prezență semnificativă în afaceri în statul respectiv. Include lucruri precum:

 • Având un birou
 • Având un angajat
 • Având un depozit
 • Având un afiliat
 • Stocarea inventarului
 • Dropshipping de la un furnizor terț

Utilizați acest ghid interactiv pentru a determina unde aveți un nexus fiscal de vânzări. Magazinul dvs. online va percepe impozitul pe vânzări pe baza acestor informații. Trebuie să vă înregistrați la statele pentru care veți încasa impozitul.

Vânzătorul platformei dvs. de comerț electronic este partenerul dvs. în această obligație. Folosiți-vă resursele pentru a vă educa cu privire la elementele de bază ale impozitului pe vânzări. Solicitați sprijinul lor pentru a vă confirma că aveți o procedură de colectare a impozitelor adecvate și conforme din start.

18. Cum configurez îndeplinirea comenzilor de comerț electronic?

Odată ce un client cumpără ceva de la magazinul dvs. online, trebuie să-l accesați. Este posibil să nu aveți nevoie de un depozit pentru a vă stoca produsele, dar ar trebui să tratați îndeplinirea ca și cum aveți nevoie de unul. Te stabilește pentru perioada în care ai putea avea nevoie. Sau, pentru momentul în care va trebui să vă asociați cu o companie de împlinire.

Faceți aceste lucruri acum, astfel încât să veți putea să faceți o scară mai târziu:

Organizați produse. Etichetați toate produsele dvs. cu un SKU, cod de bare sau UPC. Este și mai bine dacă ajung în acest fel de la producătorul tău.

Mențineți identificarea produsului simplu. Faceți informațiile SKU scurte și unice. S-ar putea să aveți sens pentru dvs. astăzi, dar ce se întâmplă acum câțiva ani? Ce se întâmplă dacă mutați inventarul într-un depozit imens? Va avea sens actualul dvs. SKU pentru viitorii angajați care vor îndeplini misiunile?

Gestionați cantitatea produsului. Cât produs de păstrat în stoc? Concentrați-vă pe ceea ce este cunoscut sub numele de inventar slab. Aveți însă grijă să nu frustrați clienții care nu doresc să aștepte prea mult pentru produsele dvs. Este un act de echilibrare.

Fii atent la selecția produsului. Aceasta poate să nu fie o problemă pentru dvs. dacă începeți de mici. Pe măsură ce crești, vei dori să oferi mai multe opțiuni pentru clienți. Este posibil să aveți spațiu limitat de stocare. Are sens să oferim mai multe opțiuni numai pentru produsele care se vând bine.

Mențineți costurile de ambalare. Apple ne-a învățat că ambalajul face parte din brand. Prețurile ridicate ale produselor crește așteptarea prezentării de calitate. Majoritatea oamenilor care cumpără produse de la magazinul online le pasă mai mult despre obținerea celui mai bun preț. Puteți menține ambalajul jos reducând la minimum varietatea de cutii și materialele de ambalare. Dacă utilizați casete de marcă, înțelegeți costurile implicate față de valoarea pe care o oferă.

19. Cum determin costurile de transport?

Strategia dvs. de transport ar trebui să taie marjele dvs. cât mai puțin posibil. Încă trebuie să rămână atractiv pentru clienți. Studiile arată că taxele de transport și manipulare determină abandonarea coșurilor de cumpărături. Luați în considerare aceste opțiuni:

Transport gratuit. Obține atenția clienților. Cu toate acestea, poate reduce profiturile. Transportul gratuit este un avantaj semnificativ față de concurenții care nu o oferă. Determinați dacă volumul de vânzări crescut acoperă profitul obținut.

Ofera transport gratuit cu o comanda minima. Vă crește valoarea medie a comenzii. Puteți aplica asta contra costului de transport. Articolele cu costuri ridicate necesită o manipulare suplimentară. Clienții se așteaptă la asta. Marfa competitivă la prețuri mici este o poveste diferită.

Încărcați ceea ce primiți. Clienții dvs. plătesc mai mult sau mai puțin ceea ce ați plăti pentru a vă livra produsele. Nu are același impact ca transportul gratuit. Te împiedică să mănânci din profiturile tale. Clienții inteligenți înțeleg că obțin cea mai bună ofertă posibilă.

Tarife forfetare. Această opțiune necesită pregătire. Trebuie să descoperiți din timp costul mediu pentru expedierea unui pachet. Este important să știți, astfel încât să nu supraîncărcați sau supraîncărcați clienții. Înarmat cu gama de costuri, puteți seta opțiuni atrăgătoare și ușoare. Termenul de livrare dictează prețul.

20. Cum administrez inventarul?

Cât ai nevoie de mână? Inventarul este un atu, dar leagă bani până când sunt vândute. Magazinul dvs. de comerț electronic trebuie să optimizeze inventarul, păstrându-l înclinat. Trebuie să facă acest lucru fără a risca dezamăgirea clienților.

Iată modalități de a face acest act de jonglerie:

Rămâi organizat. Nu-i asa? Nu este evident? Este posibil să nu fie. Asigurați-vă că inventarul dvs. este evident. Este organizat, așa că este ușor să știi ce este plasat unde?

Alegeți un sistem personalizat. Căutați o soluție pentru coșul de cumpărături care să integreze gestionarea stocurilor și serviciile de evidență contabilă. Poate scădea articolele vândute de fiecare dată când există o vânzare? Poate să scoată e-mailurile când stocul este redus?

Fi vigilent. S-ar putea să fii mic acum, dar nu este obiectivul tău la scară? Tratați astăzi ca și cum ar fi viitorul. Păstrați înregistrări exacte și urmăriți în permanență inventarul. Investiți în software de gestionare a stocurilor care vă poate ajuta chiar acum și când sunteți la fel de mare ca Amazon.

21. Cum îmi creez încrederea cu magazinul meu online?

Înșelătorii de phishing, malware și un serviciu deficitar pentru clienți îi fac pe cumpărătorii online să se obosească. Indicatorii de încredere pe site-ul dvs. web sunt cruciali. Iată cinci lucruri pe care le puteți face pentru a crea încredere și încredere:

Faceți-l personal. Oamenii nu au încredere în pagini sau site-uri web. Au încredere în oameni. Site-ul dvs. are factorul uman? Vor să vadă fețe și nume. Folosiți pagina Despre noi pentru a vă prezenta echipa. Enumerați numele și dați informații de contact.

Arată profesionist. Totul este prezentat în prezentarea dvs. Nu ești virtual. Ești real. Dovedește-o. Faceți serviciul pentru clienți o zonă robustă a site-ului dvs. web. Explicați politica de returnări și alte asistențe în engleză simplă.

Distribuie că ceilalți au încredere în tine. Caracteristici marturii client. Bazat pe text este în regulă. Un videoclip este chiar mai bun. Lăudați-vă despre acoperirea presei. Afișați logo-urile acoperirii media.

Dovedește-ți site-ul tău este sigur. Acest simbol al lacătului este valoros. Afișează soluția dvs. de comerț electronic o notificare conform căreia clienții folosesc un server securizat? Chiar dacă o face, faceți un pas mai departe și reamintiți-le.

Reducerea riscurilor. Ce este în joc pentru clienții tăi? Le este îngrijorat faptul că vor rămâne blocați cu produsul dvs. dacă nu le place. Crește-ți credibilitatea. Adresați-vă preocuparea. Spuneți politica de expediere și retur. Este vorba despre gestionarea așteptărilor.

Clienții dvs. vă judecă imediat ce aterizează pe pagina dvs. de index. Ei decid dacă au încredere în tine în câteva secunde. Depinde de tine să-și câștige încrederea.

22. Cum atrag cumpărătorii în magazinul meu online?

Nu există niciun sfârșit pentru sfaturile online despre SEO și pentru ca magazinul online să apară în căutări. Dar roboții nu cumpără pe site-ul dvs. Oamenii sunt.

Singurul lucru pe care magazinele online uită cel mai mult este că toți ne dorim o conexiune umană. Poate suna ca o lecție de gramatică, dar începe cu utilizarea corectă a pronumelor. Concentrați-vă pe client. Asta înseamnă folosirea pronumelui „tu”. Evitați concentrarea pe voi înșivă. Utilizați puțin pronumele „noi”.

Includeți un blog pe site-ul dvs. Nu uitați, clienții vin la dvs. pentru o soluție la o problemă. Produsele și serviciile pe care le vindeți sunt acele soluții. Vorbeste despre acele lucruri. Prețul și produsul nu sunt singurele lucruri care se vând.

23. Cum atrag cumpărătorii în magazinul meu online?

Iată câteva date statistice.

 • 78% dintre consumatori anulează o tranzacție din cauza unui serviciu necorespunzător pentru clienți.
 • Americanii povestesc, în medie, nouă persoane despre experiențe bune. Vor spune 16 oameni despre cei săraci.
 • Este nevoie de 12 recenzii pozitive pentru a compensa o recenzie negativă nerezolvată.
 • 59% dintre cumpărătorii americani ar încerca o nouă marcă pentru o experiență mai bună în servicii.

Social media amplifică acest lucru. Este, de asemenea, cel mai bun instrument al tău. Face din serviciul clienți un efort de colaborare. Social media oferă instrumente comunitare online care le permit clienților să găsească răspunsuri și să îi ajute pe ceilalți. Folosiți forumuri de ajutor și comunitate pe site-ul dvs. web. Nu treceți cu vederea puterea angajamentului direct de a gestiona problemele legate de serviciile clienților.

Iată modalități prin care magazinul dvs. online poate utiliza asistența clienților pentru a crește nivelul de satisfacție:

Fii de ajutor. Nu se vede la fel de evident. A fi disponibil nu este același lucru cu a fi util. Este dincolo de a avea pe cineva care va face un chat live sau un apel telefonic. Calitatea ajutorului este obiectivul tău. Oferiți asistenței dvs. clienți reprezentanți autoritatea de a rezolva probleme?

Fii sincer. Clienții nu se așteaptă ca tu să fii perfect, dar ei se așteaptă să deții până la o greșeală. Asistența dvs. pentru clienți ar trebui să se simtă confortabil în acest sens. Nimeni nu se așteaptă să cunoști toate răspunsurile. Cumpărătorii online care au nevoie de servicii pentru clienți se așteaptă să afle că veți afla un răspuns pentru ei. Și „nu” este un răspuns adecvat dacă înseamnă că îi promiteți excesiv și îi dezamăgește.

Păstrați-l simplu și ușor. Asistența pentru clienți nu este un cost de a face afaceri. Este o investiție. Îți consolidează relația cu cumpărătorii și încurajează vânzările repetate. Clienții mulțumiți își împărtășesc descoperirile. Acesta este obiectivul dvs. cu serviciul pentru clienți. Faceți ușor să găsiți informații critice. Puneți politicile de stabilire a prețurilor, transportului și returnării acolo unde le pot găsi.

24. Cum creez imagini și descrieri ale produsului?

Magazinul dvs. online este un mediu vizual completat de cuvinte. Folosește ambele în avantajul tău.

Imaginile mai mari cresc vânzările. Faceți-le de înaltă rezoluție și includeți o varietate de unghiuri. Permiteți clienților să mărească detaliile.

Nu vă lăsați să descrieți produsele. Descrieți avantajul produsului folosind caracteristicile acestuia. Găsiți „de ce”.

Fii generos cu detalii. Pune-le la dispoziție. Dacă produsul dvs. conține 37 de ingrediente naturale, oferă un link către imagini cu acestea. Clienții apreciază acest lucru. Ei devin confortabili cu deciziile lor de cumpărare.

25. Cum mă ocup de schimburi și rentabilități?

În primul rând, încurajează-i. Afișează cumpărătorilor că sunteți dedicați serviciului clienților. Dacă nu sunt mulțumiți, luați-l înapoi. Sfârșitul discuției. Acestea fiind spuse, puteți reduce reducerile cu randamentele cu o politică cuprinzătoare pe care o împărtășiți cu clienții. Gestionați-vă așteptările.

Nicio vânzare nu este finală. Stai în spatele produsului tău. Nu le este dificil să returneze lucrurile. Dacă o faceți, nu îi veți mai vedea niciodată.

Reduce dezamăgirea.Descrierea exactă a produselor și fotografiile bune ale produsului reduc randamentele.

Folosiți acronime în limba engleză iar jargonul stăpânește lumea noastră. Păstrați-le în afara dialogului. Faceți mai ușor să găsiți informațiile despre schimburi și returnări. Dacă nu este ușor de găsit, clienții tăi cred că ai ceva de ascuns.

Nu adăugați costuri ascunse și nu ascundeți limitările de timp. Anunțați clienții dacă trebuie să plătească pentru transportul retur. Să lămurească dacă cumpărătorii au o anumită perioadă de timp pentru a returna sau a schimba ceva ce cumpără. Nimic nu este mai rău decât să fii lovit de costurile ascunse. Nu ascunde nimic. Va trebui să găsiți clienți noi.

26. Cum urmăresc performanțele magazinului meu?

Indicatorii cheie de performanță (KPI) măsoară modul în care faceți. Urmăriți aceste puncte de date și veți ști:

Trafic de site – Îți spune câte persoane vizitează. Sunt câteva zile mai populare decât altele? Poate că acele zile sunt când aveți stimulente speciale pentru cumpărare.

Timpul mediu pe site – Măsoară implicarea. Timpurile scăzute înseamnă că clienții nu pot găsi ceea ce doresc. Sau nu aveți ce vor. Ambele sunt vești proaste pentru tine.

Ieșiți din pagini –Vă arată locul în care v-ați pierdut interesul. Utilizați aceste date pentru a rafina site-ul dvs. și a păstra atenția clienților.

Recomandări –Cum au găsit clienții noștri magazinul online? Acest lucru vă ajută să vă confirmați strategiile de marketing.

Conversii – Vizitarea magazinului online este plăcută. Cumpărarea a ceva este mai bună. Această rată de conversie vă ajută să decideți dacă trebuie să aplicați mai multă presiune de vânzare.

Rata de rentabilitate – Vizitatorii de întoarcere sunt minunați. Cumpărătorii de retur sunt minunați. Examinați rata de rentabilitate pentru a vedea ce faceți la obținerea de afaceri repetate.

Valoarea medie a comenzii – Acest lucru vă ajută să înțelegeți obiceiurile de cheltuieli. Marii cheltuitori pe site-ul dvs. merită o atenție suplimentară.

27. Cum construiesc un brand pentru magazinul meu online?

Fiecare brand are elemente de bază. Magazinul dvs. online face, de asemenea.

 • Siglă
 • colorate
 • Tipografie
 • icoane

Faceți ca toate aceste elemente să funcționeze împreună. Cunoaște-le pe toate înainte de a începe. Sunt interdependenți. Iată ce trebuie să faceți pentru a crea elementele.

Decide ce esti. O strategie de brand include valorile, declarația dvs. de viziune. Acesta exprimă ceea ce doriți pentru clienții dvs. și ceea ce doriți ca oamenii să se gândească la voi. Convertiți acest lucru în cuvinte cheie.

Proiectare pentru un scop. Limitați-vă paleta de culori și fonturile. Alegeți un font pentru titluri și unul pentru copierea corpului. Nu-ți uita cumpărătorii de telefonie mobilă. Fonturile sunt lizibile la dimensiuni mici?

Înțelegeți ce comunică marca dvs.. Toate părțile magazinului tău reflectă aceeași temă? Brandul tău este despre seninătate. Practicile dvs. de afaceri seamănă mai mult cu un meci de luptă. Aceasta trimite mesaje mixte către clienți. Totul ar trebui să consolideze ceea ce decizi tu.

28. Cum pot crea un program de fidelizare a clienților?

Ce este răsplătitor pentru complicații? Învinge scopul. Înlăturați complexitatea. Reduceți-l și transformați-l în experiența plăcută ar trebui să fie pentru un cumpărător. La urma urmei, este o recompensă. Nu ar trebui să dureze mult timp. Ar trebui să dureze mai puțin timp pentru a vă alătura.

Nu este un program de fidelizare a clienților dacă există bariere în calea aderării. Puteți face mai ușor ca o intrare de e-mail? Se pot alătura sau conecta pe site-ul dvs. cu datele de rețea de socializare?

Programele de fidelizare de succes permit clienților să obțină recompense fără efort. Nu ar trebui să cumpărați ceva de la dvs. pentru a fi suficient? Dacă programul de fidelizare necesită mult mai mult decât o autentificare, este prea complicat. Recompensele dvs. sunt atât de generoase încât sperați că clienții nu vor participa? Nu mai fi atât de generos.

De partea flip, sunt recompense recompensele pentru programul dvs. de fidelizare? Dacă clienții nu văd valoarea, programul va eșua.

Cele mai de succes programe de loialitate ridică miza recompenselor pentru activitatea continuă. Motivează și generează achiziții repetate. Cei mai fideli clienți dvs. sunt agenți de marketing puternici pentru dvs. Oferă-le modalități de a-și împărtăși experiența și încurajează-i și pe alții să se alăture. Pictogramele sociale ar trebui să fie peste tot în paginile programului de loialitate.

29. Cum fac clienții să scrie recenzii?

Intreaba-i. Toată lumea înțelege importanța recenziilor bune. Aceste cuvinte pozitive sunt cel mai bine solicitate imediat.

Facilități pentru clienții dvs. să lase recenzii pentru dvs. pe site-ul dvs. Dacă nu este evident, nu o vor căuta. Puneți linkuri pentru a revizui profilurile în mai multe locuri. Includeți-le în buletinele și e-mailurile dvs..

Oferiți clienților un motiv pentru a face recenzii. Arătați-le aprecierea cu un stimulent. Fiți clar, totuși, este pentru o recenzie cinstită.

30. Cum îmi promovez magazinul online?

Cel mai bun instrument de promovare este e-mailul. Trimite un mesaj către baza de date. Asigurați-vă că există un apel la acțiune pentru a partaja e-mailul.

Baza de date de e-mail va crește după lansare. Folosiți-l pentru a trimite mesaje săptămânale care vă evidențiază produsele. Includeți imagini și linkuri directe pentru a cumpăra. Petreceți timpul suplimentar pentru a formata mesajul, astfel încât să arate bine pe dispozitivele mobile. Email-ul generează un ritm normal de trafic.

Stabiliți-vă un lider în industria dvs. cu un blog. Este o modalitate puternică, dar indirectă, de promovare a magazinului online. Postările dvs. de blog ar trebui să fie utile și informative. Scrieți dintr-un punct de vedere neutru. Referiți atât colegii, cât și concurenții. Mențineți legăturile blogului înapoi la magazinul dvs. minim și relevant.

Contactați alți bloggeri despre magazinul și produsele dvs. online. Necesită un pic de cercetare. Va trebui să citiți postările lor pentru a stabili o conexiune. Apoi contactează-i. Explicați de ce produsul dvs. este potrivit pentru o recenzie pe blogul lor. Fii atent la promovare și oferă un eșantion pentru un cadou.

Utilizați acea cercetare pe bloguri pentru a crea o a doua listă. Contactează-le și oferă-le blogului oaspeților. Nu va fi auto-promovare. Acești bloggeri se vor aștepta la un comentariu atent care oferă soluții pe care le pot folosi cititorii. Recompensa dvs. este un link către magazinul dvs. din bio.

Videoclipul atrage spectatorii. Sunt partajabile și adaugă profunzime magazinului tău online. Arătați-vă produsele în acțiune. De asemenea, oamenii adoră conținutul din culise. Distrează-te și împărtășește-ți niște balerini! Creați un cont YouTube pentru magazinul dvs. online și postați videoclipurile acolo. Promovați încrucișat aceste două site-uri.

Social media este esențială. Utilizarea eficientă a social media pentru promovarea magazinului dvs. online va necesita timp și efort. Ai nevoie de un program de postări obișnuite. Aceasta înseamnă zilnic sau chiar mai mult, în funcție de numărul tău de urmăritori. Imaginile atrag atenția și se împărtășesc. Includeți un link direct pentru a-l cumpăra de la magazinul dvs. online.

Multe site-uri de socializare oferă publicitate orientată cu plată publicului lor. Facebook și Twitter au interfețe puternice care vă permit să fiți specifici. Asigurați-vă că specificați destinația magazinului dvs. online și nu pagina companiei dvs. pe site-urile lor.

Optimizați numele și descrierile produselor din magazinul dvs. online. Descrierile cuprinzătoare oferă mai multe oportunități pentru SEO. Procedați la fel cu fotografiile dvs. Dă-le nume descriptive. Adăugați fluxul de produse la Google Shopping. Aceste trei eforturi SEO vă vor ajuta clienții noi să vă găsească.

31. Cum creez un plan de marketing eficient?

Planul dvs. începe cu a ști cui doriți să vindeți și cum vor să cumpere. Stabiliți cine sunt clienții dvs. și comportamentul cumpărăturilor. Aceste informații vă pregătesc pentru următorul pas.

Faceți-vă vizibil magazinul online unde acești clienți caută. Motoarele de căutare, rețelele de socializare și blogurile pot să le trimită un link direct. Asigurați-vă că sunteți gata pentru ei înainte de sosirea lor. Folosiți motoarele de căutare pentru a vă găsi magazinul online. Aceste legături ale motorului de căutare vor face prima impresie pentru clienții dvs. Este cel pe care îl doriți?

Marketingul de succes este o comunicare eficientă. Verificați site-ul dvs. web. Fiecare pagină își comunică scopul clar? Găsiți cel puțin 10 persoane care se potrivesc cu datele dvs. demografice. Cereți-le să cumpere la magazinul dvs. online. Urmăriți cum trec prin proces. Cereți feedback și luați măsuri pentru a îmbunătăți experiența cumpărăturilor la magazinul dvs. online.

Valoarea este ceea ce ar trebui să ofere comunicarea de marketing. Pentru cumpărătorii online, asta înseamnă că le arătați că vor găsi ce vor să cumpere. Sporirea vânzărilor produsului dvs. cu informații ușor de consumat.

O comunicare eficientă este interactivă. Concentrați-vă pe abilitatea dvs. de a avea o conversație bidirecțională cu clienții online. Marketingul înseamnă și gestionarea așteptărilor. Nu presupuneți că clienții știu ce să facă sau ce să se aștepte atunci când fac cumpărături cu dvs. Ajută-i cu prompturi. Acestea pot fi apeluri la acțiune care duc la vânzări.

32. Cum aloc un buget de marketing eCommerce?

Utilizați alocarea dvs. pentru achiziția de clienți. În timp ce aveți o marcă, produsele sau serviciile dvs. individuale sunt cele care determină venituri. Asta vrei să obții în fața oamenilor.

Pare logic să investești tot bugetul într-un canal cel mai scump. Este posibil să vedeți un răspuns inițial, dar nu îl poate susține. Comportamentul și preferințele online sunt dificile. Unde sunt oamenii astăzi nu este acolo unde vor fi mâine. Ratele unui canal pot crește și devin inacordabile pentru dvs. O strategie mai bună este să vă răspândiți bugetul pe mai multe canale. Iată o descriere generală a modului în care alte site-uri de comerț electronic abordează alocarea:

Investiți de la 10% la 30% în canalele SEO. Planificați aplicația susținută pentru rezultate optime. SEO va genera trafic constant. Dezavantajul este că nu va conduce la o rentabilitate rapidă a investițiilor (ROI) așa cum ar putea fi alte canale. Este un ciclu mai lung.

Investiți între 10% și 20% în canalele de socializare. Cei trei giganti ai rețelelor sociale (Facebook, Twitter și LinkedIn) sunt alegeri evidente. Au audiențe uriașe. Direcționarea este ușoară. Nu excludeți alte rețele sociale. Produsele sau serviciile dvs. pot fi potrivite pentru rețele sociale mai mici și mai specializate. Cumpărăturile online reprezintă o experiență vizuală. Pinterest și Instagram sunt rețele sociale vizuale.

Investiți 20% – 40% în SEM. Dacă magazinul dvs. online este nou, acesta poate fi singurul mod de a obține vizibilitate în căutări. Mai multe cheltuieli nu sunt întotdeauna mai bune. Rezultatele vin din faptul că anunțul dvs. este relevant pentru publicul pe care l-ați solicitat să vizeze Google. Dacă nu vedeți rezultate, mai mulți bani nu vă vor ajuta. Schimbați-vă adesea copia anunțurilor pentru a determina ce rezonanță are cu căutările. Cuvintele cheie pot fi corecte, dar copia dvs. nu se convertește la un clic.

Investiți 10% la 20% în retargeting.Dacă începeți doar un site de comerț electronic; este posibil să aveți o bază mică de clienți. Retargeting-ul lor este o oportunitate limitată. Acești clienți au fost la magazinul dvs. online. Atingerea acestora din nou cu marketingul este o modalitate de a-i invita să se întoarcă și să cumpere. Așteptați la retargeting până când numărul dvs. lunar de vizitatori justifică investiția.

Investiți între 5% și 25% în prospectarea utilizând anunțuri display. Acestea cresc conștientizarea mărcii pe site-urile web vizate.

Investiți între 5% și 10% în e-mail marketing. A fost de mult timp pentru că funcționează. Campaniile de newsletter sunt drivere eficiente ale traficului și conversiilor site-ului. E-mailurile de abandonare a coșurilor pot reînvie o vânzare pierdută. E-mailurile de vânzare încrucișată pot crește cheltuielile clienților existenți.

Păstrați-vă alocațiile fluide. Pe măsură ce magazinul dvs. online se maturizează și publicul crește, obiectivele dvs. se vor schimba. Canalele de construire a mărcilor devin mai importante. Dacă un canal nu produce rezultate, nu-l abandonați. În primul rând, testați creativitatea diferită.

33. Cum dezvolt o strategie SEO pentru magazinul meu online?

Strategiile SEO de succes se învârt în jurul celor șase elemente.

Cuvinte cheie – Faceți cercetarea. Înțelegeți ce caută oamenii. Asocierea cu aceste cuvinte cheie este despre SEO. Vedeți cum arată concurența folosind Instrumentul de cuvinte cheie Google AdWords. Unele cuvinte cheie vor fi prea competitive în nișa ta. În schimb, alegeți cuvinte cheie cu coadă lungă (între două și cinci cuvinte). Mai puține companii vor concura pentru aceste cuvinte cheie mai lungi. Vă vor oferi un rang de plasare mai mare.

Meta etichete –Sunt vitale. Cele mai importante cuvinte cheie ale tale aparțin titlurilor paginii tale. Etichetele meta sunt ceea ce Google și clasează. Același lucru este valabil și pentru titlurile de descriere a paginii.

Conținut – Conținutul de calitate creează o experiență pozitivă pentru utilizatori. Conținutul este cel mai bun loc pentru ca cuvintele dvs. cheie să locuiască. Faceți conținutul să strălucească și utilizați-l pentru a-ți educa cumpărătorii.

Backlinks –Acestea sunt aproape la fel de importante ca și conținutul. Totuși, cantitatea de trupe de calitate. Gândește-te prin strategia de conținut. Structurați-l pentru link-uri relevante înapoi la site-ul dvs. web. Cultivați blogurile de la egal la egal. Vinde lucruri pe care le iubesc oamenii. Te vor ajuta și cu asta.

Social media –Nu se întâmplă asta. Trebuie să stabiliți o prezență puternică în social media sau nu veți reuși. Site-uri precum Facebook au o audiență atât de mare încât membrii o folosesc la fel ca un motor de căutare.

Imagini produs –Imaginile joacă un rol crucial în SEO. Rezultatele căutării returnează imagini, precum și site-uri web. Vindeți produse pe site-ul dvs. Imaginile acestor produse trebuie să fie la fel de bune pe care le poți crea. Cu toate acestea, există ceva la fel de important. Numele fișierelor de imagini trebuie să conțină cuvinte cheie relevante. Veți vedea un rang mai mare pentru ele pe motoarele de căutare.

Nicio strategie SEO nu ar fi completă fără o analiză competitivă. Ce fac alte site-uri de comerț electronic precum al tău?

34. Cum folosesc social media pentru a-mi comercializa magazinul online?

Marketingul social media va aduce cumpărători în magazinul dvs. online. Ai nevoie de numere pentru a demonstra asta? Magazinul de comerț electronic a revizuit datele din peste 37 de milioane de vizite de socializare. Vizitele au condus la 529.000 de comenzi. Iată ce trebuie să faceți pentru a începe.

Creați o pagină Facebook pentru magazinul dvs. online. Nu folosiți pagina dvs. personală de Facebook în acest scop. Invitați-vă prietenii de pe Facebook să partajeze și să le placă pagina. Aveți mai mult decât simpla pagină de Facebook a companiei dvs. noi care îi așteaptă când vor ajunge Asigurați-vă că au conținut pe care să-l consume și să le partajeze. Păstrați un nou conținut se toarnă constant. Ar trebui să fie suficient de relevant și de interesant de împărtășit. Apelul la acțiune este o vizită la magazinul tău online.

Tweet despre magazinul tău online. Vino cu reduceri exclusive pentru adepții tăi. Dă-le stimulente să le adreseze adepților lor. Nu uitați să includeți această ofertă în rețeaua dvs. de Facebook. Urmărește-ți clienții. Urmați-vă furnizorii. Folosiți Twitter pentru a vă adresa bloggerilor, jurnaliștilor, analiștilor din industrie influenți. Au urmări mari. Vrei acea atenție. Implicați-le cu imagini și videoclipuri.

Configurați o pagină de afaceri Google+. Produsele Google funcționează bine împreună. Profilul dvs. de afaceri de pe Google+ îl ajută să funcționeze mai bine în căutările Google. Aici puteți avea o interacțiune interesantă. Creați un Hangout Google+ și conectați-vă cu clienții și perspectivele dvs. în timp real. Găsiți comunitățile Google+ relevante și începeți să contribuiți.

Creați un canal YouTube. Aici se distrează majoritatea afacerilor. E alegerea ta. S-ar putea să doriți să prezentați doar videoclipuri despre modul de utilizare a produselor sau serviciilor dvs. Sau, amestecați-o cu ceva divertisment pur. Ceea ce este important este să păstrați conținutul video.

Creați un profil LinkedIn. LinkedIn este locul în care vei crește și vei menține o rețea profesională. Adăugați link-uri la magazinul dvs. online. Utilizați funcția de actualizare informați oamenii despre aspectele de afaceri ale magazinului dvs. de comerț electronic. Găsiți și urmați-vă furnizorii. Alăturați-vă grupurilor lor și participați la discuții. Cereți rețelei dvs. să adauge recomandări profilului dvs..

Configurați un profil Pinterest. Pinterest este tot despre imagini, așa că profitați aici de fotografia dvs. de produs aici. Creați panouri tematice pentru a vă prezenta bunurile și / sau serviciile. Magazinul dvs. online trebuie să aibă butonul Pinterest Pin It lângă fiecare produs, astfel încât vizitatorii să-l poată împărtăși. Aceste videoclipuri pe care le-ați creat pentru YouTube se pot efectua de asemenea în mod dublu și aici.

35. Cum construiesc o listă de e-commerce online?

Adresele de e-mail sunt unele dintre cele mai valoroase lucruri pe care vi le pot oferi clienții, pe lângă bani. Faceți mai ușor accesul la informații cu dvs. Apoi folosiți-l pentru a crea un dialog.

Adresele de e-mail sunt atât de valoroase pentru că arată că cineva vrea să audă ce aveți de spus. Ți-au dat permisiunea de a le comercializa. Iată cum puteți obține acele adrese de e-mail.

Folosiți publicitatea pentru a conduce oamenii către o pagină de destinație. Pagina dvs. de destinație trebuie să ofere un beneficiu clar în schimbul adresei de e-mail. Poate fi o reducere specială sau o descărcare gratuită. Chiar dacă un vizitator nu cumpără nimic, beneficiați în continuare de obținerea unei alte adrese de e-mail.

Organizați concursuri și cadouri pe social media. Lasă-i pe cei care intră să știe că își pot crește șansele de câștig. Tot ce trebuie să facă este să împărtășească concursul cu rețeaua lor de prieteni de Facebook. Imaginile capătă atenție. Dacă premiul este un card cadou pentru magazinul dvs. online, creați un colaj al celor mai populare produse pentru care le pot folosi.

Puneți căsuțe de înscriere prin e-mail peste tot. Fiecare loc în care îl puneți în magazinul dvs. online este o oportunitate de a colecta o adresă de e-mail. Nu uitați de blogul dvs. Conținutul blogului de calitate este un magnet natural pentru adresele de e-mail. Oamenii se abonează să știe când veți posta ceva nou.

36. Cum configurez un buletin informativ comerț electronic?

Buletinele informative sunt o sursă valoroasă de conversie. Persoanele care se înscriu au indicat că sunt interesate să afle mai multe despre afacerea dvs. Acum puteți să le atingeți cu frecvență și să le oferiți mai multe motive pentru a cumpăra. Conținutul din newsletter-ul dvs. trebuie să fie relevant și să ofere valoare.

Sunteți un magazin online. Imaginile vă conduc vânzările. Rețineți acest lucru atunci când planificați conținutul buletinului. Este o veste, nu o reclamă. Conținutul dvs. ar trebui să fie despre ceea ce se întâmplă cu magazinul dvs. online. Aceasta este o oportunitate de a te concentra asupra oamenilor tăi. Este o vânzare grea în legătură cu afacerea dvs., cu o vânzare slabă pentru produsele dvs. Clienții tăi vor să afle și ei despre tine.

Construiți aceste relații prin includerea altor informații pe care clienții dvs. le consideră valoroase. Ai vizitat un vânzător care locuiește într-un loc interesant? Scrieți o scurtă piesă despre aceasta și include link-uri către atracții din zonă. Sugerați altor companii care vă completează produsele sau serviciile. Anunțați companiile respective. Ei pot întoarce favoarea. Se adaugă la rețeaua dvs. de conexiuni.

Creați oferte speciale sau reduceri pentru abonații la newsletter. Oamenilor le place să se simtă exclusiv. Spuneți-le despre evenimentele viitoare de vânzări înainte de a fi anunțate în altă parte.

Linkurile sociale din buletinul dvs. informativ îi ajută pe abonați să-l partajeze cu alții. Este o modalitate de a construi lista de abonamente. Asigurați-vă că vă permiteți rețelele de socializare noi când expuneți un alt număr al buletinului.

Buletinul dvs. de e-commerce nu este un blog. Ele se pot referi reciproc. Utilizați atât pentru promovarea încrucișată.

37. Cum îmi protejez site-ul de comerț electronic împotriva piratărilor?

Securitatea este o preocupare maximă încă de la început. Faceți-o o parte importantă a considerației dvs. în timp ce selectați o platformă de comerț electronic. Acordă o atenție deosebită conformității PCI și certificatelor SSL. Întrebați despre protecția împotriva spamului dacă intenționați să utilizați sistemul lor de e-mail.

Platforma dvs. de comerț electronic oferă protecție împotriva hackingului, dar nu este responsabilitatea exclusivă a vânzătorului. Voi doi sunteți parteneri. Întrebați cum îi puteți ajuta să urmărească activități suspecte din magazinul dvs. online. Știi ce semne să cauți. Instalați protecția împotriva virusului și programelor malware pe orice computere care interfață cu furnizorul.

Este posibil ca clienții magazinului dvs. online să nu știe niciodată că aveți o platformă de comerț electronic în loc. Au o relație cu tine. Tu ești în cine au încredere, nu vânzătorul tău de platformă. Vă vor învinui doar dacă există o încălcare a securității. Asigurați-vă că puteți avea încredere că vânzătorul dvs. vă va ajuta să mențineți încrederea clienților.

38. Cum pot optimiza magazinul meu online pentru a crește ratele de conversie?

Ratele de conversie sunt fundamentul pentru un volum mare de vânzări. Să ne uităm la matematică. Dacă ai vrea să-ți crești vânzările cu 50%, cum ai face-o? O creștere de 50% a bugetului dvs. de publicitate?

Este o investiție scumpă.

Este mai ușor să stabiliți un obiectiv pentru creșterea ratei de conversie cu o rată procentuală unică. Acest 1% echivalează cu o creștere de 50% a vânzărilor. Cum faci asta?

Uneori, doar o modificare mică poate duce la îmbunătățirea semnificativă a ratelor de conversie. Multe mici modificări combinate pot aduce o creștere dramatică a rezultatelor tale.

Faceți testarea A / B. Creați două versiuni alternative ale paginilor de produse. Fiecare primește o descriere sau o imagine diferită a produsului. Software-ul de testare A / B direcționează jumătate din traficul primit către fiecare pagină. O pagină va vedea mai multe conversii. Acesta este cel pe care îl veți folosi. Ratele de conversie mai mari rezultă din testarea constantă A / B. Google oferă teste A / B gratuite ca parte a pachetului său Google Analytics.

Au o propunere clară și convingătoare de valoare. Puteți să vă prezentați propunerea de valoare în 10 cuvinte sau mai puțin? Puteți ajunge la acel punct dacă nu puteți. De ce ar trebui să cumpere clienții tăi de la tine? Când clarificați acest lucru și îl comunicați, veți crește ratele de conversie. Propunerea dvs. de valoare nu ar trebui să fie scutită nici de un test A / B.

Creați o pâlnie de vânzare. Ceri vânzarea prea repede? Acest lucru vă poate afecta rata de conversie. Oamenii nu vor cumpăra dacă nu sunt pregătiți. Acest timp crește pe măsură ce produsele devin mai scumpe sau mai complicate. O pâlnie de vânzare dezvoltă încredere. Incetini lucrurile pentru a creste ritmul vanzarilor. Creșteți conștientizarea mai întâi cu valoarea. Ajutați clienții să înțeleagă rezultatele pe care le vor obține. Apoi cereți vânzarea. Dacă tot ce primiți de la un prim vizitator este o adresă de e-mail, acestea se află în pâlnia dvs. de vânzări. Ați câștigat privilegiul de a vorbi cu ei.

Scapă de jargon. Utilizați limbajul conversațional oriunde în magazinul dvs. online. Includeți un rezumat dacă trebuie să afișați obligațiile legale necesare.

Creșteți încrederea cumpărătorilor. De ce vor avea încredere clienții magazinului tău online? Prezentați-le oamenilor de încredere din spatele site-ului dvs. web cu fotografii de personal și bios. Aveți metode de contact clare și ușoare. Nu doar o adresă de e-mail. Includeți un număr de telefon și o adresă de locație fizică. Dovedește-ți că ești profesionist cu designul și aspectul site-ului. O singură dactilografie este tot ce este nevoie pentru a ucide o vânzare.

Faceți ușor să cumpărați de la dvs.. Poate dura câteva vizite, dar oamenii vor să cumpere în câteva minute când sunt gata. Scapă de câmpuri inutile. Adăugați înscrieri utilizând datele de rețea de socializare. Adăugați filtre pentru a elimina opțiunile în exces, astfel încât să poată zero cu ceea ce vor să găsească. Nu presupuneți că cumpărătorii știu ce să facă. Spune-le următorul pas.

Eliminați distragerea. Vrei clienții să cumpere lucruri. Cum îi puteți ajuta să se concentreze pe acest lucru? Eliminați orice lucru care nu este relevant pentru acea acțiune. Da, doresc acces la informații complete despre ce cumpără. Oferiți acces, dar nu îl afișați simultan. Aceasta creează o suprasarcină de opțiuni. Scade ratele de conversie.

Comparați produsul sau serviciul cu concurența. Acest lucru sună contraintuitiv. De ce chiar vorbim despre competiție? Clienții dvs. vor face cercetarea înainte de a cumpăra. De ce să le oferiți ocazia să plece și să facă asta? Când le oferiți comparația, țineți mâna superioară. Prețul dvs. este mai mare? Explică de ce. Configurați comparațiile în tabele, astfel încât clienții să poată vedea totul simultan.

Adăugați un stimulent pentru a cumpăra acum. Ați văzut această lucrare dacă ați accesat site-urile web ale companiilor aeriene. Urmează locuri. Puteți vedea că au mai rămas câteva în zbor. Știi că trebuie să iei o decizie de cumpărare sau pierdere. Creați penurie. Limitați cantitatea sau acordați prețului un timp limitat.

39. Sunteți gata să lucrați la un proiect pe termen lung?

Dacă creează un magazin online este ceva ce vrei să faci astăzi. Este ceva ce vezi tu făcând ani de acum înainte? Nu puteți deschide un magazin fizic și nu îl puteți rula timp de o lună sau săptămână la un moment dat. Nici magazinul dvs. de comerț electronic nu va funcționa în acest fel.

Poate lua doar un mic angajament de bani pentru a începe magazinul online. Ziua lansării este doar începutul. Succesul necesită creștere. Asta vine în timp.

Acum sunteți gata să începeți! Creați o listă de verificare și elaborați răspunsuri la fiecare întrebare. Nu există răspunsuri definitive. Majoritatea acestor subiecți au totuși cele mai bune practici. Petreceți timp la cumpărături online la magazinele dvs. preferate de comerț electronic.

Ce vă place la ele? Ce te frustrează? Vino cu soluții mai bune și pune-le la treabă pentru magazinul tău online.

Grija de a împărtăși care a fost cea mai grea întrebare de răspuns și de ce?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map