11 ingyenes WordPress beépülő modul az e-kereskedelem áruházának beállításához és az online értékesítés megkezdéséhez

Az online vásárlás növekedésével ma egyre több ember inkább vásárol dolgokat az e-kereskedelem üzleteiben. Ez nem valódi meglepetés, mivel az online vásárlás kényelmes és megfizethető.


Gondolj bele: nem öltözködés, autóba való bejutás, a bevásárlóközpontba utazás vagy hosszú várakozási sorok / sorok várakozása!

Noha a WordPress platform megkönnyíti az e-kereskedelmi webhely felállítását, akár a fizikai vállalkozás kiegészítéseként, akár az elsődleges üzleti vállalkozásként, rendelkezésre áll egy hatalmas plugin-könyvtár, amelyet kifejezetten a digitális áruház folyamatainak egyszerűsítésére és automatizálására terveztek..

A vállalkozás igényeinek megfelelő WordPress plugin kiválasztása azonban zavaró lehet. Végül is annyi plugint választhat, hogy nehéz a legjobbakat megkülönböztetni a többitől.

De ne aggódj; megvizsgáltuk és felsoroltuk a 11 legjobb (és ingyenes) WordPress bővítményt. Ezek a bővítmények javíthatják az ügyfelek általános online vásárlási élményét. Szóval készen állsz? Kezdjük!

1. MarketPress

MarketPress egy szolgáltatásban gazdag, jól megtervezett és könnyen testreszabható plugin, amelyet professzionális fejlesztők írtak a következő címen: WPMU DEV. A fejlesztők úgy tervezték ezt a mesés plugint, hogy elősegítsék a vállalkozások számára, hogy élvezetes, egyszerű és gyönyörű bevásárlókosár-élményt biztosítsanak a felhasználók számára bővítmények vagy kiegészítők használata nélkül..

A plugin intelligensen egyesíti a különféle robusztus pluginek erejét egyetlen, önálló e-kereskedelmi megoldásként. Számos vonzó és vonzó témát tartalmaz, amelyeket kódolás nélkül testreszabhat.

A MarketPress kompatibilis a Multisite és a BuddyPress szoftverrel is. Ez azt jelenti, hogy gyorsan felépítheti saját digitális üzleteinek hálózatát (például az Amazon és az eBay), és az eladások bizonyos százalékát megteheti.

A MarketPress prémium verziója azonban fejlett funkciók széles skáláját kínálja, például kiszámított szállítási modulokat, termék-testreszabást, e-kereskedelem nyomon követését és teljes fizetési módszert..

2. Cart66 Lite

Korábban PHPurchase néven ismert, Cart66 egy rendkívül hatékony, biztonságos és könnyű e-kereskedelem megoldás, amely lehetővé teszi bármilyen „PCI-kompatibilis” webhely létrehozását. A Reality66 szakértői által írt plugin biztonságosan dolgozza fel a hitelkártya-információkat a kedvenc fizetési átjárójára a Mijireh Checkout segítségével..

Még ennél is érdekesebb, hogy a Cart66 Lite tökéletesen integrálódhat az Amazon S3-hoz is, lehetővé téve, hogy digitális termékeit minden gond nélkül eladhassa..

Valójában, ellentétben a legtöbb bonyolult e-kereskedelem bővítménnyel, amellyel online találkozik, ez a nagy teljesítményű, de hihetetlenül egyszerűen használható. A Cart 66 Lite több valuta- és szállítási lehetőséget kínál, amelyek globális elismerést és elérhetőséget biztosítanak vállalkozása számára.

Ezenkívül számos nagyteljesítményű funkciót tartalmaz, például az affiliate platform integrációját, a testreszabható e-mail nyugtákat, a termékek egyedi mezőit és egyebeket. Szinte mindent tartalmaz, amelyre szükség van a digitális üzlet felállításához, és néhány perc alatt elindításához!

3. Jigoshop

A Jigoshop egy robusztus, megbízható és rendkívül biztonságos WordPress eCommerce plugin, amelyet a Jigowatt, az Egyesült Királyságban működő webdesign-ügynökség fejlesztett ki. A plugin a legjobban kkv-k számára (kis- és középvállalkozások), és intuitív műszerfallal rendelkezik, amely lehetővé teszi az e-kereskedelem-áruház beállítását és kezelését percek alatt.!

Több mint 30 nagymértékben testreszabható és teljes értékű téma közül választhat, amelyek szinte bármilyen digitális áruház létrehozására alkalmasak.

Emellett a több száz hatékony bővítménnyel a webáruházát is a következő szintre viheti. A Jigoshop számos jelentési funkcióval rendelkezik, amelyek valós idejű képet nyújtanak az e-kereskedelem áruházának teljesítményéről. De ez még nem minden! A felhasználóbarát és egyszerű készletkezelő rendszerrel könnyedén kezelheti a készleteket a Jigoshop segítségével.

Nem sokan tudják, hogy a Jigoshop eredetileg a világ egyik legnépszerűbb e-kereskedelem-platformjának, a WooCommercenak a villája volt. A plugin azonban önmagában egyre népszerűbbé válik minden nap.

4. WooCommerce

A WooCommerce egy erőteljes e-kereskedelem bővítmény, amelyet a WooThemes tapasztalt emberei építettek ki. Különböző csúcskategóriás szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek felhatalmazzák a vállalkozásokat arra, hogy rendes WordPress-webhelyüket pénznyerő e-kereskedelmi áruházakká változtassák..

Az egyik legjobb dolog ehhez a pluginhoz a fizetett és ingyenes kiterjesztések és témák gyűjteménye, amelyeket testreszabhat az online áruház egyedi igényeihez. Mint korábban említettük, a WooCommerce a WordPress egyik legnépszerűbb ingyenes e-kereskedelem pluginja, amely ma elérhető.

A világ leghíresebb márkái, például a Harley-Davidson és az Entrepreneur használják. A plugin jelenleg az összes internetes online áruháznak több mint 30% -át hatalom alatt tartja! Be kell vallanod; ezek néhány nagyon lenyűgöző szám, összehasonlítva a többi pluginval.

A WooCommerce plugin számos hasznos funkciót kínál. Ezek magukban foglalják a rugalmas kuponrendszert, a PayPal Standard integrációját, az egyszerű készletkezelést, az értékesítési és áttekintési jelentéseket, valamint a többszörös szállítási lehetőségeket..

Ha egy nagyon testreszabható, robusztus és intuitív e-kereskedelem-bővítmény van, amit keres, a WooCommerce-t érdemes megnézni. Számos digitális üzlet használja, és mindeddig értékes eszköznek bizonyult mindegyik számára!

5. Könnyű digitális letöltések

Az egyszerű, könnyű és funkciókban gazdag e-kereskedelem megoldása, az Easy Digital Downloads lehetővé teszi a digitális letöltések ingyenes eladását a WordPressen keresztül. Eltérően más pluginektől, amelyek néhány haszontalan funkciót kínálnak, az Easy Digital Downloads csak a leghasznosabb funkciókat kínálja a digitális termékek eladásának megkönnyítésére.

Az egyik legfontosabb jellemzője a robosztus jelentési rendszer, amely lehetővé teszi az összes vállalkozás értékesítésének és bevételének megtekintését az egyszerűen elemezhető adattáblák és az interaktív grafikák révén.

Mivel a beépülő modul szem előtt tartja a WordPress kódolási szabványait, ez talán a legfejlesztőbarátabb e-kereskedelmi megoldás, amelyet megtalálja! Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők hihetetlenül egyszerűen módosíthatják az Easy Digital Downloads kódját.

Több mint 200 bővítmény és téma közül választhat, és az EDD-t testre szabhatja az üzlet igényei szerint. Ha azonban csak digitális termékeket árusít, akkor az EDD kétségkívül a lehető legjobb választás az Ön számára.

6. Ecwid

Az Ecwid elsősorban azoknak a vállalkozásoknak szól, amelyek nem akarnak átélni a vadonatúj webhely elindításának nehézségeit. Ennek a bővítménynek a legfontosabb jellemzője, hogy el tudja venni a meglévő webhelyet, és percek alatt gyorsan integrálhatja az Ecwid rendszerbe..

A rendszer számos más webhelyre is tükröződik, ha azt tervezi, hogy termékeit máshol az interneten értékesíti. Ez lehetővé teszi az összes webhely egyetlen helyről történő kezelését, ahelyett, hogy több műszerfal között válthat. Egy másik említésre méltó tulajdonság az, hogy online boltot felvehetünk a Tumblr-hez, a Facebook-ra vagy bármely más közösségi média platformra.

Az Ecwid eCommerce plugin a Facebookon a legnépszerűbb e-kereskedelem alkalmazás; több mint 40 000 üzletet működtet! Az Ecwid négy tervet kínál egy ingyenes tervvel. Annak ellenére, hogy korlátozott funkciókat kínál, elegendő ahhoz, hogy könnyebben és gond nélkül értékesítse termékeit online.

A legjobb dolog ebben a pluginban az, ha mások ingyenes próbaverziót kínálnak (ami azt jelenti, hogy végül fizetnie kell), egy teljesen ingyenes tervet kínál.

7. WP e-kereskedelem

A WP e-kereskedelem egy hatékony WordPress e-kereskedelem bővítmény, amelyet Gary Cao, Justin Sainton és Dan Milward fejlesztett ki. Az elmúlt években rendkívül egyszerűen használható pluginek közé tartozik. A beépülő modul lehetővé teszi a CSS és a HTML testreszabását, így teljes mértékben ellenőrizheti az e-kereskedelem áruházának megjelenését.

Nem számít, ha vállalkozása előfizetéseket, tárgyi leltárt, tagságot vagy digitális termékeket árusít, a WP e-kereskedelem mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy egy egyszerű feladatot értékesítsen!

Több mint 70 000 vásárlóval és 3 millió letöltéssel a WP eCommerce az interneten a második legnépszerűbb bővítmény. Ami még érdekesebb a beépülő modulnál, annak korszerűsített fizetési folyamata, amely jelentősen növeli az online áruház konverziós arányát.

Ezen felül a WP e-kereskedelem számos szállítmányozóval és fizetési feldolgozóval integrálható. Ha további funkciókat keres, akkor sok beszerezheti ezeket a rendelkezésre álló prémium kiegészítők és frissítések megvásárlásával.

8. iThemes Exchange

Az iThemes Exchange egy intuitív, bővíthető és egyszerű WordPress e-kereskedelem bővítmény, amelyet az iThemes szakértői fejlesztettek ki. Felhasználóbarát felületével a plugin megkönnyíti a termékek létrehozását. Ahelyett, hogy egy teljes adatbázist létrehozna az ügyfelek számára, mint a legtöbb plugin, a WordPress beépített felhasználói rendszerének felhasználásával hozzáadja az ügyféladatokat az oldalához..

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek hatékonyabb kezelését, mivel szerkesztheti a tranzakciókat, megjegyzéseket fűzhet az ügyfélinformációkhoz, valamint abszolút könnyedén megnézheti a megvásárolt termékeket és az elérhető letöltéseket..

A bővítmény használatának megkezdése egyszerű, és csak néhány percig tart. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a plugint, aktiválja azt, válassza ki a választott fizetési processzort, adja hozzá termékeit, és kezdje el eladni! Az Exchange a Stripe-t használja a beépített fizetési átjáróként, hogy könnyebbé tegye a vásárlási élményt, mint valaha az ügyfelek számára.

A plugin a PayPal Standard támogatását is tartalmazza, mint központi kiegészítőt. Számos olyan téma közül választhat, amelyek közül választhat, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek!

Egyéb ingyenes e-kereskedelem WordPress bővítmények az online áruház kiépítéséhez:

9. eShop

Az eShop, amely könnyen elérhető WordPress plugin, számos módszert kínál a termékek felsorolásához. Ezzel a pluginnel a beállítások testreszabása és a termékek hozzáadása rendkívül egyszerű. Nem is beszélve az egyszerű felületről és a gyors böngészésről, az ügyfelek könnyebben vásárolhatnak az e-kereskedelem áruházában. Többféle szállítási lehetőséget és kereskedői fizetési átjárót biztosít. Hasznosnak találja a vásárlások statisztikáit is!

10. Gyorsbolt

A Quick Shop egy egyszerű üzlet-bővítmény, amely beépített támogatást nyújt mind az e-mail, mind a PayPal funkciókhoz. Az oldalsávot ad hozzá az oldalhoz, amely megjeleníti a látogató bevásárlókosárát. Ez megkönnyíti a vásárlók számára, hogy megismerjék, mi van a kocsikban, miközben más megvásárolható tételeket keresnek. A bővítmény azt is lehetővé teszi, hogy szinte azonnal hozzáadjon termékeket a TinyMCE gombjával. Készíthet termékopciókat, legördülő listákat és még sok más.

11. ArtPal

Ahogy a neve is sugallja, az ArtPal e-kereskedelem plugin, amelyet művészeknek szántak, így remekműveiket online értékesíthetik. A plugin néhány kulcsfontosságú funkciót kínál, mint például a B2B értékesítés szakmai támogatása, az egyszerű PayPal-integráció és a valós idejű értékesítési frissítések. Az áru párhuzamos elkerülése érdekében letiltja az elemet, miután eladták. Valójában nem számít, ha kemény terméket vagy műalkotást ad el, imádni fogod az ArtPal használatát!

Rajtad a sor

És ezzel mindenkinek, az e-kereskedelemhez szükséges ingyenes WordPress plugins-listánk lezárul. Mint láthatja, számos ingyenes WordPress plugin érhető el, amelyek segítségével szokásos webhelyét teljes értékű e-kereskedelem-áruházá alakíthatja, és anélkül, hogy sok pénzt kellene költenie..

Ha azt akarja, hogy vállalkozása elkezdjen értékesítést a digitális adathordozón, erősen javasoljuk, hogy vegye figyelembe a fent említett pluginokat. Ezek a bővítmények nemcsak ingyenesek, de tele vannak a szükséges funkciókkal is, amelyek szükségesek az online áruház hatalmas sikeréhez.

A megfelelő beépülő modulok telepítésével a webhelyre az új áruházát a következő szintre állíthatja, egyszerűsítve és automatizálva számos, a jövedelmezőséget meghatározó kulcsfontosságú folyamatot. Ez azonban, mint mindig, a használt plugin minőségétől függ.

Tehát van-e más ingyenes WordPress plugin az e-kereskedelemhez, amelyet használ? Mit gondolsz a fent leírt pluginokról? Van valami, amit hozzá szeretne adni? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani felőled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map