11 gratis WordPress-plug-ins om een ​​e-commerce winkel op te zetten en online te verkopen

Met de opkomst van online winkelen, kopen meer mensen tegenwoordig liever dingen in eCommerce-winkels. Dit is niet echt een verrassing, want online winkelen is handig en betaalbaar.


Denk er eens over na: niet verkleden, in de auto stappen, naar het winkelcentrum reizen of uren wachten in lange rijen / rijen!

Hoewel het WordPress-platform het gemakkelijk maakt om een ​​eCommerce-site op te zetten, als aanvulling op uw fysieke bedrijf of als uw primaire bedrijf, is er een enorme bibliotheek met plug-ins beschikbaar, speciaal ontworpen om de processen van uw digitale winkel te vereenvoudigen en te automatiseren.

Het kan echter verwarrend zijn om een ​​WordPress-plug-in te selecteren die geschikt is voor de behoeften van uw bedrijf. Er zijn tenslotte zoveel plug-ins om uit te kiezen dat het moeilijk is om de beste van de rest te onderscheiden.

Maar maak je geen zorgen; we hebben 11 van de beste (en gratis) WordPress-plug-ins onderzocht en vermeld. Al deze plug-ins kunnen de algehele online winkelervaring van uw klanten verbeteren. Dus ben je klaar? Laten we beginnen!

1. MarketPress

MarketPress is een feature-rijke, goed ontworpen en gemakkelijk aanpasbare plug-in, geschreven door professionele ontwikkelaars op WPMU DEV. De ontwikkelaars hebben deze fantastische plug-in ontworpen om bedrijven te helpen gebruikers een plezierige, eenvoudige en mooie winkelwagenervaring te bieden, zonder gebruik te maken van extensies of add-ons.

De plug-in combineert op intelligente wijze de kracht van verschillende robuuste plug-ins in één afzonderlijke stand-alone eCommerce-oplossing. Het wordt geleverd met een reeks aansprekende en opvallende thema’s, die u zonder codering kunt aanpassen.

MarketPress is ook compatibel met Multisite en BuddyPress. Dit betekent dat u snel uw eigen netwerk van digitale winkels (zoals Amazon en eBay) kunt opbouwen en een bepaald percentage van elke verkoop kunt nemen.

De premium-versie van MarketPress biedt echter een reeks geavanceerde functies, zoals berekende verzendmodules, productpersonalisatie, eCommerce-tracking en een volledige reeks betaalmethoden.

2. Cart66 Lite

Voorheen bekend als PHPurchase, Kar66 is een zeer efficiënte, veilige en lichtgewicht eCommerce-oplossing waarmee u een “PCI-compatibele” site van welke aard dan ook kunt maken. Geschreven door de experts van Reality66, verwerkt de plug-in creditcardgegevens veilig naar uw favoriete betalingsgateway met Mijireh Checkout.

Wat nog interessanter is, is dat Cart66 Lite ook perfect kan worden geïntegreerd met Amazon S3, zodat u uw digitale producten probleemloos kunt verkopen.

In feite is deze, in tegenstelling tot de meeste gecompliceerde eCommerce-plug-ins die u online tegenkomt, krachtig en toch ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Cart 66 Lite biedt meerdere valuta- en verzendopties, waardoor uw bedrijf wereldwijde herkenning en bereik krijgt.

Het bevat ook een reeks krachtige functies, zoals integratie van affiliate-platform, aanpasbare e-mailbevestigingen, aangepaste velden voor producten en meer. Het heeft bijna alles wat u nodig heeft om uw digitale winkel op te zetten en binnen enkele minuten aan de slag te krijgen!

3. Jigoshop

Jigoshop is een robuuste, betrouwbare en zeer veilige WordPress eCommerce-plug-in, ontwikkeld door Jigowatt, een webdesignbureau gevestigd in het VK. De plug-in is het meest geschikt voor het MKB (kleine en middelgrote ondernemingen) en heeft een intuïtief dashboard waarmee u uw eCommerce-winkel binnen enkele minuten kunt opzetten en beheren!

Je hebt meer dan 30 zeer aanpasbare en volwaardige thema’s om uit te kiezen, geschikt voor het opzetten van bijna elk soort digitale winkel.

Ook kunt u uw webwinkel naar een hoger niveau tillen met de honderden krachtige extensies. Jigoshop heeft ook een reeks rapportagefuncties die u een realtime weergave bieden van hoe uw e-commerce winkel presteert. Maar dat is nog niet alles! Met het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke voorraadsysteem kunt u eenvoudig uw voorraad beheren met Jigoshop.

Niet veel mensen weten dat Jigoshop aanvankelijk een vork was van het meest populaire eCommerce-platform op het web van vandaag, WooCommerce. De plug-in wordt echter elke dag populairder.

4. WooCommerce

WooCommerce is een krachtige eCommerce-plug-in, gebouwd door de ervaren mensen van WooThemes. Het zit boordevol verschillende topfuncties, waarmee bedrijven hun gewone WordPress-site kunnen veranderen in een geld verdienende e-commerce winkel.

Een van de beste dingen van deze plug-in is de verzameling betaalde en gratis extensies en thema’s die u kunt aanpassen aan de unieke behoeften van uw online winkel. Zoals eerder vermeld, is WooCommerce een van de meest populaire gratis eCommerce-plug-ins voor WordPress die vandaag beschikbaar is.

Enkele van de meest gerenommeerde merken ter wereld, zoals Harley-Davidson en Entrepreneur, gebruiken het. De plug-in voedt momenteel meer dan 30 procent van alle online winkels op het web! Je moet toegeven; dat zijn behoorlijk indrukwekkende cijfers in vergelijking met de andere plug-ins die er zijn.

De WooCommerce-plug-in biedt een reeks handige functies. Deze omvatten een flexibel couponsysteem, PayPal Standard-integratie, eenvoudig voorraadbeheer, verkoop- en reviewrapporten en meerdere verzendopties.

Als een zeer aanpasbare, robuuste en intuïtieve eCommerce-plug-in is waar u naar op zoek bent, is WooCommerce de moeite van het proberen waard. Veel digitale winkels gebruiken het en tot nu toe is het een waardevol hulpmiddel voor elk gebleken!

5. Gemakkelijke digitale downloads

Een eenvoudige, lichtgewicht en veelzijdige eCommerce-oplossing, met Easy Digital Downloads kunt u gratis digitale downloads via WordPress verkopen. In tegenstelling tot andere plug-ins, die enkele nutteloze functies bieden, biedt Easy Digital Downloads alleen de handigste functies om de verkoop van uw digitale goederen gemakkelijker te maken.

Een van de belangrijkste kenmerken is het robuuste rapportagesysteem waarmee u alle verkopen en inkomsten van uw bedrijf kunt zien via eenvoudig te analyseren gegevenstabellen en interactieve afbeeldingen.

Aangezien de plug-in rekening houdt met de coderingsnormen van WordPress, is het misschien wel de meest ontwikkelaarsvriendelijke eCommerce-oplossing die u zult vinden! Dit betekent dat het voor ontwikkelaars ongelooflijk eenvoudig is om wijzigingen aan te brengen in de codebasis van Easy Digital Downloads.

Met meer dan 200 extensies en thema’s om uit te kiezen, kunt u EDD aanpassen aan de behoeften van uw winkel. Als u echter alleen digitale producten verkoopt, is EDD zonder twijfel de beste keuze voor u.

6. Ecwid

Ecwid richt zich voornamelijk op bedrijven die niet de moeite willen nemen om een ​​geheel nieuwe site te starten. Het belangrijkste kenmerk van deze plug-in is dat u uw bestaande site kunt gebruiken en deze binnen enkele minuten snel kunt integreren in het Ecwid-systeem.

Het systeem zal ook spiegelen op verschillende andere sites als u van plan bent uw producten elders op internet te verkopen. Hierdoor kunt u al uw sites vanaf één plek beheren, in plaats van te wisselen tussen meerdere dashboards. Een andere functie die het vermelden waard is, is de mogelijkheid om een ​​online winkel toe te voegen op Tumblr, Facebook of een ander platform voor sociale media.

Ecwid eCommerce plug-in is de meest populaire eCommerce-app op Facebook; het drijft meer dan 40.000 winkels aan! Ecwid biedt vier plannen met een gratis abonnement. Hoewel het beperkte functies biedt, is het meer dan genoeg om u te helpen uw producten gemakkelijk en probleemloos online te verkopen.

Het beste van deze plug-in is dat anderen u een gratis proefperiode aanbieden (wat betekent dat u uiteindelijk moet betalen), het biedt een plan dat volledig gratis is.

7. WP eCommerce

WP eCommerce is een krachtige WordPress eCommerce-plug-in, ontwikkeld door Gary Cao, Justin Sainton en Dan Milward. De afgelopen jaren is het een van de plug-ins die extreem eenvoudig te gebruiken is. Met de plug-in kunt u CSS en HTML aanpassen, zodat u volledige controle heeft over hoe uw e-commerce winkel wordt weergegeven.

Het maakt niet uit of uw bedrijf abonnementen, fysieke inventaris, lidmaatschappen of digitale producten verkoopt, WP eCommerce heeft alles wat u nodig heeft om verkopen een gemakkelijke taak te maken!

Met meer dan 70.000 klanten en 3 miljoen downloads is WP eCommerce de op één na populairste plug-in op internet. Wat interessanter is aan deze plug-in, is het gestroomlijnde afrekenproces, dat de conversieratio van uw online winkel aanzienlijk verhoogt.

Bovendien kan WP eCommerce integreren met tal van verladers en betalingsverwerkers. Als u op zoek bent naar extra functionaliteiten, dan kunt u er genoeg van krijgen door de premium add-ons en upgrades aan te schaffen.

8. iThemes-uitwisseling

iThemes Exchange is een intuïtieve, uitbreidbare en eenvoudige eCommerce-plug-in voor WordPress, ontwikkeld door de experts van iThemes. Met zijn gebruiksvriendelijke interface maakt de plug-in het maken van producten relatief eenvoudiger. En in plaats van een volledige database voor klanten te maken, zoals de meeste andere plug-ins, voegt het klantinformatie toe aan zijn pagina met behulp van het ingebouwde gebruikerssysteem van WordPress.

Met deze functie kunt u al uw klanten efficiënter beheren omdat u transacties kunt bewerken, notities kunt toevoegen aan klantgegevens en met gemak aangekochte producten en beschikbare downloads kunt bekijken.

Aan de slag gaan met deze plug-in is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. Het enige wat u hoeft te doen is de plug-in installeren, activeren, de betalingsprocessor van uw keuze selecteren, uw producten toevoegen en beginnen met verkopen! Exchange gebruikt Stripe als ingebouwde betalingsgateway om de aankoopervaring voor uw klanten gemakkelijker dan ooit te maken.

De plug-in wordt ook geleverd met ondersteuning voor PayPal Standard als kern add-on. Er zijn ook verschillende thema’s beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen!

Andere gratis e-commerce WordPress-plug-ins om een ​​online winkel te bouwen:

9. eShop

Een gemakkelijk toegankelijke WordPress-plug-in, eShop biedt veel methoden om uw producten te vermelden. Met deze plug-in is het aanpassen van instellingen en het toevoegen van producten uiterst eenvoudig. Om nog maar te zwijgen over de eenvoudige interface en het snelle browsen, kunnen uw klanten gemakkelijker winkelen in uw eCommerce-winkel. Het biedt meerdere verzendopties en betalingsgateways voor verkopers. U zult ook de statistieken voor aankopen nuttig vinden!

10. Snelle winkel

Quick Shop is een eenvoudige winkelplug-in en heeft ingebouwde ondersteuning voor zowel e-mail- als PayPal-functies. Het voegt een zijbalk toe aan de pagina, die het winkelwagentje van de bezoeker toont. Dit maakt het voor kopers gemakkelijker om te weten wat er in hun winkelwagentje zit terwijl ze door andere items bladeren om te kopen. Met de plug-in kunt u ook bijna onmiddellijk producten toevoegen met de TinyMCE-knop. U kunt ook productopties, vervolgkeuzelijsten en meer maken.

11. ArtPal

Zoals de naam al aangeeft, is ArtPal een eCommerce-plug-in bedoeld voor artiesten, zodat ze hun meesterwerken online kunnen verkopen. De plug-in biedt een paar belangrijke functies, zoals professionele ondersteuning voor B2B-verkopen, eenvoudige PayPal-integratie en realtime verkoopupdates. Het schakelt een artikel uit zodra het wordt verkocht om dubbele verkoop te voorkomen. In feite maakt het niet uit of u een hard product of uw kunstwerk verkoopt, u ​​zult het geweldig vinden om ArtPal te gebruiken!

Terug naar jou

En daarmee komt iedereen, onze lijst met gratis WordPress-plug-ins voor e-commerce komt tot een einde. Zoals u kunt zien, zijn er veel gratis WordPress-plug-ins beschikbaar die u kunt gebruiken om uw gewone site om te vormen tot een volwaardige e-commerce winkel, en ook dat zonder veel geld uit te geven.

Als u wilt dat uw bedrijf begint te verkopen via het digitale medium, raden we u ten zeerste aan de bovengenoemde plug-ins in overweging te nemen. Deze plug-ins zijn niet alleen gratis, maar ze zitten ook boordevol met de noodzakelijke functies die u nodig hebt om uw online winkel tot een groot succes te maken.

Met de juiste plug-ins op uw website kunt u uw online winkel naar een hoger niveau tillen door veel van de belangrijkste processen die de winstgevendheid bepalen, te stroomlijnen en te automatiseren. Zoals altijd hangt dit echter af van de kwaliteit van de plug-in die u gebruikt.

Dus, zijn er nog andere gratis WordPress-plug-ins voor e-commerce die u gebruikt? Wat vind je van de plug-ins die we hierboven hebben beschreven? Is er nog iets dat je wilt toevoegen? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder. We zouden graag van je horen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map