Topp 5 recensioner av mjukvara för e-handel kundvagn 2016

Så du har en enastående produkt eller tjänst och du måste sälja den. Och inte bara sälja det utan hitta det mest effektiva sättet som möjligt. Hur ska du göra det?


Nåväl, en av de viktigaste komponenterna för framgång här är att välja rätt kundvagn eller eCommerce-programvaruplattform. Naturligtvis spelar produkten och din marknadsföringsstrategi också roll. Men allt kommer att vara värdelöst om du inte kan presentera din produkt eller tjänst i bästa ljus.

Topp fem kundvagnar

I den här artikeln kan du ta reda på allt du behöver veta om tillgängliga typer av eCommerce-programvara, lära dig tips om hur du väljer rätt kundvagn för dina behov, samt upptäck de bästa värdvagnarna, de bästa självhästarna öppen källkod eCommerce-programvara och den mest populära WordPress eCommerce-plugin.

Med hjälp av denna artikel minimerar du tiden det tar att hitta det mest effektiva sättet att sälja din produkt. På vilket sätt? Du vet exakt vad du ska leta efter när du är klar med att läsa det här inlägget, så låt oss dyka in i det.

TYPER AV ECOMMERCE SHOPPING CARTS-PROGRAMVARA

Så vad är eCommerce-programvara exakt kapabel? Det låter dig enkelt hantera dina produkter (lägg till och ta bort dem), beräkna skatter och det är ganska mycket kärnan i alla onlinebutiker.

eCommerce-programvaran ger ett användarvänligt gränssnitt och gör det enkelt att kontrollera butikens fulla funktion, även för personer utan djup teknisk bakgrund.

Här är de fyra mest populära typerna av e-handelsprogramvara. Vi kommer att gå in i mer djupgående detaljer om några av de specifika programvaruprodukterna lite senare, så fortsätt att läsa.

 • 1. Självhostad e-handelsprogramvara. Med denna eCommerce-programvara investerar du dina pengar i det första köpet av produkten – i hårdvara och installationstjänster. Det ger en mycket större flexibilitet och gör det möjligt att uppdatera och hantera hela systemet på egen hand.
 • 2. Programvara som en tjänst (SaaS) e-handel. SaaS-lösningar är baserade på molnteknologi. De är också kända som “värd.” Med den här typen av eCommerce-programvara betalar du för en prenumeration på den tjänst som leverantörerna levererar till dig från deras datacenter. Även om det är mer överkomligt, saknar det den mängd frihet som e-handelsprogramvaran erbjuder självhotell. Leverantörer uppdaterar fortfarande sina produkter, tar med nya funktioner och hanterar felsökning.
 • 3. Open source eCommerce-programvara. Open source eCommerce-plattformar tillåter användare att installera, hantera och konfigurera den nödvändiga programvaran på sina egna servrar. Det är möjligt att ändra programkoden. Men det kräver en viss nivå av teknisk kunskap och expertis inom utveckling. Det möjliggör ett stort utbud av tillägg och plugins för att utöka funktionaliteten, och själva programvaran är gratis.
 • 4. Tillägg eller plugin. Den här typen fungerar som ett perfekt alternativ för dem som redan äger en bloggplattform eller en WordPress-baserad webbplats som tillåter plugins. Tillägg och plugins gör din webbplats praktiskt taget till en webbshop inom några klick. Det finns ett brett urval av plugins, inklusive både plugins som du behöver köpa och de som är helt gratis.

Tips för att välja rätt kundvagn

Valet av en kundvagn avgör hur din försäljning kommer att gå. Välj den som passar dig och dina behov så ser du snart hur snabbt du kommer att nå framgång.

Men om du väljer den som inte uppfyller dina krav, måste du hantera svårigheter och behöva spendera mer tid för att fixa dina misstag.

De 25 tips som beskrivs nedan hjälper dig att undvika misstag och välja den kundvagn som kommer att vara bäst för dig.

 • 1

  Typ av eCommerce-programvara – Innan du börjar söka efter eCommerce-programvara, bestäm vilken typ du vill ha. Om du till exempel är en befintlig WordPress-användare är ett WordPress eCommerce-plugin (t.ex. WooCommerce) ett bra alternativ.

 • 2

  Kompatibilitet – Kontrollera kompatibiliteten. Din kundvagn måste fungera bra med tillgänglig hårdvara, ditt operativsystem och med webbserverprogramvara.

 • 3

  Importera data – Leta efter en möjlighet att importera data. Detta är särskilt viktigt om du äger en stor databas med produkter. Om du gör det kommer du säkert att behöva ett enkelt sätt att överföra all den informationen.

 • 4

  Skalbarhet – Tänk på tillväxtpotentialen. Om du tänker växa ditt företag, se till att du väljer programvara som hjälper dig att uppnå dina mål. Till exempel tillåter åtminstone en av prisplanerna obegränsade produkter.

 • 5

  Prioritetsfunktioner – Bestäm vilka huvudfunktioner din kundvagn måste ha. Detta kommer att göra det lättare att begränsa din sökning.

 • 6

  Beräkning av moms och fraktkostnad – Möjligheten att göra alla nödvändiga beräkningar förbättrar användarupplevelsen kraftigt. Så det är bättre att ha den här funktionen istället för att skicka fraktkostnader till internationella kunder.

 • 7

  Olika betalningsmetoder – Din kundvagn måste stödja olika betalningsmetoder. Du måste ge dina kunder valfriheten och inkludera så många tillgängliga betalningsmetoder som möjligt.

 • 8

  Internationella kunder – Om du vill sälja till kunder över hela världen, leta efter programvara som stöder olika språk, accepterar valutor och tillhandahåller internationella frakt- och skattealternativ.

 • 9

  Säkerhet – Välj en säker kundvagn som är PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) kompatibel och har SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) tillgängliga.

 • 10

  Anpassning – Om din eCommerce-mjukvara har en uppsättning förgjorda mallar och verktyg för att anpassa dem, kommer det att bli mycket lättare för dig att skapa din egen butik.

 • 11

  Prisändringar – Du måste kunna locka kunder genom att erbjuda dem specialerbjudanden och rabatter för specifika köp. Förmågan att snabbt ändra priset för produkter är också ett plus.

 • 12

  Produktvarningar och återhämtad vagnsåterställning – Leta efter möjligheten att använda varningar, till exempel att varna kunder när en slutsåld produkt nu finns, eller varna dem när de har lämnat sin kundvagn och uppmuntra dem att slutföra den, som detta kan bidra till att öka din försäljning.

 • 13

  Analytics och rapportering – För att kunna förbättra dina resultat och maximera försäljningen är det viktigt att ha tillgång till statistiska data. Se till att din programvara kan generera detaljerade rapporter om kundaktiviteten i din webbutik.

 • 14

  Virtuell vagn – En annan sak som kommer att förbättra användarupplevelsen för din butik är en virtuell vagn. Det ger dina kunder möjligheten att fortsätta shoppa runt i din butik och beställa i slutändan efter att de har hittat allt de behöver.

 • 15

  Mobiloptimering – Se till att den är mobilvänlig så att du inte tappar kunder som är mobilanvändare.

 • 16

  Snabb laddningstid – Kontrollera laddningstiden för att se till att den laddas tillräckligt snabbt. Enligt Kissmetrics “förväntar sig 47% av konsumenterna att en webbsida laddas på 2 sekunder eller mindre”, så du kan tappa kunder om det är för långsamt.

 • 17

  Användarvänlighet – Programvara som är lätt att använda och inte har en brant inlärningskurva är särskilt viktigt om du inte har någon kodningskunskap.

 • 18

  Supportnivå – Ta reda på hur mycket support mjukvaran erbjuder, eftersom du behöver veta att du kan hitta hjälp om du behöver det, särskilt om du inte är bekant med eCommerce-programvara.

 • 19

  Resurser – Leta efter programvara som erbjuder ett brett utbud av användbara resurser som du kan använda för att lösa problem på egen hand.

 • 20

  Verktyg – Leta efter inbyggda verktyg som hjälper dig att växa ditt företag (t.ex. analysverktyg, SEO-verktyg, marknadsföringsverktyg etc.).

 • 21

  Setup – Bestäm hur mycket tid du är villig att spendera på installationen. Om du vill ha en snabb, enkel och stressfri installation, undvik programvara med komplexa och tidskrävande inställningar.

 • 22

  Mobilapp – Om du vill ha möjlighet att enkelt hantera din onlinebutik var som helst när som helst, leta efter programvara som innehåller en mobilapp så att du kan hantera den när du är på språng.

 • 23

  Budget – Innan du börjar leta efter e-handelsprogramvara, se till att bestämma hur mycket pengar du är villig att spendera varje månad. Om du till exempel har ett litet företag kanske inte företagets e-handelsprogramvara är det bästa för dig.

 • 24

  Gratis rättegång – Om det finns en gratis provversion, gratisversion eller demo, prova det först innan du fattar ditt beslut. Detta kan ge dig en bättre uppfattning om huruvida programvaran är rätt för dig eller inte.

 • 25

  Feedback från användare och experter – Läs mjukvarurecensioner innan du fattar ditt beslut. Ta reda på vad användare och experter säger, särskilt om problem de har stött på eftersom du kan stöta på samma problem.

Bästa värdade kundvagnar

Shopify

Shopify grundades 2004 och driver nu över 300 000 onlinebutiker. Användare har konsekvent rankat Shopify som en av de bästa värdvagnarna.

Shopify webbplats

Huvuddrag.

 • Inkluderar en uppsättning e-handelsfunktioner som hjälper till att skapa en professionell butik.
 • Inkluderar handelsverktyg, rapporter och analysverktyg.
 • Integreras med Google Analytics och tillhandahåller produktrapporter.
 • Integreras med över 70 betalningsportar – du kan acceptera kreditkort, PayPal-betalningar och automatisering av försäljningen.
 • Låter dig skapa kuponger, rabattkoder och anpassade presentkort.
 • Tillåter dig att skicka e-postmeddelanden för att påminna människor om de har övergivit sin kundvagn.
 • Integrerar med sociala nätverk.
 • Inkluderar en inbyggd kundvagn för mobil handel.
 • Inkluderar en omfattande appmarknad.
 • Är PCI DSS-kompatibelt och har ett SSL-certifikat tillgängligt.

Design.

Shopify tillhandahåller en betydande uppsättning av över 1 000 rena och funktionella teman som är mobilvänliga och anpassningsbara, inklusive teman skapade av världsberömda designers som Happy Cog, Pixel Union och Clearleft. Det låter dig välja mellan gratis och betalda teman som kan uppfylla de flesta av användarnas krav.

Om du hittar ett tema som du gillar men inte är exakt vad du vill kan du hyra en Shopify-designsexpert för att finjustera det åt dig eller till och med skapa en helt ny anpassad design precis för dig.

Prissättning.

Försök först Shopifys 14-dagars gratisversion för att få en bättre uppfattning om huruvida det är rätt för dig eller inte.

Shopifys prisplaner sträcker sig från $ 29 per månad för basplanen och upp till 299 dollar per månad för premiumplanen. Standardplanen kostar $ 79 per månad. 1-års- och 2-årsabonnemang sparar 10% respektive 20%.

Grundplanen passar bäst för nya företag som just börjar, men Standardplanen eller Premiumplanen kan vara ett bättre alternativ om du tänker växa ditt företag ytterligare.

Det finns också Shopify Lite-planen, som låter dig sälja dina produkter på Facebook för endast $ 9 per månad. Och det finns Shopify Plus, som är en SaaS e-handelsplattform för stora volymhandlare. Det är ett bra alternativ för stora företag som letar efter lösningar i företagsklass.

Du kan också köpa extra funktioner, som detaljhandelspaketet, som kan uppgradera din Shopify POS (försäljningsstället) för $ 40 per månad.

Fördelar & Nackdelar.

Fördelar:

 • Enkel att använda, vänligt gränssnitt.
 • Obegränsad bandbredd, fillagring och produkter.
 • Ett brett utbud av gratis mallar.
 • Inbyggda marknadsföringsverktyg.
 • Enkel integration av PayPal.
 • Stöder appar från tredje part för att utöka funktionaliteten.
 • Integreras med WordPress, Wix och Squarespace.
 • Utmärkt kundsupport dygnet runt.
 • Alla planer inkluderar ett gratis SSL-certifikat.

Nackdelar:

 • Saknar anpassningsfrihet.
 • Stödjer inte flera språk.
 • Det inhemska betalningssystemet är begränsat till att endast arbeta med vissa länder.
 • Transaktionsavgifter för tredje parts betalningsportar.
 • Kan vara problem med rätt visning av bilder. Ibland är det bättre att beskära dem i förväg för att undvika detta.

Kundservice.

Shopify har ett supportteam som är tillgängligt dygnet runt. Du kan antingen ringa dem, skriva ett e-postmeddelande eller prata med dem i en livechatt. Om du behöver hjälp med ett specifikt område har du tillgång till olika Shopify-experter, inklusive installationsexperter, designexperter, experter på webbutvecklare, marknadsföringsexperter och fotograferingsexperter.

Shopify har ett bibliotek med resurser för dig som vill lösa problem på egen hand. Den innehåller en samling användarhandböcker och handledning, podcasts, ett affärs-encyklopedi, en bas av vanliga frågor och ett diskussionsforum, samt ett urval av videor, fallstudier, e-böcker och webbseminarier på deras “E-handelsuniversitet.”

Du kan också hitta Shopify-möten och evenemang att delta i deras “E-handelsuniversitet.”

BigCommerce

BigCommerce grundades 2009 och driver nu cirka 100 000 onlinebutiker och har en genomsnittlig drifttid på 99,99%. Dess köpmän växer 28% per år, vilket är nästan dubbelt branschgenomsnittet och BigCommerce Enterprise mer än 1 miljon dollar i försäljning per år.

BigCommerce-webbplats

Användare har konsekvent rankat BigCommerce som en av de bästa värdevagnarna. Bland andra utmärkelser vann den 2014 Gold Stevie Award för årets företag.

Huvuddrag.

 • Tillåter dig att sälja digitala och fysiska varor, dela upp dem i kategorier och använda dina egna fraktpriser.
 • Integreras med PayPal och flera betalningsportar.
 • Ger sökmotoroptimeringsalternativ och fullständig innehållshanteringsfunktion.
 • Kan automatiskt skicka e-postmeddelanden för att påminna människor om de har övergivit sin kundvagn.
 • Tillåter dig att skapa konton som ger din personal tillåtelse att slutföra specifika uppgifter (t.ex. bara ditt säljteam kan ändra produktpriser etc.).
 • Tillåter användare att finjustera CSS och HTML.
 • Inkluderar en omfattande appmarknad.
 • Ger möjlighet att skapa presentkort och kuponger som standard.
 • Är PCI DSS kompatibel och har en dedikerad SSL tillgänglig.

Design.

BigCommerce erbjuder ett urval av 7 gratis och nästan 80 betalda temamallar. Priserna för betalda mallar varierar från $ 145 till 235 $. De flesta av dem är dock mellan $ 170 och $ 195.

Du kan välja mellan olika teman för olika branscher, med kategorier som hjälper dig att hitta det bästa. Som tidigare nämnts låter BigCommerce dig ändra HTML- och CSS-koder så att din butik ser unik ut.

BigCommerce är också mobilvänligt, eftersom det innehåller en inbyggd mobilbutik samt lyhörda teman som automatiskt kommer att anpassas för att passa alla skärmstorlekar – stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och mobiler.

Prissättning.

BigCommerce erbjuder fyra prisplaner med en annan uppsättning funktioner. Varje prissättning har också en årlig försäljningsgräns. Om du överskrider den gränsen kommer BigCommerce att kräva att du byter till en annan prisplan. 1-års prenumerationer sparar 10%.

 • BigCommerce Standard. $ 29,95 per månad med en årlig försäljningsgräns på $ 50 000.
 • BigCommerce Plus. 79,95 $ per månad med en årlig försäljningsgräns på $ 125 000. Denna plan och standardplanen är båda utformade för nya och snabbt växande företag.
 • BigCommerce Pro. 199,95 dollar per månad med en årlig försäljningsgräns på 1 000 000 dollar. Denna plan är utformad för högvolymföretag.
 • BigCommerce Enterprise. Denna plan är anpassad till ditt företag. Priset för det varierar och beror på kraven i ditt företag. Den är utformad för etablerade onlinebutiker med hög försäljning och avancerade behov.

Om du inte är säker på vilken plan du ska välja kan du prova deras 15-dagars gratisversion först för att testa den och ta reda på om den har allt du behöver.

Fördelar & Nackdelar.

Fördelar:

 • En av de enklaste att använda, med en butiksbyggare som någon utan webbutveckling kan enkelt hantera.
 • Alla planer inkluderar obegränsade produkter, fillagring, bandbredd och personalkonton.
 • Automatiserade e-postmeddelanden och marknadsföringsfunktioner.
 • Analys och rapportering utformad specifikt för e-handel.
 • En inbyggd blogg.
 • Inga transaktionsavgifter.
 • Lägre PayPal transaktionsavgifter.
 • Utmärkt kundsupport dygnet runt.

Nackdelar:

 • Årlig försäljningsbegränsning med en nödvändig uppgradering till en dyrare prisplan.
 • Brist på mobilappar som låter dig hantera din butik när du är på språng.
 • Mindre gratis mallar jämfört med konkurrenterna och något högre priser.
 • Ganska svår anpassning. Även om du kan finjustera dess koder, måste du ha en viss kompetensnivå. Och det finns inte så många tillägg att välja mellan.

Kundservice.

BigCommerce hade ett par problem kopplade till kundservice, men det verkar som om de nu är borta. Det ger support 24 dygnet runt via telefon, e-post och livechatt.

Bortsett från det har den en supportportal som innehåller hur man gör och felsöker artiklar, guider, videor från deras “BigCommerce University”, ett communityforum och en Partner Marketplace där du kan hitta hjälp från experter om du behöver det (t.ex. designers , webbutvecklare, e-handelskonsulter, byråer för marknadsföringstjänster etc.).

Volusion

Volusion grundades 1999 och har nu mer än 21 miljarder dollar i försäljningsförsäljning och över 40 000 onlinebutiker använder Volusion-programvara. Användare har konsekvent rankat Volution som en av de bästa värdevagnarna, och den vann 2011 Stevie-priset för Front-Line Customer Service Team of the Year.

Volusion webbplats

Huvuddrag.

 • Tillåter dig att lista en obegränsad mängd produkter med Premium-planen.
 • Du kan skapa företagets e-postadresser med ditt domännamn.
 • Fungerar med ett antal valutor och har en inbyggd skatteberäkningsfunktion.
 • Stödjer en uppsättning mobila enheter att hantera din butik från, inklusive surfplattor och smartwatches.
 • Tillhandahåller en uppsättning verktyg för SEO, marknadsföring och RMA (Returned Merchandise Authorization).
 • Tillåter dig att skicka e-postmeddelanden för att påminna människor om de har övergivit sin kundvagn.
 • Låter dig skapa kupongkoder och presentkort.
 • Integreras med eBay, Amazon och Facebook.
 • Inkluderar Merchant Marketplace, en omfattande appmarknad.
 • Är PCI DSS-kompatibelt och har SSL-certifikat tillgängliga.

Design.

Volution har ett brett urval av formgivningsmallar, indelade i dessa kategorier: hem och trädgård, sport och utomhus, kläder och tillbehör, mat, hobby, hälsa och skönhet, auto- och industri- och elektronik, och elektronik.

Det erbjuder mer än 80 gratis mallar, varav över 20 är mobilkänsliga. Det finns cirka 277 betalda mallar med priser som sträcker sig från $ 50 upp till nästan $ 900. Det finns också en inbyggd mallredigerare, där du kan anpassa CSS och HTML. Även om den också har en grafisk redigerare saknar den funktionalitet.

Om du vill ha en anpassad design kan du köpa ett av de anpassade webbdesignpaketen. Startpaketet kostar $ 4000; Tillväxtpaketet kostar 5300 dollar och det avancerade paketet kostar 6500 dollar. De inkluderar alla en lyhörd hemsidesdesign, responsiv malldesign, UI-temadesign, responsiv kategorilayout och teknisk SEO.

Prissättning.

Volusion har en gratis 14-dagars rättegång för att ge sina kunder möjlighet att testa plattformen. Rådgivare för e-handel är också tillgängliga att prata med för att få hjälp att besluta vilken plan som är rätt för dig.

Det ger fyra prisplaner med månatliga betalningar och erbjuder 10% rabatt om du väljer att köpa ett års prenumeration. Om du köper flera butiker med Volusion får du också 10% rabatt på varje ytterligare butik.

 • Miniplan kostar 15 $ per månad. Denna plan innehåller 100 produkter, 1 GB bandbredd och onlinesupport.
 • Plusplan kostar $ 35 per månad. Denna plan inkluderar 1 000 produkter, 3 GB bandbredd och support och online och telefon.
 • Pro-plan kostar 75 $ per månad. Denna plan innehåller 10 000 produkter, 10 GB bandbredd och prioriterat stöd.
 • Premiumplan kostar $ 135 per månad. Denna plan innehåller obegränsade produkter, 35 GB bandbredd, prioritetsstöd och en dedikerad kontohanterare.

Pro- och Premium-planerna inkluderar “Kundlojalitetsplan” och “Deal of the Day” -funktioner som låter dig ge dina kunder rabatter och främja varumärkeslojalitet.

Fördelar & Nackdelar.

Fördelar:

 • Alla prissättningsplaner innehåller obegränsat lagringsutrymme, samt responsiva mallar, mobil handel, en Facebook-butik, automatiska skattesatser.
 • En gratis Volusion-mobilapp som låter dig enkelt hantera din butik när du är på språng.
 • Snabb och enkel installation.
 • 99,99% drifttidsgaranti.
 • Inga transaktionsavgifter, oavsett prisplan.
 • Automatiska dagliga säkerhetskopior och automatiska plattformsuppdateringar.
 • Erbjuder en uppsättning e-handelsfunktioner, marknadsförings- och SEO-verktyg.
 • Har lyhörd teknisk support.
 • Integreras med leverantörer av leverantörer från tredje part.

Nackdelar:

 • Alla prisplaner har begränsad bandbredd med en genomsnittlig avgift på $ 7 per GB.
 • Har inte en inbyggd bloggplattform.
 • Stödjer inte flera språk och föreslår att man översätter sidor manuellt.
 • Stödjer inte anpassning av e-post. Det är tekniskt möjligt, men bara genom att justera en kod.

Kundservice.

Alla priser planerar att börja med Plus-planen erbjuder personlig support 24/7. Du kan komma åt det via telefon, livechatt eller e-postmeddelanden, och du kan också kontakta Volution på Twitter och Facebook. Pro- och Premium-planer har också prioriterat stöd med snabbare responstid.

Du har tillgång till många resurser, inklusive en kunskapsbas, Volutions eCommerce Insights Blog, kundutlåtanden, videohandledning, vanliga frågor, guider, webbseminarier och dev wiki.

Du kan också hitta hjälp från certifierade Volution-experter inom olika områden, såsom grafisk design, webbdesign, marknadsföringstjänster, butiksinställning och -hantering, produktuppladdning och lagring av butik.

Bästa självhäst med öppen källkod e-handelsprogramvara

Magento

Magento, som startades 2007, är den bästa e-handelsplattformen med öppen källkod med över 50 miljarder dollar i brutto handelsvolym som transaktioner genomförs årligen på plattformen. Det driver över 250 000 onlinebutiker. Användare har konsekvent rankat Magento som den bästa self-host open source eCommerce-programvaran.

Magento webbplats

Huvuddrag.

 • Ett stort urval av teman finns tillgängliga från Magento och tredjepartsleverantörer för att anpassa din butik.
 • Den har en virtuell vagnsfunktion med utbetalning och frakt.
 • Det fungerar med PayPal, Simple Pay, Amazon Payments, Google Checkout och andra betalningsportaler.
 • Den spårar information för aktuella beställningar och ger en inköpshistorik, så att kunder kan spara produkter på en önskelista.
 • Den har en webbläsardetektering och anpassar automatiskt sidan för en viss enhet.
 • Det har en uppsättning produktverktyg, marknadsföring och SEO-verktyg. Det kan också ge dig analyser och rapporter.

Design.

Det finns gott om platser där du kan hitta färdiga designmallar för din Magento online-butik. Dessa är butikerna från tredjepartsleverantörer.

Det finns mycket att välja på, inklusive ett stort antal gratis mallar. Priserna för betalda mallar varierar från butik till butik. Naturligtvis kan du också skapa din egen design från början.

Prissättning.

Community Edition av Magento-programvaran är tillgänglig gratis.

Men det finns också en Enterprise Edition av programvaran. Den har öppen arkitektur, komplett anpassning, serverimplementering och åtkomst till certifierade utvecklare och partners som kan hjälpa till med att ställa in butiken. Du kan få allt detta för $ 17 900 per år med baspaketet.

Det finns också Enterprise Cloud Edition, som är en plattform-som-en-tjänst, samt Commerce Order Management Suite, som låter dig hantera dina omnichannel-operationer.

Fördelar & Nackdelar.

Fördelar:

 • En av de mest uppenbara fördelarna är tillgängligheten av Community Edition av programvaran gratis med en komplett uppsättning funktioner och funktioner.
 • Det är helt skalbart och kan tillfredsställa alla, från medelägare till stora leverantörer.
 • Det är flexibelt och gör att du kan skapa butiker med helt unika mönster och funktioner.
 • Den kan automatiskt integrera en mobilversion för din butik.
 • Det ger en uppsättning SEO-verktyg.

Nackdelar:

 • Medan själva programvaran är gratis finns det fortfarande betalda designmallar, tillägg osv. För att hantera felsökning måste du också betala experter för deras hjälp.
 • Ibland har Magento-baserade butiker en långsam laddningstid.
 • För att få ut det mesta av denna programvara är kodupplevelsen att föredra.
 • För att köra ordentligt kräver en Magento-baserad butik en dedikerad server, vilket innebär extra utgifter.
 • Det har en långsam responstid för support.

Kundservice.

De som använder Community Edition av programvaran får inte samma support som Enterprise Edition-ägare har, som 24-timmars support, tillgång till ett team av kontohanterare och konsulter och extra säkerhetsstödfunktioner.

Med andra ord, du är på egen hand och måste samarbeta med erfarna utvecklare om du behöver lösa problem med din butik.

Forumet är dock fortfarande tillgängligt, och du kan diskutera och hitta lösningar för dina problem där.

Det finns också dokumentation och allmän information tillgänglig på nätet för att hjälpa dig att hantera svårigheter.

Du kan också få tillgång till Magento Resources Library, som innehåller användbara videor, webbseminarier och publikationer om dessa områden: orderhantering, marknadsföring och merchandise, internationell expansion, kundupplevelse, prestanda och skalbarhet, detaljhandel, innovation, flexibilitet, mobilarkitektur och teknik , liksom säkerhet, betalningar och bedrägerier.

Mest populära WordPress e-handelsplugin

WooCommerce

WooCommerce lanserades 2011 och är nu den mest populära WordPress eCommerce-plugin med 17 098 047 nedladdningar över hela världen. Användare har konsekvent rankat WooCommerce som det mest populära WordPress eCommerce-plugin, och det driver för närvarande över 37% av alla onlinebutiker.

WooCommerce-webbplats

Huvuddrag.

 • Det är helt mobilvänligt, både för köpmän och köpare.
 • Det låter dig sälja fysiska produkter tillsammans med digitala produkter.
 • Den har geolokalisering för att underlätta frakt- och skatteberäkningar.
 • Den har en lagerstyrning som hjälper dig att spåra lagernivån och hantera order.
 • Det ger möjlighet att möjliggöra kundrecensioner.
 • Det erbjuder analysfunktioner såväl som SEO-verktyg.
 • Det har över 300 gratis och betalda tillägg.
 • Det låter dig flytta dina befintliga data från en annan e-handelsplattform till WooCommerce.

Design.

Generellt sett har WooCommerce inga standardkonstruktioner.

Men det fungerar bra med alla tillgängliga WordPress-teman. Det finns också anpassade teman utvecklade specifikt för plugin-programmet. Några av dem är gratis och andra varierar i pris från $ 39 till $ 139. De har en komplett anpassning och stöder hela uppsättningen plugin-funktioner.

Till exempel kan du ladda ner Storefront-plattformen gratis, vilket ger dig tillgång till WordPress-teman som erbjuder sömlös integration med WooCommerce.

Det finns också visuella redaktörer och möjligheten att finjustera CSS och HTML om du vill anpassa designen.

Prissättning.

WooCommerce-plugin är gratis att ladda ner. Det har inga transaktionsavgifter, och lagring och bandbredd beror på webbhotellens webbplats.

Kostnader kan inkludera underhåll av en WordPress-webbplats, anpassade teman, extra tillägg för webbplatsen för att utöka funktionalitet, ytterligare betalningsportar, etc. Tänk bara på att även om WooCommerce är gratis att ladda ner, kommer du troligen att behöva spendera mer för att ha alla de funktioner du vill ha så att du kan bygga och växa din onlinebutik.

Fördelar & Nackdelar.

Fördelar:

 • Selve pluginet är gratis.
 • Fullständig skalbarhet.
 • Mobile vänliga.
 • Kassa på sidan och möjlighet att skapa kupongkoder som standardfunktioner.
 • Brett utbud av tillägg och tillägg att välja mellan.
 • En mängd olika teman både för webbplatsen och plugin.
 • Den gratis WooCommerce iOS-appen, som gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad med din butik på din iPhone.
 • Sömlös integration med WordPress, vilket gör det till ett bra alternativ för befintliga WordPress-användare.

Nackdelar:

 • Saknar några av de viktigaste funktionerna. Tillägg finns tillgängliga, men du måste betala för dem, vilket innebär extra utgifter.
 • Fungerar endast med WordPress.
 • Fungerar inte så bra med vissa anpassade teman eller ens med standard WordPress-teman.
 • Svårt att uppdatera om du använder ett Woo-tema.
 • Begränsad kundsupport.

Kundservice.

Det personliga stödet är ganska begränsat. Du kan dock skicka in en hjälpbiljett och vänta på att en WooCommerce-representant ska kontakta dig.

Det finns ett FAQ-avsnitt, kunskapsbas, WordPress- och WooCommerce-gemenskaper, handledning, hur du gör det, andra dokumentationer och massor av videor. Alla dessa alternativ kan hjälpa dig att lösa dina problem på egen hand.

Om du letar efter experthjälp kan du hitta en verifierad WooExpert som är specialiserad på det specifika området som du behöver hjälp med.

Slutsats: Vilken vagn är bättre för dig?

Så där har du det.

För att välja den kundvagn som passar dig bäst måste du veta exakt vad du vill uppnå med en specifik programvara. Och huruvida den kan uppfylla dina förväntningar eller inte.

Jämför tillgängliga alternativ, kolla alla fördelar och nackdelar med varje lösning och fatta ditt beslut baserat på den information du har samlat in. Dessa typer av informerade beslut tenderar att vara de som leder dig till framgång och träffar de mål du har satt.

För några sista tips för att underlätta sökningen efter rätt programvara är här de viktigaste frågorna som du bör ställa dig själv:

 • Vad är din budget?
 • Vilka är dina affärsmål och vad är eCommerce-programvarufunktioner som du behöver för att hjälpa dig att uppnå dessa mål? Med andra ord, vilka funktioner som prioriterar andra?
 • Vilken typ av e-handelsprogramvara vill du ha? Självhostad, SaaS eller öppen källkod för e-handel? Eller skulle ett tillägg eller plugin bättre passa dig?
 • Hur skalbar är programvaran? Om du har ett litet företag, kommer det att hjälpa dig att växa ditt företag? Om du har ett stort företag med hög försäljning erbjuder mjukvaran företagslösningar med avancerade funktioner?
 • Hur mycket tid är du villig att spendera på att lära dig använda programvaran, ställa in din onlinebutik och hantera den? Och hur mycket tid och pengar är du villig att spendera på att träna ditt team om de behöver tränas?
 • Hur mycket kodningskunskap har du och dina anställda? Behöver du leta efter lättanvänd programvara som inte kräver någon kodningskunskap?
 • Är du medveten om för- och nackdelar?
 • Vad säger användare och experter om programvaran? Vilka är de största problemen de har stött på och kommer de att störa din affärsutveckling?
 • Hur mycket stöd behöver du? Finns det till exempel support dygnet runt? Finns det livechatt, e-post och telefonstöd? Och finns det resurser som du kan använda för att lösa problem själv?
 • Har du provat den kostnadsfria provversionen, gratisversionen eller demo? Med andra ord, har du gjort all din forskning och testat den först? Det är bättre att ta sig tid nu att fatta rätt beslut, snarare än att rusa in i det bara för att få reda på senare att det inte uppfyller alla dina krav och att du måste slösa mer tid på att ändra till ett annat.
 • Har du provat mer än en gratis provperiod? Det är viktigt att överväga alla dina alternativ, så prova några av dina bästa val för att ta reda på vilka som fungerar bättre för dig.

Dela dina tankar om den här artikeln. Vilken kundvagn hittade du den mest användbara och motsvarande för dina behov? Varför? Lämna gärna dina kommentarer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map