71 Peruncit eCommerce Blog Teratas yang Perlu Dibaca untuk Meningkatkan Jualan Dalam Talian

Mendapatkan maklumat dalam talian mengenai eCommerce seperti cuba meneguk air dari pili bomba. Mustahil untuk mengawal aliran. Anda akan berakhir dengan lebih banyak daripada yang anda perlukan. Pencarian subjek yang berkaitan dengan eCommerce dapat menghasilkan berjuta-juta hasil.


Mana yang sesuai? Sekiranya anda ingin meningkatkan kemahiran eCommerce anda, bagaimana anda tahu blog mana yang paling sesuai untuk diikuti?

Banyak blog eCommerce memberikan maklumat berharga. Tetapi, adakah yang anda baca dan pelajari dapat menjana wang anda? Itu adalah blog yang ingin anda ikuti. Mulakan dengan 71 blog eCommerce teratas ini.

Contents

Blog Perniagaan eCommerce

Anda tidak perlu mencipta semula roda jika anda baru memulakan laman web eCommerce. Nilai membaca blog perniagaan eCommerce adalah belajar bagaimana orang lain melakukannya. Anda boleh membaca tentang kegagalan mereka dan mengetepikannya. Anda boleh mengetahui kejayaan mereka dan menggandakannya. Berikut adalah sepuluh blog yang memberi anda nasihat yang boleh diambil tindakan.

1. Lemonade Stand yang Lebih Baik

Lemonade Stand yang Lebih Baik

Richard Lazazzera memulakan blognya sebagai inkubator eCommerce dalam talian. Dia menulis mengenai pengalamannya sebagai seorang usahawan. Ini cara dia berkongsi pengetahuannya. Richard mendasarkan wewenangnya pada masa dia menghabiskan masa bekerja di Shopify.

2. Bahan Api eCommerce

Bahan Api eCommerce

Andrew Youdrian mengasaskan laman web ini. Ini adalah forum untuk pemilik kedai dalam talian untuk berkongsi pengetahuan mereka. Dia blog adalah percuma untuk dibaca oleh sesiapa sahaja. Terdapat lebih banyak maklumat berharga di podcastnya. Apa yang menjadikan eCommerceFuel sumber yang kuat adalah akses ke label peribadi. Penyumbang ini menjalankan laman web eCommerce dengan aliran pendapatan 6 dan 7 angka.

3. Masa eCommerce

Masa eCommerce

Laman web ini mempunyai rupa dan nuansa surat khabar dalam talian. Walaupun banyak blog berpendapat, kandungan di eCommerce Times tetap berkecuali. Daftar untuk mendapatkan suapan tertentu, supaya anda dapat memperoleh maklumat yang paling penting bagi anda.

4. penasihat saluran

penasihat saluran

Anda telah melayari laman web yang betul jika anda mahukan kaedah untuk meningkatkan keterlihatan kedai dalam talian anda. Kakitangan penulis menyumbang kepada blog. Terdapat jawatan tetamu dari pakar industri juga. Subjek berkisar dari tinjauan teknologi eCommerce hingga kajian strategik.

5. ECommerce praktikal

ECommerce praktikal

Nasihat mengenai strategi sangat bagus. Kaedah praktikal untuk menerapkannya adalah lebih baik. Itulah sebenarnya laman web yang dikendalikan oleh blog ini. Halaman depan laman web adalah senarai hantaran blog terkini. Setiap artikel adalah kapsul maklumat yang bernas. Anda akan membaca mengenai komponen utama yang menjadikan laman web eCommerce berjaya.

6. Pemasaran NERD

Pemasaran NERD

Drew Sanocki menulis blog ini, dan dia tetap fokus pada taktik. Dia akan memberitahu anda tentang apa yang sesuai untuknya dan syarikat yang dia nasihatkan. Drew mempunyai tauliah untuk menyokong nasihatnya. Dia mempunyai M.B.A. dari Stanford dan ijazah sarjana muda dari Harvard. Koleksi syarikat eCommerce menghasilkan lebih dari $ 100 juta pada tahun 2015.

7. DapatkanElastik

DapatkanElastik

Alana Thorburn-Watt menguruskan kandungan di laman web ini. Ini adalah salah satu daripada 10 blog pemasaran teratas di Kanada. Blog ini adalah salah satu daripada 15 blog usahawan yang patut dibaca, menurut Wall Street Journal. Jalan elastik menaja laman web. Ia menyediakan perisian eCommerce perusahaan kepada jenama terkemuka di dunia.

8. Alur

Alur

Kakitangan agensi pengiklanan digital teratas menulis blog ini. Anda akan mendapat pandangan mereka tentang bagaimana mereka merancang laman web eCommerce untuk pelanggan. Jadikan laman web ini sebagai senarai sumber jika pemasaran masuk adalah minat khusus.

9. Peruncit Internet

Peruncit Internet

Anda mungkin biasa dengan majalah itu dengan nama yang sama. Ini adalah rumah dalam talian mereka. Majalah bulanan ini dimulakan pada tahun 1999, dan laman webnya dikemas kini setiap hari. Pelbagai subjek eCommerce disaring ke segmen di bar navigasi di bahagian atas halaman utama.

10. ECommerce bootstrap

ECommerce bootstrap

Shabbir Nooruddin menulis blog mengenai pengalamannya menjalankan laman web eCommerce dengan anggaran yang kecil. Dia menulis tentang kesalahannya, dan dia berkongsi apa yang telah dipelajarinya agar orang lain dapat menghindari kesalahan tersebut. Shabbir mempunyai koleksi tutorial yang membawa anda selangkah demi selangkah melalui beberapa pengalamannya.

Blog Platform Perisian eCommerce

Perisian di sebalik laman web eCommerce adalah mesin dan penghasil wang anda. Bagaimana orang lain menggunakan pakej perisian eCommerce utama ini? Apa saja rintangan yang mereka temui? Apa yang digandingkan dengan mereka untuk mengoptimumkan pendapatan?

Hubungan yang anda buat dengan penyedia perisian hanyalah langkah pertama. Membaca blog penyedia perisian eCommerce dapat memberi anda maklumat selebihnya. Ini cara yang baik untuk memahami apa yang ada.

11. Komersial Besar

Komersial Besar

Anggota platform eCommerce terkemuka ini menyumbang kepada koleksi artikel. Catatan biasanya berkaitan dengan penggunaan perisian BigCommerce untuk kedai dalam talian. Sebilangan besar maklumat adalah untuk dan mengenai laman web yang menggunakan perisian. Masih banyak perkara yang perlu dipelajari. Lihat Kisah Kejayaan catatan untuk inspirasi.

12. Shopify

Shopify

Ini adalah blog salah satu nama terbesar dalam perisian eCommerce. Laman web menyusun maklumat mengikut jenis media dan juga kategori. Ini menjadikannya senang dicari podcast dan video jika anda berada dalam mod untuk multimedia.

13. Volusi

Volusi

Terdapat lebih daripada 1,500 catatan untuk dibaca di laman web ini. Penyumbang untuk menyediakan pelbagai artikel yang seimbang. Ada nilai untuk pemilik dan pengusaha perniagaan kecil. Ini juga merupakan tempat untuk mencari webinar yang akan datang. Seperti yang anda jangkakan, sebahagian besar kandungan mempromosikan produk pembuat perisian eCommerce.

14. LemonStand

LemonStand

Blog ini melekat pada artikel yang berguna mengenai cara menggunakan reka bentuk web untuk meningkatkan pengalaman pengguna. Penyumbang menawarkan nasihat yang mudah diikuti. Ia merangkumi contoh yang terbukti berkesan. Artikel tidak dikategorikan atau diindeks. Terdapat bar carian yang berguna di bahagian atas untuk membantu anda mencari subjek.

15. Ecwid

Ecwid

Perisian ini bukan penyelesaian lengkap, dan syarikat lebih suka dengan cara itu. Mereka fokus pada apa yang mereka sebut sebagai “pembangun kedai tambahan.” Penyumbang blog Ecwid berkongsi nasihat dan petua mengenai semua aspek menjalankan kedai dalam talian.

Blog Pengoptimuman Penukaran

Terdapat sebab penting mengapa anda harus meningkatkan kadar penukaran kedai dalam talian anda. Kumpulan blog ini membantu anda memahami tujuannya. Pengoptimuman menjadikan anda lebih banyak jenis pelanggan yang tepat. Ini membantu anda mengetahui dengan lebih baik apa yang mereka mahukan dari kedai dalam talian anda.

Pengoptimuman penukaran hampir percuma berbanding dengan iklan mesin pencari. Peningkatan 10% dalam kadar penukaran anda dapat membuat perbezaan antara untung dan rugi.

16. PenukaranXL

PenukaranXL

Peep Laja menggunakan pengalaman penjualannya untuk membuat blog mengenai perniagaan mendapatkan lebih banyak pelanggan. Janjinya adalah untuk menyampaikan maklumat dengan begitu baik sehingga anda tidak perlu mencari banyak perkara mengenai perkara ini. Anda akan menghargai kandungannya jika anda peminat poin dan grafik.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Agensi digital ini tetap memfokuskan pada pengoptimuman kadar penukaran. Blog adalah tempat mereka menyiarkan, dan membanggakan, mengenai kejayaan mereka. Peta jubin di sebelah kanan halaman utama memaparkan senarai subjek yang diliputi dalam catatan blog mereka. Semua catatan berkongsi tema pengoptimuman kadar penukaran.

18. Ilmu Penukaran

Ilmu Penukaran

Brian Massey dan Joel Harvey blog mengenai membantu kedai dalam talian meningkatkan kadar penukaran mereka. Mereka menyokong artikel dengan statistik dan data penyelidikan. Brian dan Joel adalah penceramah aktif. Sebilangan besar persembahan mereka terdapat di laman web sebagai webinar atau podcast.

19. Pakar Kadar Penukaran

Pakar Kadar Penukaran

Ben Jesson dan Karl Blanks telah berusaha untuk mengoptimumkan kadar penukaran sejak tahun 2006. Mereka telah berunding dengan syarikat seperti eBay, BMW, AT&Hotel T, dan Hilton. Perkhidmatan profesional mereka mungkin melebihi anggaran anda. Blog ini menawarkan nasihat dan maklumat percuma dan berguna.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Brothers Bryan dan Jeffery Eisenberg menulis Sentiasa Menjadi Ujian, begitu juga dengan buku terlaris yang lain. Mereka menulis catatan mereka sendiri. Kadang kala, artikelnya panjang dan merangkumi beberapa subjek. Pada masa lain, mereka menulis ringkas mengenai produk atau perkhidmatan baru yang ingin mereka cadangkan.

21. VWO

VWO

Paras Chopra dan Sparsh Gupta menulis mengenai pengoptimuman kadar penukaran. Mereka juga menulis blog mengenai penggunaannya Pengoptimum Laman Web Visual perisian. Mereka mengajak blogger tetamu untuk merangkumi subjek di luar kepakaran mereka. Laman web ini menawarkan artikel dan webinar. Gunakan navigasi kategori di sebelah kanan halaman utama untuk membuat kerja pantas mencari apa yang anda perlukan.

22. Secara optimum

Secara optimum

Perisian Optimizely menjalankan ujian A / B laman web dan mudah alih untuk kedai dalam talian anda. Blog berkenaan Optimizely, tetapi terdapat banyak maklumat tentang cara mendekati ujian. Kumpulan koleksi kajian kes menunjukkan kepada anda bagaimana beberapa pelanggan mereka yang lebih besar menggunakan ujian A / B untuk meningkatkan penukaran.

23. Pelayan Laman web

Pelayan Laman web

Tim Ash adalah salah satu pelopor pengoptimuman kadar penukaran. Dia menulis buku terlaris Pengoptimuman Halaman Pendaratan Pesan, dan dia bercakap di persidangan industri di seluruh dunia. Tim dan syarikatnya mengekalkan blog ini sebagai tempat untuk berkongsi pandangan dan penemuan. Anda akan menemui siaran sejak tahun 2006 lagi.

Blog Bayar per Klik (PPC)

Pencarian organik memerlukan sedikit masa untuk menunjukkan hasil. Bayar per klik (PPC) dapat menghasilkan hasil segera. Anda hanya membayar apabila orang yang berminat mengklik, dan anda menetapkan anggaran supaya anda dapat mengawal kos.

Tetapi, masih ada perkara yang perlu diperhatikan jika anda baru bermula. Anda memerlukan strategi yang mantap. Walaupun ia adalah topik perbalahan, blogger suka menulis mengenainya. Anda boleh belajar dan mendapat manfaat daripada apa yang mereka katakan.

24. Wira PPC

Wira PPC

Hanapin Marketing pakar dalam PPC. Mereka menerbitkan blog ini untuk berkongsi berita mengenai pelanggan mereka. Pengurus akaun agensi menulis setiap catatan. Subjek merangkumi berita industri, serta kajian kes dan tutorial. Kategori Sumber menyimpan maklumat terkini mengenai amalan terbaik PPC enjin carian.

25. Di dalam AdWords

Di dalam AdWords

Ini adalah blog rasmi Google untuk berita, petua dan maklumat mengenai AdWords. Persinggahan pertama anda di laman web ini adalah memuat turunnya panduan amalan terbaik. Anda juga boleh melanggan ke buletin bulanan Google. Ini adalah kaedah yang baik untuk terus mengikuti petua rasmi, senarai semak dan panduan video.

26. PPCChat

PPCChat

Ini semua mengenai media sosial hari ini, dan blog ini adalah bukti. Di sinilah anda akan menemui transkrip sembang Twitter mingguan. Ia berlaku pada hari Selasa pukul 12:00 EST, dan topiknya adalah mengenai semua perkara PPC. Tindak lanjut dan kemas kini disiarkan ke Twitter menggunakan hashtag #PPCChat.

27. Akuisisi

Akuisisi

Acquisio menyediakan penyelesaian pemasaran terprogram untuk agensi dan perniagaan kecil. Syarikat menggunakan perisiannya untuk membantu laman web mendapatkan hasil kempen yang lebih baik. Beberapa kawasan di blog mereka mempromosikan Acquisio. Artikel lain menawarkan nasihat dan teknik PPC umum. Anda tidak perlu menjadi pelanggan Acquisio untuk mendapatkan nilai di sini.

28. Strim Perkataan

Strim Perkataan

Perisian syarikat ini membantu anda membuat tekaan dari pemilihan kata kunci PPC. Anggota kakitangan dan penulis tamu menyumbang artikel. Baca tentang amalan terbaik, kata kunci, dan pengoptimuman kadar penukaran PPC. Laman web ini juga mempunyai Google Adwords percuma penggred prestasi. Ia dapat menganalisis kecekapan akaun anda.

29. Clix

Clix

Ini adalah blog agensi digital yang menguruskan kempen PPC. Anggota syarikat mengumpulkan dan berkongsi berita mengenai enjin carian teratas. Anda akan mendapat petua di mana arah aliran mungkin mengambil iklan PPC seterusnya. Pusingan mingguan menyerlahkan catatan blog yang patut dibaca dari laman web lain.

30. Iklan Bing

Iklan Bing

Enjin carian kedua paling popular di planet ini mengekalkan blog. Ya, ini kebanyakan mengenai bagaimana mendapatkan kedudukan mesin pencari yang lebih baik di Bing. Tetapi ada juga banyak artikel umum mengenai SEO, SEM, dan PPC. Gunakan menu tarik-turun untuk mencari topik tertentu. Anda boleh menapis artikel untuk mendapatkan petua PPC yang berguna untuk setiap iklan mesin pencari.

31. Pengetahuan yang diperakui

Pengetahuan yang diperakui

Brad Geddes menjalankan blog ini sebagai kaedah untuk mendidik orang ramai mengenai amalan dan prinsip terbaik PPC. Sebilangan kandungan hanya tersedia untuk ahli premium. Terdapat juga forum peribadi yang anda boleh pratonton dengan percubaan percuma. Selebihnya blog tersedia untuk semua orang. Dapatkan artikel dan maklumat PPC terkini yang disenaraikan mengikut tarikh di halaman utama.

32. Moz

Moz

Moz mempunyai rangkaian produk perisian untuk pemasaran carian dan analitik. Kakitangan menulis mengenai PPC dan menyiarkan artikel di blog mereka. Gunakan menu tarik-turun di bahagian atas di sebelah kanan untuk mencari artikel tertentu. Catatan terkini mengenai PPC terdapat di halaman utama.

Blog Analisis Web

Satu-satunya cara untuk membuat sesuatu yang lebih baik adalah dengan mengkaji kesannya. Itulah yang dilakukan oleh analitik web untuk anda. Data yang anda kumpulkan memberi anda gambaran tentang siapa yang mengunjungi laman web anda. Ini memberitahu anda apa yang menarik perhatian mereka.

Analisis ini membantu anda mengenal pasti perkara mana yang akan memberi kesan terbesar terhadap penjualan. Itu penting untuk diketahui. Kurang daripada .01% pelanggan anda akan bersusah payah menghubungi anda sekiranya mereka tidak menyukai atau mempunyai masalah dengan laman web anda.

33. Analisis NINJA

Analisis NINJA

Yehoshua Coren memulakan blog ini untuk membawa analisis pemasaran Internet kepada khalayak yang lebih luas. Ia adalah masa yang tepat. Dunia telah bersedia untuk membina berjuta-juta laman web eCommerce. Artikel di laman web merangkumi subjek teknikal dengan cara semula jadi.

34. AnalisisPros

AnalisisPros

Blog ini mempunyai fokus hampir eksklusif pada Google Analytics. Ahli syarikat menghantar artikel. Caleb Whitmore menubuhkannya pada tahun 2009. Sekiranya anda ingin mengemas kini diri anda, gunakan Pusingan Analitis pautan terus di halaman utama. Tumpuan pada Analitis Google menjadikannya istimewa pautan kategori sangat berharga.

35. Kissmetrik

Kissmetrik

Adakah anda tertanya-tanya bagaimana anda seharusnya menjadikan semua nombor analitik tersebut menjadi wawasan? Apa maksudnya? Blog ini adalah permulaan yang baik. Terdapat 18 kategori artikel. Sebilangan artikel hanya berkaitan dengan perisian analisis Kissmetrics. Sebilangan besar kandungannya bersifat umum, dan bertujuan untuk membantu pembaca pada tahap pemahaman apa pun. Sekiranya rumit, artikel itu akan menguraikannya untuk anda.

36. Ceramah Analitis

Ceramah Analitis

Justin Cutroni menerbitkan blog ini untuk berkongsi pengalamannya sebagai penyokong analisis Google. Dia jarang bergerak dari subjek Analisis Google. Banyak yang perlu diketahui mengenai produk popular ini. Justin menyusun catatannya ke dalam kategori yang anda akan dapati di sebelah kanan halaman utamanya.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing tidak takut untuk memberitahu anda bahawa dia menganggap data harus seksi. Maksudnya ialah dia ingin membantu anda mencari peluang dalam data anda yang membantu anda membuat peningkatan. Catatan Annie pendek. Dia membahagikan subjek yang rumit. Anda dapat memahami pendekatannya terhadap analitik walaupun anda seorang pemula.

38. LunaMetrik

LunaMetrik

Perundingan ini mengumpulkan nasihat dan maklumat mereka dalam bentuk catatan blog. Hampir setiap ayat mempunyai perkataan “Google” di dalamnya. Apa yang anda harapkan? Syarikat ini adalah Rakan Kongsi Bertauliah Google Analytics dan Penjual Semula Premium. Catatan popular dan kegemaran sepanjang masa oleh pembaca disenaraikan di lajur kanan di halaman utama.

39. Kejadian cukur

Kejadian cukur

Avinash Kaushik telah menulis blog ini sejak tahun 2006. Dia adalah pengarang terlaris dan pendiri Motif Pasaran. Avinash menyimpannya secara peribadi. Dia berkongsi maklumat, dan kemudian dia memberi anda perspektif. Sangat menyenangkan untuk belajar lebih banyak mengenai analitik, dan merasa seolah-olah seseorang bercakap hanya dengan anda.

40. Penyelesaian Analitis Google

Penyelesaian Analitis Google

Ini adalah blog rasmi untuk produk Google dengan nama yang sama. Di sinilah anda boleh pergi untuk mengetahui apa yang ada di Google untuk perisian tersebut ketika mereka terus mengembangkannya. Terdapat tujuh kategori artikel utama. Anda akan menjumpainya di bahagian atas halaman utama di sebelah kanan. Anda digalakkan untuk menggunakan bidang carian untuk mencari maklumat tertentu.

41. Kelakuan Dalam Talian

Kelakuan Dalam Talian

Data analisis menggarisbawahi tingkah laku. Adakah anda tahu dan memahami tingkah laku itu? Laman web ini bertujuan untuk membantu pemilik kedai dalam talian memahami bagaimana tingkah laku pelanggan mereka. Anda akan dapati artikel, panduan, dan koleksi hiburan kartun. Daniel Waisberg dan blogger tetamu membantu anda memahami penyasaran dan pemisahan, kegunaan dan pengoptimuman.

42. Dunia Analisis Web

Dunia Analisis Web

Kakitangan yang menyumbang untuk blog ini telah memberikannya perbezaan sebagai SAP 10 blog teratas untuk analisis. Analisis web harus mudah. Ini semua mengenai statistik. Tetapi para blogger di sini percaya bahawa terlalu banyak gembar-gembur. Mereka menjadikan tugas mereka untuk memastikan artikel bebas dari jargon.

Blog Media Sosial

Pemasaran mesin pencari bukan lagi kaedah terbaik untuk mempromosikan laman web eCommerce anda. Hari ini semuanya berkaitan dengan media sosial. Pengoptimuman enjin carian (SEO) masih penting.

Media sosial menguatkan SEO. Ia menambah konteks. Lebih penting lagi, ini membolehkan orang membuat atau menerima cadangan peribadi. Enjin carian memerlukan kandungan untuk diperingkat. Media sosial adalah cara untuk membuat pelanggan membuat kandungan untuk anda.

43. Pemeriksa Media Sosial

Pemeriksa Media Sosial

Laman web ini mempunyai lebih daripada 450,000 pelanggan. Ini adalah sumber yang mendalam dan berguna jika anda ingin mengetahui cara menggunakan media sosial. Ketahui cara berhubung dengan pelanggan eCommerce anda. Terdapat catatan harian ke laman web, serta podcast harian dan mingguan.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg memulakan blog ini sebagai cara untuk mengumpulkan maklumat yang dia kongsi sebagai penceramah, pelatih, dan pengarang. Peg bekerjasama dengan Guy Kawasaki dalam strategi pemasaran media sosial. Dia juga mempunyai 1.2 juta pengikut di Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest, dan YouTube. Mulakan di sini jika ini adalah lawatan pertama kami.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Blogger pemenang anugerah ini adalah pakar pemasaran digital, penceramah, dan pengarang. Artikelnya memberi nasihat mengenai cara menguruskan pemasaran digital dan masuk semasa anda berusaha menjalankan perniagaan. Rebekah suka membuat helaian dan senarai cheat. Mulakan dengan catatan yang mesti dibaca yang dicadangkan untuk mengetahui laman webnya.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari sering disebut sebagai “Ratu Facebook.” Forbes menyenaraikannya sebagai pengaruh media sosial. Mari hanya menulis blog mengenai Facebook. Tetapi, laman media sosial mempunyai 1.6 bilion pengguna aktif. Ada banyak yang boleh diperkatakan mengenai Facebook. Terdapat panduan navigasi kategori di halaman utama. Ini akan membantu anda mendapatkan soalan Facebook anda yang membara. Mari mungkin mempunyai jawapan.

47. Trend Jenn

Trend Jenn

Jenn Herman telah menjadi pakar yang terkenal dalam pemasaran Instagram. Blognya telah memenangi banyak anugerah media sosial. Inilah pemikiran mengenai siaran Jenn. Mereka tidak pendek. Dia tidak akan meminta maaf untuk itu. Jenn percaya anda berhak mendapat maklumat yang jelas dan terperinci mengenai pemasaran Instagram.

48. Boom Sosial

Boom Sosial

Kim Garst dan pasukannya memberikan banyak nasihat dan maklumat percuma. Pergi ke sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai lalu lintas, penglibatan, penukaran, dan kandungan. Semua catatan memberi petua mengenai cara menggunakan media sosial untuk mempromosikan laman web anda.

49. Bersemangat Sosial

Bersemangat Sosial

Sprout Social adalah syarikat yang membantu perniagaan berkomunikasi dengan pelanggan mereka. Mereka mengira Twitter, Facebook, LinkedIn, dan Instagram antara pelanggan mereka. Blog adalah koleksi bahan baik mengenai Sprout Social, dan media sosial pada umumnya. Jangan biarkan bar navigasi di bahagian atas halaman utama menipu anda. Masing-masing daripada tiga subjek terpenting diturunkan untuk mendedahkan subkategori yang lebih mendalam.

50. Mulut Sosial

Mulut Sosial

Apa yang diperlukan untuk berjaya dalam talian? Itulah yang ditulis oleh Francisco Rosales di blognya. Artikel-artikelnya menyentuh mengenai blog, media sosial, lalu lintas web, pemasaran, dan penukaran. Francisco menulis catatan itu sendiri, dan dia menaburkan pemerhatian peribadi dengan humor yang jujur.

51. Pamorama

Pamorama

Kandungannya disindikasi melalui Yahoo dan Mediabistro. Forbes menduduki tempat ke-24 dalam senarai 50 penyokong kuasa media teratas. Pam Dyer menggunakan blognya untuk membantu pembaca mengoptimumkan jenama mereka dan melibatkan pengguna dengan media sosial. Dia mengkategorikan artikelnya dengan awan kata di bahagian bawah halaman utama.

52. RazorSosial

RazorSosial

Ian Cleary adalah orang Ireland dan blogger yang bangga. Dia menulis untuk menolong orang lain menggunakan media sosial untuk mempromosikan laman web mereka. Laman web seperti Huffington Post sering mengambil catatan blog yang paling disukainya. Ian berpegang pada empat mata pelajaran utama. Mereka pemasaran kandungan, media sosial, analisis, dan automasi pemasaran. Pautan berada di bahagian atas halaman utamanya.

Blog Pemasaran E-mel

Pemasaran e-mel adalah salah satu alat terbaik yang anda miliki untuk meningkatkan penjualan. Anda boleh memperibadikan mesej dan tawaran. Anda boleh membahagikan pengguna berdasarkan tingkah laku sasaran. Anda juga boleh menguji tawaran pemasaran untuk melihat mana yang mendapat sambutan terbaik.

Pemasaran e-mel mensasarkan pelanggan. Ia menjimatkan kos dan boleh diukur. Anda mendapat faedah ini hanya jika anda melakukannya dengan betul. Baca bagaimana orang lain melakukannya.

53. Hubungan Tetap

Hubungan Tetap

Blog ini dikendalikan oleh salah satu syarikat pemasaran e-mel yang paling popular di dunia. Artikel tersebut dibahagikan kepada tiga bidang. Nasihat Pemasaran memberi anda gambaran umum mengenai trend pemasaran e-mel. The Perpustakaan Sumber kategori membantu anda mencari artikel, panduan atau video di laman web. Periksa Seminar & Latihan kategori untuk seminar dalam talian dan tempatan.

54. Kegemilangan

Kegemilangan

Ketiga-tiga pengasas platform perisian pemasaran berasaskan data Remarkety menjalankan blog ini. Sebilangan besar siaran tertumpu pada perisian syarikat. Terdapat banyak artikel mengenai teori umum pemasaran e-mel untuk menjadikannya sesuai dengan masa anda. Mulakan dengan penyenaraian catatan paling popular. Ia berada di sebelah kanan atas halaman utama.

55. Monitor Kempen

Monitor Kempen

150,000 syarikat menggunakan perisian pemasaran e-mel ini untuk menghantar lebih daripada satu bilion e-mel bulanan. Blog syarikat adalah tempat menyimpan petua dari mereka dan dari pelanggan mereka. Mulakan dengan Bagaimana untuk kategori dalam navigasi teratas.

56. Respons menegak

Respons menegak

Syarikat perisian ini menggunakan blog mereka untuk membantu pelanggan meningkatkan kempen pemasaran e-mel. Infografik dan tutorial mengubah idea yang kompleks menjadi alat yang berguna. Navigasi berdasarkan kategori di sebelah kanan halaman utama memudahkan anda mencari topik apa pun.

57. MailChimp

MailChimp

Lebih daripada 10 juta orang menggunakan perisian ini untuk merancang dan menghantar 600 juta e-mel setiap hari. Blog ini memuatkan artikel mengenai cara mendapatkan hasil terbaik dari MailChimp. Sangat mudah untuk mendapatkan nasihat pemasaran e-mel dari artikel untuk digunakan dengan perisian lain.

Blog SEO

Ini adalah kenyataan hidup. Google adalah cara orang mencari. 60% klik masuk ke hasil pertama. Anda akan bersaing dengan lebih dari satu juta laman web lain untuk baki 40% klik tersebut. Search Engine Optimization (SEO) meningkatkan kedudukan anda dalam hasil carian. Sekiranya anda tidak melakukannya, pesaing anda akan melakukannya.

Tidak seperti jenis usaha pemasaran yang lain, SEO mempunyai kesan kekal. Sebaik sahaja anda mendapat kedudukan teratas, sukar bagi laman web eCommerce lain untuk menghilangkannya.

58. Blog Rasmi Google

Blog Rasmi Google

Salah satu cara untuk meningkatkan kedudukan mesin pencari anda adalah dengan menambahkan kandungan yang relevan dengan laman web anda. Google mengikuti nasihatnya dengan blog ini. Ini memberikan pandangan mengenai produk, teknologi, dan budaya syarikat Google. Anda akan belajar lebih banyak mengenai Google, dan ini adalah contoh yang baik tentang bagaimana mencari subjek untuk ditulis di blog anda.

59. Tanah Mesin Pencari

Tanah Mesin Pencari

Mat McGee dan sekumpulan penulis menambah kandungan baru setiap hari ke laman web yang didorong oleh blog ini. Artikel menyentuh semua disiplin ilmu. Mereka fokus pada tip, taktik, dan strategi untuk menjalankan program pemasaran yang berjaya. Tukar antara paling popular, atau catatan terkini di halaman utama. Lajur kanan di halaman utama menyoroti kertas putih, siaran web, dan laporan penyelidikan.

60. Blog Moz

Blog Moz

Pembangun perisian SEO ini menawarkan nasihat, penyelidikan, dan panduan bagaimana. Ini adalah gabungan promosi diri yang bijak untuk produk Moz dan maklumat praktikal umum. Terdapat lebih daripada 350 halaman catatan blog. Gunakan navigasi tarik-turun di bahagian atas halaman utama di sebelah kanan untuk mencari apa yang anda perlukan.

61. Jurnal Enjin Carian

Jurnal Enjin Carian

Loren Baker mengasaskan laman web ini untuk profesional SEO. Bersama dengan editor eksekutif Kelsey Jones dan kakitangan, mereka menyoroti trend dan keperibadian penting. Anda boleh belajar dan berkomunikasi dengan pakar dari Google, LinkedIn, dan Disney. Artikel bermula sejak 2003.

62. Jam Mesin Pencari

Jam Mesin Pencari

Ini adalah tempat yang baik untuk memulakan jika anda baru menggunakan SEO. Artikel di sini tidak membuat andaian mengenai tahap pengetahuan anda. Anda akan menemui kamus istilah dan akronim utama. Banyak artikel “penjelasan” membantu anda memahami bagaimana SEO berfungsi.

Blog Pemasaran Kandungan

Lebih banyak kandungan di laman web anda bermaksud lebih banyak masa yang dihabiskan di sana. Lebih banyak kandungan juga memberi anda penglihatan yang lebih tinggi di enjin carian. Semakin banyak pelawat yang anda perolehi, semakin banyak trafik rujukan yang akan anda hasilkan.

Semua ini membawa kepada reputasi jenama yang lebih baik. Yang diperlukan hanyalah kesediaan untuk berkongsi pandangan anda dengan pengunjung laman web. Ini adalah pemasaran yang menjimatkan. Berikut adalah sebilangan blogger yang suka berkongsi apa yang berjaya untuk mereka.

63. Institut Pemasaran Kandungan

Institut Pemasaran Kandungan

Joe Pulizzi dan kakitangan penulisnya berkongsi maklumat mengenai pemasaran kandungan yang berjaya. Syarikat di belakang blog menerbitkan majalah dan acara pemasaran kandungan tahunan. Sekiranya anda baru menggunakan pemasaran kandungan, blog akan menawarkan senarai panduan panduan berharga. Mereka dikumpulkan di kawasan di sebelah kanan halaman utama. Bermula dengan yang ini.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark menggunakan blognya untuk mengajar anda bagaimana membuat apa yang disebutnya “kandungan dalam talian pembunuh.” Dia mempunyai pendapat yang kuat, dan dia tidak takut untuk mengatakan apa yang ada di fikirannya. Brian ingin membantu anda mengelakkan “omong kosong korporat hambar yang dibuat untuk mengisi laman web syarikat.” Dia mengajar anda cara menarik perhatian, mendorong lalu lintas, dan membina perniagaan.

65. Quicksprout

Quicksprout

Majalah Forbes mengatakan Neil Patel termasuk dalam 10 pemasar teratas industri. Majalah Usahawan mengatakan Neil mempunyai salah satu daripada 100 syarikat paling cemerlang di dunia. Dia menasihati syarikat seperti Amazon, GM, dan Viacom. Entah bagaimana, dia masih mempunyai masa untuk menulis blog ini. Dan, ya, dia menulis sebahagian besar catatan itu sendiri.

66. Salin Penggodam

Salin Penggodam

Joanna Wiebe dan Lance Jones menggabungkan kemahiran pengoptimuman copywriting dan kadar penukaran. Hasilnya adalah blog yang mengajar anda bagaimana menulis salinan yang lebih meyakinkan, dipercayai dan boleh digunakan. Sekiranya anda mengikuti nasihat mereka, anda dapat meningkatkan kadar penukaran laman web dan e-mel anda.

67. HubSpot

HubSpot

Pembuat perisian pemasaran masuk ini membantu laman web menukar petunjuk dan meningkatkan pendapatan. Lebih 15,000 syarikat menggunakan HubSpot untuk media sosial, e-mel, SEO, dan automasi pemasaran mereka. Sekumpulan penulis menyumbangkan artikel harian kepada tiga kategori utama. Masing-masing rosak a senarai topik tertentu.

Blog Mengenai Blogging

Terdapat banyak cara untuk mendorong lalu lintas ke laman web eCommerce anda. Blogging adalah yang paling berkesan. Setiap kali anda menambah catatan blog baru, anda akan menambahkan kandungan yang diindeks di laman web anda.

Pendedahan media sosial sama pentingnya dengan penemuan mesin pencari. Catatan blog adalah kandungan yang dapat dikongsi orang di rangkaian sosial. Sebuah blog mewujudkan kewibawaan. Anda mungkin tidak melihat hasil segera dari blog. Tetapi hasilnya bertambah lama.

68. ProBlogger

ProBlogger

Sebilangan besar catatan di laman web ini adalah oleh pengasas Darren Rowse. Darren tidak takut untuk menyelidiki apa yang membuat catatan blognya berfungsi atau gagal. Sebilangan besar artikelnya adalah buku panduan. Mereka mengambil subjek yang rumit dan membahagikannya kepada elemen asas. Ini adalah nasihat yang mudah dan praktikal. Anda boleh gunakan untuk menggandakan kejayaan Darren di laman web anda.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow memulakan blog ini pada tahun 2012. Hari ini ia mempunyai lebih daripada 100,000 pelanggan e-mel. Jon berpendapat anda tidak seharusnya terkesan dengan statistik tersebut. Sebenarnya, dia percaya bahawa lalu lintas tidak relevan melainkan menjana pendapatan untuk anda. Artikel pendek dan senang difahami. Mulakan di sini untuk memanfaatkan sepenuhnya blog ini.

70. Petua Blogging

Petua Blogging

Zac Johnson kini menjalankan blog ini. Dia dan sekumpulan penulis percaya bahawa blog boleh membuat lebih banyak daripada menjana pendapatan untuk laman web anda. Mereka juga berpendapat blog boleh ubah hidup anda. Zac dan pasukannya senang menemu ramah blogger lain. Mereka mengumpulkan artikel ini dalam satu kategori.

71. Petua Blog Harian

Petua Blog Harian

Laman web ini adalah blog mengenai blog profesional, untuk blogger profesional. Jangan biarkan ini menakutkan anda jika anda baru bermula. Sebenarnya, ini adalah tempat yang bijak untuk mempelajari asas-asasnya. Mark Zeni dan sekumpulan kecil penulis menawarkan petua harian tentang cara membuat blog untuk menyokong perniagaan anda.

Terus Mengikuti Perubahan

Laju inovasi bergerak dengan pantas. Perubahan dalam industri eCommerce berlaku dengan pantas. Tidak lama, pangkalan pengetahuan anda akan ketinggalan zaman. Terdapat cara mudah untuk mencegahnya daripada berlaku.

Memupuk kebiasaan untuk terus mengikuti perkembangan semasa. Lakukan lawatan berkala ke beberapa blog yang telah anda baca di sini. Atau, permudahkanlah diri anda. Minta blogger ini menghantar kandungan mereka terus kepada anda. Semuanya mempunyai pilihan langganan dan RSS feed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map