Top Shopify eCommerce Platform Webontwerpers en -ontwikkelaars

Shopify is het eCommerce-platform waartegen alle anderen worden afgemeten. Het drijft bijna 300.000 online winkels aan. Shopify-software hielp bedrijven in 2015 meer dan $ 17 miljard aan verkopen te verwerken.


Het Shopify-platform is net zo gemakkelijk te gebruiken als krachtig. Maar dat is voor sommigen frustratie. Hoe gebruikt u de functionaliteit optimaal? Krijgt u het beste gebruik wanneer u apps en tools van andere leveranciers integreert?

Waarom zelf met deze vragen worstelen? Vertrouw op webontwikkelingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het gebruik van het Shopify eCommerce-platform. Maak een verstandige keuze en investeer in professionele hulp.

Shopify top webdesigners en ontwikkelaars

Begin met het beantwoorden van deze vragen over wat u met uw Shopify eCommerce-site wilt doen.

Belangrijke vragen om te stellen

Wat is uw budget? Het is mogelijk om een ​​Open Source eCommerce-platform uit te voeren op de Elastic Compute Cloud (EC2) van Amazon. U kunt voor het eerste jaar dat u werkt bijna niets betalen. Maar eCommerce-experts zullen u vertellen dat er geld nodig is om geld te verdienen.

De exploitatiekosten van een webwinkel staan ​​vaak in verhouding tot de inkomsten die u genereert. Hoeveel heeft u begroot om te betalen voor basissoftware, hostingkosten en transactiekosten?

Wat is je startvenster? U kunt binnen enkele uren een aantal gehoste eCommerce-platforms opzetten. Anderen kunnen maanden nodig hebben om zich voor te bereiden en in te zetten. En het platform is slechts één element.

Hoe zit het met uw producten? Heeft u foto’s, beschrijvingen en vervulling klaar voor gebruik? U heeft eCommerce-software nodig die klaar is voor gebruik wanneer u dat bent.

Hoe flexibel moet je zijn? Mensen denken vaak dat ze te maken krijgen met ontwerpbeperkingen voor hun online winkel. Maar dat is niet het enige obstakel. Kan het platform dat u selecteert het assortiment producten beheren dat u van plan bent te verkopen?

Shopify is een van de meest flexibele online winkelbouwers op de markt. Dat is waarschijnlijk niet jouw uitdaging. Maar weet u hoe u het moet instellen, dus het is zo flexibel als u het nodig heeft?

Kan ik ervoor zorgen dat het goed speelt met anderen? Dingen verkopen op Facebook? Een Amazon-winkel? In-app aankopen? Een CSV-bestand voor Google Shopping?

Ben je comfortabel met je antwoorden? Nu heb je een goed begrip van je behoeften voor een door Shopify aangedreven online winkel. Het is tijd om een ​​expert te vinden die je kan helpen. Deze topontwikkelaars van eCommerce-softwareplatforms verdienen uw aandacht.

Realm webdesign

Realm Web Design Logo

Ga direct naar het portfolio om voorbeelden te zien van het ontwerpwerk van Realm. Ze bestaan ​​al sinds 2007. Hun klantenlijst varieert van bekende Fortune 500-bedrijven tot kleine startups. Een verwijzingspercentage van bijna 80% van de klanten spreekt tot tevredenheid van de klant. Realm is van mening dat je sociale media je marketing moet laten doen. Ze werken samen met klanten om Shopify te integreren met alle grote sociale platforms.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Diff-logo

Je komt misschien in de verleiding om te blijven spelen met de leuke geometrische ontwerpen op de bestemmingspagina. Scroll naar beneden en lees over dit team van ontwikkelaars onder leiding van CEO Ben Crudo. Hij begon Diff als een gefrustreerde retailer die op zoek was naar een betere eCommerce-oplossing. Zijn team bestaat pas sinds 2011, maar het heeft meer dan 65 5-sterrenrecensies van klanten verzameld. Een focus op Shopify houdt hen in de voorhoede van ontwerp, integratie en marketing.

sineLABS

sineLABS-logo

Dit platformontwikkelingsbedrijf is gespecialiseerd in Shopify-apps. Deze apps voegen eenvoud en functionaliteit toe aan uw e-commerce winkel. De online aanwezigheid van het bedrijf mist een portfolio met websites van klanten. Het is om de juiste redenen. sinelabs houdt uw aandacht op hun suite van krachtige apps. Elk heeft een gemakkelijk te volgen uitleg. Je bent niet overweldigd door technische kenmerken. Links brengen u naar de app op de Shopify-website.

Radiator

Logo van radiator

Online winkelen is een visuele ervaring. Radiator Studios weet dit. Dit bekroonde ontwikkelingsbedrijf concentreert zich op responsief ontwerp voor eCommerce-winkels die Shopify gebruiken. Een bezoek aan hun portfolio geeft u meer dan een blik op wat ze voor klanten hebben gedaan. Elk voorbeeld geeft een casestudy of een blik op wat er achter de schermen gebeurde.

3vijf

Logo van 3five

Ongeveer de helft van hun klanten komt alleen voor e-commerce-ondersteuning. 3five combineert de functionaliteit van WordPress en Shopify om de websites die ze ontwikkelen te beheren. Ze noemen zichzelf een boetiek, maar 3five heeft een wereldwijd klantenbestand. Er is een verzameling bronnen om te downloaden. Ze bereiden je voor op de vragen die ze stellen om je Shopify eCommerce-site op te zetten.

Jivaldi

Jivaldi-logo

Je hebt misschien nog nooit zo’n welsprekende definitie van conversiedeskundigen gelezen. Dit eCommerce-ontwikkelingsbedrijf helpt zijn klanten het Shopify eCommerce-platform te optimaliseren. Het is gericht op verkeer, verhoogt conversieratio’s en vindt nieuwe klanten. Het eerste dat je op de Jivaldi-website tegenkomt, is hun portfolio. Elk voorbeeld breidt uit om een ​​casestudy te delen. U krijgt de doelen van de klant te zien en hoe Jivaldi ze heeft benaderd.

MEM Design (Mat Mullen)

Mem Design-logo

Met meer dan 100 eCommerce-sites onder zijn riem, kan Mat Mullen met overtuiging zeggen dat hij het een en ander weet over Shopify. Mat is het soort persoon dat graag praat over wat hij doet. Hij zet zijn telefoonnummer op de website en moedigt mensen aan om te bellen met vragen. Hij zal waarschijnlijk zelfs een paar vragen over Slack beantwoorden. Mat leent hen zijn talent als productmanager. Bekijk Matt’s portfolio met werk voor klanten. Meer hulp nodig bij het beslissen? Lees een paar van de 70-iets getuigenissen die hij nu op Shopify heeft.

SynapseIndia

SynapseIndia-logo

Het uitbesteden van Shopify eCommerce IT-behoeften is een wereldwijde ervaring. SynapseIndia is een van de leiders in offshore ontwikkeling. Het bedrijf heeft een team van meer dan 500 ervaren IT-professionals. Ze hebben gewerkt namens een wereldwijde lijst van bedrijven, variërend van 3M en PayPal tot Sotheby’s en IBM. Lees hun blog voor een beter begrip van hun diepte van dienstverlening. Besteed tijd aan hun veelgestelde vragen als u niet zeker bent over offshore outsourcing.

Spring Web Solutions

Spring Web Logo

Dit is de beste manier om te begrijpen hoe Malc Bull en Paddy Rohr e-commerce-oplossingen ontwikkelen. Laat ze je door hun denkproces leiden. De kern is de overtuiging dat technologie nooit een obstakel mag zijn voor online shoppers. Sorteer hun portfolio op platform en service om Shopify-oplossingen te zien. Er is ook een gedeelte op de website waar u casestudy’s van klanten kunt lezen. Deze beschrijvingen helpen u te begrijpen hoe Spring Web oplossingen voor hun klanten heeft gecreëerd.

Abby Rose Design

Abby Rose Design-logo

Ze hebben een Shopify Experts-vermelding, dus u weet dat dit Californische ontwerpbureau hoge beoordelingen heeft. eCommerce-sites op de portfoliopagina tonen de nauwgezette stappen die zijn genomen om functie en ontwerp te combineren. Abigail Russel en haar kleine team zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van Shopify op maat. Als Shopify nieuw voor je is, zal het team je helpen, zoals ze zeggen: ‘Maak je handen vuil’ met een gratis proefperiode.

Volgende stap

Logo van de volgende stap

Dit ontwerpbureau is van mening dat gedragswetenschap de functionaliteit van eCommerce-winkels moet beslissen. Ze gebruiken de studie van hoe mensen beslissingen nemen om wrijving uit het koopproces te verwijderen. Het bureau deelt een klein aantal werkvoorbeelden op de portfoliopagina. Elk bevat een inzichtelijke casestudy. Deze aanpak is misschien nieuw voor u. Next Step heeft bronnen voor u verzameld om meer te weten te komen over gedragswetenschappen.

Boven Market

Boven Market Logo

Er zijn maar weinig ontwikkelingsbedrijven die dapper genoeg zijn om prijzen op de voorpagina te gooien. Above Market vertelt het u vanaf het begin. U weet wat de kosten zijn om u te helpen bij het opzetten en configureren van een nieuwe online winkel met behulp van het Shopify-platform. Het bedrijf kan ook helpen met wijzigingen aan uw bestaande Shopify-site. Als het iets op maat is, kan deze Shopify-expert u ook daar helpen. In alle gevallen zijn ze openhartig en transparant over prijzen. Het is een verfrissende verandering.

Kan iets te veelzijdig zijn?

Een van de belangrijkste voordelen van het Shopify-platform is dat het meer dan 100 prachtige thema’s heeft. U kunt met weinig moeite een unieke identiteit creëren. Shopify heeft ook een groeiend pakket tools (apps) om de functionaliteit van uw online winkel uit te breiden.

Al deze keuzes en variaties kunnen je overweldigen. Vooral als je nieuw bent bij eCommerce, of zelfs het Shopify-platform. Als u een online winkel start, wilt u deze zo snel mogelijk in gebruik nemen. Proberen om alle Shopify-details te achterhalen, is misschien niet de beste investering van uw tijd.

Dat is wanneer u de expertise van een van deze ontwikkelingsbedrijven moet opzoeken. De meeste van hen hebben alleen te maken met Shopify. Ze hebben allemaal de reputatie het beste uit het platform te halen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map