48 Pakar Berkongsi Petua Terbaik mereka mengenai Cara Memilih Platform Perisian eCommerce Terbaik

Mempunyai kedai dalam talian membolehkan anda bebas menjual produk anda 24/7 di seluruh dunia. Harganya jauh lebih murah daripada kedai batu bata dan mortar biasa dan dapat memberi anda pelanggan dari seluruh dunia.


Dengan banyak pilihan di luar sana, sukar untuk memutuskan platform mana yang akan digunakan. Dan keputusannya adalah penting kerana platform yang anda pilih mungkin menjadi pilihan yang anda miliki selama bertahun-tahun, jika tidak beberapa dekad akan datang dan akan menjadi asas kedai dalam talian anda.

Sekiranya anda ingin membina kedai dalam talian, anda mempunyai beberapa pilihan untuk perisian eCommerce, platform yang boleh anda gunakan untuk laman web anda. Kami memutuskan untuk mengetahui pilihan mana yang paling popular.

Kami menghubungi 48 pakar eCommerce dan menanyakan satu soalan utama kepada mereka:

Apa platform eCommerce kegemaran anda dan ciri apa yang membuat anda memilih perisian tersebut?

Hasilnya adalah:

Mari selami jawapan pakar dan ketahui apa kelebihan dan kekurangan setiap platform.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony kini adalah Ketua Pegawai Teknologi di InstaViva & Harapan Warna. Dia juga merupakan pengarah pentadbiran di Arctic Gray, Inc. Dia sering diminta untuk bercakap di acara-acara untuk pelbagai syarikat teknologi di seluruh dunia untuk membincangkan trend reka bentuk, penjenamaan, pengiklanan, SEO dan banyak lagi.

Nama saya Anthony, dan saya telah merancang laman web lebih dari satu dekad. Semasa memilih Platform eCommerce kegemaran, ada dua perkara utama yang saya perhatikan, satu adalah fungsi dan yang kedua adalah kemudahan penggunaan.

Kefungsian. Shopify adalah Platform eCommerce terbaik di luar sana mengenai fungsi dengan pelbagai plugin dan aplikasi dari Modul Penghantaran, Penyelesaian Penuh, lebih dari 70 Gerbang Pembayaran, Cadangan Produk, dan banyak lagi.

Shopify membolehkan anda membina laman web yang responsif, jadi sangat sesuai untuk semua peranti, dan memuatkannya dengan sangat pantas. Ini adalah penyelesaian yang baik untuk seseorang yang mempunyai pemahaman asas mengenai pengekodan dan pengembangan web.

Kemudahan penggunaan. Wix adalah platform eCommerce terbaik di luar sana mengenai kemudahan penggunaan dengan drag and drop editor dan sangat intuitif untuk hampir semua orang. Perkara terbaik mengenai Wix ialah anda tidak perlu tahu bagaimana membuat kod untuk membina laman web.

Semasa membina laman web untuk pelanggan, mereka cenderung kembali dengan banyak perubahan dan kemas kini dan selalu memerlukan pembayaran kepada pembangun, tetapi dengan Wix, kami dapat membina laman web tersebut dan kemudian pelanggan dapat mengambil alih pengurusan harian dengan mudah.

Wix adalah pandangan tetap (tidak responsif), tetapi ada penyunting mudah alih yang hebat untuk mengubah laman web anda menjadi pengalaman mudah alih yang sempurna.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs adalah Ketua Pegawai Eksekutif Magebit, sebuah agensi e-commerce yang mengkhususkan diri pada Magento. Dia juga merupakan pembangun dan pakar penyelesaian Magento yang diperakui. Arturus mempunyai lebih dari enam tahun pengalaman Magento profesional.

Tidak mustahil untuk mengetahui platform eCommerce mana yang terbaik. Ia bergantung pada keperluan pelanggan untuk menggunakan platform eCommerce.

Kegemaran saya adalah Magento, tetapi tidak sesuai untuk laman web kecil kerana perbelanjaan hosting dan penyelenggaraannya cukup tinggi jika dibandingkan dengan Shopify atau platform eCommerce sumber terbuka yang lain. Untuk laman web sederhana dan besar, saya mencadangkan Magento (CE atau EE) kerana Magento sangat berskala dan selamat.

Kira-kira 90% pelanggan Magebit menggunakan Magento, dan dengan pembangun dan garis panduan yang tepat, platform eCommerce ini adalah jalan menuju kejayaan.

Pada pendapat saya, ini adalah sebab utama untuk memilih Magento:

 • Pangkalan sambungan yang sangat besar (percuma dan berbayar)
 • Mudah disesuaikan tanpa menyentuh fungsi teras
 • Selamat dengan pelepasan patch keselamatan biasa
 • Komuniti yang berkembang pesat
 • Acara eCommerce biasa (Meet Magento)

Tidak setiap platform sempurna, dan ada juga kekurangan untuk Magento:

 • Kos hosting yang tinggi berbanding dengan platform eCommerce yang lain
 • Pembangun pakar yang diperlukan untuk bekerja sebagai pembangun dengan pengetahuan Magento yang lemah dapat merosakkan kedai dengan mudah

Saya juga pernah menggunakan Shopify, Woocommerce, dan lain-lain, tetapi mereka pasti jauh dari Magento kegemaran saya kerana rupa bentuk seni bina platform eCommerce yang lain.

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit adalah pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif DotcomWeavers, sebuah syarikat reka bentuk dan pemaju web pemenang anugerah dengan pejabat di Paramus, New Jersey; Orlando, Florida; dan Hyderabad, India.

Berdasarkan pengalaman saya, Magento mempunyai beberapa ciri utama yang menjadikannya menonjol sebagai salah satu platform eCommerce yang lebih mantap dan berskala.

 • Pengurusan katalog – Pengguna boleh memuat naik ribuan item dalam satu import.
 • Pelbagai pilihan harga – Anda dapat dengan mudah menetapkan harga barang yang berbeza, mengatur harga kumpulan pelanggan dan menyembunyikan harga dari pengunjung untuk memberi insentif kepada mereka untuk masuk. Ini membantu mengumpulkan maklumat pelanggan penting mengenai pilihan produk.
 • Makluman produk – Pelanggan saya melihat peningkatan penjualan daripada menggunakan amaran mudah, seperti memberitahu pelanggan bahawa produk yang sudah habis stoknya kini sudah tersedia.
 • Berbilang kedai didayakan – Magento membolehkan anda membuat laman web berbilang bahasa yang secara automatik memuatkan paparan kedai dalam bahasa tertentu. Ini juga memudahkan bagi laman B2B untuk menguruskan banyak katalog produk secara serentak melalui sistem back-end yang biasa.
 • Antara muka pengguna yang disesuaikan – Platform ini mempunyai kemampuan untuk mengubah reka bentuk dan mengubah tema berdasarkan kategori. Perniagaan boleh mempunyai banyak etalase dengan sistem pengurusan belakang tunggal. Ini adalah alat yang kuat kerana semakin banyak pengalaman pengguna yang disasarkan, semakin besar potensi penukaran.
 • Integrasi pemprosesan pesanan – Kerjasama integrasi Magento tiada tandingan yang menawarkan pelbagai penyelesaian pemenuhan pesanan. Ini termasuk NetSuite, QuickBooks, dan ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen adalah Ketua Pegawai Eksekutif Achintya Tech, sebuah syarikat yang dia mulakan pada tahun 2013. Kepakaran mereka adalah pengembangan dan reka bentuk mudah alih bersama dengan reka bentuk dan pembangunan web.

Magento percuma untuk dimuat turun dan dipasang. Anda boleh mengubah kod sumber bagaimanapun anda mahu sesuai dengan jenis laman web yang anda bina dan memasang sambungan yang mudah didapati melalui Magento Connect Marketplace.

Magento Connect, kebetulan juga merupakan pasar aplikasi e-dagang terbesar di dunia

Salah satu rungutan utama dari pengguna platform e-dagang yang lain adalah kenaikan kos yang disertakan dengan setiap ciri kecil yang ditambahkan ke laman web ini.

Dengan Magento sebagai sumber terbuka, isu itu adalah bukan masalah sepenuhnya. Tambahkan seberapa banyak ciri yang anda mahu ke laman web anda, tanpa menghabiskan sedikit pun.

Masalah lain adalah had jumlah produk, barisan produk, dan SKU yang boleh dimuat naik dan dipaparkan di platform. Apabila anda semakin besar, dan kedai dalam talian anda menjadi lebih produktif, anda mula membayar yuran yang lebih tinggi kepada penyedia platform e-dagang anda.

Ini adalah kawasan lain di mana anda akhirnya tidak menghabiskan apa-apa untuk Magento. Kembangkan dan kembangkan sebanyak yang anda mahu, dan Magento akan berkembang bersama anda tanpa perbelanjaan tambahan.

47% pengguna web hari ini menjangkakan laman web akan dimuat dalam masa kurang dari 2 saat. Lebih lama dari itu dan mereka hanya menutup tab dan meneruskan kehidupan mereka. Setiap pelanggan yang pergi tanpa membeli meninggalkan satu lagi penyok dalam kadar penukaran keseluruhan anda.

Dengan tekanan pada prestasi, anda menginginkan platform yang memuat dengan cepat, membolehkan penyimpanan halaman dengan mudah, sementara masih membolehkan anda mempunyai seberapa banyak loceng dan wisel yang anda perlukan di laman web e-dagang anda.

Kita semua tahu betapa pentingnya menjadikan laman web kita sebagai SEO yang mesra. Kami juga mengetahui kebobrokan yang terlibat dalam mengoptimumkan setiap aspek setiap halaman di laman web untuk SEO. Ini boleh menjadi hambatan yang lebih besar untuk laman web e-dagang besar yang mencecah ratusan atau ribuan halaman.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan adalah pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Magic Logix, sebuah agensi yang berpusat di Dallas, Texas yang mengkhususkan diri dalam penyelesaian automasi pemasaran khusus untuk perniagaan di seluruh dunia.

Platform E-commerce pilihan saya ialah Magento Enterprise.

Saya sangat menyukai prestasi dan skalabiliti platform ini bersama dengan fungsi di luar kotak dan senarai panjang pemalam yang tersedia yang dapat disatukan dengan cepat.

Juga, saya suka pengalaman membeli-belah yang menarik yang anda dapat dengan fungsi Magento dan kesetiaan pelanggan.

David Holander

David Holander

~ David adalah CEO dan Pengasas Bersama Vaimo, salah satu penyedia penyelesaian eCommerce global teratas di platform Magento.

‘Saya harus mengatakan itu Magento. Itu adalah platform pilihan kami ketika kami memulakan perniagaan pada tahun 2008 dan sejak itu Magento menjadi 100% tumpuan kami.

Kami menyukai kenyataan bahawa ia adalah sumber terbuka, dapat disesuaikan sepenuhnya, dan ini membolehkan kami membina banyak modul, alat penyebaran, alat hosting yang diikat terus ke Magento. ‘

Rehan Fernando

Nama Ahli

~ Rehan adalah pengasas dan CEO EIGHT25MEDIA adalah syarikat reka bentuk dan pembangunan web yang berpusat di Silicon Valley.

Magento

 • Ia adalah sumber terbuka.
 • Ini adalah platform e-dagang peringkat # 1.
 • Ia boleh dipanjangkan.
 • Ini adalah sejumlah besar sambungan.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin adalah pemaju eCommerce yang berminat bekerja sebagai perunding di Nirmal Web Design Sydney. Dia juga gemar berkongsi pengalamannya dengan masyarakat melalui blog. Dia telah bekerja di lapangan selama lebih dari 4 tahun sekarang dan cemerlang di platform eCommerce di PHP.

Saya telah mengusahakan beberapa platform eCommerce seperti WooCommerce, Open Cart, dan Magento. Saya dapati Magento platform paling berkesan, memperkaya ciri dan berkuasa untuk portal web eCommerce.
Ini menyediakan pakej lengkap untuk perniagaan dalam talian dan mengandungi sebahagian besar kekangan yang diperlukan untuk laman web eCommerce.

Yang paling saya gemari mengenai Magento adalah:

1) Kedai berbilang – Pengurusan berbilang kedai sangat menyusahkan pembangun sejak beberapa tahun kebelakangan ini, tetapi Magento mempermudah saya dengan tweak belakang yang mudah.

2) Iklan dan pengurusan acara – Magento Menyediakan pilihan untuk pelbagai tetapan susun atur untuk acara dan tawaran seperti di musim perayaan kita dapat mengatur tata letak untuk tawaran penjualan dan iklan lain.

3) Pengurusan SEO – Magento menyediakan alat dan pakej yang berbeza untuk SEO penulisan semula Url, tetapan jenis Header Meta, peta laman dan templat mesra SEO memudahkan kerja dengan.

4) Reka Bentuk Modular dan Templat dengan blok dan susun atur – Corak reka bentuk MVC berdasarkan konfigurasi dan modularitasnya memberi standard kepada pemaju untuk bekerja dengan Magento dan konsistensi kod, kebolehgunaan semula adalah yang paling banyak untuk pemaju Php, terutama di laman web berasaskan eCommerce yang tidak layak dilakukan tulis kod dari awal untuk konsep yang diberikan oleh pelanggan dan Magento telah menjaganya.

5) Pelbagai ketersediaan pakej – Komuniti Magento menyediakan banyak pakej untuk keperluan pelanggan tertentu seperti perkongsian media sosial, SEO, dan sistem pembayaran yang memberi kelebihan kepada pembangun dan mereka dapat menjimatkan banyak masa dari ini.

6) Sokongan gerbang pembayaran berbilang – Kami dapat menggabungkan pelbagai gerbang pembayaran berkat Magento Sambung

7) Sokongan Platform Mudah Alih – Kami dapat menemui pelbagai templat mesra mudah alih di Magento Connect dan sangat mudah untuk bekerjasama dengan Magento M-Commerce di mana kami dapat melihat versi mudah alih dari pelbagai komponen laman web.

8) Perkhidmatan dan sokongan pelanggan yang fleksibel – Magento menyediakan ciri siap sedia untuk pelanggan, seperti penghantaran produk, penghantaran, pengurusan troli wishlist di luar kotak dan yang paling saya suka ialah invois cetak dan bil yang dapat diuruskan dengan mudah dengan Magento.

9) Sokongan berbilang bahasa – ia menyediakan ciri penyetempatan dengan kuki dan juga pilihan cukai pelbagai mata wang.

10) Perkhidmatan Web – Magento menyediakan fungsi dalaman untuk perkhidmatan web seperti SOAP, REST, XMLRPC yang digabungkan dengan teknik pengesahan yang selamat seperti OAuth untuk produk, kategori, dan data lain yang keluar dari kotak.

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe adalah pengasas dan CEO 4PointDigital adalah seorang veteran di ruang carian dan bekas pemilik Mr-SEO. Joe telah membantu ratusan pelanggan selama bertahun-tahun dan terus berada di barisan hadapan strategi SEO.

Pemilihan platform eCommerce yang paling sesuai akan bergantung sepenuhnya kepada keperluan anda seperti perkhidmatan hosting yang diperlukan atau tidak, reka bentuk kedai prebuilt atau disesuaikan, penyatuan aktiviti perniagaan dan pemasaran individu termasuk perakaunan, pengurusan inventori, perkhidmatan pelanggan dan pemasaran e-mel, dll..

Oleh itu, anda perlu meneroka pilihan yang ada dan perkhidmatan integrasi yang ditawarkan oleh CMS eCommerce tertentu.

Pilihan peribadi saya adalah WordPress dengan WooCommerce Plugin untuk kedai kecil yang hanya menjual beberapa produk tetapi Magento CMS untuk perniagaan eCommerce besar.

Magento telah terbukti menjadi platform laman web yang paling berkesan untuk fungsi eCommerce untuk pelanggan dan juga untuk webmaster. Pangsa pasarnya juga lumayan jika dibandingkan dengan pesaing perintis seperti platform Prestashop, Shopify atau BigCommerce.

Sebab pertimbangan ini adalah:

 • Penyelesaian Sumber Terbuka yang menjimatkan
 • Keramahan SEO – Menulis semula URL peta laman XML dinamik, menetapkan nilai meta Tajuk atau Huraian semuanya mudah digunakan.
 • Aktiviti Promosi – Editor halaman visual yang mudah dikendalikan akan membolehkan anda membuat dan menyesuaikan penawaran dengan cepat. Kupon dan peraturan harga yang fleksibel menjadikan kerja ini bebas tekanan.
 • Semua yang baik untuk Pembeli Bergerak – Kedai yang responsif akan memberi pengguna mudah alih pandangan yang lebih baik mengenai troli dan produk di tablet, telefon pintar dan peranti lain.
 • Kapasiti – Kekuatan untuk menampung sehingga 5,00,000 produk dan menangani 80,000 pesanan (setiap jam) menjadikannya pilihan yang jelas bagi pemilik.
 • Pilihan penghantaran, penyetempatan, dan Sokongan Gerbang Pembayaran – Sokongan berbilang bahasa untuk penyetempatan di pelbagai negara, peluasan pembayaran di Magento Connect dan pelbagai pilihan penghantaran menjadikannya mudah untuk mengatur semua perkara ini dengan kuat. Tidak menghairankan sama sekali jika Jenama seperti Samsung, Lenovo, Ford, dan Nike menggunakan Magento untuk aktiviti eCommerce mereka. Ia cukup bernilai!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric menjalankan sejumlah blog dengan trafik tinggi yang berjaya dalam pelbagai ceruk. Dia kini berkongsi pengalamannya dan menawarkan petua kepada calon blogger di Scribblrs.com

Secara peribadi, saya selalu mendapati Magento menjadi platform eCommerce yang hebat.

Saya selalu melihat perkara-perkara dari perspektif SEO, dan salah satu perkara yang saya sukai mengenai Magento adalah menjadikannya mudah untuk memastikan semua halaman produk anda dioptimumkan dengan sebaik mungkin.

Ini menjimatkan banyak masa untuk membuat URL yang dioptimumkan, tag meta, dan sebagainya. Ini memberi halaman produk anda peluang yang lebih baik untuk muncul dalam hasil carian untuk pertanyaan yang relevan yang dapat mendorong lalu lintas yang berkualiti.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair adalah blogger yang mempunyai kemahiran pengurusan dan kemahiran perakaunan. Dia mempunyai pengalaman bekerja dalam SEO dan pengaturcaraan.

Platform E-commerce kegemaran saya adalah Magento.

Magento tidak mempunyai had seberapa kreatif anda boleh dengannya. Ia dirancang untuk menjadikannya beroperasi sepenuhnya mengenai transaksi seperti mengambil pembayaran dalam banyak bentuk seperti PayPal, kad kredit atau kad debit atau Skrill.

Penghantaran adalah aspek penting dari laman web eCommerce. Anda boleh menyesuaikan sepenuhnya kos penghantaran setiap kali pelanggan anda tinggal di UK, Amerika Syarikat atau mana-mana negara. Anda boleh menetapkan sendiri kos penghantaran atau termasuk syarikat pengangkutan terkemuka pilihan anda.

UPS membenarkan setiap proses penghantaran anda disertai oleh syarikat penghantaran sehingga sebarang perubahan harga dilakukan secara automatik untuk anda. Ini membantu dalam membuat keputusan yang bijak. Ia juga mempunyai penambahan cukai yang mudah dan membantu dalam membuat perbelanjaan keseluruhan.

Ia sangat pantas dan digunakan oleh syarikat besar seperti Amazon dan eBay. Magento direka untuk seseorang yang menjual produk atau perkhidmatan sendiri.

Magento tidak begitu biasa seperti WordPress atau Joomla tetapi boleh memberi anda kelebihan kreatif berbanding pesaing anda dan lebih sukar untuk digodam daripada WordPress.

Tema, secara umum, biasanya dirancang dengan hebat, dan anda tidak perlu bergantung pada pemalam seperti di WordPress. Di Magento, mudah untuk mengakses kod dan kawasan meta sehingga anda dapat mengubah reka bentuk dengan cepat.

Saya mendapat kegembiraan sebenar daripada bekerja Magento kerana jauh lebih rumit daripada WordPress. Pengekodan pada Magento biasanya mencapai standard tinggi dan penjualan di laman web ini begitu mudah dan pintar. Setiap kali sistem bawaan menunjukkan kepada anda penjualan setiap bulan dan bagaimana orang sampai ke laman web anda ditambah dengan bilangan pelawat laman web.

Anda boleh memilikinya di laman web anda dan memahami dengan cepat apabila stok anda habis ia tidak akan ditunjukkan di laman web anda sehingga stok kembali menggunakan ciri yang sangat pintar.

Anda boleh mengenakan harga premium kepada pengguna untuk laman Magento.

Deepak SharmaUlasan Pakar Terbaik

Deepak Sharma

~ Deepak adalah Pengurus di Taurus Knight, sebuah agensi digital yang mengkhususkan diri dalam penyelesaian eCommerce termasuk eCommerce SEO, Email Marketing, dan Social Media Marketing.

Walaupun setiap pelanggan mempunyai keperluan yang unik dan kami mempertimbangkan keadaan unik ini apabila kami mencadangkan platform eCommerce kepada pelanggan kami, yang paling kami cadangkan adalah Magento.

Magento adalah platform yang sangat mantap kerana anda dapat dengan cepat merancangnya dan menjadikan laman web ini bukan sahaja sangat baik untuk kegunaan operasi seperti merchandising dan navigasi tetapi juga penampilan yang cantik dan menarik.

Sebilangan pelanggan kami seperti, Wai Ski Hire, memilih platform kerana mempunyai pembayaran antarabangsa dan sistem penghantaran cukai dan kos terbina dalam yang membantu dalam operasi sehari-hari.

Magento mempunyai pelbagai tema dan temanya mudah diubah suai dan ia juga mempunyai pilihan pengurusan inventori yang membantu dalam pengurusan rantaian bekalan yang penting untuk laman web eCommerce.

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom adalah Pengasas Capture Commerce. Dia adalah pakar SEO yang pakar dalam eCommerce.

Sebagai perunding SEO yang pakar dalam eCommerce, saya banyak menjawab soalan ini dan berharap lebih banyak pelanggan saya bertanya sebelum terjun.

Kadang kala perniagaan memilih platform eCommerce kerana sesuai dengan perisian perakaunan, sistem pengedaran atau rakan memberitahu mereka betapa hebatnya prestasi mereka.

Ini adalah alasan yang baik tetapi bukan alasan yang baik untuk memilih platform eCommerce, seperti keselamatan, pemasaran terbina dalam, mudah digunakan, mudah dimigrasikan dari dan ke platform lain, sokongan teknikal yang menyelesaikan masalah dan mengekalkan daya saing platform.

Pilihannya merangkumi platform perisian sumber terbuka seperti WordPress atau platform yang dihoskan seperti BigCommerce. Dalam kebanyakan kes, saya mengesyorkan platform yang dihoskan melalui sumber terbuka kerana alasan di atas.

Adakah anda ingin memikul semua tanggungjawab hosting seperti keselamatan dan membetulkan perkara semasa ia pecah? Dan apa yang berlaku apabila penyedia platform berhenti menyokongnya atau mengenakan bayaran lebih banyak untuk melakukannya? Platform yang dihoskan menangani masalah seperti ini dan harganya sangat berpatutan.

Saya mengesyorkan platform yang dihoskan kerana ia dilengkapi dengan banyak ciri SEO, penyatuan dengan alat mesin pencari, alat analitik, suapan produk / mesin beli-belah, platform ulasan produk, pilihan silang / penjualan, penyatuan dengan perkhidmatan yang lebih baik seperti penyedia carian laman web, mesej peninggalan troli mesej automatik, pemberitahuan stok semula, integrasi Amazon, penyedia sembang, akses ke peluang pemasaran terkini dan banyak lagi.

Pada dasarnya anda dapat menjana wang dengan lebih cepat tanpa semua masalah hosting. Tidak semua platform eCommerce yang dihoskan hebat, jadi saya cadangkan Shopify, 3dCart, dan BigCommerce. Walau bagaimanapun, standard emas dalam platform eCommerce adalah Magento Enterprise.

Metro Justin

Metro Justin

~ Justin adalah pengasas dan pereka utama / pemaju di Radiator.

Berasal dari latar belakang perusahaan dengan pengalaman di kebanyakan platform utama, saya tertarik untuk Shopify sejak awal ketika mengasaskan Radiator.

Sebagai pereka, Shopify adalah impian untuk bekerjasama. Bahasa menggoda mereka adalah intuitif dan agak mudah dipelajari. Anda boleh menggunakan hampir semua reka bentuk dan set ciri dan menerapkannya dengan sangat jelas, dengan cara yang sangat mudah dibaca dan dikendalikan dari masa ke masa. Jika dibandingkan dengan platform lain, Shopify adalah pemenang untuk pereka di sini.

Sebagai pemaju, Shopify telah mengumpulkan sistem eko ​​yang indah. Dan kerana Shopify adalah Saas, anda tidak perlu risau untuk menjaga pelayan, menangani lonjakan lalu lintas, kerentanan keselamatan atau perlu menerapkan kemas kini / tambalan.

Paling penting ialah API mereka. Dengan reka bentuk, mereka memastikan fungsi teras pentadbir tetap bersih dan mudah diakses, sambil membolehkan pembangun memperluasnya dengan cara yang tidak biasa dan kreatif.

Bukti ini adalah kedai aplikasi mereka yang membolehkan pembangun aplikasi memperluas fungsi Shopify dengan aplikasi;

Anda boleh menulis sendiri atau memilih daripada beratus-ratus pemasangan satu klik dari gedung aplikasinya. Bukti kejayaan ini dapat dilihat pada jumlah penyelesaian perusahaan yang telah melabur dalam integrasi Shopify.

Untuk operasi sehari-hari – tidak setiap anggota kakitangan perlu dilatih. Untuk memproses pesanan, menambah produk, mengemas kini laman web … kedai Shopify yang dibina dengan baik dan dikonfigurasi dapat menangani semuanya.

Dan sejauh mana backend – ia adalah salah satu yang paling indah dan berfungsi yang pernah saya lihat.

Dan bahagian yang terbaik adalah, ia terus bertambah baik setiap hari. Anda boleh menjual produk Shopify di laman WordPress anda. Jual terus di Facebook, Pinterest, dan Twitter dengan satu klik.

Gabungkan dengan setiap pintu masuk pembayaran utama. Apple Pay melancarkan musim gugur ini untuk pesanan satu sentuhan. Ciri baru sentiasa ditambah. Kami memasukkan semua telur kami ke dalam bakul Shopify, dan tidak dapat lebih bahagia.

Padi Rohr

Padi Rohr

~ Paddy adalah pengarah teknikal di Spring Web Solutions.

Shopify adalah platform eCommerce yang paling kami gemari.

Sebab utama:

 • CMS yang sangat mudah (pelanggan kami suka menggunakan antara muka pentadbir untuk menguruskan pesanan dan produk)
 • Sangat mudah disesuaikan (dari sudut pandangan pemaju)
 • Banyak aplikasi / modul hebat untuk dipilih hanya dengan pemalam
 • Sangat cepat untuk memulakan – anda benar-benar boleh bangun dan beroperasi dengan pintu masuk dan mula berniaga dalam beberapa jam.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “tinggi =” 150 “lebar =” 150 “/></p><p>~ Ben adalah CEO dan pengasas Diff. Dia menguruskan sekumpulan 25 pembangun dan jurutera perisian yang fokus pada penyediaan penyelesaian khusus kepada pelanggan di Shopify sejak 2010.</p><p>Shopify adalah platform e-dagang pilihan kami kerana beberapa sebab.</p><p>Sebagai permulaan, mesin temanya adalah yang paling elegan yang pernah kami bekerjasama di semua platform SAAS.</p><p>Mereka juga berjaya dengan API mereka, membolehkan kami menambah fungsi yang tersedia di bahagian depan dan belakang aplikasi.</p><p>Yang paling penting pelanggan kami menyukainya!</p><h3><span id=Itik Kyle

>Bebek Kyle “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Kyle adalah usahawan dan pemaju. Dia adalah pencipta puluhan kedai eCommerce. Syarikatnya Trend Tape memberikan analisis pasaran saham kepada peniaga.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Ingin mengetahui persamaan antara pengaturcara dan usahawan yang berjaya?</p><p>Terdapat satu prinsip teras yang menyatukan kedua-duanya. Terdapat tiga huruf:</p><p><strong>D.R.Y. Jangan Ulangi Diri Anda. Sebaik sahaja anda menyelesaikan masalah sekali, gunakan penyelesaian itu selama-lamanya.</strong></p><p>Sebelum Shopify, setiap kali anda ingin membina laman web eCommerce, anda mesti menggabungkan platform. Terdapat begitu banyak “TODO” kecil yang perlu dijaga. Butiran kecil yang tidak berkaitan dengan konsep teras perniagaan anda.</p><p>Perkara seperti hosting, reka bentuk laman web, ujian kelajuan, memasang rangka kerja dan penyesuaian tanpa henti untuk menjadikannya berfungsi dengan betul. Terdapat penyelesaian lain, tetapi pelaksanaan untuk pemaju adalah mahal dan mencabar.</p><p>Syukurlah, Shopify mempunyai API hebat yang membolehkan pembangun mengotomatisasi keseluruhan proses pembuatan kedai secara hampir.</p><p>Sekarang, kerana popularitinya, anda juga yakin akan sokongan jangka panjang dari komuniti pengaturcara. Anda tidak perlu risau permata dan bungkusan anda menjadi usang.</p><p>Apa yang telah dilakukan oleh Shopify untuk platform eCommerce adalah apa yang dilakukan oleh Google untuk carian. Mereka telah mencipta produk yang sangat unggul dan mengambil alih pasaran. Anda yakin akan keselamatan dan skalabiliti.</p><p>Terlebih lagi, apabila anda mempunyai idea untuk produk, anda dapat menjalankan skrip untuk memanggil API Shopify. Voila! Anda mempunyai etalase yang berfungsi untuk mencapai bulan dan belakang.</p><p>Dengan cara itu, anda dapat menggunakan semua usaha anda dalam pemasaran dan penjualan dan menjana wang.</p><p>Shopify meletakkan pemaju dalam perniagaan.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell adalah usahawan dalam talian bersiri dengan 6 tahun pengalaman dalam bidang blog kewangan. Dia juga menulis blog di Russ Lobo, laman peribadinya di mana dia berkongsi kajian kesnya.

Dari pengalaman saya, untuk pemula platform terbaik adalah Shopify. Shopify memberi anda model gaji setiap bulan dan sangat berskala. Ini memiliki repositori tema yang sangat baik yang membantu memusatkan perhatian pada produk daripada membuang masa pada reka bentuk.

Selain tema dan templat yang mudah, platform Shopify juga memiliki sejumlah besar pengembang yang dapat mengubah tema sesuai dengan keperluan Anda.

Sebagai platform, ia sangat berskala dan dapat menampung sebilangan besar produk. Salah satu kisah kejayaan saya di Shopify adalah http://www.petitevigogne.com/.

Kelemahan yang saya lihat adalah kerana produk berada di pelayan Shopify, kadang-kadang kelajuan laman web cenderung perlahan, terutama untuk laman web yang besar. Ini menyebabkan pengalaman pengguna yang buruk dan juga mempengaruhi SEO.

Tetapi secara keseluruhan, dari segi waktu penyiapan, kemudahan penggunaan, pengoptimuman SEO, dan skalabilitas, Shopify adalah salah satu platform termudah untuk membina laman web eCommerce anda.

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan adalah Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas apa yang kebanyakan kita sebut sebagai “DMG”. Dari semua kalangan dalam industri pergigian yang menganggap pemasaran pergigian sebagai topik, Justin Morgan adalah lelaki pemasaran gigi yang selalu diperkatakan oleh semua orang.

Pemilihan platform E-commerce anda harus berdasarkan pada apa tujuan anda dan jenis peniaga anda. Saya telah bekerjasama dengan peruncit pop ibu kecil (di bawah $ 2MM / tahun) yang mempunyai kedai runcit.

Salah satu kebimbangan utama yang saya hadapi dengan platform eCommerce ialah bagaimana platform itu akan berintegrasi dengan sistem titik jualan (POS) runcit pelanggan saya. ShopKeep nampaknya merupakan salah satu sistem POS yang paling mudah dan mudah diatur di luar sana.

Atas sebab ini, BigCommerce sangat menarik kerana ia berintegrasi dengan baik dengan ShopKeep. Penting bagi pemilik kedai runcit yang sibuk untuk mendapatkan bantuan dengan perkhidmatan pelanggan, dan saya mendapati ShopKeep menjaga pelanggan runcit saya dengan baik.

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay memasuki dunia pemasaran sebagai pereka dan pembangun web. Dia sekarang bekerja sebagai Pakar SEO dan pakar E-commerce untuk seoplus + di Ottawa, Kanada.

Shopify sememangnya peneraju perisian eCommerce. Cukup mudah bagi pemilik perniagaan untuk mendirikan kedai dalam talian mereka tetapi cukup kompleks untuk membolehkan penyesuaian dari pemaju dan pakar pemasaran. Dengan API dan integrasi aplikasi yang tidak terkira banyaknya – Shopify telah menjadi platform eCommerce nombor satu saya yang disyorkan.

Shopify mempunyai semua yang diperlukan untuk memulakan dan mengembangkan perniagaan dalam talian. Dari asas SEO hingga kerumitan penargetan semula – Shopify mempunyai kemampuan yang diperlukan untuk meningkatkan lalu lintas dalam talian dan mengoptimumkan penukaran.

Kami mempunyai kombinasi aplikasi (seperti Penerimaan, Suapan Belanja, Aplikasi Orange dan Pembantu Inventori) untuk memastikan perniagaan terus berjalan dan berkembang. Aplikasi ini membolehkan perniagaan berhubung dengan pelanggan berulang, berkembang ke pasaran dalam talian lain seperti Amazon dan Ebay, menyelesaikan ujian pengguna, dan juga memantau inventori untuk memastikan penjualan dapat dipenuhi.

Dengan antara muka yang paling mesra pengguna yang pernah saya lihat dan sokongan yang belum pernah terjadi sebelumnya, Shopify membolehkan pemasar dan pemaju mengembangkan perniagaan mereka sambil memastikan pemilik perniagaan sentiasa mengikuti perkembangan metrik dan pesanan yang mudah dibaca.

Papan pemuka utama dan hujung belakang Shopify mudah diikuti dan membekalkan semua metrik yang ingin dilihat oleh pemilik perniagaan ketika mereka log masuk ke kedai dalam talian mereka (lalu lintas, penjualan, perujuk, dll.).

Ini adalah faktor besar ketika mengesyorkan Shopify kepada calon pelanggan kerana mereka semua ingin berhubung dengan metrik perniagaan dan melihat kapan kejayaan berlaku dan dari mana asalnya.

Platform lain seperti Squarespace, WooCommerce, dan Magento semuanya mempunyai batasan. Sama ada masalah dengan pelacakan, titik harga, kerumitan fungsi belakang untuk pemilik perniagaan atau antara muka pengguna umum – Saya telah menemui jalan raya dengan ketiga-tiga platform dalam reka bentuk / pembangunan web, pertumbuhan SEO, dan eCommerce.

Baru awal bulan ini Shopify mengesahkan bahawa mereka kini mempunyai lebih dari 300,000 pedagang menggunakan platformnya. Pertumbuhan ini mengesahkan bahawa pengembangan dan pertumbuhan adalah kunci.

Sebagai pemasar, saya dapat menjangkakan bahawa Shopify tidak lama lagi sama kuatnya dengan Magento tetapi mengekalkan fungsi sederhana seperti sekarang. Pilihan dan kemungkinan tidak ada habisnya untuk platform yang terus berkembang ini – menjadikannya pilihan yang saya cadangkan kepada semua pelanggan.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock berpengalaman dalam e-commerce dari konsep hingga pelancaran. Dia telah menguruskan etalase dan operasi dalam talian, sambil terus mencari peluang baru di ruang pemasaran digital.

Bermula dengan ketinggian semua platform dan memutuskan ini tidak berjaya untuk kita, saya menghargai apa yang dapat dilakukan oleh Magento. Yang dikatakan platform kegemaran saya sepanjang masa untuk e-dagang adalah Shopify.

Terdapat komuniti yang kuat dan terus berkembang yang menyokong Shopify yang tidak sah di banyak platform lain. Ini sesuai dengan kedai aplikasi serta menyelesaikan tutorial dari sudut pembangunan. Terdapat banyak ciri hebat yang terdapat di dalam Shopify, berikut adalah yang menghalang saya untuk mengesyorkan yang lain.

Tema plug and play:

Shopify mempunyai sisi pemaju yang mudah dilayari yang sesuai dengan antara muka WordPress. Tema boleh diubah seketika, dan banyak aspek dapat diubah melalui editor WYSIWYG mereka. Perlu diingat walaupun HTML dan CSS dapat ditulis untuk menyesuaikan tetapan tema statik, anda mungkin memerlukan bantuan pembangun jika kemahiran anda adalah pemula.

Banyak aplikasi yang menyokong:

Dengan sumber terbuka memberi peningkatan aplikasi yang dipegang secara peribadi. Troli ke Keranjang yang memindahkan salah satu daripada 5000 laman web SKU yang saya kerjakan dengan kesilapan yang sangat sedikit (walaupun terdapat ulasan buruk). Aplikasi popular lain seperti Sumome dan Recomatic plug and play seperti laman WordPress.

Walaupun masih dalam peringkat awal aplikasi “butang beli” Shopify sendiri berpotensi besar. Melalui skrip gen automatik yang dinamik, aplikasi ini mengubah mana-mana laman web luar menjadi gedung sampingan baru anda dengan kereta luaran agar sesuai (pengetahuan Java diperlukan).

Perlindungan penipuan:

Semasa menawarkan gerbang pembayaran Shopify, pemilik kedai memperoleh kemampuan untuk mengawasi kegiatan penipuan dengan mudah. Ini bagus untuk sesiapa sahaja yang berurusan dengan pesanan jumlah besar yang mungkin menjadi sasaran tetamu yang menipu. Bendera kuning untuk perbezaan alamat dan pelbagai percubaan, bendera merah untuk VPN dan sejarah pembelian yang teduh. Semuanya alat yang hebat untuk menyelamatkan garis bawah anda.

Bendera kuning untuk perbezaan alamat dan pelbagai percubaan, bendera merah untuk VPN dan sejarah pembelian yang teduh. Semuanya alat yang hebat untuk menyelamatkan garis bawah anda.

Akhir sekali, ia adalah Syarikat Kanada! Sebagai orang Kanada yang bangga, saya suka menyokong platform tempat saya dilahirkan dan dibesarkan.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin adalah penulis dan blogger bebas profesional. Dia menulis mengenai carian dan penglihatan media sosial perniagaan kecil di blognya DigitalGYD.com.

Bagi saya, platform eCommerce kegemaran saya adalah Shopify. Saya mempunyai blog dan laman web saya di WordPress yang bagus tetapi untuk kedai eCommerce saya; Shopify adalah yang saya pilih.

Mengapa saya memilih Shopify?

Shopify adalah kacukan yang sempurna antara WordPress (banyak pengkodean diperlukan untuk menyediakan platform eCommerce) dan kedai dalam talian yang mudah seperti Wix.com (di mana anda tidak dapat meningkatkan perniagaan eCommerce kecil anda ke usaha yang lebih besar).

Saya sebenarnya mempunyai panduan kerana membuat kedai dalam talian yang sederhana dengan Wix yang sangat sesuai untuk pemula. Tetapi jika anda mahukan platform eCommerce yang lengkap, saya akan menggunakan sesuatu seperti Shopify.

Shopify, sebaliknya, mudah, tidak memerlukan sedikit kemahiran pengekodan dan dapat ditingkatkan dengan lebih baik daripada platform seperti Wix.

Dua sebab lain mengapa saya memilih Shopify ialah:

1. Panel kawalan backend: Ia mempunyai segalanya dari kawalan inventori hingga pengurusan pesanan dalam satu sistem. Ini memudahkan untuk melihat pemandangan burung dan menyelamatkan kerumitan.

2. Ketersediaan aplikasi: Sekiranya anda seorang pengekod, anda boleh mengintegrasikan hampir semua perkara dengan Shopify, tetapi jika anda bukan pengekod (seperti saya), aplikasi ini adalah masa dan penjimatan wang yang besar.

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer dianggap sebagai salah satu daripada 10 blogger popular di Pakistan. Dia telah membina banyak laman web eCommerce untuk pelanggan.

Saya mempunyai pengalaman dengan beberapa pelanggan menjual produk dalam talian saya kerana mereka mahukan sistem automatik untuk perniagaan mereka. Saya menyediakan laman web dengan ciri-ciri hebat dan mereka menjadi pelanggan yang gembira.

Terdapat beribu-ribu platform, tema, dan skrip eCommerce yang tersedia di internet dan banyak di antaranya percuma untuk digunakan dengan ciri-ciri hebat. Sukar untuk mengatakan bahawa Shopify adalah raja.

Yeah! Tetapi saya katakan di sini. Oleh kerana perisian ini atau anda boleh katakan platform memberi saya kemudahan untuk melakukan sesuatu dengan cara yang betul. Dan percayalah, mereka adalah raja dengan 100,000 menyimpan kuasa.

Ciri-ciri Shopify I love:

1. Kita boleh mendirikan kedai media sosial dengan mudah di Facebook
2. Pilihan percubaan supaya sesiapa sahaja boleh mencuba ciri-cirinya untuk memastikan ia sesuai
3. Plugin untuk kedai anda (percuma dan berbayar)
4. Kami tidak perlu membayar transaksi, dan anda boleh memuat naik tanpa had
barang untuk dijual
5. Mudah disediakan untuk pemilik perniagaan kecil dan pemula

Terdapat banyak ciri lain dari Shopify.

Pada baris terakhir, saya ingin mengatakan bahawa Shopify adalah platform e-commerce semua-dalam-satu.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Saucal, sebuah firma internet yang mengkhususkan diri dalam pembangunan WooCommerce. Dia mula membina laman web ketika masih di sekolah rendah dan pertama kali mempamerkan karyanya secara nasional pada usia 14 tahun semasa siaran langsung rancangan televisyen Kanada.

WooCommerce

 • Sumber terbuka
 • Dibina untuk WordPress

Di Saucal, semua laman web eCommerce kami dibina menggunakan WooCommerce. Kenapa? Untuk satu, kami percaya pada teknologi sumber terbuka. Lebih penting lagi, kami percaya pada kemampuan untuk menyunting dan memiliki kod kami.

Atas sebab itu, kami menjauhkan diri daripada penyelesaian tertutup, yang boleh menjadikan kami terhad kepada ciri dan konfigurasi asas, atau ditutup tanpa persetujuan kami. Sumber terbuka ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot adalah pakar eCommerce dan WordPress yang berpusat di UK. Dia juga pengasas YoGrow yang menyediakan analisis eCommerce mudah untuk kedai yang ingin berkembang.

Kuda untuk kursus! Platform eCommerce mana yang sesuai untuk anda bergantung pada keperluan anda. Walaupun begitu, platform kami yang paling kerap disyorkan adalah WooCommerce kerana paling fleksibel.

Jauh lebih mudah untuk mengembangkan tema dan fungsi khusus untuk pemasangan WooCommerce. Sekiranya anda hanya mencubit jari dalam dunia eCommerce, maka anda mungkin lebih suka penyelesaian yang dihoskan dengan semua yang berfungsi di luar kotak.

Setelah anda lebih mantap dan menentukan keperluan khusus untuk perniagaan anda, anda memerlukan penyelesaian yang lebih disesuaikan.

WooCommerce adalah pilihan yang ideal, dan kerana ia dibina terus ke dalam WordPress, terdapat banyak integrasi WordPress yang juga dapat anda manfaatkan.

WooCommerce dan WordPress kedua-duanya adalah sumber terbuka, dan itu juga mempunyai kelebihan. Adalah keliru untuk menyamakan ini dengan ‘percuma’. Sebenarnya, akan lebih mahal untuk mengupah pereka, pembangun, perunding dan seumpamanya untuk memanfaatkan perisian ini.

Kelebihan utama adalah komuniti yang telah berkembang bersama WooCommerce. Terdapat pasaran plugin dan tema yang meriah yang boleh anda gunakan. Pembangun semakin mengenali masuk dan keluar Woo.

Ketelusan memastikan keselamatan ketat dan amalan terbaik dikuatkuasakan. WooCommerce, WordPress, dan plugin yang berkaitan sedang dalam perkembangan berterusan. Kemas kini berkala.

Ini bermaksud anda perlu menyisihkan sumber untuk menguruskan kemas kini, tetapi juga bermaksud kedai yang lebih mantap untuk anda menjalankan perniagaan dalam talian dari.

Sekiranya anda menekan had sistem hos yang ada, atau mungkin mendapati platform syarikat anda yang terlalu tinggi memenuhi keperluan anda, maka kami cadangkan untuk melihat WooCommerce. Bukan yang paling murah atau paling mudah tetapi merupakan platform yang selamat dan terjamin untuk membina perniagaan anda.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus adalah pakar pemasaran Denmark yang tinggal di Sweden. Selain pengembangan web dan pemasaran dalam talian, Magnus menghasilkan kandungan video dan audio dan membantu pelanggan menjual pengetahuan mereka dalam talian.

Saya mempunyai platform eCommerce kegemaran, tetapi tidak sesuai untuk semua orang. Ini semua mengenai keperluan dan kesediaan untuk berkompromi. Untuk beberapa kedai, penyelesaian kedai runcit seperti Tictail.com atau Shopify adalah pilihan yang paling tepat – untuk yang lain, persediaan yang kompleks dan disesuaikan dengan pengurusan stok pelbagai gudang dll diperlukan.

Saya dapati bahawa gabungan kekuatan WordPress dan fleksibiliti WooCommerce selalunya sesuai dengan keperluan pelanggan saya. Saya jarang melakukan persediaan besar yang perlu menangani ribuan produk dan pesanan setiap hari, tetapi lebih banyak kandungan didorong laman web dengan kemudahan membeli-belah. WooCommerce nampaknya bersabar untuk projek-projek itu – dan apabila pelanggan saya meminta fungsi tertentu, saya dapat menyatakan bahawa pasti ada plugin untuk itu.

WordPress + Woocommerce adalah CMS dengan kedai di atas, sedangkan Magento, PrestaShop, dll adalah kedai dengan CMS di atas. Sekiranya anda mempunyai kedai web dengan banyak kandungan dan jumlah produk yang terhad, kombinasi W + W sangat sesuai.

WooCommerce membolehkan saya membuat kedai yang menjual gabungan produk fizikal, muat turun digital, keahlian untuk kawasan tertutup di laman web dan akses ke kursus, semuanya dengan pengekodan khusus tanpa sedikit.

Itu menjadikan penyelesaiannya murah untuk pelanggan, dan kami dapat memberi tumpuan untuk membuat kandungan daripada mencari cara untuk menghubungkan platform yang berbeza tanpa membuat pengalaman membeli menderita.

Saya dapat membuat perjanjian afiliasi dengan blogger di sana, di dalam antara muka WordPress, dan menjejaki penjualan dengan Analitis atau sistem yang serupa sangat mudah. Oh, dan kemudahan SEO tiada duanya daripada sistem lain yang saya lihat jika anda menyiapkannya selepas buku ini.

Kekuatan WordPress dan Woocommerce juga kelemahan mereka: Kod sumber terbuka boleh dianalisis secara bebas oleh penggodam, dan jumlah laman WordPress yang diretas dan disuntik dengan perisian hasad dan spam menakutkan..

Anda benar-benar perlu memastikan laman web WordPress anda selamat dan terkini, sepanjang masa!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve telah membangun dan memasarkan laman web yang berjaya sejak tahun 1997. Dia memiliki pengalaman dalam dunia nyata yang menjalankan perniagaan yang sangat berbeza yang memberinya perspektif yang luas tentang apa yang diperlukan oleh perniagaan untuk berjaya dalam talian.

Ketika datang ke penyelesaian eCommerce, saya peminat besar “bergantung pada”.

Selama bertahun-tahun, kami telah membina segalanya dari laman produk tunggal dengan butang PayPal Buy Now hingga penyelesaian membeli-belah yang sepenuhnya disesuaikan untuk pelanggan dengan pelanggan antarabangsa yang menjual produk sekecil wisel plastik ke bekas penuh yang dihantar oleh kapal kargo ke luar negara.

Terdapat banyak penyelesaian yang dapat dilaksanakan di luar sana, dan masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan. Namun, saya mempunyai beberapa penyelesaian ‘pergi ke’ yang nampaknya sesuai dengan kebanyakan keperluan.

WooCommerce telah menjadi penyelesaian hebat untuk kedai dan laman web yang lebih kecil yang mungkin tidak dikemas kini oleh pelanggan dengan kerap.

Ia bercampur dengan WordPress dengan lancar, jadi ia tidak memberikan keluk pembelajaran baru kepada mereka dan mempunyai semua ciri penting yang ingin saya lihat di sebuah kedai sederhana. Ia siap dengan cepat, dan kami dapat melancarkan kedai jika diperlukan.

Untuk kedai yang lebih besar dan laman web ujian saya, saya lebih kerap bergantung pada OpenCart daripada tidak. Sekali lagi, ia adalah pemasangan yang sangat mudah, dan kita dapat mendapatkan rangka laman web ini dalam beberapa jam dan disiarkan dalam masa kurang dari seminggu bergantung pada produk yang dijual.

OpenCart mempunyai komuniti sokongan besar-besaran dengan hampir banyak tambahan seperti WordPress sehingga dapat disesuaikan dengan mudah untuk hampir semua keperluan. Selain itu, jika ada ciri yang tidak ada yang kita perlukan, terdapat sebilangan besar pembangun yang bersedia membina ciri itu dengan harga hanya beberapa dolar.

Perkara yang besar ialah ia hanya berfungsi tepat selepas beberapa tetapan pentadbir. Sekiranya anda dapat hidup dengan tema lalai, anda dapat memiliki etalase yang berfungsi dengan pemprosesan PayPal dalam waktu kurang dari satu hari, tetapi anda juga dapat menjadikannya arah lain menjadi pengalaman membeli-belah yang lengkap.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac adalah seorang usahawan dan afiliasi super, dengan pengalaman hampir 20 tahun di ruang pemasaran dalam talian.

Selama bertahun-tahun saya berpeluang bekerja dengan pelbagai platform e-dagang. Dari awal-awal Yahoo Shopping Cart hingga penyelesaian pesanan satu halaman yang mudah dibuat untuk pemasar dalam talian.

Dari pilihan peribadi saya, saya ingin penyediaan saya sesederhana mungkin, sambil juga menawarkan kemampuan untuk mengesan semua sudut lalu lintas, pesanan, dan penukaran laman web saya..

Agar ini berlaku, pilihan saya mungkin adalah dengan penyelesaian all-in-one yang mahal atau menggunakan penyelesaian yang didorong oleh WordPress seperti WooCommerce.

Oleh kerana saya penggemar berat WordPress dan menyukai pilihan penyesuaian, tetapi juga berkeupayaan untuk berhubung dengan pemproses pembayaran seperti Amazon, Stripe, dan Paypal – saya akan tetap menggunakan WooCommerce sebagai platform pilihan e-dagang saya.

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil telah membuat dan memasarkan laman web sejak tahun 2009. Dia adalah pengasas Only Way Online, sebuah agensi pemasaran digital yang pakar dalam meningkatkan lalu lintas dan penjualan laman web secara dalam talian. Neil juga memberikan bimbingan SEO untuk perniagaan yang lebih kecil melalui “Jenama Anda Ditemui”.

Tangan Woocommerce ke bawah!

Sekitar empat tahun yang lalu saya dan isteri ingin melancarkan sebuah kedai hadiah mewah dalam talian dan menjalankan penyelidikan sekurang-kurangnya sebulan. Kami memutuskan untuk memilih Woocommerce kerana alasan berikut:

 • WordPress Hebat – ringkas, ringkas, anda boleh membuat laman web yang indah, dan Sistem Pengurusan Kandungan sangat bagus untuk SEO dan Pemasaran Kandungan. Saya telah menggunakan WordPress selama bertahun-tahun, jadi ketika saya mengetahui bahawa saya dapat membuat laman web eCommerce dengannya, laman web ini hampir tidak ada masalah.
 • Kos rendah – tidak perlu membeli perisian yang mahal dan mahal, sebaliknya pilih tema, pasang WordPress dan Woocommerce, hubungkannya dengan gerbang pembayaran anda dan anda boleh pergi. Ok, mungkin tidak semudah itu, tetapi anda faham, betul. Juga, kerana dihoskan sendiri, tidak ada bayaran bulanan yang berterusan, bayar sekali dan lupakan.
 • Akses kepada Pembangun – Anda tidak akan susah payah mencari pemaju WordPress, yang juga membantu mengekalkan harga masuk untuk laman Woocommerce berbanding platform lain. Saya sedang bekerjasama dengan pelanggan yang menghabiskan ribuan pound di laman web baru yang dibangunkan di platform yang dibuat oleh agensi pemasaran mereka. Itu bermaksud setiap perubahan yang ingin mereka lakukan ke laman web ini adalah kos yang cukup besar dan proses penyelesaian. Pelanggan merasa terhad, dan itulah satu alasan besar untuk memilih platform seperti WordPress yang boleh diakses oleh semua orang.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin suka menggali Pemasaran Afiliasi, meneroka cara-cara yang mungkin untuk menjana pendapatan pasif dalam talian dan berkongsi pengetahuannya dengan komuniti yang berpikiran sama. Dia juga menjalankan Syarikat Penyumberan Luar SEO dan menyediakan perkhidmatan kepada banyak Agensi SEO di Seluruh Dunia

Jawapan untuk memilih Platform eCommerce yang betul sangat bergantung pada matlamat dan minat anda. Platform eCommerce kegemaran saya sepanjang masa adalah tanpa ragu WordPress.

Telah dianggap sebagai standard dalam industri sekarang dan apabila digunakan dengan plugin berbayar Woocommerce akan memberikan anda semua fitur canggih yang anda ingin lihat di laman web Ecom anda.

Bahagian terbaik mengenai WordPress adalah Sumber Terbuka, Percuma, CMSnya sangat mudah digunakan, mesra SEO dan tidak banyak kemahiran teknikal diperlukan untuk menguruskan sesuatu. Semasa mengintegrasikan Woocommerce dengan beberapa Tema Berbayar seperti Divi, seseorang boleh mendapatkan kedai yang menakjubkan dalam beberapa jam.

Terdapat banyak kedai besar yang kami bekerjasama dengan masih menggunakan WordPress dan satu-satunya sebab pilihan mereka adalah kesederhanaan platform untuk menambahkan corong penjualan dan penyatuan dengan platform pemasaran yang popular.

Petua: Banyak tema WordPress berbayar hari ini dilengkapi dengan Ciri Import Demo 1 Klik yang membantu anda membuat kedai eCommerce dengan pilihan untuk mengubah perincian agar sesuai dengan barisan produk anda dengan cara yang paling sederhana.

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria adalah usahawan bersiri dan pengasas Starligh MG, syarikat jenama digital Poland yang memiliki dan mengendalikan platform dalam talian antarabangsa dalam bidang persaingan.

Saya peminat WooCommerce. Pertama: WooCommerce adalah plugin sumber terbuka percuma dengan kod yang tersedia secara percuma untuk sesiapa sahaja. Ini bermaksud anda boleh menyesuaikannya dengan cara yang anda mahukan atau bahkan membuat peluasan anda sendiri.

Woocommerce sangat fleksibel dan mudah digunakan. Malah pengguna nontech dapat menguasainya dalam seminggu atau lebih. Sebabnya ialah Woocommerce adalah sebahagian daripada WordPress. Pengguna masa lalu dapat menikmati antara muka dan logik WordPress yang mesra pengguna.

Lebih-lebih lagi, ini bermaksud anda boleh menggunakan semua plugin dan tema percuma dan berbayar yang tersedia untuk pengguna WordPress. Menceritakan pelanjutan Woocommerce berbayar, ia berpatutan dan serasi dengan hampir setiap tema eCommerce WordPress.

Walaupun WooCommerce percuma, itu tidak bermaksud tidak profesional. Dengan WooCommerce anda boleh membina kedai yang indah dengan fungsi seperti kod kupon, penjejakan pesanan terperinci, status penghantaran, penjejakan inventori, penetapan cukai, alat penglibatan pelanggan dan banyak lagi.

Komuniti besar adalah kelebihan lain. Anda sentiasa mendapat sokongan percuma bila-bila masa anda memerlukannya.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan adalah pembangun web yang pakar dalam SEO dan blogger. Dia membantu orang menguruskan kehadiran dalam talian mereka dengan pemasaran media sosial dan pengoptimuman mesin carian.

Saya suka syarikat WooCommerce untuk laman web perniagaan eCommerce saya. Ini memberi saya kelebihan besar mengenai fleksibiliti dan tambahan berbanding dengan penyedia perisian Ecom lain seperti Magento atau Shopify.

Sesuatu yang saya suka mengenai WooCommerce ialah saya masih boleh menulis blog di laman web yang sama dengan kedai. Saya boleh bercakap mengenai produk tersebut, dan saya sendiri boleh menjaminnya di laman web ini. Juga, saya dapat memilih tema apa pun yang saya suka yang berfungsi dengan WC untuk membuat kedai.

Bahagian terbaik dari WC adalah ia menyatu dengan betul ke laman web yang sudah dibina dan berfungsi dengan baik dengan banyak plugin yang ingin saya tambahkan ke laman web ini.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena suka menulis dan membaca mengenai kaedah tren dalam pemasaran dalam talian. Kepakarannya adalah merancang laman web kreatif dan Pemasaran Facebook.

Biasanya, platform E-dagang terbaik ditentukan oleh beberapa parameter seperti keperluan pelanggan, anggaran, kemudahan operasi, dan lain-lain. Dan Woocommerce sangat sesuai dengan bil.

Syarikat reka bentuk web kami telah mengembangkan beberapa laman web eCommerce di platform popular seperti Magento, OpenCart, Drupal, dan Woocommerce.

Tetapi, kami lebih suka Woocommerce untuk pelanggan yang kebanyakannya memilih penyelesaian DIY, fungsi yang mudah dikendalikan dan kemampuan. Dengan menggunakan Woocommerce, pelanggan dapat menguruskan belanja, e-mel, katalog produk, stok, dan lain-lain dengan mudah.

Magento dan Platform Sumber Terbuka yang lain menawarkan jenis fungsi yang hampir sama dengan Woocommerce. Tetapi beberapa ciri memerlukan bantuan pakar untuk melaksanakannya. Dan tidak mudah untuk mendapatkan pembangun yang berkelayakan untuk mengendalikan platform Magento. Tambahan, harganya lebih mahal daripada Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil adalah Pereka Web untuk Cre8ive Online.

Platform eCommerce kegemaran saya ialah WooCommerce. Saya telah mencuba beberapa yang berbeza selama bertahun-tahun tetapi mendapati bahawa bilangan pengguna WooCommerce yang banyak menunjukkan bahawa pertolongan selalu dapat dijumpai.

Sekiranya saya menemui permintaan untuk penyesuaian tertentu, saya selalu dapat mencari pemalam untuk membantu memenuhi matlamat pengguna. Terdapat banyak pemaju di luar sana yang membuat tambahan yang luar biasa untuk WooCommerce.

Saya juga mendapati WooCommerce berfungsi dengan baik dengan pelbagai tema yang bermaksud laman web yang hebat hanya dengan beberapa klik sahaja. Woothemes pemaju menawarkan plugin tambahan yang tidak berkesudahan dan walaupun mahal, ia berfungsi dengan sempurna.

Mikhail Khorev

Mikhail Khorev

~ Mikhail adalah pakar SEO. Dia memiliki pengalaman lebih dari 8 tahun dalam reka bentuk web dan pemasaran digital untuk perniagaan kecil dan sederhana.

Terdapat banyak penyelesaian eCommerce yang ada di pasaran tetapi dalam beberapa tahun kebelakangan ini, saya lebih suka menggunakan WooCommerce untuk semua klien dan projek saya.

Sebilangan besar perniagaan kecil dan sederhana memerlukan platform yang murah, mudah dan disesuaikan yang dapat membantu mereka menjual 10-1000 produk, dan WooCommerce adalah pilihan terbaik untuk itu.

Dari sudut pandangan pemaju, itu adalah plugin sumber terbuka, yang bermaksud anda akan mempunyai akses penuh ke kod sumber dan dapat menyesuaikannya seperti yang anda atau pelanggan anda mahukan. Perpustakaan terbesar dengan tambahan dan sambungan yang tersedia dapat membantu anda mengkonfigurasi pintu masuk pembayaran dan penyedia penghantaran dalam masa beberapa minit.

Keseluruhan persediaan boleh memakan masa beberapa jam dan bukannya hari – kritikal apabila pelanggan mempunyai tarikh akhir yang ketat untuk bertemu. Belum lagi templat menakjubkan dan profesional di ThemeForest, yang akan menjadikan kedai dalam talian kelihatan menakjubkan di semua peranti, meningkatkan kadar penukaran dan mencipta imej jenama positif.

Platform lain tidak menyediakan tahap penyesuaian dan kebolehgunaan ini, dan pada masa lalu, saya terpaksa menghabiskan berjam-jam untuk memperbaiki dan mengemas kini kod pada platform eCommerce lain (PrestaShop dan OpenCart) kerana beberapa penyambung dan sambungannya sudah ketinggalan zaman atau tidak ada.

Ringkasnya, saya selalu mencadangkan WooCommerce kerana:

 • Sangat sesuai untuk kedai dalam talian kecil / sederhana
 • Kos permulaan yang paling murah
 • Masa persediaan yang cepat
 • Akses penuh ke kod dan pangkalan data
 • Perpustakaan tambahan yang terbesar
 • Mudah alih dan SEO sedia
 • Keperluan hosting sederhana (hosting bersama)
 • Kos penyelenggaraan rendah
 • Komuniti pengguna dan pembangun terbesar (untuk mencari jawapan dan menyelesaikan masalah)
 • Ia juga jauh lebih berpatutan dan lebih mudah untuk mencari pembangun WordPress / WooCommerce jika pelanggan memutuskan untuk mengupah pembangun dalaman.

Syeikh Aezaz

Syeikh Aezaz

~ Shaikh mempunyai pengalaman sekitar 6 tahun dalam pembangunan laman web. Dia mengembangkan laman web dengan WordPress selama lebih dari 4 tahun.

Perisian kegemaran saya adalah WooCommerce kerana kami dapat membuat laman web kami dengan cepat dengan tambahan dan sambungan yang tersedia.

Yang paling penting adalah percuma.

Salah satu laman web eCommerce yang saya buat untuk menjual cap sampah khas hanya memerlukan 3 hari untuk disiapkan.

Ban Markus

Ban Markus

Platform eCommerce kegemaran saya ialah WooCommerce. Saya suka menggunakan WooComerce bukan hanya kerana mesra pemula tetapi juga kerana ia senang disediakan dan percuma.

Ia kelihatan menakutkan apabila anda menyedari, berapa banyak plugin yang harus anda beli / dapatkan untuk membuatnya berfungsi dengan baik, tetapi ROI jauh lebih baik daripada platform lain yang menawarkan semua tetapan dan fungsi untuk komisen.

Ia kelihatan menakutkan apabila anda menyedari, berapa banyak plugin yang harus anda beli / dapatkan untuk membuatnya berfungsi dengan baik, tetapi ROI jauh lebih baik daripada platform lain yang menawarkan semua tetapan dan fungsi untuk komisen.

Platform tersebut bukan sahaja mengurangkan sebahagian daripada keuntungan anda, tetapi mereka menjadikan anda hidup mengikut peraturan mereka. Ya, memang benar bahawa mereka menjadikannya senang dan murah tetapi dalam jangka masa panjang, melakukannya sendiri menggunakan WooCommerce lebih memuaskan.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito adalah ahli strategi pembangunan pautan yang berpusat di Manila dan merupakan CEO dan Pengasas Bersama SharpRocket, sebuah syarikat pembinaan pautan di Asia yang menawarkan perkhidmatan membina pautan topi putih untuk agensi SEO, pemilik perniagaan eCommerce dan syarikat besar di negara-negara berbahasa Inggeris.

Salah satu platform eCommerce kegemaran saya, terutamanya untuk laman WordPress adalah WooCommerce. Beberapa ciri yang mungkin berguna untuk pemilik permulaan hari ini adalah:

 • Produk boleh dikategorikan dengan mudah, diberikan dengan harga jualan dan sifat bebas lain. Ia mempunyai fleksibiliti besar untuk menjual produk fizikal atau maya yang boleh dimuat turun.
 • Antara muka WordPress yang mesra pengguna. Ini dapat membantu anda membina kedai dalam talian tanpa kekeliruan, jadi anda dapat menumpukan lebih banyak masa anda dalam membuat halaman arahan yang hebat.
 • Sistem analisis terbina dalam yang memastikan statistik anda jelas.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj adalah peminat E-commerce yang menjalankan perniagaan eComnya sendiri.

Platform e-dagang kegemaran saya adalah WooCommerce. Sebab saya memilih WooCommerce ialah penyediaannya sangat mudah dan mesra pengguna berbanding dengan platform lain yang saya anggap.

Ia juga sangat fleksibel, dan anda boleh membuat penyelesaian khusus dengan mudah. Kelebihan lain dari WooCommerce adalah sebilangan besar plugin percuma dan premium yang ada.

Sebilangan besar penyesuaian yang anda perlukan untuk memulakan kedai boleh dilakukan dengan pemalam yang membantu anda melancarkan lebih cepat dan lebih fokus untuk menjana penjualan daripada bimbang tentang teknologi.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin adalah usahawan, blogger, pemasar gabungan dan penceramah pemenang pelbagai anugerah yang mengajar bagaimana membina laman web khusus yang menguntungkan.

Saya cadangkan WooCommerce.

Ia sangat fleksibel Anda mendapat banyak fleksibiliti berkaitan dengan ciri, penyesuaian dan aspek teknikal yang lain. Anda boleh menggunakan platform WooCommerce untuk menjual produk fizikal, muat turun, keahlian, atau bahkan produk berasaskan saudagar / pihak ketiga.

Integrasi Mudah dengan laman web, blog yang ada WordPress kini menggunakan lebih daripada 25.4% dari semua laman web dalam talian dan bertanggungjawab untuk lebih dari 76.5 juta blog!

Perkara yang saya gemari tentang WooCommerce berdasarkan WordPress, dan anda boleh menggabungkan platform e-commerce / platform penjualan digital dengan mudah di laman web anda yang sedia ada. Blogger dapat menggabungkan kedai e-dagang di blog mereka dengan mudah, dan mula menjual secara dalam talian.

Beratus-ratus sambungan

Keperluan untuk semua orang hampir unik, dan anda memerlukan peluasan untuk memenuhi keperluan anda. Apa yang saya gemari tentang WooCommerce adalah, ia mempunyai beratus-ratus sambungan. Sebilangan besar dari mereka adalah percuma.

Ciri-ciri Lain WooCommerce Yang Membuat Saya Memilihnya

• Pelbagai templat percuma dan premium
• Antara muka WordPress yang ada
• Percuma, tanpa bayaran sekali / bulanan

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley adalah Pengasas Mad Lemmings, sebuah syarikat yang membantu usahawan dan perniagaan kecil mendapatkan lebih banyak pelanggan melalui laman web mereka

Platform e-commerce untuk pelanggan saya adalah Woocommerce. Kenapa? Kerana ia adalah kerangka kerja yang sangat mudah untuk digunakan dan didasarkan pada WordPress yang memberikan anda banyak fleksibiliti dan kawalan.

Woocommerce dilengkapi dengan semua asas yang anda perlukan untuk memulakan kedai dalam talian dari halaman produk (dengan pelbagai susun atur melalui Tema WordPress), penghantaran, cukai, harga, gerbang pembayaran, inventori, dan penyetempatan.

Bukan itu sahaja, tetapi anda mendapat semua fungsi WordPress seperti halaman, catatan, dan SEO padat melalui plugin seperti Yoast atau All in One SEO. Ia hampir terlalu mudah!

Sudah tentu, jika anda menjalankan laman web eCommerce yang besar dan kompleks maka Woocommerce & WordPress mungkin (akhirnya) tidak dapat memenuhi semua keperluan anda, tetapi di kebanyakan kedai dalam talian, ia adalah salah satu cara paling mudah dan terbaik untuk dikunjungi.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron adalah pakar dalam pemasaran gabungan. Dia mengajar pembacanya bagaimana mencari niche, memulakan laman web dan bagaimana meningkatkan trafik.

Saya selalu menggunakan platform WooCommerce kerana kemudahan penggunaannya dan cara platformnya disiapkan. Woo Commerce berfungsi dengan banyak tema dan menyatukan dengan baik.

Sekiranya anda seorang pemula dan tidak berminat untuk menulis kod daripada woo commerce adalah cara untuk pergi. Saya tahu ada yang lain tetapi kemudahan penggunaan dan penyatuan adalah faktor utama dalam perniagaan saya.

Perniagaan anda harus kuat dan anda perlu mempelajari khalayak anda. Dengan analitik yang disertakan dalam pemalam ini atau sama ada ia dibina dalam tema anda boleh membuat semua perbezaan di dunia berkaitan dengan pemeliharaan dan perniagaan anda.

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie adalah pemasar internet sepenuh masa yang telah bekerja dari rumah selama beberapa tahun sekarang. Dia menjalankan beberapa laman web khusus / otoriti dan beberapa perniagaan eCommerce.

Platform eCommerce kegemaran saya ialah WooCommerce. Ini adalah penyelesaian eCommerce yang paling popular, digunakan oleh 39% laman web dengan kedai dalam talian.

Ini adalah pemalam percuma yang boleh anda pasangkan di WordPress anda, yang bermaksud menjalankan pelayan anda sendiri. Sekiranya anda memerlukan ciri tambahan, anda boleh menambahkannya mengikut keperluan. Sambungan ini dibayar, tetapi sangat berbaloi.

Oleh kerana memilih platform eCommerce yang betul untuk kedai dalam talian anda adalah langkah perniagaan yang penting, anda perlu memilih yang terbaik: pergi dengan WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan menjalankan laman web yang disebut Shopping Signals yang bertujuan untuk membantu peniaga dalam talian mempromosikan laman web mereka dan menarik lebih banyak perniagaan, melalui pemasaran dalam talian.

Saya ingin terlebih dahulu memperhatikan ini dengan kepercayaan saya bahawa memilih platform eCommerce adalah salah satu pilihan paling tidak penting untuk laman web eCommerce kecil yang baru.

Saya faham bahawa ramai yang tidak akan bersetuju dengan pernyataan itu, tetapi saya rasa ia seperti nombor lima mengikut urutan kepentingan, ketika menyangkut perkara yang harus anda fokuskan.

Pastikan produk, khalayak, pesanan dan penawaran anda didail terlebih dahulu, kemudian pilih platform eCommerce yang anda selesa.

Oleh itu, saya cenderung condong ke arah WooCommerce. Sebagai pemasar dan pemaju, saya suka fleksibiliti untuk dapat benar-benar menyesuaikan sesuatu dan berada di bawah kendali. WooCommerce membenarkan fleksibiliti ini.

Saya juga menghargai kenyataan bahawa apa yang anda dapat secara percuma dengan WooCommerce mampu sepenuhnya dan kaya raya. Anda boleh menjalankan laman web eCommerce yang baik dengan hanya platform percuma di luar kotak.

Selain itu, jika anda ingin meningkatkan dan membuat penyesuaian, terdapat seluruh komuniti pembangun yang menawarkan tambahan percuma dan berbayar.

WooCommerce juga sangat mudah dan mudah untuk dilaksanakan dan dikendalikan. Saya dapati antara muka pengguna mesra dan cukup jelas, bahkan untuk orang bukan teknikal. Beberapa orang yang saya laksanakan kerana mempunyai kemampuan teknikal yang sangat sedikit, namun mereka dapat menguruskan kedai dengan sempurna.

Mungkin ada pilihan yang lebih mudah di luar sana, seperti Shopify misalnya. Walau bagaimanapun, mereka mungkin tidak begitu berpatutan, dan biasanya lebih mudah disesuaikan.

Jadi bagi saya, nilai apa yang anda dapat secara percuma, ditambah dengan kemudahan penggunaan, serta kemampuan untuk menyesuaikan, menjadikan WooCommerce sebagai pilihan yang sangat kuat.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan adalah usahawan dan pemasar digital yang membantu pemilik perniagaan, profesional, freelancer, dan usahawan untuk mendapatkan lebih banyak petunjuk dan menjual lebih banyak barang menggunakan kekuatan Internet.

Saya suka Woocommerce, kerana ia berintegrasi dengan WordPress, menjadikan semuanya lebih mudah untuk mempunyai blog, mengoptimumkannya untuk SEO dan memberi peringkat di Google. Anda boleh menerima semua kaedah pembayaran utama seperti PayPal dan Stripe langsung dari halaman anda, atau bahkan dari perkhidmatan pihak ketiga seperti Samcart.

Anda juga tidak perlu mempelajari platform baru untuk mula menjual produk anda dalam talian, yang merupakan penjimatan masa yang besar. Saya telah mencuba dengan platform lain yang lebih mantap, seperti Magento dan Zencart, tetapi saya tidak lagi menggunakan Woocommerce kerana UX.

Tambahan jika anda kehilangan apa-apa, anda sentiasa boleh membeli pemalam atau mendapatkan sesuatu yang dikodkan khusus untuk ciri tersebut. Oleh itu, jika anda peminat WordPress seperti saya, ikuti Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy adalah pakar strategi web dan pengasas bersama Orbit Media. Dia telah berada dalam reka bentuk web dan ruang pemasaran interaktif sejak Januari 2000. Dia juga penceramah, pemasar kandungan, pakar alam sekitar, dan pengarang.

Di Orbit, ciri utama platform mana pun adalah penyatuan eCommerce yang mudah. Itu membolehkan kita memilih alat yang sesuai untuk pekerjaan yang berasingan.

Sebagai contoh, apabila pelanggan mahukan CMS sumber terbuka dengan banyak ciri, kita boleh memilih Drupal. Tetapi untuk backend eCommerce yang menghubungkan dengan semua sistem pihak ketiga mereka yang lain, kita boleh menggunakan sistem seperti Shopatron.

Laman web Gold Eagle adalah contoh sistem hibrid yang bersepadu sepenuhnya. Katalog Drupal dengan Shopatron Cart dan Checkout.

Penyepaduan yang mudah adalah ciri eCommerce utama!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun adalah profesional pengurusan produk dengan fokus pada P&L dan mahir bekerja dengan pasukan pelbagai fungsi. Dia gemar mengerjakan projek “Memperbaiki bangkai kapal”, suka belajar perkara baru, menyelesaikan masalah dan mengusahakan idea baru. Dia adalah MBA dan jurutera komputer, telah mendapat peluang untuk mengerjakan projek global dalam kerjaya pendeknya selama 5.5 tahun.

Dengan pasaran eCommerce berkembang dengan pesat, kita melihat banyak tren baru. Semasa memulakan usaha eCommerce baru, terdapat banyak elemen yang perlu dipahami, dan terdapat banyak pakar di luar sana yang dapat membantu anda dengan setiap elemen ini.

Dalam senario seperti itu, mencari tahu platform mana yang akan digunakan ketika anda ingin membina kedai dalam talian anda boleh menjadi tugas yang agak membingungkan – terutamanya jika anda bukan dari latar belakang teknikal / e-commerce.

Saya secara peribadi menyukai GetMeAShop yang bermula dengan tujuan sederhana untuk membantu perniagaan runcit kecil mempunyai kehadiran dalam talian mereka sendiri.

Ia difokuskan untuk memberikan teknologi mesra pengguna kepada perniagaan ini dengan banyak perkhidmatan yang tersedia di pelbagai platform – tempat penjualan, portal web, kedai e-dagang, CRM, analitik, pengurusan pasaran, integrasi media sosial.

Ini adalah penyelesaian lengkap untuk perniagaan kecil untuk bersaing dan berkembang dalam talian, memberi peluang kepada perniagaan untuk berkembang dan berkembang dengan platform untuk mewujudkan kehadiran dalam talian mereka dan elemen pemasaran perniagaan mereka.

Dengan peruncit tradisional mengecilkan jejak fizikal mereka dan mengimbangi pelaburan mereka ke arah digital, platform ini secara berterusan membuat model perniagaan baru dan menyesuaikan model lama untuk menyesuaikan diri dengan perubahan asas dalam teknologi dengan membantu penjual luar talian untuk mendapatkan penyelesaian runcit omnichannel berasaskan mudah alih.

Dengan aplikasi mudah alih, mereka tidak hanya dapat mendirikan kedai dalam talian mereka tetapi menjual di beberapa pasar (semasa mengurus dari papan pemuka tunggal), menangkap data pelanggan, menyimpan inventori lengkap mereka selari di seluruh saluran (bahkan di luar talian melalui POS) dan memiliki- analisis mendalam mengenai inventori, penjualan, dan aliran masuk pelanggan mereka.

Perkara terbaik yang saya sukai mengenai GetMeAShop adalah pasukan hebat yang telah mengembangkan platform dari awal, saya rasa ini menjadikan mereka menonjol mengenai kebolehpercayaan dan kualiti perkhidmatan platform.

Pada masa ini GetMeAShop mempunyai banyak pelanggan dari India tetapi perlahan-lahan mereka bergerak ke peringkat antarabangsa dengan memperkenalkan ciri seperti sokongan berbilang mata wang, pembayaran antarabangsa dll. Sebilangan pelanggan yang menggunakan GetMeAShop adalah Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan, dan Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen adalah blogger mengikut hobi dan pemasar digital mengikut profesion. Dia bekerjasama dengan syarikat pembangunan Web dan kebanyakannya berurusan dengan laman web e-dagang dan syarikatnya juga mengembangkan templat Joomla untuk laman web e-dagang.

Saya gemar menggunakan Joomla CMS untuk membina laman web eCommerce. Terdapat beberapa sebab mengapa saya merujuk Joomla ke perisian eCommerce lain seperti WordPress atau Magento.

Saya memasuki pembangunan Joomla. Oleh itu, saya merasakannya lebih baik daripada yang lain.

Di Joomla, terdapat begitu banyak perisian untuk membina laman web eCommerce seperti Virtuemart, Hikashop, dll. Oleh itu, anda tidak terhad untuk menggunakan satu sahaja. Anda boleh menggunakan mengikut keselesaan anda.

Komuniti Joomla sangat hebat. Semua orang suka saling membantu untuk menyelesaikan pertanyaan mereka.

Terdapat sekitar 8000 sambungan yang tersedia di Direktori Sambungan Joomla, dan pasukan inti Joomla mengesahkan semua ini. Oleh itu, anda boleh menggunakan pelanjutan ini tanpa masalah.

Ia serasi sepenuhnya dengan SEO, dan alasan terbesar cinta saya kepada Joomla adalah keselamatannya. Saya dapati Joomla lebih selamat daripada WordPress.

Selepas Joomla, saya ingin mengesyorkan WordPress (WooCommerce) untuk laman web eCommerce kerana senang digunakan dan diuruskan. Sekiranya ada yang ingin menggunakan Joomla, terdapat Templat Joomla Serbaguna percuma yang menakjubkan. Dan anda bebas menggunakannya untuk tujuan komersial dan juga bukan komersial tanpa memberikan sebarang kredit.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen adalah usahawan dalam talian, blogger profesional, dan ahli gabungan. Selain menulis untuk blog utamanya Income Mesh, dia memiliki pasar templat halaman arahan yang disebut “The Landing Factory.”

Platform eCommerce kegemaran saya ialah Muat turun Digital Mudah kerana dibina khusus untuk menjual produk digital, itulah yang saya lakukan.

Ia sangat sesuai untuk keperluan perniagaan saya kerana ia mempunyai pelbagai tambahan yang membolehkan saya mengembangkan fungsi kedai web saya tanpa memecahkan bank. Apa sahaja yang anda perlukan, dari gerbang pembayaran hingga pemasaran e-mel, mereka mempunyai semuanya.

Juga, salah satu perkara yang paling penting adalah sokongan, yang sangat baik, lelaki dari EDD cepat, profesional dan berpengetahuan. Selain itu, mereka juga secara kerap mendorong kemas kini baru dan menambahkan ciri menarik baru.

Ini semua sesuai dengan keadaan yang sesuai untuk keadaan anda.

Berapakah anggaran anda?

Apa yang anda jual?

Apa jenis penghantaran yang anda perlukan?

Apa jenis fungsi yang anda perlukan?

Mata wang apa yang akan anda jual?

Apakah sistem pembayaran gateway anda?

Sebaik sahaja anda mengetahui jawapan untuk soalan-soalan ini, anda boleh mempersempit platform mana yang sesuai untuk anda. Setiap platform mempunyai kebaikan dan keburukan mereka.

Sebagai contoh:

WooCommerce – percuma, terdapat banyak plugin percuma untuk membina fungsi dan mengintegrasikan PayPal dan anda sudah bersedia untuk menjual secara dalam talian.

Kelemahannya – Woocommerce boleh jadi kereta, integrasi kurang mendapat sokongan dan berkali-kali sistem gerbang tidak bermain dengan baik.

Shopify – platform hebat dengan sokongan hebat – namun, anda terhad kepada apa yang mungkin dalam rangka kerja – dan lebih baik anda bersedia membayar yuran bulanan setiap kali anda mencari fungsi di luar kerangka biasa.

Magento – berikan penyelesaian e-dagang yang paling fleksibel dan teknikal.

The Downside – anda lebih baik menjadi atau mengupah pemaju yang hebat untuk menjadikan rangka kerja ini berfungsi untuk anda.

Oleh itu, seperti yang anda lihat semuanya bergantung pada sumber, pengetahuan atau anggaran yang anda ada yang akan menjadi jawapan kepada platform mana yang terbaik untuk anda.

David Krauter

David Krauter

~ David pertama kali menjadi pemasar pertama dan “geek SEO berteknologi” kedua … dia adalah pengasas Laman Web yang Menjual menyediakan laman web & Perkhidmatan SEO dengan fokus pada lebih banyak lalu lintas, petunjuk, panggilan telefon & penjualan – bukan hanya kedudukan …

Ini semua sesuai dengan keadaan yang sesuai untuk keadaan anda.

Berapakah anggaran anda?

Apa yang anda jual?

Apa jenis penghantaran yang anda perlukan?

Apa jenis fungsi yang anda perlukan?

Mata wang apa yang akan anda jual?

Apakah sistem pembayaran gateway anda?

Sebaik sahaja anda mengetahui jawapan untuk soalan-soalan ini, anda boleh mempersempit platform mana yang sesuai untuk anda. Setiap platform mempunyai kebaikan dan keburukan mereka.

Sebagai contoh:

WooCommerce – percuma, terdapat banyak plugin percuma untuk membina fungsi dan mengintegrasikan PayPal dan anda sudah bersedia untuk menjual secara dalam talian.

Kelemahannya – Woocommerce boleh jadi kereta, integrasi kurang mendapat sokongan dan berkali-kali sistem gerbang tidak bermain dengan baik.

Shopify – platform hebat dengan sokongan hebat – namun, anda terhad kepada apa yang mungkin dalam rangka kerja – dan lebih baik anda bersedia membayar yuran bulanan setiap kali anda mencari fungsi di luar kerangka biasa.

Magento – berikan penyelesaian e-dagang yang paling fleksibel dan teknikal.

The Downside – anda lebih baik menjadi atau mengupah pemaju yang hebat untuk menjadikan rangka kerja ini berfungsi untuk anda.

Oleh itu, seperti yang anda lihat semuanya bergantung pada sumber, pengetahuan atau anggaran yang anda ada yang akan menjadi jawapan kepada platform mana yang terbaik untuk anda.

John Lawson

John Lawson

~ John adalah Ketua Pegawai Eksekutif ColderICE Media, pengarang terlaris Amazon # 1, IBM Futurist dan Ebay Influencer. John adalah pelopor dalam vertikal runcit dalam talian dan pengasas The E-commerce Group, komuniti global vendor dan pemasar perdagangan.

Platform kedai eCommerce kegemaran saya adalah Miva. Orang-orang ini telah bermain dalam permainan sejak awal tahun 2000-an dan itulah sebabnya saya memilih mereka. Salah satu perkara yang paling penting bagi saya adalah memilih platform yang boleh menimbang mengikut skala anda.

Kedai Miva hanya dibuat khusus untuk “faktor geek” platform saya cukup fleksibel sehingga apa sahaja yang saya mahu lakukan hari ini, dapat dilaksanakan.

Tetapi juga dapat diperluas sehingga perkara-perkara yang turun di masa depan juga dapat disatukan. Mereka mempunyai pasukan sokongan yang hebat dan komuniti pembangunan yang sangat bersemangat.

Kemungkinan untuk integrasi dan add-ons tidak berkesudahan dan dengan dunia eCommerce yang sentiasa berubah yang merupakan nilai tambah besar untuk keperluan saya. Berikut adalah butir-butir saya yang membuat saya melompat masuk ke platform itu:

 • Mudah untuk memulakan dan bangun dan berjalan dengan cepat
 • Keupayaan untuk berintegrasi dengan sistem pemprosesan belakang saya
 • Sokongan pelanggan yang responsif
 • Platform yang boleh diperkembangkan dan kukuh yang akan berkembang semasa saya berkembang
 • Sokongan merentas peranti, laman web saya kelihatan baik dan beroperasi dengan sempurna pada semua peranti dan penyemak imbas.
 • Harga kompetitif untuk pemilik perniagaan SMB

Terima kasih banyak kepada semua pereka web eCommerce, pembangun web, pemasar dalam talian, dan blogger yang menyumbang kepada penambahan pakar ini! Terima kasih khas kepada Russell Lobo dan Gabriella Sannino yang memperkenalkan saya kepada beberapa peserta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map