11 gratis WordPress-plugins for å sette opp en e-handelsbutikk og begynne å selge online

Med økningen av online shopping, foretrekker flere i dag å kjøpe ting fra e-handelsbutikker. Dette kommer ikke som en virkelig overraskelse fordi shopping på nettet er praktisk og rimelig.


Tenk på det: ingen kle deg, sette deg inn i bilen, reise til kjøpesenteret eller vente i lange køer / linjer!

Mens WordPress-plattformen gjør det enkelt å sette opp et e-handelsnettsted, enten for å utfylle din fysiske virksomhet eller som din primære virksomhet, er det et stort bibliotek med plugins tilgjengelig, spesielt designet for å forenkle og automatisere prosessene i den digitale butikken.

Det kan imidlertid være forvirrende å velge en WordPress-plugin som passer for virksomhetens behov. Det er tross alt så mange plugins å velge mellom, det er vanskelig å skille det beste fra resten.

Ikke bekymre deg; vi har undersøkt og listet opp 11 av de beste (og gratis) WordPress-programtilleggene. Alle disse programtilleggene kan forbedre kundenes samlede shoppingopplevelse på nettet. Så er du klar? La oss begynne!

1. MarketPress

MarketPress er en funksjonsrik, godt designet og enkelt tilpassbar plugin, skrevet av profesjonelle utviklere på WPMU DEV. Utviklerne designet denne fantastiske plugin for å hjelpe bedrifter med å levere en hyggelig, enkel og vakker handlekurvopplevelse for brukere, uten å bruke noen utvidelser eller tilleggsprogrammer.

Plugin-enheten kombinerer kraften til forskjellige robuste plugins intelligent til en, enkelt, frittstående eCommerce-løsning. Det kommer med en rekke tiltalende og iøynefallende temaer, som du kan tilpasse uten koding.

MarketPress er også kompatibel med Multisite og BuddyPress. Dette betyr at du raskt kan bygge ditt eget nettverk av digitale butikker (for eksempel Amazon og eBay) og ta en viss prosent av hvert salg.

Den premiumversjonen av MarketPress tilbyr imidlertid en rekke avanserte funksjoner, for eksempel kalkulerte fraktmoduler, produkttilpasning, e-handelssporing og en komplett pakke med betalingsmetoder.

2. Cart66 Lite

Tidligere kjent som PHPurchase, Cart66 er en svært effektiv, sikker og lett e-handelsløsning som lar deg lage et “PCI-kompatibelt” nettsted av noe slag. Plugin, som er skrevet av ekspertene på Reality66, behandler kredittkortinformasjon sikkert til din favorittbetalingsport med Mijireh Checkout.

Det som er enda mer interessant er at Cart66 Lite også kan integreres med Amazon S3 perfekt, slik at du kan selge dine digitale produkter uten problemer.

I motsetning til de fleste av de kompliserte pluginene for e-handel du kommer over på nettet, er denne kraftige, men likevel utrolig enkle å bruke. Cart 66 Lite tilbyr flere valuta- og fraktalternativer, som gir virksomheten din global anerkjennelse og rekkevidde.

Det inkluderer også en rekke kraftige funksjoner, for eksempel integrasjon av tilknyttet plattform, tilpassbare e-postkvitteringer, tilpassede felt for produkter og mer. Den har nesten alt du trenger for å sette opp din digitale butikk, og få den i gang i løpet av få minutter!

3. Jigoshop

Jigoshop er et robust, pålitelig og svært sikkert WordPress eCommerce-plugin, utviklet av Jigowatt, et webdesignbyrå med base i Storbritannia. Plugin-en passer best for små og mellomstore bedrifter (små og mellomstore bedrifter) og har et intuitivt instrumentpanel som lar deg sette opp og administrere e-handelsbutikken din i løpet av få minutter!

Du har mer enn 30 svært tilpassede og fullverdige temaer å velge mellom, og passer for å sette opp nesten alle slags digitale butikker.

Du kan også ta nettbutikken din til neste nivå med hundrevis av kraftige utvidelser. Jigoshop har også en rekke rapporteringsfunksjoner som gir deg et sanntidsbilde av hvordan eCommerce-butikken fungerer. Det er ikke alt! Med det brukervennlige og enkle lagersystemet, kan du enkelt administrere varelageret med Jigoshop.

Det er ikke mange som vet at Jigoshop opprinnelig var en gaffel av den mest populære e-handelsplattformen på nettet i dag, WooCommerce. Imidlertid blir pluginen mer populær på egen hånd med hver dag som går.

4. WooCommerce

WooCommerce er et kraftig plugin for e-handel, bygget av de erfarne menneskene på WooThemes. Det er fullpakket med forskjellige toppfunksjoner, som gir bedrifter mulighet til å gjøre sitt ordinære WordPress-nettsted om til en pengegående e-handelsbutikk..

Noe av det beste med denne plugin-en er samlingen av betalte og gratis utvidelser og temaer som du kan skreddersy for å imøtekomme de unike behovene til nettbutikken din. Som nevnt tidligere, er WooCommerce en av de mest populære gratis eCommerce plugins for WordPress tilgjengelig i dag.

Noen av de mest anerkjente merkene i verden, som Harley-Davidson og Entrepreneur, bruker den. Plugin-enheten gir i dag mer enn 30 prosent av alle nettbutikkene på nettet! Du må innrømme; det er noen ganske imponerende tall sammenlignet med de andre pluginene der ute.

WooCommerce-plugin tilbyr en rekke nyttige funksjoner. Disse inkluderer et fleksibelt kupongsystem, PayPal Standard-integrasjon, enkel lagerstyring, salgs- og vurderingsrapporter, samt flere leveringsalternativer.

Hvis en veldig tilpassbar, robust og intuitiv e-handel-plugin er det du leter etter, er WooCommerce verdt å ta et skudd. Mange digitale butikker bruker den, og så langt har det vist seg å være et verdifullt verktøy for hver enkelt!

5. Enkel digital nedlastning

Easy Digital Downloads, en enkel, lett og funksjonsrik e-handelsløsning, lar deg selge digitale nedlastinger gjennom WordPress gratis. I motsetning til andre plugins, som tilbyr noen unyttige funksjoner, gir Easy Digital Downloads bare de mest nyttige funksjonene for å gjøre det lettere å selge dine digitale varer.

En av de viktigste funksjonene er det robuste rapporteringssystemet som gjør det mulig å se alle virksomhetens salg og inntekter gjennom enkle å analysere datatabeller og interaktiv grafikk..

Siden plugin-en holder kodingsstandardene for WordPress i tankene, er det kanskje den mest utviklervennlige e-handelsløsningen du finner! Dette betyr at det er utrolig enkelt for utviklere å gjøre endringer i kodebasen for Easy Digital Downloads.

Med mer enn 200 utvidelser og temaer å velge mellom, kan du skreddersy EDD etter butikkens behov. Imidlertid, hvis du bare selger digitale produkter, er EDD uten tvil det beste mulige valget for deg.

6. Ecwid

Ecwid henvender seg først og fremst til virksomheter som ikke ønsker å bry seg med å starte et helt nytt nettsted. Nøkkelfunksjonen i denne plugin-en er at du kan ta det eksisterende nettstedet ditt og raskt integrere det i Ecwid-systemet i løpet av få minutter.

Systemet vil også speile seg på flere andre nettsteder hvis du planlegger å selge produktene dine andre steder på nettet. Dette lar deg administrere alle nettstedene dine fra ett sted, i stedet for å veksle mellom flere dashboards. En annen funksjon som er verdt å nevne er muligheten til å legge til en nettbutikk på Tumblr, Facebook eller en hvilken som helst annen sosial medieplattform.

Ecwid eCommerce-plugin er den mest populære eCommerce-appen på Facebook; den driver mer enn 40 000 butikker! Ecwid tilbyr fire planer med en gratis. Selv om det tilbyr begrensede funksjoner, er det mer enn nok å hjelpe deg med å selge produktene dine på nettet uten problemer.

Det beste med denne plugin-en er hvor andre tilbyr deg en gratis prøveperiode (som betyr at du må betale til slutt), den tilbyr en plan som er helt gratis.

7. WP e-handel

WP eCommerce er en kraftig WordPress eCommerce-plugin, utviklet av Gary Cao, Justin Sainton og Dan Milward. De siste årene har det vært plugins som er ekstremt enkle å bruke. Plugin-enheten lar deg tilpasse CSS og HTML, slik at du har full kontroll over hvordan eCommerce-butikken din ser ut.

Det har ikke noe å si om virksomheten din selger abonnement, fysisk varebeholdning, medlemskap eller digitale produkter, WP eCommerce har alt du trenger for å selge en enkel oppgave!

Med mer enn 70 000 kunder og 3 millioner nedlastinger, er WP eCommerce den nest mest populære plugin på Internett. Det som er mer interessant med denne plugin-en er den strømlinjeformede kasseprosessen, som øker konverteringsfrekvensen til nettbutikken din betydelig.

Videre kan WP eCommerce integreres med en rekke avsendere og betalingsprosessorer. Hvis du leter etter ekstra funksjonaliteter, kan du få mange av dem ved å kjøpe premium tillegg og tilgjengelige oppgraderinger.

8. iThemes Exchange

iThemes Exchange er en intuitiv, utvidbar og enkel eCommerce-plugin for WordPress, utviklet av ekspertene på iThemes. Med sitt brukervennlige grensesnitt gjør plugin-en produktoppretting relativt enklere. Og i stedet for å lage en hel database for kunder, som de fleste andre plugins gjør, legger den til kundeinformasjon til siden sin ved å bruke WordPress ‘innebygde brukersystem.

Denne funksjonen lar deg administrere alle kundene dine mer effektivt siden du kan redigere transaksjoner, legge til notater til kundeinformasjon, samt se produkter kjøpt og tilgjengelige nedlastinger med absolutt letthet.

Det er enkelt å komme i gang med denne pluginen. Alt du trenger å gjøre er å installere plugin-modulen, aktivere den, velge hvilken betalingsprosessor du velger, legge til produktene dine og begynne å selge! Exchange bruker Stripe som sin innebygde betalingsport for å gjøre kjøpsopplevelsen enklere enn noen gang for kundene dine.

Plugin-en kommer også med støtte for PayPal Standard som et kjernetillegg. Det er også flere temaer tilgjengelig å velge mellom for å dekke dine spesifikke behov!

Andre gratis e-handel WordPress-plugins for å bygge nettbutikk:

9. eShop

EShop, et lett tilgjengelig WordPress-plugin, og tilbyr mange metoder for å liste opp produktene dine. Med denne plugin er det ekstremt enkelt å tilpasse innstillinger og legge til produkter. For ikke å snakke om det enkle grensesnittet og raske surfingen gjør det enklere for kundene dine å handle i eCommerce-butikken. Det gir flere fraktalternativer og betalingsportaler for selgere. Du vil også finne statistikken for kjøp som nyttig!

10. Quick Shop

En enkel butikkplugin, Quick Shop har innebygd støtte for både e-post og PayPal-funksjoner. Den legger til en sidefelt på siden, som viser den besøkende handlekurven. Dette gjør det enklere for kundene å vite hva som står i handlekurvene deres mens de blar gjennom andre varer å kjøpe. Plugin-enheten lar deg også legge til produkter nesten umiddelbart med TinyMCE-knappen. Du kan også opprette produktalternativer, nedtrekkslister og mer.

11. ArtPal

Som navnet tilsier, er ArtPal en e-handel-plugin beregnet på artister, slik at de kan selge mesterverkene sine på nettet. Plugin-enheten tilbyr noen få viktige funksjoner, for eksempel profesjonell support for B2B-salg, enkel PayPal-integrasjon og salgsoppdateringer i sanntid. Den deaktiverer en vare så snart den er solgt for å forhindre duplisering av salget. Faktisk har det ingen rolle om du selger et hardt produkt eller kunstverkene dine, du vil elske å bruke ArtPal!

Over til deg

Og med det, alle sammen, kommer listen over gratis WordPress-plugins for e-handel til sin konklusjon. Som du kan se, det er mange gratis WordPress-plugins som du kan bruke til å forvandle det vanlige nettstedet ditt til en fullverdig e-handelsbutikk, og det også uten å måtte bruke mye penger.

Hvis du vil at virksomheten skal begynne å selge over det digitale mediet, anbefaler vi deg å ta pluginene som er nevnt over. Ikke bare er disse programtilleggene gratis, men de er også fullpakket med de nødvendige funksjonene du trenger for å gjøre nettbutikken din til en enorm suksess.

Med riktige plugins installert på nettstedet ditt, kan du ta din nettbutikk til neste nivå ved å effektivisere og automatisere mange av de sentrale prosessene som bestemmer lønnsomheten. Som alltid vil dette avhenge av kvaliteten på pluginen du bruker.

Så er det noen andre gratis WordPress-plugins for e-handel du bruker? Hva synes du om programtilleggene vi beskrev ovenfor? Er det noe du vil legge til? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me