48 experts delen hun beste tip over hoe u het beste eCommerce-softwareplatform kiest

Het hebben van een online winkel geeft u de onafhankelijkheid om uw producten 24/7 over de hele wereld te verkopen. Het kost veel minder dan een gewone fysieke winkel en kan u klanten van over de hele wereld opleveren.


Met de vele opties die er zijn, is het moeilijk om te beslissen welk platform u wilt gebruiken. En de beslissing is belangrijk, want het platform dat u kiest, kan het platform zijn dat u nog jaren, zo niet de komende decennia, zult hebben en de basis zal vormen van uw online winkel.

Als u een online winkel wilt bouwen, heeft u verschillende opties voor eCommerce-software, een platform dat u voor uw site kunt gebruiken. We hebben besloten om erachter te komen wat de meest populaire keuze is.

We hebben 48 eCommerce-experts benaderd en hen een centrale vraag gesteld:

Wat is uw favoriete e-commerceplatform en welke functies zorgden ervoor dat u voor die specifieke software koos?

De resultaten zijn:

Laten we eens kijken naar de antwoorden van de expert en kijken wat de voor- en nadelen van elk platform zijn.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony is momenteel de Chief Technology Officer bij InstaViva & Hope Shades. Hij is ook de administratief directeur van Arctic Gray, Inc. Hij wordt vaak gevraagd om te spreken op evenementen voor verschillende technologiebedrijven over de hele wereld om designtrends, branding, reclame, SEO en meer te bespreken.

Mijn naam is Anthony en ik ontwerp al meer dan een decennium websites. Bij het kiezen van een favoriet eCommerce-platform zijn er twee belangrijke dingen waar ik naar kijk, één is functionaliteit en de tweede is gebruiksgemak.

Functionaliteit. Shopify is het beste e-commerceplatform dat er is wat betreft functionaliteit met een breed scala aan plug-ins en apps van verzendmodules, uitvoeringsoplossingen, meer dan 70 betalingsgateways, productsuggesties en nog veel meer.

Met Shopify kun je responsieve websites bouwen, dus het is perfect voor alle apparaten en het is erg snel te laden. Dit is een geweldige oplossing voor iemand met een basiskennis van codering en webontwikkeling.

Makkelijk te gebruiken. Wix is ​​het beste e-commerceplatform dat er is wat betreft gebruiksgemak met een slepen-en-neerzetten-editor en zeer intuïtief voor vrijwel iedereen. Het beste van Wix is ​​dat je niet hoeft te weten hoe je moet coderen om een ​​website te bouwen.

Bij het bouwen van websites voor klanten komen ze vaak terug met veel veranderingen en updates en moeten ze constant een ontwikkelaar betalen, maar met Wix kunnen we de site uitbouwen en dan kan de klant het dagelijkse beheer gemakkelijk overnemen.

Wix is ​​een vaste weergave (niet responsief), maar er is een geweldige mobiele editor om je website om te zetten in de perfecte mobiele ervaring.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs is de CEO van Magebit, een e-commercebureau gespecialiseerd in Magento. Hij is ook een gecertificeerde Magento ontwikkelaar en oplossingsspecialist. Arturus heeft meer dan zes jaar professionele Magento-ervaring.

Het is niet mogelijk om te zeggen welk e-commerceplatform het beste is. Het hangt af van de behoeften van de klant welk eCommerce-platform moet worden gebruikt.

Mijn favoriet is Magento, maar het past niet goed voor kleine sites, omdat de kosten voor hosting en onderhoud behoorlijk hoog zijn in vergelijking met Shopify of een ander open source eCommerce-platform. Voor middelgrote en grote sites raad ik Magento (CE of EE) aan, omdat Magento zeer schaalbaar en veilig is.

Ongeveer 90% van de Magebit-klanten gebruikt Magento en met de juiste ontwikkelaars en richtlijnen is dit e-commerceplatform de weg naar succes.

Dit zijn naar mijn mening de belangrijkste redenen om voor Magento te kiezen:

 • Zeer grote uitbreidingsbasis (gratis en betaald)
 • Eenvoudig aan te passen zonder de kernfunctionaliteit aan te raken
 • Beveilig met regelmatige beveiligingspatch-releases
 • Snelgroeiende community
 • Regelmatige eCommerce-evenementen (Meet Magento)

Niet elk platform is perfect en er zijn ook nadelen voor Magento:

 • Hoge hostingkosten in vergelijking met andere e-commerceplatforms
 • Deskundige ontwikkelaars die nodig zijn voor werk als ontwikkelaar met slechte Magento-kennis, kunnen de winkel gemakkelijk verpesten

Ik heb ook Shopify, Woocommerce en anderen gebruikt, maar ze zijn absoluut ver weg van mijn favoriete Magento vanwege de manier waarop de architectuur van andere eCommerce-platforms eruit ziet.

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit is de mede-oprichter en CEO van DotcomWeavers, een bekroond webdesign- en ontwikkelingsbedrijf met kantoren in Paramus, New Jersey; Orlando, Florida; en Hyderabad, India.

In mijn ervaring heeft Magento verschillende belangrijke functies waardoor het opvalt als een van de robuustere en schaalbare eCommerce-platforms.

 • Catalogusbeheer – Gebruikers kunnen duizenden items uploaden in een enkele import.
 • Meerdere prijsopties – U kunt eenvoudig verschillende items prijzen, klantgroepsprijzen instellen en prijzen verbergen voor bezoekers om hen te stimuleren om in te loggen. Dit helpt bij het verzamelen van belangrijke klantinformatie over productvoorkeuren.
 • Productwaarschuwingen – Mijn klanten zien een toename in de verkoop door het gebruik van eenvoudige waarschuwingen, zoals klanten laten weten dat een product dat eerder niet op voorraad was nu beschikbaar is.
 • Multi-store ingeschakeld – Met Magento kunt u een meertalige website maken die automatisch winkelweergaven in specifieke talen laadt. Het maakt het ook gemakkelijk voor B2B-sites om tegelijkertijd meerdere productcatalogi te beheren via een gemeenschappelijk back-endsysteem.
 • Aangepaste gebruikersinterface – Het platform heeft de mogelijkheid om ontwerpen te wijzigen en thema’s aan te passen op basis van categorieën. Een bedrijf kan meerdere etalages hebben met één back-endbeheersysteem. Dit is een krachtig hulpmiddel vanwege de meer gerichte gebruikerservaring, hoe groter de kans op conversie.
 • Integratie van orderverwerking – Magento’s integratiepartnerships zijn ongeëvenaard en bieden een groot aantal oplossingen voor orderverwerking. Deze omvatten NetSuite, QuickBooks en ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen is de CEO van Achintya Tech, een bedrijf dat hij in 2013 is begonnen. Hun specialiteiten zijn mobiele ontwikkeling en ontwerpen, samen met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

Magento is gratis te downloaden en te installeren. U kunt de broncode hoe dan ook aanpassen aan het type website dat u aan het bouwen bent en extensies installeren die gemakkelijk beschikbaar zijn via de Magento Connect Marketplace.

Magento Connect is trouwens ook de grootste marktplaats voor e-commerce-apps ter wereld

Een van de belangrijkste klachten van gebruikers van andere e-commerceplatforms zijn de incrementele kosten die horen bij elke kleine functie die aan de site wordt toegevoegd.

Omdat Magento open source is, is dat probleem een ​​volledig non-issue. Voeg zoveel functies toe als je wilt aan je site, zonder een cent uit te geven.

Een ander probleem zijn de limieten op het aantal producten, productlijnen en SKU’s die kunnen worden geüpload en weergegeven op een platform. Naarmate u groter wordt en uw online winkel productiever wordt, begint u exponentieel hogere vergoedingen te betalen aan uw e-commerceplatformprovider.

Dit is een ander gebied waar u uiteindelijk niets uitgeeft aan Magento. Breid uit en groei zoveel u wilt, en Magento groeit met u mee zonder extra kosten.

47% van de internetgebruikers van vandaag verwacht dat een site binnen twee seconden wordt geladen. Langer dan dat en ze sluiten gewoon het tabblad en gaan verder met hun leven. Elke klant die vertrekt zonder iets te kopen, laat weer een deuk achter in uw algehele conversieratio.

Met zulke druk op de prestaties, zou u een platform willen dat snel laadt, gemakkelijk pagina’s kan cachen, terwijl u toch zoveel toeters en bellen kunt hebben als u nodig heeft op uw e-commerce site.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze websites zo SEO-vriendelijk mogelijk te maken. We kennen ook de sleur die betrokken is bij het optimaliseren van elk aspect van elke pagina op de site voor SEO. Dit kan een grotere belemmering zijn voor grote e-commercesites die honderden of duizenden pagina’s bevatten.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan is de oprichter en CEO van Magic Logix, een in Dallas, Texas gevestigd bureau dat gespecialiseerd is in aangepaste marketingautomatiseringsoplossingen voor bedrijven over de hele wereld.

Mijn favoriete e-commerceplatform is Magento Enterprise.

Ik hou vooral van de prestaties en schaalbaarheid van dit platform, samen met out-of-the-box functionaliteit en een lange lijst met beschikbare plug-ins die direct kunnen worden geïntegreerd.

Ik hou ook van de boeiende winkelervaring die je krijgt met Magento en klantloyaliteit.

David Holander

David Holander

~ David is een CEO en medeoprichter van Vaimo, een van de wereldwijde topaanbieders van e-commerceoplossingen op het Magento-platform.

‘Ik zou moeten zeggen dat het Magento is. Het was ons favoriete platform toen we het bedrijf in 2008 begonnen en Magento is sindsdien 100% onze focus geweest.

We vonden het leuk dat het open-source was, volledig aanpasbaar, en het heeft ons in staat gesteld om veel modules, implementatietools en hostingtools te bouwen die rechtstreeks aan Magento zijn gekoppeld. ‘

Rehan Fernando

De expertnaam

~ Rehan is de oprichter en CEO van EIGHT25MEDIA is een in Silicon Valley gevestigd webdesign- en ontwikkelingsbedrijf.

Magento

 • Het is open source.
 • Het is het best beoordeelde e-commerceplatform.
 • Het is uitbreidbaar.
 • Het is een enorm aantal extensies.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin is een enthousiaste eCommerce-ontwikkelaar die als consultant werkt aan Nirmal Web Design Sydney. Hij deelt ook graag zijn ervaringen met de gemeenschap door middel van bloggen. Hij werkt nu meer dan 4 jaar in het veld en blinkt uit op eCommerce-platforms in PHP.

Ik heb op verschillende eCommerce-platforms gewerkt, zoals WooCommerce, Open Cart en Magento. Ik vond Magento het meest effectieve, feature-verrijkte en krachtige platform voor eCommerce-webportals.
Het biedt een compleet pakket voor online zaken en bevat de meeste vereiste beperkingen voor een eCommerce-site.

Wat ik het leukst vind aan Magento zijn:

1) De meerdere winkels – Het beheer van meerdere winkels was de afgelopen jaren zo lastig voor ontwikkelaars, maar Magento maakte het me gemakkelijk met eenvoudige back-end tweaks.

2) Beheer van advertenties en evenementen – Magento Biedt opties voor meerdere lay-outinstellingen voor evenementen en aanbiedingen, zoals in een feestseizoen kunnen we lay-outs instellen voor verkoopaanbiedingen en andere advertenties.

3) SEO-beheer – Magento biedt verschillende tools en pakketten voor SEO, de URL herschrijven, Headers Meta-type instellingen, sitemap en de SEO-vriendelijke sjablonen maakten het gemakkelijk om mee te werken.

4) Modulair ontwerp en sjabloon met blokken en lay-outs – Het op configuratie gebaseerde MVC-ontwerppatroon en de modulariteit geven ontwikkelaars een standaard voor het werken met Magento en de consistentie van code, herbruikbaarheid is het meest voor Php-ontwikkelaars, met name in e-commerce gebaseerde sites is het niet haalbaar om schrijf volledig nieuwe code voor de door de klant verstrekte concepten en Magento heeft ervoor gezorgd.

5) Breed scala aan pakketbeschikbaarheid – Magento Community biedt veel pakketten voor specifieke klantvereisten zoals delen van sociale media, SEO en betalingssystemen, wat een zegen is voor ontwikkelaars en ze kunnen hier veel tijd mee besparen.

6) Ondersteuning voor meerdere betalingsgateways – We kunnen verschillende betalingsgateways integreren dankzij Magento Connect

7) Ondersteuning voor mobiel platform – We kunnen een verscheidenheid aan mobielvriendelijke sjablonen vinden bij Magento Connect en het is echt eenvoudiger om met Magento M-Commerce te werken, waar we de mobiele versies van verschillende componenten van een site kunnen bekijken.

8) Flexibele klantenservice en ondersteuning – Magento biedt kant-en-klare functies voor klanten, zoals levering van producten, verzending, wenslijstbeheer uit de doos en wat ik het leukst vind, zijn de gedrukte facturering en facturen die gemakkelijk kunnen worden beheerd met Magento.

9) Meertalige ondersteuning – het biedt lokalisatiefuncties met cookies en ook belastingopties in meerdere valuta.

10) Webservices – Magento biedt ingebouwde functionaliteit voor webservices zoals SOAP, REST, XMLRPC geïntegreerd met veilige authenticatietechnieken zoals OAuth voor producten, categorieën en andere gegevens die uit de doos komen.

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe is de oprichter en CEO van 4PointDigital is een veteraan in de zoekruimte en voormalig eigenaar van Mr-SEO. Joe heeft in de loop der jaren honderden klanten geholpen en loopt nog steeds voorop in SEO-strategieën.

De selectie van het meest geschikte e-commerceplatform hangt uitsluitend af van uw vereisten, zoals al dan niet benodigde hostingdiensten, vooraf gebouwde of aangepaste winkelontwerpen, integratie van individuele bedrijfs- en marketingactiviteiten, waaronder boekhouding, voorraadbeheer, klantenservice en e-mailmarketing, enz..

U zult dus de beschikbare opties en integratiediensten die door een specifiek eCommerce CMS worden aangeboden, moeten verkennen.

Mijn persoonlijke keuze is WordPress met WooCommerce-plug-in voor kleine winkels die slechts een paar producten verkopen, maar Magento CMS voor grote e-commercebedrijven.

Magento is het meest efficiënte websiteplatform gebleken voor eCommerce-functies voor zowel klanten als webmasters. Het marktaandeel is ook behoorlijk in vergelijking met pioniers zoals Prestashop, Shopify of BigCommerce-platforms.

De redenen voor deze overweging zijn:

 • Rendabele Open Source-oplossing
 • SEO-vriendelijkheid – Dynamische XML-sitemap-URL herschrijft, meta-waarden voor titel of beschrijving instelt, allemaal gemakkelijk te gebruiken.
 • Promotionele activiteiten – Met de eenvoudig te bedienen visuele pagina-editor kunt u on-the-fly aanbiedingen samenstellen en aanpassen. Flexibele coupons en prijsregels maken het werk stressvrij.
 • Alles goed voor mobiele kopers – De responsieve winkels geven mobiele gebruikers een beter zicht op winkelwagentjes en producten op tablets, smartphones en andere apparaten.
 • Capaciteit – De kracht om tot 5,00.000 producten te hosten en 80.000 bestellingen (per uur) af te handelen maakt het een voor de hand liggende keuze voor eigenaren.
 • Verzendopties, lokalisatie en betalingsgateway-ondersteuning – Meertalige ondersteuning voor lokalisatie in meerdere landen, betalingsextensies in Magento Connect en verschillende verzendopties maken het eenvoudig om al deze zaken robuust in te stellen. Helemaal niet verrassend als merken als Samsung, Lenovo, Ford en Nike Magento gebruiken voor hun e-commerce-activiteiten. Het is genoeg waard!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric runt een aantal succesvolle blogs met veel bezoekers in verschillende niches. Hij deelt nu zijn ervaringen en geeft tips aan aspirant-bloggers op Scribblrs.com

Persoonlijk heb ik Magento altijd gevonden als een geweldig eCommerce-platform.

Ik kom altijd vanuit het perspectief van SEO, en een van de dingen die ik zo leuk vind aan Magento is dat ze het gemakkelijk maken om ervoor te zorgen dat al je productpagina’s zo optimaal mogelijk zijn geoptimaliseerd.

Het bespaart u heel veel tijd bij het maken van geoptimaliseerde URL’s, metatags, enzovoort. Dit geeft uw productpagina’s een betere kans om in de zoekresultaten te verschijnen voor relevante zoekopdrachten die kwaliteitsverkeer kunnen genereren.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair is een blogger met managementvaardigheden en boekhoudkundige vaardigheden. Hij heeft ervaring in SEO en programmeren.

Mijn favoriete e-commerceplatform is Magento.

Magento heeft geen grenzen aan hoe creatief je ermee kunt zijn. Het is ontworpen om het volledig operationeel te maken met betrekking tot transacties zoals het aannemen van betalingen in vele vormen zoals PayPal, creditcard of debetkaarten of Skrill.

Levering is een cruciaal aspect van een eCommerce-site. U kunt de bezorgkosten eenvoudig volledig aanpassen telkens wanneer uw klanten in het VK, de VS of een ander land wonen. U kunt de bezorgkosten zelf instellen of toonaangevende transportbedrijven van uw keuze opnemen.

UPS staat toe dat elk van uw leveringsproces wordt vergezeld door de bezorgbedrijven, zodat eventuele prijswijzigingen automatisch voor u worden gedaan. Dit helpt bij het nemen van slimme beslissingen. Het heeft ook eenvoudige belastingtoevoegingen en helpt bij het creëren van een totale uitgave.

Het is erg snel en wordt gebruikt door grote bedrijven zoals Amazon en eBay. Magento is ontworpen voor iemand die eigen producten of diensten verkoopt.

Magento komt niet zo vaak voor als WordPress of Joomla, maar kan je een creatief voordeel geven ten opzichte van je concurrenten en moeilijker te hacken dan WordPress.

De thema’s zijn over het algemeen prachtig ontworpen en u hoeft niet te vertrouwen op plug-ins zoals in WordPress. In Magento is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de code en het metagebied, zodat u het ontwerp snel kunt wijzigen.

Ik krijg een echte kick van het werken met Magento omdat het veel gecompliceerder is dan WordPress. Codering op Magento normaal gesproken tot een hoge standaard plus verkoop op deze sites zo eenvoudig en slim. Elke keer laat het ingebouwde systeem u elke maand verkopen zien en hoe mensen op uw site terecht zijn gekomen, plus bezoekersaantallen.

U kunt het op uw site hebben en snel begrijpen wanneer uw voorraad op is, het zal niet op uw site worden weergegeven totdat de voorraad weer terug is in een zeer slimme functie.

U kunt premium-prijzen in rekening brengen voor mensen voor Magento-sites.

Deepak SharmaBeste expertbeoordelingen

Deepak Sharma

~ Deepak is een manager bij Taurus Knight, een digitaal bureau dat gespecialiseerd is in eCommerce-oplossingen, waaronder eCommerce SEO, e-mailmarketing en socialemediamarketing.

Hoewel elke klant een unieke vereiste heeft en we rekening houden met deze unieke voorwaarde wanneer we onze klanten een e-commerceplatform voorstellen, is Magento degene die we het meest aanbevelen.

Magento is een zeer robuust platform waardoor u het snel kunt ontwerpen en de site niet alleen uitstekend geschikt maakt voor operationeel gebruik zoals merchandising en navigatie, maar ook mooi en aantrekkelijk uitziet.

Sommige van onze klanten, zoals Wai Ski Hire, kozen voor het platform omdat het internationale betalingen en ingebouwde belasting- en kostenbezorgingssystemen heeft die helpen bij de dagelijkse activiteiten.

Magento heeft een breed scala aan thema’s en de thema’s zijn eenvoudig aan te passen en het heeft ook de opties voor voorraadbeheer die helpen bij het supply chain-beheer, wat essentieel is voor een eCommerce-site.

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom is de oprichter van Capture Commerce. Hij is een SEO-expert gespecialiseerd in e-commerce.

Als een SEO-consultant die gespecialiseerd is in eCommerce, beantwoord ik deze vraag veel en wens ik dat meer van mijn klanten deze hebben gesteld voordat ze me erin stortten.

Soms kiezen bedrijven voor een e-commerceplatform omdat het aansluit bij hun boekhoudsoftware, distributiesysteem of een vriend vertelde hen hoe goed het met hen gaat.

Dit zijn goede redenen, maar geen goede redenen om voor een e-commerceplatform te kiezen, zoals beveiliging, ingebouwde marketing, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te migreren van en naar andere platforms, technische ondersteuning die problemen oplost en het concurrentievoordeel van het platform behoudt.

De keuze komt neer op open source softwareplatforms zoals WordPress of gehoste platforms zoals BigCommerce. In de meeste gevallen raad ik om de bovenstaande redenen een gehost platform aan via open source.

Wil je alle hostingverantwoordelijkheden op je nemen, zoals beveiliging en het oplossen van dingen wanneer ze kapot gaan? En wat gebeurt er als de providers van het platform het niet meer ondersteunen of er veel meer voor vragen? Gehoste platforms behandelen dit soort problemen en de prijzen zijn zeer redelijk.

Ik raad gehoste platforms aan omdat ze worden geleverd met tal van SEO-functies, integratie met tools voor zoekmachines, analysetools, productfeeds / winkelmotoren, platforms voor productbeoordeling, cross / upsell-opties, integratie met betere services zoals aanbieders van sitezoekmachines, berichten over het verlaten van de winkelwagen, geautomatiseerde berichten, meldingen weer op voorraad, Amazon-integratie, chatproviders, toegang tot de nieuwste marketingmogelijkheden en meer.

In wezen kunt u veel sneller geld verdienen zonder alle zorgen over de hosting. Niet alle gehoste eCommerce-platforms zijn geweldig, dus ik raad Shopify, 3dCart en BigCommerce aan. De gouden standaard in eCommerce-platforms is echter Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin is de oprichter en hoofdontwerper / ontwikkelaar bij Radiator.

Omdat ik een zakelijke achtergrond had met ervaring op de meeste grote platforms, werd ik al vroeg aangetrokken tot Shopify toen ik Radiator oprichtte.

Als ontwerper is Shopify een droom om mee te werken. Hun vloeibare verleidelijke taal is intuïtief en relatief gemakkelijk te leren. U kunt vrijwel elk ontwerp en elke functieset nemen en deze heel duidelijk implementeren, op een manier die in de loop van de tijd zeer leesbaar en onderhoudbaar is. In vergelijking met andere platforms is Shopify hier zonder twijfel de winnaar voor ontwerpers.

Als ontwikkelaar heeft Shopify een prachtig ecosysteem samengesteld. En omdat Shopify Saas is, hoeft u zich nooit zorgen te maken over het onderhouden van servers, het omgaan met verkeerspieken, beveiligingsproblemen of het toepassen van updates / patches.

Het belangrijkste is hun API. Door het ontwerp houden ze de kernfunctionaliteit van de beheerder schoon en toegankelijk, terwijl ontwikkelaars deze op een aantal ongebruikelijke en creatieve manieren kunnen uitbreiden.

Een bewijs hiervan is hun app store waarmee applicatieontwikkelaars de functionaliteit van Shopify kunnen uitbreiden met applicaties;

U kunt uw eigen schrijven of kiezen uit honderden installaties met één klik in hun app store. Een bewijs van dit succes is te zien in het aantal bedrijfsoplossingen dat heeft geïnvesteerd in Shopify-integraties.

Voor dagelijkse operaties – niet elke medewerker hoeft getraind te worden. Als het gaat om het verwerken van bestellingen, het toevoegen van producten, het updaten van de site … een goed gebouwde en geconfigureerde Shopify-winkel kan het allemaal aan.

En wat backends betreft, het is een van de mooiste en meest functionele die ik ooit heb gezien.

En het beste is dat het elke dag beter wordt. U kunt Shopify-producten verkopen op uw WordPress-site. Verkoop direct met één klik op Facebook, Pinterest en Twitter.

Integreer met elke belangrijke betalingsgateway. Apple Pay lanceert dit najaar voor bestellingen met één druk op de knop. Er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd. We hebben al onze eieren in de Shopify-mand gedaan en konden niet gelukkiger zijn.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy is de technisch directeur van Spring Web Solutions.

Shopify is verreweg ons favoriete eCommerce-platform.

De belangrijkste redenen:

 • Zeer eenvoudig CMS (onze klanten gebruiken graag de admin-interface om de bestellingen en producten te beheren)
 • Zeer eenvoudig aan te passen (vanuit het oogpunt van een ontwikkelaar)
 • Veel geweldige apps / modules om uit te kiezen, gewoon plug-in
 • Zeer snel aan de slag – u kunt letterlijk aan de slag met een gateway en binnen een paar uur beginnen met handelen.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Ben is de CEO en oprichter van Diff. Hij leidt een team van 25 softwareontwikkelaars en ingenieurs die zich sinds 2010 richten op het leveren van oplossingen op maat aan klanten op Shopify.</p><p>Shopify is om een ​​paar redenen ons favoriete e-commerceplatform.</p><p>Om te beginnen is de thema-engine de meest elegante waarmee we op elk SAAS-platform hebben gewerkt.</p><p>Ze hebben ook geweldig werk geleverd met hun API, waardoor we de functionaliteit die beschikbaar is aan zowel de voor- als achterkant van de applicatie kunnen aanvullen.</p><p>Het belangrijkste is dat onze klanten er dol op zijn!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Kyle is een ondernemer en ontwikkelaar. Hij is de maker van tientallen eCommerce-winkels. Zijn bedrijf Trend Tape biedt beursanalyse aan handelaren.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Wil je weten wat succesvolle programmeurs en ondernemers met elkaar gemeen hebben?</p><p>Er is één kernprincipe dat beide verenigt. Het komt in drie letters:</p><p><strong>DROOG. Herhaal jezelf niet. Als je een probleem eenmaal hebt opgelost, gebruik die oplossing dan voor altijd.</strong></p><p>Vóór Shopify moest je elke keer dat je een eCommerce-site wilde bouwen een platform samenstellen. Er waren zoveel kleine ‘TODO’s’ om voor te zorgen. Kleine details die geen verband hielden met het kernconcept van uw bedrijf.</p><p>Zaken als hosting, site-ontwerp, snelheidstests, het installeren van een framework en eindeloze aanpassingen om het goed te laten werken. Er waren andere oplossingen, maar de implementatie voor ontwikkelaars was kostbaar en uitdagend.</p><p>Gelukkig heeft Shopify een geweldige API waarmee ontwikkelaars het hele winkelcreatieproces virtueel kunnen automatiseren.</p><p>Vanwege de populariteit ben je nu ook verzekerd van langdurige ondersteuning van de programmeursgemeenschap. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw edelstenen en pakketten verouderd raken.</p><p>Wat Shopify heeft gedaan voor eCommerce-platforms, is wat Google heeft gedaan voor zoeken. Ze hebben een enorm superieur product gecreëerd en de markt overgenomen. U bent verzekerd van veiligheid en schaalbaarheid.</p><p>Bovendien kun je, als je een idee hebt voor een product, een script uitvoeren om de Shopify API aan te roepen. Voila! Je hebt een werkende winkelpui die naar de maan en terug zal schalen.</p><p>Op die manier kunt u al uw inspanningen in marketing en verkoop steken en geld verdienen.</p><p>Shopify zet ontwikkelaars in het bedrijf.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell is een seriële online ondernemer met 6 jaar ervaring op het gebied van bloggen over financiën. Hij blogt ook op een Russ Lobo, zijn persoonlijke site waar hij zijn niche-casestudy’s deelt.

Uit mijn ervaring is voor een beginner het beste platform Shopify. Shopify biedt u een model per maand en het is zeer schaalbaar. Het heeft een zeer goede opslag van thema’s die helpen bij het focussen op het product in plaats van tijd te verspillen aan het ontwerp.

Naast eenvoudige thema’s en sjablonen, heeft het Shopify-platform ook een groot aantal ontwikkelaars die het thema naar wens kunnen aanpassen.

Als platform is het zeer schaalbaar en biedt het plaats aan een groot aantal producten. Een van mijn succesverhalen op Shopify is http://www.petitevigogne.com/.

Een nadeel dat ik zie, is dat aangezien de producten zich op de Shopify-server bevinden, de sitesnelheid soms traag is, vooral voor grote sites. Dit veroorzaakt een slechte gebruikerservaring en heeft ook gevolgen voor SEO.

Maar over het algemeen is Shopify, in termen van tijd van installatie, gebruiksgemak, SEO-optimalisatie en schaalbaarheid, een van de gemakkelijkste platforms om uw eCommerce-site te bouwen.

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan is de CEO en oprichter van wat de meesten van ons liefkozend de ‘DMG’ noemen. Uit alle kringen binnen de tandheelkundige industrie die tandheelkundige marketing als onderwerp behandelen, is Justin Morgan de tandheelkundige marketingman waar iedereen het over heeft.

Uw selectie van e-commerceplatform moet gebaseerd zijn op wat uw doelen zijn en wat voor soort handelaar u bent. Ik heb gewerkt met kleine mama’s pop-retailers (minder dan $ 2 miljoen per jaar) die winkels hebben.

Een van de grootste zorgen die ik heb met eCommerce-platforms is hoe het platform zal integreren met het retail point-of-sale (POS) -systeem van mijn klant. ShopKeep lijkt een van de meest eenvoudige, eenvoudig te installeren kassasystemen te zijn.

Om deze ene reden is BigCommerce aantrekkelijk omdat het mooi integreert met ShopKeep. Het is van cruciaal belang dat eigenaren van drukke winkels hulp kunnen vinden met klantenservice, en ik heb ShopKeep gevonden om goed voor mijn retailklanten te zorgen.

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay betrad de marketingwereld als webdesigner en ontwikkelaar. Ze werkt nu als SEO Specialist en E-commerce specialist voor seoplus + in Ottawa, Canada.

Shopify is absoluut de leider in eCommerce-software. Het is eenvoudig genoeg voor bedrijfseigenaren om hun online winkel op te zetten, maar complex genoeg om aanpassingen door ontwikkelaars en marketingexperts mogelijk te maken. Met talloze API’s en app-integratie – Shopify is mijn nummer één aanbevolen e-commerceplatform geworden.

Shopify heeft alles wat nodig is om online bedrijven te starten en te laten groeien. Van de basis van SEO tot de complexiteit van retargeting – Shopify heeft de capaciteiten die nodig zijn om online verkeer te laten groeien en te optimaliseren voor conversies.

We hebben een combinatie van apps (zoals Receiptful, Shopping Feed, Orange App en Inventory Helper) om bedrijven op koers te houden en uit te breiden. Deze apps stellen bedrijven in staat om contact te houden met terugkerende klanten, uit te breiden naar andere online markten zoals Amazon en Ebay, volledige gebruikerstests uit te voeren en tegelijkertijd de voorraad bij te houden om ervoor te zorgen dat de verkoop kan worden voldaan.

Met de meest gebruiksvriendelijke interface die ik heb gezien en ongekende ondersteuning, stelt Shopify marketeers en ontwikkelaars in staat hun bedrijf te laten groeien terwijl bedrijfseigenaren op de hoogte worden gehouden met gemakkelijk te lezen statistieken en orderafhandeling.

Het hoofddashboard en de back-end van Shopify zijn gemakkelijk te volgen en bieden alle statistieken die bedrijfseigenaren willen zien wanneer ze inloggen op hun online winkel (verkeer, verkoop, verwijzers, enz.).

Dit is een enorme factor bij het aanbevelen van Shopify aan potentiële klanten, omdat ze allemaal in contact willen komen met bedrijfsstatistieken en willen zien wanneer succes plaatsvindt en waar het vandaan komt.

Andere platforms zoals Squarespace, WooCommerce en Magento hebben allemaal beperkingen. Of het nu gaat om problemen met tracking, prijspunten, complexiteit van back-endfunctionaliteit voor bedrijfseigenaren of algemene gebruikersinterface – ik heb met alle drie de platforms te maken gehad met webdesign / ontwikkeling, SEO en eCommerce-groei.

Eerder deze maand bevestigde Shopify dat ze nu meer dan 300.000 verkopers hebben die zijn platform gebruiken. Deze groei bevestigt dat expansie en groei centraal staan.

Als marketeer kan ik verwachten dat Shopify binnenkort net zo robuust zal zijn als Magento, maar de eenvoudige functionaliteit zal behouden die het nu heeft. De opties en mogelijkheden zijn eindeloos voor dit steeds groter wordende platform – waardoor het het is dat ik aan alle klanten aanbeveel.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock is ervaren in e-commerce van concept tot lancering. Hij beheerde online winkelpuien en -activiteiten en was constant op zoek naar nieuwe kansen op het gebied van digitale marketing.

Begonnen met de hoogte van alle platforms en besloten dat dit het gewoon niet voor ons deed, heb ik waardering voor wat Magento kan doen. Dat gezegd hebbende, zou mijn favoriete platform voor e-commerce aller tijden Shopify moeten zijn.

Er is een sterke en alsmaar groeiende gemeenschap die Shopify ondersteunt en die op veel andere platforms nietig is. Dit resoneert goed met de app store en werkt met tutorials vanuit een ontwikkelingsstandpunt. Er zijn veel geweldige functies ingebouwd in Shopify, de volgende zijn wat mij ervan weerhoudt een andere aan te bevelen.

Plug and play-thema’s:

Shopify heeft een eenvoudig te navigeren ontwikkelaarskant die mooi in de WordPress-interface past. Thema’s kunnen in een handomdraai worden gewijzigd en veel aspecten kunnen worden gewijzigd via hun WYSIWYG-editors. Houd er rekening mee dat hoewel HTML en CSS kunnen worden geschreven om statische thema-instellingen aan te passen, u waarschijnlijk de hulp van een ontwikkelaar nodig heeft als uw vaardigheden een beginner zijn.

Tal van ondersteunende apps:

Met een open source geeft het de opkomst van privé-apps. Cart to Cart die een van mijn 5000 SKU-sites migreerde waar ik aan werkte met heel weinig fouten (ondanks de slechte recensies). Andere populaire apps zoals Sumome en Recomatic plug and play, net zoals een WordPress-site dat zou doen.

Hoewel nog in de kinderschoenen, heeft Shopify’s eigen ‘koopknop’-app een enorm potentieel. Door middel van dynamische auto-gen scripts verandert deze app elke externe site in uw nieuwe zijwinkel met bijpassende externe karren (Java-kennis vereist).

Fraudebescherming:

Met het aanbieden van Shopify-betalingsgateway krijgen winkeleigenaars de mogelijkheid om eenvoudig toezicht te houden op frauduleuze activiteiten. Dit is geweldig voor iedereen die te maken heeft met grote bestellingen die mogelijk het doelwit zijn van frauduleuze gasten. Gele vlaggen voor adresverschillen en meerdere pogingen, rode vlaggen voor VPN’s en duistere aankoopgeschiedenis. Al met al een geweldige tool om uw winst te besparen.

Gele vlaggen voor adresverschillen en meerdere pogingen, rode vlaggen voor VPN’s en duistere aankoopgeschiedenis. Al met al een geweldige tool om uw winst te besparen.

Last but not least is het een Canadees bedrijf! Als trotse Canadees ondersteun ik graag een platform waar ik ben geboren en getogen.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin is een professionele freelance schrijver en blogger. Hij schrijft over zoek- en sociale media-zichtbaarheid kleine bedrijven op zijn blog DigitalGYD.com.

Voor mij is Shopify mijn favoriete e-commerceplatform. Ik heb mijn blogs en websites in WordPress die geweldig zijn, maar voor mijn e-commerce winkel; Shopify is wat ik heb gekozen.

Waarom heb ik voor Shopify gekozen??

Shopify is de perfecte hybride tussen WordPress (er is veel codering nodig om een ​​eCommerce-platform op te zetten) en eenvoudige online winkels zoals Wix.com (waar u uw kleine e-commercebedrijf niet kunt opschalen naar een grotere onderneming).

Ik heb eigenlijk een gids voor het creëren van een eenvoudige online winkel met Wix die perfect is voor beginners. Maar als je een volwaardig e-commerceplatform wilt, zou ik voor iets als Shopify gaan.

Shopify daarentegen is eenvoudig, heeft geen enkele codeervaardigheden nodig en kan beter worden geschaald dan een platform als Wix.

Andere twee redenen waarom ik voor Shopify heb gekozen, zijn:

1. Het backend-configuratiescherm: Het heeft alles, van voorraadbeheer tot orderbeheer binnen één systeem. Dit maakt het gemakkelijk om in vogelvlucht te kijken en het gedoe te besparen.

2. De beschikbaarheid van apps: Als je een coder bent, kun je bijna alles integreren met Shopify, maar als je een niet-coder bent (zoals ik), zijn deze apps veel tijd- en geldbesparend.

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer wordt beschouwd als een van de top 10 van populaire bloggers in Pakistan. Hij heeft veel eCommerce-sites voor klanten gebouwd.

Ik heb ervaring met sommige van mijn klanten die online producten verkopen, omdat ze een automatisch systeem voor hun bedrijf willen. Ik bied ze de website geweldige functies en ze worden tevreden klanten.

Er zijn duizenden e-commerceplatforms, thema’s en scripts beschikbaar op internet en veel daarvan zijn gratis te gebruiken met geweldige functies. Het is moeilijk te zeggen dat Shopify koning is.

Ja! Maar ik moet hier zeggen. Zoals deze software of je kunt zeggen platforms geeft me het gemak om dingen op de juiste manier te doen. En geloof me, zij zijn de koning met 100.000 winkels stroom.

De kenmerken van Shopify I love:

1. We kunnen eenvoudig een social media-winkel opzetten op Facebook
2. Testoptie zodat iedereen de functies kan uitproberen om er zeker van te zijn dat het goed past
3. Plug-ins voor uw winkel (gratis en betaald)
4. We hoeven niet te betalen voor transacties en u kunt onbeperkt uploaden
spullen te koop
5. Eenvoudig in te stellen voor eigenaren en nieuwkomers van kleine bedrijven

Er zijn veel andere functies van Shopify.

In de laatste regel zou ik willen zeggen dat Shopify een alles-in-één eCommerce-platform is.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell de medeoprichter en CEO van Saucal, een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in WooCommerce-ontwikkeling. Hij begon met het bouwen van websites terwijl hij nog op de basisschool zat en presenteerde zijn werk voor het eerst op 14-jarige leeftijd tijdens een live uitzending van een Canadese televisieshow.

WooCommerce

 • Open source
 • Gebouwd voor WordPress

Bij Saucal worden al onze eCommerce-websites gebouwd met WooCommerce. Waarom? Ten eerste geloven we in open source-technologie. Wat nog belangrijker is, we geloven in de mogelijkheid om onze code te bewerken en te bezitten.

Om die reden blijven we uit de buurt van gesloten oplossingen, die ons kunnen beperken tot basisfuncties en configuraties, of kunnen worden afgesloten zonder onze toestemming. Open source ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot is een eCommerce- en WordPress-expert gevestigd in het VK. Hij is ook de oprichter van YoGrow die eenvoudige eCommerce-analyses biedt voor winkels die willen groeien.

Paarden voor cursussen! Welk eCommerce-platform voor u geschikt is, hangt af van uw vereisten. Dat gezegd hebbende, ons meest aanbevolen platform is WooCommerce omdat het het meest flexibel is.

Het is aanzienlijk eenvoudiger om op maat gemaakte thema’s en functionaliteit te ontwikkelen voor een WooCommerce-installatie. Als je gewoon je teen in de wereld van e-commerce dompelt, dan geef je misschien de voorkeur aan een gehoste oplossing waarbij alles uit de doos werkt.

Als u eenmaal meer gevestigd bent en specifieke vereisten voor uw bedrijf heeft bepaald, heeft u een meer aanpasbare oplossing nodig.

WooCommerce is een ideale optie, en omdat het rechtstreeks in WordPress is ingebouwd, zijn er veel WordPress-integraties waarop u ook kunt profiteren.

WooCommerce en WordPress zijn beide open-source en dat heeft ook voordelen. Het is een verkeerde benaming om dit gelijk te stellen aan ‘gratis’. Het zal zelfs duurder zijn om ontwerpers, ontwikkelaars, consultants en dergelijke in te huren om van deze software te profiteren.

Het belangrijkste voordeel is de community die zich naast WooCommerce heeft ontwikkeld. Er is een levendige marktplaats van plug-ins en thema’s die u kunt gebruiken. Ontwikkelaars raken steeds meer vertrouwd met de in’s en out’s van Woo.

De transparantie zorgt ervoor dat de beveiliging strak is en dat de beste praktijken worden gehandhaafd. WooCommerce, WordPress en bijbehorende plug-ins zijn voortdurend in ontwikkeling. Updates zijn regelmatig.

Dit betekent dat u de bron opzij moet zetten om de updates te beheren, maar ook een robuustere winkel voor u om uw online bedrijf te runnen.

Als u de grenzen van uw bestaande gehoste systeem verlegt, of misschien vindt u uw meer enterprise-platform te opgeblazen voor uw vereisten, dan raden we aan om naar WooCommerce te kijken. Het is niet het goedkoopste of eenvoudigste, maar het is een veilig platform om uw bedrijf op uit te bouwen.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus is een Deense marketingspecialist die in Zweden woont. Naast webontwikkeling en online marketing, produceert Magnus video- en audiocontent en helpt hij zijn klanten hun kennis online te verkopen.

Ik heb wel een favoriet eCommerce-platform, maar het is niet voor iedereen geschikt. Het draait allemaal om behoeften en bereidheid om compromissen te sluiten. Voor sommige winkels een kant-en-klare webshop oplossing Tictail.com of Shopify is absoluut de beste keuze – voor andere is een complexe, op maat gemaakte opstelling met voorraadbeheer voor meerdere magazijnen nodig.

Ik heb gemerkt dat de combinatie van de kracht van WordPress en de flexibiliteit van WooCommerce vaak het beste past bij de behoeften van mijn klanten. Ik doe zelden grote opstellingen die elke dag duizenden producten en bestellingen moeten afhandelen, maar meer inhoud wordt gestuurd door sites met winkelfaciliteiten. WooCommerce lijkt voor die projecten op te houden – en wanneer mijn klant om specifieke functies vraagt, kan ik zeggen dat daar zeker een plug-in voor is.

WordPress + Woocommerce is een CMS met bovenaan een winkel, terwijl Magento, PrestaShop, enz. Winkels zijn met een CMS er bovenop. Heb je een webshop met veel content en een beperkt aantal producten, dan is de W + W combinatie ideaal.

Met WooCommerce kan ik winkels maken die een combinatie van fysieke producten, digitale downloads, lidmaatschappen voor een gesloten gedeelte van de site en toegang tot cursussen verkopen, allemaal met weinig tot geen aangepaste codering.

Dat maakt de oplossing goedkoop voor de klant, en we kunnen ons concentreren op het creëren van de inhoud in plaats van uit te zoeken hoe we verschillende platforms kunnen verbinden zonder dat de koopervaring eronder lijdt.

Ik kan daar gelieerde deals sluiten met bloggers, binnen de WordPress-interface, en het bijhouden van verkopen met Analytics of vergelijkbare systemen is een eitje. Oh, en de SEO-faciliteiten zijn ongeëvenaard in geen van de andere systemen die ik heb gezien als je het na het boek instelt.

De kracht van WordPress en Woocommerce is ook hun zwakte: de open source-code kan vrij worden geanalyseerd door hackers, en het aantal WordPress-sites dat wordt gehackt en geïnjecteerd met malware en spam is angstaanjagend.

U moet uw WordPress-site echt altijd veilig en up-to-date houden!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve bouwt en verkoopt succesvolle websites sinds 1997. Hij heeft een grondige ervaring in de echte wereld met enorm verschillende bedrijven die hem een ​​brede kijk geven op wat een bedrijf nodig heeft om online succesvol te zijn.

Als het gaat om eCommerce-oplossingen, ben ik een grote fan van ‘het hangt ervan af’.

In de loop der jaren hebben we alles gebouwd, van afzonderlijke productsites met een PayPal Nu kopen-knop tot een volledig op maat gemaakte rolled-winkeloplossing voor een klant met internationale klanten die producten verkopen die zo klein zijn als een plastic fluitje tot volledige containers die worden verzonden door vrachtschepen naar het buitenland.

Er zijn veel haalbare oplossingen en elk heeft zijn pluspunten en minnen. Ik heb echter een paar ‘ga naar’-oplossingen die aan de meeste behoeften lijken te voldoen.

WooCommerce is een geweldige oplossing geworden voor kleinere winkels en sites die de klant mogelijk niet vaak bijwerkt.

Het past naadloos in WordPress, dus het biedt hen geen nieuwe leercurve en heeft alle belangrijke functies die ik graag in een eenvoudige winkel zie. Het is snel opgezet en we kunnen een winkel binnen enkele uren lanceren als dat nodig is.

Voor grotere winkels en mijn testsites vertrouw ik vaker op OpenCart dan niet. Nogmaals, het is een zeer eenvoudige installatie en we kunnen het framework van de site binnen een paar uur op zijn plaats krijgen en binnen minder dan een week live gaan, afhankelijk van het product dat wordt verkocht.

OpenCart heeft een enorme ondersteuningsgemeenschap met bijna net zoveel add-ons als WordPress, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast voor vrijwel elke behoefte. En als er een functie ontbreekt die we nodig hebben, zijn er een groot aantal ontwikkelaars die die functie willen bouwen voor slechts een paar dollar.

Het grote ding is dat het gewoon uit de doos werkt na een paar admin-instellingen. Als je met het standaardthema kunt leven, kun je in minder dan een dag een goed werkende etalage met PayPal-verwerking hebben, maar je kunt het ook de andere kant op gaan voor een complete winkelervaring.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac is een ondernemer en een superfiliaal, met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van online marketing.

In de loop der jaren heb ik de mogelijkheid gehad om met meerdere e-commerceplatforms te werken. Van de begindagen van Yahoo Shopping Cart tot eenvoudige besteloplossingen van één pagina gemaakt voor online marketeers.

Vanuit mijn persoonlijke voorkeur zou ik willen dat mijn configuratie zo eenvoudig mogelijk is, terwijl ik ook de mogelijkheid bied om alle hoeken van mijn siteverkeer, bestellingen en conversies bij te houden.

Om dit te laten gebeuren, zouden mijn opties waarschijnlijk zijn om te gaan met een dure alles-in-één oplossing of om te gaan met een WordPress-gedreven oplossing zoals WooCommerce.

Omdat ik een grote fan ben van WordPress en de aanpassingsopties leuk vind, terwijl ik ook de mogelijkheid heb om verbinding te maken met betalingsverwerkers zoals Amazon, Stripe en Paypal, zou ik bij WooCommerce blijven als mijn favoriete e-commerceplatform.

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil maakt en verkoopt websites sinds 2009. Hij is de oprichter van Only Way Online, een digitaal marketingbureau dat gespecialiseerd is in het vergroten van websiteverkeer en online verkoop. Neil biedt ook SEO-coaching voor kleinere bedrijven via “Your Brand Found”.

Woocommerce zonder twijfel!

Ongeveer vier jaar geleden wilden mijn vrouw en ik online een luxe cadeauwinkel lanceren en voerden ze minstens een maand onderzoek uit. We hebben om de volgende redenen voor Woocommerce gekozen:

 • WordPress is geweldig – het is eenvoudig, beknopt, u ​​kunt prachtige sites maken en het Content Management Systeem is geweldig voor SEO en Content Marketing. Ik gebruik WordPress al jaren, dus toen ik erachter kwam dat ik er een eCommerce-site mee kon maken, was het bijna een goed idee.
 • Goedkoop – het is niet nodig om dikke, dure software te kopen, kies in plaats daarvan een thema, installeer WordPress en Woocommerce, koppel het aan je betalingsgateway en je bent klaar om te gaan. Ok, waarschijnlijk niet zo eenvoudig, maar je begrijpt het goed. Omdat het zelf wordt gehost, zijn er geen lopende maandelijkse kosten, betaal een keer en vergeet het.
 • Toegang tot ontwikkelaars – U zult nooit moeite hebben om een ​​WordPress-ontwikkelaar te vinden, wat ook helpt om de toegangsprijs voor een Woocommerce-site redelijk te houden in vergelijking met andere platforms. Ik werk momenteel met een klant die duizenden ponden heeft uitgegeven aan een nieuwe site die is ontwikkeld op een platform dat is gemaakt door hun marketingbureau. Dat betekent dat elke wijziging die ze aan de site willen aanbrengen een aanzienlijke kost en een langdurig proces is. De klant voelde zich beperkt, en dat is een van de belangrijkste redenen om een ​​platform als WordPress te kiezen waar iedereen toegang toe heeft.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin graaft graag in affiliate marketing, onderzoekt wat er mogelijk is om online een passief inkomen te creëren en deelt zijn kennis met de gelijkgestemde gemeenschap. Hij runt ook een SEO Outsourcing Company en levert diensten aan vele SEO-agentschappen wereldwijd

Het antwoord op het kiezen van het juiste eCommerce-platform hangt echt af van uw doel en interesse. Mijn favoriete e-commerceplatform aller tijden is zonder twijfel WordPress.

Het wordt nu beschouwd als een standaard in de industrie en wanneer het wordt gebruikt met Woocommerce, zullen betaalde plug-ins u alle geavanceerde functies geven die u ooit op uw Ecom-website wilt zien.

Het beste van WordPress is de open source, gratis, het CMS is supergemakkelijk te gebruiken, SEO-vriendelijk en er zijn niet veel technische vaardigheden vereist om dingen te beheren. Wanneer u Woocommerce integreert met een aantal betaalde thema’s zoals Divi, kunt u binnen een paar uur een prachtig ogende winkel krijgen.

Er zijn veel grote winkels waarmee we werken en gebruiken nog steeds WordPress en de enige reden voor hun keuze is de eenvoud van het platform om verkooptrechters toe te voegen en integratie met populaire marketingplatforms.

Tip: Veel betaalde WordPress-thema’s worden tegenwoordig geleverd met 1-klik demo-importfuncties waarmee u een eCommerce-winkel kunt maken met een optie om de details aan te passen aan uw productlijn op de eenvoudigste manieren.

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria is een seriële ondernemer en de oprichter van Starligh MG, een Pools bedrijf voor digitale merken dat internationale online platforms bezit en exploiteert in concurrerende branches.

Ik ben een grote fan van WooCommerce. Ten eerste: WooCommerce is een gratis open source-plug-in met de code die gratis voor iedereen beschikbaar is. Het betekent dat u het naar wens kunt aanpassen of zelfs uw eigen extensie kunt bouwen.

Woocommerce is erg flexibel en makkelijk te gebruiken. Zelfs niet-technische gebruikers kunnen het binnen een week of zo onder de knie krijgen. De reden daarvoor is dat Woocommerce onderdeel is van WordPress. Eerdere gebruikers kunnen genieten van gebruiksvriendelijke WordPress-interface en logica.

Bovendien betekent dit dat u alle gratis en betaalde plug-ins en thema’s kunt gebruiken die beschikbaar zijn voor WordPress-gebruikers. Over betaalde Woocommerce-extensies gesproken, ze zijn betaalbaar en compatibel met bijna elk WordPress eCommerce-thema.

Hoewel WooCommerce gratis is, betekent dit niet dat het niet professioneel is. Met WooCommerce kun je prachtige winkels bouwen met functies zoals couponcodes, gedetailleerde orderregistratie, bezorgstatus, voorraadregistratie, belastinginstelling, tools voor klantbetrokkenheid en nog veel meer.

Een grote community is een ander voordeel. U kunt altijd gratis ondersteuning krijgen wanneer u die nodig heeft.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan is een webontwikkelaar die gespecialiseerd is in SEO en een blogger. Hij helpt mensen hun online aanwezigheid te beheren met socialemediamarketing en zoekmachineoptimalisatie.

Ik hou van WooCommerce Enterprise voor mijn eCommerce-bedrijfssites. Het geeft me een enorm voordeel wat betreft flexibiliteit en add-ons in vergelijking met andere Ecom-softwareleveranciers zoals Magento of Shopify.

Iets wat ik leuk vind aan WooCommerce is dat ik nog steeds kan bloggen op dezelfde site als de winkel. Ik kan over de producten praten en ik kan er persoonlijk voor instaan ​​op de site. Ik mag ook kiezen welk thema ik ook leuk vind dat met WC werkt om een ​​winkel te maken.

Het beste van WC is dat het direct integreert in de reeds gebouwde site en heel goed werkt met talloze plug-ins die ik aan de site wil toevoegen.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena schrijft en leest graag over trending-methoden in online marketing. Haar expertise is het ontwerpen van creatieve websites en Facebook Marketing.

Meestal wordt het beste e-commerceplatform bepaald door verschillende parameters zoals klantvereisten, budget, bedieningsgemak, enz. En Woocommerce past perfect bij de rekening.

Ons webdesignbedrijf heeft een aantal eCommerce-websites ontwikkeld op populaire platforms zoals Magento, OpenCart, Drupal en Woocommerce.

Maar we geven de voorkeur aan Woocommerce voor klanten die meestal instaan ​​voor doe-het-zelfoplossingen, gebruiksvriendelijke functies en betaalbaarheid. Met Woocommerce kunnen klanten gemakkelijk winkelen, e-mails, productcatalogi, voorraad enz. Beheren.

Magento en andere Open Source Platforms bieden bijna hetzelfde type functies als Woocommerce. Maar sommige functies vereisen deskundige hulp om uit te voeren. En het is niet eenvoudig om een ​​gekwalificeerde ontwikkelaar het Magento-platform te laten gebruiken. Bovendien zijn ze duurder dan Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil is een webdesigner voor Cre8ive Online.

Mijn favoriete e-commerceplatform is WooCommerce. Ik had in de loop der jaren een paar verschillende geprobeerd, maar ontdekte dat door het grote aantal mensen dat WooCommerce gebruikte, er altijd hulp kon worden gevonden.

Als ik een verzoek voor specifieke aanpassing tegenkwam, heb ik altijd een plug-in kunnen vinden om te helpen de doelen van de gebruiker te bereiken. Er zijn veel ontwikkelaars die geweldige add-ons maken voor WooCommerce.

Ik heb ook ontdekt dat WooCommerce goed werkt met een breed scala aan thema’s, wat betekent dat fantastische sites slechts een paar klikken verwijderd zijn. De woothemes van de ontwikkelaar bieden eindeloze add-on plug-ins en hoewel ze duur zijn, werken ze perfect.

Mikhail Khorev

Mikhail Khorev

~ Mikhail is een SEO-expert. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in webdesign en digitale marketing voor kleine en middelgrote bedrijven.

Er zijn zoveel eCommerce-oplossingen op de markt, maar in de afgelopen paar jaar heb ik er de voorkeur aan gegeven om WooCommerce te gebruiken voor al mijn klanten en projecten.

De meeste kleine en middelgrote bedrijven hebben een goedkoop, eenvoudig en aanpasbaar platform nodig dat hen kan helpen om 10-1000 producten te verkopen, en WooCommerce is daarvoor de beste keuze.

Vanuit het oogpunt van de ontwikkelaar is het een open source-plug-in, wat betekent dat je volledige toegang hebt tot de broncode en deze kunt aanpassen zoals jij of je klant dat wil. De grootste bibliotheek met beschikbare add-ons en extensies kan u binnen enkele minuten helpen bij het configureren van elke betalingsgateway en verzendprovider.

De hele set-up kan een paar uur duren in plaats van dagen – cruciaal wanneer de klant strakke deadlines moet halen. Om nog maar te zwijgen van geweldige en professionele sjablonen op ThemeForest, die een online winkel er op alle apparaten prachtig uit laten zien, de conversieratio verbeteren en een positief merkimago creëren.

Andere platforms bieden gewoon niet dit niveau van aanpassing en bruikbaarheid, en in het verleden moest ik uren besteden aan het repareren en bijwerken van code op andere eCommerce-platforms (PrestaShop en OpenCart) omdat sommige connectoren en extensies verouderd waren of niet bestaan.

Samenvattend stel ik altijd WooCommerce voor omdat:

 • Perfect voor kleine / middelgrote online winkels
 • De goedkoopste opstartkosten
 • Snelle insteltijd
 • Volledige toegang tot de code en database
 • De grootste bibliotheek met add-ons
 • Klaar voor mobiel en SEO
 • Matige hostingvereisten (shared hosting)
 • Lage onderhoudskosten
 • De grootste gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars (om antwoorden te vinden en problemen op te lossen)
 • Het is ook veel goedkoper en gemakkelijker om een ​​WordPress / WooCommerce-ontwikkelaar te vinden als de klant besluit een interne ontwikkelaar in te huren.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh heeft ongeveer 6 jaar ervaring in website-ontwikkeling. Hij ontwikkelt al meer dan 4 jaar websites met WordPress.

Mijn favoriete software is WooCommerce omdat we onze website snel kunnen maken met beschikbare add-ons en extensies.

Het belangrijkste is dat het gratis is.

Een van de eCommerce-websites die ik heb gemaakt voor het verkopen van aangepaste rubberstempels, nam slechts 3 dagen in beslag.

Ban Markus

Ban Markus

Mijn favoriete e-commerceplatform is WooCommerce. Ik gebruik WooComerce graag, niet alleen omdat het beginnersvriendelijk is, maar ook omdat het eenvoudig te installeren en gratis is.

Het ziet er eng uit als je je realiseert hoeveel plug-ins je moet kopen / krijgen om het goed te laten werken, maar ROI is veel beter dan andere platforms die je alle instellingen en functionaliteiten bieden voor een commissie.

Het ziet er eng uit als je je realiseert hoeveel plug-ins je moet kopen / krijgen om het goed te laten werken, maar ROI is veel beter dan andere platforms die je alle instellingen en functionaliteiten bieden voor een commissie.

Die platforms snijden niet alleen een deel van uw winst, maar ze laten u ook leven volgens hun regels. Ja, het klopt dat ze het er gemakkelijk en goedkoop laten uitzien, maar op de lange termijn is het zelfvoldoender met WooCommerce bevredigender.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito is een in Manila gevestigde linkbuildingstrateeg en is de CEO en medeoprichter van SharpRocket, een linkbuildingbedrijf in Azië dat white hat-linkbuildingdiensten aanbiedt voor SEO-bureaus, eCommerce-eigenaren en grote bedrijven in Engelssprekende landen.

Een van mijn favoriete e-commerceplatforms, met name voor WordPress-sites, is WooCommerce. Een paar functies die vandaag handig kunnen zijn voor startende eigenaren zijn:

 • Producten kunnen gemakkelijk worden gecategoriseerd, gegeven met verkoopprijzen en andere onafhankelijke kenmerken. Het heeft een enorme flexibiliteit om een ​​fysiek of zelfs een virtueel downloadbaar product te verkopen.
 • Gebruiksvriendelijke WordPress-interface. Dit kan u helpen een online winkel te bouwen zonder verwarring te veroorzaken, zodat u meer tijd kunt besteden aan het maken van geweldige bestemmingspagina’s.
 • Ingebouwd analysesysteem dat uw statistieken glashelder houdt.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj is een liefhebber van e-commerce die zijn eigen eCom-bedrijf runt.

Mijn favoriete e-commerceplatform is WooCommerce. De reden dat ik voor WooCommerce heb gekozen, is dat het extreem eenvoudig en gebruiksvriendelijk is om in te stellen in vergelijking met de andere platforms die ik heb overwogen.

Het is ook erg flexibel en u kunt heel gemakkelijk aangepaste oplossingen maken. Een ander voordeel van WooCommerce is het extreem grote aantal gratis en premium plug-ins dat beschikbaar is.

De meeste aanpassingen die u nodig heeft om een ​​winkel te starten, kunnen worden gedaan met plug-ins, waardoor u sneller kunt starten en meer kunt focussen op het genereren van verkopen in plaats van u zorgen te maken over de technologie.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin is een meermaals bekroonde ondernemer, blogger, affiliate marketeer en spreker die leert hoe u winstgevende nichesites kunt bouwen.

Ik raad WooCommerce aan.

Het is enorm flexibel Je krijgt heel veel flexibiliteit als het gaat om functies, maatwerk en een andere technische kant van de zaak. U kunt een WooCommerce-platform gebruiken om fysieke, downloadbare, lidmaatschapsproducten of zelfs gelieerde / externe verkopersproducten te verkopen.

Eenvoudige integratie met bestaande website, blogs WordPress levert momenteel meer dan 25,4% van alle websites online en is verantwoordelijk voor meer dan 76,5 miljoen blogs!

Wat ik zo leuk vind aan WooCommerce, is gebaseerd op WordPress en je kunt eenvoudig een e-commerceplatform / digitaal verkoopplatform op je bestaande site integreren. Bloggers kunnen eenvoudig een e-commerce winkel op hun blog integreren en online verkopen.

Honderden extensies

De vereiste voor iedereen is bijna uniek en je hebt extensies nodig om aan de jouwe te voldoen. Wat ik zo leuk vind aan WooCommerce, is dat het honderden extensies heeft. De meeste zijn gratis.

Andere functies van WooCommerce waardoor ik ervoor heb gekozen

• Breed scala aan gratis en premium sjablonen
• Bestaande WordPress-interface
• Gratis, geen eenmalige / maandelijkse kosten

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley is de oprichter van Mad Lemmings, een bedrijf dat ondernemers en kleine bedrijven helpt meer klanten te krijgen via hun website

Mijn go-to eCommerce-platform voor mijn klanten is Woocommerce. Waarom? Omdat het een heel eenvoudig framework is om te gebruiken en gebaseerd is op WordPress, wat je zoveel flexibiliteit en controle geeft.

Woocommerce wordt geleverd met alle basisprincipes die u nodig hebt om een ​​online winkel te starten vanaf productpagina’s (met een verscheidenheid aan lay-outs via WordPress-thema’s), verzending, belastingen, prijzen, betalingsgateways, voorraad en lokalisatie.

Niet alleen dat, maar u krijgt alle functies van WordPress zoals pagina’s, berichten en solide SEO via plug-ins zoals Yoast of All in One SEO. Het is bijna te makkelijk!

Natuurlijk, als u een enorme en complexe eCommerce-site beheert, dan Woocommerce & WordPress voldoet (uiteindelijk) mogelijk niet aan al uw behoeften, maar voor de meeste online winkels is het een van de gemakkelijkste en beste manieren om te gaan.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron is een expert in affiliate marketing. Hij leert zijn lezers hoe ze een niche kunnen vinden, een site kunnen starten en hoe ze meer bezoekers kunnen genereren.

Ik heb het WooCommerce-platform altijd gebruikt vanwege het gebruiksgemak en de manier waarop het platform is opgezet. Woo Commerce werkt goed met de meeste thema’s en ingrates.

Als je een beginner bent en niet geïnteresseerd bent in het schrijven van code, dan is woo commerce de juiste keuze. Ik weet dat er andere zijn, maar het gebruiksgemak en de integratie zijn sleutelfactoren in mijn bedrijf.

Uw bedrijf moet sterk zijn en u moet uw doelgroep leren. Met analyses die in deze plug-in zijn opgenomen of dat deze in uw thema is ingebouwd, kan dit het verschil in de wereld maken als het gaat om conservaties en uw bedrijf.

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie is een fulltime internetmarketeer die al een aantal jaren vanuit huis werkt. Hij runt verschillende niche- / autoriteitswebsites en een paar e-commercebedrijven.

Mijn favoriete e-commerceplatform is WooCommerce. Het is de meest populaire eCommerce-oplossing en wordt gebruikt door 39% van de sites met online winkels.

Het is een gratis plug-in die u op uw WordPress kunt installeren, wat betekent dat uw eigen server draait. Als u extra functies nodig heeft, kunt u deze naar behoefte toevoegen. Deze extensies worden betaald, maar ze zijn het waard.

Omdat het kiezen van het juiste eCommerce-platform voor uw online winkel een cruciale zakelijke stap is, moet u het beste kiezen: kies voor WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan heeft een website genaamd Shopping Signals die bedoeld is om online verkopers te helpen hun sites te promoten en meer klanten aan te trekken, via online marketing.

Ik zou dit eerst willen benadrukken met mijn overtuiging dat het kiezen van een eCommerce-platform een ​​van de minst belangrijke keuzes is voor een nieuwe, kleine eCommerce-website.

Ik begrijp dat velen het niet eens zijn met die stelling, maar ik denk dat het net als nummer vijf is in volgorde van belangrijkheid, als het gaat om de dingen waarop je je moet concentreren.

Zorg ervoor dat uw producten, doelgroep, berichten en aanbiedingen allemaal eerst worden gebeld en kies vervolgens een e-commerceplatform waar u vertrouwd mee bent.

Dat gezegd hebbende, neig ik naar WooCommerce. Als marketeer en ontwikkelaar in hart en nieren, ben ik dol op de flexibiliteit om dingen echt aan te passen en onder de motorkap te gaan. WooCommerce maakt deze flexibiliteit mogelijk.

Ik waardeer ook het feit dat wat je gratis krijgt met WooCommerce volledig capabel en rijk aan functies is. U kunt een fatsoenlijke eCommerce-site runnen met alleen het gratis, kant-en-klare platform.

Bovendien, als u de zaken wilt opvoeren en aanpassingen wilt maken, is er een hele gemeenschap van ontwikkelaars die gratis en betaalde add-ons aanbieden.

WooCommerce is ook heel eenvoudig en eenvoudig te implementeren en te beheren. Ik vind de gebruikersinterface vriendelijk en spreekt voor zich, zelfs voor niet-technische mensen. Een aantal van de mensen waarvoor ik het heb geïmplementeerd, hebben een zeer kleine technische vaardigheid, maar ze zijn perfect in staat om de winkel zelf te beheren.

Er is misschien een nog eenvoudigere optie, zoals Shopify bijvoorbeeld. Ze zijn echter mogelijk niet zo betaalbaar en zijn meestal veel minder aanpasbaar.

Dus voor mij maakt de waarde van wat je gratis krijgt, plus het gebruiksgemak, samen met de mogelijkheid om aan te passen, WooCommerce een echt sterke keuze.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan is een ondernemer en digitale marketeer die ondernemers, professionals, freelancers en ondernemers helpt om meer leads te krijgen en meer dingen te verkopen met behulp van de kracht van internet.

Ik ben dol op Woocommerce, omdat het integreert met WordPress, waardoor het zoveel gemakkelijker wordt om een ​​blog te hebben, het te optimaliseren voor SEO en het te rangschikken op Google. U kunt alle belangrijke betalingsmethoden zoals PayPal en Stripe rechtstreeks vanaf uw pagina accepteren, of zelfs van een externe service zoals Samcart.

Bovendien hoeft u geen heel nieuw platform te leren om uw producten online te verkopen, wat een enorme tijdsbesparing oplevert. Ik heb het geprobeerd met andere, robuustere platforms, zoals Magento en Zencart, maar ik blijf standaard teruggaan naar Woocommerce vanwege de UX.

En als u iets mist, kunt u altijd een plug-in kopen of iets specifiek voor die functie laten coderen. Dus als je een fan bent van WordPress zoals ik, ga dan voor Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy is een webstrateeg en de mede-oprichter van Orbit Media. Hij is sinds januari 2000 actief op het gebied van webdesign en interactieve marketing. Hij is ook spreker, contentmarketeer, milieuactivist en auteur..

Bij Orbit is het belangrijkste kenmerk van elk platform een ​​gemakkelijke eCommerce-integratie. Zo kunnen we de ideale tool kiezen voor afzonderlijke taken.

Als een klant bijvoorbeeld een open source CMS met veel features wil, kunnen we kiezen voor Drupal. Maar voor een eCommerce-backend die verbinding maakt met al hun andere systemen van derden, kunnen we kiezen voor een systeem als Shopatron.

De Gold Eagle-website is een voorbeeld van een volledig geïntegreerd, hybride systeem. Een Drupal-catalogus met een Shopatron-winkelwagen en afrekenen.

Gemakkelijke integratie is de ultieme eCommerce-functie!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun is een productmanagementprofessional met een focus op P&L en is zeer bedreven in het werken met multifunctionele teams. Hij werkt graag aan projecten van “Fixing a wreck”, leert graag nieuwe dingen, lost problemen op en werkt aan nieuwe ideeën. Hij is MBA en computeringenieur en heeft in zijn korte carrière van 5,5 jaar de kans gekregen om aan wereldwijde projecten te werken.

Nu de e-commercemarkt in een snel tempo groeit, zien we veel nieuwe trends. Bij het starten van een nieuwe eCommerce-onderneming zijn er veel elementen die moeten worden uitgezocht, en er zijn heel veel specialisten die u met elk van deze elementen kunnen helpen.

In een dergelijk scenario kan het een nogal verwarrende taak zijn om erachter te komen welk platform u moet gebruiken wanneer u uw online winkel wilt bouwen, vooral als u geen technische / eCommerce-achtergrond heeft.

Ik hou persoonlijk van GetMeAShop, dat begon met een bescheiden doel om kleine detailhandelbedrijven te helpen hun eigen online aanwezigheid te hebben.

Het is gericht op het bieden van een lucide, gebruikersvriendelijke technologie aan deze bedrijven, samen met de vele diensten die beschikbaar zijn op verschillende platforms – verkooppunt, webportaal, e-commerce winkel, CRM, analyse, marktplaatsbeheer, integratie van sociale media.

Het is een complete oplossing voor kleine bedrijven om online te concurreren en te groeien, en biedt bedrijven de mogelijkheid om te groeien en te bloeien met een platform om hun online aanwezigheid en de marketingelementen van hun bedrijf te creëren.

Met traditionele retailers die hun fysieke voetafdruk verkleinen en hun investering naar digitaal opnieuw in evenwicht brengen, creëert dit platform voortdurend nieuwe bedrijfsmodellen en past het oude aan om zich aan te passen aan fundamentele technologische verschuivingen door offline verkopers te helpen een op mobiele apparaten gebaseerde omnichannel-retailoplossing te hebben.

Met een mobiele app kunnen ze niet alleen hun online winkel opzetten, maar ook op meerdere marktplaatsen verkopen (terwijl ze vanuit één dashboard beheren), klantgegevens vastleggen, hun volledige inventaris synchroon houden over kanalen (zelfs offline via POS) en beschikken over diepteanalyses op hun voorraad, verkoop en instroom van klanten.

Het beste wat ik leuk vond aan GetMeAShop is een geweldig team dat het platform helemaal opnieuw heeft ontwikkeld, ik denk dat dit hen onderscheidt op het gebied van platformbetrouwbaarheid en servicekwaliteit.

Op dit moment heeft GetMeAShop veel klanten uit India, maar langzaam gaan ze internationaal door functies te introduceren zoals ondersteuning voor meerdere valuta’s, internationale betalingen enz. Sommige klanten die GetMeAShop gebruiken, zijn Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan en Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen is een hobby blogger en een digitale marketeer van beroep. Hij werkt samen met een webontwikkelingsbedrijf en houdt zich voornamelijk bezig met e-commerce websites en zijn bedrijf ontwikkelt ook Joomla-sjablonen voor een e-commerce website.

Ik gebruik graag Joomla CMS voor het bouwen van eCommerce-websites. Er zijn verschillende redenen waarom ik Joomla verwijs naar andere eCommerce-software zoals WordPress of Magento.

Ik ben bezig met Joomla-ontwikkeling. Dus ik voel het beter dan anderen.

In Joomla is er zoveel software om de eCommerce-website te bouwen, zoals Virtuemart, Hikashop, enz. U bent dus niet beperkt tot het gebruik van slechts één. U kunt gebruiken op uw gemak.

De Joomla-gemeenschap is geweldig. Iedereen helpt elkaar graag om hun vragen op te lossen.

Er zijn ongeveer 8000 extensies beschikbaar in de Joomla Extension Directory, en het kernteam van Joomla verifieert al deze. U kunt deze extensies dus zonder enig probleem gebruiken.

Het is volledig SEO-compatibel en de grootste reden voor mijn liefde voor Joomla is de beveiliging. Ik vond Joomla veiliger dan WordPress.

Na Joomla zou ik graag WordPress (WooCommerce) aanbevelen voor eCommerce-website omdat het gemakkelijk te gebruiken en te beheren is. Als iemand Joomla wil gebruiken, zijn er geweldige gratis multifunctionele Joomla-sjablonen. En u bent vrij om ze te gebruiken voor zowel commerciële als niet-commerciële doeleinden zonder enige kredietwaardigheid.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen is een online ondernemer, professionele blogger en affiliate-expert. Naast het schrijven voor zijn hoofdblog, Income Mesh, is hij eigenaar van een bestemmingspagina-sjabloonmarktplaats genaamd “The Landing Factory”.

Mijn favoriete e-commerceplatform is Easy Digital Downloads omdat het speciaal is gebouwd voor de verkoop van digitale producten, en dat is wat ik doe.

Het is perfect voor mijn zakelijke behoeften omdat het verschillende add-ons beschikbaar heeft waarmee ik de functionaliteit van mijn webshop kan uitbreiden zonder de bank te verslaan. Wat je ook nodig hebt, van betalingsgateways tot e-mailmarketing, ze hebben het allemaal.

Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk ondersteuning, wat geweldig is, jongens van EDD zijn snel, professioneel en deskundig. Daarnaast pushen ze ook regelmatig nieuwe updates en voegen ze nieuwe spannende functies toe.

Het komt allemaal neer op wat past bij uw situatie.

Wat is je budget?

Wat verkoop je?

Wat voor soort verzending heb je nodig??

Wat voor soort functionaliteit heb je nodig?

In welke valuta gaat u handelen??

Wat is uw gateway-betalingssysteem?

Zodra u de antwoorden op deze vragen kent, kunt u bepalen welk platform voor u geschikt is. Elk platform heeft zijn voor- en nadelen.

Bijvoorbeeld:

WooCommerce – het is gratis, er zijn veel gratis plug-ins om functionaliteit te bouwen en PayPal te integreren en je bent klaar om online te verkopen.

Het nadeel: Woocommerce kan bugs bevatten, de integraties missen ondersteuning en vaak spelen de gatewaysystemen niet goed samen.

Shopify – een geweldig platform met geweldige ondersteuning – u bent echter beperkt tot wat mogelijk is binnen het raamwerk – en u kunt beter elke maand een maandelijks bedrag betalen als u op zoek bent naar een functionaliteit buiten het normale raamwerk.

Magento – zonder twijfel de meest flexibele en technisch kant-en-klare eCommerce-oplossing.

De keerzijde – u kunt beter een geweldige ontwikkelaar zijn of inhuren om dit framework voor u te laten werken.

Zoals u kunt zien, komt het er allemaal op neer welke middelen, kennis of budget u heeft die het antwoord vormen op welk platform het beste voor u is.

David Krauter

David Krauter

~ David eerst een marketeer en een “techy SEO geek” ten tweede … hij is de oprichter van websites die verkopen die website leveren & SEO-services met een focus op meer verkeer, leads, telefoontjes & verkopen – niet alleen rankings …

Het komt allemaal neer op wat past bij uw situatie.

Wat is je budget?

Wat verkoop je?

Wat voor soort verzending heb je nodig??

Wat voor soort functionaliteit heb je nodig?

In welke valuta gaat u handelen??

Wat is uw gateway-betalingssysteem?

Zodra u de antwoorden op deze vragen kent, kunt u bepalen welk platform voor u geschikt is. Elk platform heeft zijn voor- en nadelen.

Bijvoorbeeld:

WooCommerce – het is gratis, er zijn veel gratis plug-ins om functionaliteit te bouwen en PayPal te integreren en je bent klaar om online te verkopen.

Het nadeel: Woocommerce kan bugs bevatten, de integraties missen ondersteuning en vaak spelen de gatewaysystemen niet goed samen.

Shopify – een geweldig platform met geweldige ondersteuning – u bent echter beperkt tot wat mogelijk is binnen het raamwerk – en u kunt beter elke maand een maandelijks bedrag betalen als u op zoek bent naar een functionaliteit buiten het normale raamwerk.

Magento – zonder twijfel de meest flexibele en technisch kant-en-klare eCommerce-oplossing.

De keerzijde – u kunt beter een geweldige ontwikkelaar zijn of inhuren om dit framework voor u te laten werken.

Zoals u kunt zien, komt het er allemaal op neer welke middelen, kennis of budget u heeft die het antwoord vormen op welk platform het beste voor u is.

John Lawson

John Lawson

~ John is de CEO van ColderICE Media, de bestverkochte auteur van Amazon, IBM Futurist en Ebay Influencer. John is een pionier op het gebied van online detailhandel en oprichter van The E-commerce Group, een wereldwijde gemeenschap van handelsverkopers en marketeers.

Mijn favoriete eCommerce-winkelplatform is Miva. Deze jongens spelen al sinds het begin van de jaren 2000 en daarom heb ik ze gekozen. Een van de belangrijkste dingen voor mij is om een ​​platform te kiezen dat kan schalen terwijl je schaalt.

Miva-winkels zijn eenvoudigweg op maat gemaakt voor mijn “nerdfactor”, het platform is flexibel genoeg dat alles wat ik vandaag wilde doen, kan worden geïmplementeerd.

Maar ook uitbreidbaar zodat dingen die in de toekomst naar beneden komen ook geïntegreerd kunnen worden. Ze hebben een geweldig team voor ondersteuning en een zeer levendige ontwikkelingsgemeenschap.

De mogelijkheden voor integratie en add-ons zijn eindeloos en met de constant veranderende wereld van e-commerce is dat een enorm pluspunt voor mijn behoeften. Hier zijn mijn details waardoor ik erin sprong en naar dat platform ging:

 • Gemakkelijk aan de slag en snel aan de slag
 • Mogelijkheid om te integreren met mijn back-end verwerkingssystemen
 • Responsieve klantenondersteuning
 • Uitbreidbaar, robuust platform dat meegroeit met mijn groei
 • Ondersteuning voor meerdere apparaten, mijn site ziet er goed uit en werkt perfect op alle apparaten en browsers.
 • Concurrerend geprijsd voor de MKB-ondernemer

Heel erg bedankt aan alle eCommerce-webontwerpers, webontwikkelaars, online marketeers en bloggers die hebben bijgedragen aan deze deskundige verzameling! Speciale dank aan Russell Lobo en Gabriella Sannino die me aan verschillende deelnemers hebben voorgesteld.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map