Topp 71 bloggar e-handelsförsäljare måste läsa för att öka försäljningen online

Att få information online om e-handel är som att försöka ta ett slurk med vatten från en brandpost. Det är omöjligt att kontrollera flödet. Du kommer slutligen vara genomtänkt med mycket mer än du behöver. En sökning efter alla ämnen relaterade till e-handel kan ge dig miljoner resultat.


Vilka är relevanta? Om du vill öka dina e-handelskompetenser, hur vet du vilka bloggar som är bäst att följa?

Många e-handelsbloggar ger värdefull information. Men gör det du läser och lär dig tjäna pengar? Det är bloggar du vill följa. Börja med dessa 71 toppbloggar för e-handel.

Contents

e-handelsföretagsbloggar

Du behöver inte återuppfinna hjulet om du bara startar en e-handelswebbplats. Värdet av att läsa e-handelsföretagsbloggar är att lära sig hur andra gjorde det. Du kan läsa om deras misslyckanden och undvika dem. Du kan lära dig om deras framgångar och duplicera dem. Här är tio bloggar som ger dig handlingsbara råd.

1. En bättre citronstativ

En bättre citronstativ

Richard Lazazzera startade sin blogg som en e-handelsinkubator online. Han skriver om sina erfarenheter som entreprenör. Det är hans sätt att dela sin kunskap. Richard baserar sin myndighet på den tid han tillbringade arbetet hos Shopify.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian grundade denna webbplats. Det är ett forum för ägare av onlinebutiker att dela sin kunskap. Hans blog är gratis för alla att läsa. Det finns ännu mer värdefull information på hans podcast. Det som gör eCommerceFuel till en kraftfull resurs är tillgång till privata etiketter. Dessa bidragsgivare driver e-handelswebbplatser med 6- och 7-siffriga inkomstströmmar.

3. e-handelstider

e-handelstider

Denna webbplats har utseendet på en online tidning. Även om många bloggar är tunga på åsikten, förblir innehållet på eCommerce Times neutralt. Registrera dig för specifika flöden så att du kan få just den information som är viktigast för dig.

4. Channel

Channel

Du har kommit till rätt webbplats om du vill ha sätt att öka synligheten för din onlinebutik. En personal med författare bidrar till bloggen. Det finns gästposter från branschexperter också. Ämnen sträcker sig från recensioner av e-handelsteknik till strategiska studier.

5. Praktisk e-handel

Praktisk e-handel

Råd om strategi är bra. Praktiska sätt att tillämpa det är ännu bättre. Det är vad den här bloggdrivna webbplatsen handlar om. Förstasidan på webbplatsen är en löpande lista över de senaste blogginläggen. Varje artikel är en tankeväckande kapsel med information. Du kommer att läsa om en nyckelkomponent i det som gör en e-handelswebbplats framgångsrik.

6. NERD Marketing

NERD Marketing

Drew Sanocki skriver denna blogg, och han håller fokus på taktik. Han berättar om vad som fungerade för honom och de företag han ger råd. Drew har referenser för att säkerhetskopiera sitt råd. Han har en M.B.A. från Stanford och en kandidatexamen från Harvard. Hans samling av e-handelsföretag genererade över 100 miljoner dollar 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt sammanställer innehållet på denna webbplats. Det är en av de tio bästa marknadsföringsbloggarna i Kanada. Bloggen är en av de 15 företagarbloggarna som är värda att läsa, enligt Wall Street Journal. Elasticpath sponsrar webbplatsen. Det tillhandahåller företagets e-handelsprogramvara till världens ledande varumärken.

8. Räffla

Räffla

Personalen på en topp digital reklambyrå skriver denna blogg. Du får deras inblick i hur de designar e-handelswebbplatser för kunder. Gör den här webbplatsen till en lista över resurser om inkommande marknadsföring är ett särskilt intresse.

9. Internet-återförsäljare

Internet-återförsäljare

Du kanske känner till tidningen med samma namn. Detta är deras online hem. Månadsmagasinet startades 1999 och webbplatsen uppdateras dagligen. Det stora utbudet av e-handelsämnen destilleras ner till segment i en navigationsfält längst upp på huvudsidan.

10. Uppstart av e-handel

Uppstart av e-handel

Shabbir Nooruddin bloggar om sin erfarenhet av att driva en e-handelswebbplats på en liten budget. Han skriver om sina misstag och delar med sig vad han lärt sig så att andra kan undvika dessa misstag. Shabbir har en samling av Handledningar som tar dig steg för steg genom några av hans upplevelser.

Programvaruplattformar för e-handel Bloggar

Programvaran bakom en e-handelswebbplats är din motor och din pengarskapare. Hur använder andra dessa stora e-handelsprogramvarupaket? Vilka var några av de hinder de upptäckte? Vad har deras parat med det för att optimera intäkterna?

Förhållandet du skapar med din mjukvaruleverantör är bara det första steget. Att läsa bloggar för eCommerce-mjukvaruleverantör kan hjälpa dig med resten av informationen. Det är ett bra sätt att förstå vad som finns tillgängligt.

11. BigCommerce

BigCommerce

Medlemmar av denna ledande e-handelsplattform bidrar till en samling artiklar. Inlägg handlar vanligtvis om att använda BigCommerce-programvaran för onlinebutiker. Merparten av informationen är för och om webbplatser som använder programvaran. Det finns fortfarande många saker att lära sig. Kolla in Framgångshistorier inlägg för inspiration.

12. Shopify

Shopify

Detta är bloggen till ett av de största namnen inom e-handelsprogramvara. Webbplatsen sorterar information efter mediatyp och kategori. Detta gör det enkelt att hitta podcasts och videoklipp om du är i läget för multimedia.

13. Volusion

Volusion

Det finns över 1 500 inlägg att läsa på denna webbplats. Bidragsgivarna ger ett balanserat utbud av artiklar. Det finns värde för småföretagare och företagare. Det här är också platsen att leta efter kommande webbseminarier. Som du kan förvänta dig främjar mycket av innehållet eCommerce-programvaran.

14. LemonStand

LemonStand

Den här bloggen håller sig till användbara artiklar om hur man använder webbdesign för att förbättra användarupplevelsen. Bidragsgivarna erbjuder råd som är enkla att följa. De innehåller exempel på vad som har visat sig fungera. Artiklar kategoriseras eller indexeras inte. Det finns en praktisk sökfält överst för att hjälpa dig hitta ämnen.

15. Ecwid

Ecwid

Programvaran är inte en komplett lösning och företaget föredrar det på det sättet. De fokuserar på att vara det de kallar en “tilläggsbutiker.” Ecwid-bloggbidragarna delar råd och tips om alla aspekter av att driva en onlinebutik.

Konverteringsoptimeringsbloggar

Det finns viktiga skäl till varför du bör öka din online-butiks omvandlingsfrekvens. Denna grupp bloggar hjälper dig att förstå syftet. Optimering ger dig mer av de rätta typerna av kunder. Det hjälper dig att bättre veta vad de vill ha från din onlinebutik.

Konverteringsoptimering är nästan gratis jämfört med sökmotorreklam. En ökning med 10% i din konverteringskurs kan göra skillnaden mellan vinst och förlust.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja använder sin försäljningsupplevelse för att blogga om affären med att få fler kunder. Hans löfte är att leverera information så bra att du inte behöver leta efter mycket annat i ämnet. Du kommer att uppskatta hans innehåll om du är en fan av punkter och diagram.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Denna digitala byrå håller sitt fokus på omvandlingsfrekvensoptimering. Bloggen är där de publicerar och skryter om sina framgångar. En kakelkarta till höger på startsidan bryter ut listan över ämnen som täcks i deras blogginlägg. Alla inlägg delar temaet för omvandlingsfrekvensoptimering.

18. Omvandlingsvetenskap

Omvandlingsvetenskap

Brian Massey och Joel Harvey bloggar om att hjälpa onlinebutiker att öka konverteringsgraden. De stöder artiklar med forskningsstatistik och data. Brian och Joel är aktiva talare. Många av deras presentationer är tillgängliga på webbplatsen som webbseminarier eller podcast.

19. Omvandlingsfrekvensexperter

Omvandlingsfrekvensexperter

Ben Jesson och Karl Blanks har arbetat med optimering av konverteringsgraden sedan 2006. De har konsulterat företag som eBay, BMW, AT&T- och Hilton-hotell. Deras professionella tjänster kan komma från din budget. Den här bloggen erbjuder gratis och användbar råd och information.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Bröderna Bryan och Jeffery Eisenberg skrev Testa alltid, liksom andra bästsäljare. De skriver sina egna inlägg. Ibland är artiklarna långa och omfattar flera ämnen. Andra gånger har de korta uppgifter om ny produkt eller tjänst som de vill rekommendera.

21. VWO

VWO

Paras Chopra och Sparsh Gupta skriver om omvandlingsfrekvensoptimering. De bloggar också om att använda sina Visual Website Optimizer programvara. De inbjuder gästbloggarar att täcka ämnen utanför deras expertis. Webbplatsen erbjuder artiklar och webbseminarier. Använd kategorinavigering till höger på startsidan för att snabbt arbeta med att hitta det du behöver.

22. Optimizely

Optimizely

Programvaran Optimizely kör A / B-testning för webbplats och mobil för din onlinebutik. Bloggen handlar om Optimizely, men det finns gott om hur man går till testning. En samling av fallstudier visar hur några av deras större kunder har använt A / B-test för att öka konverteringen.

23. Sitetuners

Sitetuners

Tim Ash är en av pionjärerna inom konverteringskursoptimering. Han skrev bästsäljaren Landning Page Optimization Boka, och han talar på branschkonferenser världen över. Tim och hans företag behåller den här bloggen som en plats att dela med sig av insikter och upptäckter. Du hittar inlägg hela vägen tillbaka till 2006.

Betala per klick-bloggar (PPC)

Organisk sökning kan ta ett tag att visa resultat. Betala per klick (PPC) kan ge omedelbara resultat. Du betalar bara när en intresserad person klickar och du ställer in en budget så att du kan kontrollera kostnaderna.

Men det finns fortfarande saker att se upp för om du bara börjar. Du behöver en solid strategi. Även om det är ett kontroversiellt ämne så älskar bloggare att skriva om det. Du kan lära dig och dra nytta av vad de har att säga.

24. PPC hjälte

PPC hjälte

Hanapin Marketing är specialiserat på PPC. De publicerar den här bloggen för att dela nyheter om sina kunder. Byråns kontohanterare skriver varje inlägg. Ämnen täcker nyheter om branschen samt fallstudier och handledning. Resurs-kategorin håller aktuell information om bästa metoder för sökmotorer PPC.

25. Inuti AdWords

Inuti AdWords

Detta är Googles officiella blogg för nyheter, tips och information om AdWords. Ditt första stopp på denna webbplats bör vara att ladda ner deras guide för bästa praxis. Du kan också prenumerera till Googles månatliga nyhetsbrev. Det är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad med officiella tips, checklistor och videoguider.

26. PPCChat

PPCChat

Det handlar om sociala medier idag, och den här bloggen är ett bevis. Här hittar du utskrifter av vecko Twitter-chattar. De händer tisdagar klockan 12 EST, och ämnet handlar om alla saker PPC. Uppföljningar och uppdateringar publiceras på Twitter med #PPCChat-hashtaggen.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio tillhandahåller programmatiska marknadsföringslösningar för byråer och småföretag. Företaget använder sin programvara för att hjälpa webbplatser att få bättre kampanjresultat. Vissa områden i deras blogg främjar Acquisio. Andra artiklar erbjuder allmänna PPC-råd och tekniker. Du behöver inte vara en Acquisio-kund för att hitta värde här.

28. WordStream

WordStream

Det här företagets programvara hjälper dig att ta gissningen ur valet av PPC-sökord. Anställda och gästförfattare bidrar med artiklar. Läs om PPC: s bästa metoder, nyckelord och optimering av konverteringsfrekvens. Webbplatsen har också ett gratis Google Adwords prestationsgrader. Det kan analysera ditt kontors effektivitet.

29. Clix

Clix

Detta är bloggen till en digital byrå som hanterar PPC-kampanjer. Medlemmar i företaget samlar in och delar nyheter om de bästa sökmotorerna. Du hittar tips om var trender kan ta PPC-reklam nästa. Weekly roundups belyser blogginlägg som är värda att läsa från andra webbplatser.

30. Bing-annonser

Bing-annonser

Den näst mest populära sökmotorn på planeten har en blogg. Ja, det handlar mest om hur man får bättre sökmotorranking på Bing. Men det finns också många allmänna artiklar om SEO, SEM och PPC. Använd rullgardinsmenyn för att hitta specifika ämnen. Du kan filtrera artiklar för att hitta PPC-tips som är användbara för all sökmotorreklam.

31. Certifierad kunskap

Certifierad kunskap

Brad Geddes driver denna blogg som ett sätt att utbilda människor om PPC: s bästa praxis och principer. En del av innehållet är endast tillgängligt för premiummedlemmar. Det finns också ett privat forum du kan förhandsgranska med en kostnadsfri testversion. Resten av bloggen är tillgänglig för alla. Hitta senaste PPC-artiklar och information listade efter datum på startsidan.

32. Moz

Moz

Moz har en serie programvaruprodukter för sökmarknadsföring och analys. Personalen skriver om PPC och publicerar artiklar på sin blogg. Använd rullgardinsmenyn längst upp på höger sida för att hitta specifika artiklar. De senaste inläggen om PPC finns på startsidan.

Webanalysbloggar

Det enda sättet att göra något bättre är att studera dess effekter. Det är vad webbanalys gör för dig. Data du samlar ger dig inblick i vem som besöker din webbplats. Det berättar vad som tar deras uppmärksamhet.

Analysen hjälper dig att identifiera vilka saker som har störst inverkan på försäljningen. Det är viktigt att veta. Mindre än 0,01% av dina kunder kommer att bry sig om att kontakta dig om de ogillar eller har problem med din webbplats.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Yehoshua Coren startade den här bloggen för att få marknadsanalys på Internet till en bredare publik. Det var rätt timing. Världen var redo att bygga miljoner e-handelswebbplatser. Artiklarna på webbplatsen täcker tekniska ämnen på naturliga sätt.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Den här bloggen har ett nästan exklusivt fokus på Google Analytics. Företagets medlemmar publicerar artiklar. Caleb Whitmore grundade det 2009. Om du vill uppdatera dig själv, använd Analytics Roundup direktlänk på startsidan. Fokuset på Google Analytics gör det särskilt kategorilänk mest värdefull.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Undrar du hur du ska förvandla alla dessa analysnummer till insikter? Vad menar dem? Den här bloggen är en bra start. Det finns 18 artikelkategorier. Vissa av artiklarna handlar bara om Kissmetrics analysprogramvara. Det mesta av innehållet är generellt och det är avsett att vara till hjälp för läsarna på alla nivåer av förståelse. Om den är komplex kommer artikeln att dela upp den åt dig.

36. Analytics Talk

Analytics Talk

Justin Cutroni publicerar den här bloggen för att dela sin erfarenhet som Googles analytiker förespråkare. Han flyttar sällan från ämnet Google Analytics. Det finns mycket att veta om den populära produkten. Justin sorterar sina inlägg i kategorier som du hittar på höger sida av hans startsida.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing är inte rädd för att berätta att hon tycker att data borde vara sexiga. Vad hon menar med det är att hon vill hjälpa dig att hitta möjligheter i dina data som hjälper dig att göra förbättringar. Annies inlägg är korta. Hon bryter ner komplicerade ämnen. Du kan förstå hennes strategi för analys även om du är nybörjare.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Detta konsultföretag samlar in sina råd och information i form av blogginlägg. Nästan varje mening har ordet “Google” i det. Vad skulle du förvänta dig? Företaget är en Google Analytics-certifierad partner och premiumåterförsäljare. Populära inlägg och favoriter hela tiden av läsare listas i högra kolumnen på startsidan.

39. Occams rakkniv

Occams rakkniv

Avinash Kaushik har skrivit den här bloggen sedan 2006. Han är en bästsäljande författare och grundare av Marknadsmotiv. Avinash håller det personligt. Han delar information och sedan ger han dig sitt perspektiv. Det är roligt att lära sig mer om analyser och känna som om någon pratar bara med dig.

40. Google Analytics-lösningar

Google Analytics-lösningar

Det är den officiella bloggen för Google-produkten med samma namn. Det är där du kan gå och ta reda på vad Google har lagrat för programvaran när de fortsätter att utveckla den. Det finns sju huvudkategorier. Du hittar dem högst upp på huvudsidan till höger. Du uppmuntras att använda sökfältet för att hitta specifik information.

41. Online-beteende

Online-beteende

Analysdata understryker beteende. Känner och förstår du det beteende? Denna webbplats försöker hjälpa onlinebutiker att förstå hur deras kunder beter sig. Du hittar artiklar, guider och en underhållande samling av tecknade serier. Daniel Waisberg och gästbloggarar hjälper dig att förstå inriktning och segmentering, användbarhet och optimering.

42. Web Analytics World

Web Analytics World

Personalen som bidrar till den här bloggen har gett den skillnaden mellan a SAP topp 10 bloggar för analys. Webbanalys bör vara enkel. Det handlar om statistik. Men bloggarna här tror att det finns för mycket hype. De gör det till sitt jobb att hålla artiklar fria från jargon.

Sociala medier bloggar

Sökmotormarknadsföring är inte längre det optimala sättet att marknadsföra din e-handelswebbplats. Idag handlar det om sociala medier. Sökmotoroptimering (SEO) är fortfarande viktigt.

Sociala medier förstärker SEO. Det lägger sammanhang. Ännu viktigare gör det att människor kan göra eller ta emot personliga rekommendationer. Sökmotorer behöver innehåll för att rangordna. Sociala medier är ett sätt att få dina kunder att skapa innehåll åt dig.

43. Examinator för sociala medier

Examinator för sociala medier

Denna webbplats har mer än 450 000 prenumeranter. Det är en djup och användbar resurs om du vill veta hur du använder sociala medier. Ta reda på hur du ansluter till dina e-handelskunder. Det finns dagliga inlägg på webbplatsen, såväl som dagliga och veckopodcast.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg startade denna blogg som ett sätt att samla in den information hon delar som talare, tränare och författare. Peg arbetar med Guy Kawasaki för marknadsföringsstrategi för sociala medier. Hon har också 1,2 miljoner följare på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest och YouTube. Start här om det är vårt första besök.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Denna prisbelönta bloggare är en digital marknadsföringsspecialist, talare och författare. Hennes artiklar ger råd om hur du hanterar digital och inkommande marknadsföring medan du försöker driva ett företag. Rebekah gillar att skapa fuskark och listor. Börja med hennes föreslagna måste läsa inlägg för att få en smak av hennes webbplats.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari kallas ofta “drottningen av Facebook.” Forbes listar henne som en maktpåverkare på sociala medier. Mari bloggar bara om Facebook. Men den sociala mediesidan har 1,6 miljarder aktiva användare. Det finns mycket att säga om Facebook. Det finns en kategorinavigationsguide på startsidan. Det hjälper dig att komma till din brinnande Facebook-fråga. Mari har antagligen ett svar.

47. Jenn’s Trends

Jenn's Trends

Jenn Herman har blivit en erkänd expert på marknadsföring på Instagram. Hennes blogg har vunnit många utmärkelser på sociala medier. Här är tanken på Jenns inlägg. De är inte korta. Hon ber inte om ursäkt för det. Jenn anser att du förtjänade tydlig, detaljerad information om Instagram-marknadsföring.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst och hennes team serverar generösa hjälp av gratis råd och information. Gå hit för att lära dig mer om trafik, engagemang, konvertering och innehåll. Alla inlägg ger tips om hur du använder sociala medier för att marknadsföra din webbplats.

49. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social är ett företag som hjälper företag att kommunicera med sina kunder. De räknar Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram bland sina kunder. Bloggen är en samling material både om Sprout Social och sociala medier i allmänhet. Låt inte navigeringsfältet högst upp på startsidan lura dig. Var och en av de tre viktigaste ämnen drar ner för att avslöja djupare underkategorier.

50. SocialMouths

SocialMouths

Vad krävs för att lyckas online? Det är vad Francisco Rosales skriver om på sin blogg. Hans artiklar berör bloggning, sociala medier, webbtrafik, marknadsföring och konvertering. Francisco skriver inläggen själv, och han strö personliga observationer med ärlig humor.

51. Pamorama

Pamorama

Hennes innehåll syndikeras via Yahoo och Mediabistro. Forbes rankade sin # 24 på sin lista över 50 främsta medieinflytande på media. Pam Dyer använder sin blogg för att hjälpa läsarna att optimera sina varumärken och engagera användare med sociala medier. Hon kategoriserar sina artiklar med ett ordmoln längst ner på startsidan.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary är en stolt irländare och bloggare. Han skriver för att hjälpa andra att använda sociala medier för att marknadsföra sina webbplatser. Webbplatser som Huffington Post tar ofta upp sina mest favoritblogginlägg. Ian håller sig vid fyra huvudämnen. de är innehållsmarknadsföring, sociala media, analys, och marknadsföringsautomation. Länkarna är högst upp på hans huvudsida.

E-postmarknadsbloggar

E-postmarknadsföring är ett av de bästa verktygen du har för att öka försäljningen. Du kan anpassa meddelandet och erbjudandet. Du kan segmentera användare baserat på målbeteende. Du kan även testa marknadsföringserbjudanden för att se vilka som får det bästa svaret.

E-postmarknadsföring riktar sig till kunder. Det är kostnadseffektivt och mätbart. Du får dessa fördelar endast om du gör det rätt. Läs hur andra gör det.

53. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Den här bloggen drivs av ett av de mest populära e-postmarknadsföringsföretagen i världen. Artiklarna ingår i tre områden. Marknadsråd ger dig en allmän översikt över trender för e-postmarknadsföring. De Resursbibliotek kategori hjälper dig att hitta någon artikel, guide eller video på webbplatsen. Kolla seminarier & Träning kategori för online och lokala seminarier.

54. Remarkety

Remarkety

De tre grundarna av den anmärkningsvärda datadrivna marknadsföringsprogramvaran driver denna blogg. Många av inläggen fokuserar på företagets programvara. Det finns tillräckligt med artiklar om den allmänna teorin om e-postmarknadsföring för att göra det värt din tid. Börja med listan över de mest populära inläggen. Det är längst upp till höger på startsidan.

55. Kampanjövervakare

Kampanjövervakare

150 000 företag använder denna e-postmarknadsföringsprogramvara för att skicka över en miljard månatliga e-postmeddelanden. Företagets blogg är ett arkiv med tips från dem och från deras kunder. Börja med Hur kategori i toppnavigeringen.

56. Vertikalt svar

Vertikalt svar

Detta mjukvaruföretag använder sin blogg för att hjälpa kunder att förbättra e-postmarknadsföringskampanjer. Infografik och självstudier förvandlar komplexa idéer till användbara verktyg. Kategoridriven navigering på höger sida av hemsidan gör det enkelt att hitta alla ämnen.

57. MailChimp

MailChimp

Mer än 10 miljoner människor använder denna programvara för att designa och skicka 600 miljoner e-postmeddelanden varje dag. Bloggen innehåller artiklar om hur du får de bästa resultaten från MailChimp. Det är enkelt att extrahera e-postmarknadsråd från artiklarna för användning med annan programvara.

SEO-bloggar

Det är ett faktum i livet. Google är hur människor söker. 60% av klickna går till det första resultatet. Du kommer att tävla med över en miljon andra webbplatser för de återstående 40% av dessa klick. Sökmotoroptimering (SEO) ökar din ranking i sökresultaten. Om du inte gör det kommer dina konkurrenter att göra det.

Till skillnad från andra typer av marknadsföringsinsatser har SEO en permanent effekt. När du väl har fått en topprankning är det svårt för en annan e-handelswebbplats att ta bort den.

58. Google’s officiella blogg

Google's officiella blogg

Ett sätt att öka rankningen på din sökmotor är att lägga till innehåll som är relevant för din webbplats. Google följer sina råd med den här bloggen. Det ger insikter om Googles produkter, teknik och företagets kultur. Du lär dig mer om Google och det är ett bra exempel på hur du hittar ämnen att skriva om för din blogg.

59. Sökmotor Land

Sökmotor Land

Mat McGee och ett team av författare lägger till nytt innehåll dagligen till denna bloggdrivna webbplats. Artiklar berör alla discipliner. De fokuserar på tips, taktik och strategier för att köra framgångsrika marknadsföringsprogram. Växla mellan mest populär, eller den Senaste inläggen på startsidan. Den högra kolumnen på startsidan belyser vitböcker, webbsändningar och forskningsrapporter.

60. Moz-bloggen

Moz-bloggen

Utvecklarna av denna SEO-programvara erbjuder råd, forskning och vägledningar. Det är en förnuftig blandning av självpromotering för Moz-produkter och allmän praktisk information. Det finns över 350 sidor med blogginlägg. Använd den nedrullningsbara navigeringen högst upp på huvudsidan på höger sida för att hitta det du behöver.

61. Sökmotorsdagbok

Sökmotorsdagbok

Loren Baker grundade denna webbplats för SEO-proffs. Tillsammans med verkställande redaktör Kelsey Jones och personal belyser de viktiga trender och personligheter. Du kan lära dig och nätverka med experter från Google, LinkedIn och Disney. Artiklar går hela vägen tillbaka till 2003.

62. Sökmotorklocka

Sökmotorklocka

Det här är ett bra ställe att börja om du är ny inom SEO. Artiklarna här gör inga antaganden om din kunskapsnivå. Du hittar ordböcker över nyckeltermer och akronymer. Många “förklarande” artiklar hjälper dig att förstå hur SEO fungerar.

Bloggar för innehållsmarknadsföring

Mer innehåll på din webbplats innebär mer tid där. Mer innehåll ger dig också högre synlighet i sökmotorerna. Ju fler besökare du får, desto mer remissstrafik genererar du.

Allt detta leder till ett förbättrat varumärke. Allt som krävs är en vilja att dela din insikt med besökare på webbplatsen. Det är kostnadseffektiv marknadsföring. Här är några bloggare som älskar att dela vad som har fungerat för dem.

63. Content Marketing Institute

Content Marketing Institute

Joe Pulizzi och hans skribentpersonal delar information om framgångsrik innehållsmarknadsföring. Företaget bakom bloggen publicerar tidskrifter och årliga evenemangsmarknadsföringsevenemang. Om du är ny inom innehållsmarknadsföring erbjuder bloggen en lista med värdefulla handböcker. De samlas i ett område till höger på startsidan. Börja med den här.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark använder sin blogg för att lära dig hur du skapar vad han kallar “killer online-innehåll.” Han har en stark åsikt och han är inte rädd för att säga vad han tänker. Brian vill hjälpa dig att undvika “intetsägande företagsskräp skapade för att fylla upp en företags webbsida.” Han lär dig hur du kan locka uppmärksamhet, driva trafik och bygga ett företag.

65. Quicksprout

Quicksprout

Forbes Magazine säger att Neil Patel är en av branschens tio bästa marknadsförare. Entreprenörsmagasinet säger Neil har ett av de 100 mest lysande företagen i världen. Han ger råd till företag som Amazon, GM och Viacom. På något sätt har han fortfarande tid att skriva den här bloggen. Och ja, han skriver de flesta inläggen själv.

66. Kopiera hackare

Kopiera hackare

Joanna Wiebe och Lance Jones kombinerar copywriting och optimeringsfärdigheter för konvertering. Resultatet är en blogg som lär dig hur du skriver mer övertygande, trovärdig och användbar kopia. Om du följer deras råd kan du öka konverteringsfrekvensen för din webbplats och e-post.

67. HubSpot

HubSpot

Denna tillverkare för inkommande marknadsföringsprogramvara hjälper webbplatser att konvertera leads och öka intäkterna. Över 15 000 företag använder HubSpot för sina sociala medier, e-post, SEO och marknadsföringsautomation. Ett team av författare bidrar dagliga artiklar till tre huvudkategorier. Var och en bryter ned a lista över specifika ämnen.

Bloggar om bloggning

Det finns många sätt att driva trafik till din e-handelswebbplats. Blogga är det mest effektiva. Varje gång du lägger till ett nytt blogginlägg har du ökat det indexerade innehållet på din webbplats.

Exponering för sociala medier är lika viktigt som sökmotorns upptäckt. Blogginlägg är innehåll som människor kan dela på sociala nätverk. En blogg skapar myndighet. Du kanske inte ser omedelbara resultat från en blogg. Men resultaten förvärras över tid.

68. ProBlogger

ProBlogger

De flesta inlägg på denna webbplats är av grundaren Darren Rowse. Darren är inte rädd för att studera vad som gör att hans blogginlägg fungerar eller misslyckas. Många av hans artiklar är hur man gör. De tar komplicerade ämnen och delar dem ned till grundelement. Det är enkla och praktiska råd. Du kan använda för att duplicera Darrens framgång på din webbplats.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow startade denna blogg 2012. Idag har den en publik på över 100 000 prenumeranter på e-post. Jon tycker att du inte borde imponeras av den statistiken. Han tror faktiskt att trafiken är irrelevant såvida den inte genererar intäkter för dig. Artiklarna är korta och lätta att förstå. Start här för att få ut det mesta av denna blogg.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson driver för närvarande denna blogg. Han och ett team av författare tror att blogga kan göra mer än att generera intäkter för din webbplats. De tror också att blogga kan förändra ditt liv. Zac och hans team tycker om att intervjua andra bloggare. De har samlat dessa artiklar i en enda kategori.

71. Dagliga bloggtips

Dagliga bloggtips

Denna webbplats är en blogg om professionell bloggning, för professionella bloggare. Låt inte detta skrämma bort dig om du precis börjar. Det är faktiskt en klok plats att lära sig grunderna. Mark Zeni och ett litet team av författare erbjuder dagliga tips om hur du bloggar för att stödja ditt företag.

Håller dig uppe på förändring

Innovationstakten rör sig i snabb hastighet. Förändringar i e-handelsbranschen sker snabbt. Det tar inte lång tid innan din kunskapsbas är föråldrad. Det finns ett enkelt sätt att förhindra att det händer.

Odla vanan att hålla sig uppdaterad. Besök regelbundet några av de bloggar du har läst om här. Eller gör det enkelt för dig själv. Låt dessa bloggare skicka sitt innehåll direkt till dig. De har alla prenumerations- och RSS-flödesalternativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map