11 pluginuri gratuite pentru configurarea unui magazin de comerț electronic și începeți vânzarea online

Odată cu creșterea cumpărăturilor online, astăzi mai multe persoane preferă să cumpere lucruri din magazinele de comerț electronic. Aceasta nu vine ca o adevărată surpriză, deoarece cumpărăturile online sunt convenabile și accesibile.


Gândiți-vă: nu vă îmbrăcați, vă urcați în mașină, călătoriți în mall sau ore de așteptare în cozi / linii lungi!

În timp ce platforma WordPress facilitează configurarea unui site de comerț electronic, fie pentru a completa afacerea dvs. fizică, fie ca afacere principală, există o vastă bibliotecă de plugin-uri disponibile, special concepute pentru a simplifica și automatiza procesele magazinului digital..

Cu toate acestea, selectarea unui plugin WordPress potrivit pentru nevoile afacerii dvs. poate fi confuză. La urma urmei, există atât de multe plugin-uri din care să alegi, este greu să distingi cel mai bine de restul.

Nu vă faceți griji, totuși; am cercetat și am enumerat 11 dintre cele mai bune (și gratuite) plugin-uri WordPress. Toate aceste plugin-uri pot îmbunătăți experiența globală a cumpărăturilor online. Deci, sunteți gata? Sa incepem!

1. MarketPress

MarketPress este un plugin bogat în caracteristici, bine proiectat și ușor de personalizat, scris de dezvoltatorii profesioniști de la WPMU DEV. Dezvoltatorii au conceput acest plugin fabulos pentru a ajuta întreprinderile să ofere o experiență plăcută, simplă și frumoasă pentru coșuri de cumpărături pentru utilizatori, fără a utiliza extensii sau suplimente.

Pluginul combină în mod inteligent puterile diverselor pluginuri robuste într-o singură soluție de comerț electronic independent, unic. Este livrat cu o serie de teme atrăgătoare și atrăgătoare, pe care le puteți personaliza fără nici o codificare.

MarketPress este, de asemenea, compatibil cu Multisite și BuddyPress. Aceasta înseamnă că vă puteți construi rapid propria rețea de magazine digitale (cum ar fi Amazon și eBay) și puteți lua un anumit procent din fiecare vânzare.

Versiunea premium a MarketPress oferă, însă, o serie de funcții avansate, cum ar fi modulele de expediere calculate, personalizarea produselor, urmărirea comerțului electronic și o suită completă de metode de plată..

2. Cart66 Lite

Fost cunoscut sub denumirea de PHPchachase, Cart66 este o soluție de comerț electronic extrem de eficientă, sigură și ușoară care vă permite să creați un site „compatibil PCI” de orice fel. Scris de experții de la Reality66, pluginul prelucrează informațiile cardului de credit în siguranță în poarta de plată preferată cu Mijireh Checkout.

Ceea ce este și mai interesant este faptul că Cart66 Lite se poate integra perfect și cu Amazon S3, permițându-vă să vă vindeți produsele digitale fără probleme..

De fapt, spre deosebire de majoritatea pluginurilor eCommerce complicate pe care le întâlniți online, acesta este puternic, dar incredibil de ușor de utilizat. Cart 66 Lite oferă mai multe opțiuni de monedă și de transport, ceea ce oferă afacerii dvs. recunoașterea și atingerea globală.

De asemenea, include o serie de caracteristici puternice, cum ar fi integrarea platformei de afiliere, chitanțe de e-mail personalizabile, câmpuri personalizate pentru produse și multe altele. Are aproape tot ce ai nevoie pentru a-ți configura magazinul digital și a-l pune în funcțiune în câteva minute!

3. Jigoshop

Jigoshop este un plugin de comerț electronic WordPress robust, fiabil și foarte sigur, dezvoltat de Jigowatt, o agenție de web design cu sediul în Marea Britanie. Pluginul este cel mai potrivit pentru IMM-uri (întreprinderi mici și mijlocii) și oferă un tablou de bord intuitiv care vă permite să configurați și să gestionați magazinul dvs. de comerț electronic în câteva minute.!

Aveți peste 30 de teme extrem de personalizabile și pline de alegere din care să alegeți, potrivite pentru a configura aproape orice fel de magazin digital.

De asemenea, puteți duce magazinul dvs. Web la următorul nivel cu sute de extensii puternice. Jigoshop are, de asemenea, o serie de caracteristici de raportare care vă oferă o vizualizare în timp real a performanței magazinului dvs. de comerț electronic. Totuși, nu este totul! Cu un sistem de inventar ușor și ușor de utilizat, puteți gestiona cu ușurință inventarul cu Jigoshop.

Nu puțini oameni știu că Jigoshop a fost inițial o furculiță a celei mai populare platforme de comerț electronic de pe Web astăzi, WooCommerce. Cu toate acestea, pluginul devine din ce în ce mai popular pe cont propriu la fiecare zi care trece.

4. WooCommerce

WooCommerce este un plugin de comerț electronic puternic, creat de oamenii experimentați de la WooThemes. Este încărcat cu diverse funcții de vârf, care permit întreprinderilor să transforme site-ul lor obișnuit WordPress într-un magazin de comerț electronic care face bani.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest plugin este colecția sa de extensii și teme gratuite plătite și pe care le puteți adapta pentru a răspunde nevoilor unice ale magazinului dvs. online. După cum am menționat anterior, WooCommerce este unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite de comerț electronic pentru WordPress disponibile astăzi.

Unele dintre cele mai de renume mărci din lume, precum Harley-Davidson și Entrepreneur, îl folosesc. Pluginul alimentează în prezent peste 30 la sută din toate magazinele online de pe Internet! Trebuie să recunoști; acestea sunt câteva cifre destul de impresionante în comparație cu celelalte pluginuri de acolo.

Pluginul WooCommerce oferă o serie de caracteristici utile. Acestea includ un sistem flexibil de cuponare, integrarea standard PayPal, gestionarea ușoară a stocurilor, rapoarte de vânzări și recenzii, precum și mai multe opțiuni de expediere.

Dacă un plugin de eCommerce extrem de personalizabil, robust și intuitiv este ceea ce căutați, WooCommerce merită să vă prezentați. Multe magazine digitale îl folosesc și până acum s-a dovedit un instrument valoros pentru fiecare!

5. Descărcări digitale ușoare

O soluție simplă, ușoară și bogată în funcții de comerț electronic, Easy Digital Downloads vă permite să vindeți descărcări digitale prin WordPress gratuit. Spre deosebire de alte plugin-uri, care oferă unele funcții inutile, Descărcări digitale ușoare oferă doar cele mai utile funcții pentru a vă facilita vânzarea bunurilor digitale.

Una dintre caracteristicile sale cheie este sistemul robust de raportare care vă permite să vedeți toate vânzările și veniturile afacerii dvs. prin tabele de date ușor de analizat și grafică interactivă.

Întrucât pluginul ține cont de standardele de codare a WordPress, este probabil cea mai prietenoasă soluție de comerț electronic pe care o veți găsi. Acest lucru înseamnă că este incredibil de ușor pentru dezvoltatori să efectueze modificări la baza de cod a descărcărilor ușoare digitale.

Cu peste 200 de extensii și teme din care puteți alege, puteți adapta EDD în funcție de nevoile magazinului dvs. Cu toate acestea, dacă vindeți numai produse digitale, EDD este fără îndoială cea mai bună alegere posibilă pentru dvs..

6. Ecwid

Ecwid se ocupă în principal de întreprinderile care nu doresc să treacă prin dificultatea de a începe un site nou. Caracteristica cheie a acestui plugin este că puteți lua site-ul dvs. existent și integra rapid în sistemul Ecwid în câteva minute..

Sistemul va reflecta și alte câteva site-uri dacă intenționați să vindeți produsele dvs. în altă parte pe Web. Acest lucru vă permite să vă gestionați toate site-urile dintr-un singur loc, mai degrabă decât să comutați între mai multe tablouri de bord. O altă caracteristică demnă de menționat este posibilitatea de a adăuga un magazin online pe Tumblr, Facebook sau orice altă platformă de socializare.

Pluginul eCommerce Ecwid este cea mai populară aplicație de comerț electronic pe Facebook; alimentează peste 40.000 de magazine! Ecwid oferă patru planuri cu unul gratuit. Deși oferă funcții limitate, este mai mult decât suficient pentru a vă ajuta să vindeți produsele online cu ușurință și fără probleme.

Cel mai bun lucru despre acest plugin este acela în care alții vă oferă un proces gratuit (ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți până la urmă), acesta oferă un plan care este complet gratuit.

7. Comerț electronic WP

WP eCommerce este un puternic plugin de eCommerce WordPress, dezvoltat de Gary Cao, Justin Sainton și Dan Milward. În ultimii câțiva ani, este printre pluginurile extrem de ușor de utilizat. Pluginul vă permite să personalizați CSS și HTML, astfel încât să aveți un control complet asupra modului în care apare magazinul dvs. de comerț electronic.

Nu contează dacă afacerea dvs. vinde abonamente, inventar fizic, abonamente sau produse digitale, WP eCommerce are tot ce aveți nevoie pentru a face vânzarea o sarcină ușoară!

Cu peste 70.000 de clienți și 3 milioane de descărcări, WP eCommerce este al doilea cel mai popular plugin de pe Internet. Ceea ce este mai interesant în legătură cu acest plugin este procesul de plată simplificat, care crește semnificativ rata de conversie a magazinului dvs. online.

Mai mult, WP eCommerce se poate integra cu numeroși expeditori și procesatori de plăți. Dacă căutați funcționalități suplimentare, puteți obține o mulțime de ele achiziționând suplimente premium și upgrade-uri disponibile.

8. Schimb de iThemes

iThemes Exchange este un plugin de comerț electronic intuitiv, extensibil și simplu pentru WordPress, dezvoltat de experții de la iThemes. Cu interfața sa ușor de utilizat, pluginul creează produsul relativ mai ușor. Și în loc să creeze o întreagă bază de date pentru clienți, așa cum fac majoritatea celorlalte pluginuri, adaugă informații despre clienți pe pagina sa prin utilizarea sistemului de utilizator încorporat WordPress.

Această caracteristică vă permite să vă gestionați mai eficient toți clienții, deoarece puteți edita tranzacțiile, adăuga note la informațiile clienților, precum și vizualiza produsele achiziționate și descărcările disponibile cu ușurință absolută.

Începerea cu acest plugin este simplă și durează doar câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul, să îl activați, să selectați procesorul de plată la alegere, să adăugați produsele dvs. și să începeți să vindeți! Exchange utilizează Stripe ca gateway de plată integrat pentru a face experiența de cumpărare mai ușoară ca niciodată pentru clienții dvs..

Pluginul vine, de asemenea, cu suport pentru PayPal Standard ca element principal. De asemenea, există mai multe teme disponibile pentru a alege pentru a satisface nevoile dvs. specifice!

Alte pluginuri gratuite pentru eCommerce WordPress pentru crearea magazinului online:

9. eShop

Un plugin WordPress ușor accesibil, eShop oferă multe metode pentru listarea produselor. Cu acest plugin, personalizarea setărilor și adăugarea de produse este extrem de ușoară. Nu mai vorbim de interfața sa simplă și navigarea rapidă face mai ușor pentru clienții dvs. să cumpere la magazinul dvs. de comerț electronic. Oferă mai multe opțiuni de expediere și gateway-uri de plată pentru comercianți. De asemenea, veți găsi utile statisticile pentru achiziții!

10. Magazin rapid

Un magazin simplu, Quick Shop are suport integrat atât pentru e-mail, cât și pentru funcționalități PayPal. Adaugă o bară laterală la pagină, care afișează coșul de cumpărături al vizitatorului. Acest lucru face mai ușor pentru cumpărători să știe ce este în coșurile lor în timp ce navighează prin alte articole pentru a cumpăra. Pluginul vă permite, de asemenea, să adăugați produse aproape instantaneu cu ajutorul butonului său TinyMCE. De asemenea, puteți crea opțiuni de produs, liste derulante și multe altele.

11. ArtPal

După cum sugerează și numele, ArtPal este un plugin de comerț electronic destinat artiștilor, astfel încât să își poată vinde capodoperele online. Pluginul oferă câteva caracteristici cheie, cum ar fi asistență profesională pentru vânzări B2B, integrare ușoară PayPal și actualizări de vânzări în timp real. Dezactivează un articol imediat ce este vândut pentru a preveni duplicarea vânzării. De fapt, nu contează dacă vindeți un produs tare sau o lucrare de artă, vă va plăcea să utilizați ArtPal!

Este randul tau

Și cu asta, toată lumea, lista noastră de plugin-uri WordPress gratuite pentru comerț electronic ajunge la concluzia sa. După cum vedeți, există multe plugin-uri gratuite WordPress pe care le puteți utiliza pentru a transforma site-ul dvs. obișnuit într-un magazin de comerț electronic complet, și asta fără a fi necesar să cheltuiți mulți bani.

Dacă doriți ca afacerea dvs. să înceapă să vândă prin intermediul suportului digital, vă recomandăm să luați în considerare pluginurile menționate mai sus. Nu numai că aceste plugin-uri sunt gratuite, dar sunt, de asemenea, la pachet cu caracteristicile necesare de care aveți nevoie pentru a face magazinul online un succes masiv.

Cu pluginurile potrivite instalate pe site-ul dvs. web, puteți duce magazinul online la nivelul următor, simplificând și automatizând multe dintre procesele sale cheie care determină rentabilitatea. Totuși, ca întotdeauna, aceasta va depinde de calitatea pluginului pe care îl utilizați.

Deci, mai există și alte plugin-uri WordPress gratuite pentru comerțul electronic pe care le utilizați? Ce părere aveți despre pluginurile descrise mai sus? Există ceva ce vrei să adaugi? Vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me