WebsiteBuilder.com -katsaus 2016


WebsiteBuilder.com

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

WebsiteBuilder.com

WebsiteBuilder.com tarjoaa joukon verkkosivujen luontityökaluja, samoin kuin markkinointitietoja ja verkkokauppaa. Paljon malleja, joista valita sivustosi räätälöimiseksi, ja kaikki on asetettu helposti vedä ja pudota -tyyppisellä tavalla, jotta kaikille on erittäin helppo rakentaa mukavan näköinen verkkosivusto. Lue alla oleva verkkosivustoBuilder.com-arvostelu.

Yleiskatsaus

WebsiteBuilder.com-sivuston avulla voit suunnitella ja luoda verkkosivuja iltaisin ilman rahaa ja luottokorttia, kunhan käytät aliverkkotunnusta. Aloittelijoiden käyttäminen on helppoa valitsemalla malli ja hyödyntämällä kätevää vetämällä ja pudottamalla -toimintoa lisätäksesi sisältöä ja saadaksesi se näyttämään haluamallasi tavalla.

Kenelle suositellaan verkkosivustoaBuilder.com?

Tämä alusta ja sen helppo navigointi- ja suunnittelutyökalut ovat täydellisiä ihmisille, jotka eivät ole koskaan ennen rakentaneet verkkosivustoa. Se on melko idioottitiivis, eikä vie kauaa saadaksesi työskennellä sen kanssa.

Painopistealueet / erikoisuudet?

WebsiteBuilder.com tarjoaa erittäin kätevän joukon mittaustyökaluja, joiden avulla voit rakentaa sivustosi. Vaikka ne eivät ole ainutlaatuisia tällä alustalla, ne ovat kattavampia kuin muut, joita olemme nähneet. Verkkosivun toimittajan yläosassa on sarakkeita, viivaimia ja napsautus ruudukkoon, mikä helpottaa elementtien kohdistamista ja tekee sivustostasi visuaalisen. Nämä työkalut ovat riittävän helppokäyttöisiä, ja niiden avulla voit rakentaa vaativille ja kauniille verkkosivustoille.

Tekniset tiedot / rajoitukset

Edellä mainitun ja täysin käyttäjäystävällisen vedä ja pudota -toiminnon lisäksi verkkosivustoBuilder.com sisältää 21 erilaista mallipohjaa, joista valita, ja paljon valmiiksi ladattuja ja korkealaatuisia valokuvia käytettäväksi. Elementtejä, kuten painikkeita ja kuvakkeita, voi pudottaa missä vain haluat sivustollasi ja napsauttaa mitä tahansa objektia antaa sinun muuttaa sen ulkonäköä jollain eri tavalla.

Yksi havaitsemme rajoitus on kyvyttömyys ladata paljon kuvia kerralla; napsauttamalla lataamista manuaalisesti ja tekemällä ne yksi kerrallaan on työlästä ja aikaa vievää. Verkkokaupasta tai kiinteistönvälittäjästä, johon on lisättävä paljon kotikuvia, tämä voi olla todellinen tuska. Toivottavasti päivitys kyseiselle sivuston alueelle on pian varastossa. Toinen ei-toivottu ongelma on automaattisen tallennuksen puuttuminen, joten älä unohda napsauttaa Tallenna jokaisessa muokkauksessa!

skaalautuvuus

Skaalautuvuus on tärkeä asia, joka on tietoinen verkkosivustojen rakentajan kanssa työskennellessä. Vaikka viisi sivua voi olla runsaasti nykyistä yritystäsi, saatat joutua kasvattamaan sitä tai kasvamaan eri suuntiin jouduttaessa luomaan lisää sivuja. WebsiteBuilder.com rajoittaa sivujen määrää, joka sinulla voi olla ilmaisessa versiossa, mutta premium-versiot ovat äärettömän skaalautuvat kaikkeen upeaan kasvuun!

Rahat takaisin takuu

Jos olet kuin minä, haluat nähdä miten asiat toimivat ennen kuin sitoudut käyttämään niitä. Arvostan tämän sivuston rakentajan ilmaista alustaa, mutta haluaisin tarkistaa myös maksetun version ennen kuin päätin, että se oli oikea työkalu minun tarkoituksiin. Joten olin iloisesti yllättynyt kuullessani, että sivusto tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun premium-suunnitelmissaan ja muissa tuotteissa tai palveluissa, lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia: verkkotunnuksen rekisteröinti, ensisijainen tuki, verkkotunnuksen yksityisyys, verkkokauppa, sähköpostiosoitteet tai SEO e-kirja.

Mikä on heidän maineensa?

Verkkotunnus on ollut aktiivinen vuodesta 1996, vaikka näyttää siltä, ​​että se on vaihtanut omistajia joskus noiden vuosien aikana. Sen Alexa-sijoitus on alle 40 000, SEO Mozin verkkotunnuksen auktoriteetti on 42 ja Google PageRank on 2. Etsin arvosteluita verkosta ja keksin hieman sekoitetun pussin, jossa suurin osa arvosteluista oli täysin spektrin päissä. ja hyvin harvat haaleat.

Palkinnot

Havaitsimme, että WebsiteBuilder.com on lueteltu useita kertoja SiteBuilderAwards.com -artikkeleissa: Parhaat verkkokaupan verkkosivujen rakentajat, Yksinkertaisimmat verkkosivustojen rakentajat, Parhaat liikkuvien verkkosivustojen rakentajat, Parhaat blogin valmistajat, Edullisimmat verkkosivustojen rakentajat ja Parhaat SEO-verkkosivustojen rakentajat..

Miksi valita Web-sivuston rakentaja?

Helppokäyttöisyys, loputon mukauttaminen, terävä näköinen ja raikkaat mallit.

Avainominaisuudet

 • Tuhannet mallit
 • Muokatut verkkotunnukset
 • Optimoitu mobiililaitteille
 • Hakukoneystävällinen
 • Ilmainen kuvakirjasto
 • Sosiaalinen integraatio
 • Vedä ja pudota -editori
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Verkkokaupan integrointi
 • Ilmaiset SEO-työkalut
 • Ilmainen yrityssähköposti
 • Blogisivuston asetukset

Alan asiantuntijoiden tuomio verkkosivustollabuilder.com

Website BuilderAsiantuntijoilla oli samanlaisia ​​sanoja Website Builderistä. Vaikka varsinainen suunnittelurajapinta on melko käyttäjäystävällinen, yrityksen myynti- ja hinnoittelukäytännöt ovat kyseenalaisia. Itse asiassa sama yritys myy samaa tuotetta (eri hinnoilla) muutamalla eri verkkotunnuksella. Sivuston tarjoamia työkaluja on kuitenkin vaikea lyödä, mukaan lukien:

 • Ilmainen ja helppo asennus
 • Käyttäjäystävällinen kojelauta, joka on nopea ja helppo oppia
 • Laaja valikoima korkealaatuisia malleja
 • Ruudukon suunnittelutyökalut, jotka auttavat kokoa kuvia ja napsauttamaan eri elementit paikoilleen

Viime kädessä asiantuntija-arviot vaihtelevat melko suuresti sen mukaan, kuinka paljon kriitikot ottivat huomioon laskutusta ja asiakaspalvelua koskevat valitukset. Ne, jotka keskittyivät enemmän ohjelman varsinaiseen suorituskykyyn, pystyivät paremmin palkitsemaan Website Builderin 3,5 – 4 tähteä viidestä.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset sivustossa Builder.com

Kaikkien varjoisaisten liiketoimintatapojen ulkopuolella Website Builder tarjoaa työkaluja, joita tarvitset hyvännäköisen verkkosivuston luomiseen. Itseasiassa asiakkaat nauttivat käyttöliittymästä ja jopa kuvaavat sitä “hauskaaksi” leikkiäkseen oppimalla. Työkalut, kuten Pääsivuelementit ja Suunnittelupaneeli, helpottavat sivujen suunnittelun toistamista koko sivustolla ja mukauttamista tarvittaessa yksityiskohtia, kuten fonttityylejä, tarvittaessa.

Käyttäjät, jotka etsivät hienostuneempia työkaluja kuin yksivuotinen sivusto, olivat myös tyytyväisiä blogiominaisuuksiin ja verkkokaupan ominaisuuksiin. Houkuttelevien mallien ja käyttäjäystävällisen rakentajan välillä on joitain mielenkiintoisia myyntipisteitä, kun kyse on Website Builderin käytöstä. Varmista vain, että tiedät, mitä sinulta veloitetaan.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset sivustolla Builder.com

Näyttää siltä, ​​että Website Builder on toinen kunnollinen ohjelma, jolla ei ehkä ole parhaita hinnoittelu- ja myyntikäytäntöjä. Jotkut yritykset houkuttelevat asiakkaita, koska heillä on erinomainen tuote. Heidän on ehkä tehtävä joitain töitä saadakseen nimensä siellä, mutta peruutusasteet ovat alhaiset ja kasvu on hyvä.

Sitten on olemassa muun tyyppinen yritys. He tarjoavat toimivan tuotteen ja löytävät kaikenlaisia ​​tapoja lisätä sinua ja lukita sopimuksiin. Käyttäjien arvostelujen perusteella vaikuttaa siltä, ​​että Website Builder on toisenlainen yritys. Sen sijaan, että laadusta ja asiakaspalvelusta päätavoitteita, he yrittävät pitää asiakkaita muilla käytännöillä, jotka saattavat tuntua liian aggressiivisilta ja välttämättä avoimilta.

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Design & Räätälöinti

Tämä on alue, jolla WebsiteBuilder.com todella loistaa. Suunnittelu on yksinkertainen ja näennäisesti ääretön kaikkien käytettävissänne olevien mallien ja tyylivaihtoehtojen kanssa.

OminaisuusYleiskatsaus
MallitKuten aiemmin todettiin, WebsiteBuilder.com-sivustossa on tuhansia verkkosivumalleja 21 eri kategoriassa. Löydä se, joka on sekä helppo että haastava; Valittavana on niin paljon, että voi olla vaikeaa rajata sitä ja valita vain yksi. Lisäksi voit valita kaikista näistä malleista jopa ilmaisella suunnitelmalla, kun testaat asioita.

Luokka järjestää malleja, ja voit myös etsiä niitä. Lisäksi voit siirtää hiiren osoittimen jokaisen päälle saadaksesi täydellisen esikatselun niiden ulkoasusta, ennen kuin päätät mitä käyttää.

KäyttöliittymäToinen plus WebsiteBuilder.com-sivustolle, käyttöliittymä on yhtä helppoa kuin mikä tahansa näkemämme sivuston rakentaja, ja paljon helpompaa kuin monet. Kaikki on muotoiltu helposti, ja jopa vähiten tekniikan taitava henkilö, jonka tunnet, voi rakentaa verkkosivuston sen kanssa.
Sivutyylin mukauttaminen “Sivun räätälöinti on helppoa sivustossa WebsiteBuilder.com. Verkkosivun toimittaja sisältää kaksi työkaluriviä, yhden yläosassa ja toisen vasemmalla puolella. Napsauta vasemmalla puolella olevaa sivellinkuvaketta, joka on merkitty ”Suunnittelu”, ja avautuu valikko värejä, fontteja, tekstityylejä ja taustoja varten. Tästä eteenpäin sinulla on vielä enemmän mahdollisuuksia tehdä siitä ainutlaatuinen lataamalla taustakuvasi, muuttamalla opasiteettiä tai päällekkäisiä elementtejä.
Sivuston navigointiSe on erittäin intuitiivinen, ja navigointi on nopeaa ja helppoa. Napsauta vain mitä sinun täytyy tehdä tai löytää, ja heti tiedot ovat käden ulottuvilla.
SisällönhallintaSisällön lisääminen ja muuttaminen on myös helppo tehtävä WebsiteBuilder.com-sivustossa. Haluatko lisätä uuden sivun? Napsauta vain yläreunassa olevaa suurta plusmerkkiä ja sitten Sivuja, ja sivustolla on jopa valmiiksi rakennetut mallit useimmille tavallisille sivutyypeille, jotta sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä. Aivan yhtä helppoa on lisätä osioita jokaiselle sivulle.
Valokuvat ja galleriatAivan kuten perussisältöä, galleria voidaan lisätä napsauttamalla Plus-merkkiä vasemmassa yläkulmassa, valitsemalla Galleriat ja tekemällä joitain valintoja siitä, kuinka haluat galleriasi näyttävän. Sinua pyydetään myös antamaan alt-tunnisteet oikean hakukoneoptimoinnin kannalta.
Mobiilisivustojen rakentaminenKaikki WebsiteBuilder.com-sivustot reagoivat täysin mobiililaitteisiin, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät automaattisesti hyvältä kaikissa laitteissa. Vielä parempi, suunnitelmien avulla voit napsauttaa matkapuhelimen kuvaketta sivustoeditorin vasemmassa yläkulmassa ja nähdä tarkalleen kuinka verkkosivustosi näyttää henkilökohtaisilla laitteilla.
Sosiaalisen jakamisen integraatioSivusto tarjoaa erinomaisen integroinnin sosiaaliseen jakamiseen yksinkertaisella widgetillä, jonka voit pudottaa suoraan sivustoosi minne haluat. Tämä widget sisältää linkkejä Facebookille, Twitterille, Linkedinille ja Google+: lle. Emme voineet nähdä tapaa lisätä uusia sosiaalisen median sivustoja ilmaiseen suunnitelmaan, vaikka tämä saattaa olla saatavana premium-suunnitelmaan.
SuunnittelupalvelutJos et usko, että voit laittaa sivuston yhdessä WebsiteBuilder.com-sivuston kanssa, ne tarjoavat myös täydellisen suunnittelutiedon. Kolmen sivun henkilökohtainen verkkosivusto voidaan rakentaa sinulle hintaan 359 dollaria, viiden sivun ammattisivusto palauttaa sinulle 499 dollaria, ja laajin tarjottu on pieni yrityspaketti, joka integroi verkkokaupan.

ominaisuudet & Työkalut

WebsiteBuilder.com sisältää monia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään nopeasti verkkoon. Katsotaanpa lyhyesti kutakin.

OminaisuusYleiskatsaus
PerustaaEi voisi olla helpompaa. Siirry sivustoon, napsauta Luo uusi sivusto vasemmassa yläkulmassa.
Web-suunnitteluValitse malli yli 10 000: sta tai aloita puhelu tyhjästä. (Mutta haluat käyttää yhtä heidän malleistaan, luota minuun, ne ovat hienoja!) Siirrä sieltä värit, fontit, tausta jne. Mieltymystesi mukaan.
Muokattu verkkotunnusHelppo-herkkä, ja voit valita yhden oikean verkkosivustolta. Jos sinulla jo on sellainen, sivusto kertoo kuinka siirtää se nopeasti.
Navigoinnin syvyys:Emme nähneet tapaa lisätä alavalikkoja tai alasivuja sivustoille, jotka on rakennettu WebsiteBuilder.com-sivustoon. Tämä voi olla rajoitus suurille verkkosivustoille, jotka haluavat ryhmitellä sivut yhteen järjestääkseen paremmin.
Widgetit ja sovelluksetPaljon widgettejä on saatavana Google Mapsin lisäämiseen sivuillesi, SoundCloud Player, sosiaalisen median seuranta- ja jakamispainikkeet, upotetut widgetit.
ansioitaVerkkokauppa on saatavana maksutetuilla sivustoilla, jotta voit myydä tuotteesi ja palvelut nopeasti. Voit myös hakea ilmaisia ​​mainoshyvityksiä Googlelle, Bingille, Facebookille ja Amazonille sekä Google Adsenselle.
VierailijatilastotGoogle Analytics lisätään nopeasti seuraamaan tilastoja.
Valokuva, video ja ääniValokuvia ja gallerioita voidaan lisätä sivustoon, ja käytettävissä on laaja kuvakirjasto. Voit myös lisätä videoita ja videogallerioita. Ääni toteutetaan SoundCloud Playerin kautta.
bloggaaminenVoit lisätä blogin sivustoosi yhdellä napin painalluksella
Google KartatSaatavilla on widget, jonka avulla voit lisätä Google Mapsin nopeasti.
HTML-editoriEnsiluokkaisissa suunnitelmissa voit lisätä HTML-widgettejä sivulle tai kokonaisen HTML-sivun.
Sosiaalisen median integraatioJakelu- ja seuraavien painikkeiden lisääminen sivustoosi on helppoa nopeaan sosiaaliseen widget-lisäykseen.
Lomakkeet ja tutkimuksetVoit lisätä yhteydenottolomakkeen helposti osioihin; saatavilla on paljon hienosti tehtyjä yhteyslomakkeita.
VarastotilaTallennustila vaihtelee 50 Mt ilmaisissa suunnitelmissa 5 Gt henkilökohtaiseen suunnitelmaan ja 10 Gt ammatti- ja pienyrityssuunnitelmiin.
Uutiskirje-työkaluTämä näyttää olevan huomiotta jätetty alue WebsiteBuilder.com-sivustossa. Integrointityökalua ei löytynyt.
Foorumin tuki
Verkkokauppa / verkkokauppaHelppo asentaa ja hallita, mutta sinun on valittava maksettu suunnitelma lisätäksesi sen verkkosivustollesi.
Yhdyskäytävän integrointiMaksuintegraatiota ei ilmennyt ilmaisessa versiossa, ja tietokannan haku tuli tyhjäksi.
SEO ystävällinenSivusto tarjoaa ilmaisia ​​ja helppokäyttöisiä työkaluja SEO: n lisäämiseksi.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Salasanalla suojatut tai maksetut sivustot eivät vielä näytä kuuluvan sivustonBuilder.com tarjouksiin.
Verkkosivun suojausSivusto on suojattu https: llä, ja sivustolla on myös Norton Secured -merkki. Lisäksi sivustolle suoritetut maksut voidaan suorittaa PayPalin kautta lisäsuojakerroksen lisäämiseksi.

suunnitelmat & hinnoittelu

Saatavilla on ilmainen suunnitelma; tämä suunnitelma toimittaa merkkituotteen verkkotunnuksella muodossa http://yourwebsitename.my-free.website. Tämä on vähemmän kuin ihanteellinen yrityssivustoille, koska se näyttää erittäin epäammattimaiselta. Suosittelemme, että valitset sen sijaan premium-suunnitelman ja hankit täydellisen verkkotunnuksen (verkko-osoitteen).

Sivusto tarjoaa valikoiman useita päivitettyjä suunnitelmia:

henkilökohtainen. Tämä suunnitelma on 7,99 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen ja sähköpostin, ei mainoksia ja mobiilisivuston.

palkkio. Suunnitelma maksaa 9,22 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää mainoshyvitykset ja SEO-työkalut.

liiketoiminta. Tämä suunnitelma on 10,75 dollaria, ja se lisää ensisijaista tukea.

verkkokauppa. Tämä suunnitelma palauttaa sinut takaisin 18,45 dollaria ja sisältää verkkokaupan.

Kunkin suunnitelman hinnoittelu perustuu kahden vuoden etukäteen maksamiseen; on mahdollista tehdä lyhyempi aika, mutta se maksaa hieman enemmän. Aina, kun kirjoitamme tätä, he tarjoavat 50% alennuksensa maksamistaan ​​suunnitelmista (paitsi henkilökohtaiset.) Näillä alennuksilla se tekee WebsiteBuilder.com-sivustosta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon..

Ilmaisen suunnitelman avulla voit rakentaa kaksi verkkosivustoa; molemmilla on yllä mainittu “vapaa-verkkosivustoni” -tunniste web-osoitteessa. Jos tällä ei ole merkitystä sinun tarkoituksiin, voit rakentaa teknisesti viileän, ilmaisen verkkosivuston.

Asiakaspalvelu

Koska verkkosivustojen rakentajat luotiin tekemään se itse sivuston luojat, asiakastuki on menestyksen kannalta ratkaisevan tärkeää. Pahinta, mitä voi tapahtua, on, että voit juuttua työskennellessäsi sivustollasi etkä pysty julkaisemaan sitä. Onneksi WebsiteBuilder.com tarjoaa riittävää tukea laajan UKK-sivun, haettavan tietokannan, live-keskustelun ja Ota yhteyttä -lomakkeen muodossa pyytääkseen apua.

Siellä on erillinen tekninen tuki ja laskutustuki. Puhelintuki on saatavana myös laskutukseen. Sivustolla ei vielä ole video-oppaita, mutta meillä on tunne, että ne tulevat pian. Tuki ei näytä olevan ympäri vuorokauden, ja se voi olla toisinaan ongelma. Katsomme kuitenkin, että tietokanta on melko kattava ja pystyy vastaamaan useimpiin kysymyksiin.

Helppokäyttöisyys

Tämä on luultavasti yksi helpoimmin käytettävistä käyttöympäristöistä, joita olemme nähneet sivustosi luomiseen. Se tarjoaa paljon ominaisuuksia, jotka tekevät sivustosi toimimaan ammattimaisesti, ja paljon upeaa mallia, jotta se näyttää hyvältä. Jopa kokonaan aloittelija voisi koota kauniin verkkosivun illalla tämän työkalun avulla.

johtopäätös

Pidämme WebsiteBuilder.comista, ja me (aikomme) käyttää sitä verkkosivuston luomiseen itsellemme. Muista, että tiedämme WordPressin erittäin hyvin ja voimme luoda siihen melko mahtava sivuston. WebsiteBuilder.com-alustaa voidaan kuitenkin käyttää verkkosivuston luomiseen nopeasti ja ilman vaivaa.

Jos olet joskus yrittänyt suunnitella mukautetun otsikon WordPress-mallille sopivaksi, arvostat sitä helppoutta, jolla voit viimeistellä ammatillisen sivuston WebsiteBuilder.com-sivustolla. Niin suuri osa työstä on jo tehty sinulle, malleista esivalmistettuihin sivuihin, lomakkeisiin ja muihin elementteihin, että on helppoa koota erinomainen verkkosivusto, joka edustaa sinua hyvin riippumatta ulkoasusta ja tunnelmasta haluta.

Suosittelemme, että kokeilet WebsiteBuilder.com -yrityksen, koska uskomme sen sopivan useimpiin tarpeisiin. Vaikka ymmärrämme, että jotkut näkemistämme rajoituksista, kuten sähköpostien integroinnin puute ja joukkokuvakuvien latausohjelma, ovat joillekin ihmisille rikkovia, sivusto on vain muutama vuosi vanha. Odotamme, että joukkue jatkaa tarjonnan säätämistä ja parantaa sitä entisestään aivan uudessa tulevaisuudessa. Mutta mikä täällä on jo, on aika kummallista mahtavaa!

Vertailla

WebsiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me