Pereka dan Pembangun Web Platform eCommerce Shopify Teratas

Shopify adalah platform eCommerce yang diukur oleh semua yang lain. Ia mempunyai hampir 300,000 kedai dalam talian. Perisian Shopify membantu perniagaan memproses penjualan lebih dari $ 17 bilion pada tahun 2015.


Platform Shopify semudah ini digunakan kerana kuat. Tetapi itulah yang menyebabkan kekecewaan bagi sesetengah orang. Bagaimana anda menggunakan fungsi untuk kelebihan sepenuhnya? Adakah anda mendapat penggunaan terbaik semasa anda mengintegrasikan aplikasi dan alat dari vendor lain?

Mengapa perlu berjuang dengan soalan-soalan ini? Bergantung pada firma pengembangan web yang pakar dalam penggunaan platform e-commerce Shopify. Buat pilihan yang bijak dan melabur dalam bantuan profesional.

Pereka dan pembangun web teratas Shopify

Mulakan dengan menjawab soalan-soalan ini tentang apa yang anda mahu lakukan dengan laman e-commerce Shopify anda.

Soalan penting untuk diajukan

Berapakah anggaran anda? Anda boleh menjalankan platform eCommerce Sumber Terbuka di Cloud Elastic Compute (EC2) Amazon. Anda tidak dapat membayar apa-apa untuk tahun pertama operasi anda. Tetapi, pakar eCommerce akan memberitahu anda bahawa memerlukan wang untuk menghasilkan wang.

Kos operasi kedai dalam talian sering berkadar dengan pendapatan yang anda hasilkan. Berapa banyak yang telah anda belanjakan untuk membayar perisian asas, yuran hosting, dan yuran transaksi?

Apa tetingkap pelancaran anda? Anda boleh menyediakan beberapa platform eCommerce yang dihoskan dalam beberapa jam sahaja. Yang lain boleh mengambil masa berbulan-bulan untuk menyiapkan dan menggunakan. Dan platform hanya satu elemen.

Bagaimana dengan produk anda? Adakah anda mempunyai foto, keterangan, dan kepuasan yang siap digunakan? Anda memerlukan perisian eCommerce yang siap digunakan semasa anda berada.

Betapa fleksibelnya anda memerlukan sesuatu? Orang sering berfikir bahawa mereka akan menghadapi batasan reka bentuk untuk kedai dalam talian mereka. Tetapi itu bukan satu-satunya halangan. Bolehkah platform yang anda pilih menguruskan rangkaian produk yang anda ingin jual?

Shopify adalah salah satu pembangun kedai dalam talian yang paling fleksibel di pasaran. Itu mungkin tidak akan menjadi cabaran anda dengannya. Tetapi, adakah anda tahu cara menyiapkannya, sehingga fleksibel seperti yang anda perlukan?

Bolehkah saya membuatnya bermain dengan baik dengan orang lain? Jual barang di Facebook? Kedai Amazon? Pembelian dalam aplikasi? Fail CSV untuk Beli-belah Google?

Adakah anda selesa dengan jawapan anda? Kini anda mempunyai pemahaman yang baik mengenai keperluan anda untuk kedai dalam talian yang dikuasakan oleh Shopify. Sudah tiba masanya untuk mencari pakar yang dapat membantu anda. Pembangun platform perisian eCommerce teratas ini patut mendapat perhatian anda.

Reka Bentuk Web Realm

Logo Reka Bentuk Web Realm

Langsung ke portfolio untuk melihat contoh karya reka bentuk Realm. Mereka ada sejak tahun 2007. Senarai pelanggan mereka bermula dari syarikat Fortune 500 yang sudah biasa hingga permulaan yang kecil. Kadar rujukan pelanggan hampir 80% menunjukkan kepuasan pelanggan. Realm percaya bahawa anda harus membiarkan media sosial melakukan pemasaran anda. Mereka bekerjasama dengan pelanggan untuk mengintegrasikan Shopify dengan semua platform sosial utama.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Logo Diff

Anda mungkin tergoda untuk kekal dan bermain dengan reka bentuk geometri yang menyeronokkan di halaman arahan. Tatal ke bawah dan baca mengenai pasukan pembangun yang diketuai oleh Ketua Pegawai Eksekutif Ben Crudo. Dia memulakan Diff sebagai peruncit yang kecewa mencari penyelesaian eCommerce yang lebih baik. Pasukannya baru ada sejak 2011, tetapi telah mengumpulkan lebih daripada 65 ulasan 5 bintang daripada pelanggan. Tumpuan pada Shopify menjadikan mereka berada di barisan hadapan dalam reka bentuk, integrasi, dan pemasaran.

sinusLAB

Logo sineLABS

Firma pengembangan platform ini mengkhususkan diri dalam aplikasi Shopify. Aplikasi ini menambah kesederhanaan dan fungsi ke kedai eCommerce anda. Kehadiran syarikat dalam talian tidak mempunyai portfolio yang menampilkan laman web pelanggan. Ini untuk semua alasan yang betul. sinelab menarik perhatian anda pada rangkaian aplikasi hebat mereka. Masing-masing mempunyai penjelasan yang mudah diikuti. Anda tidak dibanjiri oleh ciri teknikal. Pautan membawa anda ke aplikasi yang terdapat di laman web Shopify.

Radiator

Logo Radiator

Membeli-belah dalam talian adalah pengalaman visual. Radiator Studios mengetahui perkara ini. Syarikat pembangunan yang memenangi anugerah ini menumpukan perhatian pada reka bentuk responsif untuk kedai eCommerce menggunakan Shopify. Kunjungan ke portfolio mereka memberi anda lebih dari sekadar melihat apa yang telah mereka lakukan untuk pelanggan. Setiap contoh memberikan kajian kes atau melihat apa yang berlaku di belakang tabir.

3five

Logo 3five

Kira-kira separuh daripada pelanggan mereka datang hanya untuk sokongan eCommerce. 3five menggabungkan fungsi WordPress dan Shopify untuk menjalankan laman web yang mereka kembangkan. Mereka menggelar diri mereka sebagai butik, tetapi 3five mempunyai daftar pelanggan global. Terdapat koleksi sumber untuk dimuat turun. Mereka akan mempersiapkan anda untuk pertanyaan yang akan mereka ajukan untuk menyiapkan laman web Shopify eCommerce anda.

Jivaldi

Logo Jivaldi

Anda mungkin tidak pernah membaca definisi pakar penukaran yang fasih. Firma pengembangan eCommerce ini membantu pelanggannya mengoptimumkan platform eCommerce Shopify. Ia menyasarkan lalu lintas, meningkatkan kadar penukaran, dan mencari pelanggan baru. Perkara pertama yang anda dapati di laman web Jivaldi adalah portfolio mereka. Setiap contoh berkembang untuk berkongsi kajian kes. Anda diberi matlamat pelanggan dan bagaimana Jivaldi menghampirinya.

Reka Bentuk MEM (Mat Mullen)

Logo Reka Bentuk Mem

Dengan lebih dari 100 laman web eCommerce, Mat Mullen dapat mengatakan dengan yakin bahawa dia mengetahui satu atau dua perkara mengenai Shopify. Mat adalah jenis orang yang suka bercakap mengenai apa yang dilakukannya. Dia meletakkan nombor telefonnya tepat di laman web dan mendorong orang untuk menelefon dengan soalan. Dia mungkin akan menjawab beberapa soalan mengenai Slack. Mat memberikan bakatnya kepada mereka sebagai pengurus produk. Lihat portfolio pekerjaan Matt untuk pelanggan. Memerlukan lebih banyak bantuan untuk membuat keputusan? Baca beberapa testimoni 70-an yang dia ada sekarang di Shopify.

SinapsIndia

Logo SynapseIndia

Outsourcing Shopify eCommerce IT memerlukan pengalaman global. SynapseIndia adalah salah satu peneraju pembangunan luar pesisir. Syarikat ini mempunyai pasukan lebih dari 500 profesional IT yang berpengalaman. Mereka telah bekerja atas nama senarai syarikat global mulai dari 3M dan PayPal hingga Sotheby’s dan IBM. Baca blog mereka untuk pemahaman yang lebih mendalam mengenai kedalaman perkhidmatan mereka. Luangkan masa dengan Soalan Lazim mereka jika anda tidak pasti mengenai penyumberan luar pesisir.

Penyelesaian Web Spring

Logo Web Spring

Inilah kaedah terbaik untuk memahami bagaimana Malc Bull dan Paddy Rohr mengembangkan penyelesaian eCommerce. Biarkan mereka memandu anda melalui proses pemikiran mereka. Inti adalah kepercayaan bahawa teknologi tidak boleh menjadi halangan bagi pembeli dalam talian. Susun portfolio mereka mengikut platform dan perkhidmatan untuk melihat penyelesaian Shopify. Terdapat juga bahagian di laman web di mana anda boleh membaca kajian kes pelanggan. Tulisan ini membantu anda memahami bagaimana Spring Web mencipta penyelesaian untuk pelanggan mereka.

Reka Bentuk Abby Rose

Logo Reka Bentuk Abby Rose

Mereka mendapat senarai Ahli Shopify, jadi anda tahu firma reka bentuk California ini mempunyai penilaian tinggi. Laman eCommerce di halaman portfolio menunjukkan langkah-langkah teliti yang diambil untuk menggabungkan fungsi dan reka bentuk. Abigail Russel dan pasukan kecilnya pakar dalam reka bentuk dan pembangunan khusus Shopify. Sekiranya anda baru menggunakan Shopify, pasukan akan membantu anda, seperti yang mereka katakan, “Basahkan tangan anda” dengan percubaan percuma.

Langkah seterusnya

Logo Langkah Seterusnya

Firma reka bentuk ini percaya bahawa sains tingkah laku harus memutuskan fungsi kedai eCommerce. Mereka menggunakan kajian bagaimana orang membuat keputusan untuk membantu menghilangkan geseran dari proses pembelian. Agensi ini berkongsi sebilangan kecil contoh kerja di halaman portfolio. Masing-masing merangkumi kajian kes yang mendalam. Pendekatan ini mungkin baru bagi anda. Langkah Seterusnya telah mengumpulkan sumber untuk anda memahami lebih lanjut mengenai sains tingkah laku.

Di Atas Pasar

Logo Di Atas Pasaran

Beberapa syarikat pembangunan cukup berani untuk melemparkan harga di halaman depan. Di Atas Pasar memberitahu anda dari awal. Anda akan tahu berapa kos untuk menolong anda mengatur dan mengkonfigurasi kedai dalam talian baru menggunakan platform Shopify. Syarikat juga dapat membantu dengan perubahan pada laman Shopify anda yang ada. Sekiranya itu sesuatu yang biasa, Pakar Shopify ini juga dapat membantu anda di sana. Dalam semua keadaan, mereka memaklumkan mengenai harga. Ini adalah perubahan yang menyegarkan.

Bolehkah sesuatu terlalu serba boleh?

Salah satu kelebihan utama platform Shopify ialah ia mempunyai lebih daripada 100 tema cantik. Anda boleh mencipta identiti unik dengan sedikit usaha. Shopify juga mempunyai rangkaian alat (aplikasi) yang semakin meningkat untuk memperluas fungsi kedai dalam talian anda.

Semua pilihan dan variasi ini dapat membebankan anda. Terutama ketika anda baru menggunakan eCommerce, atau bahkan platform Shopify. Sekiranya anda melancarkan kedai dalam talian, anda mahu ia beroperasi secepat mungkin. Mencuba untuk mengetahui semua butiran Shopify mungkin bukan pelaburan terbaik pada masa anda.

Ketika itulah anda harus mencari kepakaran salah satu syarikat pembangunan ini. Sebilangan besar dari mereka hanya berurusan dengan Shopify. Semua mempunyai reputasi untuk mendapatkan yang terbaik dari platform.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map