6 manieren om uw e-commerce publiek te vergroten en online geld te verdienen

Aangezien het aantal bedrijven dat een online winkel opzet blijft toenemen, schat marktonderzoeksbureau Forrester dat 17% van alle detailhandelsverkopen zal tegen 2022 via e-commerce worden gegenereerd. Shoppers doen steeds vaker online transacties en diensten zoals Shopify, Wix en anderen maken het mogelijk om snel en gemakkelijk een winkel op te zetten. Als u uw bedrijf nog niet online heeft, is de kans groot dat u erover nadenkt.


Het online plaatsen van uw voorraad is echter niet voldoende om uw online bedrijf succesvol te maken. Naast het aantrekkelijk maken van uw producten, moet uw website aantrekkelijk, veilig en gemakkelijk te navigeren zijn.

Tips om eCommerce-doelgroep te laten groeien src=

Het hebben van een website van hoge kwaliteit die bezoekers een prettige online winkelervaring biedt, is van het grootste belang voor het maken van verkopen via e-commerce – het is vergelijkbaar met het opzetten van een fysieke winkelomgeving die ervoor zorgt dat mensen willen blijven winkelen. Bekijk deze zes tips om bezoekers om te zetten in kopers en uw online winkel te optimaliseren voor het beste rendement op uw investering.

1.  Zorg ervoor dat u een solide eCommerce-stichting heeft

De eerste stap bij het opzetten van een online winkel is investeren in een e-commerceplatform waarmee klanten uw producten gemakkelijk kunnen vinden en kopen. Shopify is een van de meest erkende namen in de branche, maar er zijn veel andere e-commerceplatforms die vergelijkbare services aanbieden. Overweeg deze kwaliteiten wanneer u onderzoekt welke software u met uw online bedrijf wilt vertrouwen:

 • Betrouwbare webhosting: Afhankelijk van het platform dat u kiest, worden eCommerce-winkels geleverd in volledig gehoste en zelf-gehoste pakketten. Volledig gehost betekent dat het bedrijf alle technische aspecten van uw site voor u regelt, maar is meestal duurder; door uzelf gehoste abonnementen geven u volledige controle, maar vereisen meer geduld en de bereidheid om te leren hoe u een hostingaccount beheert.
 • Aanpasbaar ontwerp: Er is meer dan één manier om uw inventaris in uw online winkel te presenteren. U kunt zich een eenvoudig, elegant ontwerp voorstellen met grote afbeeldingen en minimale tekst, of misschien wilt u dat het meer op een gedrukte catalogus lijkt. Bekijk de ontwerpopties op het platform, inclusief gratis en betaalde thema’s, om te zien of het past bij uw visie.
 • Veiligheid: Als online handelaar is het uw verantwoordelijkheid om te voldoen aan de PCI-gegevensbeveiligingsnormen om klant- en transactiegegevens veilig te houden. Eersteklas beveiliging is een must. Zoek naar platforms die SSL-certificaten aanbieden – waarmee een browser transacties veilig kan verwerken – evenals aanvullende beveiligingsmaatregelen zoals serverbewaking, malwarescans en fraudebescherming.
 • Ondersteuning en documentatie: Vooral als u nieuw bent bij eCommerce, komen er vragen over hoe u bepaalde dingen op het platform onvermijdelijk moet doen. U moet ervoor zorgen dat er duidelijke en grondige documentatie beschikbaar is, evenals klantenondersteuning die u door de meer uitdagende aspecten van online winkelbeheer kan leiden.
 • Ruimte voor groei: Een online winkel kan klein beginnen, maar zoals bij elk bedrijf is de hoop dat deze met de tijd zal groeien. Het is belangrijk om een ​​platform te selecteren dat u opties biedt om naar behoefte omhoog of omlaag te schalen en om zonder beperkingen nieuwe functies en inhoud toe te voegen.

Of u nu helemaal opnieuw begint met webhosting en een online e-commerceplatform of kiest voor een volledig gehost systeem, veel kenmerken van succesvolle winkels blijven hetzelfde. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet om te zien welk pad het meest logisch is voor uw winkel en budget.

2.  Kies een sterke webhost die snelheid en betrouwbaarheid benadrukt

De webhost die u kiest, kan veel dingen over uw website bepalen die van invloed zijn op de ervaring van uw klant, van de laadtijd van uw pagina’s tot de beveiliging van transacties. Niet alle webhostingplannen zijn gemaakt om kleine bedrijven of e-commerce te ondersteunen, dus zoek naar deze kwaliteiten bij het winkelen voor een host:

 • Snelheid: Snellere websites werven en houden meer klanten – zo simpel is het. Een webhost die consistent snel is, is het beste voor bedrijven en plaatsing in de resultaten van zoekmachines. Bekijk plannen die worden geleverd met solid-state schijven, die vaak tot 20 keer sneller zijn dan traditionele harde schijven.
 • Betrouwbaarheid: Voor eCommerce-sites geldt: hoe minder tijd de site niet beschikbaar is vanwege serverfouten, hoe beter. Zoek een webhost die een uptime van 99,9% of hoger kan garanderen om ervoor te zorgen dat klanten altijd toegang hebben tot uw website en aankopen kunnen doen.
 • Ondersteuning: In het ideale geval biedt een webhost voor een klein bedrijf 24/7 ondersteuning via meerdere kanalen om u door verschillende uitdagingen te helpen. Als er een probleem is, zorg er dan voor dat u erop kunt vertrouwen dat uw gastheer uw telefoontje, chat of e-mail snel beantwoordt, ongeacht de tijd.
 • Opslag: Zelfs voor een klein of middelgroot bedrijf kan het beperken van de hoeveelheid opslag (alle dingen die op uw site komen, van tekstbestanden tot video’s) uw bedrijf tegenhouden. Aanzienlijke en snelle opslagapparaten geven u de capaciteit om uw bedrijf uit te bouwen zonder prestatiebeperkingen op te lopen.
 • Betaalbaarheid: Bij het starten van een gloednieuw bedrijf is het minimaliseren van uw kosten van cruciaal belang voor het opbouwen van een inkomen en betrouwbare inkomsten. Ondernemers moeten echter oppassen dat ze de koopjeskelderopties overslaan voor een hostingpakket dat meer waar voor hun geld biedt – offer geen functies, prestaties of beveiliging op in plaats van een paar dollar per maand te besparen.

De beste eCommerce-webhosting en sitebouwers combineer het beste van twee werelden door gebruikers hoogwaardige hosting te bieden met gebruiksvriendelijke sjablonen en drag-and-drop-interfaces die het bouwen van websites pijnloos maken.

3.  Zoek een gebruiksvriendelijk ontwerp dat conversies maximaliseert

Bezoekers van een online bedrijf verwachten dat alles duidelijk en duidelijk is, van waar ze producten kunnen vinden tot hoe ze contact kunnen opnemen met de winkel. Duidelijk gelabelde knoppen, opvallende koppen en intuïtieve navigatie dragen allemaal bij aan een soepele winkelervaring. Veel eCommerce-sites missen deze markering nog steeds, maar die van u hoeft dat niet te zijn.

Er zijn veel, veel online winkels en u kunt verwachten dat mensen die uw site bezoeken, al verschillende andere hebben bezocht. Dat betekent dat ze al een idee hebben van hoe een goede online winkelervaring is. Experts in het ontwerpen van gebruikerservaringen hebben deze eigenschappen geïdentificeerd als enkele van de belangrijkste voor gebruikers:

 • Call-to-action-knoppen: Of u nu wilt dat een klant een product koopt of zich aanmeldt voor uw nieuwsbrief, de link of knop moet duidelijk zichtbaar zijn, meestal bovenaan de pagina. Gebruik een opvallende kleur om hun aandacht te trekken. Eenmaal aangeklikt, mag het resulterende afrekenproces of registratieformulier de gebruiker niet overweldigen; geef of vraag in plaats daarvan om de basisinformatie.
 • Zoekbalk: Gebruikers hoeven niet rond te kijken naar een zoekbalk. De uiterst belangrijke functionaliteit moet goed zichtbaar zijn en in staat zijn om klanten snel door te sturen naar precies het product of de pagina waarnaar ze op zoek zijn. Zoek in het ideale geval een oplossing die gebruikersquery’s automatisch aanvult om hun ervaring verder te stroomlijnen.
 • Menu en navigatie: Maak uw navigatie gemakkelijk te begrijpen met duidelijke koppen. U wilt eenvoud en effectiviteit in evenwicht brengen, zodat u klanten niet overweldigt of achterlaat. Maak categorieën en subcategorieën die logisch zijn voor klanten, zelfs als dit verschilt van hoe u uw producten intern organiseert. Voeg broodkruimels toe zodat gebruikers zich het pad kunnen herinneren dat ze hebben gevolgd.

Focus op gebruikerservaringen en functionaliteit in plaats van vast te lopen door verschillende sjablonen voor online winkels. Natuurlijk, moet u rekening houden met kleurenschema’s aangezien ze betrekking hebben op uw branding en de reactie, roepen verschillende tinten uiteindelijk onbewust op, maar we raden u aan eerst voor de bouten en moeren te zorgen.

4.  Schrijf duidelijke en boeiende inhoud

Een eCommerce-winkel moet meer zijn dan alleen een ruimte om uw producten te hacken: het is een online ruimte om een ​​voortdurend gesprek met uw klanten over uw merk te voeren. De inhoud op uw site – of het nu gaat om een ​​blog of productbeschrijvingen of klantrecensies – speelt een grote rol in wat kopers van uw bedrijf vinden. Doe een gezamenlijke inspanning om te begrijpen wie uw klanten zijn en wat hen motiveert om te kopen, zodat u uw inhoud kunt afstemmen op hun interesses.

Contentmarketing is een van de meest effectieve manieren om klanten te betrekken en trek ze aan voor uw bedrijf. Hoewel het belangrijk is om je blog en sociale media continu bij te werken, is hier de regel van kwaliteit boven kwantiteit van toepassing. Post niet alleen honderden woorden om ruimte in te vullen – zorg ervoor dat uw advies, nieuws of entertainment waardevol is voor klanten en zowel hun doelen als uw bottom line ondersteunt. Een blog is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en feedback van klanten te krijgen (plus, het helpt bij het rangschikken van zoekmachines – daarover later meer).

Controleer bij het selecteren van een eCommerce-platform of het een betrouwbaar inhoudbeheersysteem heeft waarmee u gemakkelijk inhoud kunt bijwerken en toevoegen. Met de tools om tekst, afbeeldingen en zelfs video’s op te zetten, kun je mensen interesseren voor wat je aanbiedt.

5.  Trek meer kopers aan met sterk zoekwoordonderzoek

Het vermogen van uw online winkel om op het web ontdekt te worden, hangt grotendeels af van hoe zichtbaar het is in zoekresultaten. Bijna 40% van het e-commerce verkeer is afkomstig van zoekmachines, Google, Bing, Yahoo en dergelijke van cruciaal belang maken voor uw zakelijk succes.

De kunst van zoekmachineoptimalisatie, of SEO, combineert tactieken voor het maken van inhoud die is afgestemd op de manier waarop mensen online naar uw producten, services en bedrijven zouden zoeken. Een essentieel onderdeel van SEO is trefwoordonderzoek, waarbij u de beste woorden en woordgroepen moet ontdekken om uw producten en bedrijf te beschrijven. Toevallig komen deze zoekwoorden overeen met wat mensen waarschijnlijk een Google-zoekopdracht gebruiken om u te vinden. Deze woorden en uitdrukkingen kunnen worden gebruikt in alle inhoud op uw website, van de beschrijvingen van uw producten tot uw blogposts.

Goed gebruik van SEO-zoekwoorden houdt in dat u een eerste lijst met woorden en woordgroepen maakt om uw inspanningen te stimuleren. Gratis online tools, zoals Google Analytics en MozBar, kan je voortgang volgen. Wees niet bang om specifiek te zijn in uw onderzoek – long tail-zoekwoorden, die ten minste drie woorden bevatten, vormen het grootste deel van de zoekopdrachten en zullen eerder converteren.

6.  Ontdek aanvullende inkomstenstromen

Hoewel de belangrijkste manier waarop u geld hoopt te verdienen is door de verkoop van uw producten, mag u geen korting geven op andere manieren om geld te verdienen op uw website. Het is mogelijk om andere inkomsten te genereren om uw online bedrijf in het begin een vliegende start te geven en uw inkomen aan te vullen zodra u het van de grond hebt gekregen.

Naast e-commerce is adverteren een van de meest gebruikelijke manieren om online geld te verdienen. Het plaatsen van advertenties voor gerelateerde producten op uw website levert wat extra geld op en kan uw klanten helpen bij het vinden van producten die ze leuk vinden. Overweeg op dezelfde manier om uw blog en contentmarketingvaardigheden te gebruiken om gesponsorde gastposts te accepteren – of om uw netwerk te laten groeien door artikelen bij te dragen aan andere winkels.

Afgezien van directe verkoop, zijn twee van de beste strategieën om de inkomsten uit uw winkel te verhogen het plaatsen van inhoud met toegevoegde waarde of abonnementsdiensten op uw site die klanten extra informatie geven over de levensstijl of cultuur rond uw producten.

Overweeg om premium content aan te bieden voor een redelijke prijs naast de gratis content op je blog, hetzij via digitale download of registraties. Een ander model dat het ontdekken waard is, is om een ​​abonnementsservice aan te bieden die uw producten regelmatig aan klanten levert – hetzij specifieke items die ze selecteren of een selectie van items die voor hen zijn samengesteld.

Online geld verdienen is nog nooit zo eenvoudig geweest met alle beschikbare tools. Het vereist toewijding en doorzettingsvermogen, met constant werk om verkeer naar uw site te trekken en volgers te krijgen. Door de zes hierboven beschreven strategieën toe te passen, kunt u uzelf echter voorbereiden op succes.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map