11 gratis WordPress-plugins för att installera en e-handel butik och börja sälja online

Med ökningen av online-shopping föredrar fler människor idag att köpa saker från e-handelsbutiker. Detta kommer inte som en verklig överraskning eftersom shopping online är bekvämt och prisvärd.


Tänk på det: ingen klä upp, komma in i bilen, resa till köpcentret eller vänta timmar i långa köer / linjer!

Medan WordPress-plattformen gör det enkelt att skapa en e-handelswebbplats, antingen för att komplettera din fysiska verksamhet eller som din primära verksamhet, finns det ett stort bibliotek med plugins tillgängliga, specifikt utformade för att förenkla och automatisera dina digitala butiks processer.

Att välja ett WordPress-plugin som passar ditt företags behov kan dock vara förvirrande. Det finns ju så många plugins att välja mellan att det är svårt att skilja det bästa från resten.

Oroa dig dock inte; vi har undersökt och listat 11 av de bästa (och gratis) WordPress-plugins. Alla dessa plugins kan förbättra dina kunders övergripande online-shoppingupplevelse. Så är du redo? Låt oss börja!

1. MarketPress

MarketPress är ett funktionsrikt, väl designat och lätt anpassningsbart plugin, skriven av professionella utvecklare på WPMU DEV. Utvecklarna designade detta fantastiska plugin för att hjälpa företag att leverera en trevlig, enkel och vacker kundvagnupplevelse för användare, utan att använda några tillägg eller tillägg.

Plugin kombinerar på ett intelligent sätt kraften i olika robusta plugins till en, fristående e-handelslösning. Det kommer med en rad tilltalande och iögonfallande teman, som du kan anpassa utan någon kodning.

MarketPress är också kompatibelt med Multisite och BuddyPress. Detta innebär att du snabbt kan bygga ditt eget nätverk av digitala butiker (som Amazon och eBay) och ta en viss procent av varje försäljning.

Premiumversionen av MarketPress erbjuder emellertid en rad avancerade funktioner, som beräknade leveransmoduler, produktanpassning, e-handelsspårning och en komplett svit med betalningsmetoder.

2. Cart66 Lite

Tidigare känd som PHPurchase, Cart66 är en mycket effektiv, säker och lätt e-handelslösning som låter dig skapa en “PCI-kompatibel” webbplats av alla slag. Skrivet av experterna på Reality66, behandlar plugin kreditkortsinformation säkert till din favoritbetalningsport med Mijireh Checkout.

Det som är ännu mer intressant är att Cart66 Lite också kan integreras med Amazon S3 perfekt, så att du kan sälja dina digitala produkter utan problem..

I själva verket, till skillnad från de flesta av de komplicerade eCommerce-plugins som du stöter på online, är den här kraftfull men ändå otroligt enkel att använda. Cart 66 Lite erbjuder flera valuta- och leveransalternativ, vilket ger ditt företag ett globalt erkännande och räckvidd.

Det innehåller också en rad kraftfulla funktioner, såsom integration av anslutna plattformar, anpassningsbara e-postkvitton, anpassade fält för produkter och mer. Den har nästan allt du behöver för att starta din digitala butik och få den igång inom några minuter!

3. Jigoshop

Jigoshop är ett robust, pålitligt och mycket säkert WordPress eCommerce-plugin, utvecklat av Jigowatt, en webbdesignbyrå baserad i Storbritannien. Plugin passar bäst för små och medelstora företag (små och medelstora företag) och har en intuitiv instrumentbräda som låter dig ställa in och hantera din eCommerce-butik på några minuter!

Du har mer än 30 mycket anpassningsbara och fullfjädrade teman att välja mellan, lämpliga för att skapa nästan alla typer av digital butik.

Du kan också ta din webbutik till nästa nivå med hundratals kraftfulla tillägg. Jigoshop har också en rad rapporteringsfunktioner som ger dig en realtidsvy av hur din eCommerce-butik presterar. Det är dock inte allt! Med det användarvänliga och okomplicerade lagersystemet kan du enkelt hantera inventering med Jigoshop.

Inte många vet att Jigoshop ursprungligen var en gaffel för den mest populära eCommerce-plattformen på webben idag, WooCommerce. Men plugin-programmet blir mer populärt på egen hand med varje dag som går.

4. WooCommerce

WooCommerce är ett kraftfullt eCommerce-plugin, byggt av erfarna människor på WooThemes. Den är fullpakad med olika toppfunktioner som ger företag möjlighet att förvandla sin vanliga WordPress-webbplats till en pengarskapande e-handel butik.

En av de bästa sakerna med detta plugin är dess samling av betalda och gratis tillägg och teman som du kan skräddarsy för att tillgodose de unika behoven i din onlinebutik. Som nämnts tidigare är WooCommerce en av de mest populära gratis eCommerce-plugins för WordPress som finns idag.

Några av de mest ansedda varumärkena i världen, som Harley-Davidson och Entrepreneur, använder det. Plugin driver för närvarande mer än 30 procent av alla onlinebutiker på webben! Du måste erkänna; det är några ganska imponerande siffror jämfört med andra plugins där ute.

WooCommerce-plugin erbjuder en rad användbara funktioner. Dessa inkluderar ett flexibelt kupongsystem, PayPal-standardintegration, enkel lagerhantering, försäljnings- och granskningsrapporter samt flera leveransalternativ.

Om en mycket anpassningsbar, robust och intuitiv eCommerce-plugin är vad du letar efter är WooCommerce värt att ta en bild. Många digitala butiker använder den och hittills har det visat sig vara ett värdefullt verktyg för var och en!

5. Enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads, en enkel, lätt och funktionsrik e-handelslösning, låter dig sälja digitala nedladdningar via WordPress gratis. Till skillnad från andra plugins, som erbjuder vissa värdelösa funktioner, ger Easy Digital Downloads bara de mest användbara funktionerna för att göra det lättare att sälja dina digitala varor.

En av dess viktigaste funktioner är dess robusta rapporteringssystem som gör att du kan se alla dina företags försäljning och intäkter genom enkla att analysera datatabeller och interaktiv grafik.

Eftersom plugin-programmet har kodningsstandarder för WordPress i åtanke, är det kanske den mest utvecklingsvänliga e-handelslösningen du hittar! Detta innebär att det är oerhört enkelt för utvecklare att göra ändringar i kodbasen för Easy Digital Downloads.

Med mer än 200 tillägg och teman att välja mellan kan du skräddarsy EDD efter din butiks behov. Men om du bara säljer digitala produkter är EDD utan tvekan det bästa möjliga valet för dig.

6. Ecwid

Ecwid riktar sig främst till företag som inte vill gå igenom besväret med att starta en helt ny webbplats. Det viktiga med detta plugin är att du kan ta din befintliga webbplats och snabbt integrera den i Ecwid-systemet på några minuter.

Systemet speglar också på flera andra webbplatser om du planerar att sälja dina produkter någon annanstans på webben. Detta gör att du kan hantera alla dina webbplatser från ett ställe istället för att växla mellan flera instrumentpaneler. En annan funktion som är värd att nämna är förmågan att lägga till en onlinebutik på Tumblr, Facebook eller någon annan social medieplattform.

Ecwid eCommerce-plugin är den mest populära eCommerce-appen på Facebook; det driver mer än 40 000 butiker! Ecwid erbjuder fyra planer med gratis. Även om det erbjuder begränsade funktioner är det mer än tillräckligt för att hjälpa dig att sälja dina produkter online enkelt och utan besvär.

Det bästa med det här plugin är där andra erbjuder dig en gratis provperiod (vilket innebär att du måste betala så småningom), det erbjuder en plan som är helt gratis.

7. WP e-handel

WP eCommerce är en kraftfull WordPress eCommerce plugin, utvecklad av Gary Cao, Justin Sainton och Dan Milward. Under de senaste åren är det bland plugins som är extremt enkla att använda. Plugin kan du anpassa CSS och HTML, så att du har fullständig kontroll över hur din eCommerce-butik visas.

Det spelar ingen roll om ditt företag säljer prenumerationer, fysisk inventering, medlemskap eller digitala produkter, WP eCommerce har allt du behöver för att sälja en enkel uppgift!

Med mer än 70 000 kunder och 3 miljoner nedladdningar är WP eCommerce det näst populäraste plugin på Internet. Det som är mer intressant med det här insticksprogrammet är dess strömlinjeformade kassaprocess, vilket ökar konverteringsgraden för din onlinebutik avsevärt.

Dessutom kan WP eCommerce integreras med många leverantörer och betalningsprocessorer. Om du letar efter extra funktioner kan du få många av dem genom att köpa premiumtillägg och uppgraderingar tillgängliga.

8. iThemes Exchange

iThemes Exchange är en intuitiv, utbyggbar och enkel e-handelsplugin för WordPress, utvecklad av experterna på iThemes. Med sitt användarvänliga gränssnitt gör plugin-produktionen relativt lättare. Och istället för att skapa en hel databas för kunder, som de flesta andra plugins gör, lägger den till kundinformation till sin sida genom att använda WordPress inbyggda användarsystem.

Med den här funktionen kan du hantera alla dina kunder mer effektivt eftersom du kan redigera transaktioner, lägga till anteckningar till kundinformation samt se produkter som köpt och tillgängliga nedladdningar med absolut enkelhet.

Att komma igång med detta plugin är enkelt och tar bara några minuter. Allt du behöver göra är att installera plugin-programmet, aktivera det, välja vilken betalningsprocessor du väljer, lägga till dina produkter och börja sälja! Exchange använder Stripe som sin inbyggda betalningsport för att göra inköpsupplevelsen enklare än någonsin för dina kunder.

Plugin kommer också med stöd för PayPal Standard som ett kärntillägg. Det finns också flera teman tillgängliga att välja mellan för att tillgodose dina specifika behov!

Andra gratis e-handels WordPress-plugins för att bygga onlinebutik:

9. eShop

EShop, ett lättillgängligt WordPress-plugin, erbjuder många metoder för att lista dina produkter. Med detta plugin är det extremt enkelt att anpassa inställningar och lägga till produkter. För att inte tala om det enkla gränssnittet och den snabba surfningen gör det lättare för dina kunder att handla i din e-handel butik. Det tillhandahåller flera leveransalternativ och handlare betalningsportar. Du hittar också statistiken för inköp användbar!

10. Snabbbutik

Quick Shop är ett enkelt butiksplugin och har inbyggt stöd för både e-post- och PayPal-funktioner. Det lägger till ett sidofält på sidan som visar besökarens kundvagn. Detta gör det lättare för köpare att veta vad som finns i deras vagnar medan de bläddrar igenom andra föremål att köpa. Plugin tillåter dig också att lägga till produkter nästan direkt med sin TinyMCE-knapp. Du kan också skapa produktalternativ, rullgardinslistor och mer.

11. ArtPal

Som namnet antyder är ArtPal en e-handelsplugin avsedd för artister så att de kan sälja sina mästerverk online. Plugin erbjuder några viktiga funktioner, såsom professionellt stöd för B2B-försäljning, enkel PayPal-integration och realtidsförsäljningsuppdateringar. Den inaktiverar en artikel så snart den säljs för att förhindra dubblering av försäljningen. I själva verket spelar det ingen roll om du säljer en hård produkt eller dina konstverk, du kommer att älska att använda ArtPal!

Över till dig

Och med det, alla, kommer vår lista över gratis WordPress-plugins för e-handel att sluta. Som du kan se finns det många gratis WordPress-plugins som du kan använda för att förvandla din vanliga webbplats till en fullfjädrad e-handel butik, och det också utan att behöva spendera mycket pengar.

Om du vill att ditt företag ska börja sälja via det digitala mediet rekommenderar vi starkt att du tar hänsyn till de plugins som nämns ovan. Dessa plugins är inte bara gratis, utan de har också de funktioner du behöver för att göra din onlinebutik till en enorm framgång.

Med rätt plugins installerade på din webbplats kan du ta din webbutik till nästa nivå genom att effektivisera och automatisera många av dess nyckelprocesser som avgör lönsamheten. Men som alltid beror detta på kvaliteten på det plugin du använder.

Så finns det några andra gratis WordPress-plugins för e-handel du använder? Vad tycker du om plugins som vi beskrev ovan? Är det något du vill lägga till? Snälla, meddela oss i kommentaravsnittet nedan. Vi skulle älska att höra från dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map