Wix-arvostelu 2016


Wix

Käy verkkosivustolla

9.6


AWA-pistemäärä

Wix

Wix on ollut vahva läsnäolo verkkosivustojen rakentajana vuodesta 2006. Johtava alusta tarjoaa yhden yksinkertaisimmista käyttöliittymistä kilpailijoiden merialueella. Wix voi olla erinomainen valinta aloittelijoille, freelancereille ja pienille yrityksille. Se on täydellinen jokaiselle, joka etsii helppoa tapaa tehdä ammattimaista verkkosivua. Lue alla oleva Wix-arvostelu.

Plussat

 • Helppo, intuitiivinen käyttöliittymä
 • Mitään teknistä tai suunnittelutietoa ei tarvita
 • Suuri joukko ammattimaisesti suunniteltuja malleja, joista valita
 • Erillinen mobiililaitteiden optimointinäkymä
 • Laajat sovellusmarkkinat lisättyä toiminnallisuutta

Haittoja

 • Valitusta mallista ei voi siirtyä
 • Ei pääsyä lähdekoodille
 • Rajoitetut blogialustavaihtoehdot
 • Huono verkkokaupan toimivuus

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.wix.com
 • pääkonttori: Tel Aviv, Israel
 • Perustamisvuosi: 2006
 • Työntekijät: 50-100
 • käyttäjät: 77000000+
 • Luokat: Verkkosivun luomisohjelma
 • Palvelut: Web-suunnittelu Cloud-ohjelmisto, Web-hosting
 • Ilmainen kokeilu: 14 päivää
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Wix tarjoaa käyttäjille täyden palvelun verkkosivustojen rakennusalustan, jonka tavoitteena on yksinkertaisuus. Sen tarkoituksena on tehdä asioista kaikille helppoa luoda ammattimaisen verkkosivut – ei ollenkaan.

Toimittaja on erittäin intuitiivinen, ja sen mukana on valtava määrä moderneja malleja, joista valita. Yhdessä Wix App Storen lisäosien kanssa käyttäjät voivat luoda puhtaan, nykyaikaisen verkkosivun – ja sellaisen, joka ei ole vain staattisia kuvia ja tekstiä.

Mikä on parasta Wixin käytössä?

Wixin kanssa alustan paras ominaisuus on, että se on niin helppoa! Sinun ei tarvitse olla tietotaitoa käyttääksesi sitä ollenkaan. Wix on vankka valinta käyttäjille, joilla on vähän tai ei ollenkaan teknistä tai suunnittelukokemusta. Voit nopeasti luoda jotain, joka näyttää siltä, ​​että sen valmistuminen maksaa tuhansia dollareita, ja kaikki kuluttamatta siihen viikkoja!

Kenelle Wix on?

Suosittelemme Wixiä pienille yrityksille, jotka eivät vaadi verkkokauppaa, tai harrasteille, jotka haluavat päästä verkkoon. Se on myös erittäin hyödyllinen suunnittelijoille, valokuvaajille, muusikoille ja muille, jotka haluavat näyttää portfolionsa verkossa.

Joten kuka ei ole Wix? Jos etsit kattavampaa hallintaa verkkosivustostasi, Wix ei ehkä ole paras alustasi sinulle. Ominaisuudet, kuten koodin muokkaaminen ja sivustosi vieminen, puuttuvat tekniikan käyttäjille.

Kuinka skaalautuva on Wix-verkkosivusto?

Wix-verkkosivustot voivat sisältää jopa 20 Gt tietoa. Tämä on käytettävissä dataintensiivisimmälle Premium-suunnitelmalle. Ellet isännöi runsaasti suuria mediatiedostoja tai suurta verkkosivua, tämä on enemmän kuin tarpeeksi. Aloita 500 Mt: llä ja katso miten käyt!

Millainen maine Wixillä on?

Useimmat ihmiset tietävät jo Wixin tai ovat ainakin käyneet Wix-verkkosivustolla. Wix on erittäin suosittu, sillä sillä on yli 73 miljoonaa käyttäjää ja 45 000 uutta käyttäjää päivittäin. Arvioijat arvioivat alustan käytettävyyttä korkealla tasolla.

Ja kuinka turvallisia tietosi ovat? Verkkosivustosi tiedot ovat turvallisia, koska sivustosi on tallennettu kokonaan Wixin suojatuille palvelimille. Wixin tietoturvakäytännöt ovat TRUSTe-sertifioituja TRUSTe-sertifiointiohjelman mukaisiksi. Wix noudattaa myös EU: n ja Yhdysvaltojen ja Sveitsin Safe Harbor -kehystä.

Internetin turvallisuussääntöjä sovelletaan. Käytä aina virustorjuntaohjelmistoa. Älä napsauta epäluotettavia linkkejä. Noudata salasanan turvallisuusmääräyksiä. Ole valppaana ja ole varovainen!

Onko Wixillä rahat takaisin -takuu?

Lyön vetoa, että he tekevät. Kaikissa premium-suunnitelmissa on tavallinen 14 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle mielenrauhaa, jos huomaat, että se ei voi tehdä mitä haluat.

Avainominaisuudet

 • Intuitiivinen vedä ja pudota -editori
 • Mobiiliystävällinen
 • Ilmainen hosting
 • Muokattu verkkotunnus
 • Yli 500 suunnittelijan tekemää mallia
 • Yli 40 ainutlaatuista galleriaa
 • Parallax 3D -tehosteet
 • Rajoittamaton Web-sivu
 • HTML-upotuskoodi
 • Facebook-sovellukset
 • Henkilökohtainen Google-postilaatikko
 • Yksityiset ja suojatut verkkosivut

Alan asiantuntijoiden tuomio Wixistä

verkkokauppapaikkaAsiantuntijat rakastavat ehdottomasti Wixiä. Se on erittäin suositeltava ja on ehkä markkinoiden parhaiten arvioitu ohjelma. Ennen kaikkea kriitikot eivät voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita vedä ja pudota -editorista. Tämä intuitiivinen työkalu auttaa laittamaan

Wix omassa liigassa helppokäyttöisyyden suhteen. Kuka tahansa voi käyttää Wixiä houkuttelevan verkkosivuston suunnitteluun, ja käytännössä ei ole mitään rajoituksia siihen, mitä voit tehdä, vaikka et tiedä koodia. Wix on niin käyttäjäystävällinen, että kriitikot kuvaavat sitä hauskaaksi käyttämistä. Tämä ei ole jotain, mitä kuulet usein ohjelmistojen suhteen. Tässä on joitain ainutlaatuisia piirteitä, joista kriitikot nauttivat:

 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella kontekstivalikkoja. Tämän työkalun avulla voit aloittaa muokkaamisen napsauttamalla kuvaa tai tekstiä hiiren kakkospainikkeella.
 • Kätevä työkalurivi kuvien koon muuttamiseen ja muokkaamiseen.
 • Kuvien tallennus. Voit käyttää kuvia uudelleen tarvitsematta ladata niitä joka kerta.
 • Mobiiliystävälliset sivustot.
 • Laajat vaihtoehdot kolmansien osapuolien integrointiin.

Näyttää siltä, ​​että vaikka asiantuntijat ovat suhtautuneet kriittisesti uuteen toimittajaan, joka ei pidä lopullista tuomiota, koska he luottavat Wixiin ongelmien ratkaisemiseksi.

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset Wixistä

Ennen päivitystä käyttäjät olivat melkein yksimielisiä Wixin kiitosta. Sitä kuvailtiin usein markkinoiden parhaaksi vedä ja pudota -editoriksi. Perustamisestaan ​​vuonna 2006 lähtien Wix on yksinkertaisesti jatkanut parannuksia, lisää asiakkaita ja ansainnut tunnustuksia. Käyttäjäystävällisen toimittajan lisäksi käyttäjät nauttivat myös:

 • Maksunkäsittelyominaisuudet. Voit olla kumppani joidenkin suurimpien nimien kanssa turvallisen palvelun tarjoamiseksi.
 • Asiakaspalvelu ja tekninen tuki. Vaikka suoraan voi olla vaikea ottaa yhteyttä jonkun kanssa, käytettävissä on paljon resursseja ongelmien vianmääritykseen.
 • Suunnitteluominaisuudet. Wixin avulla on erittäin helppoa luoda ammattimainen verkkosivusto, joka voidaan räätälöidä tarpeitasi vastaavaksi.

Melkein jokainen positiivinen asiakasarvio antaa Wixille 5 tähden arvosanan. Muutama kuukausi sitten oli vaikea löytää arvosteluita, jotka eivät antaneet ohjelmalle täydellistä pistemäärää.

Negatiiviset asiakasarvostelut ja valitukset Wixistä

Wix on vuosien varrella ollut arvostettu johtaja verkkokaupassa. Viime aikoihin saakka ainoat Wixia vastaan ​​tehdyt valitukset näyttivät olevan sekä harvinaisia ​​että satunnaisia. Siellä ei yksinkertaisesti ollut toistuvia ongelmia, jotka olisivat jopa suuntaus. Valitettavasti kaikki tämä näyttää muuttuneen tuoreen päivityksen myötä.

Käyttäjät ovat erittäin suorasanaisia ​​tyytymättömyydestään uuteen toimittajaan. Sitä on kuvailtu hitaaksi, turmeltuneeksi ja suorastaan ​​tuskalliseksi käytettäväksi. Uusi toimittaja on onnistunut luomaan yritykselle paljon ongelmia. Heidän palvelulippuihinsa on nyt pakattu valituksia ja ongelmia, jotka näyttävät olevan hukassa asiakaspalveluosastolle.

Ne, joilla on ongelmia editorin kanssa, ilmoittavat myös ongelmista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Joissakin tapauksissa ihminen tarvitsee puhua vain kahden viikon ajan. Kuulostaa siltä, ​​että Wix yritti korjata jotain, joka ei ollut katkennut, ja onnistui aiheuttamaan suuren päänsärkyn.

Design & Räätälöinti

Siitä hetkestä lähtien, kun kirjaudut tilille Wixissä, kaikki suunnitteluvaihtoehdot ovat selkeitä ja selkeitä seurata. Aluksi valitset asettelun yli 510 ammattimaisesti suunnitellusta ilmaisesta verkkosivustojen mallista. Nämä mallit näkyvät lajiteltuina luokkiin ja alaluokkiin auttamaan sinua löytämään jotain sopivaa. Otetaan esimerkiksi yritysluokka. Korkean tason luokka sisältää sitten konsultoinnin & Valmennus ja palvelut & Ylläpidon alaluokat.

Voit myös käyttää tyhjiä malleja Wixissä. Miksi kuitenkin niin suuren valikoiman tyylikkäitä, valmiita malleja ?! Jokainen valmis malli on täysin muokattavissa – ilman, että elementtejä on lukittu paikoilleen.

Kun olet valinnut mallisi, Wix-editori avautuu. Kaikki sisustuselementit ovat sivulla puhtaassa vedä ja pudota -muodossa. Elementtiä napsauttamalla voit muuttaa sen kokoa tai vetää sen uuteen sijaintiin. Voit kaksoisnapsauttaa sitä muokataksesi ja alustamalla. Napsauta hiiren kakkospainikkeella toista valikkoa, joka sisältää vaihtoehtoja, kuten kopiointi ja liittäminen, kumoa ja järjestä.

Nämä kolme navigointipalkkia antavat sinulle kaiken tarvittavan olemassa olevan mallin muokkaamiseksi. Valikot eivät ole ärsyttäviä, toisin kuin jotkut muut, jotka piilottavat sivun. He tuntevat myös olevansa tuttuja, kuten jotain, jota olet jo käyttänyt aiemmin.

Voit lisätä mediaa nopeasti tietokoneeltasi tai Facebookista, Instagramista, Google Drivesta, Flickristä ja Picasasta. Media Manager tallentaa kaikki latauksesi online-arkistoon, jolloin kohteet ovat helposti käytettävissä uudelleenkäyttöön. On myös mahdollisuus muokata valokuvasi Wixin kanssa, koska siinä on tehokas sisäänrakennettu kuvankäsittelyohjelma. Wix-kuvien latausten enimmäismäärä on 250 Mt kuvaa ja videoiden 1 Gt / video. Alusta optimoi kuvat automaattisesti nopeaa näyttämistä varten, kun sivustosi aktivoituu.

Wix-editorin uudessa versiossa voidaan käyttää myös modernia nauhat-ominaisuutta. Nauhat on vaakasuuntainen asettelu, josta jo tutut olette. Rinnakkaisvieritysvaikutus on valittavissa, mikä antaa sivustollesi aktiivisen 3D-tunnelman.

Valitettavasti alustalta puuttuu mahdollisuus muokata verkkosivuston HTML- tai CSS-koodia. Voit kuitenkin rakentaa ja lisätä pieniä mukautettuja HTML-elementtejä asennettavan HTML-sovelluksen avulla.

Kuten kaikki online-verkkosivustojen rakentajat, muista säästää työsi usein! Tämä varmistaa, ettet menetä muutoksia häiriintyneiden Internet-yhteyksien vuoksi.

ominaisuudet & Työkalut

Mitkä ominaisuudet saavat Wixin eristymään joukosta? Olemme pyöristäneet joitain hyödyllisiä ja joitain ei-niin hyödyllisiä Wix-maailmankaikkeuden osia.

OminaisuusYleiskatsaus
sovelluksetTarvitsemme kaikki lisää sovelluksia! Wix-sovellusmarkkinoilla on yli 260 sovellusta, jotka voidaan lisätä verkkosivustoosi. Nämä sovellukset ovat sekä maksettuja että ilmaisia, ja niihin sisältyy YouTube-tykkäyksiä, live-chatia ja Tint-sovelluksia sosiaalisiin syötteisiin. Nämä sovellukset tekevät Wixin räätälöinnistä paljon henkilökohtaisemman.
Sivujen ylläpitoWix isännöi yksinomaan kaikkea verkkosivustojen sisältöä palvelimillaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ulkoisen isännöintipalvelun käytöstä sivustollesi. Tämä tarkoittaa käytännössä myös sitä, että et voi optimoida sivustoasi isäntäpuolella – joillekin heikentää.
Mobiili suunnitteluWix ei optimoi työpöytäsivustoasi automaattisesti tilaa varten mobiililaitteissa. On kuitenkin helppo siirtyä työpöydän ja mobiililaitteiden asetteluihin korjataksesi se itse. Voit lisätä mobiililaitepalkin mobiilisivuston alaosaan. Tämän mobiilipalkin avulla käyttäjät voivat nopeasti käyttää sähköpostia tai soittaa yrityksellesi tai löytää se kartalta. Huomaa, että vain sivuston mobiiliversio on saatavana mobiililaitteilla. Työpöydän versioon ei ole pääsyä.
SalasanasuojausWix tarjoaa mahdollisuuden suojata jokainen sivustosi sivu erikseen salasanalla. Siisti!
ListarakentajaWix’s List Builder on yksinkertainen tietokantarakenne, johon voit tallentaa tietoja. Käytä sitä tallentaaksesi toistuvaa sisältöä, kuten tapahtumia tai reseptejä..
SEOSEO-optimointia voidaan hyödyntää sisällöissä, kuten sivunimikkeissä ja metakuvauksissa. SEO-optimointi on kuitenkin rajoitettua Wix-blogeissa.
verkkokaupan ratkaisuWixin verkkokauppaohjelma ei ole hieno. Itse asiassa suosittelemme käyttämään kokonaan erilaista verkkosivustojen rakentajaa, jos aiot myydä verkossa. Vaihtoehdot, kuten Shopify tai Bigcommerce, ovat paljon parempia verkkokaupan rakentamisessa.
Wix-verkkokauppojen tärkein valitus on, että tarjolla on vain yksi kiinteä toimitushinta. Vain yksi! Tämä tarkoittaa sitä, lähetätkö sohvan tai puisen kulhon, lähetyskustannusten olisi oltava samat! Jos haluat tehdä verkkokauppaa Wix-sovelluksella, kokeile lisäominaisuutta, kuten Ecwid, lisätäksesi toiminnallisuutta.
Verkkosivun suojausWixin suojatuille palvelimille tallennetut verkkosivustot. Sisäänkirjautumis- ja salasanatietojen turvallinen lähettäminen. Luottamussertifikaatti.
blogiVain yksinkertainen blogialusta, ei SEO-ystävällinen.
Yhdyskäytävän integrointiPayPal, WebMoney, Skrill, Authorize.Net, PayU Latam (vain Latinalainen Amerikka) tai offline-maksuvaihtoehto.
MobiilioptimointiOmistettu mobiililaitteiden muokkaussivu.
Muokattu verkkotunnusSaatavana vain Premium-suunnitelmilla.
Wisitor-tilastotGoogle Analytics on saatavana maksullisissa suunnitelmissa tai ilmaiseksi Web-Stats -sovelluksessa.
Sosiaalisen median integraatioSosiaalinen baari ja erilaisia ​​sovelluksia.
Useita kieliäToimittaja on saatavana 15 kielellä. Verkkosivustoteksti voidaan kirjoittaa kaikilla UTF8-yhteensopivilla kielillä.

suunnitelmat & hinnoittelu

Wix Free Plan on hyvä paikka aloittaa – riippumatta nykyisestä verkkosivustotilanteestasi tai yrityksesi motivaatioista. Suunnittele sivustosi ilmaisella paketilla ensin ennen kuin päätät ostaa Premium-paketin. Aloittelijavirhe on paketin tilaaminen ja sitten alustan ymmärtäminen, joka ei vastaa tarkoituksiasi!

Vapaa suunnitelma

Wixin vapaa suunnitelma tarjoaa täyden valikoiman Wixin muokattavia malleja ja täyden Wix-editorin. Molemmat tarjotaan ikuisesti täysin ilmaiseksi!

Tämän etuoikeuden vuoksi Wix asettaa mainoksia sivullesi. Verkkosivustosi osoite on myös Wix-merkkinen, esiintyy kuten http://käyttäjätunnus.wix.com/sitename. Vapaa suunnitelma antaa sinulle 500 Mt tallennustilaa ja 500 Mt kaistanleveyttä käyttäjillesi multimedian käyttämistä varten.

Sinun ei pitäisi käyttää Ilmainen suunnitelma -asetusta ammattimaiselle sivustolle – Wix-mainokset alentavat sivustosi ulkoasua. Free Plan -sovelluksen tulisi olla vain henkilökohtaisille hankkeille tai nähdäksesi, onko Wix sinulle oikea alusta.

Premium-suunnitelmat

Wixin Premium-suunnitelmat tarjoavat kilpailukykyisen hinnoittelun samankaltaisille alustoille, kuten Weebly ja Squarespace.

Kaikilla Wixin Premium-suunnitelmilla on 14 päivän palautustakuu ja maksutavat ovat Visa-, MasterCard-, American Express- tai Discover-korttien kautta..

Yhdistä verkkotunnussuunnitelma

4 dollaria kuukaudessa (kuukaudesta toiseen)

Wixin Premium-suunnitelmien peruselpoisin vaihtoehto, Yhdistä verkkotunnus -suunnitelma, on arvoltaan erittäin rajallinen. Tämä suunnitelma sisältää suuremman kaistanleveyden (1 Gt), Google Analyticsin ja premium-tuen. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden siirtää nykyinen verkkotunnuksesi Wixiin. Yhdistä verkkotunnus -suunnitelma näyttää edelleen Wix-mainoksia.

Yhdistelmäsuunnitelma

8,25 dollaria / kuukausi (vuosittain) 12,42 dollaria / kuukausi (kuukaudesta toiseen)

Wix suosittelee Combo-suunnitelmaa ihmisille, jotka käyttävät Wix-tiliään henkilökohtaiseen käyttöön – ehkä harrastusprojekti tai perheen leikekirja? Yhdistelmäsuunnitelman avulla saat automaattisesti kaiken Yhdistä Domain -suunnitelmasta. Saat myös verkkotunnuksesi, jopa 75 dollaria Google AdWords -hyvityksiä ja mukautetun faviksin. Mikä parasta, kaikki Wix poistaa kaikki mainokset sivustolta. Combo-suunnitelmassa on 3 Gt tallennustilaa ja 2 Mt kaistanleveysyhteys.

Rajoittamaton suunnitelma

12,42 dollaria / kuukausi (vuosittain) 22,90 dollaria / kuukausi (kuukaudesta toiseen)

Wixin rajoittamaton suunnitelma on täydellinen freelancereille tai yrityksille, jotka eivät tarvitse verkkokauppaa. Suunnitelma sisältää kaiken Combo-suunnitelmasta sekä kaksi taitavaa yrityssovellusta. Nämä sovellukset ovat Form Builder App ja Site Booster -sovellus. Sen mukana tulee suuri 10 Gt tallennustilaa ja rajaton kaistaleveys, tästä myös nimi.

verkkokauppasuunnitelma

16,17 dollaria / kuukausi (vuosittain) 24,90 dollaria / kuukausi (kuukaudesta toiseen)

Verkkokauppasuunnitelma on ainoa valinta ihmisille, jotka haluavat käyttää Wixiä verkkokaupan sivuston isännöintiin. Suunnitelma sisältää kaikki Unlimited-suunnitelman ominaisuudet ja lisää verkkokaupan. Wix korostaa eCommerce-suunnitelman tallennustilaa 20 Gt ja kaistanleveyttä 10 Gt.

Huomaa: Voit lisätä ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia mihin tahansa suunnitelmaan.

Asiakaspalvelu

Wixillä on paljon mukautettuja sisäänrakennettuja tukia. Ihmiset, jotka ovat ostaneet Premium-suunnitelmia, saavat ylimääräistä rakkautta myös Wix-tiimiltä.

Mielestämme parasta Wix-ohjeissa on kysymysmerkki-kuvake, joka näkyy useimmissa editorin kohteissa. Täältä pääset ominaisuuden ohjesivulle täydellisen video-oppaan kanssa. Ja tämä kaikki on jättämättä toimittajaa.

Ilmaisten suunnitelmien asiakkailla on pääsy tähän, samoin kuin kaikki ohjekeskuksessa olevat. Ohjekeskuksessa on esittelyjä, video-oppaita ja artikkeleita eri aiheista. Siellä on myös kätevä omistettu foorumi Wix-aiheisiin. Wix-alustan online-tuki on laaja.

Wixillä on myös kätevä puhelintukilinja. Wix-puhelintukilinja on saatavana klo 18–18 Tyynenmeren normaaliaika. Sinulla on myös mahdollisuus ajoittaa puhelu tai ottaa lippu. Wix-puhelinhenkilöstön asiakastyytyväisyysluokka on 95%, mediaaniodotusaika on vain 3 minuuttia. Premium-jäsenille on VIP-tiimi paikallaan soittaaksesi puhelusi.

Helppokäyttöisyys

Wix-editori on siellä yksinkertaisin verkkosivustojen rakentaja. Sen avulla käyttäjät voivat luoda ammattimaisen verkkosivuston, jolla ei ole teknistä kokemusta.

Käyttöliittymä on intuitiivinen ja erittäin helppo käyttää. Tavallisella käyttäjällä on vain noin 20-30 minuuttia perusasioiden hallitsemiseen – oppimiskäyrä on erittäin nopea. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi saada perussivuston muutamassa lyhyessä tunnissa. Kuten edellä mainittiin, Wix-editorin kaikissa ominaisuuksissa näkyvä kysymysmerkki-kuvake on suuri apu.

Yksinkertainen vedä ja pudota -liittymä tekee asioista helppoja. Tämä tekee valtavan eron ihmisille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet verkkosivustojen rakentamista. Elementtien järjestäminen missä haluat, tekee asioista hyvin yksinkertaisia ​​aloittelijoille.

Alustan täydellinen mukauttaminen on kuitenkin rajoitettu. Kokeneet käyttäjät todennäköisesti pitävät alustan asennusta rajoittavina. Wix on suunniteltu olemaan yksinkertainen, ei ole erittäin laajennettavissa.

Mitä asioiden sivustonhallintapuolelle tulee? Wix tarjoaa lisäosia, kuten Google Analytics, verkkosivuston suorituskyvyn seuraamiseen.

Ja miten Wix toimii SEO-optimoinnissa? Keskimäärin, parhaimmillaan. Alusta ei ole riittävän vankka niille, jotka haluavat ohjata paljon liikennettä sivustoilleen.

johtopäätös

Wix on niin helppo käyttää; isoäitisi voi saada sen ripustettavaksi. Se tarjoaa valtavan valikoiman nopeita ja ammattimaisia ​​malleja, jotka ovat täysin muokattavissa. Sovellusliike laajentaa sitten sivustosi käytettävyyttä.

Tämä mukavuus on johtanut teknisen räätälöinnin mahdollisuuteen. Wix-käyttäjät eivät valitettavasti pysty muuttamaan mitään sivustojensa taustaohjelmia. Tästä syystä suosittelemme kokeneille käyttäjille harkitsemaan erilaista verkkosivustojen rakentajaa.

Suosittelemme Wixiä ensimmäistä kertaa toimiville verkkosivustoille, niille, jotka luovat perussisältösivustoja, ja ihmisille, jotka haluavat rakentaa verkkosivustonsa ilman teknistä tai suunnittelutietoa. Jollei muulle haluat ehkä tutustua muihin vaihtoehtoihin, ennen kuin päätät, minkä verkkosivuston rakennustyökalun valita.

Wix: Se on tyylikäs, yksinkertainen ja tekee suunnitellun työn aloittelijoille.

Vertailla

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jimdo

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map