11 gratis WordPress-plugins til opsætning af en eCommerce Store og start med at sælge online

Med stigningen i online-shopping foretrækker flere i dag at købe ting fra eCommerce-butikker. Dette kommer ikke som en rigtig overraskelse, fordi shopping online er praktisk og overkommelig.


Tænk over det: ingen påklædning, at komme i din bil, rejse til indkøbscenter eller vente timer i lange køer / linjer!

Mens WordPress-platformen gør det nemt at oprette et eCommerce-websted, enten for at supplere din fysiske forretning eller som din primære virksomhed, er der et stort bibliotek af plugins tilgængelige, specielt designet til at forenkle og automatisere din digitale butiks processer.

Det kan imidlertid være forvirrende at vælge et WordPress-plugin, der passer til din virksomheds behov. Der er trods alt så mange plugins at vælge imellem, at det er svært at skelne det bedste fra resten.

Men rolig; vi har undersøgt og listet 11 af de bedste (og gratis) WordPress-plugins. Alle disse plugins kan forbedre dine kunders samlede online shoppingoplevelse. Så er du klar? Lad os begynde!

1. MarketPress

MarketPress er en funktionsrig, godt designet og let tilpasses plugin skrevet af professionelle udviklere på WPMU DEV. Udviklerne designet dette fantastiske plugin for at hjælpe virksomheder med at levere en fornøjelig, enkel og smuk indkøbskurvoplevelse for brugerne uden at bruge nogen udvidelser eller tilføjelser.

Plugin kombinerer intelligent kræfterne fra forskellige robuste plugins til en, enkelt, selvstændig eCommerce-løsning. Det leveres med en række tiltalende og iøjnefaldende temaer, som du kan tilpasse uden kodning.

MarketPress er også kompatibel med Multisite og BuddyPress. Dette betyder, at du hurtigt kan opbygge dit eget netværk af digitale butikker (såsom Amazon og eBay) og tage en bestemt procentdel af hvert salg.

Den premiumversion af MarketPress tilbyder imidlertid en række avancerede funktioner, såsom beregnet forsendelsesmoduler, produkttilpasning, e-handelssporing og en komplet pakke med betalingsmetoder.

2. Cart66 Lite

Tidligere kendt som PHPurchase, Cart66 er en meget effektiv, sikker og let e-handelsløsning, der giver dig mulighed for at oprette et “PCI-kompatibelt” websted af enhver art. Skrivet af eksperterne på Reality66, behandler plugin kreditkortoplysninger sikkert til din foretrukne betalingsgateway med Mijireh Checkout.

Hvad der er endnu mere interessant er, at Cart66 Lite også kan integreres med Amazon S3 perfekt, så du kan sælge dine digitale produkter uden besvær.

I modsætning til de fleste af de komplicerede eCommerce-plugins, du støder på online, er denne ene kraftfuld, men alligevel utroligt nem at bruge. Cart 66 Lite tilbyder flere valuta- og forsendelsesmuligheder, som giver din virksomhed global anerkendelse og rækkevidde.

Det inkluderer også en række kraftfulde funktioner, såsom integration af tilknyttet platform, tilpassede e-mail-kvitteringer, brugerdefinerede felter for produkter og mere. Det har næsten alt hvad du har brug for for at oprette din digitale butik, og få den i gang inden for få minutter!

3. Jigoshop

Jigoshop er et robust, pålideligt og meget sikkert WordPress eCommerce-plugin, udviklet af Jigowatt, et webdesignbureau med base i England. Plugin er bedst egnet til SMV’er (små og mellemstore virksomheder) og har et intuitivt instrumentbræt, der giver dig mulighed for at konfigurere og administrere din eCommerce-butik på få minutter!

Du har mere end 30 meget tilpassede og fuldgyldige temaer at vælge imellem, velegnede til at oprette næsten enhver form for digital butik.

Du kan også tage din webshop til det næste niveau med hundreder af kraftige udvidelser. Jigoshop har også en række rapporteringsfunktioner, der giver dig et realtidsbillede af, hvordan din eCommerce-butik fungerer. Det er dog ikke alt! Med det brugervenlige og enkle lagerbeholdningssystem kan du nemt administrere inventar med Jigoshop.

Ikke mange mennesker ved, at Jigoshop oprindeligt var en gaffel af den mest populære eCommerce-platform på Internettet i dag, WooCommerce. Imidlertid bliver plugin mere populært på egen hånd med hver dag der går.

4. WooCommerce

WooCommerce er et kraftfuldt eCommerce-plugin, bygget af de erfarne folk på WooThemes. Det er fyldt med forskellige top-of-the-line funktioner, der giver virksomhederne mulighed for at omdanne deres almindelige WordPress-site til en pengeindtjenende eCommerce-butik.

En af de bedste ting ved dette plugin er dens samling af betalte og gratis udvidelser og temaer, som du kan skræddersy til at imødekomme de unikke behov i din online butik. Som nævnt tidligere er WooCommerce et af de mest populære gratis eCommerce plugins til WordPress tilgængeligt i dag.

Nogle af de mest ansete mærker i verden, såsom Harley-Davidson og iværksætter, bruger det. Plugin driver i øjeblikket mere end 30 procent af alle onlinebutikker på Internettet! Du skal indrømme; det er nogle ret imponerende tal sammenlignet med de andre plugins derude.

WooCommerce-plugin tilbyder en række nyttige funktioner. Disse inkluderer et fleksibelt kuponeringssystem, PayPal Standard-integration, nem lagerstyring, salgs- og anmeldelser, samt flere forsendelsesmuligheder.

Hvis et meget tilpasseligt, robust og intuitivt eCommerce-plugin er det, du leder efter, er WooCommerce værd at give et skud. Mange digitale butikker bruger det, og indtil videre har det vist sig at være et værdifuldt værktøj for hver enkelt!

5. Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads, en enkel, let og funktionsrig e-handelsløsning, giver dig mulighed for gratis at sælge digitale downloads via WordPress. I modsætning til andre plugins, der tilbyder nogle unyttige funktioner, giver Easy Digital Downloads kun de mest nyttige funktioner til at gøre det lettere at sælge dine digitale varer.

En af dens vigtigste funktioner er dets robuste rapporteringssystem, der giver dig mulighed for at se al din virksomheds salg og indtjening gennem lette at analysere datatabeller og interaktiv grafik.

Da plugin holder kodningsstandarderne for WordPress i tankerne, er det måske den mest udviklervenlige e-handelsløsning, du finder! Dette betyder, at det er utroligt let for udviklere at foretage ændringer i kodebasen for Easy Digital Downloads.

Med mere end 200 udvidelser og temaer at vælge imellem kan du skræddersy EDD i henhold til din butiks behov. Hvis du kun sælger digitale produkter, er EDD uden tvivl det bedst mulige valg for dig.

6. Ecwid

Ecwid henvender sig primært til virksomheder, der ikke ønsker at gennemgå besværet med at starte et helt nyt sted. Den vigtigste funktion ved dette plugin er, at du kan tage dit eksisterende websted og hurtigt integrere det i Ecwid-systemet i løbet af få minutter.

Systemet spejler også på flere andre websteder, hvis du planlægger at sælge dine produkter andre steder på Internettet. Dette giver dig mulighed for at administrere alle dine websteder fra ét sted i stedet for at skifte mellem flere dashboards. En anden funktion, der er værd at nævne, er muligheden for at tilføje en online butik på Tumblr, Facebook eller enhver anden social media platform.

Ecwid eCommerce-plugin er den mest populære eCommerce-app på Facebook; det har mere end 40.000 butikker! Ecwid tilbyder fire planer med en gratis. Selvom det tilbyder begrænsede funktioner, er det mere end nok til at hjælpe dig med at sælge dine produkter online let og uden besvær.

Det bedste ved dette plugin er, hvor andre tilbyder dig en gratis prøveperiode (hvilket betyder, at du til sidst skal betale), det tilbyder en plan, der er helt gratis.

7. WP e-handel

WP eCommerce er et kraftfuldt WordPress eCommerce plugin, udviklet af Gary Cao, Justin Sainton og Dan Milward. Omkring de sidste flere år er det blandt de plugins, der er ekstremt nemme at bruge. Plugin giver dig mulighed for at tilpasse CSS og HTML, så du har fuld kontrol over, hvordan din eCommerce-butik vises.

Det betyder ikke noget, om din virksomhed sælger abonnementer, fysisk inventar, medlemskab eller digitale produkter, WP eCommerce har alt hvad du har brug for for at gøre det nemt at sælge!

Med mere end 70.000 kunder og 3 millioner downloads er WP eCommerce det næst mest populære plugin på Internettet. Det, der er mere interessant ved dette plugin, er dets strømlinede checkout-proces, der øger din online butiks konverteringsfrekvens markant.

Derudover kan WP e-handel integreres med adskillige afsendere og betalingsprocessorer. Hvis du leder efter ekstra funktionaliteter, kan du få masser af dem ved at købe de tilgængelige premium add-ons og opgraderinger.

8. iThemes Exchange

iThemes Exchange er et intuitivt, udvideligt og simpelt eCommerce-plugin til WordPress, udviklet af eksperterne hos iThemes. Med sin brugervenlige interface gør plugin produktoprettelsen relativt lettere. Og i stedet for at oprette en hel database til kunder, som de fleste andre plugins gør, tilføjer den kundeoplysninger til sin side ved hjælp af WordPress ‘indbyggede brugersystem.

Denne funktion giver dig mulighed for at administrere alle dine kunder mere effektivt, da du kan redigere transaktioner, tilføje noter til kundeoplysninger samt se produkter, der er købt og tilgængelige downloads med absolut lethed.

Kom godt i gang med dette plugin er enkelt og tager kun et par minutter. Alt hvad du skal gøre er at installere plugin, aktivere det, vælge den valgte betalingsprocessor, tilføje dine produkter og begynde at sælge! Exchange bruger Stripe som sin indbyggede betalingsgateway for at gøre købsoplevelsen lettere end nogensinde for dine kunder.

Plugin leveres også med understøttelse af PayPal Standard som en central add-on. Der er også flere tilgængelige temaer at vælge imellem for at imødekomme dine specifikke behov!

Andre gratis e-handels WordPress-plugins til at opbygge online butik:

9. eShop

EShop er et let tilgængeligt WordPress-plugin og giver mange metoder til liste af dine produkter. Med dette plugin er det ekstremt let at tilpasse indstillinger og tilføje produkter. For ikke at nævne dets enkle interface og hurtige browsing gør det lettere for dine kunder at handle i din eCommerce-butik. Det giver flere forsendelsesmuligheder og handelsbetalingsportaler. Du finder også statistikkerne for køb nyttige!

10. Quick Shop

Quick Shop er et enkelt shop-plugin, der har indbygget support til både e-mail og PayPal-funktionaliteter. Det tilføjer en sidepanel til siden, der viser den besøgende’s indkøbskurv. Dette gør det lettere for shoppere at vide, hvad der er i deres vogne, mens de gennemser andre varer at købe. Plugin giver dig også mulighed for at tilføje produkter næsten øjeblikkeligt med dens TinyMCE-knap. Du kan også oprette produktindstillinger, rullelister og mere.

11. ArtPal

Som navnet antyder er ArtPal et eCommerce-plugin beregnet til kunstnere, så de kan sælge deres mesterværker online. Plugin tilbyder et par nøglefunktioner, såsom professionel support til B2B-salg, nem PayPal-integration og real-time salgsopdateringer. Det deaktiverer en vare, så snart den sælges for at forhindre duplikering af salget. Faktisk betyder det ikke noget, om du sælger et hårdt produkt eller dine kunstværker, du vil elske at bruge ArtPal!

Over til dig

Og med det, alle sammen, kommer vores liste over gratis WordPress-plugins til e-handel til sin konklusion. Som du kan se, er der mange gratis WordPress-plugins tilgængelige, som du kan bruge til at omdanne dit almindelige websted til en fuldgyldig eCommerce-butik, og det også uden at skulle bruge en masse penge.

Hvis du vil have din virksomhed til at begynde at sælge via det digitale medium, anbefaler vi dig stærkt at tage de ovennævnte plugins i betragtning. Ikke kun er disse plugins gratis, men de er også fyldt med de nødvendige funktioner, du har brug for for at gøre din online butik til en massiv succes.

Med de rigtige plugins installeret på dit websted kan du tage din online butik til det næste niveau ved at strømline og automatisere mange af dens nøgleprocesser, der bestemmer rentabiliteten. Som altid afhænger dette af kvaliteten af ​​det plugin, du bruger.

Så er der nogen andre gratis WordPress-plugins til e-handel, du bruger? Hvad synes du om de plugins, vi beskrev ovenfor? Er der noget, du gerne vil tilføje? Fortæl os venligst i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map