Top 71 Blogs e-commerce retailers moeten lezen om de online verkoop te laten groeien

Online informatie krijgen over eCommerce is als proberen een slok water te nemen uit een brandkraan. Het is onmogelijk om de stroom te regelen. Je zult doorweekt worden met veel meer dan je nodig hebt. Een zoekopdracht naar elk onderwerp gerelateerd aan e-commerce kan miljoenen resultaten opleveren.


Welke zijn relevant? Als u uw eCommerce-vaardigheden wilt vergroten, hoe weet u dan welke blogs u het beste kunt volgen?

Veel eCommerce-blogs bieden waardevolle informatie. Maar, wat leest en leert u om geld te verdienen? Dat zijn blogs die je wilt volgen. Begin met deze 71 beste eCommerce-blogs.

Contents

eCommerce zakelijke blogs

U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden als u net een eCommerce-site start. De waarde van het lezen van zakelijke blogs over e-commerce is te leren hoe anderen het hebben gedaan. Je kunt lezen over hun fouten en ze omzeilen. U kunt hun successen leren kennen en ze dupliceren. Hier zijn tien blogs die u actiegericht advies geven.

1. Een betere limonadetribune

Een betere limonadetribune

Richard Lazazzera begon zijn blog als een online eCommerce-incubator. Hij schrijft over zijn ervaringen als ondernemer. Het is zijn manier om zijn kennis te delen. Richard baseert zijn autoriteit op de tijd die hij bij Shopify heeft doorgebracht.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian heeft deze website opgericht. Het is een forum waar eigenaren van online winkels hun kennis kunnen delen. Zijn blog is voor iedereen gratis te lezen. Er staat nog meer waardevolle informatie op zijn podcasts. Wat eCommerceFuel tot een krachtige bron maakt, is toegang tot de private labels. Deze bijdragers hebben eCommerce-websites met inkomstenstromen van zes en zeven cijfers.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Deze website heeft het uiterlijk van een online krant. Hoewel veel blogs veel meningen hebben, blijft de inhoud van eCommerce Times neutraal. Meld u aan voor specifieke feeds, zodat u alleen de informatie krijgt die voor u het belangrijkst is.

4. channeladvisor

channeladvisor

Als u manieren wilt om de zichtbaarheid van uw online winkel te vergroten, bent u bij ons aan het juiste adres. Een staf van schrijvers draagt ​​bij aan de blog. Er zijn ook gastberichten van experts uit de industrie. Onderwerpen variëren van beoordelingen van eCommerce-technologie tot strategische studies.

5. Praktische e-commerce

Praktische e-commerce

Advies over strategie is geweldig. Praktische manieren om het toe te passen zijn nog beter. Dat is waar deze bloggestuurde website over gaat. De voorpagina van de website is een lopende lijst met de laatste blogposts. Elk artikel is een doordachte capsule met informatie. U leest over een belangrijk onderdeel van wat een eCommerce-site succesvol maakt.

6. NERD Marketing

NERD Marketing

Drew Sanocki schrijft deze blog en hij houdt de nadruk op tactiek. Hij vertelt je wat voor hem heeft gewerkt en welke bedrijven hij adviseert. Drew heeft de geloofsbrieven om zijn advies te ondersteunen. Hij heeft een MBA van Stanford en een bachelordiploma van Harvard. Zijn verzameling eCommerce-bedrijven genereerde in 2015 meer dan $ 100 miljoen.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt beheert de inhoud van deze website. Het is een van de top 10 marketingblogs in Canada. De blog is een van de 15 ondernemersblogs die het lezen waard zijn, volgens de Wall Street Journal. Elasticpath sponsort de website. Het levert enterprise eCommerce-software aan ‘s werelds toonaangevende merken.

8. Groef

Groef

De medewerkers van een top digitaal reclamebureau schrijven deze blog. U krijgt hun inzicht in hoe zij e-commercewebsites ontwerpen voor klanten. Maak van deze site een lijst met bronnen als inkomende marketing een specifieke interesse is.

9. Internetverkoper

Internetverkoper

Misschien kent u het tijdschrift met dezelfde naam. Dit is hun online huis. Het maandblad is gestart in 1999 en de website wordt dagelijks bijgewerkt. Het brede scala aan eCommerce-onderwerpen wordt gedistilleerd tot segmenten in een navigatiebalk bovenaan de hoofdpagina.

10. Bootstrapping e-commerce

Bootstrapping e-commerce

Shabbir Nooruddin blogt over zijn ervaring met het runnen van een e-commerce website met een klein budget. Hij schrijft over zijn fouten en deelt wat hij heeft geleerd, zodat anderen die fouten kunnen vermijden. Shabbir heeft een collectie van tutorials die u stap voor stap door enkele van zijn ervaringen leiden.

eCommerce Software Platforms Blogs

De software achter een eCommerce-website is uw motor en uw geldmaker. Hoe gebruiken anderen deze grote eCommerce-softwarepakketten? Wat waren enkele van de obstakels die ze ontdekten? Wat is er aan gekoppeld om de inkomsten te optimaliseren?

De relatie die u aangaat met uw softwareleverancier is slechts de eerste stap. Het lezen van blogs van eCommerce-softwareproviders kan u wapenen met de rest van de informatie. Het is een goede manier om te begrijpen wat er beschikbaar is.

11. BigCommerce

BigCommerce

Leden van dit toonaangevende eCommerce-platform dragen bij aan een verzameling artikelen. Berichten gaan meestal over het gebruik van de BigCommerce-software voor online winkels. De meeste informatie is voor en over websites die de software gebruiken. Er valt nog veel te leren. Bekijk de Succesverhalen posten voor inspiratie.

12. Shopify

Shopify

Dit is de blog van een van de grootste namen in eCommerce-software. De website sorteert informatie op mediatype en categorie. Dit maakt het makkelijk te vinden podcasts en videos als je in de modus voor multimedia bent.

13. Volusion

Volusion

Er zijn meer dan 1.500 berichten te lezen op deze website. De bijdragers om een ​​gebalanceerd assortiment artikelen te bieden. Er is waarde voor eigenaren en ondernemers van kleine bedrijven. Dit is ook de plek om naar aankomende webinars te zoeken. Zoals je zou verwachten, promoot veel van de inhoud het product van de eCommerce-softwaremaker.

14. LemonStand

LemonStand

Deze blog houdt vast aan nuttige artikelen over het gebruik van webdesign om de gebruikerservaring te verbeteren. De bijdragers bieden advies dat gemakkelijk te volgen is. Ze bevatten voorbeelden van waarvan bewezen is dat ze werken. Artikelen zijn niet gecategoriseerd of geïndexeerd. Bovenaan vindt u een handige zoekbalk om u te helpen onderwerpen te vinden.

15. Ecwid

Ecwid

De software is geen complete oplossing en het bedrijf geeft er de voorkeur aan. Ze richten zich op wat ze een ‘add-on store builder’ noemen. De Ecwid-blogbijdragers delen advies en tips over alle aspecten van het runnen van een online winkel.

Blogs over conversie-optimalisatie

Er zijn belangrijke redenen waarom u het conversiepercentage van uw online winkel moet verhogen. Deze groep blogs helpt je het doel te begrijpen. Door optimalisatie krijgt u meer van de juiste soorten klanten. Het helpt u beter te weten wat ze van uw online winkel willen.

Conversie-optimalisatie is bijna gratis in vergelijking met advertenties in zoekmachines. Een verhoging van uw conversieratio met 10% kan het verschil maken tussen winst en verlies.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja gebruikt zijn verkoopervaring om te bloggen over het verkrijgen van meer klanten. Zijn belofte is om informatie zo goed te leveren dat je niet veel anders hoeft te zoeken over dit onderwerp. Je zult zijn inhoud waarderen als je een fan bent van opsommingstekens en grafieken.

17. Bredere trechter

Bredere trechter

Dit digitale bureau houdt de focus op het optimaliseren van de conversieratio. De blog is waar ze posten en opscheppen over hun successen. Een tegelkaart aan de rechterkant van de hoofdpagina doorbreekt de lijst met onderwerpen die in hun blogposts worden behandeld. Alle berichten hebben het optimalisatiethema voor de conversieratio.

18. Conversiewetenschappen

Conversiewetenschappen

Brian Massey en Joel Harvey bloggen over het helpen van online winkels om hun conversieratio’s te verhogen. Ze ondersteunen artikelen met onderzoeksstatistieken en gegevens. Brian en Joel zijn actieve sprekers. Veel van hun presentaties zijn op de website beschikbaar als webinars of podcasts.

19. Conversiepercentage-experts

Conversiepercentage-experts

Ben Jesson en Karl Blanks werken sinds 2006 aan het optimaliseren van de conversieratio. Ze hebben overleg gepleegd met bedrijven als eBay, BMW, AT&T en Hilton Hotels. Hun professionele diensten vallen mogelijk buiten uw budget. Deze blog biedt gratis en nuttig advies en informatie.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

De broers Bryan en Jeffery Eisenberg schreven Wees altijd aan het testen, evenals andere bestsellers. Ze schrijven hun eigen berichten. Soms zijn de artikelen lang en gaan ze over verschillende onderwerpen. Andere keren zijn het korte beschrijvingen van nieuwe producten of services die ze willen aanbevelen.

21. VWO

VWO

Paras Chopra en Sparsh Gupta schrijven over optimalisatie van de conversieratio. Ze bloggen ook over het gebruik van hun Visuele Website Optimizer software. Ze nodigen gastbloggers uit om onderwerpen buiten hun expertise te behandelen. De website biedt artikelen en webinars. Gebruik de categorienavigatie aan de rechterkant van de hoofdpagina om snel te vinden wat u zoekt.

22. Optimaal

Optimaal

De Optimizely-software voert website- en mobiele A / B-tests uit voor uw online winkel. De blog gaat over Optimizely, maar er is voldoende informatie over hoe je testen moet aanpakken. Een verzameling van case studies laat zien hoe sommige van hun grotere klanten A / B-tests hebben gebruikt om de conversie te verhogen.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash is een van de pioniers op het gebied van optimalisatie van de conversieratio. Hij schreef de bestseller Optimalisatie van bestemmingspagina’s Book, en hij spreekt op brancheconferenties over de hele wereld. Tim en zijn bedrijf onderhouden deze blog als een plek om inzichten en ontdekkingen te delen. Je zult zien dat berichten helemaal teruggaan tot 2006.

Pay-per-Click (PPC) blogs

Het kan even duren voordat organisch zoeken resultaten toont. Pay-per-click (PPC) kan onmiddellijke resultaten opleveren. U betaalt alleen wanneer een geïnteresseerde persoon klikt en u stelt een budget in zodat u de kosten kunt beheersen.

Maar er zijn nog steeds dingen waar u op moet letten als u net begint. Je hebt een solide strategie nodig. Hoewel het een controversieel onderwerp is, schrijven bloggers er graag over. Je kunt leren en profiteren van wat ze te zeggen hebben.

24. PPC Hero

PPC Hero

Hanapin Marketing is gespecialiseerd in PPC. Ze publiceren deze blog om nieuws over hun klanten te delen. De accountmanagers van de dienst schrijven elke post. Onderwerpen omvatten nieuws over de industrie, casestudy’s en tutorials. De categorie Bronnen houdt up-to-date informatie over PPC-best practices voor zoekmachines.

25. Binnen AdWords

Binnen AdWords

Dit is de officiële blog van Google voor nieuws, tips en informatie over AdWords. Je eerste stop op deze website zou moeten zijn om hun te downloaden gids met beste praktijken. Je kan ook inschrijven naar de maandelijkse nieuwsbrief van Google. Het is een goede manier om op de hoogte te blijven met officiële tips, checklists en videogidsen.

26. PPChat

PPChat

Het draait vandaag allemaal om sociale media en deze blog is het bewijs. Hier vind je transcripties van wekelijkse Twitter-chats. Ze vinden plaats op dinsdag om 12.00 uur EST en het onderwerp gaat over alles wat met PPC te maken heeft. Vervolgacties en updates worden op Twitter geplaatst met de #PPCChat-hashtag.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio biedt programmatische marketingoplossingen voor bureaus en kleine bedrijven. Het bedrijf gebruikt zijn software om websites te helpen betere campagneresultaten te behalen. Sommige delen van hun blog promoten Acquisio. Andere artikelen bieden algemene PPC-adviezen en -technieken. U hoeft geen Acquisio-klant te zijn om hier waarde te vinden.

28. WordStream

WordStream

De software van dit bedrijf helpt u het giswerk uit de selectie van PPC-zoekwoorden te halen. Medewerkers en gastschrijvers dragen artikelen bij. Lees over PPC best practices, zoekwoorden en optimalisatie van het conversiepercentage. De site heeft ook een gratis Google Adwords prestatie grader. Het kan de efficiëntie van uw account analyseren.

29. Clix

Clix

Dit is de blog van een digitaal bureau dat PPC-campagnes beheert. Leden van het bedrijf verzamelen en delen nieuws over de beste zoekmachines. U vindt tips over waar trends PPC-advertenties mogelijk naar toe brengen. Wekelijkse samenvattingen markeren blogposts die het waard zijn om te lezen van andere sites.

30. Bing-advertenties

Bing-advertenties

De op één na populairste zoekmachine ter wereld heeft een blog. Ja, het gaat vooral om het verkrijgen van betere zoekresultaten in Bing. Maar er zijn ook veel algemene artikelen over SEO, SEM en PPC. Gebruik het vervolgkeuzemenu om specifieke onderwerpen te vinden. U kunt artikelen filteren om PPC-tips te vinden die handig zijn voor advertenties in zoekmachines.

31. Gecertificeerde kennis

Gecertificeerde kennis

Brad Geddes beheert deze blog als een manier om mensen voor te lichten over PPC best practices en principes. Een deel van de inhoud is alleen beschikbaar voor premium leden. Er is ook een privéforum dat u kunt gebruiken preview met een gratis proefversie. De rest van de blog is voor iedereen toegankelijk. Vind de nieuwste PPC-artikelen en informatie op datum op de hoofdpagina.

32. Moz

Moz

Moz heeft een reeks softwareproducten voor zoekmarketing en analyse. Het personeel schrijft over PPC en plaatst artikelen op hun blog. Gebruik het vervolgkeuzemenu bovenaan rechts om specifieke artikelen te vinden. De laatste berichten over PPC staan ​​op de hoofdpagina.

Web Analytics-blogs

De enige manier om iets beters te maken, is door de impact ervan te bestuderen. Dat is wat webanalyse voor u doet. Gegevens die u verzamelt, geven u inzicht in wie uw website bezoekt. Het vertelt je wat hun aandacht trekt.

De analyse helpt u te identificeren welke dingen de grootste impact hebben op de verkoop. Dat is belangrijk om te weten. Minder dan 0,01% van uw klanten neemt de moeite om contact met u op te nemen als ze een hekel hebben aan of problemen hebben met uw website.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Yehoshua Coren startte deze blog om internetmarketinganalyses voor een breder publiek te brengen. Het was de juiste timing. De wereld was klaar om miljoenen eCommerce-sites te bouwen. De artikelen op de website behandelen op natuurlijke wijze technische onderwerpen.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Deze blog heeft een bijna exclusieve focus op Google Analytics. Leden van het bedrijf plaatsen artikelen. Caleb Whitmore heeft het in 2009 opgericht. Als je jezelf wilt updaten, gebruik dan de Analytics-overzicht directe link op de hoofdpagina. De focus op Google Analytics maakt dat bijzonder categorielink meest waardevol.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Vraagt ​​u zich af hoe u al die analytische cijfers moet omzetten in inzichten? Wat bedoelen ze? Deze blog is een goed begin. Er zijn 18 artikelcategorieën. Sommige artikelen gaan alleen over de Kissmetrics-analysesoftware. De meeste inhoud is algemeen en is bedoeld om lezers op elk begripsniveau te helpen. Als het complex is, zal het artikel het voor je opsplitsen.

36. Analytics Talk

Analytics Talk

Justin Cutroni publiceert deze blog om zijn ervaring als voorstander van analyse van Google te delen. Hij verlaat zelden het onderwerp van Google Analytics. Er is veel te weten over dit populaire product. Justin sorteert zijn berichten in categorieën die je aan de rechterkant van zijn hoofdpagina vindt.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing is niet bang om je te vertellen dat ze vindt dat data sexy moeten zijn. Wat ze daarmee bedoelt, is dat ze je wil helpen kansen in je gegevens te vinden die je helpen verbeteringen aan te brengen. Annie’s berichten zijn kort. Ze splitst ingewikkelde onderwerpen op. Je kunt haar benadering van analyse begrijpen, zelfs als je een beginner bent.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Dit adviesbureau verzamelt hun advies en informatie in de vorm van blogposts. Bijna elke zin bevat het woord “Google”. Wat verwacht je? Het bedrijf is een Google Analytics Certified Partner en Premium Reseller. Populaire berichten en favorieten van lezers worden vermeld in de rechterkolom op de hoofdpagina.

39. Occam’s scheermes

Occam's scheermes

Avinash Kaushik schrijft deze blog sinds 2006. Hij is een bestsellerauteur en medeoprichter van Marktmotief. Avinash houdt het persoonlijk. Hij deelt informatie en geeft vervolgens zijn perspectief. Het is leuk om meer te weten te komen over analyse en het gevoel te hebben dat iemand alleen tegen jou praat.

40. Google Analytics-oplossingen

Google Analytics-oplossingen

Het is de officiële blog voor het Google-product met dezelfde naam. Hier kunt u zien wat Google in petto heeft voor de software terwijl ze deze blijven ontwikkelen. Er zijn zeven hoofdartikelcategorieën. Je vindt ze bovenaan de hoofdpagina aan de rechterkant. U wordt aangemoedigd om het zoekveld te gebruiken om specifieke informatie te vinden.

41. Online gedrag

Online gedrag

Analytics-gegevens onderstrepen het gedrag. Kent en begrijpt u dat gedrag? Deze website probeert eigenaren van online winkels te helpen begrijpen hoe hun klanten zich gedragen. Je vindt er artikelen, gidsen en een leuke verzameling tekenfilms. Daniel Waisberg en gastbloggers helpen je inzicht te krijgen in targeting en segmentatie, bruikbaarheid en optimalisatie.

42. Web Analytics World

Web Analytics World

De medewerkers die aan deze blog hebben bijgedragen, hebben hem de onderscheiding a gegeven SAP top 10 blogs voor analyse. Webanalyse moet eenvoudig zijn. Het draait allemaal om statistieken. Maar de bloggers hier vinden dat er te veel hype is. Ze maken het hun taak om artikelen vrij van jargon te houden.

Blogs op sociale media

Zoekmachinemarketing is niet langer de optimale manier om uw eCommerce-website te promoten. Vandaag draait het allemaal om sociale media. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is nog steeds belangrijk.

Sociale media versterken SEO. Het voegt context toe. Nog belangrijker is dat het mensen in staat stelt persoonlijke aanbevelingen te doen of te ontvangen. Zoekmachines hebben inhoud nodig om te rangschikken. Social media is een manier om uw klanten content voor u te laten maken.

43. Examinator voor sociale media

Examinator voor sociale media

Deze website heeft meer dan 450.000 abonnees. Het is een diepgaande en nuttige bron als je wilt weten hoe je sociale media kunt gebruiken. Ontdek hoe u contact kunt leggen met uw eCommerce-klanten. Er zijn dagelijkse berichten op de website, evenals dagelijkse en wekelijkse podcasts.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg startte deze blog als een manier om de informatie te verzamelen die ze deelt als spreker, trainer en auteur. Peg werkt samen met Guy Kawasaki aan marketingstrategie voor sociale media. Ze heeft ook 1,2 miljoen volgers op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest en YouTube. Begin hier als het ons eerste bezoek is.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Deze bekroonde blogger is een specialist in digitale marketing, spreker en auteur. Haar artikelen geven advies over hoe u digitale en inkomende marketing kunt beheren terwijl u een bedrijf probeert te runnen. Rebekah maakt graag spiekbriefjes en lijsten. Begin met haar voorgestelde must-read-berichten om een ​​voorproefje te krijgen van haar website.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari wordt vaak “de koningin van Facebook” genoemd. Forbes noemt haar een machtsbeïnvloeder op sociale media. Mari blogt alleen over Facebook. Maar de sociale mediasite heeft 1,6 miljard actieve gebruikers. Er valt veel te zeggen over Facebook. Er is een categorienavigatiegids op de hoofdpagina. Het zal je helpen om je brandende Facebook-vraag te krijgen. Mari heeft waarschijnlijk een antwoord.

47. Jenn’s Trends

Jenn's Trends

Jenn Herman is een erkend expert geworden in Instagram-marketing. Haar blog heeft vele prijzen voor sociale media gewonnen. Hier is het nadenken over de berichten van Jenn. Ze zijn niet kort. Daar verontschuldigt ze zich niet voor. Jenn is van mening dat je duidelijke, gedetailleerde informatie over Instagram-marketing verdiende.

48. Boom sociaal

Boom sociaal

Kim Garst en haar team serveren genereuze hulp met gratis advies en informatie. Ga hierheen voor meer informatie over verkeer, betrokkenheid, conversie en inhoud. Alle posts geven tips over hoe je social media kunt gebruiken om je website te promoten.

49. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social is een bedrijf dat bedrijven helpt communiceren met hun klanten. Ze rekenen Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram tot hun klanten. De blog is een verzameling materiaal, zowel over Sprout Social als over sociale media in het algemeen. Laat u niet misleiden door de navigatiebalk bovenaan de hoofdpagina. Elk van de drie belangrijkste onderwerpen trekt naar beneden om diepere subcategorieën te onthullen.

50. SocialMouths

SocialMouths

Wat is er nodig om online succesvol te zijn? Daarover schrijft Francisco Rosales op zijn blog. Zijn artikelen gaan over bloggen, sociale media, webverkeer, marketing en conversie. Francisco schrijft de berichten zelf en hij strooit met eerlijke humor persoonlijke waarnemingen.

51. Pamorama

Pamorama

Haar inhoud wordt gesyndiceerd via Yahoo en Mediabistro. Forbes rangschikte haar # 24 op de lijst van top 50 media power influencers. Pam Dyer gebruikt haar blog om lezers te helpen hun merken te optimaliseren en gebruikers te betrekken bij sociale media. Ze categoriseert haar artikelen met een woordwolk onderaan de hoofdpagina.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary is een trotse Ier en blogger. Hij schrijft om anderen te helpen sociale media te gebruiken om hun websites te promoten. Sites zoals de Huffington Post halen vaak zijn meest favoriete blogposts op. Ian houdt het bij vier hoofdonderwerpen. Zij zijn contentmarketing, sociale media, analyse, en marketing automatisering. De links staan ​​bovenaan zijn hoofdpagina.

E-mailmarketingblogs

E-mailmarketing is een van de beste tools om de verkoop te verhogen. U kunt de boodschap en het aanbod personaliseren. U kunt gebruikers segmenteren op basis van doelgedrag. U kunt zelfs marketingaanbiedingen testen om te zien welke het beste reageren.

E-mailmarketing richt zich op klanten. Het is kostenbesparend en meetbaar. Je krijgt deze voordelen alleen als je het goed doet. Lees hoe anderen het doen.

53. Constant contact

Constant contact

Deze blog wordt beheerd door een van de meest populaire e-mailmarketingbedrijven ter wereld. De artikelen vallen uiteen in drie gebieden. Marketing Advies geeft u een algemeen overzicht van trends in e-mailmarketing. De Bronbibliotheek categorie helpt u bij het vinden van een artikel, gids of video op de website. Controleer de Seminars & Opleiding categorie voor online en lokale seminars.

54. Opmerkelijkheid

Opmerkelijkheid

De drie oprichters van het Remarkety datagedreven marketingsoftwareplatform runnen deze blog. Veel van de berichten zijn gericht op de software van het bedrijf. Er zijn genoeg artikelen over de algemene theorie van e-mailmarketing om het de moeite waard te maken. Begin met de lijst met de meest populaire berichten. Het staat rechtsboven op de hoofdpagina.

55. Campagnemonitor

Campagnemonitor

150.000 bedrijven gebruiken deze e-mailmarketingsoftware om meer dan een miljard maandelijkse e-mails te verzenden. De blog van het bedrijf is een verzameling tips van hen en van hun klanten. Begin met de Hoe categorie in de navigatie bovenaan.

56. Verticale reactie

Verticale reactie

Dit softwarebedrijf gebruikt hun blog om klanten te helpen e-mailmarketingcampagnes te verbeteren. Infographics en tutorials zetten complexe ideeën om in handige tools. Met categoriegestuurde navigatie aan de rechterkant van de startpagina kunt u gemakkelijk elk onderwerp vinden.

57. MailChimp

MailChimp

Meer dan 10 miljoen mensen gebruiken deze software om elke dag 600 miljoen e-mails te ontwerpen en te verzenden. De blog bevat artikelen over hoe u de beste resultaten uit MailChimp kunt halen. Het is gemakkelijk om het e-mailmarketingadvies uit de artikelen te halen voor gebruik met andere software.

SEO-blogs

Het is een feit in het leven. Google is hoe mensen zoeken. 60% van de klikken gaat naar het eerste resultaat. Voor de resterende 40% van die klikken concurreert u met meer dan een miljoen andere websites. Search Engine Optimization (SEO) verhoogt uw positie in zoekresultaten. Als je het niet doet, zullen je concurrenten dat wel doen.

In tegenstelling tot andere soorten marketinginspanningen heeft SEO een permanent effect. Zodra u een toppositie heeft behaald, is het moeilijk voor een andere eCommerce-website om deze weg te halen.

58. De officiële blog van Google

De officiële blog van Google

Een manier om uw positie in de zoekmachine te verbeteren, is door inhoud toe te voegen die relevant is voor uw website. Google volgt zijn advies met deze blog. Het biedt inzicht in Google-producten, technologie en de cultuur van het bedrijf. Je leert meer over Google en het is een goed voorbeeld van hoe je onderwerpen kunt vinden om over te schrijven voor je blog.

59. Zoekmachine Land

Zoekmachine Land

Mat McGee en een team van schrijvers voegen dagelijks nieuwe inhoud toe aan deze bloggestuurde website. Artikelen raken alle disciplines. Ze richten zich op tips, tactieken en strategieën om succesvolle marketingprogramma’s uit te voeren. Schakel tussen de meest populair, of de Laatste berichten op de hoofdpagina. De rechterkolom op de hoofdpagina bevat white papers, webcasts en onderzoeksrapporten.

60. Het Moz-blog

Het Moz-blog

De ontwikkelaars van deze SEO-software bieden advies, onderzoek en handleidingen. Het is een verstandige mix van zelfpromotie voor Moz-producten en algemene praktische informatie. Er zijn meer dan 350 pagina’s met blogposts. Gebruik de pull-down navigatie bovenaan de hoofdpagina aan de rechterkant om te vinden wat je nodig hebt.

61. Zoekmachine Journal

Zoekmachine Journal

Loren Baker heeft deze website opgericht voor SEO-professionals. Samen met uitvoerend redacteur Kelsey Jones en medewerkers zetten zij belangrijke trends en persoonlijkheden in de schijnwerpers. Je kunt leren en netwerken met experts van Google, LinkedIn en Disney. Artikelen gaan helemaal terug tot 2003.

62. Zoekmachine Watch

Zoekmachine Watch

Dit is een goed begin als je nog niet bekend bent met SEO. De artikelen hier doen geen aannames over uw kennisniveau. U vindt woordenboeken met belangrijke termen en acroniemen. Veel ‘verklarende’ artikelen helpen je te begrijpen hoe SEO werkt.

Contentmarketingblogs

Meer inhoud op uw site betekent meer tijd daar doorgebracht. Meer inhoud geeft u ook een grotere zichtbaarheid in zoekmachines. Hoe meer bezoekers u krijgt, hoe meer verwijzingsverkeer u genereert.

Dit alles leidt tot een verbeterde merkreputatie. Het enige dat nodig is, is de bereidheid om uw inzichten te delen met websitebezoekers. Het is kosteneffectieve marketing. Hier zijn enkele bloggers die graag delen wat voor hen heeft gewerkt.

63. Content Marketing Institute

Content Marketing Institute

Joe Pulizzi en zijn schrijvers delen informatie over succesvolle contentmarketing. Het bedrijf achter de blog publiceert tijdschriften en jaarlijkse contentmarketingevenementen. Als je nog niet bekend bent met contentmarketing, biedt de blog een lijst met waardevolle handleidingen. Ze zijn verzameld in een gebied aan de rechterkant van de hoofdpagina. Beginnen met deze.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark gebruikt zijn blog om je te leren hoe je wat hij ‘killer online content’ noemt, kunt maken. Hij heeft een uitgesproken mening en hij is niet bang om te zeggen wat hem bezighoudt. Brian wil je helpen om “saaie zakelijke onzin die is gemaakt om een ​​bedrijfswebpagina te vullen” te vermijden. Hij leert je hoe je de aandacht trekt, verkeer genereert en een bedrijf opbouwt.

65. Quicksprout

Quicksprout

Forbes Magazine zegt dat Neil Patel een van de top 10 marketeers in de branche is. Volgens Entrepreneur Magazine heeft Neil een van de 100 meest briljante bedrijven ter wereld. Hij adviseert bedrijven als Amazon, GM en Viacom. Op de een of andere manier heeft hij nog tijd om deze blog te schrijven. En ja, hij schrijft de meeste berichten zelf.

66. Kopieer hackers

Kopieer hackers

Joanna Wiebe en Lance Jones combineren copywriting en conversie-optimalisatievaardigheden. Het resultaat is een blog die je leert hoe je overtuigender, geloofwaardiger en bruikbaarder kunt schrijven. Als u hun advies opvolgt, kunt u de conversieratio’s van uw website en e-mail verhogen.

67. HubSpot

HubSpot

Deze maker van inkomende marketingsoftware helpt websites leads te converteren en de omzet te verhogen. Meer dan 15.000 bedrijven gebruiken HubSpot voor hun sociale media, e-mail, SEO en marketingautomatisering. Een team van schrijvers levert dagelijkse artikelen aan drie hoofdcategorieën. Elk breekt een af lijst met specifieke onderwerpen.

Blogs over bloggen

Er zijn veel manieren om verkeer naar uw eCommerce-site te leiden. Bloggen is het meest efficiënt. Elke keer dat u een nieuwe blogpost toevoegt, heeft u de geïndexeerde inhoud op uw website verhoogd.

Blootstelling aan sociale media is net zo belangrijk als het ontdekken van zoekmachines. Blogposts zijn inhoud die mensen kunnen delen op sociale netwerken. Een blog vestigt autoriteit. Mogelijk ziet u geen onmiddellijke resultaten van een blog. Maar de resultaten worden in de loop van de tijd samengesteld.

68. ProBlogger

ProBlogger

De meeste berichten op deze website zijn van oprichter Darren Rowse. Darren is niet bang om zich te verdiepen in waarom zijn blogposts werken of niet. Veel van zijn artikelen zijn how-to-stukken. Ze nemen ingewikkelde onderwerpen en splitsen ze op tot basiselementen. Het is een eenvoudig en praktisch advies. U kunt het succes van Darren op uw website dupliceren.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow begon deze blog in 2012. Tegenwoordig heeft het een publiek van meer dan 100.000 e-mailabonnees. Jon vindt dat je niet onder de indruk moet zijn van die statistieken. Hij is zelfs van mening dat verkeer niet relevant is, tenzij het u inkomsten oplevert. Artikelen zijn kort en gemakkelijk te begrijpen. Begin hier om het meeste uit deze blog te halen.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson beheert momenteel deze blog. Hij en een team van schrijvers zijn van mening dat bloggen meer kan betekenen dan inkomsten genereren voor uw website. Ze denken ook dat bloggen dat kan verander je leven. Zac en zijn team interviewen graag andere bloggers. Ze hebben deze artikelen in één verzameld categorie.

71. Dagelijkse blogtips

Dagelijkse blogtips

Deze website is een blog over professioneel bloggen, voor professionele bloggers. Laat dit je niet afschrikken als je net begint. Het is zelfs een verstandige plek om de basis te leren. Mark Zeni en een klein team van schrijvers geven dagelijks tips over hoe je kunt bloggen om je bedrijf te ondersteunen.

Op de hoogte blijven van verandering

Het innovatietempo gaat razendsnel. Veranderingen in de e-commerce-industrie gaan snel. Het duurt niet lang voordat uw kennisbank verouderd is. Er is een gemakkelijke manier om dat te voorkomen.

Ontwikkel de gewoonte om actueel te blijven. Bezoek regelmatig enkele van de blogs waarover je hier hebt gelezen. Of maak het uzelf gemakkelijk. Laat deze bloggers hun inhoud rechtstreeks naar jou sturen. Ze hebben allemaal abonnements- en RSS-feedopties.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map