11 Plugin WordPress Percuma untuk Menyiapkan Kedai eCommerce dan Mula Menjual Dalam Talian

Dengan meningkatnya belanja dalam talian, semakin ramai orang hari ini lebih suka membeli barang dari kedai eCommerce. Ini tidak mengejutkan kerana membeli-belah dalam talian adalah mudah dan berpatutan.


Fikirkanlah: tidak berpakaian, masuk ke dalam kereta anda, perjalanan ke pusat membeli-belah, atau menunggu jam dalam barisan / barisan panjang!

Walaupun platform WordPress memudahkan untuk menubuhkan laman web eCommerce, sama ada untuk melengkapkan perniagaan fizikal anda atau sebagai perniagaan utama anda, terdapat banyak perpustakaan yang tersedia, yang direka khas untuk mempermudah dan mengotomatisasi proses kedai digital anda..

Namun, memilih pemalam WordPress yang sesuai dengan keperluan perniagaan anda boleh membingungkan. Lagipun, terdapat banyak plugin untuk dipilih, sukar untuk membezakan yang terbaik dari yang lain.

Jangan bimbang, kami telah meneliti dan menyenaraikan 11 plugin WordPress terbaik (dan percuma). Semua plugin ini dapat meningkatkan keseluruhan pengalaman membeli-belah dalam talian pelanggan anda. Jadi, adakah anda sudah bersedia? Mari kita mulakan!

1. MarketPress

Press Market adalah plugin yang kaya dengan ciri, direka dengan baik dan mudah disesuaikan, ditulis oleh pemaju profesional di WPMU DEV. Pembangun merancang pemalam yang hebat ini untuk membantu perniagaan memberikan pengalaman keranjang belanja yang menyeronokkan, sederhana, dan indah untuk pengguna, tanpa menggunakan pelanjutan atau tambahan.

Plugin ini menggabungkan kekuatan pelbagai plugin yang kuat menjadi satu, satu, eCommerce penyelesaian tunggal. Muncul dengan berbagai tema menarik dan menarik, yang dapat anda sesuaikan tanpa pengekodan.

MarketPress juga serasi dengan Multisite dan BuddyPress. Ini bermakna anda dapat dengan cepat membina rangkaian kedai digital anda sendiri (seperti Amazon dan eBay) dan mengambil peratusan tertentu dari setiap penjualan.

Walau bagaimanapun, versi premium MarketPress menawarkan pelbagai ciri canggih, seperti modul penghantaran yang dihitung, pemperibadian produk, penjejakan eCommerce, dan rangkaian kaedah pembayaran yang lengkap.

2. Cart66 Lite

Dahulu dikenali sebagai PHPurchase, Troli66 adalah penyelesaian eCommerce yang sangat cekap, selamat, dan ringan yang membolehkan anda membuat laman web “patuh PCI” dalam bentuk apa pun. Ditulis oleh pakar di Reality66, pemalam memproses maklumat kad kredit dengan selamat ke pintu masuk pembayaran kegemaran anda dengan Mijireh Checkout.

Apa yang lebih menarik lagi ialah Cart66 Lite juga dapat berintegrasi dengan Amazon S3 dengan sempurna, yang membolehkan anda menjual produk digital anda tanpa kerumitan.

Sebenarnya, tidak seperti kebanyakan plugin eCommerce rumit yang anda temui dalam talian, yang paling kuat tetapi sangat mudah digunakan. Cart 66 Lite menawarkan pelbagai pilihan mata wang dan penghantaran, yang memberikan pengiktirafan dan jangkauan global perniagaan anda.

Ini juga merangkumi pelbagai ciri hebat, seperti integrasi platform afiliasi, penerimaan e-mel yang dapat disesuaikan, bidang khusus untuk produk, dan banyak lagi. Ia mempunyai hampir semua yang anda perlukan untuk mendirikan kedai digital anda, dan menyiapkannya dalam masa beberapa minit!

3. Jigoshop

Jigoshop adalah plugin eCommerce WordPress yang kuat, boleh dipercayai, dan sangat selamat, yang dikembangkan oleh Jigowatt, sebuah agensi reka bentuk Web yang berpusat di UK. Plugin ini sangat sesuai untuk PKS (perusahaan kecil dan sederhana) dan mempunyai papan pemuka intuitif yang membolehkan anda menubuhkan dan mengurus kedai eCommerce anda dalam beberapa minit lagi!

Anda mempunyai lebih daripada 30 tema yang sangat disesuaikan dan lengkap untuk dipilih, sesuai untuk mendirikan hampir semua jenis kedai digital.

Anda juga boleh membawa kedai Web anda ke tahap seterusnya dengan beratus-ratus sambungan yang hebat. Jigoshop juga mempunyai rangkaian fitur pelaporan yang memberikan anda gambaran masa nyata mengenai bagaimana prestasi kedai eCommerce anda. Bukan itu sahaja! Dengan sistem inventori yang mesra pengguna dan mudah, anda boleh menguruskan inventori dengan mudah dengan Jigoshop.

Tidak ramai yang mengetahui bahawa Jigoshop pada mulanya merupakan garpu platform eCommerce paling popular di Web hari ini, WooCommerce. Walau bagaimanapun, pemalam menjadi semakin popular dengan sendirinya setiap hari.

4. WooCommerce

WooCommerce adalah plugin eCommerce yang hebat, yang dibina oleh orang berpengalaman di WooThemes. Ia dipenuhi dengan pelbagai ciri teratas, yang memberi peluang kepada perniagaan untuk mengubah laman WordPress biasa mereka menjadi kedai eCommerce yang menghasilkan wang.

Salah satu perkara terbaik mengenai pemalam ini ialah koleksi sambungan dan tema berbayar dan percuma yang boleh anda sesuaikan untuk memenuhi keperluan unik kedai dalam talian anda. Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, WooCommerce adalah salah satu plugin eCommerce percuma paling popular untuk WordPress yang ada sekarang.

Beberapa jenama paling terkenal di dunia, seperti Harley-Davidson dan Usahawan, menggunakannya. Plugin ini mempunyai lebih daripada 30 peratus dari semua kedai dalam talian di Web! Anda harus mengakui; itu adalah beberapa angka yang cukup mengagumkan jika dibandingkan dengan plugin lain di luar sana.

Plugin WooCommerce menawarkan pelbagai ciri berguna. Ini termasuk sistem kupon fleksibel, integrasi Standard PayPal, pengurusan inventori yang mudah, laporan penjualan dan ulasan, serta pelbagai pilihan penghantaran.

Sekiranya plugin eCommerce yang sangat disesuaikan, mantap, dan intuitif adalah yang anda cari, WooCommerce patut dicuba. Banyak kedai digital menggunakannya, dan setakat ini terbukti alat yang berguna untuk masing-masing!

5. Muat turun Digital yang Mudah

Penyelesaian eCommerce yang ringkas, ringan, dan kaya dengan ciri, Easy Digital Downloads membolehkan anda menjual muat turun digital melalui WordPress secara percuma. Tidak seperti pemalam lain, yang menawarkan beberapa ciri yang tidak berguna, Muat turun Digital Mudah hanya menyediakan ciri yang paling berguna untuk memudahkan penjualan barang digital anda.

Salah satu ciri utamanya ialah sistem pelaporannya yang mantap yang membolehkan anda melihat semua penjualan dan pendapatan perniagaan anda melalui jadual data yang mudah dianalisis dan grafik interaktif.

Oleh kerana pemalam mengingat standard pengekodan WordPress, mungkin penyelesaian eCommerce paling mesra pemaju yang anda akan dapati! Ini bererti sangat mudah bagi pembangun untuk membuat perubahan pada asas kod Muat turun Digital Mudah.

Dengan lebih daripada 200 peluasan dan tema untuk dipilih, anda boleh menyesuaikan EDD mengikut keperluan kedai anda. Namun, jika anda hanya menjual produk digital, EDD adalah pilihan terbaik untuk anda.

6. Ecwid

Ecwid terutamanya memenuhi perniagaan yang tidak mahu melalui kesukaran untuk memulakan laman web baru. Ciri utama pemalam ini ialah anda dapat mengambil laman web anda yang sedia ada dan memasukkannya dengan cepat ke dalam sistem Ecwid dalam beberapa minit lagi.

Sistem ini juga akan mencerminkan beberapa laman web lain jika anda merancang untuk menjual produk anda di tempat lain di Web. Ini membolehkan anda mengurus semua laman web anda dari satu tempat, dan bukannya beralih antara beberapa papan pemuka. Ciri lain yang perlu disebutkan adalah kemampuan untuk menambah kedai dalam talian di Tumblr, Facebook, atau platform media sosial yang lain.

Plugin Ecwid eCommerce adalah aplikasi eCommerce yang paling popular di Facebook; ia mempunyai lebih daripada 40,000 kedai! Ecwid menawarkan empat rancangan dengan yang percuma. Walaupun menawarkan ciri-ciri terhad, itu lebih dari cukup untuk membantu anda menjual produk anda dalam talian dengan mudah dan tanpa kerumitan.

Perkara terbaik mengenai pemalam ini adalah di mana orang lain menawarkan percubaan percuma (yang bermaksud anda perlu membayar akhirnya), ia menawarkan rancangan yang benar-benar percuma.

7. WP eCommerce

WP eCommerce adalah plugin eCommerce WordPress yang hebat, yang dikembangkan oleh Gary Cao, Justin Sainton, dan Dan Milward. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, antara plugin yang sangat mudah digunakan. Plugin ini membolehkan anda menyesuaikan CSS dan HTML, jadi anda mempunyai kawalan penuh terhadap bagaimana kedai eCommerce anda muncul.

Tidak masalah sama ada perniagaan anda menjual langganan, inventori fizikal, keahlian, atau produk digital, WP eCommerce mempunyai semua yang anda perlukan untuk menjadikan penjualan menjadi tugas yang mudah!

Dengan lebih daripada 70,000 pelanggan dan 3 juta muat turun, WP eCommerce adalah pemalam kedua paling popular di Internet. Apa yang lebih menarik mengenai pemalam ini ialah proses pembayaran yang diperkemas, yang meningkatkan kadar penukaran kedai dalam talian anda dengan ketara.

Lebih-lebih lagi, WP eCommerce dapat berintegrasi dengan banyak pengirim dan pemproses pembayaran. Sekiranya anda mencari fungsi tambahan, anda boleh mendapatkan banyak dengan membeli tambahan dan peningkatan premium yang ada.

8. Pertukaran iThemes

iThemes Exchange adalah plugin eCommerce intuitif, dapat diperluas, dan sederhana untuk WordPress, yang dikembangkan oleh para pakar di iThemes. Dengan antara muka yang mesra pengguna, plugin menjadikan pembuatan produk lebih mudah. Dan bukannya membuat keseluruhan pangkalan data untuk pelanggan, seperti kebanyakan pemalam lain, ia menambahkan maklumat pelanggan ke halamannya dengan menggunakan sistem pengguna terbina dalam WordPress.

Fungsi ini membolehkan anda mengurus semua pelanggan dengan lebih cekap kerana anda dapat mengedit transaksi, menambah nota ke maklumat pelanggan, serta melihat produk yang dibeli dan muat turun yang tersedia dengan kemudahan mutlak.

Memulakan pemalam ini adalah mudah dan hanya memerlukan beberapa minit. Yang harus anda lakukan ialah memasang plugin, mengaktifkannya, memilih pemproses pembayaran pilihan anda, menambah produk anda, dan mula menjual! Exchange menggunakan Stripe sebagai pintu masuk pembayaran bawaannya untuk menjadikan pengalaman membeli lebih mudah daripada sebelumnya bagi pelanggan anda.

Plugin ini juga dilengkapi dengan sokongan untuk PayPal Standard sebagai teras tambahan. Juga, ada beberapa tema yang tersedia untuk dipilih untuk memenuhi keperluan khusus anda!

Plugin WordPress eCommerce Percuma yang Lain untuk Membina Kedai Dalam Talian:

9. eShop

Plugin WordPress yang mudah diakses, eShop menyediakan banyak kaedah untuk menyenaraikan produk anda. Dengan pemalam ini, menyesuaikan tetapan dan menambahkan produk sangat mudah. Tidak ketinggalan antara muka yang ringkas dan penyemakan imbas yang cepat memudahkan pelanggan anda membeli-belah di kedai eCommerce anda. Ini menyediakan pelbagai pilihan penghantaran dan gerbang pembayaran pedagang. Anda juga akan mendapati statistik untuk pembelian berguna!

10. Kedai Pantas

Plugin kedai ringkas, Quick Shop mempunyai sokongan terpadu untuk fungsi e-mel dan PayPal. Ia menambah bar sisi ke halaman, yang memaparkan keranjang belanja pengunjung. Ini memudahkan pembeli mengetahui apa yang ada di troli mereka semasa mereka melihat item lain untuk dibeli. Plugin ini juga membolehkan anda menambahkan produk dengan serta-merta dengan butang TinyMCE. Anda juga boleh membuat pilihan produk, senarai juntai bawah dan banyak lagi.

11. ArtPal

Seperti namanya, ArtPal adalah plugin eCommerce yang ditujukan untuk para seniman sehingga mereka dapat menjual karya mereka secara dalam talian. Plugin ini menawarkan beberapa ciri utama, seperti sokongan profesional untuk penjualan B2B, integrasi PayPal yang mudah, dan kemas kini penjualan masa nyata. Ia melumpuhkan item sebaik sahaja dijual untuk mengelakkan pertindihan penjualan. Sebenarnya, tidak kira sama ada anda menjual produk keras atau karya seni anda, anda pasti suka menggunakan ArtPal!

Kepada anda

Dan dengan itu, semua orang, senarai pemalam WordPress percuma kami untuk eCommerce sampai pada kesimpulannya. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak plugin WordPress percuma yang boleh anda gunakan untuk mengubah laman web biasa anda menjadi kedai eCommerce penuh, dan itu juga tanpa perlu mengeluarkan banyak wang.

Sekiranya anda ingin perniagaan anda mula menjual melalui media digital, kami sangat mengesyorkan anda mempertimbangkan pemalam yang disebutkan di atas. Plugin ini bukan sahaja percuma, tetapi juga dilengkapi dengan ciri-ciri yang diperlukan untuk menjadikan kedai dalam talian anda berjaya.

Dengan plugin yang betul dipasang di laman web anda, anda boleh membawa kedai dalam talian anda ke tahap seterusnya dengan memperkemas dan mengautomasikan banyak proses utamanya yang menentukan keuntungan. Namun, seperti biasa, ini bergantung pada kualiti pemalam yang anda gunakan.

Jadi, adakah plugin WordPress percuma lain untuk eCommerce yang anda gunakan? Apa pendapat anda mengenai pemalam yang kami terangkan di atas? Adakah terdapat sesuatu yang ingin anda tambahkan? Tolong, beritahu kami di bahagian komen di bawah. Kami ingin mendengar daripada anda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map