48 experter delar deras bästa tips om hur man väljer den bästa e-handelsprogramvaruplattformen

Genom att ha en onlinebutik kan du självständigt sälja dina produkter dygnet runt över hela världen. Det kostar mycket mindre än en vanlig tegel- och murbrukaffär och kan ge dig kunder från hela världen.


Med de många alternativ som finns där ute, är det svårt att bestämma vilken plattform du vill använda. Och beslutet är viktigt eftersom plattformen du väljer kan vara den du kommer att ha i flera år, om inte årtionden framöver och kommer att vara grunden för din onlinebutik.

Om du vill bygga en onlinebutik har du flera alternativ för eCommerce-programvara, en plattform du kan använda för din webbplats. Vi bestämde oss för att ta reda på vilket är det mest populära valet.

Vi räckte till 48 e-handelsexperter och ställde dem en central fråga:

Vilken är din favorit e-handelsplattform och vilka funktioner fick dig att välja den specifika programvaran?

Resultaten är:

Låt oss dyka in i expertens svar och ta reda på vad som är fördelarna och nackdelarna med varje plattform.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony är för närvarande Chief Technology Officer på InstaViva & Hope Shades. Han är också administrativ chef för Arctic Gray, Inc. Han uppmanas ofta att prata vid evenemang för olika teknikföretag runt om i världen för att diskutera designtrender, varumärke, reklam, SEO och mer.

Jag heter Anthony och jag har designat webbplatser i mer än ett decennium. När jag väljer en favorit e-handelsplattform finns det två huvudsakliga saker jag tittar på, en är funktionalitet och den andra är användarvänlighet.

Funktionalitet. Shopify är den bästa e-handelsplattformen där ute när det gäller funktionalitet med ett brett utbud av plugins och appar från leveransmoduler, uppfyllande lösningar, över 70 betalningsportaler, produktförslag och mycket mer.

Shopify låter dig bygga responsiva webbplatser, så det är perfekt för alla enheter, och det är väldigt snabbt att ladda. Detta är en utmärkt lösning för någon med en grundläggande förståelse för kodning och webbutveckling.

Enkel användning. Wix är den bästa e-handelsplattformen där ute när det gäller användarvänlighet med en dra och släpp-redigerare och mycket intuitivt för nästan vem som helst. Det bästa med Wix är att du inte behöver veta hur du kodar för att bygga en webbplats.

När man bygger webbplatser för kunder tenderar de att komma tillbaka med många förändringar och uppdateringar och är i ständigt behov av att betala en utvecklare, men med Wix kan vi bygga ut webbplatsen och sedan kan klienten ta över den dagliga hanteringen med lätthet.

Wix är en fast vy (inte lyhörd), men det finns en fantastisk mobilredigerare för att konvertera din webbplats till en perfekt mobilupplevelse.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs är VD för Magebit, en e-handelsbyrå specialiserad på Magento. Han är också en certifierad Magento-utvecklare och lösningspecialist. Arturus har mer än sex års professionell Magento-erfarenhet.

Det är inte möjligt att säga vilken e-handelsplattform som är bäst. Det beror på kundens behov vilken e-handelsplattform som ska användas.

Min favorit är Magento, men det passar inte bra för små webbplatser eftersom kostnaderna för värd och underhåll är ganska höga i jämförelse med Shopify eller någon annan öppen källkod eCommerce-plattform. För medelstora och stora webbplatser föreslår jag Magento (CE eller EE) eftersom Magento är mycket skalbar och säker.

Cirka 90% av Magebit-kunderna använder Magento, och med rätt utvecklare och riktlinjer är denna eCommerce-plattform vägen till framgång.

Enligt min mening är detta de främsta anledningarna till att välja Magento:

 • Mycket stor förlängningsbas (gratis och betald)
 • Lätt att anpassa utan att beröra kärnfunktionen
 • Säker med vanliga säkerhetsuppdateringar
 • Snabbväxande samhälle
 • Vanliga e-handelsevenemang (Meet Magento)

Inte varje plattform är perfekt, och det finns också nackdelar för Magento:

 • Hög värdkostnad i jämförelse med andra e-handelsplattformar
 • Expertutvecklare som behövs för arbete som utvecklare med dålig Magento-kunskap kan enkelt skruva upp butiken

Jag har också använt Shopify, Woocommerce och andra, men de är definitivt långt borta från min favorit Magento på grund av hur andra eCommerce-plattformsarkitektur ser ut.

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit är grundare och VD för DotcomWeavers, ett prisbelönt webbdesign och utvecklingsföretag med kontor i Paramus, New Jersey; Orlando, Florida; och Hyderabad, Indien.

Enligt min erfarenhet har Magento flera viktiga funktioner som gör att den sticker ut som en av de mer robusta och skalbara eCommerce-plattformarna.

 • Kataloghantering – Användare kan ladda upp tusentals objekt i en enda import.
 • Flera prissättningsalternativ – Du kan enkelt prissätta olika objekt, ställa in kundgruppsprissättning och dölja priser från besökare för att stimulera dem att logga in. Det hjälper till att samla in viktig kundinformation om produktpreferenser..
 • Produktvarningar – Mina kunder ser en ökning av försäljningen genom att använda enkla varningar, till exempel att låta kunder veta att en tidigare slutsåld produkt nu finns tillgänglig.
 • Multi-store aktiverat – Med Magento kan du skapa en flerspråkig webbplats som automatiskt laddar butiksvyer på specifika språk. Det gör det också lätt för B2B-webbplatser att samtidigt hantera flera produktkataloger genom ett vanligt back-end-system.
 • Anpassat användargränssnitt – Plattformen har förmågan att ändra design och modifiera teman baserat på kategorier. Ett företag kan ha flera förråd med ett enda back-end-hanteringssystem. Detta är ett kraftfullt verktyg på grund av att ju mer riktad användarupplevelsen är, desto större är potentialen för konvertering.
 • Integrering av orderbehandling – Magentos integrationspartnerskap är oöverträffad och erbjuder en mängd lösningar för orderuppfyllning. Dessa inkluderar NetSuite, QuickBooks och ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen är vd för Achintya Tech, ett företag som han startade 2013. Deras specialiteter är mobil utveckling och design tillsammans med webbdesign och utveckling.

Magento är gratis att ladda ner och installera. Du kan ändra källkoden ändå du vill passa den typ av webbplats du bygger och installera tillägg som är lätt tillgängliga via Magento Connect Marketplace.

Magento Connect är förresten också världens största e-handelsmarknad

En av de huvudsakliga klagomålen från användare av andra e-handelsplattformar är de tilläggskostnader som kommer med varje liten funktion som läggs till på webbplatsen.

Med Magento som öppen källkod är den frågan en fullständig icke-fråga. Lägg till så många funktioner som du vill på din webbplats utan att spendera en krona.

Ett annat problem är gränserna för antalet produkter, produktlinjer och SKU: er som kan laddas upp och visas på en plattform. När du blir större och din webbutik blir mer produktiv börjar du betala exponentiellt högre avgifter till din e-handelsplattformleverantör.

Detta är ett annat område där du slutar spendera ingenting på Magento. Expandera och växa så mycket du vill, och Magento växer med dig utan extra kostnad.

47% av dagens webbanvändare förväntar sig att en webbplats laddas på under 2 sekunder. Längre än så och de stänger helt enkelt fliken och fortsätter med sina liv. Varje kund som lämnar utan att köpa efterlämnar ännu en del i din totala konverteringsgrad.

Med ett sådant prestandatryck, vill du ha en plattform som laddas snabbt, gör att cachning av sidor enkelt kan göras, samtidigt som du fortfarande kan ha så många klockor och visselpipor som du behöver på din e-handelswebbplats..

Vi vet alla hur viktigt det är att göra våra webbplatser så SEO-vänliga som möjligt. Vi känner också till droggen som ingår i att optimera varje enskild aspekt av varje sida på webbplatsen för SEO. Detta kan vara ett större drag för stora e-handelswebbplatser med hundratals eller tusentals sidor.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan är grundaren och VD för Magic Logix, en Dallas, Texas-baserad byrå som specialiserat sig på anpassade marknadsföringsautomationslösningar för företag över hela världen.

Min föredragna e-handelsplattform är Magento Enterprise.

Jag gillar främst prestanda och skalbarhet för denna plattform tillsammans med funktionen utanför boxen och en lång lista över tillgängliga plugins som kan integreras i farten.

Jag gillar också den spännande shoppingupplevelsen du får med Magento och kundlojalitetsfunktionalitet.

David Holander

David Holander

~ David är VD och medstifter av Vaimo, en av de bästa globala leverantörerna av e-handelslösningar på Magento-plattformen.

‘Jag måste säga att det är Magento. Det var vår plattform att välja när vi startade verksamheten 2008 och Magento har varit 100% vårt fokus sedan dess.

Vi gillade det faktum att det var open source, helt anpassningsbart, och det har gjort det möjligt för oss att bygga många moduler, distribueringsverktyg och värdverktyg som är bundna direkt till Magento. ‘

Rehan Fernando

Expertnamnet

~ Rehan är grundaren och VD för EIGHT25MEDIA är ett Silicon Valley-baserat webbdesign- och utvecklingsföretag.

Magento

 • Det är öppen källkod.
 • Det är den rankade e-handelsplattformen # 1.
 • Det är töjbart.
 • Det är stora mängder förlängningar.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin är en entusiast-e-handelsutvecklare som arbetar som konsult på Nirmal Web Design Sydney. Han älskar också att dela sin erfarenhet med samhället genom att blogga. Han har arbetat inom fältet i över fyra år nu och utmärker sig på e-handelsplattformar i PHP.

Jag har arbetat på flera e-handelsplattformar som WooCommerce, Open Cart och Magento. Jag tyckte att Magento var den mest effektiva, funktionsberikande och kraftfulla plattformen för e-handelswebportaler.
Det tillhandahåller ett komplett paket för onlineföretag och innehåller de flesta nödvändiga begränsningar för en e-handelssajt.

Det jag gillar mest med Magento är:

1) Flera butiker – Flera butikshantering har varit så smärtsamt för utvecklare från de senaste åren, men Magento gjorde det enkelt för mig med enkla back-end tweaks.

2) Annonser och evenemangshantering – Magento Tillhandahåller alternativ för flera layoutinställningar för evenemang och erbjudanden, till exempel i en festlig säsong kan vi ställa in layouter för försäljning erbjudanden och andra annonser.

3) SEO-hantering – Magento tillhandahåller olika verktyg och paket för SEO Url-omskrivningen, Headers Meta-typinställningar, webbplatskarta och de SEO-vänliga mallarna gjorde det enkelt att arbeta med.

4) Modular Design and Templating with blocks and layouts – Det konfigurationsbaserade MVC-designmönstret och dess modularitet ger utvecklaren en standard för att arbeta med Magento och kodkonsistensen, återanvändbarhet är det mest för Php-utvecklare, särskilt på e-handelsbaserade webbplatser som det inte är möjligt att skriva kod från grunden för de koncept som klienten tillhandahåller och Magento har tagit hand om det.

5) Brett utbud av pakettillgänglighet – Magento Community tillhandahåller många paket för specifika klientkrav som delning av sociala medier, SEO och betalningssystem som är en välsignelse för utvecklarna och de kan spara mycket tid på dessa.

6) Stöd för flera betalningsportar – Vi kan ha olika betalningsportar integrerade tack vare Magento Connect

7) Mobilplattformsupport – Vi kan hitta en mängd mobilvänliga mallar på Magento Connect och det är verkligen enklare att arbeta med Magento M-Commerce där vi kan förhandsgranska mobilversionerna av olika komponenter på en webbplats.

8) Flexibel kundservice och support – Magento tillhandahåller färdiga funktioner för kunder, såsom produktleverans, frakt, hantering av önskelista vagnar och vad jag gillar mest är de tryckta faktureringarna och fakturorna som enkelt kan hanteras med Magento.

9) Stöd för flera språk – det ger lokaliseringsfunktioner med cookies och även skatteralternativ för flera valutor.

10) Webbtjänster – Magento tillhandahåller inbyggd funktionalitet för webbtjänster som SOAP, REST, XMLRPC integrerade med säker autentiseringsteknik som OAuth för produkter, kategorier och annan data som kommer ut ur lådan.

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe är grundaren och VD för 4PointDigital är en veteran i sökutrymmet och tidigare ägare av Mr-SEO. Joe har hjälpt hundratals kunder under åren och fortsätter att vara i framkant när det gäller SEO-strategier.

Valet av bäst lämpade e-handelsplattform beror enbart på dina krav som värdtjänster som behövs eller inte, förbyggda eller anpassade butiksdesigner, integration av enskilda affärs- och marknadsföringsaktiviteter inklusive redovisning, lagerhantering, kundservice och e-postmarknadsföring, etc..

Så du måste utforska tillgängliga alternativ och integrationstjänster som erbjuds av ett specifikt eCommerce CMS.

Mitt personliga val är WordPress med WooCommerce Plugin för små butiker som bara säljer några produkter men Magento CMS för stora e-handelsföretag.

Magento har visat sig vara den mest effektiva webbplatsplattformen för e-handelsfunktioner för kunder såväl som för webbansvariga. Dess marknadsandel är också anständig jämfört med banbrytande konkurrenter som Prestashop, Shopify eller BigCommerce-plattformar.

Skälen till detta övervägande är:

 • Kostnadseffektiv Open Source-lösning
 • SEO-vänlighet – Dynamisk XML-webbplatskarta URL-omskrivningar, inställning av metavärden för titel eller beskrivning är alla lätta att använda.
 • Kampanjaktiviteter – Enkel att använda, visuell sidredigerare gör att du kan bygga och anpassa erbjudanden på språng. Flexibla kuponger och prisregler gör arbetet stressfritt.
 • Allt bra för mobilköpare – De lyhörda butikerna ger mobila användare en bättre bild av kundvagnar och produkter på surfplattor, smartphones och andra enheter.
 • Kapacitet – Kraften att hysa upp till 5,00 000 produkter och hantera 80 000 beställningar (per timme) gör det till ett uppenbart val för ägare.
 • Fraktalternativ, lokalisering och betalningsportalstöd – Flerspråkigt stöd för lokalisering i flera länder, betalningsförlängningar i Magento Connect och olika leveransalternativ gör det enkelt att konfigurera alla dessa saker robusta. Inte överraskande alls om märken som Samsung, Lenovo, Ford och Nike använder Magento för sina e-handelsaktiviteter. Det är värt nog!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric driver ett antal framgångsrika blogg med hög trafik i olika nischer. Han delar nu sina erfarenheter och erbjuder tips till blivande bloggare på Scribblrs.com

Personligen har jag alltid tyckt att Magento är en bra e-handelsplattform.

Jag kommer alltid till saker från en SEO-perspektiv, och en av de saker jag älskar med Magento är att de gör det enkelt att se till att alla dina produktsidor optimeras så bra som möjligt.

Det sparar massor av tid på att skapa optimerade webbadresser, metataggar och så vidare. Detta ger dina produktsidor en bättre chans att dyka upp i sökresultaten för relevanta frågor som kan driva kvalitetstrafik.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair är en bloggare som har förvaltningsförmåga och redovisningsförmåga. Han har erfarenhet av att arbeta inom SEO och programmering.

Min favorit e-handelsplattform är Magento.

Magento har inga begränsningar för hur kreativ du kan vara med den. Det är utformat för att göra det fullt operativt beträffande transaktioner som att ta betalningar i många former som PayPal, kreditkort eller betalkort eller Skrill.

Leverans är en avgörande aspekt av en e-handelswebbplats. Du kan enkelt anpassa leveranskostnaderna varje gång dina kunder bor i Storbritannien, USA eller något annat land. Du kan förinställa leveranskostnader själv eller inkludera ledande transportföretag efter eget val.

UPS tillåter var och en av dina leveransprocesser att gå med i leveransföretagen så att alla prisändringar görs automatiskt för dig. Detta hjälper dig att fatta smarta beslut. Det har också enkla skattetillskott och hjälper till att skapa en total kostnad.

Det är mycket snabbt och används av stora företag som Amazon och eBay. Magento är designad för någon som säljer egna produkter eller tjänster.

Magento är inte lika vanligt som WordPress eller Joomla men kan ge dig en kreativ fördel gentemot dina konkurrenter plus svårare att hacka än WordPress.

Teman är i allmänhet underbart utformade och du behöver inte lita på plugins som i WordPress. I Magento är det enkelt att komma åt koden och metaområdet så att du snabbt kan ändra designen.

Jag får en verklig spänning av att arbeta Magento eftersom det är mycket mer komplicerat än WordPress. Kodning på Magento normalt upp till en hög standard plus försäljning på dessa webbplatser så enkelt och smart. Varje gång det inbyggda systemet visar försäljningen varje månad och hur människor kom till din webbplats plus antalet besökare på webbplatsen.

Du kan ha den på din webbplats och snabbt förstå när din aktie går slut kommer den inte att visas på din webbplats förrän lager är tillbaka i en mycket smart funktion.

Du kan debitera premiumpriser till personer för Magento-webbplatser.

Deepak SharmaBästa expertrecensioner

Deepak Sharma

~ Deepak är chef på Taurus Knight, en digital byrå som specialiserar sig på e-handelslösningar inklusive e-handels SEO, e-postmarknadsföring och marknadsföring av sociala medier.

Även om varje kund har ett unikt krav och vi tar hänsyn till detta unika tillstånd när vi föreslår en e-handelsplattform till våra kunder, är den vi rekommenderar mest Magento.

Magento är en mycket robust plattform som du snabbt kan utforma den och göra webbplatsen inte bara utmärkt för operativt bruk som merchandising och navigering utan också vackert och attraktivt utseende.

Några av våra kunder som, Wai Ski Hire, valde plattformen eftersom den har internationella betalningar och inbyggda skatte- och kostnadsleveranssystem som hjälper till i den dagliga verksamheten.

Magento har ett brett utbud av teman och teman är enkla att ändra och det har också alternativen för lagerhantering som hjälper till i hantering av leveranskedjan som är avgörande för en e-handelswebbplats.

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom är grundare av Capture Commerce. Han är SEO-expert specialiserad på e-handel.

Som SEO-konsult som specialiserat sig på e-handel svarar jag mycket på denna fråga och önskar att fler av mina kunder ställde den innan de kastade sig in.

Ibland väljer företag en e-handelsplattform eftersom den anpassar sig till deras redovisningsprogramvara, distributionssystem eller en vän berättade för dem hur bra deras gör.

Det här är ok orsaker men inte stora skäl att välja en e-handelsplattform, som säkerhet, inbyggd marknadsföring, enkel att använda, lätt att migrera från och till andra plattformar, teknisk support som löser problem och upprätthåller plattformens konkurrenskraft.

Valet består av öppna källkodsplattformar som WordPress eller värdplattformar som BigCommerce. I de flesta fall rekommenderar jag en värdplattform över open source på grund av ovanstående skäl.

Vill du ta alla värdansvar som säkerhet och fixa saker när de går sönder? Och vad händer när plattformsleverantörerna slutar stödja den eller debiterar mycket mer för att göra det? Hostade plattformar hanterar problem som detta och priserna är mycket rimliga.

Jag rekommenderar värdplattformar eftersom de kommer med många SEO-funktioner, integration med sökmotorverktyg, analysverktyg, produktflöden / shoppingmotorer, produktgranskningsplattformar, alternativ för kors / uppsäljning, integration med bättre tjänster som leverantörer av webbplatssökning, meddelanden om kunduppsägning, automatiserade meddelanden, meddelanden om lager, Amazon-integration, chattleverantörer, tillgång till de senaste marknadsföringsmöjligheterna och mer.

I huvudsak kan du tjäna pengar mycket snabbare utan alla värdvärden. Inte alla värd eCommerce-plattformar är bra, så jag rekommenderar Shopify, 3dCart och BigCommerce. Guldstandarden i e-handelsplattformar är dock Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin är grundaren och huvuddesigner / utvecklare på Radiator.

Kommer jag från en företagsbakgrund med erfarenhet av de flesta större plattformar, drog jag mig tidigt till Shopify när jag grundade Radiator.

Som designer är Shopify en dröm att arbeta med. Deras flytande frestande språk är intuitivt och relativt lätt att lära sig. Du kan ta nästan vilken design och funktionsuppsättning som helst och implementera den mycket tydligt, på ett sätt som är mycket läsbart och underhållbart över tid. Jämfört med andra plattformar är Shopify vinner vinnaren här för designers.

Som utvecklare, väl, har Shopify satt ihop ett vackert ekosystem. Och eftersom Shopify är Saas, behöver du aldrig oroa dig för att underhålla servrar, hantera trafikspikar, säkerhetsproblem eller att behöva tillämpa uppdateringar / korrigeringar.

Det viktigaste är deras API. Genom design håller de centrala funktionaliteten för administratören ren och tillgänglig, samtidigt som de tillåter utvecklare att utöka den på några ovanliga och kreativa sätt.

Ett bevis på detta är deras app-butik som gör det möjligt för applikationsutvecklare att utöka funktionaliteten hos Shopify med applikationer;

Du kan skriva din egen eller välja mellan hundratals installation med ett klick från deras app store. Ett bevis på denna framgång kan ses i antalet företagslösningar som har investerat i Shopify-integrationer.

För dagliga operationer – inte alla anställda behöver utbildas. När det gäller att bearbeta beställningar, lägga till produkter, uppdatera webbplatsen … en välbyggd och konfigurerad Shopify-butik kan hantera allt.

Och så långt som backend går – det är en av de vackraste och mest funktionella jag någonsin har sett.

Och det bästa är att det blir bättre för varje dag. Du kan sälja Shopify-produkter på din WordPress-webbplats. Sälj direkt på Facebook, Pinterest och Twitter med ett klick.

Integrera med alla större betalningsportar. Apple Pay lanserar i höst för beställningar med en knapptryckning. Nya funktioner läggs ständigt till. Vi lägger alla våra ägg i Shopify-korgen och kunde inte vara lyckligare.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy är teknisk chef för Spring Web Solutions.

Shopify är den överlägset vår mest föredragna e-handelsplattform.

De viktigaste skälen:

 • Mycket enkel CMS (våra kunder älskar att använda admingränssnittet för att hantera order och produkter)
 • Mycket lätt att anpassa (ur utvecklarens synvinkel)
 • Massor av fantastiska appar / moduler att välja mellan det helt enkelt plugin
 • Mycket snabbt att komma igång – du kan bokstavligen komma igång med en gateway och börja handla inom ett par timmar.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “höjd =” 150 “bredd =” 150 “/></p><p>~ Ben är VD och grundare av Diff. Han leder ett team på 25 programvaruutvecklare och ingenjörer som fokuserar på att tillhandahålla anpassade lösningar till kunder på Shopify sedan 2010.</p><p>Shopify är vår föredragna e-handelsplattform av några skäl.</p><p>Till att börja med är dess temamotor den mest eleganta som vi har arbetat med över alla SAAS-plattformar.</p><p>De har också gjort ett bra jobb med API: et, vilket gör att vi kan komplettera den tillgängliga funktionen både på framsidan och baksidan av applikationen.</p><p>Viktigast av allt tycker våra kunder om det!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “höjd =” 150 “bredd =” 150 “/></p><p>~ Kyle är en entreprenör och utvecklare. Han är skaparen av dussintals e-handelsbutiker. Hans företag Trend Tape tillhandahåller aktiemarknadsanalys till handlare.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Vill du veta vad framgångsrika programmerare och entreprenörer har gemensamt?</p><p>Det finns en enda kärnprincip som förenar båda. Det finns i tre bokstäver:</p><p><strong>TORR. Upprepa inte dig själv. När du har löst ett problem en gång använder du den lösningen för alltid.</strong></p><p>Innan Shopify var tvungen att rigga samman en plattform varje gång du ville bygga en e-handelswebbplats. Det fanns så många små “TODOs” att ta hand om. Små detaljer som inte var relaterade till kärnbegreppet i ditt företag.</p><p>Saker som hosting, webbplatsdesign, hastighetstester, installation av ramverk och oändliga anpassningar för att få det att fungera korrekt. Det fanns andra lösningar, men implementeringen för utvecklare var dyr och utmanande.</p><p>Tack och lov har Shopify ett fantastiskt API som gör det möjligt för utvecklare att automatisera hela butiksskapande processen praktiskt taget.</p><p>På grund av dess popularitet är du också säker på långsiktigt stöd från programmerargemenskapen. Du behöver inte oroa dig för att dina ädelstenar och paket blir föråldrade.</p><p>Vad Shopify har gjort för e-handelsplattformar är vad Google gjorde för sökning. De har skapat en oerhört överlägsen produkt och tagit över marknaden. Du är säker på säkerhet och skalbarhet.</p><p>Dessutom kan du köra ett skript för att kalla Shopify API när du har en idé om en produkt. Voila! Du har en fungerande skyltfönster som skalar till månen och tillbaka.</p><p>På så sätt kan du lägga alla dina ansträngningar i marknadsföring och försäljning och tjäna pengar.</p><p>Shopify sätter utvecklare i verksamheten.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell är en seriell onlineentreprenör med 6 års erfarenhet inom finansblogging. Han bloggar också på en Russ Lobo, hans personliga webbplats där han delar sina nischfallstudier.

Från min erfarenhet, för en nybörjare är den bästa plattformen Shopify. Shopify ger dig en betala per månad-modell och den är mycket skalbar. Det har ett mycket bra arkiv av teman som hjälper till att fokusera på produkten snarare än att slösa tid på designen.

Förutom enkla teman och mallar har Shopify-plattformen också ett stort antal utvecklare som kan ändra temat enligt ditt krav.

Som plattform är den mycket skalbar och rymmer ett stort antal produkter. En av mina framgångshistorier på Shopify är http://www.petitevigogne.com/.

En nackdel som jag ser är att eftersom produkterna finns på Shopify-servern, ibland tenderar webbplatshastigheten att vara långsam, särskilt för stora webbplatser. Detta orsakar en dålig användarupplevelse och påverkar också SEO.

Men totalt sett, när det gäller installationstid, användarvänlighet, SEO-optimering och skalbarhet, är Shopify en av de enklaste plattformarna att bygga din eCommerce-webbplats.

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan är VD och grundare av det som de flesta av oss kärleksfullt kallar ”DMG.” Från alla kretsar inom tandindustrin som behandlar tandmarknadsföring som ett ämne är Justin Morgan den tandmarknadsföringskille som alla fortsätter att prata om.

Ditt urval av e-handelsplattform bör baseras på vad dina mål är och vilken typ av handlare du är. Jag har arbetat med detaljhandlare med små mamma n ‘pop (under $ 2MM / år) som har butiker.

En av de största problem som jag har med e-handelsplattformar är hur plattformen kommer att integreras med min klients detaljhandelssystem (POS). ShopKeep verkar vara ett av de mest enkla och lätta att installera POS-system där ute.

Av den här anledningen är BigCommerce tilltalande eftersom den integreras fint med ShopKeep. Det är kritiskt att upptagen detaljhandelsägare kan hitta hjälp med kundservice och jag har hittat ShopKeep för att ta hand om mina detaljhandelskunder..

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay kom in i marknadsföringsvärlden som webbdesigner och utvecklare. Hon arbetar nu som SEO-specialist och e-handelsspecialist för seoplus + i Ottawa, Kanada.

Shopify är definitivt ledande inom e-handelsprogramvara. Det är tillräckligt enkelt för företagare att inrätta sin onlinebutik men tillräckligt komplex för att möjliggöra anpassning från utvecklare och marknadsföringsexperter. Med otaliga API: er och appintegration – har Shopify blivit min rekommenderade e-handelsplattform.

Shopify har allt som krävs för att starta och växa onlineföretag. Från grunderna i SEO till komplexiteten i retargeting – Shopify har de förmågor som krävs för att växa online-trafik och optimera för konverteringar.

Vi har en kombination av appar (som kvitto, shoppingflöde, orange app och inventeringshjälpare) för att hålla företag på rätt spår och expandera. Dessa appar gör det möjligt för företag att hålla kontakt med upprepade kunder, utvidga till andra onlinemarknader som Amazon och Ebay, fullständig användartestning, samtidigt som de håller reda på lager för att säkerställa försäljningen.

Med det mest användarvänliga gränssnittet jag har sett och enastående support, tillåter Shopify för marknadsförare och utvecklare att växa sina affärer samtidigt som företagets ägare håller sig i slingan med lättlästa mätvärden och beställning.

Huvudpanelen och baksidan av Shopify är enkla att följa och levererar alla mätvärden som företagare vill se när de loggar in i sin onlinebutik (trafik, försäljning, referenser osv.).

Detta är en enorm faktor när vi rekommenderar Shopify till potentiella kunder eftersom de alla vill ha kontakt med affärsmetriker och se när framgång händer och varifrån den kommer.

Andra plattformar som Squarespace, WooCommerce och Magento har alla begränsningar. Oavsett om det handlar om spårning, prissättning, komplexitet för funktionssäkerhet bakom företag för företagare eller generellt användargränssnitt – Jag har drabbat vägstöt med alla tre plattformar inom webbdesign / utveckling, SEO och e-handelstillväxt.

Precis tidigare denna månad bekräftade Shopify att de nu har över 300 000 handlare som använder sin plattform. Denna tillväxt bekräftar att expansion och tillväxt är nyckeln.

Som marknadsförare kan jag förvänta mig att Shopify snart kommer att vara lika robust som Magento men behålla enkel funktionalitet som den har nu. Alternativ och möjligheter är oändliga för denna ständigt växande plattform – vilket gör den till den jag rekommenderar till alla kunder.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock är erfaren inom e-handel från koncept till lansering. Han har hanterat onlinebutiker och verksamheter, medan han ständigt letade efter nya möjligheter inom det digitala marknadsföringsutrymmet.

Efter att ha börjat med höjden på alla plattformar och beslutat att detta bara inte gjorde det för oss, har jag en uppskattning av vad Magento kan göra. Med det sagt är min favoritplattform hela tiden för e-handel måste vara Shopify.

Det finns ett starkt och växande samhälle som stöder Shopify som är ogiltigt på många andra plattformar. Detta resonerar bra med app-butiken såväl som arbete kring lektioner från utvecklingssynpunkt. Det finns många fantastiska funktioner inbyggda i Shopify, följande är vad som hindrar mig från att rekommendera en annan.

Plug and play-teman:

Shopify har en lätt att navigera utvecklingssida som passar bra i WordPress-gränssnittet. Teman kan ändras i slutet av en dime, och många aspekter kan ändras genom deras WYSIWYG-redaktörer. Tänk på att även om HTML och CSS kan skrivas för att justera statiska temainställningar kommer du troligtvis att behöva hjälp av en utvecklare om din färdighetsuppsättning är en nybörjare.

Massor av stödjande appar:

Med en öppen källa ger uppkomsten av privata appar. Varukorg till kundvagn som migrerade en av mina 5000 SKU-webbplatser som jag arbetade på med mycket få fel (trots de dåliga recensionerna). Andra populära appar som Sumome och Recomatic plug and play precis som en WordPress-webbplats skulle göra.

Även om Shopifys egen “köpknapp” -app fortfarande är i sin barndom har enorm potential. Genom dynamiska auto-gen-skript förvandlar denna app valfri extern webbplats till din nya sidobutik med yttervagnar som passar (Java-kunskap behövs).

Bedrägeriskydd:

Samtidigt som de erbjuder Shopify-betalningsportalen får butiksägarna möjlighet att enkelt övervaka alla bedrägliga aktiviteter. Detta är bra för alla som hanterar beställningar av stora volymer som kan vara målet för bedrägliga gäster. Gula flaggor för adressavvikelser och flera försök, röda flaggor för VPN: s och skuggiga inköpshistorik. Allt som allt ett bra verktyg för att rädda din slutraden.

Gula flaggor för adressavvikelser och flera försök, röda flaggor för VPN: s och skuggiga inköpshistorik. Allt som allt ett bra verktyg för att rädda din slutraden.

Sist men inte minst är det ett kanadensiskt företag! Som en stolt kanadensare älskar jag att stödja en plattform där jag är född och uppvuxen.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin är en professionell frilansförfattare och bloggare. Han skriver om småföretagens sökning och synliga sociala medier på sin blogg DigitalGYD.com.

För mig är min favorit e-handelsplattform Shopify. Jag har mina bloggar och webbplatser i WordPress som är bra men för min e-handel butik; Shopify är vad jag valde.

Varför valde jag Shopify?

Shopify är den perfekta hybriden mellan WordPress (mycket kodning krävs för att få en eCommerce-plattform inrättad) och enkla onlinebutiker som Wix.com (där du inte kan skala ditt lilla e-handelsföretag till ett större företag).

Jag har faktiskt en guide för att skapa en enkel onlinebutik med Wix som är perfekt för nybörjare. Men om du vill ha en fullfjädrad e-handelsplattform skulle jag gå med något som Shopify.

Shopify är å andra sidan lätt, behöver inte några kodningskunskaper och kan skalas bättre än en plattform som Wix.

Andra två skäl till varför jag valde Shopify skulle vara:

1. Bakpanelens kontrollpanel: Det har allt från lagerkontroll till orderhantering i ett system. Detta gör det enkelt att få en fågelperspektiv och rädda besväret.

2. Tillgången till appar: Om du är en kodare kan du integrera nästan vad som helst med Shopify, men om du är en icke-kodare (som jag) så är dessa appar en stor tid och pengesparare.

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer anses vara en av de 10 populäraste bloggarna i Pakistan. Han har byggt många e-handelswebbplatser för kunder.

Jag har erfarenhet av några av mina onlineprodukter som säljer kunder eftersom de vill ha något automatiskt system för sina företag. Jag ger dem webbplatsen med fantastiska funktioner och de blir nöjda kunder.

Det finns tusentals e-handelsplattformar, teman och skript tillgängliga på internet och många av dem är gratis att använda med fantastiska funktioner. Det är svårt att säga att Shopify är kung.

Ja! Men jag måste säga här. Som denna programvara eller så kan du säga plattformar ger mig det lätt att göra saker på ett korrekt sätt. Och tro mig, de är kungen med 100 000 butiker ström.

Funktionerna i Shopify I love:

1. Vi kan enkelt skapa en social media-butik på Facebook
2. Testalternativ så att vem som helst kan prova dess funktioner för att se till att det passar bra
3. Plugins för din butik (gratis och betalt)
4. Vi behöver inte betala för transaktioner och du kan ladda upp obegränsat
föremål till salu
5. Lätt att installera för småföretagare och nybörjare

Det finns många andra funktioner i Shopify.

Till slut vill jag säga att Shopify är allt-i-ett e-handelsplattform.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell grundare och VD för Saucal, ett internetföretag som specialiserat sig på WooCommerce-utveckling. Han började bygga webbplatser medan han fortfarande var i grundskolan och visade först sitt arbete nationellt vid 14 års ålder under en direktutsändning av en kanadensisk tv-serie.

WooCommerce

 • Öppen källa
 • Byggt för WordPress

På Saucal är alla våra e-handelswebbplatser byggda med WooCommerce. Varför? För det första tror vi på öppen källkodsteknik. Ännu viktigare är att vi tror på förmågan att redigera och äga vår kod.

Av den anledningen håller vi oss borta från stängda lösningar, som kan lämna oss begränsade till grundläggande funktioner och konfigurationer, eller stängas utan vårt samtycke. Open source ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot är en e-handels- och WordPress-expert baserad i Storbritannien. Han är också grundaren av YoGrow vilket ger enkel e-handelsanalys för butiker som vill växa.

Hästar för kurser! Vilken e-handelsplattform som passar dig beror på dina krav. Som sagt, vår mest rekommenderade plattform är WooCommerce eftersom den är mest flexibel.

Det är betydligt lättare att utveckla anpassade teman och funktionalitet för en WooCommerce-installation. Om du bara doppar din tå i e-handelsvärlden, kanske du föredrar en värdlösning med allt som fungerar ut ur lådan.

När du är mer etablerad och har fastställt specifika krav för ditt företag behöver du en mer anpassningsbar lösning.

WooCommerce är ett idealiskt alternativ, och eftersom det är inbyggt direkt i WordPress finns det många WordPress-integrationer du också kan dra nytta av.

WooCommerce och WordPress är båda med öppen källkod, och det har också fördelar. Det är en felaktig anmärkning att likställa detta med ‘gratis’. Faktum är att det blir dyrare att anställa designers, utvecklare, konsulter och liknande för att dra nytta av denna programvara.

Den största fördelen är samhället som har utvecklats tillsammans med WooCommerce. Det finns en livlig marknad för plugins och teman du kan använda. Utvecklare blir mer och mer bekanta med in-och ut-ut-platsen från Woo.

Öppenheten säkerställer att säkerheten är stram och bästa praxis tillämpas. WooCommerce, WordPress och tillhörande plugins är i ständig utveckling. Uppdateringarna är regelbundna.

Detta innebär att du måste lägga resursen åt sidan för att hantera uppdateringarna, men kommer också att innebära en mer robust butik för dig att driva din online-verksamhet från.

Om du pressar gränserna för ditt befintliga värdsystem eller kanske hittar din mer företagsplattform för uppblåst för dina krav, föreslår vi att du tittar på WooCommerce. Det är inte den billigaste eller enklaste men är en säker och säker plattform att bygga din verksamhet på.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus är en dansk marknadsföringsspecialist bosatt i Sverige. Förutom webbutveckling och onlinemarknadsföring producerar Magnus video- och ljudinnehåll och hjälper sina kunder att sälja sin kunskap online.

Jag har en favorit e-handelsplattform, men den passar inte alla. Det handlar om behov och kompromissvilja. För vissa butiker, en nyckelfärdig webbshoplösning som Tictail.com eller Shopify är det absolut bästa valet – för andra behövs en komplex, skräddarsydd inställning med lagerhantering med flera lager osv..

Jag har funnit att kombinationen av styrkan hos WordPress och flexibiliteten i WooCommerce ofta passar mina kunders behov bäst. Jag gör sällan stora inställningar som behöver hantera tusentals produkter och beställningar varje dag, men mer innehåll är drivna webbplatser med shoppingmöjligheter. WooCommerce verkar hålla ihop med dessa projekt – och när min kund ber om specifika funktioner kan jag förklara att det verkligen finns ett plugin för det.

WordPress + Woocommerce är ett CMS med en butik på toppen, medan Magento, PrestaShop, etc. är butiker med en CMS på toppen. Om du har en webbshop med mycket innehåll och en begränsad mängd produkter är W + W-kombinationen idealisk.

WooCommerce låter mig skapa butiker som säljer en kombination av fysiska produkter, digitala nedladdningar, medlemskap för ett stängt område på webbplatsen och tillgång till kurser, allt med lite eller ingen anpassad kodning.

Det gör lösningen billig för kunden, och vi kan fokusera på att skapa innehållet snarare än att ta reda på hur man ansluter olika plattformar utan att köpupplevelsen lider.

Jag kan göra affiliate-erbjudanden med bloggare just där, inuti WordPress-gränssnittet, och att spåra försäljning med Analytics eller liknande system är en bris. Åh, och SEO-anläggningarna är oöverträffad av de andra systemen som jag har sett om du ställer in den efter boken.

Styrkan hos WordPress och Woocommerce är också deras svaghet: open source-koden kan fritt analyseras av hackare, och mängden WordPress-webbplatser som hackas och injiceras med malware och spam är skrämmande.

Du måste verkligen hålla din WordPress-webbplats säker och uppdaterad hela tiden!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve har byggt och marknadsför framgångsrika webbplatser sedan 1997. Han har ett djup av verklig erfarenhet av att driva väldigt olika företag som ger honom ett brett perspektiv på vad ett företag behöver för att vara framgångsrik online.

När det gäller e-handelslösningar är jag ett stort fan av “det beror på”.

Under åren har vi byggt allt från enstaka produktwebbplatser med en PayPal Köp nu-knapp till en helt anpassad valsad shoppinglösning för en kund med internationella kunder som säljer produkter så små som en plastpistel till fullständiga containrar som skickas av fraktfartyg utomlands.

Det finns många livskraftiga lösningar där ute, och var och en har sina fördelar och minus. Men jag har några “gå till” lösningar som verkar passa de flesta behov.

WooCommerce har blivit en bra lösning för mindre butiker och webbplatser som klienten kanske inte uppdaterar så ofta.

Det smälter in sömlöst med WordPress, så det presenterar inte en ny inlärningskurva för dem och har alla viktiga funktioner jag gillar att se i en enkel butik. Det startar snabbt, och vi kan lansera en butik om några timmar om vi behöver.

För större butiker och mina testsajter brukar jag lita på OpenCart oftare än inte. Återigen är det en mycket enkel installation, och vi kan få platsen för webbplatsen på plats på några timmar och gå live på mindre än en vecka beroende på vilken produkt som säljs.

OpenCart har en massiv supportgrupp med nästan lika många tillägg som WordPress så att det enkelt kan anpassas för nästan alla behov. Dessutom, om det saknas en funktion som vi behöver, finns det en mängd utvecklare som är villiga att bygga den funktionen för bara några få dollar.

Det stora är att det bara fungerar direkt från rutan efter några admininställningar. Om du kan leva med standardtemat kan du ha en fungerande butik med PayPal-behandling på mindre än en dag, men du kan också ta det åt andra hållet till en fullständig shoppingupplevelse.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac är en entreprenör och en super affiliate, med nästan 20 års erfarenhet av online marknadsföringsutrymme.

Under åren har jag haft möjlighet att arbeta med flera e-handelsplattformar. Från de första dagarna av Yahoo Shopping Cart till enkla en-sidas beställningslösningar för online-marknadsförare.

Från min personliga preferens skulle jag vilja att min inställning ska vara så enkel som möjligt och samtidigt erbjuda möjligheten att spåra alla vinklar på min webbplatstrafik, beställningar och omvandlingar.

För att detta ska ske kan mina alternativ troligtvis gå med en dyr allt-i-ett-lösning eller gå med en WordPress-driven lösning som WooCommerce.

Eftersom jag är ett stort fan av WordPress och gillar anpassningsalternativ, samtidigt som jag har möjlighet att ansluta till betalningsprocessorer som Amazon, Stripe och Paypal – skulle jag hålla fast vid WooCommerce som min e-handelsplattform som du valde.

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil har skapat och marknadsfört webbplatser sedan 2009. Han är grundaren av Only Way Online, en digital marknadsföringsbyrå som är specialiserad på att öka webbplatsens trafik och försäljning online. Neil tillhandahåller även SEO-coachning för mindre företag genom “Your Brand Found”.

Woocommerce räcker ner!

För ungefär fyra år sedan ville min fru och jag lansera en lyxig presentbutik på nätet och genomförde minst en månads forskning. Vi beslutade att välja Woocommerce av följande skäl:

 • WordPress är bra – Det är enkelt, kortfattat, du kan skapa vackra webbplatser och Content Management System är bra för SEO och innehållsmarknadsföring. Jag har använt WordPress i flera år, så när jag fick reda på att jag kan skapa en e-handelswebbplats med den, var det nästan ingen brainering.
 • Låg kostnad – det finns inget behov av att köpa chunky, dyr programvara, istället väljer du ett tema, installerar WordPress och Woocommerce, kopplar det till din betalningsport och du är bra att gå. Okej, förmodligen inte så enkelt, men du får det, rätt. Eftersom det är självhotell finns det inga pågående månatliga avgifter, betalar en gång och glömmer.
 • Tillgång till utvecklare – Du kommer aldrig att kämpa för att hitta en WordPress-utvecklare, vilket också hjälper till att hålla startpriset för en Woocommerce-webbplats rimlig jämfört med andra plattformar. Jag arbetar för närvarande med en kund som spenderade tusentals pund på en ny webbplats utvecklad på en plattform skapad av deras marknadsföringsbyrå. Det betyder att varje förändring de vill göra på webbplatsen är en betydande kostnad och en utdragen process. Klienten har känt sig begränsad, och det är en stor anledning att välja en plattform som WordPress som alla har tillgång till.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin älskar att gräva sig i affiliate-marknadsföring, utforska vilka möjliga sätt att skapa en passiv inkomst online och dela sin kunskap med den likasinnade gemenskapen. Han driver också ett SEO Outsourcing-företag och tillhandahåller tjänster till många SEO-byråer över hela världen

Svaret på att välja rätt e-handelsplattform beror verkligen på ditt mål och intresse. Min favorit e-handelsplattform hela tiden är utan tvekan WordPress.

Det har betraktats som en standard i branschen nu och när den används med Woocommerce-betalda plugins får du alla avancerade funktioner du någonsin vill se på din Ecom-webbplats.

Det bästa med WordPress är Open Source, Free, CMS är superlätt att använda, SEO-vänligt och det krävs inte mycket tekniska färdigheter för att hantera saker. När man integrerar Woocommerce med vissa betalda teman som Divi, kan man få en fantastisk snygg butik på ett par timmar.

Det finns många stora butiker som vi arbetar med som fortfarande använder WordPress och det enda skälet till deras val är plattformens enkelhet att lägga till försäljningstrattar och integration med populära marknadsföringsplattformar.

Tips: Många betalda WordPress-teman i dessa dagar levereras med 1 klick Demo Importera funktioner som hjälper dig att skapa en e-handel butik med ett alternativ att finjustera detaljerna för att matcha din produktlinje på enklaste sätt..

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria är en serieentreprenör och grundaren av Starligh MG, polska digitala märkesföretag som äger och driver internationella onlineplattformar i konkurrenskraftiga vertikaler.

Jag är ett stort fan av WooCommerce. För det första: WooCommerce är ett gratis open source-plugin med koden fritt tillgänglig för alla. Det betyder att du kan anpassa det på ett sätt du vill eller till och med bygga din egen anknytning.

Woocommerce är mycket flexibelt och lätt att använda. Även icke -ech-användare kan behärska det på en vecka eller så. Anledningen till detta är att Woocommerce är en del av WordPress. Tidigare användare kan njuta av användarvänligt WordPress-gränssnitt och logik.

Dessutom betyder det att du kan använda alla gratis och betalda plugins och teman som finns tillgängliga för WordPress-användare. På tal om betalda Woocommerce-tillägg är de prisvärda och kompatibla med nästan alla WordPress-e-handels-teman.

Även om WooCommerce är gratis, betyder det inte att det inte är professionellt. Med WooCommerce kan du bygga vackra butiker med funktioner som kupongkoder, detaljerad orderspårning, leveransstatus, lagerspårning, skatteinställning, verktyg för kundengagemang och mycket mer.

Stora samhället är en annan fördel. Du kan alltid få gratis support när du behöver det.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan är en webbutvecklare som specialiserat sig på SEO och en bloggare. Han hjälper människor att hantera sin online-närvaro med marknadsföring på sociala medier och sökmotoroptimering.

Jag gillar WooCommerce-företag för mina e-handelsplatser. Det ger mig en enorm fördel när det gäller flexibilitet och tillägg i motsats till andra Ecom-programvaruleverantörer som Magento eller Shopify.

Något som jag gillar med WooCommerce är att jag fortfarande kan blogga på samma webbplats som butiken. Jag kan prata om produkterna och jag kan personligen garantera dem på webbplatsen. Dessutom får jag välja vilket tema jag gillar som fungerar med WC för att skapa en butik.

Det bästa med WC är att det integreras direkt i den redan byggda webbplatsen och fungerar mycket bra med många plugins som jag vill lägga till på webbplatsen.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena älskar att skriva och läsa om trendmetoder inom marknadsföring online. Hennes expertis är att utforma kreativ webbplats och Facebook-marknadsföring.

Vanligtvis bestäms den bästa e-handelsplattformen av flera parametrar som kundkrav, budget, enkel drift osv. Och Woocommerce passar räkningen perfekt.

Vårt webbdesignföretag har utvecklat ett par e-handelswebbplatser på populära plattformar som Magento, OpenCart, Drupal och Woocommerce.

Men vi föredrar Woocommerce för kunder som främst ansvarar för DIY-lösningar, enkla att hantera funktioner och prisvärdhet. Med hjälp av Woocommerce kan kunder hantera shopping, e-post, produktkataloger, lager etc. med lätthet.

Magento och andra Open Source-plattformar erbjuder nästan samma typ av funktioner som Woocommerce. Men vissa funktioner kräver experthjälp för att köra. Och det är inte lätt att få en kvalificerad utvecklare att hantera Magento-plattformen. Dessutom är de dyrare än Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil är en webbdesigner för Cre8ive Online.

Min favorit e-handelsplattform är WooCommerce. Jag har försökt några olika genom åren men fann att det stora antalet personer som använder WooCommerce innebar att hjälp alltid kunde hittas.

Om jag stött på en begäran om specifik anpassning, har jag alltid kunnat hitta ett plugin som hjälper användarens mål. Det finns många utvecklare där ute som gör fantastiska tillägg för WooCommerce.

Jag har också funnit att WooCommerce fungerar bra med ett brett spektrum av teman vilket innebär att snygga webbplatser är bara några klick bort. Utvecklaren har problem med oändliga tilläggsprogram och medan de är dyra fungerar de felfritt.

Mikhail Khorev

Mikhail Khorev

~ Mikhail är en SEO-expert. Han har över 8 års erfarenhet av webbdesign och digital marknadsföring för små och medelstora företag.

Det finns så många e-handelslösningar på marknaden men under de senaste åren har jag föredragit att använda WooCommerce för alla mina klienter och projekt.

De flesta av de små och medelstora företagen behöver en billig, enkel och anpassningsbar plattform som kan hjälpa dem att sälja 10-1000 produkter, och WooCommerce är det bästa valet för det.

Från utvecklarens synvinkel är det en öppen källkodsplugin, vilket innebär att du har full tillgång till källkoden och kan anpassa den som du eller din kund vill ha. Det största biblioteket med tillgängliga tillägg och tillägg kan hjälpa dig att konfigurera valfri betalningsport och leverantör inom några minuter.

Hela installationen kan ta ett par timmar istället för dagar – kritiskt när klienten har trånga tidsfrister att uppfylla. För att inte tala om fantastiska och professionella mallar på ThemeForest, som kommer att göra en onlinebutik att se fantastisk på alla enheter, förbättra konverteringsfrekvensen och skapa en positiv varumärkesbild.

Andra plattformar ger bara inte denna anpassningsnivå och användbarhet, och i det förflutna var jag tvungen att spendera timmar på att fixa och uppdatera koden på andra eCommerce-plattformar (PrestaShop och OpenCart) eftersom några av anslutningarna och tilläggarna var föråldrade eller inte existera.

Sammanfattningsvis föreslår jag alltid WooCommerce eftersom:

 • Perfekt för små / medelstora onlinebutiker
 • Den billigaste startkostnaden
 • Snabb inställningstid
 • Full tillgång till koden och databasen
 • Det största biblioteket med tillägg
 • Mobil och SEO redo
 • Måttliga värdkrav (delad värd)
 • Låg underhållskostnad
 • Den största gruppen av användare och utvecklare (för att hitta svar och lösa problem)
 • Det är också mycket billigare och lättare att hitta WordPress / WooCommerce-utvecklare om kunden beslutar att anställa en intern utvecklare.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh har cirka 6 års erfarenhet av webbplatsutveckling. Han utvecklar webbplatser med WordPress i mer än fyra år.

Min favoritprogramvara är WooCommerce eftersom vi snabbt kan skapa vår webbplats med tillgängliga tillägg och tillägg.

Det viktigaste är att det är kostnadsfritt.

En av e-handelswebbplatserna som jag skapade för att sälja anpassad gummistämpel tog bara tre dagar att slutföra.

Förbud Markus

Förbud Markus

Min favorit e-handelsplattform är WooCommerce. Jag älskar att använda WooComerce inte bara för att det är nybörjevänligt utan också för att det är enkelt att installera och gratis.

Det ser skrämmande ut när du insåg, hur många plugins du måste köpa / få för att det ska fungera ordentligt, men ROI är mycket bättre än andra plattformar som erbjuder dig alla inställningar och funktioner för en provision.

Det ser skrämmande ut när du insåg, hur många plugins du måste köpa / få för att det ska fungera ordentligt, men ROI är mycket bättre än andra plattformar som erbjuder dig alla inställningar och funktioner för en provision.

Dessa plattformar skär inte bara en bit av dina vinster utan de får dig att leva enligt deras regler. Ja, det är sant att de ser ut som det är enkelt och billigt, men på lång sikt är det mer tillfredsställande att göra det själv med WooCommerce.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito är en Manila-baserad länkbyggnadsstrateg och är VD och medstifter av SharpRocket, ett länkbyggnadsföretag i Asien som erbjuder tjänster för att bygga vita hatlänkar för SEO-byråer, e-handelsföretag och stora företag i engelsktalande länder.

En av mina favorit e-handelsplattformar, särskilt för WordPress-webbplatser är WooCommerce. Några funktioner som kan komma till nytta för startägare idag är:

 • Produkter kan enkelt kategoriseras, ges med försäljningspriser och andra oberoende attribut. Det har en enorm flexibilitet att sälja en fysisk eller till och med en virtuell nedladdningsbar produkt.
 • Användarvänligt WordPress-gränssnitt. Detta kan hjälpa dig att bygga en onlinebutik utan att förväxla dig, så att du kan fokusera mer av din tid på att skapa fantastiska målsidor.
 • Inbyggt analyssystem som håller din statistik kristallklar.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj är en e-handelsentusiast som driver sin egen eCom-verksamhet.

Min favorit e-handelsplattform är WooCommerce. Anledningen till att jag valde WooCommerce är att det är extremt enkelt och användarvänligt att ställa in jämfört med de andra plattformarna jag tänkte på.

Det är också mycket flexibelt, och du kan skapa anpassade lösningar mycket enkelt. En annan fördel med WooCommerce är det extremt stora antalet tillgängliga gratis och premium-plugins.

De flesta av de anpassningar du behöver för att starta en butik kan göras med plugins som hjälper dig att starta snabbare och fokusera mer på att generera försäljning snarare än att oroa dig för tekniken.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin är en multi-prisbelönad entreprenör, bloggare, affiliate marknadsförare och talare som lär sig att bygga lönsamma nischsajter.

Jag rekommenderar WooCommerce.

Det är oerhört flexibelt Du får en hel del flexibilitet när det gäller funktioner, anpassning och en annan teknisk sida av saker. Du kan använda en WooCommerce-plattform för att sälja fysiska, nedladdningsbara, medlemsprodukter eller till och med anslutna / tredjepartshandelsbaserade produkter.

Enkel integration med befintlig webbplats, bloggar WordPress driver för närvarande över 25,4% av alla webbplatser online och ansvarar för över 76,5 miljoner bloggar!

Det jag älskar med WooCommerce är baserat på WordPress, och du kan enkelt integrera en e-handelsplattform / digital försäljningsplattform på din befintliga webbplats. Bloggare kan enkelt integrera en e-handelsbutik på sin blogg och börja sälja online.

Hundratals tillägg

Kravet för alla är nästan unikt och du behöver förlängningar för att uppfylla dina. Vad jag älskar med WooCommerce är att den har hundratals tillägg. De flesta av dem är gratis.

Andra funktioner i WooCommerce som fick mig att välja det

• Brett utbud av gratis- och premiummallar
• Befintligt WordPress-gränssnitt
• Gratis, inga engångs- / månadsavgifter

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley är grundare av Mad Lemmings, ett företag som hjälper entreprenörer och små företag att få fler kunder via sin webbplats

Min go-to eCommerce-plattform för mina kunder är Woocommerce. Varför? Eftersom det är en mycket enkel ram att använda och är baserad på WordPress som ger dig så mycket flexibilitet och kontroll.

Woocommerce kommer med alla grunderna du behöver för att starta en onlinebutik från produktsidor (med en mängd layouter via WordPress-teman), frakt, skatter, prissättning, betalningsportar, lager och lokalisering.

Inte bara det, men du får alla funktioner i WordPress som sidor, inlägg och bunnsolid SEO via plugins som Yoast eller All in One SEO. Det är nästan för lätt!

Naturligtvis, om du driver en massiv och komplex e-handelswebbplats så är Woocommerce & WordPress kan (så småningom) inte tillfredsställa alla dina behov, men för de flesta onlinebutiker är det ett av de enklaste och bästa sätten att gå.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron är expert på affiliate-marknadsföring. Han lär sina läsare hur man hittar en nisch, startar en webbplats och hur man växer trafik.

Jag har alltid använt WooCommerce-plattformen på grund av dess användarvänlighet och sättet som plattformen konfigureras. Woo Commerce fungerar med de flesta teman och ingrates väl.

Om du är nybörjare och inte är intresserad av att skriva kod än woo-handel är vägen att gå. Jag vet att det finns andra men användarvänligheten och integrationen är viktiga faktorer i min verksamhet.

Ditt företag måste vara starkt och du måste lära dig din publik. Med analyser som ingår i det här insticksprogrammet eller om det är inbyggt i ditt tema kan göra skillnaden i världen när det gäller konserveringar och ditt företag.

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie är en internetmarknadsförare på heltid som arbetat hemifrån i några år nu. Han driver flera nisch- / myndighetswebbplatser och några få e-handelsföretag.

Min favorit e-handelsplattform är WooCommerce. Det är den mest populära e-handelslösningen som används av 39% av webbplatserna med onlinebutiker.

Det är ett gratis plugin som du kan installera på din WordPress, vilket betyder att den kör din egen server. Om du behöver ytterligare funktioner kan du lägga till dem efter behov. Dessa tillägg betalas, men de är värda det.

Eftersom att välja rätt eCommerce-plattform för din onlinebutik är ett avgörande affärssteg, måste du välja det bästa: gå med WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan driver en webbplats som heter Shopping Signals som är avsedd att hjälpa onlineshandlare att marknadsföra sina webbplatser och locka till sig fler affärer genom marknadsföring online.

Jag vill först undersöka detta med min övertygelse att att välja en eCommerce-plattform är ett av de minst viktiga valen för en ny, liten e-handelswebbplats.

Jag förstår att många inte skulle hålla med om det uttalandet, men jag tror bara att det är som nummer fem i viktigt ordningsföljd när det gäller de saker du borde fokusera på.

Se till att dina produkter, publik, meddelanden och erbjudanden alla har ringt in först och välj sedan en e-handelsplattform som du är bekväm med.

Som sagt, tenderar jag att luta mig mot WooCommerce. Att vara marknadsförare och utvecklare i hjärtat älskar jag flexibiliteten i att kunna verkligen anpassa saker och komma under huven. WooCommerce tillåter denna flexibilitet.

Jag uppskattar också det faktum att det du får gratis med WooCommerce är fullt kapabelt och funktionsrikt. Du kan köra en anständig e-handelswebbplats med bara den fria plattformen.

Om du vill ta upp saker och göra anpassningar finns det dessutom en hel community av utvecklare som erbjuder gratis och betalda tillägg.

WooCommerce är också mycket enkelt och enkelt att implementera och hantera. Jag tycker att användargränssnittet är vänligt och självförklarande, även för icke-tekniska människor. Flera av de personer jag har implementerat det för har en mycket liten teknisk lämplighet, men ändå har de perfekt möjlighet att hantera butiken på egen hand.

Det kan finnas ett ännu enklare alternativ där ute, till exempel Shopify. Men de är kanske inte lika prisvärda och är vanligtvis mycket mindre anpassningsbara.

Så för mig är värdet på det du får gratis, plus användarvänligheten, tillsammans med möjligheten att anpassa, WooCommerce till ett riktigt starkt val.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan är en entreprenör och digital marknadsförare som hjälper företagare, proffs, frilansare och entreprenörer att få fler leads och sälja fler saker med hjälp av Internet.

Jag älskar Woocommerce, eftersom det integreras med WordPress, vilket gör saker så mycket lättare att ha en blogg, optimera den för SEO och rangordna den på Google. Du kan acceptera alla större betalningsmetoder som PayPal och Stripe direkt från din sida eller till och med från en tredje parts tjänst som Samcart.

Dessutom behöver du inte lära dig en helt ny plattform för att börja sälja dina produkter online, vilket är en enorm tidsbesparing. Jag har försökt med andra mer robusta plattformar, som Magento och Zencart, men jag fortsätter att gå tillbaka till Woocommerce på grund av UX.

Plus om du saknar något kan du alltid köpa ett plugin eller få något kodat specifikt för den funktionen. Så om du är en fan av WordPress som jag själv, gå med Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy är en webbstrateg och grundare av Orbit Media. Han har varit i webbdesign och interaktivt marknadsföringsutrymme sedan januari 2000. Han är också talare, marknadsförare, miljöaktivist och författare.

Hos Orbit är nyckelfunktionen för vilken plattform som helst enkel e-handelsintegration. Det låter oss välja det ideala verktyget för separata jobb.

Till exempel, när en klient vill ha en open source CMS med många funktioner, kan vi välja Drupal. Men för en eCommerce-backend som ansluter till alla andra system från tredje part kan vi gå med ett system som Shopatron.

Gold Eagle-webbplatsen är ett exempel på ett helt integrerat hybridsystem. En Drupal-katalog med en Shopatron-vagn och kassa.

Enkel integration är den ultimata e-handelsfunktionen!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun är en produktadministrationsproffs med fokus på P&L och är väl skicklig på att arbeta med tvärfunktionella team. Han älskar att arbeta med ”Fixing a vrak” -projekt, gillar att lära sig nya saker, lösa problem och arbeta med nya idéer. Han är MBA och datoringenjör, har fått möjlighet att arbeta med globala projekt i sin korta karriär på 5,5 år.

Eftersom e-handelsmarknaden växer snabbt ser vi många nya trender. När du startar ett nytt e-handelsföretag finns det många element som måste räknas ut, och det finns en hel del specialister där ute som kan hjälpa dig med var och en av dessa element.

I ett sådant scenario kan det vara en ganska förvirrande uppgift att räkna ut vilken plattform du ska använda när du letar efter att bygga din onlinebutik – särskilt om du inte kommer från en teknisk / e-handelsbakgrund.

Jag gillar personligen GetMeAShop som började med ett måttligt syfte att hjälpa små detaljhandelsföretag att ha sin egen online-närvaro.

Det är inriktat på att ge dessa företag en klar, användarvänlig teknologi tillsammans med de många tjänster som finns tillgängliga på olika plattformar – försäljningsstället, webbportal, e-handel butik, CRM, analys, marknadsplatshantering, integration av sociala medier.

Det är en komplett lösning för små företag att konkurrera och växa online, vilket ger företagen möjlighet att växa och blomstra med en plattform för att skapa sin online-närvaro och elementen i att marknadsföra sina affärer.

Med traditionella detaljhandlare som krymper sina fysiska fotavtryck och balanserar sina investeringar gentemot digital skapar denna plattform kontinuerligt nya affärsmodeller och anpassar gamla för att anpassa sig till grundläggande tekniska förändringar genom att hjälpa offline-säljare att ha en mobilbaserad, omnichannel detaljhandelslösning.

Med en mobilapp kan de inte bara ställa in sin onlinebutik utan sälja på flera marknadsplatser (medan de hanterar från en enda instrumentbräda), fånga kunddata, hålla hela sin inventering synkroniserad över kanaler (även offline via POS) och har in- djupanalys av deras lager, försäljning och kundinflöde.

Det bästa som jag gillade med GetMeAShop är ett stjärnteam som har utvecklat plattformen från grunden, jag tror att detta gör att de sticker ut när det gäller plattformens tillförlitlighet och servicekvalitet.

För närvarande har GetMeAShop många kunder från Indien men långsamt flyttar de internationellt genom att introducera funktioner som ett flervalutarsupport, internationella betalningar etc. Några av de kunder som använder GetMeAShop är Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan och Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen är en bloggare av hobby och en digital marknadsförare av yrke. Han arbetar med ett webbutvecklingsföretag och hanterar mestadels e-handelswebbplatser och hans företag utvecklar också Joomla-mallar för en e-handelswebbplats.

Jag älskar att använda Joomla CMS för att bygga e-handelswebbplatser. Det finns flera skäl till varför jag hänvisar Joomla till annan e-handelsprogramvara som WordPress eller Magento.

Jag har utvecklat Joomla. Så jag känner det bättre än andra.

I Joomla finns det så många programvara att bygga e-handelswebbplatsen som Virtuemart, Hikashop osv. Så du är inte begränsad till att bara använda en. Du kan använda enligt din enkelhet.

Joomla-gemenskapen är fantastisk. Alla älskar att hjälpa varandra att lösa sina frågor.

Det finns cirka 8000 tillägg tillgängliga i Joomla Extensions Directory, och Joomla-kärnteamet verifierar alla dessa. Så du kan använda dessa tillägg utan problem.

Det är helt SEO-kompatibelt, och det största skälet till min kärlek till Joomla är dess säkerhet. Jag tyckte att Joomla var säkrare än WordPress.

Efter Joomla skulle jag gärna rekommendera WordPress (WooCommerce) för eCommerce-webbplats eftersom det är lätt att använda och hantera. Om någon vill använda Joomla finns det fantastiska gratis multifunktionella Joomla-mallar. Och du är fri att använda dem för såväl kommersiella som icke-kommersiella ändamål utan att ge någon kredit.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen är en online-entreprenör, professionell bloggare och affiliate-expert. Förutom att skriva för sin huvudsakliga blogg Income Mesh, äger han en marknadsplats för målsidamall som heter “The Landing Factory.”

Min favorit e-handelsplattform är Easy Digital Downloads eftersom den är byggd specifikt för att sälja digitala produkter, vilket är vad jag gör.

Det är perfekt för mina affärsbehov eftersom det har olika tillägg tillgängliga som gör att jag kan utöka funktionen i min webbshop utan att bryta banken. Vad du än behöver, från betalningsportar till e-postmarknadsföring, de har allt.

En av de viktigaste sakerna är naturligtvis stöd, vilket är bra, killar från EDD är snabba, professionella och kunniga. Förutom att de också regelbundet driver nya uppdateringar och lägger till nya spännande funktioner.

Allt beror på vad som passar rätt för din situation.

Vad är din budget?

Vad säljer du?

Vilken typ av frakt behöver du?

Vilken typ av funktionalitet behöver du?

Vilka valutor kommer du att handla med?

Vad är ditt gateway-betalningssystem?

När du vet svaren på dessa frågor kan du begränsa vilken plattform som passar dig. Varje plattform har sina för- och nackdelar.

Till exempel:

WooCommerce – det är gratis, det finns massor av gratis plugins för att bygga funktionalitet och integrera PayPal och du är på väg redo att sälja online.

Nackdelen – Woocommerce kan vara buggy, integrationerna saknar stöd och många gånger spelar gateway-systemen inte fint tillsammans.

Shopify – en fantastisk plattform med stort stöd – men du är begränsad till vad som är möjligt inom ramen – och du är bättre redo att betala en månadsavgift varje gång du letar efter en funktionalitet utanför det normala ramverket.

Magento – delar upp den mest flexibla och tekniska färdiga e-handelslösningen.

Nackdelen – du borde vara eller anställa en bra utvecklare för att få denna ram att fungera för dig.

Så som ni ser det kommer allt ner till vilka resurser, kunskap eller budget du har tillgängliga som kommer att utgöra svaret på vilken plattform som är bäst för dig.

David Krauter

David Krauter

~ David först en marknadsförare först och en “teknisk SEO geek” andra … han är grundaren av webbplatser som säljer tillhandahåller webbplats & SEO-tjänster med fokus på mer trafik, leads, telefonsamtal & försäljning – inte bara rankningar …

Allt beror på vad som passar rätt för din situation.

Vad är din budget?

Vad säljer du?

Vilken typ av frakt behöver du?

Vilken typ av funktionalitet behöver du?

Vilka valutor kommer du att handla med?

Vad är ditt gateway-betalningssystem?

När du vet svaren på dessa frågor kan du begränsa vilken plattform som passar dig. Varje plattform har sina för- och nackdelar.

Till exempel:

WooCommerce – det är gratis, det finns massor av gratis plugins för att bygga funktionalitet och integrera PayPal och du är på väg redo att sälja online.

Nackdelen – Woocommerce kan vara buggy, integrationerna saknar stöd och många gånger spelar gateway-systemen inte fint tillsammans.

Shopify – en fantastisk plattform med stort stöd – men du är begränsad till vad som är möjligt inom ramen – och du är bättre redo att betala en månadsavgift varje gång du letar efter en funktionalitet utanför det normala ramverket.

Magento – delar upp den mest flexibla och tekniska färdiga e-handelslösningen.

Nackdelen – du borde vara eller anställa en bra utvecklare för att få denna ram att fungera för dig.

Så som ni ser det kommer allt ner till vilka resurser, kunskap eller budget du har tillgängliga som kommer att utgöra svaret på vilken plattform som är bäst för dig.

John Lawson

John Lawson

~ John är VD för ColderICE Media, Amazonas bästsäljande författare, IBM Futurist och Ebay Influencer. John är en pionjär inom online detaljhandeln och grundare av The E-commerce Group, en global gemenskap av handelsförsäljare och marknadsförare.

Min favorit e-handelsplattform är Miva. Dessa killar har varit med i spelet sedan början av 2000-talet och det är därför jag väljer dem. En av de viktigaste sakerna för mig är att välja en plattform som kan skala när du skalar.

Miva-butikerna var helt enkelt skräddarsydda för min “geek factor”, dess plattform är tillräckligt flexibel att allt jag ville göra idag kan implementeras.

Men också töjbart så att saker som kommer ner i röret i framtiden också kan integreras. De har ett bra team för stöd och ett mycket livfullt utvecklingssamhälle.

Möjligheterna för integration och tillägg är oändliga och med den ständigt föränderliga världen av e-handel som är ett stort plus för mina behov. Här är mina detaljer som fick mig att hoppa in och flytta till den plattformen:

 • Lätt att komma igång och starta snabbt
 • Möjlighet att integrera med mina back-end-processystem
 • Responsiv kundsupport
 • Utökbar, robust plattform som skulle växa när jag växte
 • Support på flera enheter, min webbplats ser bra ut och fungerar felfritt på alla enheter och webbläsare.
 • Priset konkurrerande för SMB-företagets ägare

Tack så mycket till alla eCommerce-webbdesigners, webbutvecklare, marknadsförare på nätet och bloggare som bidrog till denna expertundersökning! Särskilt tack till Russell Lobo och Gabriella Sannino som presenterade mig för flera deltagare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map