Top Shopify e-handelsplattform webbdesigners och utvecklare

Shopify är den e-handelsplattform som alla andra mäts mot. Det driver nästan 300 000 onlinebutiker. Shopify-programvaran hjälpte företag att bearbeta mer än 17 miljarder dollar i försäljning 2015.


Shopify-plattformen är lika enkel att använda som den är kraftfull. Men det är vad som orsakar frustration för vissa. Hur använder du funktionaliteten till fullo? Får du det bästa när du integrerar appar och verktyg från andra leverantörer?

Varför kämpa med dessa frågor själv? Lita på webbutvecklingsföretag som specialiserar sig på användningen av Shopify eCommerce-plattform. Gör ett klokt val och investera i professionell hjälp.

Shopify topp webbdesigners och utvecklare

Börja med att svara på dessa frågor om vad du vill göra med din Shopify eCommerce-webbplats.

Viktiga frågor att ställa

Vad är din budget? Det är möjligt att köra en Open Source eCommerce-plattform på Amazons Elastic Compute Cloud (EC2). Du kan betala nästan ingenting för ditt första verksamhetsår. Men e-handelsexperter kommer att säga att det tar pengar för att tjäna pengar.

Driftkostnader för nätbutiker står ofta i proportion till de intäkter du genererar. Hur mycket har du budgeterat för att betala för grundläggande programvara, hostingavgifter och transaktionsavgifter?

Vad är ditt startfönster?? Du kan ställa in några värdiga e-handelsplattformar på bara några timmar. Andra kan ta månader att förbereda och distribuera. Och plattformen är bara ett element.

Vad sägs om dina produkter? Har du bilder, beskrivningar och uppfyllande redo att gå? Du behöver en e-handelsprogramvara som är redo att gå när du är.

Hur flexibel behöver du saker att vara? Folk tror ofta att de kommer att stöta på designbegränsningar för sin onlinebutik. Men det är inte det enda hinderet. Kan plattformen du väljer hantera de produkter du planerar att sälja?

Shopify är en av de mest flexibla byggare av onlinebutiker på marknaden. Det kommer sannolikt inte att bli din utmaning med det. Men vet du hur du ställer in den så att den är så flexibel som du behöver för att den ska vara?

Kan jag få den att spela bra med andra? Sälja saker på Facebook? En Amazon-butik? Inköp i appen? En CSV-fil för Google Shopping?

Är du bekväm med dina svar? Nu har du en god förståelse för dina behov för en Shopify-driven nätbutik. Det är dags att hitta en expert som kan hjälpa dig. Dessa topputvecklare av e-handelsprogramvara förtjänar din uppmärksamhet.

Realm Web Design

Realm Web Design Logo

Hoppa rätt till portföljen för att se exempel på Realms designarbete. De har funnits sedan 2007. Deras klientlista sträcker sig från bekanta Fortune 500-företag till små startups. En kundreferensfrekvens på nära 80% talar för kundnöjdhet. Realm anser att du bör låta sociala medier göra din marknadsföring. De arbetar med kunder för att integrera Shopify med alla stora sociala plattformar.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Diff logo

Du kanske frestas att stanna och spela med de roliga geometriska mönster på landningssidan. Rulla ner och läs om det här teamet av utvecklare under ledning av VD Ben Crudo. Han startade Diff som en frustrerad återförsäljare och letade efter en bättre e-handelslösning. Hans team har bara funnits sedan 2011, men det har fått mer än 65 5-stjärniga recensioner från kunder. Fokus på Shopify håller dem i framkant när det gäller design, integration och marknadsföring.

sineLABS

sinLABS-logotyp

Detta plattformsutvecklingsföretag är specialiserat på Shopify-appar. Dessa appar lägger till enkelhet och funktionalitet i din e-handelsbutik. Företagets online-närvaro saknar en portfölj med klientwebbplatser. Det är av alla rätt skäl. sinelabs håller din uppmärksamhet på deras svit med kraftfulla appar. Var och en har en lättföljande förklaring. Du är inte överväldigad av tekniska funktioner. Länkar tar dig till appen som finns på Shopify-webbplatsen.

Radiator

Radiatorlogotyp

Att shoppa online är en visuell upplevelse. Radiator Studios vet detta. Detta prisbelönta utvecklingsföretag koncentrerar sig på responsiv design för e-handelsbutiker som använder Shopify. Ett besök i deras portfölj ger dig mer än en titt på vad de har gjort för kunderna. Varje exempel ger antingen en fallstudie eller en titt på vad som hände bakom kulisserna.

3five

3five-logotyp

Cirka hälften av deras kunder kommer till dem endast för e-handelsstöd. 3five kombinerar funktionaliteten hos WordPress och Shopify för att köra de webbplatser de utvecklar. De kallar sig en butik, men 3five har en global kundlista. Det finns en samling resurser att ladda ner. De kommer att förbereda dig för de frågor de kommer att ställa för att ställa in din Shopify e-handelswebbplats.

Jivaldi

Jivaldi-logotypen

Du kanske aldrig har läst en så vältalig definition av konverteringsexperter. Detta eCommerce-utvecklingsföretag hjälper sina kunder att optimera Shopify eCommerce-plattformen. Den riktar sig till trafik, ökar konverteringsgraden och hittar nya kunder. Det första du kommer att möta på Jivaldi-webbplatsen är deras portfölj. Varje exempel expanderar för att dela en fallstudie. Du har fått kundens mål och hur Jivaldi närmade sig dem.

MEM Design (Mat Mullen)

Mem Design Logo

Med över 100 e-handelswebbplatser under sitt bälte kan Mat Mullen med övertygelse säga att han vet en sak eller två om Shopify. Matt är den typ av person som älskar att prata om vad han gör. Han sätter sitt telefonnummer på webbplatsen och uppmuntrar människor att ringa med frågor. Han kommer sannolikt till och med att svara på några frågor om Slack. Mat lånar ut sin talang till dem som produktchef. Kolla in Matts portfölj av arbete för kunder. Behöver du mer hjälp att besluta? Läs några av de 70-något vittnesmål som han har just nu på Shopify.

SynapseIndia

SynapseIndia-logotypen

Outsourcing Shopify eCommerce IT-behov är en global upplevelse. SynapseIndia är en av de ledande inom offshore-utvecklingen. Företaget har ett team med över 500 erfarna IT-proffs. De har arbetat på uppdrag av en global lista över företag som sträcker sig från 3M och PayPal till Sotheby’s och IBM. Läs deras blogg för en bättre förståelse av deras djup av tjänster. Spendera tid med deras vanliga frågor om du är osäker på offshore outsourcing.

Spring Web Solutions

Spring Web Logo

Här är det bästa sättet att förstå hur Malc Bull och Paddy Rohr utvecklar e-handelslösningar. Låt dem leda dig genom sin tankeprocess. I kärnan ligger en övertygelse om att teknik aldrig ska vara ett hinder för online-shoppare. Sortera deras portfölj efter plattform och tjänst för att se Shopify-lösningar. Det finns också ett avsnitt på webbplatsen där du kan läsa kundstudier. Dessa skrivningar hjälper dig att förstå hur Spring Web skapade lösningar för sina kunder.

Abby Rose Design

Abby Rose Design Logo

De har en Shopify Experts-lista, så du vet att detta Kalifornien designföretag har höga betyg. e-handelswebbplatser på portföljsidan visar de noggranna stegen som vidtas för att blanda funktion och design. Abigail Russel och hennes lilla team är specialiserade på Shopify anpassad design och utveckling. Om du är ny på Shopify, hjälper teamet dig, som de säger, “Gör händerna smutsiga” med en gratis prov.

Nästa steg

Nästa steglogotyp

Detta designföretag anser att beteendevetenskapen bör bestämma e-handelsbutikens funktionalitet. De använder studien av hur människor fattar beslut för att ta bort friktion från köpprocessen. Byrån delar ett litet antal arbetsexempel på portföljsidan. Var och en innehåller en insiktsfull fallstudie. Den här metoden kan vara ny för dig. Nästa steg har samlat resurser för dig att förstå mer om beteendevetenskap.

Ovanför marknaden

Marknaden över marknaden

Få utvecklingsföretag är modiga nog att kasta priser på framsidan. Ovanför marknaden berättar det redan från början. Du vet vad kostnaderna kommer att hjälpa dig att konfigurera och konfigurera en ny onlinebutik med Shopify-plattformen. Företaget kan också hjälpa till med ändringar av din befintliga Shopify-webbplats. Om det är något anpassat kan denna Shopify-expert också hjälpa dig där. I alla fall är de uppdaterade och transparenta när det gäller prissättning. Det är en uppfriskande förändring.

Kan något vara för mångsidigt?

En av de bästa fördelarna med Shopify-plattformen är att den har över 100 underbara teman. Du kan skapa en unik identitet med liten ansträngning. Shopify har också en växande serie verktyg (appar) för att utöka funktionaliteten i din onlinebutik.

Alla dessa val och variationer kan överväldiga dig. Särskilt när du är ny inom e-handel eller till och med Shopify-plattformen. Om du lanserar en onlinebutik vill du ha den igång så fort som möjligt. Att försöka ta reda på alla Shopify-detaljer kanske inte är din bästa investering.

Det är då du bör söka expertis hos ett av dessa utvecklingsföretag. De flesta av dem handlar bara om Shopify. Alla har ett rykte för att få ut det bästa av plattformen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map