BigCommerce versus Magento: welk eCommerce-platform moet u kiezen?

Hoewel Bigcommerce en Magento behoorlijk verschillend zijn, hebben ze allebei een sterke aanhang in de online storefront-community.


Bigcommerce is in 2003 door twee Australiërs opgericht als Interspire-winkelwagentje en in 2009 omgevormd tot Bigcommerce. Met meer dan 50.000 handelaars vandaag en een omzet van $ 4 miljard kun je hun populariteit in de e-commerce-ruimte concluderen.

BigCommerce vs. Magento

Varian, Inc., gevestigd in Culver City, Californië, ontwikkelde Magento in 2008. Magento heeft bijna 30% van het marktaandeel van zijn concurrenten, met meer dan 150.000 handelaars, waaronder enkele grote retailers, en ongeveer $ 50 miljard aan bruto goederen die per jaar.

Als serieuze winkeleigenaar die bereid is goederen en diensten online te verkopen, zijn er meer opties voor het ontwerpen van uw eCommerce-website dan ooit tevoren, en Bigcommerce of Magento misschien twee die u wilt overwegen.

Contents

Grote verschillen tussen beide platforms

BigCommerce Bigcommerce valt in een klasse van eCommerce-platforms die een gehoste, op sjablonen gebaseerde oplossing biedt voor het opzetten en beheren van uw winkelwebsite. Het is gemaakt voor beginnende gebruikers die snel en gemakkelijk een winkel willen opzetten, producten willen beheren en hun merk willen promoten. Het biedt enkele aanpassingsmogelijkheden. Het prijsmodel voor dit type platform is gebaseerd op een maandelijks abonnement en verkoopvolumes.

Magento Magento is een robuust, zelf gehost content managementsysteem (CMS) waarmee u (of uw ervaren ontwikkelaar) de open-sourcecode kunt gebruiken om de site te bouwen. Het is gemaakt voor ervaren programmeurs of ontwikkelaars die een hoge ontwerpflexibiliteit willen. U downloadt de software gratis en voegt apps toe om een ​​winkelomgeving te creëren, of u kunt investeren in een duurder ondernemingsplan dat is ontworpen voor enorme verkoopvolumes.

Voor wie is elk platform aanbevolen

BigCommerce Het Bigcommerce-platform is ontworpen voor grote bedrijven die online goederen en diensten verkopen. De meeste beginnende gebruikers kunnen leren hoe ze een winkel op Bigcommerce kunnen opzetten en beheren.

Magento Het Magento-platform is ontworpen voor nog grotere eCommerce-winkels, met schaalbaarheid voor elke bedrijfsgrootte. Het spreekt geavanceerde gebruikers aan met de technische vaardigheden voor HTML-programmering.

Er zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het perfecte platform: de omvang en het groeipotentieel van uw bedrijf, uw vaardigheidsniveau, de tijd en moeite die u erin wilt steken en het platform zelf.

In deze uitgebreide vergelijking bekijken we zowel Bigcommerce als Magento in termen van:

Vergelijk een winkelconfiguratie

Installatie en winkelconfiguratie

Online winkelinstallatie vergeleken

De meeste gebruikers die het project van het ontwerpen van een e-commerce website op zich nemen, willen een ervaring die compatibel is met hun vaardigheden en een resultaat dat alles bevat wat ze nodig hebben (of de behoeften van hun klant) voor een succesvolle verkoopoplossing. De installatie en configuratie voor Bigcommerce en Magento zijn verschillend, maar de resultaten leveren een even robuuste online winkel en positieve klantervaringen op.

Ermee beginnen

BigCommerce Met dit eCommerce-platform is er geen installatie vereist. U meldt zich aan op een account op de Bigcommerce-website met een gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord. Vervolgens wordt u gevraagd een mobiele sjabloon te selecteren en te beginnen met het bouwen van uw site met een editor op het scherm. U moet zich abonneren op een domeinnaam voor uw website, hetzij van een derde partij of BigCommerce.

Het bedrijf vermeldt op hun website dat het aanbeveelt om een ​​derde partij te gebruiken als je “doorsturen of domeinprivacy in de toekomst” nodig hebt. Webhosting is inbegrepen in de Bigcommerce-tariefplannen.

Magento Dit eCommerce-platform vereist dat u zich bij een derde partij aanmeldt voor zowel een domeinnaam als webhosting om mee te beginnen (eHost, iPage, Web.com, enz.) En dan kunt u de Magento-software gratis downloaden en installeren op uw gehoste account. Je hebt verschillende mobiele sjabloonopties op Magento, en dan is het proces om de site helemaal opnieuw te bouwen (tenzij je investeert in het Enterprise-plan).

Winkelconfiguratie

Bigcommerce

BigCommerce

 • Gemak van interface. Gemaakt voor eenvoud, de Bigcommerce-interface biedt een dashboardmenu voor het instellen en bewerken van winkels op het scherm, inclusief veel ingebouwde ins en de optie voor add-ons.
 • Hulpmiddelen voor slepen en neerzetten. Dit platform biedt een gedeeltelijke interface voor slepen en neerzetten.
 • Componenten bewerken (verplaatsen, formaat wijzigen en bewerken). Het bewerken van uw pagina’s is grotendeels gebaseerd op de sjabloon die u selecteert en veel van de sjablonen kunnen worden bewerkt.
 • Site-architectuur / navigatie. De site-architectuur en navigatie-opties zijn opnieuw grotendeels gebaseerd op de Bigcommerce-sjabloon die u selecteert.
 • Toegang tot HTML / CSS-code. U heeft beperkte toegang tot HTML / CSS-code voor bepaalde aanpassingen.

Magento

Magento

 • Gemak van interface. Magento behoort niet tot de klasse van gemakkelijke e-commerceplatforms, tenzij je ervaren bent als ontwikkelaar.
 • Hulpmiddelen voor slepen en neerzetten. Magento is geen slepen-en-neerzetten-editor, maar eerder een op code gebaseerd programma waarmee u inhoud en elementen op stijlbladen kunt verplaatsen.
 • Componenten bewerken (verplaatsen, formaat wijzigen en bewerken). Componenten bewerken gebeurt via een dashboard en / of code.
 • Site-architectuur / navigatie. Hoewel de sitelay-out en navigatie kunnen worden gebaseerd op een sjabloon in Magento, zijn ze aanpasbaar door middel van code.
 • Toegang tot HTML / CSS-code. Magento is een open source HTML / CSS-code-gebaseerd platform.

Integratie met eBay en Amazon

BigCommerce Met dit platform krijg je een ingebouwde plug-in voor eBay. De Bigcommerce app store biedt tientallen winkelkanalen. Om te integreren met Amazon, moet u een product van derden selecteren, zoals Connector for Bigcommerce, ChannelUnity of SolidCommerce. Verwacht te betalen voor een van deze add-ons die u kiest.

Magento Ooit was Magento eigendom van eBay, dus deze integratie is beschikbaar, of u kunt de Magento Marketplace bezoeken om te kiezen uit honderden andere winkelkanalen, waaronder Amazon. Er is geen limiet, behalve de kosten en de noodzaak van programmeren.

Taalondersteuning

BigCommerce Op dit platform kunt u uw winkel meertalig maken met een app genaamd Transifex Live samen met een JavaScript-fragment. Dit proces kan wat extra onderzoek vereisen. Je kunt ook taalopties toevoegen, zoals Google Translate.

Magento Dit programma downloadt met een aantal taalopties en u kunt enkele taalhulpmiddelen toevoegen om meerdere winkels en vele talen te ondersteunen. Deze taak vereist verschillende stappen en wat code.

Back-ups en site-export

BigCommerce Als u producten moet exporteren, biedt Bigcommerce “snelle productimport / -export” op alle tariefplannen, samen met regelmatige back-ups. Als het gaat om het exporteren van een hele site, zijn er gemengde beoordelingen, omdat dit soort e-commerceplatforms er niet voor zijn ontworpen.

Magento Omdat dit content management systeem (CMS) open source code gebruikt, heb je extreme flexibiliteit om data vrijwel overal voor elk doel te exporteren. Je moet weten hoe je het moet doen of erachter moet komen. Magento ondersteunt een ingebouwde tool voor systeemback-up die u kunt configureren.

Advies over installatie en configuratie

Aan de slag gaan op een van deze eCommerce-platforms is het gemakkelijke deel. Bigcommerce staat al op een gehost platform, dus alles wat je nodig hebt is een account. Magento vereist een download en installatie omdat u het op uw server host.

Beide platforms verwerken de app- en kanaalintegratie, meertalige opties met wat extra configuratie, back-ups en exporteren tot op zekere hoogte. Als u een installatiewizard wilt die u vraagt ​​samen met intuïtieve velden voor het opzetten van uw winkel, zult u het gemakkelijker hebben op Bigcommerce.

Het opzetten van een winkel is meer betrokken bij Magento als je volledige functionaliteit nodig hebt en de mogelijkheid om de code aan te passen. Bigcommerce is geschikt voor verkoop op kleine tot grote schaal, terwijl Magento een fantastische oplossing is voor grote eCommerce.

Vergelijk gebruiksgemak

Makkelijk te gebruiken

Hoe gemakkelijk te gebruiken interface

Het vergelijken van het gebruiksgemak voor deze twee best presterende e-commerceplatforms heeft veel te maken met uw vaardigheidsniveau. We denken vooral aan gebruiksgemak bij het starten, het bouwen van een winkel, het toevoegen van producten, marketing en SEO, en het onderhouden van de site voor de lange termijn..

BigCommerce Beginners en gebruikers van gemiddeld niveau doen het goed op Bigcommerce en vinden het redelijk ongecompliceerd. Bigcommerce biedt handige sjablonen, een tutorial, tooltips en een semi-interactieve interface en controlepaneel om u te helpen een winkel te bouwen.

De sectie productbeheer is onderverdeeld in handige tabbladen. Hoe meer technische vaardigheden je hebt, hoe beter. Als je het kunt beheren, heb je wat toegang tot HTML voor maatwerk. Wijzigingen in de website zijn niet eenvoudig aan te brengen op een mobiel apparaat. Er zijn veel ondersteuningsbronnen, waaronder help-tutorials, en de klantenservice is uitstekend in de betaalde abonnementen. Bigcommerce is relatief eenvoudig voor nieuwe en gemiddelde gebruikers.

Magento Programmeurs en gevorderde gebruikers zullen Magento beheersbaar en enigszins gemakkelijk te gebruiken vinden. Beginners niet. Zodra de Magento-software is gedownload, kost het wat tijd en moeite om een ​​volledige winkel op te zetten met behulp van een configuratiepagina, op basis van uw mogelijkheden. U moet HTML / CSS-code kunnen maken en wijzigen en het kost tijd om de menu’s, opties en lagen te begrijpen en waar u de instellingen kunt vinden waarnaar u op zoek bent.

Magento biedt een hogere mate van ontwerpaanpassing en onbeperkte verkoopcapaciteit met een flinke leercurve. Voortdurend onderhoud vereist ook technische kennis, maar er is een goed ondersteunend netwerk. Magento is middelmatig tot moeilijk, gemaakt voor programmeurs en ontwikkelaars.

Advies over gebruiksgemak

Gebruiksgemak hangt af van het ervaringsniveau dat u naar het project brengt. Bigcommerce is ontworpen om eenvoudiger te zijn, met behulp van een intuïtiever dashboard en online hulp. Magento is de droom van een geavanceerde programmeur, met opties om een ​​winkel helemaal opnieuw te bouwen en deze aan te passen aan de gewenste specificaties.

Vergelijk de beschikbare ontwerp- en aanpassingsopties

Webdesign en maatwerk

Ontwerp en maatwerk vergeleken

De mogelijkheid om uw website te ontwerpen en vervolgens verder aan te passen, is een must-have voor merchandizers met een hoog volume.

Ben je een nieuwe gebruiker die de tools onderweg probeert te leren, of ben je een technisch onderlegde ontwerper? Huurt u een ontwerper in? Sommige van de beperkingen komen in de vorm van uw bekwaamheid, de kosten en wat het platform u toestaat te doen. Laten we de webdesign- en aanpassingsopties op deze twee platforms vergelijken:

Website sjablonen

BigCommerce U kunt kiezen uit 42 themasjablonen, waarvan 16 gratis. Voor eCommerce wilt u een mobiel responsief thema kiezen dat zich aanpast aan elk apparaat. U betaalt meer voor de betere Bigcommerce-sjablonen (tussen $ 129-250), maar deze zijn meer geschikt om te verkopen en worden aangeboden in verschillende kleuren en stijlen om bij uw merk te passen. De sjablonen zijn niet zo modern als sommige gebruikers zouden willen.

Magento Maak uw sjabloonthema, zoek er een die is gedeeld in de Magento Theme Marketplace of koop er een van een derde partij. Verwacht te betalen tussen $ 50 en $ 100.

Met zoveel opties voor het beveiligen van een sjabloon, zijn er geen beperkingen aan kleuren en stijlen als je bekwaam genoeg bent om de code te wijzigen. Er zijn ook enkele vooraf ontworpen opties in de Magento Connect Store of bij ThemeForest. Magento biedt enkele sjabloonregels op hun website die u niet wilt negeren.

Ontwerpaanpassing

BigCommerce U zult het dashboard en de helptekst op het scherm leuk vinden om uw winkelpagina’s aan te passen. Een wizard leidt u door de ontwerpfuncties en pagina-elementen. Alleen specifieke Bigcommerce-sjablonen bieden maatwerk en u moet enige tijd besteden aan het vinden van de pagina-elementen die u nodig hebt. U hebt enige toegang tot HTML / CSS-code voor aangepast ontwerp en u kunt uw pagina’s personaliseren met uw branding.

Magento Behalve een handige wizard om uw website te ontwerpen, gebruikt Magento wel een dashboard. Thema’s en pagina’s zijn volledig aanpasbaar, maar u moet een paar dingen weten over hoe u het dashboardmenu kunt gebruiken om uw inhoud aan te passen en te personaliseren. Er is geen einde aan wat je kunt doen als je een bewerkbaar thema hebt gekozen en je volgt een aantal op code gebaseerde regels.

Custom Design Services

BigCommerce Dit platform is voor het bouwen van uw eCommerce-site met behulp van hulpbronnen op het scherm en website. Bigcommerce is geen ontwerpbureau waar de website voor u wordt gemaakt, maar het duurdere abonnement op ondernemingsniveau wordt geleverd met extra ondersteuning.

Magento Magento is een e-commerceplatform dat is gemaakt om uw website helemaal opnieuw te bouwen of om hulp te krijgen van een externe webontwikkelaar. De online ondersteuningscommunity is vrij uitgebreid, maar het kost tijd om de artikelen, video’s en berichten te vinden die u door het proces zullen leiden. Magento is waarschijnlijk een technische uitdaging voor niet-ontwikkelaars.

Advies over webdesign en maatwerk

Beide populaire eCommerce-platforms bieden een breed scala aan webdesign- en aanpassingsopties, waaronder mobiele sjablonen en toegang tot HTML / CSS-code, maar de manier waarop u uw pagina’s beheert, is het verschil tussen eenvoudig en geavanceerd.
HTML / CSS-codering is optioneel op Bigcommerce maar noodzakelijk op Magento. Voor eigenaren van kleinere bedrijven vindt u op Bigcommerce veel flexibele aanpassingsopties voor verkopen op middelhoog tot hoog niveau.

Als u zakelijke e-commerce nodig heeft met de verwachting van miljarden aan verkopen, wilt u de mogelijkheid om Magento op elke manier aan te passen.

Als je ontwerpervaring hebt of hulp kunt krijgen van een ontwikkelaar, is Magento gemaakt voor groei, schaalbaarheid en succes. Beide zijn geweldige platforms met veel middelen om je op weg te helpen.

Vergelijk de betalings- en betalingsfuncties

Belangrijkste functies voor afrekenen, betalen en verzenden

Software afrekenen, betalingen en verzending

Wanneer u aan de slag gaat met uw bedrijf, leads vastlegt en uw merk promoot, betekent klantervaring veel. Naadloze afhandeling van aankopen, betalingen en verzendfuncties zijn minimaal een noodzaak. Elk van deze platforms kan het werk doen, maar de configuratie, het winkelbeheer en de app-integratie zijn op elk van hen totaal verschillend:

Verwerking van betalingen

BigCommerce Dit platform biedt wat zij voorgeïntegreerde betalingsopties noemen, waaronder PayPal, Square en Stripe, met speciale tarieven voor de betaalde abonnementen. U kunt ook plug-ins toevoegen voor andere betalingsgateways, maar er worden kosten in rekening gebracht op basis van de providers die u selecteert. Er zijn transactiekosten met korting als u de standaard ingebouwde Bigcommerce-providers gebruikt.

Magento Bezoek de Magento Marketplace om te kiezen uit tientallen gratis of betaalde betalingsgateway-oplossingen (of extensies). Veel van deze apps worden beoordeeld en bevatten een populariteitsscore voor uw beoordeling. Gratis betalingsoplossingen omvatten Skrill (met meer dan 20 betalingsmethoden) WorldPay-extensie, ePay en meer.

Winkelwagen-plug-ins en add-ons

BigCommerce U krijgt behoorlijk solide winkelwagenfuncties met de door Bigcommerce gehoste oplossing en de standaardsjablonen, die u de kosten van het downloaden van apps en plug-ins kunnen besparen. U krijgt klantkortingen, back-endrapportage, betalingsopties en meer.

Plug-ins en add-ons zijn ook een optie en veel daarvan zijn gratis. Het enige probleem is dat je per categorie in de Bigcommerce app store moet zoeken en dat het even kan duren om te vinden wat je zoekt.

Magento Kies uit honderden ontwikkelaarsthema’s, extensies, plug-ins en add-ons voor winkelwagentjes in de Magento Marketplace. Het gaat om downloads naar uw gehoste site voor extra kosten en meestal om wat codering. Bouw een winkelwagentje dat aansluit bij uw bedrijf en vind alles wat u nodig heeft: winkeloplossingen, prijsregels, verzendtools, promoties, diagnostiek en meer.

Order- en voorraadbeheer

BigCommerce Maak een keuze uit een groot aantal ingebouwde opties voor voorraadbeheer onder het scherm Product, tabblad Voorraad. Volg de voorraad, werk de voorraadniveaus bij en voer rapporten uit. Je hebt een aantal aanpassingsopties. U kunt ook apps voor order- en voorraadbeheer zoals Salesforce, ReadyToShip, MinMax-orderlimieten en nog veel meer uit de Bigcommerce-app store toevoegen tegen relatief lage kosten.

Magento De Magento Marketplace bevat tientallen alternatieven voor orderbeheer, en sommige zijn gratis. Deze extensies omvatten MagPleasure, ShippingEasy, Amasty en nog veel meer. U kunt ERP-apps insluiten om u te helpen bij aankoop, voorraad en logistiek of om de productstatus in realtime te controleren.

Verlaten karren

BigCommerce Als winkelier zult u verlaten winkelwagengegevens een zeer noodzakelijke tool vinden om potentiële klanten te bereiken en hen te verleiden uw site opnieuw te bezoeken. Gegevens over het verlaten van een winkelwagentje zijn opgenomen in alle drie de prijsplannen van Bigcommerce. Gebruik Abandoned Cart Saver om meldingen te automatiseren en klantcoupons in meerdere e-mailantwoorden op te nemen. Je kunt ook betalen voor bijbehorende apps.

Magento U heeft tal van opties om gegevens over het verlaten van het winkelwagentje op te halen en u kunt indien nodig plug-ins toevoegen voor geavanceerde rapportage. De Magento Marketplace biedt waardevolle tools voor het verlaten van een winkelwagentje om klantgegevens te volgen en te rapporteren en om antwoorden van klanten te automatiseren. Er zijn gratis of betaalde opties om uit te kiezen, waaronder Verlaten winkelwagenmeldingen, Mijn verlaten wagens, Listrak Retail Solutions en meer.

Payment Card Industry (PCI) -certificering

BigCommerce Net als andere e-commerceplatforms in deze klasse is Bigcommerce PCI-compatibel – wat betekent dat ze voldoen aan de vereisten voor veilige creditcardverwerking, zoals gedeeld op hun ondersteuningscentrumpagina. Er worden geen klantgegevens opgeslagen of gedeeld.

Magento Magento’s PCI-compliance is afhankelijk van geïntegreerde betalingsdragers op twee verschillende manieren: Direct Post en Hosted, beide via de betalingsgateway. Gegevens worden buiten de Magento server bewaard, zodat klantinformatie niet wordt opgeslagen of gedeeld. Er zijn ook veel apps die PCI-compliance ondersteunen.

Belasting- en verzendkostencalculators

BigCommerce Onder de Shipping Manager van het configuratiescherm zijn er realtime verzendoffertes voor verschillende verzendmethoden, waaronder FedEx, UPS en internationale bedrijven. Bigcommerce biedt inclusieve belastinginstellingen en u krijgt belastingrapporten en andere gerelateerde functies. Handige video’s beschrijven hoe u deze functies instelt.

Magento Geautomatiseerde belasting en verzending kunnen worden bereikt via een van de vele add-ons in de Magento Marketplace en vervolgens kunt u ze configureren voor het winkelwagentje van de klant. Kies uit apps zoals SwipeZoom Global Payments and Shipping, Premius Simple Shipping en meer.

Verzending volgen

BigCommerce Reken op standaard verzending volgen onder het menu Kassa-instellingen, Orderinstellingen in Bigcommerce. Er zijn onder andere 12 e-mailmeldingen van klanten die kunnen worden geselecteerd op basis van verschillende bestelstatussen. Gebruik dan Bigcommerce Analytics voor orderrapportage.

Magento Dit platform integreert veel apps om het volgen van bestellingen en zendingen aan te bieden. Zoek vanuit de Magento Marketplace op het volgen van zendingen en zoek naar gratis en hoogwaardige gratis opties zoals Packpin, Orderstatus & Verzending volgen door Plumrocket, AfterShip en nog veel meer. Er zijn tal van betaalde opties met meer functies.

POS-mogelijkheden

BigCommerce U kunt enigszins vertrouwen op een ingebouwd POS-systeem (Point of Sale) dat integreert met Square, PayPal en Stripe, of u kunt andere add-ons installeren. Bigcommerce vereist een account bij de koerier voor het synchroniseren van productvoorraad tussen het platform en de koerier.

Magento U selecteert een POS-extensie voor Magento zoals Point of Sales (POS) of myPOS Virtual en u kunt deze aanpassen voor resultaten. Er zijn ook veel betaalde opties, maar sommige zijn prijzig. Deze apps worden vaak geladen met extra POS-beheertools, verkoopanalyse en rapportagemogelijkheden.

Advies over afrekenen, betalen en verzenden

U zult beide platforms robuust vinden voor deze verplichte eCommerce-functies. Bij Bigcommerce zal het proces intuïtiever zijn, maar het kost nog steeds tijd om te leren en te configureren. Plan op Magento wat tijd te besteden aan het downloaden van de juiste apps.

Er is geen limiet aan het aantal add-ons en plug-ins dat u kunt kopen, vooral op Magento. Bigcommerce komt uit de doos met veel plug-ins, maar Magento geeft je nog meer opties en je kunt ze aanpassen.

Een doorslaggevende factor kan zijn in de verkopen die u voor uw bedrijf verwacht. Voor middelgrote tot grote verkopen is Bigcommerce eenvoudig en volledig uitgerust. Magento kan op de lange termijn gewenst zijn voor grote e-commerce.

Vergelijk marketingfuncties

Marketingfuncties

Digitale marketing

De marketing- en prognosefuncties voor uw online winkel zijn kritischer en beter haalbaar dan ooit tevoren. Als je kijkt naar de kracht van sociale media, bloggen, klantpromoties en analyses, is de mogelijkheid om je potentiële klanten te bereiken bijna zeker. Laten we eens kijken hoe goed deze twee platforms tegen elkaar opkomen:

SEO

BigCommerce Dit product krijgt geweldige recensies voor ingebouwde SEO-tools en apps waarmee u potentiële klanten kunt bereiken. Hoewel u uw inhoud kunt optimaliseren met behulp van Bigcommerce ’Guide to SEO, zijn er opties voor het wijzigen van metadata, zoeklinks, productpagina’s, afbeeldingsbeschrijvingen en meer. U kunt meer betalen voor een HTTPS-functie om het vertrouwen van de klant / SEO in het Bigcommerce Pro-plan te verbeteren.

Magento Dit platform biedt meer controle over SEO als je technische ervaring hebt. Download gratis of betaalde apps van de Magento Marketplace zoals CreareSEO, Layered Navigation SEO of Category URL SEO FREE, en pas vervolgens de code aan om de resultaten van zoekmachines te verbeteren. U kunt de metadata bewerken vanuit het admin-paneel en Magento kan integreren met uw WordPress-blog voor meer SEO-voordelen.

Bloggen

BigCommerce U ontvangt een hele blogpagina met alle prijsplannen van Bigcommerce. De standaardblog is niet uitgebreid, maar u kunt de Bigcommerce-appstore bezoeken en desgewenst kiezen voor een meer toegewijd blogplatform. Blogger of WordPress bevat veel maatwerk, ondersteuning voor meerdere talen en automatische functies om verkeer te genereren.

Magento Met een Magento Blog-extensie kun je instellen en communiceren op een zelfgemaakte blogpagina. Hoewel er geen blog is met een Magento-download, zijn er veel opties op de Magento Marketplace.

Bloggen is een cruciaal onderdeel van contentmarketing. Magento Blog – Community Edition is een gratis extensie, of misschien wil je er een downloaden. Overweeg de gratis Better Blog. Je kunt ook integreren met de high-end blog van WordPress, maar verwacht meer te betalen.

Ingebouwde promotie-opties

BigCommerce Profiteer van klantgerichte promoties aan boord van Bigcommerce, inclusief couponcodes, kortingen, bulkprijzen en andere deals. Bigcommerce biedt enkele opties onder het menu Marketing om klantenloyaliteit te ondersteunen. Als je niet alles vindt wat je nodig hebt, is de app store compleet met honderden gratis of betaalde opties zoals Promotiebalk, Affiliate, Upsell en tientallen anderen.

Magento U zult geen ingebouwde promoties vinden, maar de Magento Marketplace bevat alle promoties die u nodig heeft om klantloyaliteit te creëren. Vind coupons, deals en kortingen met de Magento Multiple Coupons-extensie onder zoveel anderen.

Het mooie van Magento is dat je toegang hebt tot het admin-paneel en regels kunt opstellen over hoe je wilt dat je promoties werken. Er zijn honderden extensies voor elk type cadeau, coupon, deal, advertentie, weggeefactie en meer. Overweeg deze gratis apps: sociale promoties, NextPromote en aanmeldingspromotie, om er maar een paar te noemen.

Sitestatistieken en analyse

BigCommerce Alle prijsplannen van Bigcommerce bevatten analyses en statistieken om u te helpen uw bedrijf te laten groeien, of u kunt een externe analysetool toevoegen. Bigcommerce vertrouwt op Jirafe voor interne rapportagetools, bezoekersstatistieken, ordertrends en gegevens over marketingstrategieën. Als je niet tevreden bent, bezoek dan de app store en download Google Analytics, een van de meest populaire tools op de markt.

Magento Een Admin-tool op het dashboard van Magento bevat de toevoeging van Google Analytics, of u kunt een kijkje nemen op de Magento Marketplace om de gewenste analyse-app te selecteren, waarvan er vele gratis zijn. U heeft een aantal tools nodig om e-commerce te volgen, aankooptrends van klanten te identificeren, transacties en inkomsten te beoordelen, klantcommunicatie te beheren en meer.

Advies over marketingfuncties

Als essentieel onderdeel van e-commerce bieden beide platforms alle mogelijkheden voor productieve marketing en prognoses. Het is een van de functies die deze platforms moeten bieden, zodat bedrijven concurrerend kunnen zijn.

De verschillen tussen deze platforms met betrekking tot marketing worden weer teruggebracht tot ‘eenvoudig en intuïtief’ of ‘geavanceerd en uitgebreid’. Als u een snelle en gemakkelijke winkel wilt opzetten, zult u dol zijn op de ingebouwde functionaliteit van Bigcommerce. Als u elke functie wilt beheren en u beschikt over de programmeermogelijkheden, is Magento beter aanpasbaar.

Vergelijk abonnementen en prijzen

Vergelijk plannen & Prijzen

Prijsplannen vergeleken

De prijsstelling tussen Bigcommerce en Magento is niet precies vergelijkbaar. Met Bigcommerce kiest u uit gestructureerde prijsplannen die de functies definiëren die u ontvangt. In Magento downloadt u de software gratis en ontwikkelt u uw site met kostbare invoegtoepassingen en plug-ins, of u kunt tegen een aanzienlijke prijs een aanvullend eCommerce-abonnement selecteren.

Hoe groter uw bedrijf, hoe meer u waarschijnlijk betaalt voor verschillende functies op beide platforms.

Instelkosten

BigCommerce U begint met een van de vier eerlijke tariefplannen, maandelijks gefactureerd. Deze plannen zijn gebaseerd op uw verkopen per jaar. Als u besluit jaarlijks te betalen, kunt u 10% besparen. Verwacht kosten van derden te betalen voor betalingsgateways, winkelkanalen, domeinnamen, enz. De standaardgateways van Bigcommerce kosten 2,9% plus 30 cent per transactie op het laagst betaalde abonnement, voor wat kostenbesparingen.

Magento U kiest ervoor om Magento gratis te downloaden en te betalen voor add-ons en plug-ins. Verwacht kosten van derden te betalen voor betalingsvervoerders, andere winkelkanalen, een domeinnaam van derden en hosting. Je hebt ook de mogelijkheid om te betalen in Magento’s Enterprise eCommerce-oplossing tegen een hoge jaarlijkse vergoeding.

Maandelijkse prijsplannen

Bigcommerce

Bigcommerce

Standaard. Ontvang alle benodigde verkoopcomponenten, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte producten voor een omzet van maximaal $ 50.000 per jaar. $ 29,95 / maand

Plus. Ontvang standaardabonnementfuncties, verlaten winkelwageninformatie en klantgroepen / prijsregels voor een omzet van maximaal $ 125.000 per jaar. $ 79,95 / maand

Pro. Ontvang plusplanfuncties, SEO, fraudecontrole en Google Stores voor tot wel 3k bestellingen per jaar. $ 199,95 / uur

Onderneming. Neem contact op met het bedrijf voor prijzen voor een aangepaste functieset en een omzet van $ 1 miljoen of meer per jaar.

Magento

Magento

Gemeenschap (CE). Download en installeer Magento en codeer uw eigen kleine of middelgrote eCommerce-site. Gratis te downloaden.

Enterprise (EE). Een grootschalige, allesomvattende e-commerce oplossing voor serieuze retailers die miljoenen aan verkopen verwachten. $ 18.000 / jaar

Gratis proeven

BigCommerce U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 15 dagen zonder creditcard en deze testen.

Magento Er wordt geen gratis proefversie aangeboden omdat de Magento-download gratis is.

Lopende kosten

BigCommerce Kosten voor domeinnamen zijn bijna altijd aan de gang. De hostingkosten zijn ingebouwd in de tariefplannen. Gateway-providers en winkelkanalen presenteren doorlopende kosten op basis van productverkopen, of u kunt wat besparen op de standaard betalingsgateways van Bigcommerce.

Magento De domeinnaam en hostingkosten zijn bijna altijd aan de gang. Net als bij gateway-providers en winkelkanalen, verwacht u doorlopende kosten te betalen op basis van productverkopen.

Belangrijkste prijsplan Verschillen om naar uit te kijken

BigCommerce Dit platform biedt prijsplannen op basis van de verkochte dollars in de eerste, tweede en vierde prijsplannen. Het derde niveau is gebaseerd op het aantal geplaatste bestellingen (volgens de prijstabel van de website). Gezien de eenvoudige installatie, functiesets en ingebouwde functies, zijn de maandelijkse prijzen van Bigcommerce redelijk redelijk.

Magento Dit platform biedt de kans om bijna gratis op te zetten en te verkopen als je de vaardigheden hebt om de site te bouwen. U moet nog steeds de shopping-add-ons en plug-ins integreren om te verkopen, en die kosten afzonderlijk. Als u investeert in het Enterprise eCommerce-abonnement, is de prijs hoog, maar krijgt u wat u nodig heeft voor grootschalige verkoop.

Advies over prijsplannen

Het eCommerce-platform dat u kiest, moet compatibel zijn met uw zakelijke behoeften en langetermijndoelen. Als startup wilt u misschien een schaalbare oplossing die tegen lage kosten begint en u kunt meer investeren als dat nodig is.

Beide platforms bieden die flexibiliteit, maar op heel verschillende manieren. Qua prijsstelling komt uw oplossing op een gemiddeld eCommerce-platform uit op twee: laat Bigcommerce u begeleiden in uw winkelconfiguratie, investeer in add-ons als u ze nodig heeft en betaal een maandelijks bedrag, of bouw het zelf gratis met kosten voor add-ons en een leercurve in Magento.

Vergelijking van klantenondersteuning

Technische en klantenondersteuning

Gebruikersondersteuning vergeleken

Gebruikersondersteuning varieert aanzienlijk voor deze twee e-commerceplatforms omdat ze in verschillende klassen zijn.

In een door uzelf gehost eCommerce-platform is veel van de ondersteuning grotendeels ingebouwd in het platform. U ontvangt handige stapsgewijze wizards, hulp in de editor en dialoog op het scherm.

Met een zelf gehost build-it-yourself-platform zijn er meer uitdagingen. Zowel Bigcommerce als Magento hebben uitstekende opties voor gebruikersondersteuning. Hier zijn enkele verschillen:

BigCommerce U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van nuttige bronnen, waaronder trainingsvideo’s op de website en ook live telefonische ondersteuning. Het ondersteuningsportaal omvat e-mail, livechat en telefoon. Bij Bigcommerce University houden gebruikers van de instructievideo’s over veel onderwerpen. Het Enterprise-plan wordt geleverd met een adviesteam en extra ondersteuning.

Magento Op dit gratis platform krijg je geen live telefonische ondersteuning, maar er zijn verschillende ondersteuningsopties. Er zijn klantenforums, wat documentatie en honderden YouTube-video’s op internet. Abonneer u op de duurdere Enterprise Edition voor extra ondersteuning.

Advies over klantenondersteuning

Het online ondersteuningsnetwerk is vrij uitgebreid voor zowel Bigcommerce als Magento. Gebruik hun websites of Google zo ongeveer alles. Wanneer u hun plannen betaalt, krijgt u meer ondersteuningsopties. De online bronnen zijn even nuttig. Je hebt het geduld en de tijd nodig om alles te doorzoeken, het onderwerp te vinden waar je hulp bij nodig hebt en vervolgens uit te zoeken hoe je het kunt toepassen.

Vergelijking van klantenondersteuning

gebruiker reviews

Positieve beoordelingen

BigCommerce Wat gebruikers geweldig vinden aan Bigcommerce zijn de ingebouwde SEO-functies, de online video’s, het website-ondersteuningsforum, een afrekenoptie van één pagina en het gebruiksgemak voor het opzetten en beheren van een eCommerce-winkel. Andere positieve punten zijn marketing, HTML / CSS-controle, mobiel verkopen, compatibiliteit met externe apps en opties voor productvariaties.

Nieuwe gebruikers vinden Bigcommerce redelijk intuïtief en ook de winkelervaring scoort hoog. Bigcommerce (net als zijn concurrentie, Shopify-platform) krijgt een algemene beoordeling van tussen de 4 en 5 sterren in zijn klasse. Bigcommerce is een populair gehost eCommerce-platform dat relatief eenvoudig is voor beginnende gebruikers.

Magento De technische gebruikersgemeenschap houdt van Magento’s capaciteit voor geavanceerde aanpassing met behulp van gratis open-source software. De Magento Marketplace is geweldig voor het zoeken en beoordelen van apps om te downloaden en er zijn veel gratis opties. Gebruikers houden van de SEO-opties, meerdere sites en opties voor het instellen van domeinen en hulp bij het instellen van meerdere talen.

Andere positieve punten zijn de schaalbaarheidsfactor. Gevorderde gebruikers vinden dit CMS een pluspunt voor het bouwen van een eCommerce-site en geven in het algemeen tussen de 3 en 5 sterren. Magento is een hooggeplaatst zelf-gehost platform en vereist programmeerervaring, perfect voor geavanceerde aanpassing in een verfijnde winkel.

Negatieve beoordelingen

BigCommerce Hoewel Bigcommerce vrijwel alles biedt wat je nodig hebt in een winkel, klagen gebruikers over het gebrek aan live klantenondersteuning en het vinden van een oplossing voor hun problemen. De sjablonen zijn niet zo modern en aantrekkelijk als sommige andere platforms zoals Shopify. Aanpassingen zijn een beetje verwarrend voor beginners en de sjablonen zijn niet zo flexibel als gebruikers zouden willen in termen van bewerkingen.

Hoewel sommige gebruikers HTML / CSS-codering positief vinden, komt dit ook als negatief uit voor niet-codeerders en beginnende gebruikers. Meertalige opties vereisen wat werk. Er is geen zoekveld voor het vinden van specifieke apps of onderwerpen in de Bigcommerce app store (zoals je op de Magento Marketplace krijgt).

Magento Beginners zonder programmeerervaring klagen over Magento, maar het is geen beginnersplatform. Gebruikers meldden langzamere laadtijden en sommigen verwachtten niet te betalen voor lopende hosting, domeinnamen en vergoedingen voor betalingsgateways.

Gratis was niet helemaal gratis na alle add-ons en apps om een ​​succesvolle site te bouwen. Ze vonden het frustrerend om zonder live ondersteuning te werken. Het was binnen de gebruikersgemeenschap een punt van zorg dat Magento voor PCI-compliance moet vertrouwen op gateways van derden. Magento kost meer tijd en moeite om te bouwen.

Conclusie over vergelijking

Welk platform is geschikt voor u: BigCommerce of Magento?

Het beste platform kiezen

De vergelijking tussen Bigcommerce en Magento is interessant omdat deze twee platforms niet in dezelfde klasse vallen. De uitkomsten kunnen echter hetzelfde zijn.

Redenen om het ene platform boven het andere te kiezen

De reden om te kiezen tussen deze twee populaire e-commerceplatforms moet duidelijk zijn als je tot nu toe hebt gelezen.

Bigcommerce is een gehost, zelfgestuurd, eenvoudig te beheren eCommerce-platform dat is ontworpen voor kleine tot grote bedrijven, met beginners in gedachten. Magento is een door uzelf gehost, zelf te bouwen e-commerceplatform bedoeld voor grote bedrijven, met het oog op ontwikkelaars.

De prijsmodellen zijn totaal verschillend, maar beide bieden laag geprijsde alternatieven en schaalbaarheid. Koop een winkel met alles wat u nodig heeft om uw producten en diensten te verkopen, maar beslis hoeveel tijd, moeite en geld u wilt besteden.

Deze vergelijking moet uw beslissing vrij duidelijk maken op basis van uw zakelijke behoeften, vaardigheden en wens om uw site te bouwen in plaats van een ontwikkelaar te vinden die het voor u doet. De grootte van uw winkel en de verwachte groei kunnen ook een rol spelen.

Bigcommerce biedt individuen de mogelijkheid om snel een winkel op te zetten en producten online te verkopen. Als u de kennis of de middelen heeft om u te helpen, is Magento onbeperkt.

We willen uw mening horen. Als je persoonlijke ervaringen of vragen hebt over Bigcommerce of Magento, plaats ze dan. Naarmate deze platforms veranderen en verbeteren, veranderen ook onze opvattingen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map